I think I'm falling for you - Colbie Caillat

I can't stop thinking about it
I want you all around me
And now I just can't hide it
I think I'm fallin' for you
I can't stop thinking about it
I want you all around me
And now I just can't hide it
I think I'm fallin' for you

Från Härjedalen till Halland

Nu sitter jag alltså på tåget, första klass ner till Varberg. Har haft en helt underbar helg med mina tjejer uppe i Bollnäs och nu var det dags att dra vidare ner mot västkusten! Jag trodde att det skulle finnas internet ombord men så var inte fallet. Så jag sitter och skriver från mobilen. Gillar verkligen utvecklingen av det mobila. Haha! Gratis är det för tillfället med. Mycket bra! Nej, då vet ni det! Varberg befinner jag mig i från idag, till den 11 augusti då jag kommer hem. Då blir det en repa på det nya jobbet (jag vet jag har inte sagt det, Tjoho! Det påminde mig om att jag måste kolla mailen med! Duktigt!), en sväng till Kristinehamn och sedan en sväng nedåt Tranås! Sedan drar i princip skolan igång igen! Skräckblandad förtjusning.. Skulle jag vilja kalla det! Men ni lär höra av mig! Kolla in http://Nicciemobil.blogspot.com för uppdatering. Ja kolla här med för den delen! Tror att det där är rätt adress! Nu ska jag läsa mer glamour och cosmo, dricka mango ramlösa och kolla mailen! Bra mobil jag har ;) puss på er! Destination Varberg, here I come! :d;)

Bollnäs!



Nu sticker jag och H till E och gör Bollnäs osäkert! Är där från 25/7 till 29/7, sedan drar jag direkt vidare till Varberg där jag är mellan 29/7-11/8. Men påvägen ner till Varberg så hörs vi! Första klass, och internet ombord med gratis kaffe!

MYSMYS, ha det bäst!

KAOS

Jag har hållt på att packa hela dagen, av någon sjuk anledning är jag världen segaste.. eller okej, någon sjuk anledning vet jag inte. Jag sov typ fyra timmar inatt för sedan hade någon tydligen lagt in ett extra pass till mig på jobbet. Lagom kul! Nu Sitter jag här i allt kaos och känner hur stressad jag är. Ska upp halv nio imorgon bitti för att åka och jobba, och jag har fortfarande tusentals grejer kvar. Packa klart kläder för både varberg & bollnäs, lägga ner alla prylar, mobilladdare, ipod, pengar och allt annat livsnödvändigt!

KAOS i mitt huvud och i mitt rum! Shit shit.. kommer inte bli mycket sömn inatt!

It's just the touch of your hand..

Åh jag har så ont i min kröpp! Å sen är jag galet trött med. Jag ska packa, städa och vika kläder.. tror ni jag orkar det eller? Näe, rätt! Jag orkar verkligen inte, haha! Men imorgon bär det av mot Bollnäs. Måstemåstemåste... mjau

You're the perfect thing to say


You're every minute of my everyday..

Nu ska jag gå och lägga mig! Väldigt tidigt, duktiga jag. Eller ja, inte väldigt kanske.. men tidigt för att vara jag!

Jag har shoppat hur mycket som helst idag, vilket har varit hur kul som helst också för den delen! Har nästan en ny garderob, haha. 22 artiklar kom vi fram till att det var, sköj! Sedan har jag pratat i telefon i timmar och bara tagit det lugnt. Nu sitter jag i min säng och är trött som en bäver! H kom hem idag! På lördag åker vi till ett stycke E uppåt i Bollnäs vilket blir mysigt. Det kanske händer grejer imorgon kväll också, hemma hos M. Förhoppningsvis! Det skulle nämligen vara kul. Jag måste verkligen sova nu, var trött klockan tio. Fniss! GODNATT

Love is hard

Gosch I'm tired! Helt slut. Så jag ska sova nu! Har shoppat lite idag. Märks att jag saknar dansen, har köpt hur mycket långärmade tröjor och shorts som helst. Mys! Å sen köpte jag grejer till mina armband jag ska kirra!

Nu ska jag seriöst sova. Tidigt va? Bara halv fyra. Inatt var det närmare sex än tre och natten dessförinnan... smärre fem än tre! Duktigt Niccie. Nu är klockan närmare tre än fyra! Wow.. GODNATT

Partyparty

Snart bär det av mot shopping, och sedan jobb 15.15-19.45! Är helt otaggad då hela familjen ska shoppa, å jag ska stå och sälja hamburgare. Aja jag får ju vara med en stundsing iallafall!
Ska göra mig färdig innan två, och dricka kaffe dessförrinnan! Det är mycket nu alltså, hehe. Nej, slänga på sig kläder, svara på sms och sedan är jag ready set, GO! Hörs ikväll!

Pöss

Exeptional

Nu mina vännor ska jag gå och lägga mig. Har spenderat dagen ute i solen, med citron i håret i hopp om att det ska bli ännu ljusare. Det blev ganska bra, men ska göra det mer för att jag vill kunna färga det till den färgen jag vill ha sedan. Då måste håret bli ljusare, så jag jobbar på det! Funderar på att köpa blond-spray också.. vill inte att det ska bli för blont bara! Men å andra sidan så är det ju bara att färga på en gång om det skulle bli helt galet. Blondin vill jag INTE vara.
Badade tillsammans med systrarna i en väns pool idag, vilket inte alls var skönt om du frågade mig. Jag var så nerkyld att jag i princip trodde att jag skulle bli en istapp! Frös ju för sjutton efter jag hade duschat i det varmaste vattnet som gick att få! Vadå lätt att frysa?

Imorgon är det jobb mellan 12-15, ska upp tio och göra mig iordning och dra dit. Blir ingen cykeltur imorgon eftersom vädret tydligen kommer att suga. Vilket jag verkligen inte alls gillar, ett endaste dugg. Ska försöka ta vara på den inne dagen som det blir!

Biljetterna upp till Bollnäs med mina tjejer är beställda också, lördag 17.00 drar vi och återkommer onsdag 11.15 till centralen, men 13.00 tar jag x2000, första klass med datorn i högsta hugg ner mot Varberg! Ser fram emot 2 underbara veckor där, med mycket vila, shopping och bad (läs: hårt stekande på stranden för att vattnet är så förbenat kallt). Underbart lär det iaf bli! Det är ju inte allt för långt kvar till skolan börjar, vilket jag inte gillar heller. Börjar liksom få ångest, ett år kvar.. Jaha.. Vad händer sen då?

Nu ska jag sova, mot donken imorgon bitti! Ska för fasen upp om 6 h typ, GODNATT!


FIN FÄRG! Yes..

Taste the words..

Extraordinary. Tremendous. Exceptional. Distinguished. Spectacular. Remarkable. Outstanding. Stunning. Marvelous. Heavenly.


..it's getting stronger

Tjatja! Har haft en super mysig dag med H på stranden, och senare kom även M! Pratade en hel massa och jag och H slog våra rädslor för framtiden samman och bestämde oss för att göra en riktigt häftig resa ihop. Hoppas att det blir av för det skulle vara helt osannolikt grymt faktiskt! Vattnet var kallt också, 19 grader är inge vidare. Såg ut som en igelkott av gåshuden jag hade efter jag hade doppat fötterna! Usch.

Sedan åkte jag hem och har bara myst hela kvällen, vilket har varit skönt. Kollat på en bra film med Jessica Simpson, ja hör och häpna! Den var bra! Haha. Nu har klockan blivit sådär löjligt sen igen, inte okej. Imorgon ska det vara fint väder med, vilket innebär att jag kommer ligga på en filt ute på altanen och läsa! Ja, läsa.. ni hörde rätt! Har inte läst klart en superbra bok.. som jag dessutom knappt kommer ihåg något ifrån. Så jag ska antingen läsa om den, eller läsa därifrån jag minns att jag läst.

Nej, sova var det! Godnatten.

Antilop

Gosch I'm tired. Jag har inte gjort ett skit idag, ändå är jag trött. Jag har suttit ute i solen och glassat, helt underbart. Och tiden har gått otroligt fort, konstigt nog. Nu ska jag sova, är hungrig som en antilop och vill ha frukost nu helst! Så jag bör sova nu så jag får frukost någongång.

Imorgon blir det bad & sol med H, blir mys. Godnatt!

STÖK

Usch vad min blogg ser ut förresten, man hittar ju inte ett skit i den. Akriv, kategorier och bilden är borta! DET ÄR KAOS. Måste lösa detta, å snabbt ska det gå. Det är typ lika kaos på bloggen som det är i mitt rum! Fast här saknas inget, här ligger allt i stora högar! Nä, jag måste få lite ordning på detta. Snarast möjligt, godnatt!

You're every line, you're every word..

My friends, sängen kallar på mig! Har haft en riktigt mysig dag! Och hyffsat pigg har jag varit med, trots att jag sov sex timmar inatt ungefär. Kom hem klockan fem över fem, busigt! Natten var härlig iallafall, och Harry Potter var riktigt bra.

Vaknade 12 av massa sms, fick typ 3 likadana av alla sms jag hade fått. Comviq har betett sig weird hela dagen å natten för den delen.. Pallrade mig upp iallafall, och åt frukost, åkte in till stan å mös med dansarna! Drack en frappe mocha på Espressohouse och tacka vet jag CSN kort!

Efter prat & skvaller åkte jag hem, hämtade filmen He's just not that into you och begav mig bortåt. Jag var sen och maten var klar när jag kom, sötisar som gjort den! Vi åt och skrattade, sedan pratades det i telefon och efter det var efterrätt och film som gällde! Underbar dag, och natten bjöd på lite bravader som löste sig tillslut men det var rätt allvarligt. Tur att jag inte var där!

Hursom, nu ska jag sova. Jag vill ha sol, började ju för fasen bli blek i ansiktet! Inte okej, solen kom nu! Puss.

HARRY RÖTTER Å HALVBLODSPRINSEN!

Harry Rötter premiär inatt med kära H & c:o, mina damer och herrar! Ska nu åka bort till H för att kika vad som kan bjudas på coop. Billigare så liksom, måste skynda! Dom stänger ju klockan 22! Shitshit, puss.

You make it real for me..

Vad gör jag uppe? Hihi, jo jag fastnade framför He's just not that into you, och har fortfarande inte sett klart den. Dessutom blev det lite distrations moment som gjorde att jag var tvungen att fixa lite grejer å pausa filmen. Men oj vad bra den är! Får se klart den iövermorgon eller något, eller imorgon kväll. Imorgon natt, 23.59 blir det bio med H T M T! Harry Rötter premiären, den första som visas i Sverige. Pretty asballt!

Nu måste jag sova! Ska upp tio imorgon för att fixa bankomatkortet tillsammans med ID-kort så jag äntligen kan få handla med kort å legg i affärer! Har liksom inte ens haft ett legg innan, så det ska bli underbart! Nej, sova var det! Usch vad sego jag är, puss. Godnatt!

Mysmys

Nu blir det mys i sängen framför He's just not that into you, galet bra film! Puss.

Michael Bublé - Home

"It feels like I'm living somebody elses life, like I just stepped outside. When everything was going right"

OH NO

Jag har börjat fjälla på mina axlar, inte bra! Ska skämma bort dem med arton ton bodylotion, snälla färg försvinn inte! Å sen hoppas jag att det kommer mycket mer sol, för såhär kan jag ju inte ha det! Buhu..

Trött

Sova var det ja! Nu ska jag sova, stenhårt. Är faktiskt väldigt trött. Vilket jag var vid halv två också! Hihi. Imorgon jobbar jag, ett av de jobbigaste tiderna att jobba.. vet inte varför men det känns extra tungt. 16.30-21.00 blir det iallafall! Åh jag är hungrig, mums vad gott med frullebulle frukost!

Annars blir det degadeg! Puss, godnatt

Michael Bublé - Home


Sockerdricka

Nu blir det sovdags, är hur trött som helst! Jag mår hur fint som helst, ska sova som sagt.. Imorgon är det jobb mellan 14-17! Sedan ska det firas bröllopsdag, puss.

Apoliva Body Lotion

Min hud skrek efter återfuktning, så jag sprang in på apoteket och köpte en bodylotion! Egentligen vill jag ha ett body butter, för jag är så sjukligt torr.. ska köpa det! Men det här duger gott så länge, å vi får se hur bra det fungerar.

Apoliva Body Lotion 32,5 har jag för mig att den kostade. Den luktar hur fräscht som helst, typ piggelin fast lite blommigt. Haha, lukta på den för tusan! Hoppas den är bra.

(produkten har bytt förpackning!)

Kate Nash - Foundations

ÅH, jag har hittat den! Den grymma låten vi dansade vår moderna dans till föreställningen. Den är så sjukt bra!


Back to dönken..

Nu mina vänner ska jag sova, upp klockan nio och jobba imorgon! Vi hörs, mjau.

SYTYCD


Hip hop by Tabitha and Napoleon!

I lajk! Så fint. Synd att det var den bästa filmen som finns on this piece. Löv it! Jeanine är grym!

Sockerdricka



Hemma, trött som en bäver. Är så himla glad, och återigen väldigt trött. Har kanske hittat min sololåt, fast den är mer en hiphop låt och det är verkligen inte den stilen jag ska dansa. Men vad spelar det för roll? Nja, ingen skulle jag vilja säga. Om man får ihop det då.. Ja, vi får se! Måste visa er danser från SYTYCD som var grymma också, det får ni ju bara inte missa! Det går ju bara inte!

Imorgon ska jag vara hemma och dega hela dagen! Äta massa gott och må så himla bra, bara njuta av att livet är underbart. För just nu är jag bubblande glad, känns som sockerdricka i magen! Å ögonen känns blytunga! Hej täcket & min kära vän kudden!

S var snäll idag som gav E 2,50 och som gav dem till C och sa, ge dem till frugan. Och då fick jag dem! Galet härliga hockeygrabbar! Jag är alltså rik, tack S för 2,50! Och till E & C som gav dem till mig ;) Fick gratis chokladpudding också, väldigt många härliga skratt och en otroligt bra vän. Lycklig!
Godnatt, puss.

Ge mig en varm, solig sommar! NU! tack

Tjohej! Har spenderat dagen framför inspelade SYTYCD och druckit mumsigt bubbelvatten med päronsmak. Är hungrig som ett djur, och det blir väl mat om en timme. Så jag får försöka klara mig, hehe. Tills dess ska jag göra mig lite iordning och bara ta det lugnt. Mysigt!

Hoppas ni har det bra i sommaren, även fast det är ett väldigt ruskväder med en ordentlig kyla.. ja, för att vara sommar! Jag vill ha en riktigt rackarbajsar sommar, tack! Vi hörs, puss.

"Du kan liksom inte.. eller nej, man liksom tar hjälp.."

Utanför har typ himlen öppnat sig och regnet vräker ner. Tur att vi inte cyklade hem nu! Då hade vi varit minst sagt blöta, typ som om vi hade badat med kläderna på. Så blöta hade vi nog varit då! Tur att det inte  blev så, att vi cyklade hem för en timme sen istället. Jag har svårt att avgöra om jag är trött eller inte, men jag ska sova nu i vilket fall som helst.

Så fort jag ätit  frukost imorgon ska jag titta på älskade So you think you can dance, för det har jag missat idag och igår. Det blir spännande eftersom veckofinalerna kommit igång, och det är liksom det jag gillar mest med hela programmet! Så det blir roligt.

Kvällen spenderades med tjejen och killarna som jag åkte till Göteborg med, vi kollade på foton och videos från Göteborgs resan, vilket var nice! Vi skrattade riktigt rejält många gånger, haha! Speciellt när monstret sov. Ojoj! Vi spelade "Med Andra Ord" också, haha. Vi verkar vara och bli riktiga spel-fantaster, nördar som vi är. Hihi!

Nu blir det sängen, men först ska jag leka författare på sms, haha! Godnatt!

JAG VILL HA SOMMAR TACK

Nu mina vänner ska jag sova! Har haft en superrolig kväll, och en härlig dag. Imorgon blir det mys med H & M och sedan grabbarna grus å H på kvällen. Vet ni vad? Min cykel är fixad! Jag kan cykla!

Haha, jag orkar verkligen inte skriva mer. Mer än att jag hatar regn, åska och rusk. Jag vill ha strålande sol, stekhett och underbart. Precis som förra veckan, tack. Jag har inte gnällt en enda gång när det har varit fint väder, vilket jag brukar och som jag hör andra gör. Fy på er! Ta tillbaks sommaren, tack.

Min dag i korta drag



Nu ska jag sova, blir otroligt skönt. Jag måste dock vara den segaste i världen på att gå och lägga mig, men idag har det ju sina anledningar.. men i övrigt! Helt sjukt! Just nu är jag jätte trött och seg och har haft huvudvärk sedan jobbet, vilket det är inte så konstigt.. Så ansträngande som det är just nu. Hursom, kom hem och käkade middag och till efterätt blev det jordgubbar vilket var hur gott som helst! Degade bara vid datorn efter det, och vid tolv tiden kom syster min och hennes pöjk hem från tågluff i Europa. Jätte mys att se dom igen, saknar dom ju!

Imorgon blir det umgås med familjen, och så blir det skoj på kvällen. Ska bli hur kul som helst! På onsdag blir det grabbarna grus och världens bästa H kväll! Blir också kalas.

Nu ska jag sova, puss på er!

11 juni 2010

DÅ SMÄLLER DET! DÅ TAR JAG STUDENTEN, så boka in det alla inblandade. Då blire fest, tjoho! Hoppas innerligt att ni söta inte tar studenten på samma dag, hihi. Så man kan vara med på allas lyckliga dagar! Åh vad kul det ska bli. Så fredagen den 11 juni, 2010. Då smäller det allihopa, skriv upp den dagen i era almanackor! TJOHO!

.. fast samtidigt vill jag inte alls sluta och lämna mina underbara lärare och världens bästa klass. Snyft
! Vad ska man göra sen då? äeh, det får bli ett senare problem. Ett år kvar med massa skoj, puss.

Hard workwork.

Usch, jag vill verkligen inte jobba. Men nu ska jag göra det, ska gå iväg till bussen om fem minuter. Aja! Pengarna är ju hur härliga som helst att ha sedan, så jag får väl tänka på det. Slutar nio iallafall, härligt. Och sedan är jag ledig tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Jobbar lördag, söndag, måndag, tisdag. Och ledig i fyra dagar, jobbar söndag, måndag och tisdag. Ledig två dagar jobbar fredag, lördag. SLUT! Sedan åker jag till Bollnäs med H & E, direkt efter bär det av till Varberg och mys! Underbart.

Nu ska jag kila till bussen. Puss

Trött som ett djur!

Är hur trött som helst, och nu ska jag gå och lägga mig. Är helt färdig, ska bara slänga mig ner med huvudet på kudden och slumra in i en underbar natt sömn! Usch vad skönt, godnatt.

Don't know why I do..

Nu ska jag träffa några av grabbarna grus, haha. Som vi kallar dem för tillfället! Vi ska se Beck, för ovanlighetens skull och sedan får vi se vad som hittas på.

Jag älskar sommaren, dock tycker jag att det kan bli såndär underbar värme som det var förra veckan igen. Nu fryser jag ju igen! Vilket inte gillas. Annars är livet underbart, och jag är glad. En helt ny vecka börjar imorgon, jobb först mellan 16.30-21.00. Sedan är jag ledig. Jag är förväntansfull, världen ligger framför fötterna och jag älskar sommaren!

Så nu ska jag njuta av ledigheten och det otroligt trevliga sällskapet som man alltid skrattar tillsammans med, njuta av att bara göra precis vad jag vill! Sista sommarlovet någonsin, puss.

Sommaren är bäst


Nu ska jag sova! Det är skit ljust ute, och jag borde egentligen ha sovit för länge sen. Men vad gör det om hundra år? Har haft en jätte mysig trevlig och väldigt rolig kväll med grabbarna grus! Haha. Men nu är det dags för sängen! Helt ledig imorgon, underbart. Nu blir det till att svara på sms, och sedan lägga huvudet på kudden och slumra otroligt gott!

Pusshej.

Göteborg, 2009


Glada turister vid Centralstationen!

Alla ser helt mongo ut, och blöta som fasen!

Parisehjulet är faktiskt inte bara kul. Vi stannade allra högst upp! Kan inte hjälpa att bli skit rädd.
Mig hjärta dig H!

Vad hände här? Vi är röda som kräftor?

Kållorado!


Matdags!

På jakt efter försvunnet folk..

Underbart var ordet. Det var verkligen hur roligt som helst! Här är några bilder av alla som finns från Götet. Sjukt kul! Det kommer säkert att dyka upp ännu fler bilder och dom kommer säker att återkomma. Lovely!

Dop



Idag var det dop! Då såg jag ut som ovan, det var min syssling som döptes. Plutten Felix! Det var väldigt mysigt, och trevligt. Min pappa är så fantastiskt duktig på att sjunga att det är vansinnigt! Storbölade när han sjöng för barnet idag på dopet. Hihi! Å då måste tilläggas att jag inte gråter lätt. Efter det åkte vi hem, tryckte i oss så mycket mat i orkade och sedan satt jag och sjöng själv resten av kvällen. Tills halv elva då jag pallrade mig bort hem till TA! Grymt. Där var även Palme och T. Det blev Beck! Vi är grymma, haha.

Göteborg i mitt hjärta!

Himla underbart har jag haft det, är lycklig men ledsen över att det är slut. Det har varit superkul. Ni får höra allt sen, nu är det verkligen dags för sängen. Upp kvart över åtta imorgon, hard workwork!

PUSS

RSS 2.0