Workworkwork..



Sovdax igen nu. Uppdateringen blir gles och det är inte för att jag ligger ute och lapar sol utan för att jag står i och jobbar trots att jag är sjuk! När jag kommer hem är jag dödstrött och orkar knappt stå, så jag gör inte mycket förrens jag har hämtat mig och jag inte tror att huvudet ska sprängas. Dagarna består av att jobba, äta & sova. Det är allt man orkar, när man är sjuk som jag!
Imorgon är det jobb mellan 11-18, alltså längre än dagens jobb. Jag hade det kul idag, även om det var lite att göra. Just nu längtar jag bara efter sängen och godiset jag kan få äta imorgon medans jag jobbar! Tur att man jobbar utomhus iallafall så man kan få lite sol på näsan (iallafall sol som reflekteras i vattnet eller i fönster!). Puss


Jag har nya fräknar & prickigt sommar skinn..

.. och därför vill jag sjunga att sommaren är min!

Är helt totalt slut. Men dagen har varit bra! Har träffat en gammal barndomsvän och några ur hennes familj, blev hur glad som helst när jag såg henne! Har fått beröm på jobbet och allt kilar på precis som det ska, hoppas vädret håller i sig också. Nu när jag börjar få riktig färg och håret blir sådär härligt solblekt! Me lajki.


Meant to



Jag har kollat på världens bästa program. Jag älskar det! Egentligen behöver jag nog inte ens säga vilket program det är, ellerhur? So you think you can dance, självklart. Jag har pratat med min underbara syster som befinner sig i USA tillsammans med min söta kusin och jag saknar dem så massor! New York verkar asballt & jag vill åka dit snarast! 

Appropå programmet som får mig helt crazy.. är det inte tokigt hur allt verkar så uttänkt ibland? Liksom precis allting, allt löser sig. Det finns liksom en mening med allt. Intesant?

Jobb står på schemat imorgon, 11-16. Må mys!

Skärgården



En bild från gårdagen, vad fin och blek jag är! Haha. Jag vill också ut i skärgården och bli brun som en pepparkaka! Fast jag måste säga att jag inte är sådär blek egentligen.. faktiskt

Drömjeansen

Dagen har spenderats tillsammans med Helena och fy så mysigt det har varit! Inne i stan har vi vandrat, käkat supergod kokos glass från världens bästa glassmärke Ben & Jerrys & druckit islatte. När vi kom hem har vi kikat i resekataloger, på jakt efter ett trevligt resemål! Kvällen avslutades med en promenad med prat om allt och ingenting. Mys! Vi hälsade även på Helenas kusin Annie också på hennes jobb så vi spatserade tillsammans runt lite i stan ett tag. Trevligt har det varit! Jag har hittat världens mest perfekta jeans, de enda som fanns kvar i hela vida Sverige och några pengar hade jag inte. Då blir man ledsen! Drömjeansen, nivet.

Ni får se bilder imorgon! Nu ska jag skynda mig att tvätta av mascaran och krypa till kojs. Sista dagen ledigt imorgon, sedan jobbas det på igen tills på onsdag nästa vecka. Godnatt


A flavour of strawberry

Nu har jag dragit på mig kläder, lägt ner kameran i väskan och ska nu bege mig mot stan med Helena. Vi ska sätta oss på något mysigt fik och gå runt lite. Stillsamt, självklart efltersom jag fortfarande inte är helt frisk. Nu är jag påklädd, ni får se kläderna senare. Snart går bussen! Puss

Chocolate



Sånthär ska man egentligen inte titta på när man är hungrig. Det gör jag ändå! Jag ska sova nu, jag har firat att jag är ledig i två dagar. Hjälp vad det behövs! Nu ska jag bli frisk på två dagar och förhoppningsvis så känner jag inte av skiten på torsdag när jag är back again. Vi hörs imorgon, puss!

Ett gott skratt förlänger livet

Diggiloodiggliej, vad varmt det är hörrni! Högsommar värme och jag kunde inte vara gladare. Jag önskar att jag vågade vara mer i solen bara, men eftersom penicillinen förstör det för mig så får jag  vänta lite till och hoppas på att det extremt fina vädret håller i sig! Jag skulle så gärna vilja se lite sommar brun ut, vilket jag inte gör särskilt mycket just nu eftersom jag mest jobbar i skuggan och inte får vistas massor i solen just nu.

Hemma är jag nu iallafall & glad är jag med. Har åkt frittfall idag & jetline, supernajs. Haft en trevlig dag med massor av skratt! Imorgon & på onsdag är jag ledig, får se om någon av vännerna tänker komma hem från sina landställen! Saknar dom massvis ju.

Vi hörs lite senare med fina bilder, hur låter det? Puss

Min bästa vän och jag

Jag är så glad för jag har fått en ny nässpray! Det är underbart.

Nej, nu är det dags att sova igen! Jag är fullkomligt kaputt i huvudet. Och upp 08.30 ska jag igen, så nu är det bara att slänga huvudet på kudden och sova stenhårt. Förhoppningsvis!
Dagen har gått underbart bra och varit sjukt rolig. Inte mycket att göra, men det är som lugnet ..host.. efter stormen! Igår var det helt hysteriskt, idag var det inte ens hälften av aktiviteten av var det var igår.

11-15 jobbar jag imorgon, vi hörs efter det! Nu pallar jag inte sitta här länge, kudden ser så inbjudande ut chiao!


"Jaaajaaa, nu kommer ni och vinner lite häääär!"
Haha

Slänggungan

Sovdax. Imorgon är en heldag på jobbet mellan 13-21? Vilket innebär att jag är på jobbet i ungefär 8 timmar, kan bli 7 h, kan bli 9 också. Så det får framtiden utvisa! Det ska "bara" bli 30 grader imorgon, så jag kommer svettas som en gris. Men vad gör det om hundra år? Puss. Var nu duktiga och kommentera massor så jag har något att göra imorgon kväll. Antagligen kommer jag att vara så slut att jag stupar i sängen, eftersom jag jobbar på måndag med. Sov gött & ha det festligt imorgon i värmen som kommer omge hela landet! Glassa ordentligt i solen, puss.

& glöm inte att det är kul att göra bomben från slänggungan!

What's next?


Bild || flickr.com

Jag berättade att jag hade något på G, något som jag inte har berättat. Om någon av er gissade rätt så skulle ni få något. Här har ni en ledtråd, lycka till. Vad är det förnågot som kommer att hända? Puss

Läskande



En liten smakbit av sommaren. Vattenmelon.

Det ni inte vet..

Något som är kul är att hur anonym man än tror att man är, så är man inte det när man kommenterar bloggar. Speciellt om du tidigare kommenterat samma blogg, i ditt riktiga namn. Så om det då var meningen att ni skulle vara hemliga så har ni stackare misslyckats, jag vet precis vilka ni är ändå! Puss



EDIT: Det roliga är att det finns folk som inte tror mig. Men fråga vilken bloggare som helst! Mjau

The hottest day of the year!



Tro inte att jag har gått i ide inte, åh nej.. Jag kunde bara helt enkelt inte låta bli att lägga mig ute på en filt och glassa när jag kom hem! Det har varit allt annat än kallt idag. Svettlördagen, som vi säger på jobbet! Varmaste dagen på året har vädermeterologerna kallat denna underbara lördag! Och jag kan inte annat än att hålla med och dessutom understryka att dagen har varit fantastisk!

Life is a party

Jobb imorgon 11-15, sedan kommer jag hem och ska ta det så lugnt det bara går eftersom på söndag jobbar jag 13-21?. Det blir spännande, en knasig tid så vi får se vad som förväntas av mig då. Tihi!

Jag är glad! Och imorgon kommer det vara mycket att göra, eftersom det var löning idag och vädret är strålande fint. Är det någon som egentligen vet vart jag jobbar? Jag tror inte det va.. Mina kompisar möjligtvis. tihi!

Nejmen puss på er, dags att söva. Och jag bjuder på bilden också, man kan inte alltid vara beredd på att någon tar kort vettni! Haha, typisk knasbild på mig i mina glada stunder med cola light i handen! Festligt.

Ps. Det är också festligt att jag har glömt bort att måla nagellack på tre stycken av mina fingrar, två på högerhanden och en på vänster! Men är man orginell så är man. Chiao!


Cravings..



Om man inte dansar så vet man nog inte hur fruktansvärt onda fötterna nästan jämt är, hur ofta de blöder och hur mycket blåmärken och brännsår man har på dem. Framöver så kommer dansandet att öka, och därför ska jag inhandla dessa par! Jag inbillar mig att det är galet bra att ha dessa, eftersom de bara hjälper vid trampdynan! Är det någon som har testat?

En singeldräkt



Jag sitter och skissar på en ny singeldräkt till discon. Första tävlingen är 20 september och jag kommer säkert inte ha den färdig till det, men jag vill ha en så småning om. Skulle vara otroligt kul. Har ni några förslag på färger som passar sig bra till guld? I'm out of ideas, puss

Det var gött..

Jag lever även om jag totalt försvunnit i över 24h. Har behövt vara lite bloggfri, men nu är jag här igen. Har varit ute mycket idag, i det fina vädret. Inte alltid i solen eftersom det har varit över 37 grader där. Imorgon är det dax för jobb igen, känner mig inte helt frisk ännu men förhoppningsvis så känns det ännu bättre imorgon. Vad har ni gjort? Kram


Love is in the air

Sommaren är här. Helt underbart om du frågar mig! Jag hemma från jobbet och för att bli frisk och tur som jag har så strålar solen! Även om de är på tok för varmt att ligga och steka, då försvinner man ju bort! Dessutom så är det mycket värre när man är sjuk.

Nu ska jag kila ner, sätta mig utomhus med vattenmelon, äppeljuice och måla naglarna i någon mysig och somrig färg. Chockrosa låter bra! Puss


Är du man eller mus?

Hemma igen! Tungt idag, eftersom jag inte är frisk alls. Det krävdes sin man! Haha! Nej usch, nu dunkar det runt ögonen och gör svinont! Känns som om jag har blivit slagen. Dessutom ser mitt rum ut som ett bombnedslag, eller ja snarare som en soptipp! Helt sjukt ser det ut.. Det är grymmans jobbigt att veta att man borde göra någonting åt det, och till och med vilja göra något åt det men absolut inte orka! Så fort jag böjer mig ner och lutar huvudet lite mer åt ett håll så spränger det ju! Ja, alltså typ fem gånger värre än vad det redan gör!

Ni som vet hur det är att ha bihålsinflammation & luftrörskatarr vet ju, ellerhur? ;)


Hejdå!

Dags att dra iväg till jobbet, börjar 18 slutar 22. Fick penicillin hos farbror doktor och ska egentligen vila, så imorgon & fredag ser jag ut att bli hemma. Snyft!

Dags att kila, puss


White

Sitter ute i solen i hopp om att jag ska få lite färg. Benen är verkligen kritvita, likaså mitt ansikte.. Muhaha! Härligt är det iallafall och solen skiner å är allmänt härlig. Snart bär det av till vårdcentralen, puss.


Hard work work..

Strax ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar ett besök på vårdcentralen, där de förhoppningsvis kan hjälpa mig med något preparat så jag kan få hjälp att bli frisk och därefter jobb i fyra timmar. Jag måste verkligen jobba imorgon och förhoppningsvis så fungerar det riktigt bra också! Har ett otroligt tryck och krampaktig känsla i bihålor och på ögonen, ner i näsan och ut i öronen. Det är såhär det känns att  vara levande, not! Haha

Jag har satsat på att jag ska må ännu bättre imorgon, och att det ska försvinna! Bra va? Vad ska ni ägna eran onsdag, den 23 juli år 2008 åt?


God frukost


Foto: Jag. Copyright

A-fil, linfrön & jordgubbar. Godaste frukosten there is, och med en skiva surdegsbröd till! Det står man sig längre på. Testa mina vänner!


Stop and stare.


Foto: Jag | Modell: Jag

På jakt efter en herrklocka!

Jag hittade den perfekta på cocoo.se i vintras och skulle beställa den, och så togs den bort  från sortementet! Blev superledsen. Den var perfekt! Nu är jag på jakt efter en ny herrklocka, vet exakt hur jag vill att den ska se ut. Strass-stenar och helst ett brunt läder liknande armband med en väldigt stor urtavla. Då är jag nöjd! Jag vill ju ha den som cocoo hade ju!




EDIT: Finns bara en väg att gå. Mailade Cocoo för att se om de finns en möjlighet att beställa hem den ändå, jag är kär i den! Den är perfekt.

Off to New York

Oj, vad trött jag blev. Jag följde med ut för att handla, så att jag kunde se om jag skulle orka jobba imorgon. Jag blev helt slut! Skulle kunna somna nu.. Vi får se lite senare ikväll om jag orkar!

Jag har inte gjort mycket idag, klockan sex väcktes jag och sa hejdå till syster & kusin som åker iväg till USA i sex veckor. Kommer sakna dem helt galet mycket! Hoppas de får askul.

Dålig uppdatering & trist innehåll.. Men sådanna perioder finns väl också! Puss


Dansaren i mig

Your Fitness Type: Expressive
You find most exercise to be repetitive and dull.
But if you're able to express yourself, you hardly feel like you're exercising.

Try taking a dance class. Any kind that interests you, from ballet to hip hop.
You may also find that skiing, skateboarding, and roller skating are expressive sports in their own right!

Lite kul att göra tester, haha. Kan man fördriva tid med! Den ovan stämde väldigt bra, läs själva och testa er här. Vilken träningstyp är du? Skriv en kommentar!

Nollningen



Eftersom jag började gymnasiet i höstas så blev vi också nollade. Och titta vilka fina bilder jag hittade ifrån nollningen! Haha, vad jag inte ser ut som mig själv tycker jag! Ser helt sjuk ut, haha!
Vi hade en snäll nollning, eller ja. Vi skämde ju ut oss och fick göra en del grejer som att knäcka ägg på varandras huvuden osv. Men vi behövde inte supa, eller göra någonting annat som man inte ville göra. Bra tycker jag! Fast jag vet inte hur jag ska kunna vara elak nog att nolla ettorna som kommer nu! Haha!
Har ni blivit nollade?


Sjuklingdag

Sjuklingdagen idag alltså. Jag mår bättre än vad jag gjorde när jag gick och la mig igår, men jag känner mig rätt däckad ändå. Jag orkar inte lika mycket som jag brukar så att det var väldigt bra att jag sjukanmälde mig, istället för att totaldäcka och vara sjuk i en hel vecka istället.. Ibland gillar jag mina val!

Slapp & slö idag med andra ord. Det är sista dagen syster och kusin är hemma på sex veckor, de åker till USA imorgon bitti! Kommer sakna dem som tokar ju!

Vi hörs lite senare. Puss


Jag ska inte bli sjuk!



Huaaa! =/ nu ska jag sova. Huvudet värker. det känns som om någon stoppar knivar i mina öron och hela kroppen har börjar ömma på konstiga ställen. Så jag ska skynda mig att sova nu! Tur att jag sjukanmälde mig imorgon.. Usch.. Godnatt, hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

Jaha..

Då var man sjuk då. Jobbet gick inte alls som planerat! Efter två timmar var jag svimfärdig, jag kallsvettades, mådde illa och hade ont i huvudet. Inte mycket var bra helt enkelt! Tur att man har världens bästa coacher som hjälpte mig så att jag fick vila (gav mig choklad och kyla) och sedan löste det stora problemen som det innebar att skicka hem mig. Då känner man att man är i bra händer.
Synd att jag mår så dåligt så att jag var tvungen att sjukskriva mig imorgon, huvudet värker fortfarande och öronen likaså och jag mår inte alls bra. Så planen är att jag ska sova hur mycket som helst imorgon, helst tills jag vaknar av mig själv! Ledig är jag på tisdag, men på onsdag har jag planerat att vara back in the game! Vill ju jobba ju.. men det är inte lätt när man mår dåligt! Så då kommer jag tillbaks med nya friska tag.

Nog snackat om jobbet.. ;p


En helt vanlig söndag

Tjuba!

Nu är det snart dax för mig att kila iväg till jobbet. Solen skiner & det är varmt ute, det är hur underbart som helst om du frågar mig! Dagens klädsel blir prickig kjol & vitt linne, som ni får se bild på sen.. kanske innan jobbet nu om jag hinner! Jag känner mig inte helt frisk och kry, men jag kämpar på ändå! Jag ska klara av det bannemej! 16-22 jobbar jag alltså idag, och när jag kommer hem runt halv tolv är det bara att ösa i säng för att gå upp klockan åtta imorgon bitti. 11-16 jobbar jag då och på tisdag är jag ledig! Sedan rullar det på ytterligare några dagar med jobb, fler kvällspass dock vilket innebär att jag kommer att kunna sova ut! Lite skönt..

Men nu kära vänner, ska jag klä på mig & fota kläderna! Vi hörs senare, puss

Ha höga mål, så klarar du av det!

Hej på er goa & glada små nissar!

Vad gör jag uppe nu då? Jo, det är nämligen så att jag har sovmorgon imorgon! Coolt va? Jag börjar klockan 16, så jag får soova ut! 11-12 imorgon vaknar jag och har sovit massor. Det känns skönt, så jag ska skynda mig att somna nu. Eller ja, nästan iallafall.. Imorgon är det jobb i sex timmar mellan 16-22, då jeklar! Jag är taggad och efter en god natts sömn kan det inte bli bätte helt enkelt! Jag ska röja, STENHÅRT! Nej men vet ni vad? Jag slutade ju 15 idag, och sedan jag kom hem har jag bara försökt att varva ner. På jobbet är jag så mycket uppe i varv att när jag kommer hem kan jag knappt sitta still, för om jag gör det så somnar jag! Haha. Så är det när man gör allt man bara kan! Det tar nog ett litet tag innan man kommer helt in i geamet. Men jag kör på!

Jag har kommit fram till att har man strävar mot höga mål, så utvecklas man minst dubbelt så mycket än om man skulle ha ett lågt och lättåtkommerligt mål. Du ska behöva kämpa för det, det ska inte vara lätt utan du ska behöva kämpa. För när du klarar av den tröskeln som är svår att ta sig över, så är du gladare än aldrig någonsin och satsar ännu högre nästa gång! Och det är bara till din egen vinning, du blir bättre och utvecklas och har mer kunskap än du hade innan! Du lär för livet.

Galet kul är det, älskar 'kollegorna' (vad vuxet det kändes att kalla dem kollegor) & cheferna är underbara! Man längtar typ efter jobbet, även om man är sjukligt trött efter en arbetsdag. Men vad är bättre än det liksom?

Ha rätt inställning, satsa stenhårt och köra järnet!
Mottot för sommarjobbet..

Extra stjärna

Jag är glad. På jobbet kan man få extra stjärnor, och det fick jag idag för min insatts igår! Snacka om att jag är glá! Hihi.


Mange Schmidt på jobbet



Jeklar vad mycket kändisar som poppar upp! Idag var det Mange Schmidt som hälsade på. Han såg sådär lagom töntig men cool ut!
Ni har väl inte missat att Mange är på Sommarkrysset idag?

"Jag har aldrig.."

Dags att sova! Grannarna har FF och kör "jag har aldrig.." de skriker ut varje grej ashögt och sedan namnet på den som gör annorlunda än alla andra och är pinsam. Haha! Och jag ska sova, och de sitter 7 m från mitt fönster. Good luck säger jag!
Får hoppas att jag inte hör dem överdrivet mycket. Dessutom så är det en bastu i mitt rum, vilket är typ det värsta jag vet när jag ska sova!

Hur som helst, sova måste jag försöka göra nu! Upp halv nio imorgon, snälla papsen skjutsar till tunnelbanan igen! Och imorgon hade jag inte planerat att trilla i rulltrappan! Haha, puss.

Jag & Dansen, del 1



I februari förra året upptäckte jag någonting som skulle komma att bli en av de saker jag älskar allra mest! Nämligen dans. Då var det mest för skojs skull och att jag skulle ha någonting att göra, eftersom jag är och var så sjukt rastlös jämt. I februari började jag i en nybörjarkurs i disco på kindahlsdansskola, två månader senare gjorde jag mina gymnasieantagningar när jag för första gången fick testa på dansstilar som jazz, modern dans och balett. "Shit vad kul det var!" minns jag att jag tänkte flera gånger. Innan jag började på Kindahls, hade jag aldrig kunnat se mig som en danstjej.. det var liksom inte jag! Men oj så fel jag hade! Jag är en danstjej, det känns som det mest naturliga att göra, som om jag har gjort det hela mitt liv!

I juni gick jag på ett sommarläger på Kindahls och lärde mig massa nytt! Då frågade jag också om jag kunde få börja i en förberedande tävlingsgrupp eller om man var tvungen att ha dansat längre och vara bättre än mig. De bad mig att komma tillbaks den 1 september när alla tävlingsdansare skulle komma till dansskolan för att vi skulle kolla upp det då...

I juli för ett år sedan (typ exakt) fick jag reda på att jag kommit in på mitt förstahandsval, och vad hur lycklig som helst. Intangingsprovet hade gått superbra där då jag hade nästintill full pott och det kändes perfekt!

I augusti började skolan rulla igång och jag började dansa jazz 3 ggr i veckan. 1 september befann jag mig på dansskolan och jag frågade snällt föreståndaren på skolan (eftersom det var hon som sagt åt mig att komma dit) ifall det fanns en chans att jag kunde få börja i en förberedande tävlingsgrupp. Då sa hon till mig "Vi kan kolla om det är någon som saknar danspartner!" så tog hon in mig i salen och ställde mig  framför allihopa och sa "Ja, din danslärare D har sagt att du är jäkligt duktig. Så vi får hoppas att hon har rätt!". Det var så jag parades ihop med Carro, som nu är min danspartner. Helt otroligt! Vi är så sjukt lika i alla rörelser att man undrar om det är ett skämt ibland, ellerhur Carro?

Det finns hur mycket som helst att berätta, här är del 1...


Peter Jöback på jobbet!



Japp, jag träffade självaste Peter Jöback idag på jobbet och snackade med honom! Trevlig prick måste jag säga.

Gillar ni Peter Jöback?

Vissa ger en, en liten kick!

Som ni kanske förstår så är jag hemma! Trött, har ont efter att jag har trillat i rulltrappan, (igen) haha. Imorgon är det jobb mellan 11-15, och på söndag mellan 16-22. Jag jobbar på helt enkelt! Har många pass då jag börjar tidigt (alltså klockan 11), då slutar man visserligen tidigare också men det blir tugnt att ha många på rad. Hur som, så är det apkul! Och jobbet idag gick kanoners.

Nu ska jag chillidilla lite innan det är dax att sova, Pusspuss

Eyes



It's you and me, and all other people with nothing to do, nothing to loose. And it's you and me and all other people and I don't know why, I can't keep my eyes off of you.


Jobb 11-18

Hello my friends.

Nu ska jag åka iväg och jobba, 11-18 blir det idag och när jag kommer hem så är det fredagkväll vilket innebär glass i stora lass! Hoppas jag får göra något riktigt sköj idag! Jag känner mig supertaggad, idag ska jag visa vad jag går för! Muhaha. Har inte mått så bra som ni kanske vet vid det här laget, jag är fortfarande inte frisk men har sovit längre än vanligt så jag är lite piggare. Sjukt intressant, intesant?

Vad kul det var att läsa vad ni skulle göra idag! Jag ska svara på alla kommentarer så fort jag får en lugn stund! Nu måste jag verkligen kila, leta strumpor och borsta tänderna! JAG SKA JU ÅKA HALV!

Pusss, vad ska ni göra idag då? (Det var så kul att läsa så varför kan vi inte ta det igen?)

I'm hooked

Addicted to facebook, again.

Det hela går i väldiga vågor. Just nu är jag en facebook nörd, även om det finns vissa anledningar till den situtationen. Förövrigt så hostar jag oavbrutet - väldigt tröttsamt. Imorgon är det då jobb 11-18, jag är jätte taggad och hoppas att jag får göra något riktigt kul så jag kan börja känna att allt rullar och att det går bra igen! Det är inte kul att må skit och behöva prestera vettni. Nu hostar jag som en kossa igen, not funny. Ska kurera mig och min mage som är ondig. Hur mår ni? Puss

Bus



Denhär platsen får mig lite mer kärleksfull än vanligtvis. Apelviken. Och jag tänkte dela med mig av denhär bilden för det är precis så jag känner mig just nu, bubblande lycklig, glad och pirrig. Magen kittlar som fjärilar! Tihi, så busigt.

Godbach sweetiepies

Off to work. Sov sket dåligt inatt, men rätt länge.. Nu är det dags för jobb och jag får skjuts till tunnelbanan, fantastic. Paps är hemma igen! Det är bara idag och imorgon kvar som jag har dagspasset (11-18 idag 11-15 imorgon) för några dagar framöver sedan jobbar jag kväll. Mycket skönare, hihi. Kan man vara uppe senare & sova länge. Me lajki!

Huvudet gör ont så nu ska jag gå och borsta tänderna, ta en ipren, echinagard och en C-vitamin brus! Haha, det ni! Här ska det jobbas. Vad ska ni göra idag då? Berätta gärna, så har jag något kul att läsa när jag kommer hem! :)

Puss


SYTYCD



Snart är mitt favoritprogram på TV. Missade igår! Fattar inte hur jag kunde helt missa det!? Hur som helst..
Ska gå och lägga mig efter det, jag behöver verkligen all sömn som jag kan få om jag ska orka stå upp imorgon. Ska jobba i sju timmar och antagligen göra samma som idag. Av vissa skäl, även fast jag verkligen .. hur som helst ;p inte intressant!

Nu är det snart dax för SYTYCD som sagt, undrar när man hittar sina favoriter.. hm! ;D Ska ni se SYTYCD?

Hans & Emma Wiklund på jobbet



Vilken chock jag fick när jag insåg vilka jag hade ropat fram och vilka som hade nappat på mitt erbjudanade! Emma och Hans Wiklund! De var verkligen hur trevliga som helst och barnen deras var supersöta. Kul att se att även supermodeller är vanliga människor! Jag diggar Emma Wiklund.

Tråkmåns

Lite trist att man inte kan vara borta i en vecka (& ändå uppdatera) så försvinner massvis som läser bloggen. Trist! Men ni som är kvar, löv u guys! Ska försöka skriva lite roligare inlägg, förlåt.

 

tss..


Sjukling

Hemma!

Död sill. Det är vad som förklarar mig en dag som denna, jag är helt sjukt slut och jag har ont överallt. Fett najs! Näsan rinner, halsen svider och hostan är igång jämt. Huvudet värker också, måste tilläggas. Jag mår skit bra!
Jobbet gick åt skogen, men jag ska berätta något kul för er lite senare när jag har hämtat mig lite grann..

Förlåt för att bloggen är så stört trist för tillfället, jag är helt sjukt trött! Puss

Jag är frisk

Usch, känner hur viruset bara gosar in sig i min kropp! But I'm not going down. I'm still going strong ;p Eftersom jobbet är rätt "skrikigt" så har halsen typ blivit värre, smärtan från halsen när jag hostar har flyttat sig ner i bröstkorgen. Not fun! Har du typ förbrukat ett helt fishermens paket och druckit powerdrink och vatten i mängder!

Nu ska jag sova för jag ska upp åtta imorgon! Det blev inte så stor skillnad när bussen fungerade igen, jag slipper bara åka världens omväg. Eller jo, när jag åker hem spelar det roll.. äh skit samma! Haha..
Hoppas att jag får göra något roligt imorgon, det får framtiden utvisa! Ha en bra dag sötisar. Jag slutar 15 imorgon, så jag är hemma före middagstid. Då hörs vi! Fett najs!
Sovgott på er, goodnight.

Out in the spotlight



Excited.
Just can't wait

FANTASTIC!

Jag älskar att busstrejken är slut, jag är lycklig! Jag slipper gå upp klockan 8!


..eller nej, det gjorde jag inte. Shieeet

Allsång

Nu är jag hemma, mätt och belåten!

Jobbet gick kalasbra och väldigt fort. Jobbade tillsammans med en supertrevlig kille! Mycket kul. Nu har jag så ont i knäna att jag svimmar. Haha! Bara 5 veckor kvar. Tss!

NU SKA JAG KOLLA PÅ ALLSÅNG, vi hörs sen! Puss


Hemlighet



Psst... jag har en nyhet! Det är inte helt klart ännu, jag är så nervös, glad och spänd att jag spricker. Allt skulle bli så underbart och bäst om det fungerade. Det känns 110% rätt och det är typ klart att det går.. Lite är förberett. Nu är bara hälften kvar! Jag är förväntansfull. Jag vill!

En uppgift till er medans jag är och sliter häcken av mig;

VAD TROR NI DET ÄR SOM KANSKE KOMMER ATT HÄNDA?
Ni får gissa hur många gånger som helst, om någon lyckas så får den ett fint pris av mig!
Puss, godnatt

Jobb 11-18



Tja, mmsbloggningen blev inte som planerat eftersom jag är så smart att jag glömmer bort att lägga in numret på min mobil. I'm so smart. Men samtidigt tror jag att jag behövde en vecka ifrån blogg och vardag, men nu är jag back on track igen! Veckan har varit underbar men har gått extremt fort! Bröllopet var bland det finaste jag har sett och ögonen var blöta mest hela tiden. Kommer visa någon bild från det, och bilder från kusten naturligtvis.
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, jag ska upp klockan åtta imorgon och har ställt 3 klockor (en är min snälla systers som hon har i sitt rum) så att det är säkert att jag ska vakna. Börjar 11 fyra dagar i rad, tufft. Men jag måste sova, måste bli frisk! Har typ träningsvärk i lungorna!

Och ni, tack för alla fina kommentarer. Blir glad, svarar på allt så fort jag hinner!
PUSS

HEMMA!

Har ni saknat mig? Jag är hemma igen! rätt så utvilad men EXTREMT förkyld. Jag hostar i kapp med mig själv och när jag väl börjar är det svårt att sluta. Lite jobbigt kan jag tycka!

Imorgon börjar sommarjobbet, klockan 8 ska jag upp för att börja klockan 11. 11-18 jobbar jag imorgon! Rätt tuff första dag efter 5 veckor ledigt och jag är sjukt förkyld. MEN, jag ska bli frisk. End of discussion.

Nu ska jag dricka magte & kamomill te, sedan väntar sängen. Men jag kommer med en till uppdateringen strax, puss

Förprogramerade inlägg

http://niccie.devote.se

Här kommer förprogramerade inlägg att komma upp! Håll utkik där. Här i min vanliga blogg kommer det massa mobilbloggningar, så ni får helt enkelt hålla koll på båda sidorna. Chiao!

Kommentarer & mobilblogg

Kommentera vettja, det är alltid mysigt att komma hem och ha något fint att läsa.
Nu åker vi om några minuter, vi hörs på mobilbloggningen.
Puss sötnosar


Västkusten 7 juli - 14 juli

Godmorning sunshine, ..ehh ja eller här spöööööööööööregnar det! Trist eller va?

Om en halvtimme blir vi upphämtade och åker raka vägen mot tåget som ska ta oss till Gothenburg där vi anländer klockan schåtta (åtta) ikväll. Spännande va?

Jo, den nyheten jag hade tänkt att meddela var att jag skulle blogga, fast på en annan hemsida under min semester för att man kunde förprogramera inlägg osv. tyvärr ser det inte ut som att jag hinner det nu! Så jag får mobilblogga som vanligt här istället. Ska skriva ner all information som behövs nu. Bra va?


Nej hörrni, nu ska jag kila! Eventuellt fixa förprogramerade inlägg, snart kommer transportbilen! ;p Puss på er ha en superbra  vecka så hörs vi på måndag next week! Då kommer jag hem med förhoppningsvis mängder av fina bilder tagna med min fina bästa Nikon D40! Spännande! Jag kommer inte kunna lägga ifrån mig kameran..

Hoppas att jag inte har glömt något nu! Puss,

Nu ska jag ha en vecka av havet, bröllop, Gekås, Liseberg tillsammans med familjen!
 



SÖTASTE.
Vet ni? Åh vad gulligt. Jag fick världens sötaste brev från England där mina underbara vänner Helena & Erica befinner sig på språkresa. De verkar ha en speciell vistelse där borta. Saknar er mer tokfior! Vi syns när jag kommer hem! :D

Soluppgång, magnific!

Tja på er.

God natt, eller ja godmorgon typ. Men jag ska iallafall snart sova! Imorgon (läs: idag) ska vi ju åka ner till ett av mina favoritställen på hela jorden. So lovely. Imorgon kommer en liten nyhet också.. skulle jag tro! Muhah, ska värka lite mer på den bara. Så jag har bestämt mig!

Kvällen har gått fort. Vi käkade middag, jag satt och nördade mig vid datorn och lekte med hemsidan som StinaLee tipsade om. Vid 11, kollade vi på film. Sedan blev det ännu en film, en musikalliknande med JackBlack. Vi gick på ett nattuppdrag och såg ut som rånare, kom hem och kikade lite på Dreamgirls.
Höjpunkten var nog när jag hällde ut en hel skål med godis, det var duktigt gjort av mig. Som tur var va det bara choklad! Alltså sånt som är förpackat..

SOLUPPGÅNG! Shit vad fin den är. alldeles aprikos orange! Åh, vill vara någonstans där man ser solen nu. Tänk vad fint, vid horisonten ser man solen titta upp och himlen är ett kaleidoskåp av tusen färger..

Hjälp vad poetisk jag plötsligt lät. Jomen jag är ju lite poetisk.. ehm,  vi lämnar det! Nu ska jag sova. Vi hörs tomorrow, natti!

Bloggflytt?

Jag har funderat lite på om en bloggflytt skulle vara kul, bra och omväxlande. Jag är lite trött på blogg.se nu, och vet att andra bloggverktyg är bra om inte bättre! Så vi får helt enkelt se. Vad tycker ni, följer ni med mig över till den nya bloggen då?


Rastlös

Tjenatjena.

Nu sitter jag inte vid min dator längre, utan den ligger i bilen påväg ner till västkusten. Därför har jag inga bilder eller något. Men jag får försöka klara det ändå. Om någon timme är de väl middag, sedan kommer systers kompis över och det blir filmkväll. Godis & sång onyttigt gott! Nu vet jag inte vad jag ska göra, hm... Jag är så otroligt rastlös. Någon som har förslag?


Packningstime

Guthenmörning.

Dags för packning. Blä. Det är inte kul! Fast det är typ tiogånger roligare än att packa upp sedan när man kommer hem. Något som känns igen? Hur som helst så borde jag sätta igång nu. Vi hörs senare.

En fråga!

Är det någon som vet hur man gör om man vill förprogrammera inlägg.. I'm trying to figure it out! Skriv gärna en kommentar då, skulle vara sött. Puss!


Att packa är inte det lättaste

Vilken sjukt dålig film! Jag skriver mer om den imorgon.

Nu ska jag sova. Imorgon åker en del av familjen i förväg ner medans två av oss tar tåget på måndag. Packningen ska med i bilen och jag har inte packat någonting idag så det är vad jag ska göra imorgon. Imorgon ska även kameran förberedas (laddas, sladdarna ska med och allt), datorn ska packas ner (laddare ska med), minneskort, reseoutfit, ladda mp3, lägga ner böcker, och ja utan att säga allt jag ska ha med mig så kort; jag ska packa allt.. Plånbok, smink! Shit mycket man inte får glömma.. Haha, så vi får väl se vad jag lyckas glömma denna gång. Alltid är det något som man inte tänker på, tihi. Förhoppningsvis så kommer jag ihåg allt. Nu ska jag sova, är trött och klockan är ju trots allt fem över tre! Godnatt.

Bottoms up



Paris Hilton i en komedi? Haha, ja det kan nog inte vara annat än roligt. Skrattretande, alltså. Haha, jag kommer med en recention sen om vad jag tycker! Nu ska det kollas.

World Trade Center

Oj, vilken tung film. Eller ska jag säga verklighet?

Filmen är självklart baserad på den verkliga händelsen den 11 september. De har återberättat historien genom två polisers kamp om att överleva och deras familjers oro och änglsan över att inte veta om de lever eller ej.
Hjälp vad gripande denna film var! Jag satt och mådde illa mest hela tiden för att jag mådde så dåligt över vad som har hänt. Jag förstår inte hur det kan finnas så mycket ondska i världen och plötsligt blev många saker mycket klarare varför USA agerar på sitt sätt i många olika lägen.

Filmen måste ses. Då förstår man verkligen hur hemskt det var! World trade center heter den alltså, och var beredda på att det inte är en barnlek, utan en riktigt tung film.


World trade center



Nu ska jag se film, World Trade Center. Jag antar att den är rätt tung och jobbig! Återkommer med recention sen..
Puss!

YES!

Yes, vad roligt! Det fungerade med mobilbloggningen. Vilket jäkla trassel det var med allt som skulle skrivas i och allt, inte så praktiskt men what to do när man inte har någon som helst tillgång till internet? Jo då får man använda mobilen istället. Så det får jag ta och göra. Kostar väl 2 kronor per MMSbloggning. Då vet ni att ni inte slipper mig i en vecka, utan att jag uppdaterar när jag ids och det hinns med! Det är riktigt mycket som måste göras med tanke på bröllopet och att vi bara är där i en vecka, Liseberg, Gekås, förberedelser, stranden. Precis..

Snart ska jag käka middag! Gick in för en stund sedan då det blev kallt ute när solne gick i moln. Funderar på att gå ut sedan för en promenad, om jag orkar! Är så trött & seg. Tror det är förkyldningen som jag har haft i typ 3 veckor nu. Hostar, och snuvig. Not fun! /; Vi hörs senare.

första mobila blogginlägget. H

MMS

första mobila blogginlägget. Hejsan alla! Jag tänkte försöka lära mig konsten med att mobil blogga. Alla tidigare gånger som jag har försökt har nämligen inte funkat. Så nu gör vi ett nytt försök. Puss!


Hellogoodbye

Ut i solen ska jag nu tillsammans med ett stort glas vatten med isbitar i, Gossip Girl boken (jag är tokig i den) och mp3n, eller så sätter jag på radion. Vi får se, vi hörs senare i vilket fall som helst. Ska packa idag också, samt städa upp lite av alla påsar som ligger här på golvet med alla nya saker i! Menmen, Hoppas ni mår super, det gör jag!


Kärlek



Fantastiskt. Jag älskar min kamera lika mycket nu som jag gjorde för fem dagar sedan, om inte mer. Vill påminna er om att bilderna inte är till för allmänbruk. Utan är mina endast! Puss. Nu hade jag tänkt att jag skulle sova, precis som sötingen på bilden gör! Vi hörs imorgon, då jag ska packa, städa, duscha och fixa naglarna. På söndag är det inte många hemma och på måndag åker vi som är kvar! Det är ju snart. Jag längtar kan jag säga! Ingen blogg då inte, tyvärr. Möjligtvis mobilbloggning om jag lär mig hur det fungerar. Har försökt tidigare men det har inte fungerat! Återkommer om det. Slutpratat, puss!

See you later

Sjukt uttråkad är jag och har därför inte särskilt mycket intressant att skriva om heller.. ska spela sims nu, tjohej älsklingar <3

Oh boy

I lajk this song.


Today I'm wearing..


..this! Shortsen är från H&M (hade dem på föreställningen i april), linnet är från Gekås.

Förstår egentligen inte varför jag valde svarta kläder denna extremt varma dag, menmen..

Glamour babe!

Guthenmorning.

Solen skiner, det är schtekhett ute och självklart ska jag gå ut. Ska sätta mig i bikini på verandan med ett glas saft & senaste sommarspecialblaskan samt gossip girl boken och då njuta av att sommaren är så underbar.
Har otroligt ont i min axel/nacke/rygg, vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Men om jag sätter mig och lyssnar på musik i solen och läser Glamour & Gossip Girl så tänker jag nog inte så mycket på det. Vad ska ni göra idag?

Hej.

Jag har en brilliant idé till min blogg. Ja designen snackar jag om nu.. Vill bara ha bilder på mig! Det kommer jag förhoppningsvis ha efter varbergsvistelsen, och då kan jag bygga ännu mer på designen. Har kommit en bra bit påväg idée mässigt, och det är ju nästan halva grejen! För sedan är det ju bara att fixa det som är kvar. Intesant?

Något som är lite läskigt är att jag är supersnurrig, känns som jag ska trilla omkull typ. We don't like that. Dessutom så ska vi upp vid tio imorgon, så jag borde nog gå och lägga mig nu! Vi hörs imorgon, och antagligen med mer uppdateringar än idag. Puss & godnatt.



EDIT:

Nej, nu kom jag på ännu mer hur jag ska ha det! Måste rita upp det på ett block, det kommer nog gå tror jag...

Mys m. familjen



Alla älskar..

Nu ska jag gå ut och sola i värmen! Wunderbar.
Gyllene Tider tillhör liksom sommaren lite, Jag går och fiskar, Det är över nu, Kung av sand, En sten vid en sjö i en skog! Jummie.

Vi hörs senare med mysiga bilder, pööss



EDIT: Jag ska svara på alla frågor och übersöta kommentarer, nu ska jag däremot inte göra det. Jag gör det ikväll! TACK ALLA NI SÖTA

Peace of cake

Idag kom tågluffar syster hem, härligt underbart att träffa henne igen! Så mysigt. Därför har frånvaron i bloggen varit stor ikväll, och är också anledningen till att jag fortfarande är vaken. Men ack så lycklig jag är! Livet är bra underbart, inte sant?


It's your choice




Vilken bild tycker du mest om? Välj en bild och skicka en kommentar till mig med numret på bilden. :)

You're my addiction


Dear Saltvattenspray,
jag hade glömt bort hur mycket jag saknade dig när du var borta. Att när det var slut mellan oss så glömde jag bort hur underbar du var. Du får mig att ha sådan volym och stuns att jag aldrig behöver bry mig om hur jag ser ut! Det blir aldrig detsamma igen, inte utan dig vid min sida.. Men, nu när jag har förnyat dig så känns det bättre än aldrig förr. Nu slipper jag sakna dig. Jag har fått lib igen

Okej, jag är inte seriös och jag är ganska knäpp också för den delen (läs: Jag är vrickad!). Men jag älskar verkligen saltvattenspray! Jag hade glömt bort att mitt hår blev precis som jag vill ha det när jag använder det, sådär busigt och fräscht. Loveit. Mina naturliga vågor kommer fram och håret håller volymen utan att sacka ihop! Hårspray i alla ära, men det har aldrig fungerat på mig. Volym mousse är bra, men saltvattenspray is the shit! Så det så, kärlek till saltvattensprayen och det är något som ni alla tjejer borde testa! KÖP DEN. Proffs ocean mist, ett billigt alternativ som jag använder och älskar! Köp den för 30 bucks på H&M.


Anton Zetterholm

Hjälp vad han var duktig igår, ja alltså Andreas Zetterholm! Ni som inte vet vem han är (shame on you!) har han precis gått ut folkuniversitetets musikalutbildning och vann uttagningen till att spela disneymusikalen Tarzan, i tysk tappning som Phil Collins har skrivit! Vilken grym inlevelse, röst och personlighet han har! Mygosch. Jag satt i soffan och fick rysningar, och det är inte ofta jag får det hörrni! Han var ju sjukt grym! Utseende mässigt var det verkligen ingenting att klaga på heller. Killar som kan sjunga & dansa får mitt hjärta att slå lite snabbare.. Jag är nog lite kär..  



EUW!

ÄCKLIGT. Jag varnar känsliga läsare! Haha

Jag hade ätit frukost och skulle gå och tvätta händerna, när jag märker att det är något svart på min höft. "Åh, vad har jag nu slagit mig någonstans?" Tänkte jag för mig själv, eftersom jag är väldigt klantig och inte direkt har koll på allt jag gör. Så pillar jag lite på det som ser ut som en sårskorpa.. men den vill liksom inte gå bort. Till slut slår tanken mig: ÄR DET EN FÄSTING? Så jag går i all min förskräckelse till pappa och frågar, och han säger lugnt: Ja det tror jag.. vänta så ska jag bara göra det här, det här, och så måste jag bara göra det och bädda sängen och dra upp och göra lite andra saker först. Sen kan jag kolla! AAH, jag ville ha bort den på en gång! Jag satt på en stol i köket helt äcklad! Haha. Och när jag kollade lite närmare på den så såg jag att den hade något som såg ut som ben, USCH! Då börjar man inbilla sig att man känner hur äcklet (fästingen) biter och sitter och suger upp mitt blod! Dessutom får man panik och måste typ kolla igenom hela kroppen tio gånger och varje sak som känns konstigt inspekterar man tusengånger och alla leverfläckar MÅSTE ju vara en fästing. Usch.

Så kom pappa och kollade på den, så visade det sig att det var en fästing och det bara vad huvudet som satt kvar! ASSÅ FY! Vad äckligt.
UTROTA DE SMÅ ÄCKLIGA KRYPEN! För övrigt var det min första fästing, har aldrig vad jag vet om haft en fästing innan! Lyllo mig.

Något jag fortfarande funderar på... Vart ligger kroppen någonstans?


Tunnbröd

God morgon!
Jag har för en stund sedan käkat frukost [A-fil, linfrön & banan och tunnbröd] och druckit lite islatte! Det var gott kan jag säga. Idag händer inte speciellt mycket alls, vädret svek oss när de sa senast igår att det skulle vara sol idag. Trist, men what to do? Jag ska ta och svara på era kommentarer nu och fortsätta med designbyggandet. Jag menar, det är inte speciellt roligt att vara ute nu? Vad ska ni göra idag?



SYTYCD

Tänkte bara säga..
Ni vet att jag lovade att ni skulle få veta allt om SYTYCD Scandinavia, och så visa det sig vara ett big time bottennapp hela programmet! Förutom Junior då. Höhö! Ni vet väl att det faktiskt var två stycken svenska dansare i finalen? Emma och Junior och dessa två var på Disco SM och delade ut medaljer. Har fått en kram av båda två faktiskt!

 
Cat Deeley är verkligen en grym programledare, bra att de inte byter ut henne!

Den 8 juli, alltså på tisdag nästa vecka börjar orginalet. Den Amerikanska versionen av So You think You Can Dance..? Och då kan jag lova er att jag kommer att ligga i med dansklipp, bilder och hej å hå! Jag älskar det programmet, jag sitter som klistrad och yppar inte ett ord under hela programtiden! Och för att vara mig, är det sjukt. Jag låter jämt annars!

Är det någon som ska se på det?

The wedding shoes

Godnatt då på er allihopa!
Jag är rejält slut och trött nu och ska gå och lägga mig, klockan är förvånandsvärt inte före två. Som om någon är överraskad? Tack fina ni för kommentarerna, blir lika glad varje gång. Ska svara på varenda en imorgon!
Nedanför så ser ni skorna jag ska ha på mig på bröllopet! Jag har inte så mycket mer att säga faktiskt. Mer än att vi syns imorgon! Kramar


Café au lait



Ja, städningen har väl gått sådär. Kläderna är iallafall vikta! Men allt som är nytt ligger kvar i påsarna och de nytvättade kläderna behövs också läggas in i garderoben! Det ska göras imorgon, då är jag redo att dam(m?)suga rummet också. Sist men inte minst är det ju då skrivbordet som ska fixas. Även om detta möjligtvis inte är så intressant! Men vet ni, på måndag åker jag och är borta i en vecka! Då får ni klara er utan mig, men det lider nog ingen särskilt mycket av.

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare!

Städning


Nu när det ändå är halvtaskigt väder ( det är mulet & regnar lite) ska jag faktiskt påbörja min städning för det ser hemskt ut i mitt rum och jag vill verkligen inte komma hem till ett bombnedslag sedan när jag ska börja jobba varje dag. Så det är vad jag ska pyssla med denna eftermiddag! Ovan är min smoothie jag gjorde med kakao, banan, vaniljyoghurt, proviva jordgubb och mjölk. Mumsie.

Summertime

Good morning, time to answer some comments. Vilket jag inte har gjort på någon dag, så nu ska jag svara! Sedan ska jag ut i solen! Sommaren är ju tillbaks, loveit. Och gissa vad jag ska göra? Inte så svårt va - ta kort självklart!

Flätor är fint



Jag hade en fläta i luggen idag. Mycket bättre än att ha ett hårspänne! Me lajki. Godnatt på er gullungar!

Wonderful weather

Åh nej. Vad mycket klockan blev! Jag måste verkligen sova nu. Ska sätta kamera batteriet på laddning och krypa till kojs! Jag är svajn hungrig. Jobbigt kan man säga! Imorgon är en fotodag! Jag hoppas att det blir fint väder. Ska kolla upp det..




Nu sätts förvandlingen igång..

Jag har länge pratat om den otroliga förvandligen som skulle göra att min blogg blev bättre än nu. Den kommer börja ske nu. Därför har jag listat saker som kommer att ske framöver, för att ni ska hålla lite koll. Bra va?

- Outfitbilder
Ja, ni läser rätt. Jag ska börja ta "outfit" bilder varje dag, förutom de dagarna då jag helt enkelt inte känner för att visa outfiten! Jag kommer dock inte kalla det för outfit, utan för.. ja, jag kommer på ett bra namn! Vi får se. Detta påbörjas omgående! Hur låter det?
- Design
En ny design kommer att komma upp. Mer komplicerad, mer saker att fixa. Detta innebär att det kommer dröja ett tag innan den är redo.
- Inriktning
Nu är bloggen allsidig, vilket den fortfarande ska vara till viss del. Dock kommer den att riktas mer och sikta in sig med vissa saker som huvudgenre.
- Videoklipp
Vad som kommer att finnas på videoklippen vill jag inte tala om, men det kommer ni få se i sinomtid.
- Mer av mig men mindre vardag
Mer av mig helt enkelt. Men mindre vardag. Hur ska jag förklara det utan att det låter helt vrickat? Jag kanske inte behöver det.. Ni får se!
- Bilder
En hejdundrans massa fler bilder. Då menar jag, många. Jag kommer nog ha svårt att lägga ifrån mig kameran! Mer bilder - roligare inlägg! Inte sant?

Vad tycker ni då? Låter det som en bra förändring? Jag är förväntansfull och jag hoppas att ni hänger med!

The shopping today


Halsband | Guldfynd 69;- minus 70%


Frida tidning - Sommarspecial | 39:-


Namnarmband | Guldfynd 70 :-

Halsband | Guldfynd 69:- minus 70%


Jordgubbsörgängen (Inspiration av Sweetlifestyle! Ni kan tävla om sådanna där inom några dagar. Håll utkik!) | Ur&Penn 49:-

Örhängen | Ur&Penn 49;-


Parfym | (Äntligen har jag den, efter ett långt år av längtan!) The body Shop 187:-


Jag kan ju även avslöja att jag inte ens har visat allt jag har köpt de senaste dagarna. Shopping is the shit

Första bilden med Nikon D40, my precious

222 bilder lyckades jag ta på en timme ungefär. Jag känner mig duktig! Här kommer den allra första bilden som ni får se från min kamera. Vad tycks?

MEN först, vill jag bara göra en sak klar.
Mina bilder är MINA bilder, alltså får ni inte sno dem dvs. kopiera och sätta på eran blogg. Detta är olagligt utan min tillåtelse. Skulle ni möjligtvis vilja låna en bild, fråga mig!
Inte så svårt va?


RSS 2.0