Do I have to say anything else?

Blodförgiftningen tog omtag, fjärde gången nu. Penicillin som är starkare än vanligt & dubbel dos, tio dagar. Hej illamående, magsmärtor, trötthet, yrsel och huvudvärk!

Men hey, det är soloföreställning imorgon. Älsklingen min kommer, syster min är här och mamma kommer imorgon.. och alla tre åker en jäkla bit bara för att se lilla mig! Underbara familjen och världens bästa vänner kommer med.

Ja, behöver jag säga att jag är riktigt nervös? Det här ska vi greja förstår ni.

Ångest laddat? Si..

Sitter hemma i min säng, egentligen skulle jag befinna mig på Balettakademien nu och dansa om tjugo minuter. Men eftersom jag är sjuk, gör jag helt klart bäst i att vara hemma. Så otroligt dålig tajming måste jag säga, när det är som mest att göra på hela terminen.

Annars händer det la inte mycket, ska skriva en dansanalys samt bok essä denna veckan. Börja på projektarbetsuppsatsen och plugga på religionsprovet. Plugga på historia provet och plugga på naturkunskaps läxförhöret och skriva en uppsats om Astronomins historia, och en till uppsats om valfri planet, stjärna eller liknande. Antagligen snart börja plugga på naturkunskapsprovet, skriva två loggböcker och så måste jag göra om mitt solo! Det är föreställning den 27 november, herregud!

Nej, jag får ångest. Ska hitta på något bättre att göra nu när mitt huvud gör ont.

Hej blodförgiftning, tredje gången. Skitkul, asroligt. GALET bra tajming!

Jag lever! En hel vecka sedan jag uppdaterade, galet. Mycket har hänt dessutom. Torsdags var väl inge mer märkvärdig än onsdagen men på fredag åkte jag ner till älsklingen över helgen. En bit av kvällen spenderads med några av hans kompisar, innan vi drog oss hemåt för att älsklingen skulle få sömn till hockeymatchen på lördagen. Lördagen spenderades med hans systrar. Lördag kväll och söndag var underbar, och tiden gick alldeles för fort. Precis som den alltid gör med honom. Åkte hem söndag kväll, vi ska inte ses förrens den 27 november och det känns faktisk som år och dagar dit! Försöker tänka att det "bara" är 2 veckor och 4 dagar.. bara, juste.. hah!
Måndagen kom, dansade arslet av mig. Fick blåsor under fötterna på hiphopen och ett bra nummer att ringa för mina överansträngda ben. Tisdagen var fullsmockad, gick upp sju för att min tio till slutproduktionen skulle träna klockan 8.00-9.30.. jag vet, mördar tid! Vi gjorde inte någonting som vi inte skulle kunnat åstadkomma på en rast på 10 minuter. Trött var jag, och blåsan under foten värkte. Det sket jag i, och dansade ändå. Benhinneinflammationen gjorde sig påmind. Strålande! Blev sur, åkte hem efter baletten. Åt middag, drog till jobbet. Trodde foten och hela benet skulle trilla av.. Jobbade stängning, var helt utmattad. Pratade med världens bästa, konstaterade att min blåsa under foten började likna och jag kände igen det. blodförg... Positivt tänker vi.
Jag sov, och hoppades att det skulle gå över. Gick upp imorse och konstaterade rodnaden under foten från såret, svullnaden och varbildningen. KALAS! Det var off till vårdcentralen och hej blodförgiftning. FÖR TREDJE GÅNGEN. Jag menar, hur lyckas jag? Vad är det jag gör fel? Jag tvättade såret två gånger igår och hade skavsårsplåster och hela fadderuttan. Och vad hjälpte det? Nej ingenting.

Visserligen gjorde jag exakt samma sak sist jag fick blodförgiftning.. då var det ett skavsår på hälen. Hade skavsårsplåster, och svullnaden och rodnaden var ett faktum. Det killar i hela foten! Hälseneinflammation hade jag då med. Behöver jag säga mer? Gången innan fläkte jag upp tånageln. Jäkla ben alltså!

Så ja, 10 dagar penicillinkur. JÄTTE bra! Ingen dans på resten av veckan. Jag känner hur inte alls frustrerad jag blir. Jag kanske kan dansa nästa vecka. Jag räknar ner dagarna till den 27:e och alla solorep jag måste göra.. Nästa vecka är stört jobbig, med tusen grejer att göra. Känner mig rätt stressad över att jag inte kan plugga för jag inte mår bra. Det är 15 dagar kvar, då ska solot vara omgjort och fixat och klart. Jag fixar det här! Fem dagar utan penicillin innan soloföreställningen. Slutar alltså på söndag nästa vecka..
SIST bara, hur i hela världen lyckas jag?

Slapp!

Idag har varit en såndär dag där ingenting vettigt har gjorts, egentligen. Var i skolan visserligen, och hade två danslektioner. Ja och dom var ju viktiga! När jag slutade klockan tolv så åkte jag hem, åt lunch och efter det har jag i princip bara lallat på datorn och pratat i telefon en aning. Hur skönt som helst! Kroppen är helt slut känner jag, har ont överallt. Blandat träningsvärk och annan smärta! ;p

Snart kommer ivarjefall M över, vilket blir mys. Det blir prat & tv-tittande. Ska spela lite mer innan bara! Imorgon väntar en lektion, nämligen en modern klass och sedan slutar jag, för att åka hem och packa och sedan ge mig iväg till jumpis på kvällen. På fredag blir det en oplanerad resa till smålands djupa skogar igen! :) Puss.

Back to basic..

Back to vardagen. Minst sagt knasigt och jag har fortfarande ont i mina ben, vilket är lagom frustrerande när man ska träna minst en klass om dagen. Jag saknar min älskling massvis nu bara, som jag har haft ett helt underbart lov med. Wiho! Att tiden ska gå så fort när man har roligt. Tänkte skriva lite mer om det sen, men nu ska jag sova stenhårt!

Idag har det varit  fem timmar dans, imorgon blir det fem timmar jobb.. kanske sex timmar! Plus skola dårå. Nej, godnatt.

RSS 2.0