Myskväll

Kvällen spenderas framför tvn framför filmen som är en "omvänd pretty woman". Där en tjej "köper" en kille för att ta med som dejt till hennes halvsysters bröllop för att göra hennes ex avundsjuk. Haha, den är skit rolig!

Imorgon ska jag plugga so och dansa. Förhoppningsvis dyker de flesta från vår grupp upp imorgon, så vi kan öva. För vi får tydligen vara med på de flesta tävlingarna nu! I gruppen. Fast, vår dans är inte klar.. och vi har inga dräkter! Så det blir nog ingenting. Men det allra roligaste är att vi får ha allt som vi inte får ha i bronsklassen, nu när vi dansar grupp i den lägsta klassen! (vilken klass är den lägsta i grupp? B-klassen?) Vi får göra steg nere på golvet, vi får kicka, vi får hoppa och vi får ha glitter! TONVIS med glitter om vi vill! Så jäkla roligt att inte ha allt så begränsat!!! AAH :D

Näe, nu börjar filmen. Later! (:


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh gud så gulligt. Jag skulle typ vilja ha någon som liknar din rätt mycket fast det står Malin Aldrin. Typ precis som din. Gärna silvrig eller rosa typ. Ja du kan säkert komma på något fint själv! :)
Pusspuss

2007-10-14 @ 15:25:51
URL: http://aldrin.blogg.se
Postat av: Sweet 16´s blogg

b klass är lägst ;D

2007-10-14 @ 21:59:42
URL: http://performance.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0