Sömntuta!

Shit vad jag är galet trött! För första natten på fyra dagar sov jag faktiskt bra! Och när man väl gör det, så blir man trött som gatan. Mjau vad härligt..
Kom hem från skolan för en timme sedan, det tog lång tid att åka hem men jag hade sällskap!
Dagen har gått ganska snabbt, den började med ekvationer och slutade med resurstid, då vi var med teknikettan igen!

Nu sitter jag här och är superhungrig och vill ha mat. Efter maten väntar samhällskunskapen, 8 nya frågor att lära mig idag! Hoppas verkligen att jag återuppväcks från de döda med lite mat i magen!

Vi hörs sen, kram kram!


Mer pluggtips!

Eftersom jag har prov på lördag och inte är speciellt insatt så försöker jag hitta på nya metoder att plugga på. Såhär har jag gjort idag, och det gick väldigt bra!

  1. Jag hade skrivit upp alla frågor och ord på små fyrkantiga papper med frågorna på ena sidan och svaret på den andra. Jag hade ungefär 50 frågor men kunde ungefär hälften. Eftersom jag har tre dagar på mig att plugga delade jag upp dessa 50 frågor på tre dagar och då blev det 8 frågor per dag.
    image150
  2. När jag gjort det skrev jag ner allt i min bok, och strök över det som var viktigast med en markeringspenna. I olika färger!!!
    image151
  3. Och när det var gjort läste jag igenom det jag skrivit ner några gånger.
  4. När jag läst igenom och trodde att jag kunde det något sådär, tog jag de fyrkantiga lapparna och ett stort vitt A-.. någonting papper och började besvara frågorna. Skriva frågan och skriva svaret. UTAN att kolla på svaret självklart. Jag läste frågan, skrev ner den och försökte komma ihåg svaret. Och vips så hade man en fin fin liten karta. Jag gjorde det två gånger och den andra gången satt det faktiskt ganska bra! Även då använde jag markeringspennor för att markera de olika delarna!
    image152image154
  5. Så imorgon är det de nästa 8 frågorna, och så är det samma procedur imorgon!

Ett hett tips är att göra sidorna och papprena som du ska plugga på mer intressanta genom att skriva snyggt. Det brukar hjälpa mig! För det är roligare att läsa en snygg handstil än någon som är slarvig.

image153


Hoppas det hjälpte någon iallafall! Lycka till.

Lusselelle

Hejhallå!

Har precis käkat middag, och innan dess pluggade jag. Prov på lördag. Så jag vet ju vad jag ska göra ikväll och imorgon, fram till på lördag!
Kom hem vid halv fem någon gång. Då snöade det ute! Ett jätte fint vitt täcke har lagt sig på marken, supermysigt. Nu har jag som sagt precis käkat och ska göra upp ett system för att lära mig alla frågor som återstår att lära sig.. Har ont i huvudet också.

Det var mysigt på dansen idag, att äta frukost med klassen. Där satt vi i en nersläckt danssal med varm oboy och mackor och tittade på oss själva när vi dansade och skrev ner kritik till oss själva! Riktigt kul att se sig själv hoppa runt. Nyttigt också tror jag! Den bästa dansen för min del var bluesen, den gick bäst för mig av de tre danser vi gjort på en termin. På måndag ska vi börja med en ny dans, en juldans! För det är ju faktiskt inte långt kvar till jul nu..
Nästa torsdag på resurstiden är det första Lucia-repet!

Imorgon på resurstiden blir det träff med tekinkettan igen, för sista gången antagligen. Snyft. Det var kul att lära sig sådär istället för att sitta i ett, annorlunda liksom..

Å just det, hade nästan glömt men i helgen är det ju dansuppvisning också! Lite läskigt. Eftersom dansen inte sitter som den ska! Men på fredag blir det "tränaav".

Kram kram, ha det mysigt i snön!


Frukost med klassen

Japp, imorgon blir det frukost med klassen!
Vi ska samlas tjugo i nio och kolla på våra dansvideos som spelats in under terminen, och eftersom det är första lektionen ska vi ta med oss frukost och sitta och mysa! Själv ska man ta med sig mackor och varm oboy! Jag som aldrig dricker oboy innan ska faktiskt göra det imorgon hade jag tänkt :)
Så ska vi sitta där i danssalen med frukost å kolla på oss själva! Mysigt va? Plus att jag får en kvarts sovmorgon! WIHU. Sen blri det frukost + dans!
Nu ska jag lägga mig i sängen & vänta på att Seinfield ska börja, hihi (a)

Kramkram, sovgott!


Estetdag

Kom precis hem från skolan. Sista lektionen var dans :D men nu har vi ingen riktig dans förrens på måndag! Då ska vi göra en dans vi kan sjunga till. Mycket kul :)
Just nu är jag ganska trött. Huvudet värker och jag sitter här med en latte bara för det! Kände suget för första gången på typ två veckor! .. det är ju inte allt för bra för halsen och inte heller magen för den delen. heh, men halsen löser sig! .. och magen började göra ont nu, kanske inte borde dricka resten..  :(

Idag ska jag plugga. Annars har jag ingenting planerat! Är jätte hungrig, och det är mat om två timmar.. lyckat!
Det är ju DH ikväll, värsta kul! Det är så sjukt så man bara måste kolla.. har aldrig förstått grejen, men jag kollar gärna om jag inte har någonting annat för mig! :)

Kramar på er, have a nice Monday!


Jag såg Ola Svensson!

Hård start på veckan!

Kom hem vid nio, lång dag! Började vid tolv iförsig, väldans skönt.
Har hattat fram och tillbaks, hit & dit. Nu kikar jag på PB och sedan ska jag sova! Å imorgon är det den härliga estetdagen, mys.
Hade sista dansträningen inför uppvisningen i helgen, känns ingevidare eftersom jag inte kan den.. efter den rusade jag tillbaks till skolan och då var det ju öppet hus! så vi sjöng, spelade teater och jag sjöng inför massa folk trots min onda hals! hah..
Har faktiskt hunnit plugga lite också.. =)
Påvägen hem från skolan såg vi Ola Svensson på Schleeven (Seven Eleven) vid vår skola. Haha. jag tycker inte direkt om honom.. men det va kul att se de som gjorde det, hur de reagerade :D

Nu ska jag slänga mig i soffan igen, och kolla på PB.
Kramkram.

Fiffiga Elin!

Ja, eller fiffiga Niccie

Har du som jag svårt att lära dig genom att läsa sida upp och sida ner i långa tråkigt böcker om Gustav den åttioelfte? Jag har två små "knep".
Ett: när man inte är hes (en ganska bra förutsättning) I nian spelade jag in allt det jag skulle kunna på mp3n och lyssnade! Riktigt bra faktiskt. Och ett annat är att skriva små lappar med frågan på ena sidan, och svaret på det andra! Mycket roligare så än att läsa sida upp & ner i en grå gammal tråkbok! :)

Hur gör ni när ni pluggar? Något mer smart tips?

God evening..

Tjo brä!
Jag sitter och pluggar jag, vad gör ni? Därför har jag inte skrivit någonting innan detta! Om en vecka är det prov, wihu!

Känns superskönt, börjar klockan 12 imorgon! Det är öppet hus på skolan. Fast, jag går till klockan 20, så jag vet inte hur skönt det är egentligen!

MEN, jag ska gå igen. innan jag mister "plugg suget" höhö, kram!

Roliga test! Sooleawa Kuwanyauma, haha

Åh vad gulligt då.. hah :D
You Are Valentine's Day
You are a true romantic who places the ultimate importance on love.
You are warm hearted, and you find it easy to care for people.
Love is what drives you - and you have a love to give.
You enjoy making someone's day. You're full of surprises.

What makes you celebrate: Being with the person you love on a special day

At holiday get togethers, you do best as: The sentimental one

On a holiday, you're the one most likely to: See it as romantic and special

What Holiday Are You?
Gör testet och skriv vad ni fick för 'holiday'

Oh sweet name? ;S
Your Native American Name Is...
Sooleawa Kuwanyauma

Your name means: Silver Butterfly Showing Beautiful Wings
What's Your Native American Name?
Skriv till mig sen, skrivskrivskriiiv!

En sorglig kväll med idolerna


Daniel Karlsson - Roxanne, Livin on the edge
Så jäkla bra! En färdig artist, och det är väl precis det som det här programmet vill ha fram? En färdig artist. Och det tycker jag att han var redan när han kom till idol. Min favorit from the verry beggining. Igår gjorde han båda låtarna sjukt grymt!
Jag är fortfarande chockad över att han fick lämna idol igår, han var den självklara vinnaren för mig. Men om man ser det på det positiva sättet så har det gått bäst för alla dem som inte vunnit idol! Så det bådar gott för Daniel. He's tha man! Utrösningen igår var det största fjaskot i idolhistorian..
Första framträdadet - Roxanne:

Andra framträdandet - Livin on the edge:




Amanda Jenssen - You really got me, I'm just a girl
Gör sin grej av varje tema och låt. Och var riktigt grym igår också! Hennes röst va riktigt häftig att höra i rocktemat, det passade verkligen! Bra sjunget och bra framträdande! Andra framträdandet gillade jag däremot lite mer. Diggade "presentkläderna" hon hade på andra framträdandet.
Första framträdandet - You really got me:

Andra framträdandet - I'm just a girl:




Marie Picasso - You Oughta know, Weak
Så himla bra! Första framträdandet kom dock i skymundan, eftersom hennes andra framträdande var helt sjukt starkt och extremt bra! Hon har en röst som är till duga! Tjejen är grym!
Första framträdandet - You Oughta know:

Andra framträdandet - Weak:



Andreas Sjöberg - Heaven's on fire, Livin on a prayer
Jag tänker inte säga att jag gillar honom, och jag är inte elak mot honom bara för att min absoluta favorit åkte hem igår. Men han är som en kall fisk, och ja han sjunger folkmusik jätte bra, säkert! Men det är IDOL, inte folkmusik tävling. Sångmässigt är det bra nere på de låga tonerna, men när han ska ge sig uppåt i registret spricker det allt för ofta tycker jag, och han skriker alldeles för mycket! Plus att han ser ut som en buffalo när han rör sig på scenen. Nej..  Jag kanske är orättvis, but I just don't like it. Dock var det ju bättre än vad han bbrukar göra, men han intresserar inte mig.. ett dugg..
Första framträdandet - Heaven's on fire:

Andra Framträdandet - Livin on a prayer:

En månad kvar till julafton!

Hej på er!
Idag är det bara EN MÅNAD kvar till Julafton! Fy vad mysigt. Någon mer än jag som håller med?
Och visst är det fint väder ute? Ser riktigt fint ut när solen gör snön och frosten till kristaller i träden!
Vad ska jag göra idag då? Jo, jag hade tänkt att hämta ut mina träningskläder! Tar kanske kort på dom senare! Blir ingen träning idag, är inte riktigt frisk.. Och så ska jag plugga till samhällskunskapsprovet!
Så, nu ska jag klä på mig och bänka mig med samhällskunskapsböckerna för att komma på ett smart sätt att få in all information som behövs.


Vi hörs senare, ha en mysig lördag!

Den mest talangfulla lämnar idol.

Hur i sjutton och arton gubbar kunde DANIEL åka ur idol?!
DET ÄR JU VÅR FINALIST!
Han är ju för järnspikar bäst!
Idolhistorians största skandal, det är hemskt. Ärligt talat
Hur SJUTTON kan Andreas den superkalla fisken vara kvar?
Jag är arg!
HUR TÄNKER SVENSKA FOLKET?
Någon som förstår sig på dem?!
;@

SKANDAL. jag fattar inte!


En stjärna. Helt otroligt underbart bra!

Footloose!


Det blir av!

Fredag "morgon"

Godmorgon!
Gick iförsig upp för två timmar sen, men ändå!
Idag känns hostan bättre men det gör så fruktansvärt i hela huvudet istället och snurrig är jag som bara den! Nice va?
Så idag ska jag inte anstränga mig något vidare värst mycket utan ska nu spela sims ett tag, Åke inspererade mig igår! So, let's play some Sims now.

Tack för de kommentarer som jag får, det är verkligen alltid lika roligt att logga in och läsa! :) Så det är bara att skriva en truddilutt om vad som helst, för det är väldigt kul.

Kram på er chomps!

Dagens

Dagens låt: Brother Oh Brother - Måns Zemlerlöw
Dagens dusch: Senare idag!
Dagens frisyr: Slarvig knut
Dagens smink: inget alls
Dagens klädsel: Pjamas än så länge (a)
Dagens händelse: Glamour tidningen kom ;)
Dagens planer: Dega!
Dagens vill ha: En jul med SNÖÖ
Dagens drog: Fis-hermans vänner!
Dagens tråkigaste: Att vara sjuk
Dagens finaste: Mina randiga strumpor!
Dagens måste: Skriva till mitt so prov.
Dagens dricka: TEE!
Dagens köp: Ingenting, eller jo glamourtidningen som jag glömt att avbeställa :p
Dagens mat: Har inte ätit mat än, men frukost!
Dagens kärlek: We are family
Dagens mående: Förkyld som curry!


Sickness....

Är hemma från skolan idag! härligt. inte! Men jag ser fram mot nästa termin, då ska jag ta nya tag! Tänker inte hålla på och vara sjuk hela tiden. Nej usch å fy!
Fick hem en Glamour tidning nyss, perfa! Ska slänga mig i soffan och läsa den senare, först ska jag börja skriva lite till Soprovet som jag har nästa lördag!
Skulle egentligen ha tävlat då, men det blev lite ändrade planer.. och tur är väl det, så förkyld och snurrig som jag är nu ;p

Sitter och kollar på hm.se! Jätte mycket fint jö! Tankarna börjar fladdra iväg på vad man skulle vilja ha på sig på julafton och nyårsafton :)

Men tja på er, ha en bra dag :)

Onsdag

Hej på er!
Förlåt för att jag inte skrev någonting igår!
Men jag har haft en liten funderare vad det gäller bloggen och har bestämt mig för att inte vara lika personlig som förut. Ni kommer kanske inte ens märka någon speciell skillnad.
Detta kanske många tycker är tråkigt, men det är för mitt eget bästa!

Är inte speciellt frisk kan jag påstå, halsen gör gräsligt ont och jag hostar och jag är snuvig som en kossa! Man känner sig sådär riktigt härlig ni vet? Så istället för att sitta och försöka hålla mig uppe har jag tvättat av sminket och satt på mig pjamasen och ska göra te och sätta mig och titta på fotbollen under en filt! Snart är det ju Greys med!

Hoppas ni mår bra! / Kram

Måndag

Hejhallå där! Förlåt för det väldigt sena inlägget!
Kom hem vid sex idag, hade ju dans!
Det känns riktigt ruggigt nu, för jag har inte varit där på så länge.. Ligger efter, och det är bara en måndagsträning kvar innan det är uppvisning! Så jag vet ju vad jag ska pyssla med dessa dagar!
Om lite mindre än två veckor är det ju även sam-prov! Ska börja plugga snart, för att vaa i god tid och känna att jag kan det! /; hah.
Den här veckan har jag iallafall inge fler prov, skönt.

På dansen i skolan hade vi en tjej från danshögskolan som lärde oss en dans från Cicago! Det var verkligen skit roligt! Längtar som en galning till nästa lektion (imorgon alltså)!
Jag har blivit helt galen i alla musikaler som finns, haha. Footloose gör sitt! (det kommer en recention om musikalen inom kort (; )

Så, idag hade jag matte prov (det kändes ju överdrivet bra, host) och även ett rätt så onödigt datorkunskapsprov. Var faktiskt kvar hela dagen i skolan fast jag inte sovit någonting i natt, och mådde illa som en gris första delen av dagen! Men framåt eftermiddagen lättade det, som tur var! Och nu har jag bara sjukligt ont i min hals och jag ska sjunga upp "Fields of gold" imorgon ellrer på torsdag. JAH! Det känns bra! :D Det går visserligen att sjunga men det gör ont, och rosslar på de högre tonerna. Så det kommer låta helt åt fanders! Stackars dom som lyssnar :D

Näej, nu ska jag kika vidare innan PB! Wooaah, längtar till PB! :))))


Jul

Jag måste erkänna.. jag längtar faktiskt till julafton!

Det är liksom så himla mysigt. Vakna upp i Varberg och ett svagt ljus kommer nerifrån trappen och man vet att det är julgransbelysningen som lyser. Och nere vid fotändan av sängen står några morgon julklappar som vi alltid öppnar när alla har vaknat.
Så äter man lite frukost, för att orka jullunchen och allt annat som ska tryckas ner! Julskinka, lussebullar, pepparkakor, choklad å allt! Klockan tre är det Kalle Anka och vid halv sju / sju är det Karl Bertil Johnsons julafton. Efter Kalle bärtan är det julklappsöppning! Det ska bli så roligt. Även fast jag vet vad jag ska få.. :)) (IIIH superskööj :D!)

Jag längtar faktiskt. Det ska bli så skönt med jullov, att inte behöva känna någon stress. Gå ner till Apelviken på promenad, åka till Gekås, bara vara.

Längtar till advent och lucia och alla andra "inför jul" dagar också, då det bygger upp till jul. Men den som pyntar med adventsgrejor innan den 1 advent, den mördar jag! Haha

image145  
En glad jag förra julafton -- lussebullar och ett ljus

Inte ännu mer, tack

Jahapp, hur mår ni idag då?
Själv mår man inte alls speciellt bra! Mår illa. Det verkar vara något som vi fick från resan, för de jag åkte med mår också dåligt. Jag orkar inte må mer dåligt! Har inte jag mått dåligt länge nog? Nä, tydligen inte.. jippiiiiie
Men jag ska ändå åka iväg till dansskolan, för vi har låssastävling nästa helg. Och vi måste öva! Jag har ju knappt varit där.. /;

När jag kommer hem ska jag sätta mig med den otroligt roliga matten, som jag inte förstår mycket av. Hatar matte just nu, och hata är ett starkt ord. Jag är så himla stressad, usch.

Hoppas ni mår bra iallafall å har en bra dag!
Kram

Måns Zelmerlöw och Peter Johansson är typ bäst!

Rubriken säger allt.


Fotboll

Det är ju fotboll! Varför sitter jag här då?
Det ska de ändras på, nu ska jag bänka mig i soffan! :)

Kram

Världens underbaraste helg!

Nu är jag hemma igen!
Det har varit en sån himla rolig resa, som jag sent kommer att glömma! Och musikalen var det bästa jag har sett, någonsin! Den var helt outstanding unbelieveble! Skriver mer om den sen, det var det bästa jag har sett! Och jag skojar inte! Vi ska gå när den kommer i Stockholm igen, så bra var den!

Vi åkte ju i torsdagskväll och kom till Anna vid tio-tiden, så himla mysigt var det! Och på fredagsmorgonen när vi vaknade va vi superhungriga och åt frukost och började smått göra oss iordning.
Klockan halv fem gick tåget mot Göteborg. Vi träffade på helt sjukt många skumma typer! De första träffade vi på tåget när vi åkte ner, bakom oss satt några killar och glodde.
Klockan sex kom vi fram till Göteborg och hoppade in på Burgerking och köpte middag! Han som vi beställde av var galet arrogant och glömde hälften av mina grejer! Först glömde han min juice (som jag inte ens fick välja smak på) sen glömde han dressingen och när jag kom tillbaks hade han inte dressingen som jag vill ha. Så gick han runt och visslade och chillade fast kön bakom oss var 300 m! Mys..
Sen var nästa uppdrag att hitta Storan. Jag hade en bild framför mig för jag trodde att vi hade stannat där utanför när vi åkt för långt på klassresan, då stannade vi där utanför hade jag för mig! Och mycket riktigt, det var det stora vita huset som jag hade trott att det var.
Vi hängde av oss och satte oss på våra platser, längst fram. Och trodde att det skulle vara ganska dåliga platser, MEN NOOOOOO WAY! Dom var ju så nära att om man sträckte ut handen kunde man röra vid dom!
Helt outstanding.

Efter musikalen skulle kusilini ta bussen för att hon skulle hem. Påvägen till centralstationen träffade vi en konstig Krog-vakt som tittade på mig och tyckte att han var jätte sexig och sa "Hola" och lyfte på ögonbrynet. Euw säger jag.
Väl på centralstationen hade vi 1½ h kvar tills vårt tåg gick. Så vi satte oss vid bänkarna utanför en av alla tusentals pressbyrå som finns i centralhallen och väntade, då några tjejer i (vad kan dom ha varit? 14 års åldern?) började bitcha och kolla, vill inte ens smutsa ner min blogg med vad dom gjorde. Så jag låter det vara osagt, usch! Vissa tjejer är hemska.

Vid halv ett gick tåget hem. Klockan halv tre var vi hemma och slängde oss utmattade ner i soffan & sängen och somnade ganska snabbt därefter.

Världens mysigaste helg! Helt underbar var den. Skulle lätt göra om den! :))))

image142
Såhär fint var det!

Nu - Skövde! Imorgon - Footloose i GBG!

Nu ska vi snart ta tåget till Skövde! Fy vad roligt det ska bli :)
Jag hinner inte skriva mer nu, men ni får höra om dagen och min resa på lördag eller söndag!
Ha en superfin helg, och ha skitkul vad ni än ska göra!

Carola är ju med på Idol imorgon ;) muhahah


Onsdag

Hallelihallå!

Idag har inte varit "min" dag.. inte alls.
Det gick dåligt på allt jag fick tillbaks idag, och jag är trött och huvudet bankar. Och jag har ont i hela kroppen även fast träningsvärken inte borde kännas såhär mycket. sjukt
Men som tur är så får jag en av mina favorit maträtter idag, det räddade dagen lite! :)

Nu ska jag nämligen käka, men jag skriver ett inlägg senare!
kramkram


USCH

JAG BAJSAR SNETT PÅ GRAMMATIK!
 @; FY SJUTTON BLÄ! 

"Biofilm". Såhär kan man också göra!


Hahaha.. Jah! :D

Film från konstutställning


Hahahah! Åke/Åsa/Åsis och numera även kallas pannkaka är guide!
Humor på "hög" nivå!

Esteter när de har som roligast!

Shit vilken rolig dag det har varit idag! HAHA. Här är ett klipp först från när jag, Isabelle och Gustav satt i biblioteket! Stackars dom som försökte plugga.. :D (kommer fler filmer i senare inlägg!) :D


Footloose, discotävling & teater

Hej allihopa!

Nu har vi fikat och ska snart försöka äta någon sorts middag! Vad har ni gjort idag?
Missade dansen idag också, tyvärr.. Men det är ju födelsedag så då tycker inte jag att det är så mycket att välja på! Skulle nog aldrig gå och träna på någon i familjens födelesdag! Om det itne var dödsviktigt dvs..

Men det är väldigt roligt, inte nästa helg men helgen efter det ska det vara "kindahlsmästerskap" för alla i brons och silver klassen, eftersom brons klassen inte har fått några fler träningar än den i Eskilstuna! (jag ska lägga upp en film från tävlingen faktiskt!) Iallafall.. det ska bli väldigt roligt! Eftersom man inte är en rutinerad dansare på tävlingar än, är det så himla bra att dom fixar en tävling åt oss! Då får dom som tränarna tycker är bäst på dansskolan priser. Kulkul..

Nu är det ju inte så långt kvar tills det bär av mot Göteborg! På torsdag närmare bestämt ska vi åka ner till Anna och på fredag bär det av ner mot Götet. Klockan halv åtta på fredag (tror jag att det var) börjar musikalen! Shit vad kul det ska bli! Har aldrig sett en musikal live innan, lite pinsamt eftersom jag faktiskt går musikallinjen!
Men det ska bli riktigt kul att se riktigt duktiga artister göra det som jag just nu lär mig!

Vi hade uppspel av vår teater idag också! Ni vet den om Carola, Lena Bh (haha), Peter Jöback, Idol Ola & Idol Danny! Vi fick faktiskt riktigt bra kritik! bättre än vad jag hade trott. Nu ska vi jobba vidare på den, och utveckla den ännu mer, och tänka på kritiken vi har fått. Ska bli riktigt roligt! Längtar till imorgon, Estet-dagen! :)

Nu hade jag tänkt att gå ner och vara lite social igen!
Imorgon hade jag tänkt att försöka prova mig på det väldigt populära video bloggandet! Får se hur det blir, haha!
Kramkram!


Lunch

Hallelihallå!
Har precis käkat lunch. Usch, det var inte så gott. Sitter uppe i vår korridor och leker. Åsa äter banan!
Jag är så förbenad på SL traffiken att jag kan skita knäck! ;O mys.. men shit vad irriterad jag är på den!
Skriver mer om det sen, men det är så värdelöst med sl traffiken! Man kan lika gärna gå. Man kommer ju inte direkt fram snabbare! Missade dansen imorse tack vare den äckliga SL-traffiken. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Snart har vi matte, BLÄ. Sen ensemble (wiihuu) och sedan klasstid och datorkunskap (AAH, vad roligt inte)
Sedan slutar jag ÄÄNTLIGEN, och ska åka hem och äta tårta! Haha. Ingen dans idag alls.. jag är fortfarande arg...

NEJ! nu ska jag kila, hej å hå! Kramkram

Söndag

Hallihallå!
Vad har ni gjort idag? Jag har varit och dansat, slått in present och skrivit kort! Snart ska det fikas och så ska pappa få farsdagspresenten, hihi. Jag tror inte att han vet om att han ska få den än! (:
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft så mycket att göra! Och efter fikat ska det pluggas matte ett tag, eller ja pluggas.. jag ska göra klart matteläxan!

Jag ska avslöja vad jag blev på det där testet så fort jag har tid! :)
KRAM! Ha en mysig kväll.


Fars dag!

Glöm inte att det är farsdag idag!
Själv ska man ge pappsen en superkram när han kommer hem!
Pappornas dag idag!

:)

Singstar

Nu ska jag klä på mig och ge mig ut i kylan och mörkret och möta upp Johan!
Milla är lite seg så henne ska vi möta upp senare. Det är min Milla det :D
Vi ska sjunga singstar blandannat, :D härligt. Älskar att sjunga och det gör de med!
Näej, måste gå! Skulle möta honom tjugo över ju! Hejdå! :)


Yrke!

Kom igen, jag vill veta vad fler människor ute i världen skulle passa att vara!

Gör testet; http://www.blogthings.com/whatshouldyoubewhenyougrowupquiz/

Vilket yrke passar dig?

Gör det här testet (<-länk). Vilket yrke borde du ha? Det är enkelt! Du ska bara välja vilken av bilderna som du känner dig "dragen" till. Vilken av bilderna som du tycker bäst om. Välj på första impulsen, det är den som stämmer. Tänk inte för mycket!
Gör testet, och skriv till mig vilken bild ni valde och vilket yrke ni fick! Så avslöjar jag vilken jag fick senare ikväll eller imorgon!
..Vad är oddsen på att jag fick det jag fick, haha.. roligt faktiskt. :)

Kom igen nu, send me the answers! (:

Nutcremé

Haha, fin rubrik.
Kom precis hem från dansskolan nu! Munkisoverallgrejsen var jätte fin, är jätte nöjd med att jag valde grått istället för svart faktiskt :) och självklart hade jag inte koll på priserna! ibland undrar man ju hur mitt huvud mår. haha!
Sitter och äter på en såndär med nötkräm i, ni vet sånnadär vita små påsar? :) Mums.

Ikväll kommer bli jätte mysig! Ska träffa några gamla klasskompisar, det ska bli riktigt kul! Och självklart åker singstar med i väskan! Haha, kanske lägger upp något klipp om jag råkar få med något kul på film. :D

Nu ska jag fortsätta data-nörda mig.. som jag alltid säger!
Ha en supermysig lördag.
Kramkram


Dans!

Nu ska jag dra iväg till dansskolan! Ska beställa mjukiskläder idag, hihi.
Det blir nog gråa träningskläder iallafall, även fast jag skulle ha svarta först.
Nä, snart går bussen å här sitter jag och borstar tänderna!
Krambanan!

image141

Dans är ett av mina "lyckopiller"

De dagarna man känner att man helst skulle ligga kvar i sängen är det extra härligt att dansa.
Trots att man längtar som en galning till danssalarna tror man först inte att det kommer hjälpa någonting mot humöret. Men när man ställer sig på dansgolvet och börjar använda varenda muskel känns allt plötsligt som bortblåst!
Det är konstigt att jag inte har förstått innan att det är dans jag vill hålla på med, att det är sättet som jag vill träna på. Ibland är jag bra trög!
För ett år sedan (ungefär, lite mer) slutade jag med gymnastiken. Jag saknade den helt sjukt mycket och jag hatade att inte röra på mig! 
Under mitt ett och ett halva år som gymnast sa jag alltid när någon frågade mig vilken gren som var roligast "friståendet" (en rytmisk dans, en gren bland tre i truppgymnastiken. Tumbling, trampett & fristående).
Men av någon anledning kunde jag inte se mig själv som en dansare, jag trodde att jag var för gammal för att börja och att det inte alls skulle funka! Skulle jag ens tycka om att dansa? Skulle jag dansa på KD?
Som tur var, har jag världens bästa föräldrar som hjälpte mig. Och en kväll i januari/februari i år mailade vi dansskolan och vips så var jag inskriven i en nybörjar disco grupp.
Jag var rätt så säker på att det var disco jag ville dansa, eftersom två klasskompisar redan dansade det! Jag hade testat på det och det gick så snabbt och det kändes som om det skulle vara kul!
Varje tisdag längtade jag till som en galning, för de va de dagarna jag hade 45 minuters träning och då behövde jag inte fokusera på någonting annat än dansen. Kunde glömma bort plugget och stressen!

Terminen slutade redan i maj och då började det krypa i mina ben och jag längtade supermycket till dagslägret som var i början av sommarlovet. Tre dagar.
Danslägret passerade, sommaren passerade.
Den 1 september blev jag en tävlingsdansare och träffade min dansparter Carro.
Den 22 september var vår första tävling, vi kom tvåa! Haha, det är så roligt. Jag är sååå glad =)
Nu dansar jag 5 gånger i veckan, och älskar varje sekund av det.. som om jag inte har gjort någonting annat!
3 gånger i veckan i skolan, jazz dans nu i ettan. Och disco tre gånger i veckan!

Dans är som lyckopiller för mig, jag blir så glad! Jag måste erkänna att jag är seg och trög på att fatta vad det egentligen är vad jag vill! Hah, men jag älskar att dansa.. That's why I wrote this. :)

image141


Vila i frid

its a blogg life - http://itsablogglife.blogg.se/

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. jag känner inte människan, vet inte ens vem det är..
 
Jag hittade bloggen på Flygares blogg och gick in för att läsa..
Tjejen som skriver miste sin bästa kompis i augusti. Jag har inte läst allt, för jag klarade inte av det.. det kunde lika gärna vara jag!
Jag vet inte va jag skulle göra om jag skulle förlora någon, och det väckte något i mig. Jämt när jag läser något sådant tänker jag på hur mycket man egentligen ska uppskatta varje dag, varje sekund, varje minut.. varje år man får tillsammans med dem som man älskar mest av allt på hela jorden.
Men hur ofta uppskattar vi de små stunderna? Som man bråkar med sin bästa kompis? Istället för att se det fina i det, att du faktiskt har en kompis som du kan vara arg på. Hur ofta uppskattas stunderna som du sitter på en mattelektion och bara snackar mattetal med bästa kompisen? Inte så ofta va? Men varför är vi inte glada över att vi har någon att diskutera mattetalen med? Hur ofta vill du inte bara dra något gammalt över dig för att alla gnäller så mycket på dig? Kan vi inte försöka se det fantastiska.. att det finns folk som faktiskt bryr sig om dig?

Jag har inte läst mycket på bloggen.. men bara läsa att:
 "Ibland ringer jag dig. Bara för att testa.
Om jag fortfarande kommer ihåg det utantill. Om jag vågar, om du kommer att svara.
Kanske är allt en dröm, och den här gången vaknar jag, den här gången svarar du."

Jag klarade inte att läsa mer. Vi borde ta ännu mer till vara på dagarna vi får.

Hur skulle ni göra för att ta mer vara på era dagar som ni får? Och uppskatta varje liten sekund som om det vore den sista? Vad skulle ni ändra på?


En kväll med idolerna

Christoffer. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
Christoffer Hiding - Boogie Wonderland
Det märktes att hans röst inte vad på topp. Dock tycker jag ändå att han är grym! Det kanske inte riktigt var hans "grej" men, han gjorde det bästa av situationen! :)
VAAAAAAAAAAFÖÖÖR ÅKTE HAN UUUUUT?! VARFÖR ÄR ANDREAS KVAR?! AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH


Andreas. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
Amanda Jenssen - Disco inferno
Så himla skön! Haha. Go och gla kexchokla'
Jätte duktig, och jag tycker att hennes raspiga stämma passade skit coolt ihop med disco musik. Rörelserna som hon gjorde på scenen var hennes egna också, riktigt tufft.
Påfågellösögonfransar, you name it (;
Top 2


Andreas. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
Andreas Sjöberg - Upside down
Okej, han är inte sämst av alla de som varit med i idol. Men jag har svårt för honom, och jag tycker inte att han förtjänar att vara kvar när Christoffer åker hem!!!
Hur i järnspikarnas hänglås kan han vara kvar, och CHRISTOFFER får åka hem?! Jag är mållös. VARFÖR?

Mattias. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
Mattias Andreasson - This is it
Skit bra! Jag tycker att han hämtade sig rejält. Trodde faktiskt att han skulle åka hem idag, är chockad. Men han var riktigt duktig ikväll då han inte bara gjorde ballader och smör!
Top 3


Daniel. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
Daniel Karlsson - I love to love
Inte det bästa framträdandet, men jag tycker fortfarande att vad han än gör så rockar han fett på det han gör! Han är så jäkla grym!


Marie. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
Marie Picasso - Ain't nobody
Vad har hänt? Hon blir bara grymmare för varje gång! Helt sjukligt duktig. Jag gillar!
Top 1


Topplista för denna vecka

image137
1. Marie Picasso
image139
2. Amanda Jenssen
image140
3. Mattias Andreasson



image764

Christian Fuglesang signerar böcker!

Idag klockan fyra på Åhlens satt självaste Christian Fuglesang och signerade sina två böcker! Undrar hur det känns att bara i rymden? Hah, det var iallafall många där som köade för att få träffa vår alldeles egen astronaut.
Fy vad coolt, rymden..


Soffpotatis

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami

[x] CSI New York
[ ] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[ ] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[x] House
[ ] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[x] Lost
[ ] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[x] The Office
[ ] Two and a half men
[x] Spin City
[ ] Cold Case
[ ] Criminal Minds
[ ] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[ ] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[ ] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer

[ ] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[ ] Sunset Beach
[ ] Magnum
[  ] VIP
[  ] Stacked
[ ] Myggan
[x] Vita huset
[ ] Advokaterna
[ ] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[ ] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[ ] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[ ] Rederiet
[ ] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield

[ ] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home

Summa: 45

Haha, ja! Precis. Anledningen till att jag har sett någonting ur något av dessa program är att jag alltid tittar på tv när jag sover! (:
Jag följer bara serierna : Greys Anatomy, House, Prison Break! Sedan älskar jag OC, one tree hill och Gillmore Girls! Och kollar gärna på Scrubs SEINFIELD (älskar det!!)! :D

GÖR LISTAN DU MED! :)

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd 
70-86 Inget liv

Lista från Jennifers blogg

My friday

JA, HELG!
Äntligen fredag. Fy vad uuunderbart! Har gjort två prov denhär veckan som har känts helt okej och nästa vecka har jag inget prov, utan de kommer först veckan därefter! Wonderful.
Efter svenska provet slutade dagen mycket tidigare än vad den egentligen skulle, mucho härligt! Och min syster skulle åka in till stan efter hon hade slutat för att vi skulle köpa presenter, farsdags present och födelsedagspresent stod det på listan!
Medans jag väntade knallade jag in på H&M vid skolan och kollade på ett par örhängen jag velat ha i en evighet, och köpte dem! Muhah. Nu är det bara ett par örhängen till därifrån som jag vill ha, fast sånna har redan alla typ! buhu. men dom är så fina, så jag köper nog sånna ändå!

Efter jag köpt örhängena och toffsarna åkte jag in till stan istället och kollade! Letade efter presenter i en halv evighet, och över halva stan och hittade typ ingenting av det vi skulle ha! Men det blev ett jätte gulligt kort till pappa, och födelsedagspresent bland annat.

Om fem minuter är det idol! :) Wehej! Och jag kan knappt bärga mig, imorgon är det träning! Jag längtar som en stucken griiiiiiis. Oj vad jag bara äälskar att dansa, det är det absolut bästa som finns i hela världen! Ja, bland de bästa iallafall :)

Ha det mys, hej å hå :)

Cavalli kollektionen

Det är väl få som missat den omtalade Cavalli kollektionen som släpptes idag klockan 10.00!
Jag som började senare idag, lyssnade på NRJ in the morning när dom diskuterade och pratade om det och Mikaela de Ville stod i den långa ringlande kön för att få tag i något av dessa dyrbara plagg!
Kläderna sålde självklart som smort, och var slut väldigt snabbt. Det som blev kvar till de som inte orkade stå i kön (helt förståerligt) vad underkläder och accesoarerna, vad jag förstod.
Såg nyss på nyheterna hur folk sprang som tokar när dörrarna slogs upp idag!

Var det någon som fick tag i något av Cavallis kollektion?


Kommentera mera!


Det är så himla mysigt att logga in och se massa kommentarer som har trillat ner!
Blir så glad varje gång! Så kommentera gärna mera, då gör ni iallafall mig lite gladare!
:)


Dissa Facebook?

Jag förstår det inte riktigt.. hur det kan gå mode i vilka sajter man "ska" vara medlem i, och vilka som är helt ute..?
För några månader sedan var facebook någonting som alla bara skuulle ha! Det var så bra, man hittade allt och det var så roligt att poka, throw sheep at osv.
Idag läser jag i tidningen en krönika av Alex Shulman att han inte orkar med facebook längre.. att han inte förstår konceptet. Han orkar inte poka och kasta får på folk längre.. och tog därför bort sin facebook. Men tjena, varför då liksom?
Okej, visst jag kan förstå till viss del att han inte orkar med de hundratusentals poke's och får som flyger överallt, och hot potato som vandrar världen runt.. men varför helt vända sig emot det? 
Läste även i aftonbladet att det var "ute" med facebook. Att flera stycken skulle gå ur communityn, för att det mer var en barnsajt än vuxensajt..
Hur kommer det sig att det nyss då var vuxnas playahead?

Patetiskt att det går mode i sånt.. Det är ju skitkul om man hittar gamla kompisar där! Som man känt när man var liten. Man behöver kanske inte logga in varje sekund och göra alla konstiga "lick frogs" och grejer som finns!
Men om någon gammal vän har det och hittar dig så är ju det bara kul om ni kan börja snacka! Men om du inte har något facebook konto så hittar ju han eller hon inte dig.

Tur att man inte är en "mode" slav..


Hur kommer ni göra?
Dissa eller kommer ni hänga kvar i facebook träsket och stå emot anti-facebook "modet"?

Mötet

Hej där,

kom hem för en halv timme sedan. Är helt slutkörd! Visserligen hade jag ju sovmorgon en timme och slutade vid halv fyra. Vet inte riktigt varför jag är så trött egentligen. Men dagen har varit rolig och annorlunda!
Dagen startade med en timmes matte, då jag kände mig väldigt smart som förstod ett matte C räkne sätt (jag blev faktiskt väldigt glad, och inte lika hopplöst inställd till att läsa matte C)
Sedan var det redan lunch. Då Åsa numer har någonting hon tycker är väldigt kul att reta mig för.. haha, vad vill jag inte säga :D Kvar efter lunchen var svenska och samhällskunskap.
Det var på samhällskunskapen det roliga började! Haha.
Vi hade 30 minuters lektion då alla som hade gjort provet fick tillbaks det och så diskuterade vi det som hände i Finland igår (usch å fy vad hemskt). Halv två skulle vi gå in till aulan där vi skulle träffa en 'teknik etta' som vi nu, tre torsdagar framöver ska spendera resurstiden med! Vi ska diskutera globala frågor (skratt).
Vi blev indelade i olika smågrupper med 4-5 st i varje och så fick vi tre post-its lappar som vi skulle skriva ner vad som behövs för att de som lever om 100 år ska må och leva bra. Utifrån post its lapparna skulle vi sätta upp på en stor planch och rangordna och fixa och trixa.
Haha, det blev iallafall mycket roligare än vad jag hade trott från början och jag kom i en bra grupp också! :)

Efter det sprang jag ner till tunnelbanan och sprang till hemköp och hjälpte till med att handla!

Nu ska jag kolla vidare på lite bilder & kika på facebook och internet!
Efter middagen ska det pluggas och dricka latte för att orka med det.. fy
Kram!


Såhär gör musikalarna på St Eriks!

Haha, dehär klippen spelades in på Åsas mobil idag på håltimmen. Vi musikalare kan grejen med att ha kul, eller? haha!  kanske inte.

Enjoy!

Här kör jag och Rebecka lite klättring på vad det nu är för något. Och sedan kommer den andra Rebecka och skriker lite åt kameran (:


Sara, Linda, Åsa och jag sjunger Let it be. Det låter inte så bra när man spelar in på mobilen, haha!

klippen är från Åkes blogg, tack Åke! (;

Ikväll

Känner mig åtminstonde lite duktig nu, har pluggat trots att jag har varit så himla seg i hjärnan! Läste hela häftet och tog pauser. I pauserna målade jag om mina naglar, hihi. Det blir bättre och bättre för varje gång när man målar fransk manikyr! Börjar bli ganska duktig nu, faktiskt. Muhah

Nu är det paus på Greys iallafall, ska kila ner till soffan och bänka mig och vänta på att det börjar igen! Vad har ni gjort idag?

Hörs!


Jippie

PuhWohoo, svenskprovet är flyttat! Förstår ni hur glad jag är? :)
Kom precis hem nu! Dra på trissor vilken tid det ska ta att komma hem! Och det tar alltid en halv evighet när man är så sjukt trött och har ont i huvudet också, då känns allt som om det går i slowmotion och man får kämpa så man inte somnar på tuben!
Dricker en latte nu iallafall, kändes att det behövdes för att samla kraft till svenskpluggandet och iöverhuvudtaget orka hålla ögonen öppna dom timmarna som är kvar av denhär dagen! Antar att vädret spelar stor roll på mitt humör, och att det är så galet mörkt ute! Buhu. Känns som om det är natt! Fast lite mysigt är det väl också.. men då ska man helst ha levande ljus tycker jag!
Fick tillbaks min engelsk uppsatts idag, fick VG! Kändes väldigt skönt, eftersom det var det bästa man kunde få vid denhär punkten. Och så gjorde jag ju mitt kulturhistoria prov som jag har pluggat så mycket inför! Skönt att få det ur världen! Kunde de mesta, men sen när frågan vad i Sthlm är av grekisk arkitektur tog det stopp.. sista frågan! Haha, jag gjorde en vild gissning som antagligen är helt fel.

Men nu ska jag checka vidare på nätet jao, hugs <3


Kamomill & honung

Sitter med en kopp kamomillte och honung. Är jätte stressad. Usch..
Har ju svenska provet redan på torsdag, inget instuderings papper och jag har missat jätte många lektioner. Tell me, can it be better? ;p
Men nej, jag ska vara positiv. I won't let it get to me!
Men, så för att jag ska kunna lugna ner mig lite så är det väl ett av sätten som fungerar väldigt bra!

Kollade klart på House för 30 minuter sen! Haha, älskar det programmet! Fattar inte varför jag inte har tittat på det förut!? :) Även fast jag aldrig direkt har varit någon tv-nörd, eller film fantast! Ser nästan aldrig på tv, men det börjar bli mer nu! Har jämt suttit vid datorn när andra sett på film, tråkmåns på mig säger jag bara!

Nu ska jag dricka upp mitt te, och sedan kila iväg.
Kram på er!

Schlager vs. Idol

Nu är jag hemma, efter denna hysteriska skoldag. Ja hysterisk kanske den inte var, men den var väldigt rolig! Jag tycker väldigt mycket om vår teaterscen, vi ska spela upp den på måndag istället för idag!
Vi har bytt ut snobbarna i vår sketch till "Idol Ola"(USCH) och "Idol Darin", så det blir lite tjaffs om vilka som är mest kända! Skit kul, haha. Vill ta med mig kameran på måndag, men jag kommer ju inte kunna ta kort så jag vet inte hur jag ska göra :D
Och när vi ska presentera oss för Åke i receptionen ska Lena Ph sjunga "Mitt namn e Lena Philipsson" och jag ska säga Carola och så ska vakten fläkta på mig så håret bara flyger så som Carola alltid har! (och självklart fläktar det överdrivet!!!) Kolla bara på bilden nedanför, there is the fläkt, igen! ;D Och Jöckbocken ska säga Peter Göback så gay det bara går!
Haha, det är verkligen jätte kul att spela (: Skitsvårt att inte skratta! 
Shit vad jag skriver om den hela tiden! Aja (:

Imorgon är det ju KH-prov, jag hoppas att jag kan allt! Det känns så, men man kan ju aldrig vara för säker typ.. så jag ska plugga lite till och börja plugga på svenska provet som tydligen är på torsdag. Så jag är lite stressad!
Men jag var så himla trött men samtidigt så uppspelt att jag var tvungen att göra någonting annat än att plugga ett tag!



Felsägningar & roliga kommentarer på håltimmen

Åsa är väldigt smart, eller var säger ni? Hon skulle förhöra mig, men de blev visst lite fel!
Men, Julia var på hugget!

Åsa: Vem skrev Alice i underlivet?
Julia: Charles Dick(ens)
(skratt)

Sedan kommer Carolina och utbrister tjurigt:
Carolina: ASSÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT DET LUKTAR BAJS SÅ FORT MAN GÅR GENOM VÅR KORRIDOR!

Hahahaha!

Nej, nu måste jag springa! Har min ensklida sång nu, Åke in da house ska kolla på. Hon kommer säkert bara skratta, elakingen.
Kräm!


Lena PH, spårlöst försvunnen

Oh no, Lena Ph är inte här idag! Vart äääär du Lena?
Sitter i skolbiblioteket med Åke nu, vi ska snart ta våra små ben och pallra oss bort till skåpet för att dra fram kulturhistorian och läsa! Jippäj. Har satt upp post its lappar i hela mitt rum för att jag ska komma ihåg allt.. låter säkert lite överambitiöst men det är riktigt bra för repeditionen tycker jag!

Jag är så sur på mina nedrans speglar som sitter upphängda på min garderobs dörr. Sånna där fyrkantiga små speglar som man sätter ihop till en stor spegel.
Klockan tjugo i fem imorse, brakade det till och jag satt spikrakt upp i sängen, tände lampan och va skit rädd... tänk om någon var i mitt rum?
När ljuset föll över rummet så var det ingenting som hade trillat ner, och ingen som var i rummet. Det var precis som det alltid hade sett ut. Konstigt nog.
Jag ställde mig upp ur sängen, och kollade mig omkring. Och såg, att en spegel hade trillat ner i golvet! SNACKA att jag blev arg. Morr!!

Måste kila, ska plugga!
Vi hörs senare (: Kram <3

Carola, Jöback & Lena Ph entrar ditt vardagsrum

Sitter och pluggar nu, var precis nere och tog ett glas ananas apelsin juice. Mums!
Nu ska jag snart sätta mig i mitt rum igen och läsa kulturhistorian för femtioelfte gången. Vad gör ni ikväll?

Det var skitkul på teatern idag, imorgon ska vi spela upp vår första scen som ska betygsättas (läskigt). 
Och vi kom på en kul grej att spela, efter en ganska lång stunds tänkande!
Vår scen utspelar sig på Hotell Svindyrt och handlar om två snobbar, en vakt, en receptionist och Peter Jöback, Carola och Lena Ph. Jag själv är Carola, haha!
Vi ska gå in på hotellet och överdriva allt, alla fördommar mot dessa artister och så ska det bli problem med topsviten, som alla vill ha! Men är dubbelbokad. (snobbarna som kommer tillsammans & vi the famous people, som kommer tillsammans)
Det var skitkul att spela och jag hoppas att det blir lika lyckat som det är roligt!

Så jag längtar tills imorgon! Har min sista sånglektion då också, innan uppvisningen för klassen. Känns som om jag måste öva på låten en aningsaning också! Nej, jag har så himla mycket jag måste göra! Sen kommer ju Prison Break ikväll också! Hjälp!

Later, (:

  

Datorkunskap

Nu har jag precis gjort klart världens konstigaste uppgift här på datorkunskapen! Är klart nu, peewww.
Ska dra iväg till dansskolan nu och dansa (tror jag). Jag ska försöka vara med så gott jag kan och lära mig placeringarna i vår lilla knasiga formationsdans. Dansen i skolan idag var rolig, massor med nytt och ganska svårt att hänga med, men det gick nog ganska bra ändå! :)

Slut på snacket! Måste rusa..
Vi hörs senare, kramkram

Roadtrip

Ja, eller nu ska vi iallafall åka hemmåt mot Spånga! Can't wait to come home.
Jag vill så gärna stanna vid McDonalds och köpa latte, är supersugen på det! undrar om vi gör det.. Ska sitta och plugga i bilen iallafall, och lyssna på musik!

Titta, jag kom på förstasidan! Stolt. Fast iförsig bara som senaste inlägg, men ändå! Hoppas ni ser någoning av vad det står på bilden. Det blev väldigt litet!

Kram på er, have a good sunday night (:

Titta!

En kväll med idolerna


Amanda - Gjorde riktigt bra ifrån sig, det kändes som hon menade varje ord hon sjöng. Riktigt bra.



Mattias - Shape up! You can do much better then this.



Christoffer - Sjukligt duktig. Jag älskar hans röst! Så fort han öppnar munnen och tar ton, så blir låten till hans egen! I löv.
Top 2



Marie - Jag tyckte inte om henne från början. Det kändes som om hon stod på scenen och inte visste vad hon skulle göra, eftersom hon redan sjöng perfekt och galet bra! Nu tycker jag om henne väldigt mycket, sedan förra veckan har det bara gått uppåt!
Top 3



Andreas - Bravo! No more Mr. Cold Fish



Daniel - Riktigt vågat att ge sig på den där låten och göra den till sin egen! Och han lyckas, varje gång! Och precis som Kirsti sa så lyssnar man på vad texten är nu, inte endas ttill Brittans klitchiga jamande. Mycket bra!
Top 1, utan tvekan

Söndag

Hej där,
vad har ni för er en söndag som denna då? Jag sitter med min kulturhistoria bok och funderar på vad jag ska göra för att få bloggen att bli lika bra som den var förut. Jag har nämligen tappat en hel del läsare, lite tråkigt.. Så om ni har något förslag, så skriv! Antingen kommentar eller mail!
Ska börja med att ta bort halloween temat nu, och fixa iordning lite. Sedan börjar ju livet rulla igen imorgon, och då har jag naturligt mer saker att skriva om i bloggen!

Nu ska det fixas och pluggas. Hör av mig senare!

Sängen

Ligger i sängen nu med laptopen på magen. Syster har på en film och snart ska jag stänga ner den här sega saken och kika en stund innan jag ska sova!
Jag skrev och gjorde iordning vad jag tyckte om idolerna tidigare ikväll, men sen råkade jag på något sätt ta bort allt och jag hade inte sparat, och det sparades inte heller automatiskt som vanligt. Men, men. Det kommer så fort jag har tid. Imorgon måste jag plugga och umgås innan vi åker hem. Och när jag kommer hem är det mer plugg och dusch och tråkiga saker. Men på måndag ska jag till skolan för första gången på två veckor! (inräknat höstlovet då!)
Jag vill vara med på dansen! Men jag kan ju inte använda foten riktigt ännu. Jag frågar nog min danslärare om specialövningar för mage och rygg så länge, som jag kan göra. Är så trött på att sitta still, det är så tråkigt och jag blir så rastlös! :D

Nej, nu ska jag sova! Kram <3


Hos Mamma!

Nu har jag lämnat Skövde och är nu i Kristinehamn hos min mamma. Vi har precis varit och inhandlat det som står högsdt upp på min önskelista när det är helg! Naturgodis och Ben & Jerrys - chocolate therapy.
Vad har ni haft för er dom här dagarna då? Jag har varit i Skövde med familjen och hjälpt syster med hennes superfina lägenhet! Eller, ja från min sida blev det nog mer ps2 spelande, Guitar Hero. Det var massa hyllor som skulle sättas upp på väggarna och sånt, sådant kanske man inte ska låta mig göra! Höhö.

Igår hade vi supermysig tacokväll framför idol och firade halloween. Eftersom vi inte hade gjort det i onsdags då det egentligen var halloween. Jätte mysigt, verkligen!
Är det någon mer än jag som förstår hur Sam har kunnat hålla sig kvar så länge i tävlingen? För jag tycker inte att han är bättre än Evelina tex, eller Patricia! Och det verkar inte vara någon annan som tycker det heller. Men ändå har han hållt sig kvar? Konstigt..
Men, Det var dåligt av juryn tycker jag.. att köra på den taktiken att vara hårda mot dom som dom ville ha kvar, och snälla och ge beröm till de som de ville ha bort. Så gjorde juryn verkligen igår. (Mina betyg på idolerna kommer senare ikväll!)

Nu ska jag fortsätta kika runt på nätet! Mycket att titta på när man inte har varit inne på nästan tre dagar! :D Kraam!

Glass

Borta ett tag!

Nu åker jag bort ett tag. Kan blogga senast på lördag igen!
Nås på mobilen ni som har mitt nummer! Ha det superduper, kramkram <3


RSS 2.0