Valborg

Hemma igen! Trött i benen. Har gått oavbrutet i tre timmar och började tycka lite ganska lagom att gå hemåt eftersom jag ska jobba imorgon och jag ska upp klockan nio. Min syster och hennes kompisar mötte upp mig och vi gick till Gläntan och luffade. Sedan tog vi oss till Spångafolkan där jag köpte Ramlösa (; och min syster en klubba och hennes kompisar hyrde film. Efter en stund träffade vi Helena och sedan ringde även Millis som var påväg till Gläntan. Det blev en liten klassåterträff med lite killar från klassen och mina kära vännor Helenis & Millis <333

Nu väntar en varm dusch, brun utan sol tjaffs, glass och film! Sedan ska jag sova för att gå upp klocka nio imorgon. Borde nog egentligen sova lite mer, men äh.. Sova kan jag göra sen, hihi.

Hur har ni spenderat er Valborg, har den varit lyckad?

Min Valborg blev mysig och jag har haft skoj. Det blev inte alls som det var tänkt, men who cares? =) Jag kom ju ut iallafall, lite roligt. Istället för att sitta ensam hemma och uggla.

NU - duschen!


Utgång!



Jag ska ut ändå! Ska iväg till samma ställe som min kära lillasyster, ska bli najs. Några gammla klasskompisar är där också så det blir kul. :)
Kommer nog hem rätt tidigt ändå, för jag måste duscha! Imorgon är det mitt första arbetspass på mitt sommarjobb, ska bli jätte kul!

Nej, nu ska jag kila. Det regnar ute, jekla sket! Men ha en mysig valborg alla!


Valborgs kvällen

Sen uppdatering idag, sanningen till detta är att jag har gjort en utbildning på datorn till mitt sommarjobb som behövdes göras. Det stod att den skulle ta 45 minuter, wich it didn't! Det tog 2 h. Haha

Vi får se om jag åker iväg någonstans ikväll. Jag hade ju kulturhistoria prov idag, och jag ansträngde mig verkligen till tusen! Och efter det var det ett litet miniuppträdande på skolgården när alla fina studenter satte på sig mössan! Supermysigt. Då sjöng vi in våren! När jag satt på tunnelbanan på väg hem sen så kände jag bara hur jag totaldäckade! All ork bara rann av mig! Och nu sitter jag här. I valet och kvalet om jag ska gå ut, och vara tråkig. Eller om jag ska lyssna på kroppen och stanna inne och bara slappa! Men samtidigt vet jag att jag kommer ångra att jag inte drog ut.. Nej, jag vet ärligt talat inte! Känner mig allmänt deppig, skittrist!

Vad ska ni göra denna valborgskväll? Om det är någon kvar hemma? /;


Jag älskar björkarna i Sverige!


Sveriges underbara dalmatinträd.

Godnatten!

Time to sleep. Har haft en underbar dag, och nu på kvällen en stressig sådan. Nu ska det sovas och imorgon ska det dansas, skrivas prov och räknas matte och sjungas för studenterna!! Sedan ska det åkas hem och städa rummet! Det ser för hemskt ut här inne! 
Jag sitter här och snorar samtidigt som det rinner ut mina ögon, och så nyser jag nästan hela tiden!
Jag älskar att björk är Sveriges vanligaste träd! Det är nog mitt favoritträd, speciellt så här års, nu när Björkhalten är typ MEGA HÖG! Löv it.
Nedrans dalmatinträd!


Det är ju valborg imorgon! Jag undrar hur det blir med mösspåtagningen, när är den.. och så vet jag inte hur det blir med lektionerna då faktiskt ;D

Imorgon ska skriva lite om Aprilscenen sen tänkte jag.. men nu ska jag ta mig själv och mitt ointressanta inlägg och sova! Imorgon är det valborg, Har ni några planer?
Kram!

Fin pollenprognos (;

Free cone day 29 April 2008


Tänk så lustigt. Jag syster och kusin åkte in till stan, och när vi ska ner till Sandys ser vi världens kö och undrar vad sjuttsingen det är! Och ser att det är till B&Js glasstånd! Konstigt tänkte vi och går vidare. Men sedan ringer en liten Millan upp och säger att hon såg mig, så träffar vi henne och Nico & Vico och då säger Milla underbar som hon är att B&Js har gratis glass idag och att alla får gratis! Helt sjukt, av alla dagar lyckas jag träffa rätt! Fullträff helt enkelt, superkul! :) Så idag har jag käkat B&J's glass. Usch vad gott!
New York Super Fudge Funk, mumsfillibabba!


20 grader utomhus! It can't get better ;D

Hej på er!

Har ingen dans idag, buhu. Föreställningen igår gick jätte bra och det var så sjukt roligt. Men mer om det senare! Nu ska jag nämligen åka in till stada och möta upp en av mina tre underbara syskon (och kanske min underbara kusin också?) det ska bli superkul! Ska byta ett svart linne till en annan färg (ni vet de där långa från gina? är kär i dom! har ett svart på mig nu faktiskt, intresseklubben antecknar ;) ) och så ska jag köpa en väska som jag ska ha när jag har massa träningsgrejor och skolböcker i! Det behövs kan jag säga. Har gått alldeles för länge utan en rejäl väska.. fast dom säger att den går sönder lätt! ajsinbajsing. Hur som helst, det ska jag göra nu! Innan de kommer in så ska jag ta en latte och sätta mig i solen! Sandys har stans billigaste och bland de godaste latten! =) Me like.

Väl hemma igen ska jag plugga kulturhistoria för hela slanten! Jag har bara skrivit instuderingsfrågorna hjälp!

DET ÄR 20 GRADER I SKUGGAN! I LOVE LIFE :D

KRAMAR PÅ ER!


Genrep

Nu sitter jag och har datorkunskap, för tidigt egentligen men det är bara bra. För vi ska tydligen hinna äta middag redan innan fyra, hm.. Så ligger det till! :) Inte för att jag kommer vara hungrig då, men ändå. Från 16.00 är det genrep oavbrutet! 18.00 har vi en halvtimmes paus, och då börjar alla komma ute i korrioderna! Och 18.30 kör vi igång!
Kameran är trasig, så det blir inte några bilder tråkigt nog, kanske någon från mobilen! Ska försöka ta någon bild, det är så kul att ha senare! Men pappsen min ska filma ikväll antagligen! Åh vad spännande det är. Längtar verkligen!

NÄ, nu måste jag hålla på med Barbados! Som mitt stora engelska powerpointarbete är om! Någon som har varit där och kan berätta lite? =)
KRAM!

Jag stormtrivs på scen!

Nu ska jag sova! Jag har packat en stor trunk full med grejor! En pappkasse räckte inte alls till, förstår inte hur vi skulle få plats i den.. fast, jag kanske bara hittade en liten pappkasse? Hur som helst så har jag världens största trunk nu istället :) 80-tals kläder, svettband, hängslen, tunikor, mjukisbrallor, tåskor, dansskor, hiphop kläder, hotpants.. allt ligger nu i min trunk! Matsäcken är färdig, plånboken och mobilen ligger bara så att jag kan ta dem imorgon innan jag sticker!

Nu ska jag kolla vädret och se om man kan ha på sig långt linne & skoltröjan imorgon! Det borde man väl kunna ha? eller blir det för varmt? Det är det jag ska ta reda på!

Jag är så spänd och nervös, men samtidigt såå förväntansfull. För jag vet hur mycket jag älskar att stå på scenen! Det är galet läskigt innan man ska ut och då tänker jag alltid: Nu springer jag! Jag kan springa iväg nu, för ingen kommer att märka det förrens dom är på scenen! Och då kan dom inte göra något!", men när man väl står där ute, så är det som om jag har stått på scenen hela mitt liv. Jag stormtrivs!

Sovgott på er, nu ska det sovas! Vi hörs imorgon under dagen eller på kvällen efteråt. Mycket att göra imorgon! Ska försöka ta bilder, ska ta med mig kameran och ta bilder på repitionerna och papz filmar säkert. åh vad kul! (:


NEVNARIEN!

OJ vad glad jag blev!


Jag lämnade en liten avstamp i nevnariens blogg, som jag förövrigt läser varje dag och verkligen älskar! och när jag loggar in på min lilla 100-stycken-läsare-per-dag- blogg (ni är bäst! :D), så vem har inte svarat på min kommentar? Jo söta nevnarien!
Åh jag blev så glad så glad!

Kolla in hennes blogg, den är helt underbar!

Klicka bara på bilden till höger, så vips är ni inne på en av Sveriges coolaste bloggar!



Superglada jag!

KLAR!

..med kulturhistorian och alla dess instuderingsfrågor! Okej, nästan alla. Nu ska det bara skrivas ut och så ska jag fylla i de andra i efterhand. Kvällens planer är att packa ner allt som ska användas imorgon samt ett besök i duschen!

Dansen gick sådär, allergin gjorde sig tillkänna. Kände mig dåsig och trött och trodde att jag skulle svimma, så det blev inte så mycket dans - men lite! (; Nu ska jag faktiskt ta och umgås lite. Har tröttnat lite på att sitta här nu!

Kramar!


.. och drick upp din fyllefyllehund!

Tjofadderittan lambo! (liten studentvisa såhär i studentskivetider!)

Nu ska jag kila iväg till dansen. Har inte hunnit med någon kulturhistoria nu, ajaj. Så jag vet ju vad jag måste göra när jag kommer hem samt fixa iordning allt inför imorgon och massa annat småtjaffs som måste fixas! Får se vad som hinns med. Nu ska jag ta mig själv och gå ut! Haha, vi hörs senare! Bilder på gruppkläderna och det kommer när jag har tid, have patience!

Att göra

image296


Söndag:
* Kulturhistoria före & efter dansen
* Dans
* Fixa till föreställningen på måndag

Måndag:
* Skola
* Genrep 16.00
* Föreställning 18.00

Tisdag:
* Skola
* Nationellaprov Engelska
* Kulturhistoria

Onsdag Valborg:
* Skola
* Kulturhistoria prov
* FRI EFTER SKOLAN.. Sola antagligen
* Träffa Helena på kvällen

Torsdag:
* Jobbar mellan 12.00 & 16.00

Fredag: NADA!

Lördag & söndag: Uppvisning med KD


Brun utan sol snack, extremt onödigt inlägg ;p

Har precis smetat in mig med brun utan sol, det är ju tävling om två veckor, uppvisning om en och föreställning på måndag. Lite sent ute egentligen med det, men nu börjas det smetas iallafall! Dum som jag är är flarran snart slut. Det dummaste med BUS äcklet är att det stinker, så jag ska köpa någon från apoteket som tydligen inte ska stinka?

Kul samtalsämne.. Haha!

Är inte speciellt trött alls faktiskt, men jag ska sova nu ändå. Har så grymt mycket på schemat just nu! Kommer en liten att göra lista i nästa lilla inlägg innan jag ska sova!

Japp, men nu ska jag kila då! Först ett till inlägg ofcourse, men nu tjohej!

Proviva

Som lovat, men lite senare än lovat! Ett inlägg om proviva..

Kulturhistoria

Hemma nu! Sitter med kulturhistorian och skriver så tangentbordet glöder! Har redan gjort 6 frågor och jag har hållt på i mindre än 30 minuter. Känner mig duktig. Bara 22 frågor kvar! Jippie. Rolig lördagskväll yes
Men så blir det när man har ett packat schema! Nu kan jag iallafall äta godis samtidigt för att få mer energi, och det är ju bara positivt!
På tvn rullar körslaget och jag sitter och sjunger med, mysigt.

Ska visa er våra gruppkläder sedan, dom är riktigt coola! Annorlunda. (;

Nu måste jag fortsätta plugga, kram på er! Ha en mysig kväll, vi hörs sen!

Alive på shoppingrunda

Hej kära vännor!

Nu ska jag slänga på mig de sista kläderna och dra iväg till dansskolan. Ska springa in å köpa allergitabletter på apoteket först bara, sedan är det par träning i en timme & efter det grupp i en eller två timmar. Och efter träningen måste det inhandlas gruppkläder med the dear Alive. Känner verkligen hur det är ett stressmoment som ligger där och gnager! Men idag ska vi fixa det. Ska bara se till att inte glömma plånboken! Ikväll var det egentligen planerat med massa skoj, men jag kom på att jag inte hade gjort ett skit av kulturhistorian - så happy saturday on me! ;p Ska sitta med Kulturhistoria större delen av denna kväll.

Nu har jag bråttom! Kram på er allihopa, så fotar jag allt och så får ni se det sen!

Det kostar att ligga på topp

Sitter i sängen med kamomill te, värmekudde och radion på! Ska snart sova. Har kommit på lite saker som jag förpassat i glömskans hav.. som jag kommit på nu!
JAG MÅSTE:

  1. Plugga kulturhistoria - det har inte hunnits med ännu & det är prov på onsdag!
  2. Köpa gruppkläder - det är faktiskt uppvisning nästa helg & hela veckan är fullspäckad av saker som ska göras!
  3. Köpa uppvisningsbiljetter & SM-biljetter
  4. Få ihop en hel dans med gruppen! - Vi har typ 9 åttor. Det räcker inte så långt..
  5. Fixa ihop pardansen med C - två veckor kvar till tävlingen! actually.. men vi har fixat det förut, så varför kan vi inte göra det nu?
  6. Förbereda grejer inför föreställningen på måndag
  7. SOVA! Annars kommer jag inte orka med något av ovanstående! d;

Det är väl allt det jag har i huvudet just nu. Okej, det är mycket mer därtill - aprilscenen, kläder, träning.. bla bla bla! Men det är alltid stressigt på våren! Så nu ska jag ta och koola ner mig och hantera det här bara fint! Som alltid (;

Haha, ett uppmuntrande ord till mig själv!


Helena & Niccie på fri fot.

Nu ska vi patrullera till Erica, kram på er!

Footloose rocks in Sing a long

Klockan 20.00 började reprisen av förra veckans Sing A Long med my favourites Peter Johansson & Anna Sahlin! Självklart har jag spelat in det och ska se det senare! Oh I love Footloose..


Sing a Along gänget!


Ben & Jerrys glass

Något positivt med B&J är att de arbetar med miljöfrågor & att de arbetar för rättvisa och andra viktiga frågor i världen. Här är några saker som de har staplat upp på hemsidan:




Nytt i frysboxen

Nu när de har tagit bort mina Magnum favoriter har jag funnit en ny favorit! Dock i den dyrare prisklassen, men åtminstonde någon som är sådär chokladig, god och mumsig som man vill ha en varm sommardag! Jag käkade den för första gången idag, och föll direkt!

Det är två cookiekakor som ligger som en macka runt glassen och i mellan är det vaniljglass med chokladbitar i!

26 kronor får man betala för denna underbara glass! Så det är ganska dyrt för att vara styckglass, så man kanske tjänar på att köpa en bytta med B&J? Vad vet jag? De har ju massa nya (2 nya) smaker som jag inte har testat! Sorligt! Det måste vi göra någonting åt!


Baked Alaska & Bohemian

Ni vet ju vad ni ska bjuda mig på för att göra mig glad! ;)

Underbar värme, underbara vänner!

Goddag gott folk!

Hemma från VR minglet med en VR tidning rikare! Trodde att det skulle vara roligare saker i goodiebagsen, men alla fick olika saker, och jag fick nästan ingenting. En tidning och lite reklam typ! Andra fick hårspray, mascaror & läppglans. Dessutom så slogs alla om påsarna så det var i princip kaos! Mysigt sällskap var det i alla fall! Skoldagen gick förvånandsvärt fort såhär i efterhand! Det måste vara det alldeles strålande underbara vädret som lockade, och på svenskan fick vi sitta utomhus och skriva  dikter då jag och Mollan skrev ihop en riktigt höjdare till limerick! Det var svårt, haha. Men kul! Livskunskapen gick också snabbt, och var rolig!

Jag älskar vädret som är idag! Det är så underbart varmt! Typ sommarvärme! Idag är första dagen jag har kunnat gå utan jacka, utan att frysa! Underbart skönt. Idag värmde solen verkligen!

Livet är underbart och nu ska jag iväg och träffa två helt underbara personer Helena & Erica! Men först - till affären och köpa mig en Mp3! Min har kraschat ett tag sedan och nu ska jag äntligen ta tag i saken och köpa mig en ny! .. because I'm worth it (; haha! Kram på er, vi hörs senare!

Veckorevy VIP mingel

Nu ska jag sova! Idag har jag suttit med engelska läxan den stunden jag har varit hemma och har inte alls hunnit med Kulturhistorian. Lite trist! Så det ska jag göra i helgen när jag hinner. Såhär ser helgens planering ut:

image295
Fredag: Skola först, sedan VR mingel - ÄTA GLASS (ett måste!)
Lördag: Dans och sedan kanske träff med the dear musikalklass
Söndag: Dans och plugg + packa ner och göra iordning inför aprilscenen på måndag!

Hoppas ni också få en supermysig helg! Imorgon blir det som sagt Veckorevy VIP mingel med Åsa, Mollan & Isabelle! Supermysigt. Kramar på er, sov gött!

ELAKT - Ilandsproblem

Det är taskigt tycker jag, att ta bort mina favoritglassar. WHY GB, WHYYYYYY?
Jag saknar den vita choklad magnum & magnum duble!
Till min stora lycka hittade vi ett specialerbjudande när vi var ute och handlade mat igår, nämligen två för 10 kronor! och då köpte vi tio stycken av varje sort. Så nu har jag ett litet lager av dessa glassar iallafall.

Är det någon som håller med mig om att de är extremt goda?



Magnums vita choklad är något speciellt & Magnum Double med Caramell i är underbar.

USAs sjukvård

Slutade riktigt sent idag och var inte hemma förrens klockan fem. Nu är jag trött som en blåmes och ska göra engelskaläxan färdig så att jag kan redovisa den imorgon som det är bestämt. Om 1h 20 minuter börjar SYTYCD, ska försöka bli färdig till det och gå igenom texten. Nu vet ni det!

Dagen har gått ganska snabbt ändå, vi såg vilken siko på resurstiden. Som var extremt lång! FÖR lång. Man förstod vad Michael Moore ville ha sagt med filmen efter 30 minuter, att Bush sög och att USA är ett hemskt land. Yes, så nu förstår vi det..

Hur som helst! Hoppas ni har haft världens bästa dag i denna UNDERBARA värme! Åh vad underbart varmt det var idag! iih :)


Tiden måste räcka till!

Vad tiden går fort. Vips så var onsdagen förbi! Jag har knappt gjort någonting idag, var helt sjukt slut när jag kom hem. Det hade varit bättre att gå ifrån skolan när vi egentligen slutade så hade jag orkat med det. Hur som helst, det är ju som det är nu! Imorgon ska det skrivas klart till engelska redovisningen, och svenska sammanfattningar samt börja med kulturhistoria instuderingsfrågorna! Och imorgon slutar jag klockan fyra! Jippie, jag kommer vara en död sill.

Hur som helst så ska jag sova nu! Sovmorgon imorgon till 08.20! Börjar 09.55 - najs.
Matte, svenska och samhällskunskap (får tillbaks provet då! - spännande) i typ tre timmar istället för en. Vi ska se en film och debattera med alla estet ettor. Jupp, så ser det ut. Det ser ut att bli helt underbart väder imorgon också! Härligt!

Godnatt & sov gött på er


NYTT spännande Footlooseprojekt

Nu tar hela Footloose projektet ny fart! Det ska läggas in minst en profil varje vecka, och även de artister som det redan har skrivits om ska få sig ett nytt inlägg! Sådeså..

Håll ögonen och öronen öppna! Nu sätter vi igång.

Litet dansklipp på mig



Det var typ en månad sen Mollan filmade mig. Jag va väldigt trött så splithoppet blev inte så snyggt, men det har ju redan visat er att jag kan (; Så här får ni se lite. Haha.
Skriv gärna vad ni tycker! Enjoy!

Man ska vara snälla mot varandra..

Vad underbart man mår!
Ligger i sängen och har sjukt ont i huvudet, näsan, bihålorna och allt snurrar. När jag ligger ner är det ändå helt okej jämfört med när jag står upp. Gosch!

Började halv tio idag, och hade dans i 1½ h. Efter det skulle vi egentligen ha slutat, men vi hade genrep i aulan också! Det var så grymt jobbigt, det var skrik och gråt och folk visste inte vad dom skulle göra, och de svor åt varandra. Och i aulan, så är det akustik så de blir rundgång. Hjälp, säger jag bara! Snacka om att jag har huvudvärk. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad, jah precis!

Men, det löser sig.. förhoppningsvis?

Nu ska jag fortsätta kolla på OC! Är så grymt trött. Kram på er!

Enthusiasm

Okej, min enthusiasm om Brolle kanske var lite överdriven. Men jag gillar honom jätte mycket, he's great!

Nu ska jag iallafall sova, sovmorgon imorgon faktiskt! Vi har en lektion mellan halv tio och halv elva, sedan slutar vi egentligen! Men min klass har fått för sig att vi ska repa till aprilscenen, men hur det ska gå.. det vet jag inte! ;p Så vi får se när jag kommer hem imorgon! Jag tänkte sola imorgon också. Efter skolan! Därför passade det sig så bra att vi slutade tidigt, men nu vet jag inte längre! Vi får se helt enkelt.

Förkyld, allergisk och stressad ska jag nu gå och lägga mig! Våren är inte bara underbar! Dock tycket jag att solen ändå överskrider och gör att det kan vara mödan värd ändå! Får inte ha mitt fönster öppet något mer, smarollebengtsson jag tänker ju inte på att det flyger in pollen rakt in då! Nackdelen är att det blir så varmt i mitt rum att jag dör. I-lands problem ni vet?

Godnatt på er!


Bilden visar enthusiasm om ni inte förstod det! Knepigt ord det där.. enthusiasm!


En liten lista från calineo

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Nagellack eller Läppstift
Lip-stick eller Lip-gloss
Rock eller Rap
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll


JAG DÖR!

JAG HYPERVENTILERAR! VET NI VEM SOM SKA ERSÄTTA MÅNS ZELMERLÖW I HÖST I MUSIKALEN FOOTLOOSE? JO, BROLLE! JAG ÄLSKAR HONOM.

Nu är jag helt tokig!
Jag MÅSTE! DET FINNS INGET ALTERNATIV, JAG BARA MÅSTE SE MUSIKALEN MED BROLLE!


Jag ska bli kulturiserad!


Hejsan!

Sitter och arbetar med ett engelsk arbete som ska vara klart på fredag. Det är nämligen någon sorts redovisning som ska göras, cultural aspects handlar det om! Riktigt kul att lära sig saker om olika engelska länder.
Det har varit en jobbig dag i skolan med supermycket tjaffs om aprilscenen på måndag, man blir så trött! Men det brukar väl vara såhär innan, och så går det skit på genrepet och på föreställnignen sitter det? Ja, haha! Så känns det verkligen inte just nu. Vi får verkligen se vilken ända detta slutar i, för det känns inte speciellt bra!

Jag har varit superallergisk idag, not so funny. Jag får nervryckningar i ögat när jag är riktigt allergisk! It's so hot! ;p
Vet ni, en kul sak! Min klasskompis pappa Klas Månsson är med på rixfm imorgon! Haha. Bara så ni vet ;)

Nu ska jag fortsätta och lära mig massor om Great Britain, Usa, Australia, New Zealand, Canada och Ireland! =)
Hugs!

Prison Break



Skulle egentligen ha sett prison break, men jag är så trött att jag går och lägger mig istället och spelar in PB! Lite extra sömn har väl ingen dött av? ;p

Denna vecka blir väldigt skön! Imorgon är det ju estettisdagen, helt underbart. Inga jobbiga lektioner, efter skolan är det hem och så ska jag nog börja plugga. Och på onsdag, har jag bara dans första timmen och sen är jag ledig resten av dagen! Vilket innbär att jag slutar halv tio =) Underbart va?

Nu ska jag sova, godnatt på er!

Prision Break

Skulle egentligen ha sett prision break, men jag är så trött att jag går och lägger mig istället och spelar in PB! Lite extra sömn har väl ingen dött av? ;p

Denna vecka blir väldigt skön! Imorgon är det ju estettisdagen, helt underbart. Inga jobbiga lektioner, efter skolan är det hem och så ska jag nog börja plugga. Och på onsdag, har jag bara dans första timmen och sen är jag ledig resten av dagen! Vilket innbär att jag slutar halv tio =) Underbart va?

Nu ska jag sova, godnatt på er!

Det gick jätte bra!

Hemma igen nu!

Utvecklingssamtalet gick bara bra, jag är förvånad över mig själv! Jag hade typ 4 MVG! Bara det liksom, och chans på mvg i flera andra ämnen där jag hade pil uppåt och plus. I'm happy! (; Ibland blir man verkligen smått överaskad över sig själv! Riktigt roligt.

Nu sitter jag och dricker proviva och käkar vindruvor kollar på lyxfällan där en vi är nära vän till är med! Ni vet märklaren Annica? (; Hihi.

Vi hörs lite senare!


Utvecklingssamtal

 "I'm ready Eddie!" Nu ska jag åka på utvecklingssamtal i skolan! Undrar om de sägs någonting nytt? Jag gillar utvecklingssamtal, man får se hur man ligger till i ämnena och så. Även då det kanske inte är mycket att göra något åt eftersom jag får betyg i många ämnen nu till våren! Hur som helst..

Mätt & belåten är jag nu iallafall, och har slängt på mig några skapliga jeans. Jag är nog hemma runt halv nio snåret igen! Kramar, wish me luck (;


(bilden är från "jonas plats"!)
 


Sommarjobb, nudlar & utvecklingssamtal

Wonderbart. Ingen ensemble idag ju! Detta innebar att vår datorkunskapslektion flyttades fram 1½ h! Underbart. För nu sitter jag nämligen hemma och ska kolla upp de sista datumen som jag kan provjobba på innan sommaren! Jag har ju sommarjobb vettni! (; Detta har jag nämligen inte riktigt hunnit med, har haft så mycket att göra. Men det är en del datum som behöver flyttas helt enkelt, så det ska jag göra nu!

Nudlarna står på spisen och kokar och jag sitter och kollar i alemenackan. Klockan halv fem börjar dansen och sedan är det bara hem, slänga i sig mat och åka iväg mot skolan igen då jag ska på utvecklingssamtal med pappsen min. Det är alltid roligt tycker jag!

Kram på er!

Jag är så fyndig!

Sova bör man annars dör man, sova gör man ändå dör man!
Men se så fyndigt, det talesättet har ni väl aldrig tidigare hört? ;)

Kollade priserna på biljetterna till sm nyss. Ser ut att bli en dyr historia. ajsingbajsing!

Nu ska jag iallafall sova, känner verkligen hur seg kroppen är och hur den jobbar med förkylning och äckliga små sjukling bakterier som jag vägrar ska få fäste! They're going down! Mycket sömn och C-vitaminer. Om en vecka är jag frisk som en lärka! Eller.. vad är det man säger? ;p Helst är jag frisk redan imorgon!

Det är dans första timmen imorgon, jag ska vara med och ta det jäkligt lugnt för jag känner hur det börjar rusa i kroppen så fort pulsen går upp lite grann. Då drar hjärtat på i 180! Så, akta lilla hjärtat. Inte bli sjukling.. haha! Efter skolan är det dans igen på KD, sista gången innan uppvisningen faktiskt. Så det gäller att dom inte ändrar någonting nu, hihi.

Godnatt och sovgott på er! Imorgon är en rolig dag med dans teater (där vi baaara repar inför aprilscenen som är på måndag nästa vecka) ingen ensemble tyvärr :( och så matte och datorkunskap. Har vi tur får vi jobba hemma på datorkunskapen denna vecka! Jag ska fråga det iallafall..

Godnatt var det ja! Sov så sött.

Tävling i Örebro & SM i Globen

image294

För en vecka sen anmälde vi oss till de återstående tävlingarna denna termin. Nämligen regionstävlingen i Örebro och SM i Globen. Det känns jätte spännande, SM i globen alltså. Att tävla där, att tävla på SM i överhuvudtaget. Det har jag ju aldrig gjort. En sak som är säker är att jag ska köpa en tröja från SM i Globen, så jag aldrig glömmer det!


Och nu är det bestämt, vi ska tävla med gruppen! Vi heter Alive, vi har nästan en dans och vi är fem tjejer. Vi ska tävla i Örebro och på SM. Tur att SM är uppdelat på två dagar! Singel och par första dagen (lördag) och grupp på söndag! Då jäklar tjejer! Vi ska ge järnet. Längtar faktiskt redan. Eller ja, det är bara typ 2 månader kvar ;O
Usch vad spännish =D

Björn Gustavsson i parlamentet

För 15 minuter sedan började Parlamentet med allas våran Björn Gustavsson i spetsen! Han är helt enkelt bäst!
Gillar ni Björn Gustavsson?



Äppelpaj

Hemma efter dansen nu. Det blev lite nytt i dansen i form av steg och sånt, men jag dansade inte så mycket.

Jag känner verkligen hur stressen tar på mig och min mage! Även pollen och förkylningen, not good. Ska försöka styra upp allt som händer, allt som ska vara inlämnat och allt som ska presteras. Det är mycket nu, för mycket stundtals.

Nog om det, snart är det middag! Mums. Och det blir klyftpotatis + något! och till efterrätt blir det äppelpaj! Jag ÄLSKAR äppelpaj. Speciellt när man har två tusen kilo vaniljsås till, tillsammans med mycket deg och lite äpple! Haha, det är typ så jag äter äppelpaj, med supermycket vaniljsås! Vanlijsås och lite paj.
Tycker ni om äppelpaj? Jag gillar nog all paj =)

Nu är det nog mat snart, kram på er!

Dans

Ska sticka iväg till dansen snart, bussen går om en halvtimme. Först ska jag sätta mig ute i solen ett tag.
Det blir inget fysiskt tränande idag, får sitta och memorera dansen istället. Mår inte så pass bra så att jag kan ta ut mig, vill hellre vara frisk imorgon än att vara med idag. Så idag sitter jag och tittar på! (; Ska proppa i mig C-vitaminer idag, jag ska inte bli sjuk, jag får inte bli sjuk. Jag ska inte ens vara förkyld, det hinns inte med!

Hoppas ni andra mår bra, och ut med er i vårvädret ;)


So much to do, so little time!

Tjena alla!

Kom hem från bion runt halv tolv. Den var riktigt bra! Ska skriva recention på den senare. Åsa filmade typ 5 minuter efter bion, vi va helt konstiga och sa inte mycket av värde kan man ju säga! ;p Får se om jag lägger upp den filmen senare, haha!
Det blev ingen outfit bild, hann inte med det! och när jag kom hem var jag för trött.

Nu ska jag sova, är trött som en siameskatt! Mår dessutom inte alltför hyvens, så sömnen behövs. Världens fetaste blåsa i munnen, ont i huvudet, näsan & halsen. Och dessutom är jag jätte täppt i näsan och det kliar i halsen.
Ja! Nu vet ni hur jag mår ;p Super med andra ord! Haha.

NEJ, sova var det ja! Bli frisk frisk frisk! Föreställning om en vecka, utvecklingssamtal på måndag. Sista träningen innan uppvisningen på måndag, kulturhistoria prov den 30 och engelska föredrag på fredag. Mucho to do, so little time! Våren är hemsk, den är alltid så galet stressig när det kommer till skolan! Man undrar lite hur planeringen är egentligen.

Tjejkväll

Nu bär det av mot bion för att tillsammans med Åsa se 27 dresses! Jag har superfina nya kläder på mig, och det nyduschade håret slarvigt uppsatt i något som ska likna en knut! I like it. Till det blir det skinn jackan och de vita tygskorna! Ni får se bild sen =)

Nu ska jag svepa min latte och dra iväg, kramar!
Ha en bra kväll =)

Dans & 27 dresses

Kom nyssans hem från dansen. Mådde inte alls speciellt bra på dansen men jag ska gå på bio med Åsa ändå! Det ska bli väldigt roligt och som jag sa igår ska vi se 27 dresses! Jag älskar verkligen Kathline Heigl, hon är grym. Vilket hon sägs vara i denna filmen också, enligt alla som har sett den!
Så ikväll blir det tjejkväll! Tänkte slänga med kameran eftersom vi ska vara där drygt en timme innan så hinner vi säkert hitta på någonting roligt. Tänkte även slänga in en outfit bild lite senare!

Snart mat, sedan duschen och sen bär det av ;D

Vad ska ni göra ikväll då?



Kathline Heigl från filmen! Snacka rokoko stil ;P

27 dresses

Godnatt på er alla människor!

Jag mår inte speciellt hyvens så hur tråkigt det en må vara ska jag faktiskt ta och sova nu! Ont i huvudet, halsen och näsan rinner, ont i magen. Ingenting som är speciellt kul och imorgon är det dans. Jag är helt slutkörd efter denna vecka, den har varit tuff! Eller ja, dessa två senaste veckor har varit påfrestande.


Om jag mår bättre imorgon blir det bio med Åke, skulle vara riktigt kul! 27 dresses, ska vi se isåfall! Är det någon som har sett den?


Christer Sjögren

Varför tycker alla (de flesta) över medelålderers kvinnor så fruktansvärt mycket om Christer Sjögren. Vad är det med denna människa som är charmigt? Jag har hört kvinnor som talar om honom, och inte så rumsrent. Någon som kanske förstår varför denna man är så uppskattad med sitt leende och stelopererade ögonbryn?

Godmorgon!

Ja, eller morgon är det väl inte. Men jag gick nyss upp! Efter maten slängde jag mig i sängen, jag hade så fruktansvärt ont i mage och huvud att jag inte orkade. Nu ska jag försöka leva igen tänkte jag och jag ska gå ner! Men jag fryser så galet att jag ska klä på mig massor med mer kläder innan det!

Skulle egentligen gått på bio idag, dumma huvud å mage! Usch.

Vi hörs senare, kram på er!

Nationella prov

Hade ju samhällskunskapsprov idag! Det var ett väldigt långt prov och jag vet inte hur det känns - om det gick bra eller ej. Förhoppningsvis bra! Hade dessutom mitt muntliga engelska nationella idag! Fick VG +, jag är nöjd! Med tanke på att vi spelades in och bedömdes så blev det lite nervöst. Och dessutom är det ju uppsatt vad man ska prata om. Jag är nöjd iallafall! Jag kommer nog få VG i engelska A, jag antar det. ;P Har verkligen fått vg & vg+ på allt! Härligt va? =)

Nu ska jag faktiskt städa, ORKAR INTE! Men med hög musik, så fungerar det..

Solning

Dragspelsplåster vad trött jag är! Har precis kommit hem. Har nämligen varit och solat för första gången, vilket kanske inte var så lyckat. Haha! Det gick åt skogen, jag var ganska seg och visste inte hur jag skulle göra med allt som fanns där! Haha, fast det var inte så komplicerat ändå. Solade bara i 8 minuter, jag har inte sett någon skillnad, tror det är för lite tid.

Hur som helst så sitter jag på golvet i mitt rum nu och ska ta mig ork till att börja städa här inne, för det ser inte så fint ut! Nya kläder ligger överallt, papper och böcker och skor. Shit, orka! ;p

Kramar!

Stress

Jag längtar tills det är imorgon typ runt klockan sex. Då sitter jag antagligen hemma vid matbordet och äter hamburgare och har en lång härlig helg framför mig! Jag är nämligen så slut att jag vet knappt vad jag heter efter två veckor utan sovmorgon och utan helg, Stressad är bara förnamnet. Prov, prov PROV och grupp mig hit och dit och jobb & utbildning och dans & lite skola här och var. Och någonstans mellan allt ska man seriöst slappna av! Vilket inte direkt hinns med ;p. Det känns som om jag har glömt hälften av allt jag ska göra. Tur att jag har en almenacka (där jag inte ens skriver ner hälften av allt!).
Ska sluta gnälla nu! Jag gillar min vardag faktiskt :D Men det är svårt att ha huvudet på skaft jämt ;p Någon som håller med?

Nu ska jag iallafall sova, och jag skulle ha bokat danssalen tills imorgon för gruppen. Vilket jag har glömt! Så den är väl upptagen och ingen är förberedd, inte jag iallafall! Bravo ;p

Kramar på er, godnatt!

Kaffe latte

Usch vad det är underbart med sol!

Nu har jag kommit hem för ungefär 30 minuter sedan. Sitter vid köksbordet och solen skiner in genom fönstret på mig, min dator, min latte och mitt fina samhällskunskap häfte som jag gjort själv med alla frågor på! Det är lite tråkigt. Tidigare kunde jag nämligen ta kort på att jag gjorde, men nu när min kamera är paj, är det inte mycket att göra åt saken. Den fungerar bara med en sorts batterier (som måste vara superstarka) och luckan trillar av! Hur som..

Pluggar nu iallafall så jag får det gjort och kan åka och sola sedan med syster och kusin! Det ska bli kul! Första gången ;p Woho. Och appropå sol, så ska jag slinga håret hos my dear friend Millis om några veckor! Förhoppningsvis iallafall, det är samma dag som föreställningen och det är genrep & sånt viktigt då.. Vi får se hur det blir ;)

Nu ska jag iallafall plugga!
Vad gör ni idag?

Nationella prov i Engelska Uppsats

Jag kan inte säga att det ska bli direkt kul att gå upp klockan tjugo över sex imorgon bitti! Men that's the way it is. De flesta ettorna i skolorna runt om (förutom min) börjar med det nationella provet vid halv nio, men bara för att så börjar vi med det klockan 08.00! Inte så roligt.. Tänker inte skolverket på att de flesta har rätt långt att åka till sin gymnasieskola? Hur skulle det vara om man satte provet klockan 10 till 13 istället? Bra fråga va?! Haha. Dessutom har man ju inte vaknat klockan 08.00! Eller jo, jag är rätt morgonpigg så, men inte min hjärna ;p
..Och dessutom så kommer man sent, så får man ju inte skriva det! Kul! och vi som hade sovmorgon till tio egentligen imorgon. Den enda sovmorgonen!
.. men ja, det är inte så mycket att göra åt missödet ;p Nu ska vi vara glada =D

Nu ska jag sova! Behöver det inför en lång dag. Imorgon ska jag sola efter skolan med kusilin & syster! ska bli kul =)

Godnatt

Orka plugga! haha

Tjenamorsan!

Sitter och luffar här. Borde plugga! Attans vad lat jag är ;p Å andra sidan är det bara typ 6 stycken frågor jag inte kan. Ska plugga de strax! För tillfället sitter jag och letar efter ett par galet fina reebok skor på någon hemsida, men dom hittar jag ju självklart inte ;p Busigt. hihi! Nu kikar jag på josefsson, ellos & massa mys! Tihi.

Kramisar

Jag är sveriges snyggaste glass!

Jag fick ett trevligt meddelande om att jag var med bland de 30 som skulle få prova på Tele2s nya tjänst! Man kan nämligen skicka glassar till varandra! Och man kan vara med och tävla, vilket jag är! Så snälla rara ni, rösta på mig på den här länken: http://sverigessnyggasteglass.se/?1747 så är ni supersöta!
Riktigt roligt, eftersom jag älskar glass!

Glassiga kramar!


Godbasch!

Sleeptime. Dans första timmen imorgon, attans rabarberkräm så skoj! Orka sminka sig säger jag, sover en halvtimme längre imorgon med! ;)

I helgen blir det defenetivt städning av rummet, det ser HEMSKT ut. Jag skäms, haha! Usch vad stökigt det är. Det är ett berg av kläder, användna på golvet och en hög ihopvikta som är nytvättat. I en hög med påsar ligger nya kläder och i en annan massa skolböcker. Skrivbordet ser ut som andra världskriget med femtiotvåtusen grejor på och kläd pallen där det ska vara kläder är relativt fin, men liten.. eftersom kläderna ligger brevid. USCH, jag vill helst städa nu! Men sömnen är viktigare!


Någon mer än jag som alltid lyckas bygga upp världens kaos i rummet? Bara för att man inte orkar lägga allt, vika kläderna och plocka tillbaks alla saker på rätt plats? Suck..

Godnatt! nu ska jag sova i detta stök ;p

Min skoltröja! Jippie

Min skoltröja har kommit, den är superfin! Men dom har ändrat lite på den, det är koppar färgat istället för guld. Men hursomhelst. Ska ha den imorgon, precis som tusen andra i skolan ;p Jag tar säkert kort på den ikväll eller imorgon, vi får se!

Nu ska jag snart äta middag och efter det ska det pluggas samhällskunskap tills jag blir tokig! Sådetså..

Vi hörs självklart senare!


Föreställningen

Hallå hallå

Dagens första lektion avklarad. Höjdhopp på idrotten! Sitter i bibblan och ska skriva ut alla tusen instuderingsfrågor så jag kan plugga! Ja, 3h håltimme igen då. inte så kul! Men sen är det ju teater då vi ska repa till föreställningen, (skit kul! Ska vara hiphoppare i en scen. HAH) och se är det ju dans då vi också ska repa! Älskar verkligen att repa, även fast det mest är kaos och man inte vet hur allt kommer att funka. då man mest tror att det kommer bli kaos och att man kommer göra fel! Men attans vad kul det är när man står där och allt sitter! Fast, detta blir min första riktiga föreställning. Då man är på scenen i ungefär 1 h! Annars har man bara gjort något nummer - och gått ut! Det kommer bli riktigt jobbigt eftersom det är 8 danser (drygt) mer än 5 låtar och teaterstycken!
Nej usch vad kul!

..Men nu kallar Mollan & Bullo på mig, så jag ska springa iväg upp till dem efter att jag har skrivit ut instuderingspapprena!

Vi hörs senare! Ha en bra dag =)

Hur hinner Blondinbella egentlgen?

Sovgott på er!
Dåligt med uppdateringar idag, förlåt för det. Jag har haft så mycket att göra och det blir svårt med bloggen, fast jag försöker! Jag vill ju minnas allt! Hur hinner Blondinbella att uppdatera egentligen?

Nu ska jag sova iallafall, var helt sjukt trött tidigare idag - innan jag fått i mig en latte! Men nu ska jag sova. Och förhoppningsvis så är jag piggare imorgon. Körde på att gå osminkad till skolan och strunta i vilka kläder jag hade på mig idag, bara för att få en timme längre sovmorgon! Det gick ju finemang och fy vad skönt det var! Det blir samma procedur imorgon bitti, fast egentligen sjulle jag hoppat upp tio minuter innan sju, så det blir helt enkelt kvart över ju imorgon! En halv timme längre ungefär.

Imorgon är det idrott första timmen och efter det ska det pluggas intensivt på samhällskunskapen innan teatern & dansen. Jag älskar tisdagar!

Kram på er, och sovgott!


Roligt videoklipp


Såhär roligt hade vi på våran datorkunskapslektion idag! Jag och Åke satt och sjöng och hittade på nya sånger för varje ord vi sa eller låt vi sjöng. Ja det rullade på helt enkelt! Jag blir hög av kaffe latte. haha!

Svårt att riktigt förstå

Jag har följt letandet på Engla sedan hon försvann i lördags för en vecka sedan. Jag hoppades verkligen att hon var vid liv och att hon bara hade sprungit iväg någonstans - att hon var välbehållen. Men idag erkände 42-åringen och visade polisen vart han hade lagt Englas kropp. Jag finner inte ord, skänk en tanke till hennes vänner & familj.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

Sov sött!

Hello there!

Trött som en bäver är jag, och nu ska jag sova! Fy vad skönt. Det har verkligen varit en intensiv helg, det känns inte som om jag har haft någon helg och vilat upp mig på ;p Även fast det har varit så galet roligt!
Dålig uppdatering idag - förlåt för det. Men nu måste jag verkligen sova för att orka! Imorgon kommer jag ju hem senare än vanligt, eftersom det är anmälning till SM i Globen samt regionstävling i Örebro.

Need to sleep, kram kram!

Stelfrusen!

Vilken otroligt rolig helg! Jag vet inte vart jag ska börja med alla roligheter vi har haft för oss! Det har minst sagt varit lärorikt. Jag har haft så grymt roligt! Är hemma nu och är tröttare än någonsin ska hoppa in i duschen nu så jag blir lite varm! Har varit ute hela dagen och man märker när man har blivit nerkyld ordentligt, då tar det timmar innan känseln kommer tillbaks och tills man slutar frysa! (Jag fryser fortfarande;p) Jag är alldeles varm & rosig om kinderna för att jag har varit så kall tidigare idag ;p

Ska skriva om helgen senare, nu duschen och in i värmen! Underbart =D


Intensitet

Vilken liten tid jag har haft till bloggen de senaste dagarna, det har ni ju märkt! Jag har som sagt en hel del just nu, och detta är bara början på en intensiv period innan sommarlovet. Mycket sömn kommer att prioriteras och mindre tid vid datorn kommer det att bli. Tråkigt nog, men sant för att man ska orka helt enkelt! Ska man orka jobba, gå i skolan och dansa 9h i veckan är det väl inte mer än rätt?

Vi hade riktigt intressanta föreläsningar idag, dels om personlig utveckling och även om företagets policy! Och vice versa! Kommer en liten utvärdering om helgen senare :) (gu vad jag lovar mycket nu! haha!)

Som sagt så ska jag fortfarande lägga in SYTYCD utvärderingen & kläderna jag köpte. Jag har inte glömt bort det ;)
Imorgon är det ännu en intensiv utbildningsdag då vi ska ha praktik i de spel vi ska stå i. Det ska bli kul - men kallt! ;p Eftersom det är utomhus. Femtio lager kläder ska jag ha! - och attans vad peppad jag är. Börjar ännu tidigare imorgon! Ska vara där senast 09.25, så vi får se när jag ska åka hemifrån. Efter utbildningen är det matte som gäller! Prov på måndag.

Hoppas att ni har en supermysig helg!


Bloggdesign beställningar

Här är en ungefärlig lista på i vilken ordning jag ska ordna bloggdesignerna. Högst upp = först! Jag säger än en gång att jag har mycket att göra, och att jag gör designerna i den mån jag har tid och inspiration. Ni vill ju ha snygga designer? =) Jag ska maila alla er nedanstående, så att ni får bekräfta att ni vill ha en bloggdesign! Om ni läser detta så kan ni bekräfta det utan att ni fått ett mail av mig, genom att maila mig först!

Lisen L

Arsema G

Lina K

Mariella C

Moa J

Tuva L

Behshta A

Julia H


Är det någon av era andra som vill ha en bloggdesign? Tveka inte! Maila mig på: [email protected]

Körslaget

Nu är det Körslaget på tv, och jag är hemma sedan två timmar tillbaks ungefär. Ikväll hejjar jag självklart på Brolle och Agnes, dom är bäst =D Älskar öppningslåten också, Proud Mary eller vad den heter!

Jag har haft en helt undebar första dag på utildningen idag! Mycket att ta in och hjärnan är rätt trött. Jag märkte vikten av att ha sovit mycket och längre, för jag gick inte och la mig allför tidigt igår. ;p

Jag ska gå igenom alla beställningsdesigner ikväll, och lägga upp en lista här i en ordning som ni kommer i! Ska maila alla också, så att jag vet att ni alla som har kontaktat mig fortfarande vill ha designer!

Kram på er, vi hörs senare! :)

Brandutbildning

Uppe kanske lite sent egentligen, ska nämligen upp med tuppen (ja lite efter tuppen kanske) klockan 8. Slänga i mig lite fil, och sedan bär det av till utbildningen och den slutar inte förrens klockan 17.00! Så det blir en lång dag imorgon, med teori och brandutbildning. Man undrar just vad det är för brandutbildning? Det ska bli hur kul som helst iallafall, tror det kommer bli ascoolt & bra med det. Har ni skaffat något sommarjobb då?

Så nej, imorgon eller på söndag blir det inte mycket bloggning från min sida! Hoppas ni får en superduper dag imorgon utan mig ;) Och så hörs vi när jag kommer hem. Pga. utbildningen flyttas det lovade inlägget om SYTYCD & ProViva tills senare. Jag lovar att jag ska lägga in det! Tyvärr så hinner jag helt enkelt inte med.

Kram på er allihopa!

Fodralklänning, tröja & tshirt

Full fart idag!
Efter skolan åkte Åke & jag till stada och gick till Gina Tricot! Jag hittade det jag ville ha, även om jag kanske skulle vilja ha haft en lila fodralklänning istället för den turkosa, men jag älskar den turkosa med. Jag hittade verkligen allt det jag vill ha + en tröja som jag velat ha ännu längre på rea! (Det kommer bilder sen!)

Vid fem åkte jag hemmåt till mat och prat! & Nu sitter jag här med en moccalatte & ett vaniljhjärta i handen och har det underbart! Ska kika på busstiderna tills imorgon också, spännish. I sommar kommer man kunna åka båt ut (; Ännu mysigare!

Just det, tro inte att jag har glömt SYTYCD utvärderingen. Den kommer! Dock ska jag kika på Så ska det låta först, muhaha.

Tripp till stan för att gå på Gina

Godmorgon!
Gick upp sju och gjorde mig iordning för att börja klockan 08.30 med ensemble. Det gör fortfarande ont i revbenet/magen, skumt. Blir värre så fort jag rör mig! Plus att huvudet gör ont och jag kan inte sjunga för att rösten inte är med mig ;p Dumma pollen!
Nu har vi samhällskunskap och jag har alla instuderingsfrågor på datorn hemma så det blir lite svårt att göra dem nu. Läste en text också som läraren sa att kunde man den så kan man nästan allt. Och jag förstod den, woho!

Efter skolan ska jag följa med Åke in till stan som börjar sin utbildningshelg redan ikväll. Ska springa in på gina och se om de har någon av de två tunikorna jag vill ha på föreställningen om typ 2-3 veckor! Sedan bär det av hemmåt! Men innan dess; lunch, engelska, svenska & livskunskap.

Ikväll kommer farbror, och två kusilinisar. Ska bli mys!
Vad ska ni göra idag?
Kramar!

Sleep tight.

Godnatt på er!
Imorgon kommer en utvärdering av kvällens SYTYCD, precis som jag har lovat er! Såg ni på det?

Nu - kudden.
Ska upp tio i sju imorgon och ha ensemble första timmen! Sen är det fyra lektioner till och sedan helg, i typ 12 h. Resten av helgen är det utbildning på, som ni redan vet. Så nä, Ingen rast och ingen vila här inte! Så det blir iprincip ingen helg. ;D Därför behövs det sova!

Vi hörs imorgon alla goá & gláa. Kram på er!

SYTYCD - veckofinal 1


God day everyone!

Yes, from now on I'm writing in English. So that everybody can understand..

Naahhh, just kidding

Men hej på er! Kom hem från en stund sedan och sitter här med vetekudde & heatlotion (kramlösande) för att försöka få bukt med det onda på vänster sidan i magen. Blä på det!
Vi hade ingen samhällskunskap idag, så vår korta dag blev ännu kortare med bara två lektioner.

Hoppas ni har haft en bra dag! Vi hörs senare :)

Liten fin update

Nu bestämde jag mig för att rycka mig i kragen! Smällde i mig en apelsin full med C-vitaminer och nu mår jag lite bättre försöker jag intala mig själv ;p Tur att det är sovmorgon imorgon! Ska sova så mycket som det bara går. Ska snart ställa mig i duschen.

Skönt med kort dag imorgon! Fyra timmar i skolan, tre lektioner!

Och nu ni.. nu kommer det snart några feel good recept och mer nyheter om SYTYCD!
Kram!

Sune blir musikal!

Det visste ni inte va? Att allas våran Sune nu blir musikal på Göta Lejon? Det blir en familjeföreställning med allt från 10 åringar till 80 åringar! Haha, undrar hur detta slutar! Kan bli riktigt roligt tror jag. =) Vill ni beställa biljetter till det? Gör det här.


Orka plugga matte?

Shit, vart tog energin vägen? Jag ligger som en död säl med vetekudde & kamomillte och så fort jag sitter upp känns det konstigt i huvudet. Usch! Sjuk tänker jag då rakt inte bli, jag ska på utbildning i helgen! Så det är inte ens ett alternativ! ..jag borde äta en apelsin eller två, full av C-vitaminer. Nackdelen är väl bara att jag inte alls är sugen på det.

Nu tänkte jag iallafall försöka göra lite matte, jag måste verkligen göra det! Dödsviktigt. Om jag inte vill ha en dåligt betyg dvs. Hah, och det vill jag inte!

Gråmulen dag

Hallå i stugan!

Har precis käkat tidig middag jag! Är lite seg, har lite småtrist och orkar inte göra någonting. Borde plugga matte! Vilket jag nog ska göra snart.. dock känns det som om jag skulle kunna somna när som helst. & magen gör fruktansvärt ont /; plus illamående och huvuvärk och jag fryser! Nej usch, vad är detta?!

Soffan nästa tror jag!

Veckorevyn

Håltimme hit och håltimme dit! Jag och Molly kikar i nya Veckorrevyn vi och anmäler oss till mingel. Ska bli kul!

Läser ni någon tidning? Jag gör bara det ibland, det är så bra för här i skolan finns alla! Så man slipper köpa, super ;p (upptäckte det nyss) haha.

Kulturhistorian börjar om 20 minuter, efter det lunch matte och engelska. Slutar kvart över tre! Jag som vill hem, är trött ;p Men när jag kommer hem blir det ju matte för hela slanten!

Nej, nu ska jag sluta skriva detta oitressanta inlägg! och fluffa runt här i skolan ett tag till innan KH.
KRAM!

Fysisk dag, det är så det ska vá!

Vilken fysiskt ansträngande dag det varit idag!

Började halv nio med Beep test. Vilket I don't like! Men det gick över förväntan idag! Och hade det inte varit pollen i luften - hade jag kunnat springa mer! 2 nivåers förbättring utan att jag behövde anstränga mig speciellt mycket! Jag blev jätte glad ska jag tala om! :) Funtar på att göra om det om två veckor, men äsch.. Kan ju göra det i höst igen, med all allergi som det är i luften nu.

.. fast nu är det ju snö utanför fönstret.. IGEN! TA BORT SNÖN. Jag vill ha sommar och sol! Och VARMT framförallt! Så man slipper frysa JÄMT.

Hursom, efter det var det håltimme. I TRE timmar.. Som vanligt. Och sedan var det teater! Det är så jäkla kul att repa inför föreställningen att jag smäller av! Det ska bli roligt. Jag bara längtar upp på scenen! .. hoppas bara det blir lika bra som jag är taggad ;) För då attans rabarberkräm! ;p Vi körde iallafall mycket kroppsrörelser på teatern. 
Sedan var det dans. Vi körde väldans hårt! Svetten bara rann.. haha, usch vad mysigt jag är nu!? Haha! NOT! Det var så himla kul iallafall, och vi repar inför föreställningen där med. Dans är livet, puss på det!

Fick reda på massa nytt om jobbet idag, ska på utbildning i helgen ju! Det kommer bli superskoj! Mer om det sen..
Men, nu ska jag kilavippen. Vi hörs imorgon med nya tag!
Dans första timmen, underbart!
Kram :)

SYTYCD - The top 24



Efter mycket trix så kom det upp! Härligt säger jag. Jag gillar startfältet. Personligen så är Sveriges 8 mina favoriter faktiskt. =) Vad tycker ni om startfältet till SYTYCD Scandinavia?

Jag lovar, detta är bara början på en lång härlig dansfeber här i bloggen! =)

SYTYCD klockan 20.00

Klockan 20:00 sitter jag bänkad framför världens bästa tvprogram då de 24 dansarna som ska tävla om titeln som skandinaviens bästa dansare. Självklart kommer det en redogörning om detta senare! (;
Men nu först - Matte!

Vi hörs efter programmet (;

FRUKT ÄR GOTT!

apple_smallapelsinervindruvor

kiwi_smallbanana_small

När jag kom hem idag var hungrig som ett djur och åt gott mellanmål med banan, vindurvor och proviva hallon! Jag brukar inte äta mellanmål faktiskt, bara dricka ett glas proviva. Men idag har jag haft så mycket fysiska påfrestningar att jag har varit slut på energi åtskilliga gånger!
Proviva är bra för känsliga magar om ni inte redan visste det! Kommer med ett inlägg om det senare! Den är riktigt god och bra! Ja, I'm a sucker for fruit. =D


Någon mer än jag som absolut älskar frukt av er läsare? Har ni någon favoritfrukt?

(bilder från www.fruktkorgen.se)

Gladare än glad!

HEJ! Jag är superlycklig & jätte trött. Härlig blanding va? Då behöver man iallafall inte oroa sig över att vara otrevlig, alltid ett stort plus!

Sitter här och sjunger och ska kolla igenom en powerpoint presentation till utbildningen till mitt sommarjobb som jag ska på i helgen! Hoppas ni har något kul för er också!


Nu ska jag fortsätta kolla på den ;P hihi. Berättar mer om beeptestet jag hade idag, dansen m.m. senare :)


Carrie Underwood



Jag kollade på slutet av Contry Galan i helgen, och då upptäckte jag hur mycket jag faktiskt gillar country. Hur som helst, så upptäckte jag även Carrie Underwood! (Eller ja, jag visste vem hon var tidigare.. men inte hur bra hon va!)Som jag skrivit om tidigare. Hon är grym! Detta klipp är från galan. Hon slog igenom i idol, där hon vann. Och visst förstår man att USA älskar henne, & att hon får utmärkelser. Hon är ju grym! Resan från bondflicka till super country stjärna!

Visst är hon helt galet underbart bra?
Det är olagligt!


I want her CD - yes.

1000:onde inlägget!

Tjenixen!

Litet jubileum, ja eller vad man ska kalla det för något! 1000:onde inlägget här i bloggen idag. Kul va?

Har precis käkat middag & kommit hem från dansen. Dagen har flytit på underbart och efter en ganska så seg morgon blev dagen riktigt bra! Det kommer bli kaos på uppvisningen vi har med dansskolan btw, haha! Alla ska springa fram och tillbaks och byta och hipp som happ! Men om det funkar, så blir det nog riktigt bra ;)
Dansen i skolan var lika rolig som vanligt! & likaså teatern och ensemblen. Och jag förstår nog matten! Ska faktiskt sätta mig med den nu, ska plugga nu i veckan. Så hoppas jag att det räcker att plugga måndag, tisdag onsdag och torsdag nästa vecka på samhällkunskapen ;p Jej plugghäst! =D

Jag hoppas att ni har haft värsta fantastiska dagen! =)
PUSS!


Jag älskar musikal!

Godnatt säger jag nu! Ser fram emot en vecka av dans sång och teater i skolan :) Känner mig laddad. Älskar min linje gör jag! Så allt känns bara finemang, förutom beep testet på tisdag ;///. Vad tycker ni om Beep testet?
Imorgon blir det ju dans på dansskolan efter skolan också, så jag kommer hem sent. Får se om jag slänger in ett inlägg i skolan, det gör jag säkert ;) Åh, dans första timmen imorgon! Som jag har längtat. Åh jag älskar musikal! och appropå det så är det Footloose för tredje gången i höst. Najsigt värre! Är det någon av er som sett Footloose, gillade ni den?

Godnatt & sovgott. Vi hörs imorgon :)

(bilden ovan har jag själv tagit. om ni vill använda den, SKRIV till mig först och se om jag godkänner. Annars är det STÖLD. Tack (: )

One tree hill


Jag gillar verkligen denhär serien. Den är så verklig! Det är precis som vardagen kan se ut och de gör det så himla bra! Ett stort plus är också att de inte har bytt ut någon skådespelare, utan alla är med som var med när serien startades upp. Ja, nästan iallafall. Jag gillar verkligen den serien! Den handlar om att växa upp, drömmar som går i kras och familjen. Den är underbar! Gillar den jätte mycket.
Ser ni / tycker du om One tree hill?


Nu är jag mätt!

Oj vad mätt jag är! Har precis ätit supermumsig tacos och snart ska jag jobba med samhällskunskapen. Otroligt roligt.
 Dansen idag gick helt okej, och snabbt gick den! Bara svisch så var 1,5 h borta! Vi gjorde en rolig "lekdans" till uppvisningen, med hopp och kickar. Jätte kul. Mycket roligare än vår bronsdans, haha. ;p Men det löser sig med alla danser hit och dit :)


Pollenallergi

Hejsvej!

Sitter och jobbar med samhällskunskapen/ekonomin jag! Och om lite mer än en timme ska jag dra iväg till dansskolan. Är ganska seg i huvudet och känslig i ögon näsa och hals.. så jag antar att det är pollen som börjar göra sig till minnes ;/ Även fast den redan började tidigare i veckan. Inte kul.

Nu ska jag fortsätta skriva på samhällskunskapen, vi hörs senare!


Jag gillar Country!

Sitter och lyssnar på världens bästa låt; är totalt förälskad i den, ni vet när låten verkligen tilltalar en och går rakt in i hjärtat? Undrar varför jag inte har lyssnar på country innan? Jag vet att jag inte gillade det när jag var liten, mest kanske för att jag förknippade det med gamla gubbar som satt och sjöng. Men det är ju helt underbart!

Jag vet iallafall vilka skivor jag vill ha nu! Nämligen Carrie Underwood & Kellie Pickler. Love them!

Hur som helst så har jag suttit med photoplus hela kvällen, superkul! Dock är det svårt att lära sig allt, och i början när man är ovan tar allt sin tid. Ni får se bilden(erna) imorgon! Nu är jag trött och ska sova! Imorgon väntar samhällskunskap, matte och dans!

Jag har haft en skön lördagskväll! Hoppas att ni också har haft det.
Godnatt!


Carrie Underwood



Jag har en ny "idol", eller vad man ska kalla det! Shit vilken duktig tjej! Satt och tittade lite på Country Galan, och herre jisses vad hon var duktig. Jag förstår att hon vann American Idol, no doubts! Hennes röst går rakt in i hjärtat. Hon vann förra årets och årets pris för bästa (inte bösta) kvinnliga sångerska och hon vann även American Idol samma eller året innan. Hon är grym!

Har ni hört stjärnskottet Carrie Underwood sjunga?

Tokio Hotel hysteri?

Det är helt tokigt, många av de bloggar som man går in på har tusentals inlägg om tokio hotel. Det verkar vara en helt galen Tokio Hotel hysteri i bloggvärlden! Det är tusentals bilder, turné listor, kärleksförklaringar och texter om dem. Youtube klipp, m.m.

Själv gillar jag typ låten Monsoone (hur det nu stavas?) annars är jag inget större fan av dem alls.



Gillar du Tokio Hotel?

Plugg

Sitter och pluggar grafiska ekvationer just nu, det är så galet roligt att man trillar av stolen! Vill hellre sitta och pillra med drawplus. Nu ska jag iallafall göra klart de sista talen på denna sida och vända blad! Hoppas ni har det lite roligare än jag! ;)

Jag kan gå ner i split!

Första illustrationen

Jag har fått ett nytt program, och det sitter jag och leker med när jag har tid. Det är ett ritprogram där man kan rita av och rita egna bilder, riktigt kul faktiskt! Jag är inte så bra än dock, men man lär sig! Just på denna bilden har jag ritat av mig själv på en bild som en kompis tog på dansen i måndags! Vad tycks? Kan ni gå ner i split?


Illustrationen

image293
Den riktiga bilden

Danstävling om ca 1 månad

Good morning!

Utvilad och glad och inte bara det - solen skiner ute! Har sovit 10 timmar i natt, vilket verkligen behövdes. Snart ska jag slänga på mig träningskläderna och dra mig till dansskolan där vi ska träna grupp och par! Börjar bli ungefär 1 månad till tävling nu, kul! Ska även plugga idag, matte hade jag tänkt. Göra klart det jag inte hann göra på lektionerna och imorgon så ska jag börja med samhällskunskapen. Senare i veckan blir det plugg varvat med träning och skola! För nästa helg är det endast utbildning, och de ska bli så kul!

Jag tänkte slänga in en illustration strax, som jag har gjort nu i veckan! En av mina första faktiskt. Hoppas ni gillar den! Jag är ju inte så duktig ännu. Så det är lite nybörjare över det hela, hur som helst! Vad ska ni göra idag?

Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi sen :)
KRAM!

Föreställning

Nu har jag kikat på Two Weeks Notice, gottat mig och umgåtts. (skriver mer om den imorgon) Nu är jag så trött att jag känner mig sjuk, beror mycket på pollen och att jag sov 6 h inatt och natten innan det och natten innan det osv. Så jag ska faktiskt sova nu! Hör och häpna. Jag är faktiskt i säng före ett en fredags kväll! Men jag behöver verkligen sova ut.

Imorgon blir det sova länge! Upp och iväg till dansen efter ett tag. Kommer inte kunna träna så länge imorgon pga. plugg! Eftersom jag har en väldigt intensiv utbildningshelg om en vecka så hinns det inte med plugg till kommande matteprovet & samhällskunskapsprovet. Roligtroligt!

Vi ska ju ha föreställning i skolan; and it's moved to the 28 april! Woho. En vecka extra att öva på - that just can't be bad. Man får bjuda in vänner & familj och precis alla som man vill! Så det ska bli superskoj.

Nej, slutbabblat. Mycket snack och lite bilder i bloggen på länge, inte bra alls. Har inte haft energi till någonting denna vecka - men ändring ska ske! Jag kommer igen ska ni se =)
Kramar på er alla underbara läsare!

Ps. Jag har läst allas mail ni som vill ha design. TACK! Jag lovar att kontakta er så fort jag har tid och skriver även ett mail när jag påbörjar designen. Just nu är det mycket plugg, vilket innebär färre designer. Dessutom har senaste veckan varit händelserik, så jag har inte jobbat på dem. Dock vet ni ju att jag gör designer i mån om tid och inspiration! Men det vet jag redan att ni vet. :) Ds.

Two Weeks Notice

Sitter och tittar på filmen Two Weeks Notice med Sandra Bullock & Hugh Grant i spetsen! Riktigt rolig film.
Har ni sett den filmen? Skriver mer om den senare :)
Den började klockan 21.00 på kanal 5!


Så ska det låta!

Nu blir det så ska det låta för hela slanten med vaniljhjärtan, glass & kolakakor. Vad ska ni göra ikväll?

Det ska vara färg!

Som jag skrivit förut så har jag verkligen gått från att ha endast svart och vitt på kläderna - till att nu ha ganska mycket färg! Jag gillar helt enkelt färg. Inte gulliga, puttinutt färger - det är inte jag ett dugg! Men coola, häftiga nyanser! Såsom chockrosa och turkost älskar jag! Dock bär jag väldigt ofta jordfärger också (brunt, mossgrönt, blått osv), så det är en härlig blandning av det. Men visst är det kul vad man förändras? Över bara ett år!

Jag skyller det på dansen, den har fått min klädstil åt ett helt annat håll! Iförsig så går jag runt i träningskläder 60% av skoltiden, och gu vad det är helt underbart! Men självklart vill man ju då ha snygga träningskläder. Plus att det då blir lite roligare att träna!

- Bekvämt är bättre i längden. Nya klädmottot kanske? ;)

Shopping på håltimmen

Oj, vad många likadana digitalkameror inlägg det blev. Sorry for that! But anyways..

Sitter som sagt & kikar runt på digitalkameror, chattar lite och är hungrig. Skoldagen gick fint, lång lunch då jag och Molly åkte in till stan och jag köpte en ny mascara - det behövdes! & ett chockrosa nagellack. Dessutom blev jag glad när det var rea på mascaran. Aja, nog om det..

Ikväll ska jag nog vara med Millpill & chomps. Ska bli roligt! Dock kanske kusinen kommer, så vi får se. Vet inte riktigt, eftersom jag ser henne så sällan! Ser även fram emot nästa helg då det är utbildningshelg på jobbet, så det kräver en hel del plugg denna helg och vila! Dock ska jag självklart dansa, men kommer inte ha supermycket tid för det! ..mycket att göra såhär dags

Hoppas ni har haft en alldeles underbar dag, så hörs vi snart igen!

Digitalkameror

Jag är på jakt efter en ny digitalkamera! Frågan är bara vad man ska satsa på? Har ni någon bra digitalkamera kanske som ni kan tipsa om? Det är svårt att hitta i den stora digitalkamera djungeln!

Casio Exilim EX-Z1080 med YouTube capture!Canon Ixus 70

Digitalkameror

Jag är på jakt efter en ny digitalkamera! Frågan är bara vad man ska satsa på? Har ni någon bra digitalkamera kanske som ni kan tipsa om? Det är svårt att hitta i den stora digitalkamera djungeln!

Casio Exilim EX-Z1080 med YouTube capture!Canon Ixus 70

Digitalkameror

Jag är på jakt efter en ny digitalkamera! Frågan är bara vad man ska satsa på? Har ni någon bra digitalkamera kanske som ni kan tipsa om? Det är svårt att hitta i den stora digitalkamera djungeln!

Casio Exilim EX-Z1080 med YouTube capture!Canon Ixus 70

Digitalkameror

Jag är på jakt efter en ny digitalkamera! Frågan är bara vad man ska satsa på? Har ni någon bra digitalkamera kanske som ni kan tipsa om? Det är svårt att hitta i den stora digitalkamera djungeln!

Casio Exilim EX-Z1080 med YouTube capture!Canon Ixus 70

Dålig uppdatering, förlåt!

Oj vad hemskt dålig uppdatering. Kanske för att jag suttit och mixtrat med alla program hela dagen, och jag har inte haft så speciellt mycket att skriva om heller! Bloggtorka, som man säger.

Men jag kommer igång igen, det blir ju så ibland.. att man inte har så mycket att skriva!
Snart ska jag sova, är trött. Hoppas ni har en super bra dag!

Kram!

Torsdagen

Hej hallå!
Kom hem för ca en timme sedan! Sprang in på H&M idag, och köpte ett linne jag sett på hemsidan väldigt länge! Ska nog beställa lite mer från hemsidan för mina presentkort, hittar ingenting i butikerna! Hur som helst, skoldagen var kort och skön med tre lektioner! Fick rätta en uppsatts som en 18-19 åring i Tanzania skrivit på engelska, det var kul! Och så gick vi igenom massa på samhällskunskapen, men lyckligt nog så kommer jag ihåg all den ekonomi vi hade prov på i nian! Skönt..

Nu ska jag snart käka en kardemummabulle, smaskens! Sen middag you know.

Åh jag vill att det ska vara fredag, vill ha ledigt nu nu nu.
Hoppas eran dag varit bra!
Kram


Goodnight

Härligt, det blir mysigt vårväder veckan ut! Imorgon blir det leggings, tunika & skinnjacka med andra ord, och förhoppningsvis vita tygskor! Kan dock inte bestämma mig riktigt för vad jag ska ha för färg på benen & knästrumporna! Haha problem. Jag har nämligen fått några nya, tihi. Så det är lite svårt det där ;p Vi får se vad det blir av de hela. Ni får se en bild om jag känner att det blir lyckat! ;p

Sovmorgon imorgon, har tänkt att sova strax ändå för att jag behöver all sömn jag kan få! Sådeså. Duktiga Niccie! Matte, svenska och samhällskunskap är ämnena för imorgon, intressant huh?

Nej nu ska jag inte sitta här och smula, tjofaderittan lambo!



Update: Lovar att svara på era kommentarer imorgon, nu ser kudden alldeles för skön ut och kroppen för trött för att ta den tiden just nu. Så jag skjuter lite på det till imorgon! Tack alla ni som kommenterar & läser flitigt, you rock. As I said before =D

So you think you can dance..?

Workshop i Oslo ikväll, de 8 bästa från varje land ska utses för att se vilka som ska få chansen att tävla om att bli Skandinaviens bästa dansare. Det ska bli kul att se! Hoppas det går bra för mina favoriter. Självklart rapporterar jag om vilka 24 det blev sen (; det hade ni väl redan räknat med?

Ser ni på SYTYCD Scandinavia?




Update: Nähä, vi får reda på vilka som går vidare nästa vecka! åh, jag som vill det nu. Hur som helst så kommer nästa program på tisdag! Idag rensades 50 av 100 personer bort. Alla mina favoriter gick vidare, kul! :)

Sarah Dawn Finer - I remember love

Tjenatjena!

Sitter här och sjunger på Sarah Dawn Finers - I remember love, som jag ska sjunga vid nästa uppsjungning. :) Jag ångrar lite att jag tog den, det blev ett sista minuten val lite.. Men men!
Dagen idag har varit rätt seg, har inte gjort mycket alls ;p Så jag har inget roligt att komma med direkt. Dansen imorse var rolig och det kommer bli en skitrolig show tror jag med dans sång och teater (som jag pratade om igår.. har jag för mig? =D)!
 Min första riktiga föreställning med ljussättning, scenkläder m.m. Har bara gjort uppvisningar på typ 3 minuter innan, detta är en hel timme! Ser jätte mycket fram emot det.


Vi hörs senare! Åh idag är det Workshop i Oslo på SYTYCD. Can't wait!
Kramar!


Bästa aprilskämtet!

Hjälp säger jag! Vilket jäkla skämt jag gick på idag.

Jag fick ett sms om att syster & kuinen hade träffat Måns Zelmerlöw & Peter Johansson på sleven. Jag älskar ju Footloose som de medverkar i! (som om jag ens behövde säga det!)
Och gissa om jag gick på det eller? HAHA, patetiskt ;p

Lite senare efter jag ringt upp och typ skrikit i luren på dem, så ringer kusin upp mig och säger: "Vet du vilket datum det är idag?" jag svarar "Ska jag veta det?".. Kusin skriker i telefonen "APRIL APRIL"!

HAHA, ja. Det gäller att ha huvudet på skaft ;)


Har ni blivit lurade idag?
Dela gärna med er av era aprilskämt - de ni har blivit utsatta för & de som ni utsatt folk för!

SYTYCD ikväll!

Roligt, kul & underhållande. Jag längtar! Det ska bli apigt roligt! Jag får abstinensbesvär när jag är utan dansen, hihi. Och ikväll är det underbar dans igen, i Köpenhamn!

Ska ni se SYTYCD?


Go & Glá kexchoklá!

Mätt & belåten sitter jag nu! Ska pilla lite på draw foto & web programmet snart. Supersköj. Och om 40 minuter är det ju SYTYCD - längtar!

Dansen idag var underbar - som vanligt! Vi hörde dansen vi kallar för "hipp hipp" (har jag för mig) - nämligen vår skolas speciella dans som alla musikalare och dansare lär sig! Det var kul, och vi fick reda på att vi ska antagligen ha uppvisning den 21 april. En timmes lång föreställning med dans, teater och sång! Det är SÅ kul att stå på scen.

Nu ska jag kolla vidare på keds! Vi hörs senare, med lite roligare inlägg än hur min dag har varit ;P


Danssugen!

Håltimme då, som vanligt. 3 h - kan fortfarande inte påstå att det är kul! ;P

Jag kan knappt vänta till dansen! Jag är hur galet danssugen som det bara går att vara! Det var jag igår med, men då var vår stackars vikarie hemma & låg sjuk. Snyft! Men idag, då jeklarns. Det ska bli kul :)

Efter skolan hade jag tänkt att slösa lite pengar på HM, men jag glömde presentkortet så den planeringen gick åt skogen. Så då åker jag hem istället, sätter mig framför Drawplus, photoplus & webplus och klickar istället. Det är minst lika roligt, även fast jag vill handla handla handla! =D

För övrigt så är jag hungrig, för er roliga information! Jag tog med mig en banan, men den va pytteliten till utsidan och när jag hade "öppnat" den så var den typ hälften så stor i omkrets. Shajse! ;p Vill köpa frukt, men plånboken ligger hemma! - Bra om man blir rånad. haha

Nej, skämt å sido. Ikväll är det världens bästa program, mitt absoluta favoritprogram - So You think you can dance. Idag är de i Köpenhamn. Imorgon är det workshop i Oslo och på torsdag är det säsongens första veckotävling mellan klockan 20.00-22.00! Gissa om jag ska kolla? =D Oh yes.

Då ska jag sätta betyg på alla danser & danspar. Det ska bli massa SYTYCD här.

Nog om det, nu ska jag gå till my friendies som sitter en bit bort. Krämbanäna!


Körslaget

Det här var ju tänkt  att jag skulle publicera i lördagskväll.. hmm
Det var ju riktigt roligt! Och favoriter har jag redan - som ni kanske ser? De var helt klart bäst tycker jag, supermysiga personligheter och en klockren kör! Jag gillade dem jätte mycket. Var det någon mer än jag som såg körslaget?
Förresten så var det en tjej ifrån min skolas musikal 3:a med i Markolioos kör! Malin - ni vet hon som de skrek på? Ja ni vet om ni såg programmet ;p Hur som, kul att se henne där! Hon är jätte duktig.

Vad tyckte ni om körslaget?

Äntligen!

För er som inte vet det så är anledningen till tystnaden i bloggen denna himlans bloggflytten! Riktigt trist eftersom det har gjort så att jag inte har kunnat blogga på två dagar! surt...
But, now I'm back in buissness! Ni blir inte av med mig inte - härligt va?

Jag har kommit på massa kul saker att skriva under tiden sajten har varit nere, men det har ju självklart inte gått. Men men, nu ska allt rulla på som vanligt igen!

Jag hann ju inte ens skriva ett inlägg om varför jag skulle va borta! Men, now you know.

:D

RSS 2.0