Ett ton av läxböcker och en powerdrink! Där har du min eftermiddag.

PluggisNu har jag suttit och pluggat, i ett antal timmar! Började klockan två och slutade halv sex. Jippej!
Fast, det är så himla skönt när man läser saker som man först bara tycker är massa blaj, men tillslut börjar det fastna och man börjar förstå vad som faktiskt står i boken! Och vad dom menar, och man kan dra egna slutsattser och tolka. Ja, då känner man sig faktiskt ganska smart! :)

För att jag skulle orka plugga tog jag en powerdrink som jag drack när jag kände mig väldigt orkeslös. Faktiskt väldigt bra märkte jag, att fylla på energin med någonting.. för man orkar inte sitta och fokusera och plugga i fyra - fem timmar annars!

Nu är jag hungrig som ett djur, det lät som om det skulle bli lax till middag! (min absoluta favoritmat) Jippiiiie.

Happy Halloween, kramkram! (:

organiserat kaos;


Halloween

Idag är det halloween, bara så att ni vet!
Dagen ska spenderas med näsan i läx böcker! Mycket funny, not. Men jag överlever nog det ;)
Imorgon ska vi åka till systeryster i Skövde! Det ska bli väldans mys. Vi vara där tills på lördag och då åker jag och Flisan till mamma över natten och på söndag kommer jag hem igen!

Nu ska jag låta Flisan sitta här ett tag, och jag ska dränka mina tankar i Antika Grekland, Nalle Puh och Fredrik Reinfeld. Wish me luck, höhö. Kram!


Nisse & Åke

Åke och Nisse
Nisse & Åke
 i egen hög person. Ja hög var det, för jag ser ganska hög ut på bilden! haha
Du & jag Åke
 <3

Tisdagskväll

Var ute och "gick" / blev släpad av systrarna runt kvarteret. Skönt att röra på sig! Men foten gör lite ondare efter igår, men det är ju ganska naturligt. Det blir säkert bättre tills imorgon :)
Och för er information, så är jag vrålhungrig! Längtar redan till frukosten imorgon, och den är om .. sådär en 11 timmar? My gosch I'm hungry. Plus att det faktiskt bakas bröd just nu, så det förbättrar inte situationen - jummie! (ja klockan är tjugo i ett) :)

Eftersom jag inte sov speciellt bra i natt heller, sov 6 h tror jag.. när jag väl somnade.. Så hade jag förväntat mig att jag skulle vara mycket tröttare nu. Men det är jag inte, jag var ganska trött nyss när jag satt i soffan.. but not now. Men jag ska iallafall snart ta mitt sista penicillin (WIHUU) och sedan ska jag slänga mig i sängen och titta på The Holiday, som är min favoritfilm. Älskar den!

Imorgon ska det packas & träffas kompisar (tror jag). Kanske en tripp till Ikea! Men, jag kommer nog inte få eftersom jag inte ska gå på foten. Jag måste iallafall plugga! Måste försöka ta reda på de sista frågorna till Kh och sen sätta igång och öva in allt. För det är inte speciellt långt kvar!

Sleep tight, hugs!


Pluggplugg

Jag pluggade en hel del. Skrev ner allt till svenskan så att jag bara har sammanfattningarna att läsa igenom. Jag har faktiskt till och med läst min engelska bok, och kollat på frågorna till kulturhistorian (och gett upp eftersom jag inte hittade svaren!) Men det var inte speciellt kul att plugga så..
Why whrite when you can paint? (:
Allt fastnar så mycket bättre i mitt minne när det finns bilder till! Och när jag ritar själv! Så därför ritade jag lite :) Även fast jag ritade det jag nog kan bäst av svenskan.. Vi ska nämligen lära oss saker om kände barnboksförfattare, vad kända barnböcker handlar om osv. Och AA Milne som skrivit Nalle Puh är en av dem! Och det var Nalle Puh jag ritade! :)


Oh my!


HAHA, nej det var inte vackert. Och jag ser ganska utstött ut! En stor anledning till att det låter knas är att det bara var en som sjöng melodin och resten bas och sopran! Lite ojämt. Men det var ju bara på skoj, så enjoy! :D
Klippet filmades av Åsisen!

Partytajm & pluggtajm

Det är så kul att logga in på bloggen och upptäcka massa trevliga kommentarer! Blir alltid lika glad, tack!

Festen igår var kul! Vi käkade middag och kladdkaka och sedan bar det av mot heron city där vi skulle bowla. Det spöregnade när vi skulle gå till Heron City, så det var ganska blött eftersom det tog sin lilla tid. Väl framme fick vi vänta 20 minuter på bowlingbanorna innan vi skulle få bowla i en timme!
Kvart över tio hade vi bowlat klart och vi försökte hitta en buss mot skärholmen. Det visade sig att alla visste vart den låg, utom jag och Åsa.. som vanligt. Haha!
På skärholmens tunnelbanestation stod vi och sjöng alla låtar vi har lärt oss på ensemblen i stämmor! Haha, stackars dom som satt och väntade på tunnelbanan! Det lät inte speciellt bra!
Det filmades också, av massa kameror ;) och det skulle komma upp på youtube! Om jag hittar det, så lägger jag in det här! Haha, fast jag kan ju varna er redan nu att vi INTE brukar låta såhär! ;D Det brukar låta mkt bättre. Amazing Grace lät nog bäst.. haha! Här kommer lite bilder från igår!

Enjoy!

159744-124
Lovisa, Emylie & Beccis
giirls
Isabelle, Åsa, Madde, Carro & Banna
159744-122
Nikki, Bea & Molly
159744-120
Åsa, Bella & Isabelle
159744-119
Karl, Gustav, Beccis, Sophia, Nikki
carro & madde
Carro, Madde
159744-117tjejs
tjejor
"Fina" smajl av Åsa, Mig, Bella & Isabelle
Madde & Carro
Carro & Madde
Åsis & bellis
Åsa & Bella


Nu har jag precis käkat frukost och ska sätta mig och plugga till de TRE proven jag har nästa vecka. Onsdag - Kulturhistoria, Torsdag - Politik (tydligen, visste inte det.. men antagligen så har jag det provet då!), Fredag - Svensk prov, barnböcker..
Jej!

Nu ska jag plugga som jag saa! Hör av mig senare! Åh vet ni? Mina h&m kläder kom igår, hoppas att någon orkar hämta ut dom idag (a)  Krambananrulle! <3

Up and away!

Stressad som en galning ska jag ge mig iväg nu! Det kommer säkerligen bilder från ikväll här på bloggen! Ha en mysig REGNING måndag! Nu ska jag ut och brottas med regnet, vinden och mitt paraply i hopp om att hitta en bra present!
Kram kram!


Måndag

Usch har inte kunnat sova någonting natten som var.. Kunde verkligen inte! När jag väl somnade av ren utmattning så vaknade jag igen och kunde inte somna om! /; Tur att det är lov..
Idag är det ju 18års fest för en tjej i klassen! Ska bli jätte kul! Innan dess ska jag lägga näsan i skolböckerna ett tag, annars vet jag hur stressad jag kommer att vara senare i veckan.. och det vill jag inte vara med om! Även fast det känns som om jag har en evighet på mig att plugga, så är jag ju faktiskt inte hemma hela lovet..
Runt tre ska jag ta mig in till stan och köpa present, och sedan möta Åsa för att åka vidare! Ska bli kul dag dethär! Om man bortser från pluggandet, men.. det fungerar ju det också! Det är kulturhistoria framförallt, och det är faktiskt ganska roligt! :)

Nu måste jag lägga näsan i skolböckerna, hörs senare! kram <3


Nytt tillfälligt tema!

Det är ju Halloween i veckan! Därför har jag ändrat tema lite, och gjort ett tillfälligt halloweentema! För skojs skull bara. Det gamla vanliga kommer tillbaks efter Halloween.
Håller fortfarande på att fixa, så den är inte färdig.


Söndag

Idag är det faktiskt härligt att det är söndag! Det är ju ingen skola imorgon :) utan imorgon när man vaknar behöver man inte skynda sig upp (eller jo lite kanske måste iväg å köpa present, på något vis). Imorgon blir det ju födelsedagsfest med klassen! Wihu
Denna söndag har jag spenderat en stor del på dansskolan. Tog mig faktiskt dit med buss (stolt)! Stapplade runt och släpade benet och det gick faktiskt ganska bra! Hade tänkt att jag inte skulle missa vår lilla "formationsdans" som vi kör på måndagar eftersom vi skulle köra den idag. Men så blev det inte.. men jag fick se gruppdansen istället och så fick jag reda på vilka uppvisningar vi ska vara med på i december! :) Vi ska vara med på minst två föreställningar, men antagligen tre. En med gruppdansen, en med paren och en med "måndagsdansen". Det är vad vi har fått reda på att vi ska vara med på iallafall, kanske dyker upp något mer roligt! :)
Nu är det lov från dansen en hel vecka. Skulle egentligen dansat på höstlovskursen, men vilken tur att jag inte anmälde mig.. för jag hade ju ändå inte kunnat dansa!


När jag kom hem från dansen var mitt rum omgjort, och det är sååå fint nu! Jag blev jätte glad.
Det är så svårt att fånga hur det ser ut på bild med min digitalkamera för att ge rättvisa åt verkligheten, men när jag lyckas så ska jag visa er! då ska ni få se den enorma högen med kläder på fåtöjlen som stod där innan, och hur snyggt det är nu!
För att det ska bli ljusare i mitt lila rum, har vi satt upp tyg på väggen, vitt spetstyg. Det blev väldigt snyggt. Och så har vi vridit på sängen, och tagit bort nattygs"brädan" och satt upp en lång vit vid sängen. Haha man fattar ingenting, men ändå!
Nu ska jag gå ner och fortsätta med kulturhistorian ett tag till innan filmen med Mandy Moore börjar på femman klockan nio! En såndär söndagsfilm som femman har börjat med! Dom brukar faktiskt vara ganska bra! Förra veckan var det ju den filmen om bröstcancer.

Ha det najs! Hugs <3
 


HAHA!


Lördag

Det är alltid lika härligt med lördagar. Man kan vakna sent, och gå och lägga sig sent. Denna lördag har jag spenderat i mitt rum, med musik och så har jag städat! Rensat bland papper och slängt en hel hög med grejer. Kollade igenom massa gamla skolarbeten som jag hade skrivit och betygs papper och sånt från högstadiet, blev lite irriterad ibland ;p haha. Nu har jag gjort klart nästan allt, det är fortfarande nya kläder på fåtöjlen som måste hängas upp med galgar i garderoben, men nu är jag vrålhungrig och vill ha mat! (a)
Efter maten ska jag träffa Milla! Det var en evighet sedan och jag saknar henne super mycket! Så det ska bli jätte kul :)

Gick inte på någon träning idag, jag visste inte ens om det var någon. Och hur som kunde jag ju ändå inte dansa! Men om det är imorgon så måste jag gå, för då ska vi kolla på formationen igen.
Haha, vår danslärare säger på skämt hela tiden och vi suger så himla mycket och att vi är värdelösa så vi skrattar hela tiden! För att alla gör verkligen olika! Och hur snyggt är det på en skala från 1 till 10 när det ska föreställa, obsarvera FÖRESTÄLLA en formationsdans. Det ser ju mer ut som en regndans eller något..
När vi ska sträcka up händerna helt, gör vissa det halvt och lite ut åt sidan, och när vi ska hoppa ut med benen på en speciell takt, för typ 5 av 20 fel! haha.
Men.."Vi lossas att dethär är snyggt" säger jag, som Danielle säger!

Idol - Blod, svett & tårar

Amanda - Tränar man hennes röst lite, kan det bli mycket bra! Men hon är verkligen duktig tycker jag! Cool raspig röst. Diggar henne.


Andreas - Oh shiat! Did the cold fish just rise from the death? Mycket bra!


Daniel - Även fast han inte gav allt sångmässigt, så är han så himla bra! Förstår inte hur han vågade sig på att sjunga den låten, men han gjorde det så himla bra och fint! Jag tycker att han visade att han inte behövde vara helt galen och hoppa runt för att vara helt sjukt bra! Vackert.


Evelina - Ganska tråkig låt. Men jag tycker ändå att hon var bra!


Mattias - Han är duktig. Lite för mycket boy-band stuk!


Sam - Jag har så mycket fördommar mot honom, så jag var tvungen att lyssna på hans framträdande en gång till. Mycket bra för att vara Sam! Förstår inte riktigt juryns sågning..


Marie - Hon brukar vara så känslokall och tråkig. Och sjunga som en sann perfektionist, och visst det är inte alls något dåligt att sjunga helt rent.. men känslan måste finnas där!


Christoffer - Shit vad bra han är! Riktigt duktig, och helcool blandning av hans röst och låten! Riktigt super.


Bilder från idolsajten

Alicia Keys - No one


Jag tycker verkligen om denhär låten!

Anonyma samtal borde inte få finnas

Åh jag vill ju veta! Jag blir galen. Det är ingen som jag vet som ringer med anonyma samtal, och ändå har jag tre missade ANONYMA samtal. Ett från den 21 oktober, ett den 22 oktober och ett till idag! Alltid på torsdagar och fredagar. Men jag kan inte för fem öre klura ut vem människan är, eller vad den vill mig! Aaah, om du läser det här... säg vem du är :D Because I'm going NUTS! Den nyfikna Niccie blir galen när sånt här händer, jag vill ju veta vem det är! Det ringde nämligen nyss, och jag släpade mig ner för trappen med mitt ben och hann inte svara! Mah.. Men jag säger till när jag vet vem denna mystiska människa är! om jag inte blir skogstokig och springer till Skåne eller något!

Idag gick jag upp tidigt, usch. Klockan nio, faktiskt. För att vi skulle till vårdcentralen. Och när vi hade varit där så var det tänkt att jag skulle åka in till skolan men det gick inte speciellt bra. När jag skulle dra kortet i spärren märkte jag att jag inte hade lagt in kortet i plastfickan efter syster hade lånat det i onsdag. Smart.. så jag fick åka med hem igen. Men jag kunde inte gå heller, det var skit jobbigt att släpa sig. Kunde ju inte, så jag fick skjuts till skolan för att hämta böckerna som tur är..
Så nu har jag alla mina böcker hemma, oj så det ska pluggas! /; jippie
Nu är det snart idol, och efter idol kommer mina betyg på alla idoler ikväll. Ska även titta lite på fredag hela veckan tror jag..

Kramkram på er! Hörs senare.

Godnatt!

Nu ska iallafall jag slänga mig i sängen och kolla på Prinsen & jag innan jag ska sova! Imorgon blir det besök till vårdcentralen för att lägga om såret och sedan ska jag åka in till skolan för att stappla runt efter mina böcker. Hoppas även på att få se lite av showen, som är slutklämmen på temadagarna! Skulle vara kul! 
Sedan, Höstlov!
Sovgott!

Berömda bloggare?

Jag har funderat lite..
Egentligen hur har alla de bloggare som har typ 7000 läsare per dag lyckats med det? För egentligen skriver inte de någonting annorlunda än typ Olle Bolle som bor i Lund och skriver om sina skator som han har som husdjur? Näe, mystiskt.. kanske borde fråga dom? Inte för att jag nödvändigtvis vill att min blogg ska bli så enormt känd, men.. ändå! Hur har männskorna lyckats?!
Blondinbella har ju många bollar i luften och har inte en lugn stund, Kenza skriver väldigt roliga inlägg och är modell och klär sig snyggt! Ja, dom har väl ganska speciella liv ändå dom berömda bloggarna!
Men ändå.. jag menar, hur har alla lyckats hitta deras bloggsidor i början, då de började sitt oändliga bloggnings-liv? Nu hjälper ju jag till och sprider deras bloggar ännu mer, för er som inte ens visste om att de existerade. 

För att jag ska stanna kvar och fortsätta att läsa en blogg som jag har av en händelse klickat fram blir det ganska tråkigt om det bara är text sida upp och sida ner.. Det är mycket roligare med bilder, helst egentagna bilder men även bilder som man hittar på saker man för tillfället bloggar om på ex. google.
Det blir också enligt mig ganska tråkigt att läsa om texten inte är bra skriven, om det är tvåtusenfemhundraåtta slang ord så man måste tänka efter varje ord man läser! Personen som skriver får också lättare mig att läsa om man har ett roligt sätt att skriva på! Det tycker jag att Kenzas blogg har.

Nu har jag filosoferat färdigt! Och jag ska nog ta reda på mina fina fundileringar :D Kraam!


Filosofi by Niccie

Torsdag

Å, imorgon är det fredag = höstloooooooov! Så himla skönt! Även fast jag har varit hemma i en vecka från skolan imorgon /; Efter höstlovet har vi två nedrans prov samma vecka (har jag för mig) så det ska ju bli hemskt skojigt. Så gissa vad jag ska göra på höstlovet? jo plugga. Absolut inte hela tiden, men eftersom jag missade lite av lektionerna så måste jag det. Plus att jag inte har gjort samhällskunskapsprovet och engelsk boken ska vara utläst! Ska nog gå och läsa lite nu bara för det..
Så vad har jag gjort idag då? Hittills har jag käkat frukost, sett att min sista Glamour tidning för prenumerationen har dimpt ner i brevlådan, använt de härliga vichy produkterna som jag är förälskad i, sjungit massa singstar och när man sjunger med någon annans fejk röst och ska pricka toner tänker smarta jag inte på hur jag sjunger, så det blir som det blir och efter ett tag och då gör halsen ont. Nä, egentligen är inte kareoke så bra, men det är kul! Och så har jag ju självklart varit väldigt duktig och glömt att ta min penicillin vid den tiden jag skulle. Så det blev två timmar senare! Smarta Niccie!

Men nu ska jag faktiskt göra någon nytta, typ ehööm.. läsa! just det, läsa var det jag skulle göra ja! Innan alla kommer hem och jag inte orkar göra det längre!

Dagens..

Dagens låt: No one - Alicia Keys
Dagens dusch: Efter Greys Anatomy!
Dagens frisyr: Slarvig knut
Dagens smink: Inget!
Dagens klädsel: Mjukisar & stor munkis
Dagens händelse: .. när jag hade ut cremé frech över hela golvet?
Dagens planer: Kolla på Greys!
Dagens vill ha: En ny häl och hälsena, tack.
Dagens drog: No idea
Dagens tråkigaste: Städade lite granna
Dagens finaste: Mina kära underbara vänner!
Dagens måste: Bli frisk
Dagens dricka: Varm saft
Dagens köp: Absolutley nothing
Dagens mat: Kyckling brunsås & ris
Dagens kärlek: Mina vänner, igen!
Dagens mående: Sådär, har sviiiin ont i min häl och är allmänt snurrig och huvudet gör ont. Som vanligt med andra ord!


Rastlös & lat

Jag känner mig verkligen rastlös och lat! Även fast jag inte kan gå! Men imorgon ska jag göra situps och göra lite vevningsövningar för armarna, så jag blir av lite med rastlösheten och känner mig lite piggare! Blir så otroligt seg av att bara dega hela tiden! Saknar att röra på mig. Buhu, snyft. En vecka sedan jag dansade idag ju!!


Västerort lokalblad

Ni som bor i Västerort och får Västerort Lokalblad!
Slå upp sida 22-23 och läs!
Där hittar ni en artikel och bilder om dans där dom intervjuat Mia Kindahl och min tränare Danielle som alltså jobbar på Kindahlsdansskola, där jag dansar!

Läsläsläs!

 
Bilder: KD's terminsuppvisning & disco tävling i Västerås, gruppen Fusion

Varm saft

Sitter här med en kloande katt i knät och en kopp med varm saft på bordet. Jätte gott! Det är den där bobs mixx med Hallon och Mandarin (för er intresserade)! :)
Om mindre än en timme är det Greys Anatomy! Superskoj.

Idag har jag tagit det lugnt igen, eftersom att det fortfarande inte är så lätt att gå. Har gjort en liten power point presentation, tycker sånt är kul. Har kollat på gamla bilder, från 5an! och så har jag kollat igenom gamla Frida tidningar, och klippt ut lite roliga artiklar! Jag har Frida tidningar enda sedan 2005, känns lite onödigt att ha kvar dem nu tycker jag! Brukar inte läsa de gamla tidningarna! ;)
Skulle försöka rensa lite i garderoben, nu när man är hemma och inte gör mycket nytta. Skulle rensa galg-delen, för att kunna ta bort lite kläder och hänga upp alla nya tunikor. Ja, och det gick ju bra.. för det var ju så mycket som jag ville slänga! Inte.
Så det projektet får fortsätta, typ imorgon! I-lands problem.


Temadagar på St Eriks!

Jag vill så gärna kunna gå!! Från idag till på fredag är det nämligen inte riktiga skoldagar på St Eriks, utan estet eleverna har jätte roliga temadagar! Jag önskar att jag kunde vara med! Det hade säkert varit skit kul.
Nu får jag sattsa på att försöka komma dit på fredag och titta på showen som kommer att vara i skolans aula, för att samtidigt kunna hämta mina böcker. Och hålla mig uppdaterad i Åsas blogg, där hon har en temavecka om just temadagarna i skolan(!!) Kolla vettja!
Känns lite tråkigt att missa de allra första temadagarna på gymnasiet ju, men det finns ju inte speciellt mycket annat jag kan göra. Skulle nog inte ens hitta hem om jag åkte dit! haha. Är helt virrig, slår ut saker, tappar bort grejer, säger konstiga och fel saker! Jej, that's me right now. :)

Ha det fint :)

Kära elloskläder

Wihu! Mina elloskläder hade kommit. Fast inte allt dock, bara fyra av sex saker (a) hihi. De två saker som saknades kommer den 10 december. Om en evighet med andra ord! Men det kan vara kul när man är alldeles pank och fattig för att man handlar julklappar, så får man en liten belöning för något man betalade två månader tidigare! Men men.

Snart är det House! Och det har jag bestämt mig för att börja kolla på. Började kolla på Prison Break igår också! Har sett det rätt många gånger men aldrig sett fler än ett avnitt i rad. Nu ska jag börja kolla på det! Det finns ändå ingenting annat att göra, så why not?
Så nu ska jag börja kolla på house också. Bara för att!
Och sen så verkar det ju ganska kul också! Eftersom jag jämt hör dom sitta och skratta.

Later! (;


Tisdag

Har precis käkat frukost! Eller ja, bunch :) Mums.
Gick upp tidigt idag, skulle till vårdcentralen och lägga om min finfina blodförgiftningshäl! Så nu är det gjort och nu sitter jag här!
Fick hem en paketavy idag, det kanske är något av kläderna som redan har kommit?! :D Nyfiken! Jag vill ha nu nu NU.
Igår satte vi upp min nya dvd, så nu kan jag se på film i mitt rum igen! Har bara kunnat se genom ps2 förut, men det är så jobbigt och fixa! Haha, men nu är det löst iallafall! Min VHS rök också! Eftersom den enda nytta den gör är att äta upp videobanden!

Snälla Jenny ska fixa en design till min blogg! Så ni får se hur den blir senare. Färgerna jag vill ha går iallafall i brunt beige och guld! Det blir säkert jätte snyggt.

Det är så svårt att hitta intressanta saker att skriva när man inte gör något speciellt, men jag ska försöka hitta något vettigt att kladda ner i min blogg. Hah, obsarvera försöka!

Måndag

Sitter hemma och sjunger lite på Fields of gold, som jag ska sjunga med min sångpedagog och sedan framföra för klassen. Jag kan inte texten, haha. Det är så många verser och det är svårt att komma ihåg i vilken ordning alla kommer i. Men det är kul!
Idag ska det beställas kläder från KD, kulkul och så ska jag nog börja läsa lite i min engelska bok som ska vara utläst veckan efter lovet (har jag för mig).

Var nyss nere och skulle ta en brödbit och såg hur alla dessa äckliga bananflugor hade typ tre dubblats sen imorse när jag käkade frukost! USCH. Så jag tog fram damsugaren och tänkte att det var slut på dessa äckliga små vidriga jobbiga och irriterande kräk, så jag damsög upp dom! Tipset kom från Maria, tack! Så nu står damsugaren kvar i köket ut i fall att jag ser någon mer! Har även hällt kokhett vatten och salt i diskhon, usch för dom äcklena!! Dom ska booort.
Muhaha, skönt att bli av med de små djuren! blä. vi får hoppas att dom inte ger hämd.. skulle vara lite jobbigt! eller att dom kommer ut ur damsugaren som värsta hulken eller något! Ja, men ändå

Kram! / mördaren Niccie!

Söndag

Så var det söndag igen, slutet på helgen. Allt går så fort! En vecka kvar.. ja, okej snarare fem dagar.. så är det höstlov! Det ska bli helt obeskrivligt otroligt skönt!
Imorgon blir det ingen skola, har fått penicillin för min infektion i foten och får inte stödja på det.. /; plus att jag fortfarande har lite feber.
Idag har jag inte gjort mycket, ätit jätte mumsig äppelpaj och varit hemma och degat.

Såg nyss en film med "Elliot" som egentligen heter Sara Chalke från Scrubs, om en tjej som är 27 år och får bröstcancer. Passande att visa den nu eftersom den galan är snart!
Den var iallafall väldigt bra, och om man inte visste vad det innebar innan man såg filmen.. vet man det nu!
Filmen heter "Why I wore lipstick to my mastectomy"

Have it najs! Kramkram

Idol, igårkväll

Jag vet inte vem jag tyckte var bäst igår, jag vet bara att jag INTE tyckte att de personerna som hängde löst skulle det eller att Gathania skulle ha åkt hem. Varför är Sam och Andreas fortfarande kvar i tävlingen? Dom är ju som kalla fiskar och rostiga rivjärn när dom sjunger? /;



Marie - kom in fel i början av låten, och återhämtade sig inte..


Christoffer - Jag älskar killens röst!


Evelina - Sjukt duktig. Vissa partier var riktigt bra, andra inte fullt så bra..


Andreas - Kall fisk, does that mean anything to you?


Amanda - Återhämdade sig rejält. Men när hon sjunger sin egen genre är hon ännu bättre!


Sam - Det bästa han har gjort i idol, någonsin.. but, I still can't stand him


Gathania - Väldigt bra, för en sådan svår låt! Näst intill omöjligt att sjunga med alla dessa umbrella ella ella ej ej ej


Matthias - Väldigt bra!


DanielThe king! vilken låt han än gör, sätter han den! Snubben sjunger ju inte falsk en enda gång! Även fast det inte var det bästa han har gjort.. så var det bra! För den låten.. ooh svår!


Bilder från Idolsajten

Lite shopping är bra!

Japp, nu har vi suttit och klickat i lite och skickat iväg en beställning från både ellos och hm.
Och det från hm kommer redan nu i veckan, och kanske det från ellos också!
Wiie, lite shoppning är bra för magen! haha.
har fått lite andra tunikor också, så det känns lite som uppiggande medicin!
haha, tänk vad lite kläder kan göra! ():)

 

Lördag. Lite whine (gnäll) inlägg!

Japp, lördag idag. Känner mig inte fullt lika plågad av tanken på att äta idag, vilket är jätte skönt! Men hälen blir bara värre och värre.. det började som ett obetydligt skavsår i måndags, då jag hade några skor som tydligen gav mig skavsår! (minns inte ens vilka jag hade) tisdagen hade jag supersköna skor, och skavsåret var som bortglömt. Onsdagen kom, och jag hade på mig mina svarta stövlar, med en liten liten klack.. skavsåret kändes, men inte så mycket.. På kvällen gjorde det ondare än det gjort tidigare på dagen.. och jag satte på ett skavsårsplåster.
Torsdag, jag hade väldigt svårt att få ner foten i skon, eftersom skavsåret gjorde väldigt ont och hälsenan var.. minst sagt svullen. Det gör skit ont i hela hälen, även fast jag har skavsårsplåster på, vilket det inte brukar.. Efter sista lektionen har jag ont i hela kroppen och vill helst bara gråta. Känns som om någon har slängt mig i en betong vägg och kört över mig femtio gånger. - jag mådde alltså väldigt härligt!
När jag kommer hem blir allt ännu värre och jag slänger mig i soffan och fryser och hela kroppen gör ont. Febern stiger.
Fredag, hemma från skolan. Och det äckliga skavsåret har gjort så hela foten är svullen som en köttbulle och resten av historien är censurerad, för det är inte speciellt fräscht och ingenting jag tror ni vill veta!
Det gör så förbenat ont nu iallafall, så det ilar i mina framtänder och jag får ont i magen. blä!
Men life is great! Lite "pain" har väl ingen dött av? :D
Ligger i sängen och spelar ps2 som en hösäck med kissekatten Majsan vid fötterna! ganska mysigt faktiskt.. även fast man inte mår kalas. det är väl typ det man orkar.. fast jag måste medge, att jag femhundratuuuuuusen gånger hellre hade varit och dansatKD nu.. buhu! :'(
Ska återgå till spelet nu! Wiiiihuu. Kram på er! <3


St Eriks i tv!

Såg ni på det igårkväll? Delen de visar efter idol? Om ni gjorde det, så såg ni min skola. St Eriks gymnasium, samt en teaterklass och våra vaackra korridorer! Muhah. :)


Fredag

Äntligen är det fredag! Även fast jag inte kan påstå att det har varit den bästa fredagen med kallsvettningar och ont i hälen (som är sjukt svullen och röd och blää). Men någon gång måste man väl vara sjuk också.. antar jag! Härligt med körtelfeber & vara annat sjuk, jeje! ;p
Mina idol-omdömmen kommer när jag känner att jag orkar skriva dem, imorgon kanske?! :)
Dagen har spenderats nedkrypen i min säng och spelat ps2 spel, även varit nere och legat i soffan och kikat på Walk the line (den är sååå bra). Har varit skönt att bara degat, eftersom jag inte orkar mycket annat!

Sköjelidöjan! Hoppas alla mår jätte fint å har värsta najsiga fredagen! Kram på er :)


Sjuk

Japp, that's my first name. Förhoppningsvis inte, men nu är jag sjuk. inte bara körtelfebern, utan någon jäla influensa skit också!
Igår när jag var påväg hem från skolan kändes det som om någon hade lagt ett betongblock på mina axlar. Frös som ett piggsvin och det hemska barnet som skrek hela tiden + mamman och dottern som var så hemska att man inte fattade hur dom kunde hålla på.. gjorde det hela inte direkt bättre! När huvudet dunkar och man helst vill dra något gammalt över sig är det inte det roligaste med jobbiga barn! Och när jag väl var hemma frös jag och hade ont i varenda led i hela kroppen, så då slängde mig ner i soffan under två filtar och satte på "she's the man". Och efter någon timme hade jag feber. Kul va?
Så det blir ingen dans för mig i helgen, dummadumma sjukgrejs!

Nu ska jag kila och vi får se när jag orkar att skriva igen! Krambanan på er!

Minilördag

Åh vad jag bara älskar, älskar ÄÄLSKAR att dansa!


Idag filmade vi vår danskorografi som vi lärt oss och gjort själva, på en "öppen scen"! Skit kul var det, och vi körde jätte många olika varianter. Eftersom vi inte hade bestämt kläder så fick vi låna vita linnen och röda byxor (som jag och Åsa blev förälskade i, haha)
Sedan ställde vi speglarna som "båser" och så fick vi gå bakom dom. Supersköj!
Sedan hade vi håltimme, kulturhistoria, lunch, matte och sist engelska med prov. Hoppas att det gick bra!

Det har väl inte hänt överdrivet mycket idag kanske, men det har långt ifrån varit bland dom tråkigaste dagarna i skolan! :)

Nu måste jag roa mig med att plugga samhällskuskap. Nackdelen är bara att en i klassen lånade mitt papper för att kopiera, men jag har inte fått tillbaks pappret! Så nu måste jag fråga någon vänlig själ om frågorna! aahh.. bajs

Nä, slut på ugglandet. BANANKRAM!


Footloose

Om exakt en månad är jag i Göteborg nu och kollar på musikalen Footloose med Måns Zemlerlöw tillsammans med Hanus Conny Dumle, Anna & Elin! Aaah, shiat vad skööj :)

FOOTLOOSE, torsdag 8 november 2007, kl 19.30

ChrisTmas cup? [-------------]

Blä, jag som trodde att vi skulle få tävla i december! :(
Åtminstone i chrisTmas cup!
Men det är bara för guld upp till superstar!
Korv med mos, jag vill ju också!

obsarvera att jag har lagt dit det bortglömda T:t!


Teaterlektionen

Okej, ni kanske inte förstår mycket.. som vanligt av mina knasiga inlägg! Men, jag vill bara skriva ner det här! För det är något jag vill komma ihåg! För det var väldigt roligt! :)

Jag Åsa och Madde kom inhoppande och när jag tog av mig skorna, var jag väldigt varm om fötterna! (hahaha, information overloaded) så jag hoppade upp till fönstret, öppnade det, satte mig på ett bord, slängde upp benen i fönstret. Och sa; Om någon frågar vad jag gör, så posar jag! haha. Sen sjöng jag och Åsa massa fina saker för dom som satt nedanför och bara fjantade oss!

När lektionen började, började vi med hälsningsleken. Förnamnet i högerhand och efternamnet i vänster hand.. Och så ska man gå runt och hälsa på varandra med båda händerna och ta varandras namn! Svårt som asfaltsgatan om man inte är koncentrerad! Men till min stora förvåning så gick det utmärkt, och alla fick tillbaka sina namn! (efter lite klurande och diskuterande, haha) 
Efter det skulle vi vara "en röst" och prata i kör. En var ledare och vi skulle härma ledaren efter tonläge, hur snabbt den talade osv. och ledarens uppgift var att få med alla. Det var någon asrolig text om konsum och någon strippa. Väldigt kort, men kul.
Vi skulle göra en annan "körövning". Då stod två personer mitt emot varandra, klassen var uppdelad på två. Som i den tidigare grejen.. och så stod kören bakom de två andra personerna på var sin sida.
De två personerna fick olika personer som de skulle vara, och olika teman som de skulle inprovicera efter och "kören" skulle försöka hänga med i det som den som stod framför (en av de två personerna sa)! Skit svårt, men askul (igen)!
Hahah, och när det var min tur fick jag en jätte rolig! Det var jag och Carolina, och vi skulle vara ett gift par. Jag skulle vara mannen, som hade varit otrogen mot min fru (som var Carolina) och Carolina skulle konfrontera mig. Vårat tema var musikal! HAHA, det var så himla kul! Vi fick sjunga fram orden (självklart!).
Asså ååh jag har verkligen valt rätt linje! Det var så hiiiimla kul :D
När vi gjort den övningen skulle vi göra olika scener med bakgrundsljud. Hamnade i en grupp med Åsa och Gustav och fick ett bakgrundsljud som det låter när man åker tåg. Vi kom på, efter en stunds funderande att jag och Åsa skulle vara killar och Gustav tjej. Gustav skulle sitta längre bort i vagnen, och jag och Åsa skulle snacka om tjejen/Gustav och säga hur snygg hon va och blajja på. Sen skulle Gustav flytta sig närmare oss, och då skulle vi se hur ful hon var (och Gustav skulle göra fula grimaser) och typ skylla på varandra att det var den ena som hade kallat henne snygg. Hahah, jätte roligt! Och nu ska vi typ spela upp den på tisdags scenen nästa vecka inför typ vänner & familj som vill kolla! haha.
Jäjä, vi får se hur det blir! :D bra hoppas vi :D



Teaterlektionen i korthet (;

Tisdag, långt inlägg! Men jag har haft en väldigt rolig dag :)

Haha gu vad roligt man kan ha! Denhär dagen har också varit super kul!
Dagen började med en idrottslektion då det skulle först hoppas hopprep och sedan skulle vi spela basket & få en genomgång av vårat näst intill fallfärdiga gym! (vi har blivit varnade av tvåorna) Fast kan inte säga att det var den roligaste gympalektionen vi har haft, det blev alldeles FÖR seriöst på basketen.. så det blev tråk!
Efter det hade vi ju våran kände 3 timmars håltimme, som faktiskt bara blev 2½ för mig idag, eftersom jag hade sång! :)
På den så gick jag och Åsa till biblioteket och pluggade lite, och när Åsisen tappade koncentrationen började hon snacka massa gojja och sa att hon va hungrig, så då gick vi och åt! haha, fy vad skön du är Åsa! :D
Så vi gick och åt, men problemet var bara att särskolan skulle äta först.. men eftersom några andra snälla dansare öppnade dörren åt vi ändå, och fick visserligen lite skäll för att vi åt för tidigt. Men men.
Fem över elva hade jag sång.. och då bestämde jag och sångläraren att jag ska sjunga Fields of gold! Jätte kul, faktiskt. Det stod mellan den och Beautiful - Christina Aguilera. Men jag kunde verkligen inte välja, så han valde och det blev Fields of gold för att det var färre som hade valt den! Superskoj iaf, eftersom jag hade hört en tjej sjunga den på sthlms estetiska gymnasium när vi åkte dit, och jag va dö-impad av henne! Hon va hur grym som helst! Så jag vet ju vad jag ska sträva efter (; haha!
Efter sången fick Åsa för sig att hon skulle ha en banan.. och ja, då gick jag Madde & Åsis ner och skulle köpa denne omtalade banan. Men vi kom inte så långt! Hahaha.. en lång historia men det slutade med att jag och Madde gick runt och såg ut som fån och skrek efter henne! Haha. Sen stod hon uppe i korridoren och snackade med några andra. ahahah.. JA, iallafall. det var skitkul!
När vi hade lallat färdigt på vår extremt långa håltimme, där det egentligen skulle pluggas en del.. hade vi teater (som verkligen var SKIIIT ROLIG!)  Och just nu är det så himla kul, för det är massvis med inprovisationer med musik. Det känns så mycket lättare då. Menmen.. teaterlektionen får sitt eget inlägg! För det var så hiiiiimla kul!!!!!!

Efter teaterlektionen hade vi dans. Vi sprang ner till danssalarna, eftersom vi hade väääldans brottom! Stressigt värre. På dansen gjorde vi uppvärmingen utan lärare som vi gjorde igår. Och när uppvärmningen var klar började vi dansa. Vi körde mycket på "öppen scen"! Vilket är helt sjuuukligt sköj! Vi gjorde världens roligaste steg på diagonalen! Vill göra det igen,igen igeeeeeeeeeen!
Och imorgon ska vi filma vår dans :) med "öppen scen". Ska försöka att inte bli så jäkla trött! För när jag blir trött, glömmer jag allt! haha

Åh, ja det var en himla kul dag! :) Och snart är det mat, och efter maten väntar engelskaböckerna på mig! Men jag längtar inte direkt.. hoppas alla har haft en bra dag, krambananus!

My monday

Oh sweet monday.. not
Fast den här dagen har varit riktigt härlig även fast jag har sovit skit dåligt i natt (vilket är bläigt, by the way)! Började dagen med en superhärlig danslektion, även fast jag inte kunde hur många åttor vi skulle göra varje övning (a) ops! Efter det hade vi en skitkul teaterlektion med inprovisation till musik! Det var så jäla kul även fast man inte alls är bäst på teater! Det var musik med skräcktema eftersom det snart är halloween! Haha


"Gustaavvvvvvvvv.. det där va din mage .. ellerhur?"
"Jaae.. heh"
"Säeeäg till din mage att.. hehh.. va lite tyst.."
"Nääej.. men det är inte min mage lääängre.."
&
"Ha-ar du fått kortttt slutning?"
"JaAa"
&
"SkA vi gÅ tilll Mc Donalds?"
"JaA"
"Var hÄlsaD"


Haha, helt vrickat! Man fattar nog inte något men det var iaf skit roligt! Efter lunchen hade jag för en gångs skull en faktiskt ganska rolig mattelektion med Egget, Egertz! Och efter det hade vi ensemble! Man kan ju säga att jag rockade fett.. på sopranstämman.. fast jag var i basstämman! Haha, opsie.. SÅ, så bra gick det för moá idag! Men skit kul var det!
Och nu är jag hemma fast jag egentligen ska vara på datalektion med allas vår egen datakunskaplärare! Fast, han va tydligen inte där! HÄRLIGT MED HÅLTIMME...! och ingen klasstid hade vi heller. Aahh, mys säger jag (:

Tjugo i fyra ska jag kila till bussen för att åka till dansen och dansa häcken av mig.. öh, ja.. (a) Det ska bli skit kul, är jätte taggad! Like a igelkott, actually! Jippäääj.


PÖSS! hahaha..

Söndag

Förlåt för hemskt dålig uppdatering idag. Men jag har haft så mycke att göra!
Plus att blogg.se har krånglat en hel del idag de gånger jag försökt! (även nu)
Ska kila nu, skola imorgon jö. dans första timmen! jippäj. å sen teater å ensemble + massa tråkiga lektioner och efter skolan är det dans! ska försöka hinna skriva imorgon. Men jag har så mycket att göra! Två prov denhär veckan!

KRAM!

Myskväll

Kvällen spenderas framför tvn framför filmen som är en "omvänd pretty woman". Där en tjej "köper" en kille för att ta med som dejt till hennes halvsysters bröllop för att göra hennes ex avundsjuk. Haha, den är skit rolig!

Imorgon ska jag plugga so och dansa. Förhoppningsvis dyker de flesta från vår grupp upp imorgon, så vi kan öva. För vi får tydligen vara med på de flesta tävlingarna nu! I gruppen. Fast, vår dans är inte klar.. och vi har inga dräkter! Så det blir nog ingenting. Men det allra roligaste är att vi får ha allt som vi inte får ha i bronsklassen, nu när vi dansar grupp i den lägsta klassen! (vilken klass är den lägsta i grupp? B-klassen?) Vi får göra steg nere på golvet, vi får kicka, vi får hoppa och vi får ha glitter! TONVIS med glitter om vi vill! Så jäkla roligt att inte ha allt så begränsat!!! AAH :D

Näe, nu börjar filmen. Later! (:


Träning & chokladbulle

Kom precis hem från träningen nu, och har ätit en bit av en chokladbulle. Vad gott det var! Det var första gången som jag smakade det, men självklart finns det inga bilder på internet som jag kunde visa. morr
Idag har jag och Carro fixat lite på vår par, och hon har även lärt mig vår grupp dans & dansen vi ska uppträda med på vinterföreställningen någongång i december! Skit kul! :) .. måste bara lära mig dom på riktigt också!

Nu måste jag pallra mig ner med min stora hög med böcker, och plugga på engelskan och samhällskunskapen / politik. För jag har prov i engelska på onsdag och i samhälle på fredag, så roligt!
Men som tur är så har jag inte kulturhistoria provet denhär veckan, utan det är flyttat till veckan efter lovet! Vilket innebäääär att det bara är TVÅ veckor kvar till lovet? Eller.. det kanske inte stämmer.. Fast, det borde göra det. Eftersom sista veckan har vi esteter tre temadagar som avslutas med en föreställning. Det ska bli skitkul!

Om jag ska fortsätta att pladdra på lite om dansen, så kan jag informera om att det förhoppningsvis blir en tävling i december! Chrimas cup! Då det är singel & par tävling. Det skulle vara så kul!
Och nu kan man köpa tröjor och byxor på KD, och beroende på hur munkisen ser ut.. så ska jag köpa någon av dem! För jag måste ha råd med allt, haha.. känner mig så fattig ;p
Hoppas tröjan är fin, för den kommer det stå tävlingsdansare på.. antagligen! Och den vill jag så gärna ha isåfall.

Men nej, nu ska jag som jag sa.. PLUGGA! På en lördag.. snyft! :(

Kram på er, ha en riiiktigt härlig lördagskväll! :)))


Sovasovasooova, säng säng SÄNG


Good night, sleep tight (:

En lista

JAG ÄR:

[x] flicka
[ ] pojke

[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[ ] mamma
[ ] pappa
[x] kusin
[ ] småkusin
[x] lycklig
[ ] ledsen

JAG ÄTER

[x] kött
[x] fågel
[x] fisk
[x] grönsaker
[x] frukter
[x] ost
[x] yoghurt
[x] andra mjölkprodukter


JAG DRICKER

[x] kaffe
[x] te
[x] kakao (dricka kakao? men om det menas choklad grejs så ja!)
[x] mjölk
[x] saft
[x] kranvatten
[x] vatten i flaska

JAG VILL HA

[x] pengar
[ ] godis .. inte just nu
[ ] choklad .. inte just nu
[x] jobb

JAG HAR

[x] släktingar
[x] bröder
[x] systrar
[x] mamma
[x] pappa
[ ] beroende
[x] fobier / FoBIIII, en fobi typ!
[ ] inget
[x] allt .. jag behöver för att vara lycklig!

[ ] kort hår,
[x] långt hår
[x] brunt hår
[ ] blont hår
[ ] rött hår
[ ] nåt annat

[ ] pojkvän
[ ] flickvän
[ ] en vän
[x] flera vänner

JAG HAR

[x] varit i ett höghus
[x] borstat en katt
[ ] suttit kvarsittning
[x] slagit en kompis
[x] kramat grannen
[ ] druckit alkohol
[x] tvättat wc:n
[x] varit vaken hela natten. haha ja, och det var skiit kul!
[x] Tagit sönder ett fönster. Ja (a) I typ femman!

[x] sovit med kläderna på
[x] ätit torkade bananer. ja och fy vad det är äckligt!
[x] klippt av mitt hår. Gör man väl varje gång man klipper sig.. eller har jag missuppfattat?
[x] bitit på naglarna
[x] busringt
[x] brutit ett löfte
[x] suttit på en moped,
[x] varit i Helsingfors
[x] simmat med kläderna på
[x] lyssnat på klassisk musik
[x] hatat någon riktigt mycket. snudd på
[x] ringt fel nummer..
[x] spytt
[x] gråtit utan orsak
[ ] varit beroende av någonting
[x] bråkat med någon riktigt ordentligt
[x] ordnat ett disco. TVÅ faktiskt.. minst
[x] rymt hemifrån
[x] prenumererat på någon tidning

[ ] varit rädd för spindlar
[x] gillat apor
[x] plockat bär
[x] plockat jordgubbar
[x] gått vilse
[x] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tuggummi
[x] gråtit mig själv till sömns
[x] gillat The Rasmus..
[x] varit hos en läkare

[x] varit underviktig  
[x] använt bikini
[ ] druckit hyla-mjölk. VAD är det?
[ ] använt hängslen
[ ] andats in helium. Neeej men jag vill!
[x] använt mascara. varje dag?
[ ] inte vaknat av väckarklockan. pappa is my väckarklocka, han brukar ruska på mig tills jag vaknar! (;
[x] stigit på fel buss eller tåg i misstag
[x] sett samma film två gånger efter varandra
[x] varit på min favoritartists spelning

[x] hittat pengar på gatan
[x] sagt mamma/pappa till någon annan av misstag
[x] läst bibeln
[x] haft något bra intresse
[x] vunnit i lotteri. TYP EN GÅNG.. >:(
[x] blivit förföljd av en främling
[x] läst en roman
[ ] förlorat en nära vän
[ ] använt minikjol. beror på hur kort en "mini" är :S
[x] känt mig ensam

[ ] stickat vantar
[x] sprungit allt vad jag orkat
[x] hittat på aprilskämt som någon trott på
[ ] ordnat en överraskningsfest. Nej, men jag skulle gärna vilja! :)
[ ] ätit pizza till frukost
[ ] varit i en ambulans 
[ ] varit i en polisbil
[x] haft ett husdjur
[x] sjungit solo
[ ] sjungit/spelat i ett band. nej men skulle gärna vilja!

[/] kört bil. jag har faktiskt styrt en bil!
[ ] kört moped. hehhehhh.. :$ nejj, men jag villllll!
[ ] somnat i skolan under en lektion
[ ] läst någon annans dagbok i smyg
[x] varit på datorn över 5 timmar i sträck
[x] målat en tavla
[x] smakat på bläckfisk
[x] glömt en bra väns födelsedag.
[x] blivit stucken av en geting

[ ] gett pengar till en gatuspelare
[x] först hatat någon, men sedan börjat gilla den
[ ] tappat bort en biblioteksbok
[x] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[x] varit med om en trafikolycka. fast det var inte så allvarligt..
[x] beställt nånting jag inte har nytta av

[x] varit med i tidningen
[ ] varit på bio utomlands
[ ] gått på dagis
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[ ] ätit någonting inom senaste timmen
[x] fått ett blåmärke inom senaste veckan. Halva meningen med dansen är att ha en blå kropp!
[ ] brutit något ben senaste året. aldrig, faktiskt
[x] varit på sjukhus senaste året
[x] varit hos doktorn senaste året

En lista från en av mina kära läsare Jenny. Lite omgjord, dock! (:

Idol ikväll

Ikväll tyckte jag att nivån på tävlingen var väldigt hög. Men här är vad jag tycker (;

 
Patrizia - Var verkligen bra enligt mig ikväll! Kan INTE fatta att Sam fick vara kvar, och att hon fick åka hem.. Smått irriterad.. ;@


Mattias - Han var skitduktig! Gillar verkligen honom, jummie. (:


Amanda - Var bättre än förra gången, men vart tog det vägen som vi såg förut? Besviken..


Marie - Jag vet inte varför, men jag har svårt för henne. Hon är väldigt duktig, men det något.


Evelina - Kvällens framträdande var superbra!


Christoffer - Skit duktig. Älskar hans röst.


Daniel - Egentligen kan vi avsluta tävligen nu, för du är bäst! Ikväll igen!


Gathania - Hon gjorde verkligen den svåra låten hon valt, väldigt väldigt bra!!


Andreas - big no no. Känslan, where did it go?


Sam - Nej..

Fredag hela veckan!

Nja, inte riktigt kanske. Men nu är det underbara fredag igen! :) Älskar verkligen känsla av att man har en härlig helg framför sig! Och idag fyller världens bästa pappa, nämligen min pappa år! Hihi. Så vi ska fira honom med tårta och massvis med mumsiga bakelser. Åh allt är så gott :D
Nu har jag precis slagit in presenten och jag tycker faktiskt att det blev ganska fint (; ska bara skriva lite på den tillsammans med Flisan och sedan är det färdigt!
Dagen har gått snabbt annars, hade ju bara tre lektioner! Vilket var helt otroligt megaskönt. När jag äntligen kom hem så drack jag en jätte god latte med mashmallows i (ja, det är faktiskt gott (: ) och så åt jag en väldans god cookiee, hihi.
Idag är det ju samling vid Kungsan klockan 17.00 för gatuvåldet. Hade gärna gått, men som sagt så fyller pappa år! Men jag hoppas att alla som kan, tar sig dit! Tror att det kan väcka mycket uppmärksamhet!
Nä, nu ska jag kika runt lite mer on the net, innan vi ska fira pappa! Krambabian


Torsdag

Åh, en dag kvar. Jag är trött
Fick tillbaks matteprovet idag, det känns väl helt okej. Även fast jag vet att jag skulle kunna göra bättre om jag inte blev så jäkla stressad och nervös så jag får blackout. Men men..

Hade sovmorgon idag, började klockan tio, hade en timmas matte och efter det var det lunch.. FAVORITMATEN (haha, obsarvera den enorma ironin) potatisbullar & blodpudding. USCH
Efter lunchen hade vi vår braiga svenskalärare och efter det samhällskunskap! På samhällskunskapen skulle vi typ "leka" att vi presenterade olika partin och sitta och debattera om varför just mitt parti tyckte som de tyckte, och argumentera mot de andra partierna, bara utifrån partiets synpunkter. Och ej utgå från sig själv. Det blev ganska kul eftersom det blev lite rollspel, haha. Vi äro musikalare (; Själv hade man iallafall folkpartiet.

Sedan hade vi ensemble på resurstiden för att det är tydligen gymnasiemässa imorgon (sa någon) så vi har ingen ensemble på morgonen. Men, det var en helt okej dag idag :)

Nu ska det slukas mat, för jag är hungrig! Krambanan


Otursdag

Det verkar som denna dag har varit en otursdag för många?
Många i klassen har sagt det och har även läst i många bloggar samt vänner har sagt det! Kanske ska ändra otursdagen från fredagen den 13:onde till onsdagen den 10:onde?


Tidstjuv?

Någon mer än jag som känner att man inte hinner med längre? För det gör verkligen inte jag.. En vecka går lika snabbt som två dagar och innan man vet ordet av är det helg igen! Inte för att just helgen är något som jag inte vill ha ofta, det gör mig absolut ingenting. Men det är lite skrämmande, för det känns som om det nyss var skolavslutning. Och det är för stekta ostron nästan 5 månader sedan! ;O Och jag har redan gått ungefär 6 veckor i gymnasiet. Typ hello where did the days go? Det känns som om man inte har koll på någonting längre!
Sitter man hemma en dag, utan någonting att göra känns dagen ändå som om den for förbi på två sekunder. Även då man inte gör någonting vettigt! Så var det inte förut? När man va liten kändes det som femhundra ååår tills nästa födelsedag när det egentligen bara var 2-3 månader!
Nu tänker jag bara på hur snabbt det har gått från augusti till oktober och tänker; Shit det är för fulla gubbar bara 3 månader kvar tills jag fyller 16! Det är ju sjukt. För jag fyllde ju nyss 15. Och jag ser mig fortfarande som 14, som äldst!
Och om knappt två månader är det julafton. Då sitter vi där klockan tre, nere i varberg och dricker glögg och äter pepparkakor. Och det luktar julskinka och glögg i hela huset.
Jag menar.. det var ju nyss jul! Jag fyllde ju nyss år! Det var NYSS klassresa, det var nyss maj!! Det var nyss sundbydagarna och det var nyss som jag var med Älgen Milla och Strutsen Helena på nyårsafton!

Jag säger bara det. DET ÄR SJUKT!


Onsdag

Tjohej!
Jag tror jag somnar, jag är så trött att jag kan stå på huvudet och sova! Och huvudet värker, för ovanlighetens skull (obsarvera ironin)!
Hade första matteprovet i gymnasiet idag, och det gick åt skogen. Jag fattar inte vad det är för vits med att ge eleverna uppgifter att öva på, som inte ens kommer på provet? Och så skriver man helt onormala och konstiga tal, som man inte fattar ett dyft av, och så får man inte fråga om hjälp? Nej.. dagens hat mot matteprov.. även fast hat är ett väldigt starkt ord..
Så det gick i alla fall uruselt. Känns verkligen Skit, med stort S.
Men nog om tråkig matte!

Dagen började med ett alltid lika härligt danspass, men jag var så trött att när vi skulle köra "öppen scen" glömde jag ju för FAAa.. NTASTISKA jordgubbar av mig hela tiden! Det gick med andra ord, inte så bra.. Efter det var det håltimme och jag och Åsa pallrade oss till sleven för att köpa frukt, eftersom vi fruktmaner, helt oförståerligt hade glömt det idag! Den av dagarna man verkligen behöver extra energi, glömmer man det!
På kulturhistorian precis innan lunch kollade vi på "Det sjunde inseglet" av Ingemar Bergman, JIPPIEJ. Det var roligt.. höhöhöhöhöhöh.. Sedan var det ju det helt ofantligt underbara matte provet och efter det en ganska rolig engelskalektion. Sen hem och dricka latte och försöka utstå den enorma huvudvärken jag tycks ha varenda jäla dag!

Nu sitter jag här med en hårig men väldigt söt katt i mitt knä, vilket gör att jag ser ut som en stor hårboll hela jag! Snart är det mat, jag längtar! är så himlans hungrig.

Nej, nu ska jag kika på hm.com, för jag ska kolla vad jag ska beställa för kläder senare i veckan! Om nio dagar får jag ju pengar, man kan ju inte ha för mycket pengar över liksom! muhah (;
Får se vad jag hittar! Slänger säkert in ett litet inlägg senare. Kram på er!

Skolan

Hejhopp!
Slänger bara in ett kort litet inlägg snabbt. För nu bär det av mot skolan för att ha underbar teaterlektion & danslektion, sedan hem och plugga matte. Kul va?


Måndag

Högst händelserik måndag.. nej
Idag har jag ägnat åt matte och varit allmänt gonzo. Har inte gjort speciellt mycket, har inte ens tränat (buhu).
Men imorgon blir det skola igen(!) Får fortfarande inte vara med på idrotten på alla närkontakt grejer, så imorgon blir det teater och dans. Längtar verkligen! Det börjar klia i benen när jag inte har rört på mig på länge!

Pratade med Carro, och vår kära grupp som vi ska starta på dansen har redan börjat forma en koreografi! Kul va? Undrar vad vår grupp kommer att heta, hah! På lördag och söndag ska jag försöka pallra mig till dansskolan (om jag inte åker och tittar på tävlingen på lördag) och lära mig dansen! Det ska bli riktigt kul att tävla i tre grenar numera, singel, par och grupp! Skit kul!
Nu hoppas jag bara att det kommer en till bronstävling i december, som det ryktas om! Det skulle vara så roligt.


Studiedag

Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.. och plugga matte. Just nu sitter jag nere i köket och kikar runt på datorn med Elin och dricker kaffe latte! Myspys.
Och för alla er som vill veta (annars får ni sluta läsa!), så har Elin lite problem med att öppna posten! haha intressesmurfarna hoppar av förtjusning



OCH! Elin hälsar till Anna!!!!!!

!

Jej, jag förlorade. För jag är så himla bra! Stora grattis till mig, jag är stolt! haha

Plugg-dag

The famous pluggdag lider mot sitt slut. Vi får se om jag orkar göra någon mer matte idag.
Nu ska det iallafall spelas alfapet för hela slanten! Haha. Vi får se om jag blir bättre med gångerna jag spelar, för just nu är jag urusel! Let's se vem som vinner! ;D

HEJJA MIG!


Så hemskt

De flesta känner väl till det hemska som hände i natt? Den 16 åriga killen som blev misshandlad av fem killar födda -91 och låg i koma under lördagen och söndagen..
Han dog i eftermiddags, för någon timme sedan.. Det är hemskt! Jag förstår inte hur det kan finnas människor som kan göra sånt! .. vet inte riktigt vad jag ska säga eller skriva, mer än att det är så ofattbart, obeskrivligt hemskt..

Skänk mer än gärna en tanke till de nära och kära, även fast det inte kan hjälpa honom tillbaks till livet..
Vila i frid.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article951128.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article952275.ab
http://www.aftonbladet.se/stockholm/article953961.ab


Söndag

Godmorgon!
Jag tycker att helgerna går alldeles för fort numera, det är redan söndag(!) Men som tur är så är jag ledig imorgon, så det känns väldigt skönt! Ska ändå nyttja söndagen som vanligt till en typisk "pluggdag", har matte prov på onsdag. Usch! Och veckan därpå har jag tre, eller två prov.. förhoppningsvis två, för kulturhistorian skulle bli flyttad troligtvis!
Känner mig otroligt lat som inte har tränat den här helgen heller, dumma körtelfeber! Iförsig är det inte mycket jag kan göra åt saken.. bara att gilla läget och försöka orka med och förstå skolarbetet! "bara"
Nu ska jag kila ner med matteböckerna och plåga mig lite, ska försöka ha en positiv inställning till detta underbara ämne! iih.

Have it goodiie!


Lördag

Usch vad dålig uppdatering, sorry!

Min lördag har varit ytterst lugn. Träffade Helena och Erica en stund, vilket var jätte mysigt! Man saknar er så mycket när man inte träffas! :(
Skulle träffat Mills också, men det blev ändrade planer tyvärr :( Saknar dig!

Kvällen spenderas framför en tv fullsmockad med gamla inspelade SYTYCD avsnitt som inte Elin sett! Så jag tänkte, varför inte titta själv? :) Så det gör jag en lördagskväll som denna!

Imorgon blir det matteplugg (usch) eftersom det är prov på onsdag och troligtvis en snabbis förbi dansskolan där jag inte har vart på ett tag! Känns väldigt skönt att vara ledig på måndag också, tror det behövs!

Men nej nu ska jag kila tillbaks till tvn, ha det finemang! (: Kramelikram

Kvällens idol

Tror jag ska försöka mig på att ge varje artist i idol en bedömning från 1 till 5 varje fredag. Utifrån vad jag tycker då! ...Jag gör det ikväll iallafall!


Gathania                                        Amanda
                  


Patrizia                                   Mattias
                 


Sam                                          Andreas
                


Anastasia                                         Evelina
                     

Marie                                      Christoffer
                      

Daniel


Alla bilder på idolerna är från www.tv4.se/idol!
Kom ihåg att jag inte anser mig vara någon idol expert utan säger bara vem jag tyckte bäst om! :)

Fredag

Härliga fredag. Eller ja, inte längre..

Eftersom vi hade studiedag idag så tog jag chansen att vila upp mig en aning. Så idag har varit en chillidill dag, och ha ont dag. (; riktigt härligt!
Det har varit en sjuk dag idag, och mycket har hänt.. även fast inget av det har direkt handlat om mig. Haha, helt sjukt när man tänker på det.. men ja! :D
Imorgon är det dans på dansskolan och jag får inte dansa.. :( jag vill så gärna! Starkt OGILLAR denhär körtelfebern :(
vi får se om jag åker förbi en stund, antagligen inte.. men på söndag tittar jag nog förbi!

Nej, nu ska jag sluta skriva om min totalt ointressanta dag! Tjohej

IDOL!

Så jäkla klockren, bäst helt enkelt!

Daniel, favorit

Andra, STORA favoriter;
 
Mattias                                                      Amanda


Mys

159744-105
Världens mysigaste plats
Apelviken i vintras

Studiedag

Så skönt att vara ledig idag! Dethär har och kommer min dag bestå av.. ungefär! 

  • Sova länge
  • Spela PS2 (a)
  • Äta frukost
  • Dricka kaffe latte & äta supermumsig biskvi
  • Datanörda mig
  • Duscha
  • NU spela sims!
  • Äta middag och sånt!
  • Klockan 20.00 Idol!

Ha en himlans mysig dag alla!


Besöksrekord

Åh, får jag bara en liten unik läsare till! Då är det besökrekord idag!
Snälla snälla.. en liten person till?

Kanelbullar åt folket!


 mums fillibabba!
vilka genin som kom på att man skulle ha en dag, där man fick äta så mycket kanelbullar man bara orkade! muhaha.. smaskens
hembakta & kladdiga kanelbullar är underskattat!

So you think you can dance..?

Jag vet inte varför, men i takt med att jag har börjat kolla på det här programmet har mitt intresse för dans bara växt och blivit större.. Tisdags- och onsdags kvällar har blivit de kvällar då jag har suttit fastklistrad vid tvn, och inte behövt säga ett ord på en timme innan det var slut.
Såg precis finalen av denhär säsongen, och jag förstår inte hur de kan vara så duktiga.. När jag ser dem dansa tänker jag; Jag vill också bli sådär bra! Jag vill också kunna göra, röra mig och uttrycka mig så som de kan!
Jag vill också bli så bra, jag vill också bli så duktig på att dansa! Kan jag bli det?

Här är några av mina absoluta favorit klipp från SYTYCD!



Heidie & Travis


Lacey & Neil


Neil & Sabra


Lauren & Pasha

Kanelbullens dag - sjukling

Idag är jag hemma och har ont i huvudet och mår allmänt dåligt.. Har bara suttit och umgåtts med Elajn hela dagen och sovit väldigt länge! (otroligt skönt!)

Nu är det helg för min del! I fyra dagar. Studiedag imorgon och på måndag! Fy vad det ska bli skönt!



Hörrni!
GLÖM NU INTE ATT DET ÄR KANELBULLENS DAG IDAG(!) :) Smaskens


kanelbullekram <3

Greys Anatomy

Nu ska jag gå och bänka mig i soffan med vanilj te och en kanelbulle, smasken! Tjuvstartar på kanelbullens dag redan idag! (;


Onsdag

Hade svårt att få upp ögonlocken imorse, och jag tror inte att jag fortfarande riktigt öppnat dom!
På dansen halvsov jag och snubblade igenom dansstegen, trött som en bäver och ont som en igelkott! På håltimmen gick J, L och jag och köpte äpple och mineralvatten. Gott och välbehövt! Sedan hade vi kulturhistoria och fick reda på att våra tisdagar numera inte alls är lika underbara som förut.. Utan vi har en lektion vid halv nio till halv tio, och sedan väntar en tre timmars nedrans håltimme! Åh :( Om man inte har sång dvs.. så vi får väl se hur det blir, för dom verkar ha flyttat om lite. förstår inte riktigt! Iallafall... Sedan hade några introduktions samtal med vår mentor och lunch.
Mattelektionen flöt på oförväntat snabbt och efter det var det dags för engelskan.. mådde så dåligt då så jag var tvungen att gå hem.
Så nu sitter jag här! Har spelat in lite när jag sjunger för att försöka bestämma vilken låt jag ska välja, haha.. det är jätte svårt ;)

Men, vilket väldigt roligt inlägg, inte :) men ändå.  kramkram!


Telefonförsäljare!

Det är så trevligt när telefonförsäljare är trevliga för en gångs skull tycker jag!
Dom brukar oftast vara vresiga och otrevliga! Visst kan man kanske förstå det, med alla tjuriga gamla tanter och gubbar som dom får prata med under en hel dag!
Även fast man aldrig har träffat människan, gör det ändå lite ens dag lite lättare om man bemöts på ett trevligt sätt!
De tycker iallafall jag :)


Bästa dagen i veckan!

Den berömda estet-tisdagen, veckans favorit dag, veckans anledning att gå till skolan! (haha)

Idag var det ju då skolfoto som jag skrev förut, så vi hade ingen idrott. Vi skulle ändå vara utomhus, och det är inte lika kul som att vara inne så det gjorde inte så mycket. Efter skolfotot hade vi en håltimme och sedan teater! Då vi spelade upp våra forums spel, med olika "frys-övningar"! Skit kul var det! Men jag tycker att det är ganska svårt att spela teater, höhö.
Jes, men efter det så var det lunch och det var helt galet fullt i hela jäla matsalen! Tog typ tio minuter att bara få ett bort, jej! I-landsproblem.
När vi hade ätit vår extremt goda mat, höh.. (va inte ens hungrig!) hoppade jag och Åsa iväg till Sleven och köpte varsin frukt, (jag åt faktiskt ett äpple för en gångs skull! äter alltid banan annars, hihi) och ett bröd. Smaskens! Och efter det skuttade vi ner till danssalarna.
Det var jätte roligt på dansen då vi blev inlottade i sex olika grupper, med tre eller två st i varje grupp.. och vi skulle komma på varsin blues åtta! (1 och så 2 och så 3 och så 4... haha, så räknar man ;) ) Hamnade i samma group som Egertz och vi hittade faktiskt ganska snabbt på vår lilla truddelutt till dansen! :)
Sedan var det dags för det jag fruktat hela dagen! (Haha vilka ord jag använder!) Jo, just det.. sången! (Det brukar vara så sjukt kul, men eftersom jag inte kunde min stämma så.. ) Vi skulle sjunga upp våra duetter, och jag kunde inte min stämma och allt kändes bara hemskt! Och det gick väl lite därefter också, men ja.. jag lärde mig en läxa att jag nu när jag ska sjunga och välja min egen låt och lära mig den på 4 veckor, ska öva mycket mer och vara STEN säker! Så nu är bara mitt problem vilken av alla braiga låtar jag ska välja!


- Beautiful med Christina Aguilera
- Fields of gold med Eva Cassidy
- Here, there and everywhere av John Lennon & Paul McCartney
- Isn't she lovely med Steve Wonder
- I still haven't found what..
  med U2
- I wish - Steve Wonder
- One of us - Joan Osborne
- Killing me softly with his song
av Charles Fox

HJÄLP MIG! vad tycker ni?

Påvägen hem träffade jag Zävelizäv, såå kul! Det var så länge sedan!
Då påmindes man om hur mycket man egentligen saknar alla från gamla 9b, åhh <3 ^^´

Nu ska jag fortsätta dricka min mumsiga latte och göra den äckliga engelskan som ska vara klar imorgon. Och senare även matteläxan! rolig kväll jag ska ha, säger jag bara! Ha det fajnt!

  
vem blir det? oh..

Skolfoto

Så, nu är årets skolfoto taget! Kommer säkert se ut som en mupp som vanligt! Men en stor förutsättning att se bra ut var att vi hade det nu första timmen.. :D
Jag fick sitta ner för första gången ;s brukar alltid få stå upp längst bak i mitten! Har gjort det alla år förutom ett då jag stod längst ut åt höger i mitten raden, men nu fick jag sitta ner i mitten! Intressant, intressant jag vet.. haha!
Nu ska jag fortsätta kolla runt på internet, för nästa lektion börjar vid tio! Lång tid.

Kram!

Allt mitt ogillande mot bess dur!


JÄKLA BESS DUR TONART,
JAG SKARPT OGILLAR DIG!
DU GÅR JU INTE ATT SJUNGA,
skit tonart.. I DO NOT LIKE YOU

bajs säger jag bara, som en omogen liten skitunge :)

Happy days..

Hejsan!
.. isch, idag har verkligen INTE varit min dag. Även fast det har hänt rätt mycket roligt idag så har det långt ifrån varit "min" dag, antagligen för att mitt humör inte varit på topp!
För det första har jag varit ganska seg i huvudet eftersom jag inte somnade igårkväll, och redan imorse började oturen när jag skulle dra mitt busskort i spärrarna när jag hade väldigt lite tid på mig. Kortet ville helt enkelt inte fungera, sugigt... Så jag stod där och drog kortet i alla spärrar som fanns, men inte fasiken funkade det på någon! Så tillslut fick jag gå till killen i luckan som släppte förbi mig. Helt galet ;s Men som tur var så hann jag med min tunnelbana ändå, även fast jag kom väldigt långt bak i tåget (jag ska vara längst fram).
Rulltrapporna jag skulle ta var avstängda, vilket innebar sjukt många branta och höga trappsteg på morgonkvisten, vilket inte var så uppskattat! Första lektionen var dans, då jag bara trillade och snubblade på mig själv. Och vår nya övning som vi skulle börja med idag, gick ju självklart åt skogen den med!
Efter dansen skulle jag byta om, men det slutade med att jag fick gå ensam upp för alla nedrans trappor och stappla in till teatern med oknytna skosnören och håret halvt på sne och kläderna halv på! Nja kanske inte, men jag kände mig inte speciellt vacker! haha
Men det var iallafall en rolig teaterlektion, vi körde en namnlek - ni vet dendär när man hälsar på varandra och tar varandras namn och låter det gå runt? Verkar faktiskt lätt, och det har aldrig varit några problem när jag har kört den leken innan, men ja, det slutade med att det fanns typ tex tre julia eller tre carolina varje gång! Grattis säger jag bara, haha!
Efter det körde vi en lek då vi skulle försöka räkna så långt som möjligt, men alla skulle sitta ner och blunda utspridda på golvet.. och man fick inte säga samma siffra samtidigt som någon annan! Så man fick inte veta om någon annan skulle säga en siffra, utan vara lyhörd och koncentrerad och känna in..
Haha, man fick sig ett gott skratt när två i klassen hela tiden sa nummer 4, samtidigt hela tiden. Tills Molly räddade situationen och skrek FYYYYYRA högt som sjutton varje gång vi skulle säga nummer fyra igen! Lite internt kanske, men det var roligt.
Efter teatern var det lunch, (och vi fick apelsiner till, så det bestod i princip min lunch av ;) ) och efter lunchen hade vi matte. Min favorit lektion, ni vet! Eh, inte.. Det gick ganska bra, men jag kunde inte fatta vad jag räknade så om jag tänkte efter för mycket på vad jag skulle göra och vad jag gjorde, gick det helt enkelt inte.. Och jag visste inte hur jag skulle göra heller, så jag gissade bara! nästan iallafall
Ja, och efter den roligaste lektionen för dagen.. höhö, var det svenska test som jag inte hade gjort innan! Så med bultande huvudvärk och ont i mjälttrakten vandrade jag och Nikki ner mot någon underjordisk sal för att göra vårt kära svenska prov. Shit vilka konstiga ord man förväntas kunna när man är 15-16 bast! My gosch.
Missade alltså ensemblen, buhu :(, och vi som gjorde svensk testet va klara lagom till klasstiden, då alla satt och diskuterade om hur man skulle lösa problemet om hur de som läser språk skulle kunna gå på språklektionerna utan att missa halva danslektionen! Bra schemaläggning va? :D
Det var prat om att vi skulle byta schema helt, byta schema på tisdagar och massa grejer, men tillslut kom vi fram till att inte ens att byta schema fungerar. Så ja, vi får väl se hur det blir löst.. hursomhelst..
När klasstiden tog slut skulle vi på vår ännu mer underbara datorkunskap.. (Ibland förstår jag inte vad man gör där!) När datorkunskapen led mot sitt slut kände jag en läskig huggande känsla i mjälttrakten, SÅ ont gjorde det. Värre än någongång förut faktiskt, så jag funderade på om jag verkligen skulle dansa idag.. Kom tillslut fram till att det kanske inte var en sådan bra ide, med tanke på att äcklig läxa som måste göras och att jag hade så ont!

Shit vilket jädrans långt inlägg jag lyckades åstakomma! Grattis om du orkat läsa allt! Haha
Nu måste jag öva på min stämma i en helt ny värld, som känns helt omöjlig i det tonläget.. /;  Kram


RSS 2.0