Musikal ikväll!

JEKYLL & HYDE - THE MUSICAL, torsdag 31 januari 2008, kl 19.30

Dr Jekyll and Mr Hyde!
Ikväll blir det musikal på Chinateatern!
Det ska bli superkul, och skönt efter en jäklarns hård arbetad skolvecka!

Med bland annat Mikael Samuelson, Sara Dawn Finer, Samuel Fröler, Per Myrberg




Olala!


Känner ni igen honom? :D

Kortis dag!

Nu är jag hemma igen. Ska sätta igång med redovisningen för samhällskunskapsarbetet, för förutom det. Så är det klart! Känns underbart. Vilket även ger mig tid till annat! :) Har även hunnit plugga på min monolog och idag kunde jag det vi hade till svenskan också! :)

Började klockan 10 och hade en lektion, lunch och svenska. Sedan fick man gå hem och jobba på samhällskunskapen! Skönt att slippa håltimmar, eftersom håltimmar hör ju till vanligheterna om man går i min klass! ;P

Vi hörs snart igen, ska jobba lite med redovisningen! :)
KRAM!

Kiwi är underskattat!





Kiwi är mums, och väldigt underskattat!



Smaskens :)





Dans till the beach

Oj vilken kul dans vi började med idag! Så jäklarns roligt.
Dagen idag gick väldigt snabbt, konstigt nog. Det beror nog på alla dessa håltimmar, man är i skolan men man gör inget.. så dagen går ganska snabbt. Ja åtminstonde när man har kommit hem iallafall.. När man är mitt i smeten så känns den väldigt långt ;p

Hemma är jag nu iallafall och ska sätta igång med samhällskunskapsarbetet och plugga svenska. Mycket att göra! Lite tid känns det som, men jag börjar ändå lugna mig något nu.. Även fast jag har sjutusen grejer att göra!
VAD har ni gjort idag?

Krambanan på er tokstollar & tokfior!

Gossip Girl vad tyckte jag?

Jag tyckte att det var helt okej! Jag kunde ju vad som skulle hända eftersom jag hade läst boken, men dom hade ändrat väldigt mycket. Typ när Chuck och Jenny gick till någon avskild plats, och pratade och drack champagne så var det egentligen på ett toalett osv.
Men jag tyckte att det var bra! Får väl se hur det urartar, om det är någon "bakgrundmening" med serien. :)


Gossip Girl


Premiär idag klockan 20.00kanal 5


Jag är nyfiken på hur de har gestaltat serien genom böckerna, för jag älskar ju böckerna! Kommer ett litet inlägg om vad jag tyckte om det senare ikväll!

Rättvis kakaoböna?

Schemats och veckans nästan längsta dag med minst lektioner på har passerat. Vi hade inte någon dans idag ens :( Men jag vet exakt vad jag ska välja till inviduella val, vilket är skönt. En sak som är bortsorterad och jag slipper tänka mer på.

Jag blir tokig, jag hittar ingen information om en rättviskakaoböna och om en som är rättvis! Så man kan jämföra, VET NI NÅGOT? HJÄLP MIG..

Jag antar att många, precis som jag ska kika på gossipgirl ikväll? Eller? =D

Rättvisemärkta kakaobönor, oh yes!


Håltimme, igen!

Tisdagens vanliga håltimme idag. Och idag är jag irriterad över att man jämt har så mycket att göra när man inte kan eller orkar! Komplicerat detdär..

Tvåorna har barnmusikal idag! Det springer runt massa tigrar och björnar samt små sexåringar här, gulligt. Tycker om att gå här, med alla glada esteter.

Idag är det ju informationsmöte om inviduella val, jag vet redan vad jag vill ha och jag har knappt någon fråga.. Så det går nog snabbt.

Vi hörs sen, kram!


Svårt att koncetrera sig..

Shit vad svårt det skulle vara! Jag kan inte koncentrera mig, och jag kan inte låta bli att gå in på bloggen, facebook eller playahead! Jag måste skärpa mig, för jag måste verkligen skriva nu! Det blir ju korvstopp i hjärnan, kan ju inte koncentrera mig! Fy på mig!
Så, nu ska jag koncentrera mig i en timme och hoppas att jag kommer någon vart!
Önska mig lycka till vettja, det lär behövas!

Krambanan
Plugghästen Niccie

Dans-törst

Så var det måndag igen. Det har varit en riktigt bra måndag! Är inte ett dugg trött, jämfört med vad jag brukar vara på skoldagar! Och jag som inte sov så mycket inatt. Ibland är det härligt! Aiight? Adrenalin är najs.
Dansen var uuunderbar. Jag är helt galen i dansen vi har på måndagar! Den är så sjukt kul! Man får ta ut sig och slänga med armarna och ja! Fast jag vet ju inte hur sjuk jag ser ut.. och bra är väl det? :D

Jag har precis valt inviduella val också, shit vad svårt det var. Hade ingen jäla aning om vad jag skulle välja ;p men nu vet jag. Hoppas att jag får plats och att alla kurser startas upp bara! :)

Hur har er måndag varit?

Imorgon blir det estetdag. Men utan dansen på eftermiddagen :( För då ska vi gå till aulan och få information om inviduella valen. Dum tid, säger jag! ;P JAG VILL HA DANS!
Sådet så..

En lång solig söndag

Jepp, nu är det snart måndag igen. och dags för en ny skolvecka! Det har verkligen varit skönt med helg.
Imorgon kanske jag och Carrobarro skulle köpa leggings till dräkten, vi får se hur det  blir med det. Det skulle ju vara bra att ha det gjort kanske.. =) Men annars så blir det skola som vanligt, och första lektionen är som vanligt en helt underbar danslektion! och som alltid på måndagar med vikarie för vår ordinarie lärare. :)
Ska bli kul. jag älskar verkligen att röra på mig. Vilket nedrans tjat! Förlåt, haha.

Nu ska jag snart slänga huvudet på huvudkudden och slumra. Inte för att jag är trött, men för att jag kommer att vara det imorgon annars. Först ska det kollas på tv.

KRAMBANAN

Footlooseprojektet - Frank Sehlstedt


Footloose

Jag har startat upp ett Footloose projekt där jag lägger in fakta om alla artister som är med i musikalen. Jag var förut osäker på hur jag skulle lägga upp det och vilka dagar jag skulle visa er en ny musikal artist! Tack vare er så har jag har bestämt mig nu!

Det kommer att komma ut mindre roller varannan till var tredje dag, och varje fredag kommer det att läggas in information om en av de stora huvurollerna! Alltså Måns, Anna eller Peter.
Hoppas att det är många som stannar kvar och läser detta, och att det lockar många!
Så håll i er, och varje fredag väntar en stor roll!

Skriv gärna vad ni tycker!


Hårt slit

Shit vad trött jag är! Huvudet bara bankar..
Ska följa med till affären en snabbis och låta huvudet vila. Är så seg! Men jag har en del på mitt arbete nu iallafall. Men jag har så mycket att göra så det känns inte direkt som om att jag har städat någonting ur vägen, utan det typ som en stor hög med stenbumlingar som jag måste flytta på! (Fin liknelse..)

Nu ska jag bege mig, hoppas ni har det bra!
Kramkram


liite större stenhög kanske.. men ändå!

Soliga söndag!

Vad härligt. Nu har det varit fint väder flera söndagar i rad, och idag var det inte sämre inte! Även fast det är kallt ute.

Idag sitter jag ändå inne, trots det fina vädret och skriver på min samhällskunskapsuppsatts. Har  blivit tvungen att skriva om allt en gång till, eftersom det jag trodde jag sparade igår, inte går att hitta någonstans på datorn /; kul..
Vad ska ni ha för er idag?




Disturbia


Hallå nattugglor!

Jag har precis kollat klart på Disturbia! Shit vad bra den var, men läskig som gatan! Shit pommes frites.
Men ska du se en läskig film? Se den, den har så grymt upplägg och när det väl "kom till kritan" så spände man varenda muskel i hela kroppen! Den var skit bra!

Vad har ni gjort ikväll? Jag har haft en jätte skön lördagskväll. Men nu är det ju tyvärr söndag! :( och jag ska sitta och göra samhällskunskap hela dagen! Kul? Nej..

Nu ska jag fortsätta kolla på min systers alla bilder, och se om jag hittar någon bra bild.. För jag känner att jag vill byta visningsbild.. NU! För jag har haft denna i en halv evighet.. Börjar bli dags att skaffa en ny, tycker jag!

Mera glass åt folket!

image187image186

!!

Vilken fin idé torka det har  varit på bloggen idag. Slängt in precis allt jag har gjort. :D Haha.
Vad har ni haft för er idag? =)


Min födelsedagsmiddag!

Jag och min kära syster har precis varit ute och gått på en promenix! Jätte mysigt. och väldigt skönt att röra på sig. Satt och tragglade med samhällskunskapen och visste inte hur jag skulle göra. Uppsattser med mycket fakta kan vara extremt jobbiga ibland!
Men när vi kom in, så var jag modig!

Jag har suttit och tittat på footloose grejer, från bingolotto och bröstcancer galan där dom var och gjorde ett medley. Har även kollat på Peter Johansson klipp! Som ni ser i mitt förra inlägg (a) :)
Snart är det middag, och då ska vi käka min födelsedagsmiddag! Jätte gott med pasta, grönsaker, räkor och kokosmjölk i. Det är supergott! :D
Tar kanske kort sen, hihi. Nu ska jag städa av bordet!
KRAM

ät mig, ät mig! ;D


Peter Johansson är kung!


Swarovskistenar!

Hjälp vad många det finns, och tusen olika sorter!
Vi vill ha sådanna man kan sy fast, så dom inte lossnar.. men det finns ju på tusen olika ställen, och man vet ju inte hur dom ser ut i verkligheten. Kommer det bli bra om man köper vit/silvriga till de guldiga tyget? För de guldiga stenarna kommer väl inte synas?

Shit, svårt..
På måndag ska vi iallafall åka iväg och köpa leggings till dräkten samt kolla på stenar! Vi får hoppas att vi hittar något.. Det är bara drygt två veckor kvar nu.. håll i er!


Härliga, härliga lördag!

Hej hallå i stugan!
Vad händer idag då? Jag ska iallafall vara hemma, om ett tag ska jag fortsätta på samhällskunskapen och bara ta det lugnt. Vi skulle tydligen lämna in den på fredag, vilket var väldigt skönt. Två dagar mer att skriva på, går det ju inte nöd på något direkt.
Har precis slängt på mig myskläder och ska snart gå ner igen för att se på handbollen! Lagom sysselsättning såhär på en lördag, innan man riktigt kommer igång. Lördagar är ju till för att slappas på!

Vad ska ni göra en lördag som denna? Solen syns ju nästan bakom molnen här i stockholmstrakten! (:

Jag måste tacka er alla underbara läsare! Det fullständigt väller in kommentarer, och tack så mycket för att ni hjälper mig och förbättra min blogg! Det är väldigt roligt att läsa era synpunkter och jag blir lika glad varje gång! Det betyder mycket för en bloggerska! :)


Skön fredagskväll

Jag har redan förberett många av karaktärerna ut musikalen Footloose! Det finns 6 stycken av 18 stycken färdiga!
Tänkte försöka komma på någon bra struktur på när jag ska slänga in en artist från Footloose.
Har ni något bra förslag, så ge mig dem vettja! Hur ska jag göra?

Ska jag ha en gång i veckan då jag släpper en karaktär, eller ska jag göra det varannan dag? Om ni har någon åsikt, och ger den till mig.. Vinner majoriteten, så hjälp mig! :)

* En gång i veckan? En speciell dag..
* Varannan dag, var tredje..?


Footlooseprojektet - Patrik Riber


Footloose projektet - Ensemblen

Många roller, många olika inlägg. Dessa kommer inläggen att handla om!

Samtliga i ensemblen kommer ingå!


samtliga bilder är från musikalens hemsida!
http://www.footloose-themusical.com/

Footloose projektet här på min Blogg!

Att jag är barnsligt förtjust i Footloose är väl ingen nyhet för någon av er som läst min blogg tidigare. Jag har sett musikalen en gång redan och ska se den igen i Mars!
Därför tänkte jag att jag skulle göra ett Footloose projekt. Där det med jämna mellanrum kommer upp en av alla populära musikal artister från denna musikal. Jag börjar med de som har minst roller, och bygger mig sakta uppåt!

Hoppas att det blir uppskattat. Den första kommer redan under ikväll eller imorgon!


Laster?

Jag har kommit på vilka som är mina laster! Vad jag inte bara kan motstå!

* Ben & Jerrys glass! Det är så gott, oavsett när man äter det. Usch vad smaskigt.
* Bröd! Jag skulle kunna äta hur mycket som helst. Det är så galet gott. Speciellt surdeg!
* Vit choklad! Även annan choklad, men jag är extra svag för vit choklad. Och VIT TOBLERONE! Dräggel.
* Tuttifrutti godis! Jag älskar det. När jag var liten älskade jag klubborna, men jag mindes aldrig vad klubborna hette så jag kunde aldrig be mamma köpa dem till mig. Nu vet jag, och jag älskar dom! FY vad gott det är!
* Jag ÄLSKAR kaffe latte! Dock kan jag ju inte dricka det. Eftersom något i den, anar att det är mjölken.. som gör att jag får så fruktansvärt ont i magen!

Det är väl framför allt dessa! Vad är era laster?!
image175

Nu har jag skrivit 500 inlägg!



Jag är så nyfiken, iihh.. Nyfiken nyfiken nyfiken!

Äntligen fredag!

Äntligen helg, äntligen fredag. Jag är så trött, seg och slut. Det är så himla skönt!

Vi hade livskunskap för första gången idag.. Hoppas att det blir kul.
Ja, det hände väl inte mycket idag.. Haha, ja jag vet itne vad jag ska skriva! Men det kommer fler inlägg senare.. Kram :)

Rockbjörnen, Alla vinnare

Ikväll var det Rockbjörnen! Den sändes tyvärr inte på någon tvkanal, men när jag kom på det bänkade jag mig framför datorn med internet tvn!
JAG ÄR SÅ GLAD, HEJJA MÅNS! :D

Årets Nykomling: Måns Zemlerlöw
Årets grupp: Sahara Hotnights
Årets liveakt: The Ark
Årets album: Kent
Årets kvinnliga artist: Sonja Aldén
MySpace priset: Kid Down
Årets utlänska låt, skiva & artist: Timberland, Låt = Apologize
Årets Svenska låt och årets manliga artist: Lars Winnerbäck
Årets utländska grupp: Tokio Hotel

 

Hjärtat i halsgropen!

image183Hej där!

Usch vilken skön dag det har varit idag! Två ynka lektioner! Det blev skönare än vad jag hade väntat mig. Den sista lektionen vart inställd för att vår lärare inte var där. Vikarien sa att vi fick gå hem och jobba, så det var vad jag gjorde! Nu har jag kollat runt i butiker vid skolan, och kommit hem vid kvart över två!

Lunchen var inte så god, men det gjorde inte mycket.. Hade nyss ätit frukost. Lunchrasten var ännu bättre, och sen började lektionerna med världens bästa svenskalärare.

Ska snart börja med son, eftersom den ska vara inlämnad på onsdag och jag måste skriva en loggbok om vad jag ska göra idag, tills imorgon. Så det är bara att sätta igång!

Jag hoppas att ni har haft en lika skön dag som jag har!
Nu ska jag forska vidare.. Kakaobönorna väntar!

Nissuspissus

Slitet hår? Nejtack..

Hallåhallå.
Förlåt att uppdateringen kanske inte varit den bästa idag! Fick inte iväg det första inlägget när det var tänkt och sedan har jag inte suttit här så mycket pga. huvudvärk!

Har haft i en hårinpackning i snart 4 h, haha. Det är bra, för mitt hår är så slitet. Det behövs klippas, så det var en bra nödlösning. Det ska sköljas ut alldeles strax!
Har känt mig stressad hela dagen, och tänkt på alla arbeten som ska vara klara. Riktigt jobbigt! Är rädd för att jag har glömt något viktigt datum eller inlämning.. usch!

Har precis käkat en apelsin och mår finfint. Fortfarande stressad, men som sagt.. jag försöker faktiskt.

Let's blog along! Bye

Nicciepicciepäronp*ng =D

Svårt att andas, varm inombords

Hej allihop! (Försenat inlägg! Skulle vara inne vid 16:30)
Nu är jag äntligen hemma. Efter en ganska lång dag! Skönt. Det är nog veckans längsta dag faktiskt! .. hm måste tänka lite!
MEN hursom!
På dansen idag filmade vi, som jag sa.. och min grupp va katter! En i gruppen hade försovit sig, men som tur var fick vi förstärkning av Åke! Vilket blev hur bra som helst! Men jag kände inte att min insats var det bästa jag kunde göra.. Lite tråkigt när man känner så, men men.. inte så mycket att göra något åt ju!
Sedan var det ju för ovanlighetens skull, HÅLTIMME. Usch och fy & BLÄ. (a) Och efter det en timmes kulturhistoria..
Sedan small det.
Matten och engelskan gick helt okej! Annorlunda engelska lektioner jämfört med var jag är van vid, skitkul!

Imorgon är det sovmorgon! HUR skönt som helst. Känns som om jag gått i skolan 2 veckor i streck, utan någon helg. Det stämmer ju iförsig nästan..

Nu dunkar huvudet, igen! Dags att göra något annat..
Kram! :)

Jag är Ariel!

I'm Ariel
You are the adventurous princess. Although set into a life of luxury and wealth, you crave the unknown. Learning new things is an integral part of your nature. You have the extraordinary ability of meeting new people without having any preconceived biases. You know what you want and you are willing to take the risk to get it. You're Ariel!

Du är en äventyrslysten prinsessa. Fast du är satt i ett liv med lyx och välmående, du trånar efter det okända. Att lära sig nya saker är en viktig del av din natur. Du har en unik begåvning/fallenhet/talang för att möta nya människor utan att ha en förutfattad och fördomsfull mening. Du vet vad du vill ha och du är vllig att ta risker för att få det. Du är Ariel!
Gör testet du med! Vilken disneyprinsessa är du?
Barnsligt värre =D

Cats!

Vi har sedan terminen börjat hållt på med en dans på danslektionerna som är ganska svår. Många små steg!
Imorgon är det i varje fall dags för att filma!
Vi har blivit indelade i par, tre och tre och skulle göra ett tema på något sätt för att gestalta och göra en berättelse med dansen! Så jäkla kul!
Jag och två till, ska vara katter! Så kul! Istället för att stegen ska vara ganska tunga och grova, ska vi göra små, trippiga och klösiga steg! Och det är så jäkla kul! Ska bli skitkul att spela in!
Hoppas att jag kan ta kort på det, iallafall på sminkningen efteråt! Vi ska ha en svart nos, med svarta morrhår! Jag ska ha helt bruna kläder! En tjej ska ha en leopard klänning och en annan ska ha svart klädsel! :D
Shit vad kul det kommer att vara att titta på dethär i trean! Och var dålig man kommer att tycka att man är! Haha!
Ja det ska bli kul! Det ska bli väldigt kul att se vad de andra har kommit på också! :)


Kalle och chokladfabriken

Skoldagen denna tisdag har flugit förbi. Den var rolig, men väldigt seg! Kom inte igång förrens efter jag hade haft sånglektion klockan 11. Det var så lustigt, jag blev så glad av att sjunga låten som jag nu har valt! Nämligen Annie - Tomorrow.. jag har världens bild när jag sjunger den! den känns så glad och stutsig! Tänk er Kalle och Chokladfabriken!
Haha, helt konstigt låter det säkert.. men alla har ju sin egen bild när! :D Jag tycker verkligen om den iallafall!!


Footloose 15/3


Den 15 mars är det dags igen, fast denna gång på Wallmans på Intiman här i Stockholm! 19,30 så drar föreställningen igång!
Det ska bli så jäkla kul, och det är inte alltför långt kvar.
Detta har ju varit bestämt ett bra tag. Sedan i december närmare bestämt! VI var i eld och lågor efter företställningen i Göteborg, så vi var bara tvugna att se den igen när den kom upp till Stockholm!

Såg första reklamen för den idag faktiskt! Och vi har redan biljetter! LÄNGST FRAM, I MITTEN! Närmre än närmst! Längst fram som förra gången, men bättre platser, eftersm det är i mitten! Det ska bli så kul, jag älskar verkligen Footloose och man blir galet sugen på att dansa!


Se den! Den är värd varenda liten krona!!

Min födelsedag

Som ni vet fyllde jag år i fredags, 18 januari. Jag hade en superduper födelsedag, med massa gott och massvis med fina presenter! Jag fick de grejer som jag verkligen hade önskat mig. Ja, utöver datorn! :D Här är lite bilder på presenter, folket och allt gott som var baakat! :) Tack för en alldeles underbar födelsedag!
image182
Åh vad gott allt var!! :D
image180
Ett durkslag och en Kastrull!
image176
JAG HAR VELAT HA DOM SÅ LÄNGE, TACK MILLA!
Det är Bamboo örhängena jag velat ha sen i oktober typ! Och nu har jag dom äntligen! Ska köpa många fler :))
image177
Såå fina örhängen som jag fick av min syster och ett jätte fint halsband av Åke!
image179
En jätte fin väska, som mamma skickade :)
image178
Så sjukt klockren tröja! Det står grattis stekpannan på framsidan, och på baksidan är det en kontaktannons! Haha, det står alltså om mig .Hur jag är! Man blir lite mörkrädd, men ack så klockrent Durkslaget och Kastrullen fick till det!

Utöver dethär fick jag en almenacka (!!!!) så jag slipper dras med den gamla dåliga, jag fick superfina strumpor, nyckelknippegrej, lotter att skrapa! M.m. Jag är väldigt glad, tack. Jag visar mer bilder sen! Men jag ville göra ett inlägg, så jag hade ett! :)

Måndag

Första dagen på den nya veckan och jag är trött som en tupp! Skulle vilja sova nu, egentligen.

Det gick väldigt bra och vi kom väldigt långt på dansen idag! Det kommer att bli ganska tråkigt att dansa den gamla bronsdansen när vi har gjort en mycket roligare och coolare pardans! Vi hoppar, går ner i split och kickar! Jag vill göra den ju! Lyllo Barro!
Men förhoppningsvis så kommer det gå bra den 9onde! Så vi kommer vidare och slipper den tråkiga dansen, men att vi samtidigt kan ha utstrålning..
Mitt och Carros tyg till våra nya kläder är skitfint och allt känns som att det är super! :D Längtar, för det kommer att bli så kul. Om det inte går bra denna tävling, så får vi hoppas på det bästa nästa tävling.

Jag har egntligen inte så mycket att säga, jag är så trött att jag inte vet vad jag skriver! =)
Hoppas att ni har en superduperdag! Krambanan

Datorkunskap

Woho, jag är duktig. Är klar redan och vi slutar om 30 minuter! Hoppas jag får gå.
När jag kommer hem kommer Carro till mig och vi ska träna och fortsätta bygga på våran par! Värsta kul! =D

Vi hörs senare, kram! :D

Söndag

Nyduschad och färdig. Tävlingen och tävlingslicensen är betalad och Skönt! Just nu sitter vi och tittar på the wedding planner. Kuligt!

Imorgon är det ju skola som vanligt igen. Eftersom min kusilin är uppe och ville se mig in action ska jag höra om hon får följa med på någon lektion på tisdag, det ska bli roligt.
Veckan börjar som vanligt med en underbar danslektion, och denna termin med en tillfällig lärare på måndagar. En som vikarierar för vår ordinarie bara på måndagar. Hon är också jätte duktig, och jätte snäll!
Det är underbart att börja veckan med dans, och direkt efter så har man teater! Det känns mycket lättare att gå upp på måndagar när man har något kul framför sig!

Förlåt att jag är så dålig på att hålla vad jag lovar. Jag ville ju göra iordning ett inlägg från min födelsedag, men jag har inte hunnit. Ska försöka hinna det imorgon eller på tisdag! Jag ska göra det, för jag vill komma ihåg.. Kanske kan göra det imorgon efter jag och C har tränat! :D får se!

KRAM! Nu börjar filmen

Godmorning!

Ja det är väl inte riktigt god morgon men! Jag har varit uppe ett tag, är fortfarande trött och seg. Snart ska jag åka till spånga, plusa på mitt busskort så att jag kan åka vidare till dansskolan och betala tävlingsavgiften för tävligngen den 9 februari! Spännande.. :)

Jepp, har väl inte så mycket mer att säga! Men nu ska jag ta och kila iallafall. Kram!


Sova stående?

Ja, jag är så trött. Så trött att jag skulle kunna somna stående! Shit..
Kanske beror på att jag sov ungefär 6 h i natt, och har haft en lång skolvecka bakom mig plus att det var som skola idag också, och ingen sovmorgon. Inte så svårt att gissa att det är anledningen till mitt otroligt sömniga huvud.
Så jag tänkte helt enkelt krypa till kojs nu! Ögonlocken känns som bly och vad har jag annars att göra vaken? Jag är ju trött som en ko! Så nu ska jag först kolla på tv in tha bed, och sen sova!

Imorgon vågar jag lova att det kommer ett inlägg från min födelsedag, med bilder på presenter och sånt! Någon gång på kvällen, eller på dagen.. det beror på ork, tid och när jag ska åka och anmäla mig till danstävlingen! :)
Hoppas att ni mår super, det gör jag! Trött & glá!

KRAM!

En vis kvinna sa en gång..

Håll i er.. för det var en mycket vis kvinna! Det här är hennes raggningsreplik! Det var nämligen så, att hon skulle komma på en kärleksdikt på högst 10 ord. Jag tycker det blev riktigt lyckat! Vad tycker ni?

"Maskrosen är gul, lika gul som dina tänder!"

By the one and only Strutsen Häläbah Kastrull

HAHAHAH!

myskväll

Nu ska jag bege mig till min kastrull och mitt durkslag! Mysigt.

Har fortfarande inte lagt in ett inlägg om min födelsedag, men jag lovar att det kommer :)
Kram!

Tuttifrutti

image175

Nytt favoritgodis, mums!

Öppet hus!

Kom hem för någon timme sedan, har varit på öppet hus på my school. Först hade vi dans, sedan teater och sist ensemble. Jätte kul var det, och det lät som om det var bestämt att vi ska köra den lilla musikalen detta år! Berättar mer senare!

Trött är jag. Supertrött! Men det var väldigt kul igår! Jag ska göra ett alldeles eget inlägg om min födelsedag! Det var väldigt mysigt.
Dagen idag var också rolig. Men det blir extra nervös när det är någon som man har i sin närhet och familj som är med och tittar! Då spänner man sig lite extra! Men jag kämpade på som vanligt. :)

Ikväll ska jag antagligen träffa min kastrull och mitt durkslag! Ska bli mysigt. Även fast jag är trött som en get! :D

Snart kommer inlägget om min födelsedag! Kramkram.


Björn Gustafsson


HAHA! :D

Min födelsedag!

Japp, det är min födelsedag idag! 16 bast blir jag. Känns konstigt! Det känns som om jag fortfarande är 15, och liten! ;p Känner mig egentligen som 14. Jag ligger några år efteråt! ;D

Men klockan 7 kommer alla kära små vänner! Åh så mysigt.
Då kommer alla sötisar, och så blir det tårta & mumsisar.

Hihi. Nu är nästan hela familjen hemma, alla utom annisen som kommer senare! Hihi.
Det har bakats här hela dagen, och det luktar underbart kan jag säga!

Hihi, hoppas alla har en superduper dag! Precis som lilla numera 16 åriga jag!

 

Projektdagen till enda! Nu hem å äta tårta!

Nu slutar vi, för att vår lärare  ville gå hem. Haha, hon är så skön!

Så nu ska jag hem, och bara njuta av att jag fyller år. Helt underbart ;D

PUSS & KRAM, ALLA GLADA ICKE FÖDELSEDAGSBARN :D Fast jag är också glad, även om jag är ett födelsedagsbarn ^^ jag är nog gladast av allihopa! :D

Grattis på födelsedagen till mig!


Toooo meee!

Japp för idag fyller jag år!
18 januari är min dag! Min alldeles egna =)

Biskvi recept

159744-174

Imorgon fyller jag år!



IMORGON FYLLER JAG ÅR!

Hihi.


18 januari!






Bounce!

 Några i min klass ska på Bounce ikväll. En av våra snälla lärare fixar biljetter till oss till många dans, sång och teaterföreställningar. Men när detta erbjudande kom, hade jag inte några pengar! 
Vilket jag känner nu är väldigt tråkigt, hade så gärna velat gå! Snyft.
Men det kommer väl någon mer chans..?
Titta på bilderna från showen på dansens hus! Den är nog helt suverän!

   
Alla bilder;
Fotograf: Håkan Larsson
Motiv/Text; BOUNCE


Städat färdigt!

Vad duktig jag har varit nu! :) Har städat klart så det ser mycket bättre ut än innan! Det är så lätt att bara göra det halvfärdigt och sedan gå och göra något annat. Men jag hade gett mig den på att inte gå förrens jag var färdig!
Jag fixade skrivbordet och dammade av det med alla småprylar! Och jag vek alla kläder och stoppade in i garderoben och så. Känns bra faktiskt! Då har jag gjort det och rummet ser inte hemskt ut, om man bortser från dammet på golvet.
Det tog inte så lång tid heller. Knappt en timme!

Men jaa.. nu är det gjort iallafall, skönt.


Kaffe? JA TACK!

Åh. det är nu som jag önskar att jag inte får så ont i magen av kaffe! Jag är så trött att jag håller på att somna! Dessutom har jag ingenting att göra! Tanken slog mig att jag ska städa mitt rum, och det ska jag göra.. men jag har ingen energi alls! Käkade en halv banan nyss och har druckit lite proviva! Får hoppas att det hjälper till. Egentligen skulle jag vilja göra iordning en kaffe latte och bara dricka! Den är ju varm också! Och jag som fryser..

Nej, att få ont i magen av kaffe är ingenting jag tycker om.
På tvn är OC på, älskar verkligen den serien. Och jag kommer verkligen ihåg alla avsnitt, haha!

Men man kanske skulle ta och vika lite kläder och göra iordning lite? För det kan inte se ut som det gör nu, imorgon! Det funkar bara inte.. haha

Kram!

Kaffesugna-Niccie

Bakelser lockade många!

Vad roligt! Efter mitt snabba lilla inlägg igår om biskiverna ökade läsar antalet mer än det dubbla! Kul! Roligt att så många tycker om biskvier, och kommenterade inlägget! För ni vet ju att jag brukar tjata om kommentarer hit å dit å att det är kul att logga in och upptäcka massa nya kommentarer! :D
Tänkte faktiskt lägga in ett recept på det någon gång i dagarna, men det får blir senare!

Hej alla nya läsare iallafall, hoppas att ni stannar kvar! :)

Nu sitter jag på samhällskunskapslektionen, nere i datasalen för att skriva på projektet om global uppvärmining. Då har jag koncentrerat mig på rättvisehandel! Jepp, så ser det ut.
Har 10 sidor med liten text att läsa som jag just skrev ut, styrka under och lära mig så jag kan skriva en egen text sedan! Får hoppas att jag kommer på någon bättre lösning att ta till mig informationen på.. har nog en annan lösning på G!

Men om 5 minuter så slutar vi, så det blir nog ta hem och arbeta! Där jag också har alla källor.
Vi hörs mer sedan, när jag är hemma! Ska städa rummet lite idag, för att få ordning på stöket! Det ser ut som en bombnedslag och det kommer gäster hem till oss imorgon för att fira mig ju!
För att .. JAG FYLLER JU FAKTISKT ÅR IMORGON :D

Nu ska jag skriva vidare!
Kram på er alla läsare!

Nicolluusbollus

Biskvier


Biskvier är det absolut bästa som finns!

Det här är nyheterna med Ulf Kvensler.. Jag heter Ulf Kvensler.

(apgarv!) =
D

Dansskor eller inte dansskor, det är frågan!

Svaret är: DANSSKOR!
Mina fötter är halv döda efter denna och förra veckans dans! Jag måste köpa ett par dansskor. Nackdelen är att dom är dyra och att det finns tjugotvåtusenåttahundranittioelva olika sorter!
Vilka är bra?
Jag gillar dom svart-guldiga.. men hur vet jag om dom sitter bra?
Det blir nog att åka till dansshopen och pröva!


  

Grattis kära kusilin

Wihu, idag fyller min kära kusilin år. Lilla Conny!

Dagen i skolan kändes lång! Jag längtade tills skoldagen var slut och jag kunde komma hem och äta tårta! Haha. Dansen idag var lika kul som alltid. Dock så måste jag nog köpa ett par dansskor eftersom jag inte kan ta ut mina rörelser för att mina fötter gör så ont att jag tror att jag ska dö!  Inte kul.. Måste nog skaffa det. Det kan vara bra att ha! Nackdelen är att dom typ kostar 600 och jag är pank. Men det ska nog gå!!

OCH FÖR ALLA ER SOM INTE VET, SÅ FYLLER JAG ÅR PÅ FREDAG! SÅ DET ÄR TVÅ DAGAR KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG :D :D :D

Nu ska jag fortsätta att skriva på min novell!  Den måste vara klar idag, och jag måste börja skriva på samhällskunskapen också..! Busy man, yes I am.

Kram på er!

Los Nicollos

3 dagar kvar till min födelsedag!



Det är bara 3 dagar kvar till min födelsedag idag, jippiiiie


Estet-dagen

Så var det tisdag igen, en vecka sedan skolan började!

Snart ska jag börja att skriva svenska uppsatsen som ska vara inlämnad på torsdag, jag måste även skriva samhällskunskaps inledningen till mitt arbete.. eller ja, det är inte säkert.
Så jag har iallafall mycket att göra, så här kan jag inte sitta mycket mer!

KRAM


Smells lovely

Det luktar supergott här hemma! Det har redan börjat bakas inför de två födelsedagarna. Mums..

Ikväll har jag kommit på att sam arbetet inte var lika stort som jag trodde, vilket jag blev överlycklig över! Plus att jag har skrivit min karaktärsanalys, tränat på låten & skrivit svenska. Inte för att det är speciellt intressant vad jag pluggar med. Men det känns bra! Även fast jag blev frustrerad och irriterad. höhö

Nu ska jag krypa till kojs snart! Imorgon är det den berömda estet-dagen. Ingen 3h håltimme imorgon inte, utan då har vi sång i 2h! Då får jag höra alla sjunga för första gången! Har fortfarand typ inte hört hälften av alla! har lyckats varit riktigt sjuk de gångerna som varit innan! Men imorgon hinner nog alla sjunga, och då hör man alla! Ska som sagt bli kul. Hoppas att min låt sitter! Haha..

Jepp, imorgon blir det mjukiskläder för hela slanten! Supermysigt. precis som idag! Skönt att man införskaffat sig massvis med fina mjukiskläder! =) Eller massvis, några stycken iallafall! :)

Nu ska jag fortsätta borsta gaddarna, sovgott!

Nutttrutt

Öppet hus

På lördag är det öppet hus på min skola!
Vilket innebär att jag måste gå upp halv tio för att vara i skolan klockan 11. Och jag fyller år dagen innan! Så jag kommer inte direkt gå och lägga mig klockan 10!
Nä, det skiter jag i. Jag får vara trött dårå! Kan inte hjälpas. Tänker inte gå och lägga mig tidigare bara för att jag har öppet hus dagen efter min födelsedag! Nä. Någon måtta får det vara :D

Trevligt inlägg i debatten tyckte jag!
Nä, nu är jag fruktansvärt hungrig AAAAAHHHHH!


JAG FYLLER ÅR OM 4 DAGAR!

Laddad!

Jag är superladdad, det är tävling den 9 februari och jag är så taggad! Jag vill tävla nu!
Det är så himla kul att det är i Eskilstuna igen, jag tycker om dom för att dom arrengerar en regionstävling igen! =) TACK.


Just nu sitter jag och analyserar monologen jag fick av min teaterlärare idag. Alla i klassen fick varsin enskild vald monolog. Vi har ungefär 5 veckor på oss att göra den färdig nu. Stort ansvar att göra det metodiskt och plugga in texten.
Det ska bli spännande!

Denna vecka har vi läxor i verkligen ALLA kurser. Helt galet. Jag skojar inte!
Matte idag! Teater & sång imorgon. Kulturhistoria onsdag. Svenska novell, engelska ord & samhällskunskap fredag. Galet? Det enda vi inte har läxa i är dansen!

Säger som jag sa igår, Två födelsedagar (numera) sex läxor och ett prov!
Usch vad jag är hungrig!
KRAM!

Tävling på kenzas blogg!


Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.


One tree hill

One tree hill, Söndagar kl. 18:30 på kanal 5



Älskar den serien! Den är på nu, slå på tv:n vettja!

Vårväder!

När jag vaknade upp imorse blev jag så himla glad när solen sken!
Det ser ut som vår här innifrån, för det ser varmt ut! Men det är ju faktiskt bara runt 5 grader!
Usch vad mysigt.


Pluggpluggplugg

Det är vad jag ska ägna min söndag åt. Tillbaks till vardagen då söndagen är en pluggdag, och om någon vecka även en 3h dansdag.
Idag ska det pluggas matte, framförallt. Men eftersom vi har läxa i ALLA teoretiska ämnen till på torsdag och ett till på onsdag, så har jag en del att göra! Det är sånnahär veckor som man uppskattar vår extremt långa håltimme på tisdagar, som vi hör & häpna inte har denna vecka.. tyvärr!
Utan vi har uppsjungning på sången också!
Hysteriskt.

Ja, såhär ser min vecka ut;
Måndag: Matteprov - ekvationer
Tisdag: Uppsjungning - Kärleken kommer..
Onsdag: (Kusin fyller år, kan inte plugga mkt) Kulturhistoria läxa
Torsdag: Samhällskunskap - skriva klart inledningen
                 Engelska - Easily confused words
                 Svenska - Skriva klart novellen
Fredag: JAG FYLLER ÅR! :D

Två födelsedagar, fem läxor & ett prov.

Nu måste jag sätta igång, ha en mysig söndag! Det ska jag ha, en date med matteboken väntar ju..

Lördagkväll

Milla är påväg över, mysigt.
Vad ska ni göra ikväll?

Kramkram


Gossip Girl

Det är redan gamla nyheter, men jag tänkte uppmärksamma det med! Min favorit bokserie, Gossip Girl.. som för ett tag sedan kom ut i USA som TV-serie.. kommer till Sverige! Det är skaparna av OC som har skapat serien och det kan märkas av lite på val av skådespelare. Det är ju ganska lik handling, med rika ungdommar.
Men det är alltid lika kul! Och jag som saknar OC, och älskar Gossip Girl böckerna så vet jag redan innan jag har sett en sekund av avsnittet, att jag kommer att älska Gossip Girl Serien!

Gossip Girl startar den 29 Januari!


Lördag

Usch vad det är skönt med lördagar! Man kan gå upp sent, utan att behöva ens tänka på att man måste kunna somna tidigt på kvällen. Jepp, det är underbart.

Jag har en riktigt härlig nyhet! Något som iallafall jag tycker är askul!
Den 9 februari så är det regionstävling, vilket innebär att jag också får tävla! Wohoo. Jag får tävla i singel & i par och jag och Carro blev öööverlyckliga. Fy så underbart! Jag är så peppad! För jag tycker att det är så galet roligt!

Ikväll ska jag träffa Milla, kuligt. Vi är faktiskt ganska bra på att ses iaf för tillfället ;)
Imorgon så ska dagen spenderas framför matteböckerna.. det är matteprov på måndag! Vill så gärna att det ska gå bra!

Nu ska jag blogga vidare!

Nissuspissus

UTMANING! Vilka tre saker visar vem du är?

Nu ska jag utmana alla er där ute som äger en blogg!
Ni ska:

Välja tre saker som betyder mycket för er, (gärna med någon symbolisk bild) och skriva en kort sammanfattning varför det betyder mycket för dig och hur det visar lite vem du är.
Ex. Jag gillar teater därför att jag har alltid tyckt om att stå i centrum.. osv!

Got it? .. right!
Så kom igen nu, och släng in en kommentar när ni har antagit utmaningen och skriv eran blogg-adress så jag kan kolla in era med!
Självklart ska jag anta min egen utmaning, hoppas att utmaningen sprider sig lite.. Bra sätt att fördriva tiden om inte annat! =)



Tre saker som betyder otroligt mycket för mig och som visar vem jag är;


* Dansen
Egentligen tror jag inte ens att jag behöver nämna dansen, eftersom ni ändå jämt hör om min eländiga tjat om denna enligt mig fantastiska dans! Men det är en stor del av vem jag är, och någonting som har det närmsta året lagt sig väldigt nära mitt hjärta. Ett år har jag dansat i snart, runt den 10 februari! Och då har jag min andra tävling.. 
Jag kan inte föreställa mig att göra någonting annat än att dansa! Jag älskar det. Man får uttrycka sig, skapa, jobba med musik och röra på sig. Finns det någonting som är bättre?



* Sången
Att sjunga är någonting jag gjort sedan barnsben, och jag undrar hur min barndom hade sett ut utan sången! Jag gjorde jämt danser till mina favoritlåtar och uppträdde och sjöng samtidigt. Redan som liten älskade jag att sjunga och stå på scenen! =)


* Vänner & Familj
Vad hade jag varit utan er? Ni som alltid finns där. Jag älskar er!
Behöver jag säga något mer?



Kom igen nu, anta utmaningen =)

Lets dance 2008

Nu, klockan 20:00 börjar årets Lets dance!
Hur kul som helst!
Det har ni väl inte missat?


One day to go!

Så var det onsdag.
Imorgon är det fredag och helg, skönt. Är trött och halvseg.

Skolan började med matte och slutade med en föreläsning om inviduella val, att det var ett nytt system med meriter. Om man läser något främmande språk, eller någon mer avancerad mattekurs så får man 0,5p per "merit-kurs". Väldigt konstiga saker som politikerna hittar på, men det var tydligen för att främja fortsatta studier direkt efter gymnasiet. Nu förstår jag iallafall mer än vad jag gjorde innan, men det var inte lätt att förstå precis just då. haha!

Efter skolan gav jag mig ut på stan efter rundade vaniljformar (som jag inte hittade, någonstans!) och för att köpa en L´oreal true match minerals för mitt presentkort jag fick från min urgulliga syster! :) Ska testa den imorgon, kul med något nytt, och något som är bra för huden. Precis vad jag behöver!

Nu snart ska vi snart käka en av syskonens lagade mat, ska bli jätte gott för jag är vrålhungrig! Det blir trerätters, med efterrätt! Lyxlyx. =D

Nu ska jag ta och blogga vidare eller göra någonting annat och bara längta efter maten!
Krambananer! (Banana-split ska vi äta dessutom, muhaha!)

Nissepiss

En anledning att längta till sommaren

Finns det någonting som är så gott som jordgubbar doppade i
choklad
? .. tror inte det va?

Det är lite tomt utan våra kära små röda vänner på vintern! Dom är ju så fasligt goda! Speciellt till glass, och choklad.

Nu får man mest njuta av citrusfrukterna! Jag saknar jordisarna..

Bilden får iallafall mig väldigt sugen!

Grammisgalan

Ni missar väl inte
GRAMMISGALAN på kanal 4 ?!

Amanda Jenssen uppträder för första gången med hennes nya singel, strax på grammisgalan!

Sveriges artist elit är samlad i Globen, bland annat Hives, Sahara Hotnights, Ken, Adam Tensta, Mange Schmidt, Petter, Lars Winnerbäck, Säkert, Amanda Jenssen, Lasse Stefanz, Bosses vänner, Carola, Abalone Dots, Doris och knäckebröderna men även många fler som har kommit till galan!
 Dessutom finns Bert Karlsson och Carl Bildt på plats.

Här är de nominerade;
ÅRETS ALBUM
KENT - TILLBAKA TILL SAMTIDEN
LARS WINNERBÄCK - DAUGAVA
SAHARA HOTNIGHTS - WHAT IF LEAVING IS A LOVING THING
SALEM AL FAKIR - THIS IS WHO I AM
SÄKERT! - SÄKERT!

ÅRETS BARNALBUM
ANDERS "KRÅKAN" ÅGREN - GAGGA!
BLANDADE ARTISTER (DEN BLÅ) - ÄLSKADE RAMSOR, SAGOR & SÅNGER FRÅNBARNKAMMARBOKEN
BOSSES VÄNNER - LÄGET?
BRÖDERNA LINDGREN - VUXEN BARNMUSIK!
DORIS OCH KNÄCKEBRÖDERNA - EN RUTIG SKIVA

ÅRETS DANS/HIP HOP/SOUL
ADAM TENSTA - IT'S A TENSTA THING
FAMILJEN - DET SNURRAR I MIN SKALLE
KEN - ÄNTLIGEN HEMMA
MANGE SCHMIDT - KÄNSLAN KOMMER TILLBAKS
PETTER - GOD DAMN IT

ÅRETS DANSBAND/SCHLAGER
BENNY ANDERSSONS ORKESTER/H. SJÖHOLM & T. KÖRBERG - BAO 3
DRIFTERS - ETT LIV MED DIG
LASSE STEFANZ - VAGABOND
MAGNUS CARLSSON - LIVE FOREVER - THE ALBUM
NANNE - JAG MÅSTE KYSSA DIG

ÅRETS FOLKMUSIK/VISA
ABALONE DOTS - FROM A SAFE DISTANCE
ALE MÖLLER BAND - DJEF DJEL
LARS DEMIAN - VÄLKOMMEN HIT
SOFIA KARLSSON - VISOR FRÅN VINDEN
SVEN-BERTIL TAUBE - ALDERVILLE ROAD - ORD & TONER AV EVERT TAUBE

ÅRETS GRUPP
KENT - TILLBAKA TILL SAMTIDEN
MANDO DIAO - NEVER SEEN THE LIGHT OF DAY
SAHARA HOTNIGHTS - WHAT IF LEAVING IS A LOVING THING
THE ARK - PRAYER FOR THE WEEKEND
THE HIVES - THE BLACK AND WHITE ALBUM

ÅRETS HÅRDROCK
ENTOMBED - SERPENT SAINTS
HARDCORE SUPERSTAR - DREAMIN' IN A CASKET
LILLASYSTER - HJÄRNDÖD MUSIK FÖR EN HJÄRNDÖD GENERATION
MUSTASCH - LATEST VERSION OF THE TRUTH
TAKIDA - BURY THE LIES

ÅRETS JAZZ
ALICE BABS MED JAN JOHANSSON & GEORG RIEDELS ORK. - ILLUSION
BITTER FUNERAL BEER BAND W DON CHERRY & K. SRIDHAR - LIVE IN FRANKFURT 82
E.S.T. - E.S.T. LIVE IN HAMBURG
NILS LANDGREN FUNK UNIT - LICENCE TO FUNK
RIGMOR GUSTAFSSON - ALONE WITH YOU

ÅRETS KLASSISKA
ANNE SOFIE VON OTTER / BENGT FORSBERG - TEREZÍN / THERESIENSTADT
HARMONY OF VOICES / FREDRIK MALMBERG - MONTEVERDI - SOAVI ACCENTI
LISA RYDBERG & GUNNAR IDENSTAM - BACH PÅ SVENSKA
MARTIN FRÖST - NIELSEN & AHO - KLARINETTKONSERT
VADSTENA-AKADEMIEN - OPERA UNDER FYRTIO SOMRAR

ÅRETS KOMPOSITÖR
ANNIKA NORLIN - SÄKERT!
BENNY ANDERSSON - BAO 3
JOAKIM BERG & MARTIN SKÖLD - TILLBAKA TILL SAMTIDEN
OLA SALO - PRAYER FOR THE WEEKEND
SALEM AL FAKIR - THIS IS WHO I AM

ÅRETS KVINNLIGA ARTIST
ANNA JÄRVINEN - JAG FICK FEELING
LALEH - PRINSESSOR
MISS LI - GOD PUT A RAINBOW IN THE SKY
SONJA ALDÉN - TILL DIG
SÄKERT! - SÄKERT!

ÅRETS LIVEAKT
LARS WINNERBÄCK
LENA PH & ORUP
TAKIDA
THE HIVES
TIMBUKTU

ÅRETS LÅT
LARS WINNERBÄCK I DUETT MED MISS LI - OM DU LÄMNADE MIG NU
MANGE SCHMIDT FEAT. PETTER - GIFTIG
SAHARA HOTNIGHTS - CHEEK TO CHEEK
SALEM AL FAKIR - GOOD SONG
THE ARK - THE WORRYING KIND

ÅRETS MANLIGA ARTIST
LARS WINNERBÄCK - DAUGAVA
MONEYBROTHER - MOUNT PLEASURE
MÅNS ZELMERLÖW - STAND BY FOR...
SALEM AL FAKIR - THIS IS WHO I AM
TIMBUKTU - OBEROENDEFRAMKALLANDE

ÅRETS NYKOMLING
ADAM TENSTA - IT'S A TENSTA THING
MAIA HIRASAWA - THOUGH, I'M JUST ME
OH LAURA - A SONG INSIDE MY HEAD, A DEMON IN MY BED
SALEM AL FAKIR - THIS IS WHO I AM
SÄKERT! - SÄKERT!

ÅRETS PRODUCENT
BENNY ANDERSSON - BAO 3
BJÖRN OLSSON - NEVER SEEN THE LIGHT OF DAY
BJÖRN YTTLING - WRITER´S BLOCK & WHAT IF LEAVING IS A LOVING THING
JON JOSHUA SCHUMAN & KENT - TILLBAKA TILL SAMTIDEN
SALEM AL FAKIR - THIS IS WHO I AM

ÅRETS TEXTFÖRFATTARE
ANNIKA NORLIN - SÄKERT!
EVA DAHLGREN - PETROLEUM OCH TÅNG
JASON DIAKITÉ - OBEROENDEFRAMKALLANDE
JOAKIM BERG - TILLBAKA TILL SAMTIDEN
SALEM AL FAKIR - THIS IS WHO I AM


MTV-PRISET FÖR BÄSTA VIDEO
ADAM TENSTA - MY COOL (REGI: MARCUS LUNDIN)
FAMILJEN - DET SNURRAR I MIN SKALLE (REGI:JOHAN SÖDERBERG)
KENT - INGENTING (REGI: MATTIAS MONTERO/ADAM BERG)
SLAGSMÅLSKLUBBEN - MALMÖ BEACH NIGHT PARTY (REGI:ANDREAS NILSSON)
THE ARK - PRAYER FOR THE WEEKEND (REGI:MAGNUS RENFORS/KINDPEOPLE)


Trötta dagar

Woho, en till dag med ögonlock tunga som bly.
Dagen gick ganska snabbt iallafall. Dansen var kul, som vanligt. Vi lärde oss steget "running man", haha. Det gick inte först, men när jag fått vila en aning så gick det bättre! :) Svårt steg. haha, idag var det iallafall svårt! =)

Nu hoppas jag att det är snart är mat!
Det har inte hänt något speciellt idag, mer än jag typ har glömt allt jag skulle ta med mig till skolan.

Kramkram
Nisse


Lindy Hop & Swing

Det vi dansar nu är en härlig blandning av fler danser. Blandannat kopplar jag ihop den väldigt mycket med lindy hop, utan alla volter och lyft, dock. Här är Lacey och Neil från So you think you can dance, dom dansar Lindy hop.
Snabbt fotarbete, och hög puls, and you have a Lindy Hop!


Men framförallt är det swing! De kallar det swing, men det påminner mig så mycket om Lindy hop att jag var tvungen att visa! :) Nedan är west coast swing, med Pasha & Sara!


Första dagen i skolan

Hjälp vad trött jag är. Även fast jag sov bra i natt, vilket var förvånande eftersom jag har haft en helt annan dygnsrytm nu ju. Men ja, man märker att man måste vänja sig vid skolan igen. Och alla vanor som kommer med vardagen!

Terminen började riktigt härligt iallafall, med idrott.. vi plundrade granen! haha, det såg inte så vackert ut. Men, det var ett annorlunda uppvaknande, tillskillnad från de närmsta 3 veckorna. Sedan hade vi en tre timmars håltimme, då vi inte gjorde NÅGONTING. Jag tycker inte om den håltimmen, alls. Eller jo , den är bra när man har prov! Den är lika lång som antalet timmar vi har lektioner på tisdagar. Vi är alltså i skolan ganska mycket mer än 6 timmar och har lektion 3. Buhu, snyft

På teatern körde vi lite improvisation och fick reda på att vi ska börja med monologer nästa vecka, och hålla på med det i 5 veckor. och efter det, så blir det förhoppningsvis en musikal!
På dansen började vi med swing! Askul. Lite lindyhopp som Lacey & Neil körde. Lägger in en film sen! Fast vi gör inga volter! :)

Nu ska jag äta, för jag är hungrig som en varg!

Vargen Niccie


En djungel av almanackor!

Men ingen tycks vara så som jag vill ha den!

.. Jag har helt enkelt tröttnat på den tråkiga agendan alla stockholms stads skolor får, med den heta .. vi kallar honom Urban.. på framsidan!
Den är för liten, jag får liksom inte plats att skriva alla grejer jag ska göra i den! träningar, prov, plugg, läxor, ringa hit & dit, danssalen är bokad. Ja allt! Det är glansigt papper, så bläcket fastnar inte, det är tusen sidor reklam så man hittar igenting i agendan! Raderna är pyttesmå, så man måste skriva med miniatyr text för att få plats! usch 
Det enda pluset är att det finns rabatt kuponger, som man kan använda. MEN DOM ÄR JU MITT I ALMANACKAN OCH TAR PLATS.
.. Nej Urbans kalender imponerar inte på mig..

Jag vill ha en ganska liten kalender, kanske A-5 format, men A-4 går absolut. Bara dom uppfyller mina andra krav, morr.
* Varje dag ska ha en egen sida
* Det ska inte vara tidsmärkt!!! Det är dödens död! För det har typ alla almanackor där varje dag har en egen sida! Irriterande
* Raderna ska vara lagom stora!

Helt enkelt måste jag få plats med allt som jag vill skriva i den!
Hjälp mig! Vart ska jag hitta min precious? Som dessutom gäller hela 2008. Tell me, please =)


Vilken dans!

Vilken dans jag och Carro fick till! Jag är typ förälskad i den! Synd bara att jag först får tävla med den, tidigast på SM. Iförsig så skulle jag kunna ha den i bronstävlingen i maj med, men den är inte lika cool utan hoppen, kickarna och spagat & splitten. Hm, så det får nog dröja en stund till, och så får jag peppra på den gamla dansen med lite coola saker för att den fortfarande ska hålla någorlunda!

Så, imorgon är det skola igen. Skönt att jag bara kan slänga på mig myspyskläder, det är ju träningsdag imorgon! Vilket känns super efter en sån lång ledighet och ätande. Haha!
Den här terminen ska jag ge gärnet, både i skolan och inte minst i dansen! Ska ta igen allt från förra terminen! Ser fram mot det faktiskt. Och possitiv energi är det aldrig fel på!

Nu ska jag nog gå ner och titta till lilla Egon (datorn! haha) och se hur det går att säkerthetskopiera allt!
Hej & hå!

Nix

Britney top 10

Å vad jag är duktig. Uppe med tuppen!
Jag har faktiskt varit vaken enda sedan klockan tio imorse. Men jag måste erkänna att det var lagom svårt att hålla ögonen öppna! När jag vaknade var det Britneys Top 10 på MTV och självklart vann de nyaste sämsta låtarna. Jämför man med det hon gjorde förut och nu, är det nästan skrattretande hur fjantigt det nya ser ut! Nej, jag tycker inte alls om det.

Nu ska jag bege mig iväg mot Carro för att öva par!
Jag är trött som en fisk, men det ska nog gå vägen. Det var länge sen vi sågs och det ska iallafall bli kul, även fast jag tror att vi kommer vara otroligt trötta!

För er som inte visste, så är det 11 dagar kvar tills jag fyller år idag! Not too long, if you ask me :)

Nej, nu måste jag slänga på mig träningskläderna och springa iväg!
Vi hörs senare, ha en bra dag!

DiscoNicz, haha

Hemmagjord Ben&Jerry's Glass!

Detta behöver du:
* En skål
* Skedar
"Ingredienser":
* Vanlij glass
* En ganska stor cookie dough kaka
* En halv matsked O'boy pulver
* En stor mashmallow
* En ruta mörk choklad
* En ruta vanlig mjölkchoklad


1. Krossa cookien i samma skål du ska äta i med en sked så att du får stora bitar. Stoppa in den i micron på 300 W i 2 minuter för att chokladen i kakan smälter och kakan blir varm.


2. Ta fram glassen och lägg ner så mycket glass du vill ha ovanpå den varma cookien.




3. Nu ska cookien och glassen fördelas jämt. Blanda förstiktigt runt och dela gärna glassen i mindre bitar så att det är lättare att blanda.

4. När det är jämt fördelat tar du en stor mashmallow och delar den i små bitar i glassen.
När mashmallowen är färdig tar du fram chokladen och hackar den, så att det bli som små skivor. Ganska smala, och häller ner det i glassen och blanda runt utan att det blir som en smet, utan fortfarande har glasskonsistens.


5. Sist strör du ½ matsked (mer om du vill ha mycket oboy smak) över glassen.

Nu är det färdigt! Ett tips är att glassen kan ha smält en gnutta, så ställ in den i kylen i 5 minuter för att den ska få en riktig glassig-konsistens! OBS! Inte för länge, för då fryser mashmallow och cookien!

Vad tyckte jag?
Jag tyckte att det blev gott! Nästan lika gott som B&J's glassar. Ska fortsätta göra såhär när jag ska äta glass! Om ni testar så skriv gärna vad ni tyckte om det.
Man kan självklart blanda i det man själv vill ha, om man vill göra en variant av Phish food kan man ta choklad glass med valnötter, mörk choklad och mashmallow fluff!

Smaklig måltid (;

Victoria Secret fashion show


Nu är det Victoria Secret Fashion Show på kanal 3!
Det började klockan 20.00!

Fisk&skaldjur eller kött?

Å nu är jag hungrig!
Snart blir det en av mina favoriträtter! Jag är en fisk-människa! Älskar all fisk, och allt som lever i vattnet. Haha, vad hemskt det lät! Låter som en mördare.. ;p Men ärligt talat så äter hellre fisk & skaldjur än kött! Men kött är ju också jätte gott! 

Nu ska jag ta bort datorn från bordet, kräm banäna!

Fiskonicz

Söndag

Så var det söndag! Idag, och imorgon kvar innan skolan drar igång igen.
Det har varit extremt skönt att vara ledig, och glömma bort tid och rum och inte hålla koll på vilken dag det har varit! Samtidigt som jag blir så rastlös, som jag har sagt tusentals gånger. På tisdag ska jag få dansa för första gången på hm... TYP 4 VECKOR? Iförsig så smådansar jag så fort jag står stilla! Haha
Det ska bli skönt att komma igång igen, med normala vanor och vara frisk och inte kikhosta, körtelfeber eller något annat skit! =)
Denna termin,  så järnspikarnas järnspik ;D

Senare idag kommer tipset om B&J's glassen! Laddar precis in bilderna nu, så jag ska bara fixa iordning inlägget och skriva lite! Så hoppas vi att det blir braigt.

Krämbänän!

Nisse

Nya kategorier!

Nya kategorier till  höger i spalten! Har gjort ca 30 inlägg bara, men såsmåning om så kommer alla att ligga i olika kategorier. Det är svårt att göra alla samtidigt, eftersom det inte finns någon knapp som sorterar alla 450 inlägg jag har skrivit! Börjar bli en del.

Så, snart är det sov dags. Känner mig konstigt trött, huvudet värker en smula och jag är lite yr. Är nog för varm.. För det är rätt varmt inne och jag hade massvis med kläder på mig, för annars fryser jag. Haha, konstigt blandning nåja.. Man får välja mellan att vara en eskimå med tusen plagg, eller vara endast iklädd en bikini.. Hm, jag tror jag väljer eskimåerna faktiskt.

Med andra ord, ska det bli skönt att sova.

Bara 3 dagar kvar, sen börjar skolan. Okej, om man ska bortse från att klockan är över tolv då, annars är det bara två ynka dagar kvar. Något jag längtar så galet efter är att få röra på mig igen! Jag blir hysteriskt rastlös när jag inte rör på mig. Måste skaffa motivation och göra styrka hemma minst. Jag har ju klarat det förut!
Annars vill jag inte ens tänka mig hur sommarlovet kommer se ut! Haha, jag kommer vara ett hysteriskt frigolitanfall.. Fast, man äter inte fullt lika mycket på sommaren! Sant.. Hm.. Måste komma upp med en plan ändå!

Oj, nu blev inlägget sådär jobbigt långt igen!
Imorgon kommer det ett inlägg i kategorin "Fiffigt Niccie!", där jag berättar hur jag gjorde min B&J's glass. Som blev riktigt god! En klar vinnare om man inte har cash för en ganska dyr, riktigt B&J's glass.
Ett budget alternativ helt enkelt.

Nej, sovgott! Vi hörs imorgon med smaskiga tips.

Nuggets med ris!

Lördagkväll

Så, nu är alltså ishockeyn slut och snart ska det kollas på hyrd film! Får se vilken film det blir! Nu ska jag göra mig en kopp kamomillte och göra hemma-gjord B&J's glass med krossad cookie i vaniljglass. Det blir nog gott!

För övrigt så har jag pratat lite med gruppmedlemmarna om namn till gruppen, samt kläder. Det blir spännande detta! Men det är tydligen inte riktigt säkert att det blir en tävling den 9 februari. Vi får helt enkelt vänta och se!
Detta är för att det inte finns någon sponsor.
På måndag är det träning för mig och parkompisen Carro, vi ska försöka göra om vår dans lite för den behövs förnyas och göras om med nya förflyttningssteg bland annat.

Men, nu ska jag kila! Kramkram

Nicolaus

Silver!

Det blev silver till Sverige i JVM Finalen!
Dom gjorde verkligen en superbra match, jeppjepp riktigt duktiga! Synd att vi inte vann, men Sverige var fortfarande jätte bra! De gjorde mål efter 4-5 minuter, något sådant, på sudden.

Nu är det slut på ishockey i min blogg för denna gång, haha!
Kul att ha kvar! =)

SVERIGE KVITTERADE!!

AAAAAAAAAAAHHH SVERIGE KVITTERADE!!!!!!!!!! 19:20!!!!!!!!!!!!!!!!
2-2

AAAAAAAAAAH :D :D


Uppdatering:

SUUUDDEN DEEEAAATH!!! :D

Ishockey JVM Final!

Nu är det ishockey JVM final! (junior vm final)
Sverige - Canada
Jag sitter självklart bänkad och tittar!
Hejja småkronorna!
Oscar Möller är lagledare idag!!!

Efter knappa 1:30 blev det ett mål till Canada, tyvärr.
Men vi kommer ta dom, ellerhur? ;D
Go Sverige!

1st perioden;
1:29 | 1-0 till Canada
16:56 | 2-0 till Canada


Everwood


Everwood.
Jag älskar den serien, och nu kan jag äntligen få se den från början på Hallmark kanalen.
Den är himla bra! Den har liksom allt, precis som livet. Hela stämningen i serien är underbar och man kommer på sig själv sitta och le eller få tårar i ögonen.
Jag som inte brukar vara direkt gråtmild till filmer eller serier, få faktiskt tårar i ögonen. Även fast man inte riktigt vill erkänna det!
Jag älskar Everwood!
Så har ni Hallmark, så se den.







Super rolig kväll!

Hej alla nattugglor, och även ni som läser imorgon!

Som ni ser så är jag hemma nu, ska strax borsta gaddarna och krypa till kojs!
Jag har haft en superrolig kväll med delar från gamla 9B med pictionary och prat om gamla minnen. Åh, det är så mysigt att träffa er!
Jag försökte ladda in bilder och mestadels filmer på när vår kära kont skulle försöka rita men inte direkt lyckades illustrera så någon av oss andra förstod.. Men att lägga in bilder och filmer gick inte speciellt bra, datorn ville inte känna igen programvaran, eller försöka få den att fungera. Det är nog kanske värt ett försök till? Annar så får jag se hur jag lyckas få in dem imorgon!

God natt!

Los Nicollos

Vilka är ni?

Det är roligt att det faktiskt verkar vara folk som läser
min blogg dagligen! Och följer det jag skriver.
Det är alltid lika kul att se att man har fått en kommentar, eller att besökarsiffran tycks slå rekord igen! Tack för det..



Men vilka är ni som läser bloggen egentligen? Jag har koll på att några jag känner gör det! Men vilka är ni andra? :)




Alla, skriv gärna kön och ålder och vart ni bor som en kommentar till detta inlägg! Skulle vara kul att veta vart ni befinner er någonstans i Sverige!





Ha det bäst!
Nicen fjongen

Junior Ishockey VM FINAL

Små Kronorna.
Svenska junior ishockeylaget är i VM final! Så grymt.
Ska utan tvekan sitta bänkad framför tvn imorgon igen!
Grattis! Skitkul. :D


1-1

Det står 1-1 mellan Ryssland och Sverige! 5 minuter kvar, annars blir det sudden! Sen straffar.

Liten uppdetering för alla er som är intresserade! haha

Ishockey VM junior

Ni har väl inte missat det?

Nu är det ishockey VM juniorerna, "Små kronorna" som spelar semifinal mot Ryssland
En av syskonens gamla klasskompis är med och spelar i sverige. Riktigt ballt!

Nu ska jag bänka mig vid tvn!

Fredag

Fredag idag då! Och vart har min vecka tagit vägen? It's just gone! Men men..

Vad ska hittas på idag då?
Jag tänkte mest ta det lugnt, göra matte för att komma ikapp mig ännu mer. För att känna mig lugn inför skolstarten på tisdag. Skulle egentligen gått på skattjakt efter mina örhängen, men det var stängt. Så jag får fixa det nästa vecka i någon lucka bland allt dansande!

Nu ska jag göra lite matte! I en timme ungefär, för att känna att jag har gjort lite nytta. Måste träna på min låt också, i sången! Så den sätter jag på i bakgrunden så jag kan sitta och sjunga lite. Tror alla i huset kommer bli galna på mig, höra samma låt om och om igen! Men det får dom ta, hehe. Jag går ju trots allt musikal, och jag måste ju öva :D

Puss puss, se you later aligator!

/ Nils Karlsson Pyssling


Sov gott!

Jomen, lite tidig är jag väl iallafall? Ska släcka datorn inom en 10 minuters period. Då ska jag kolla på tv en stund. Gissa på vad? Jo svårt, eftersom vi har min systers Sex and the City box på besök..
Sen ska jag försöka somna.. tro det eller ej!
Vi får väl hoppas att det går vägen?

Imorgon ska jag nog leta efter mina kära örhängen jag så länge velat ha! Jag hoppas att jag hittar dom, hoppas, hoppas! Isåfall blir det bild och ett eget inlägg för dom, för oj vad dom ska hyllas! haha. I löv dem, I just do!

Men så, hej å hå. Surströmming tå!

Nixpix

Isglass fingrar och tår!

Det är omöjligt att slita sig från Guitar Hero. Den enda anledningen till att jag gör det nu är att mina ögon blir alldeles rödsprängda för att jag sitter och stenglor och knappt blinkar.. Mindre bra kanske?
Jag ska snart ta mig och pallra ut på en kortis promenix! Måste röra på mig, annars får jag spasmiska ryck, vilket inte är allt för trevligt. Så det ska jag ta mig i kragen och göra!

Jag undrar om dom har sänkt värmen i huset? För det är väldigt kallt.. Fingrar och tåg är som isglass, jag lovar, det är inte lika mysigt som det kanske låter! Ironi.

Så, vad har alla ni glada gjort idag då? Jag har gjort matte! Jippiiie. Ibland kan jag bara inte sluta tänka på när man har slutat skolan och får jobba, och slipper att plugga! Tänk så underbart. För hur ofta har man läxor och prov på jobbet? Nä, just det. Inte speciellt ofta! Sen beror det ju på vad man jobbar med. Men jag hade inte tänkt att bli lärare, så jag slipper förhoppningsvis det.
Hoppas man inte hamnar på något mellanställe, där man inte vill vara.. hm...

Slut-diskuterat! Jag ska bege mig ut i kylan. Varesig mitt huvud vill eller ej!


Hjälp mig med disco GRUPP-NAMN!

Hej hallå!

Tråkig som jag är sitter jag med matteboken i högsta hugg och försöker jobba igen de sidorna som jag har varit borta på och missat. Rolig sysselsättning såhär den 3 januari! Huvudet börjar göra ont och jag har bara suttit med matteboken någon timme. Men jag ska klara av det! Huvudet får bara lägga på några extra kol eftersom det är fulladdat med jullovsledighet, och inte ekvationer!

Men mitt ibland alla ekvationer så finns det i alla fall saker att glädja sig åt! Jag fyller år om 15 dagar blandannat, och om bara fem dagar så får jag dansa igen!

Nästan direkt efter jullovet kommer gruppträningarna dra igång. För det är tävling den 9 februari, och vi har ingen dans, och inga kläder.. inte heller har gruppen något namn! Så det upprepar sig igen, det var samma sak i höstas när jag och Carro skulle göra vår dans.. och kläderna! Dock behövde vi inte hitta på ett coolt namn som vår grupp skulle ha sålänge den existerade!

GRUPPNAMN?!
Vi i dans-gruppen vill ha ett engelskt namn, ett coolt med power. Ungefär som, Fusion, Knock out, Beat och liknande, som det redan finns grupper som heter!
Haha, det är svårt att förklara! Vi dansar disco, och är fyra tjejer som har dansat disco olika länge. Men vi har absolut nada ideer om namn!
SÅ har ni något idée så kom mer än gärna med förslag! Skulle vara helt galet snällt! Because we reeeally need it!

Det ska bli kul i alla fall. Fem tävlingar med gruppen. Två med paren & två i singel. Åh jag vill inte vara kvar i brons och få tävla en gång per termin. Det är ingen som bryr sig om bronsklassen.. Hah. ;p

Men nu ska jag återgå till mattepluggandet. För det är ju sååå roligt, "och jag är sååå glad för det!". Haha, hejsvej leverpastej!


Ny design!

Som ni ser är det en ny design på bloggen!
Jag håller fortfarande på att fixa lite, får se vart det slutar någonstans.
Men jag tyckte att det var dags för en förändring!
Vad tycks? (:

Körtelfeber, blodförgiftning & kikhosta

Rubriken säger väl allt?
Vilket halvår jag har haft! Helt otroligt. Fick reda på idag att jag har kikhosta! Jomen visst är livet underbart ibland? Och smittorisken är ju hög, så jag känner mig som en som är pest-smittad! Stay away säger jag bara.
Som tur är, är smittorisken låg nu eftersom det är sjätte veckan jag hostar.
Så ikväll kaanske, kaanske jag ska träffa Milla! Hon har ju träffat mig när det varit som värst, så vi får se.. /;

Annars idag har jag klarat guitar hero på nivån easy, skitkul var det! Men när jag skulle försöka medium så förstördes allt, haha. Skitsvårt att använda alla fingrarna ju! (Nu fattar nog inte hälften vad jag snackar om ;) )
Kom ganska nyss in från en promenix. Känns skönt å bara röra på sig lite grann. Skulle ju egentligen tränat med Carro, men så blev det inte eftersom jag .. ja .. har kikhosta!

Om en vecka dock, är det skola och dans! Jag längtar faktiskt.. men innan dess måste jag göra massvis med matte! Jag kan inte ekvationer med nämnare! Jäklarns också.. !
Det är prov om två veckor.. Iiihh!

Men slutsnackat nu, vi hörs :)
Kram kram.


Mitt 2007, kortfattat

Årets tv-serie: Vad svårt! Ehm. One tree hill, prison break, house? Jag älskar alla serier jag ser ju!

Årets stilikoner: Mischa Barton

Årets stilar: Street-aktigt, baggy och slappt har varit det jag helst satt på mig. Under hösten iaf!

Årets pryl: Min kära dator!

Årets plagg: Mina cheap monday byxor. Två år gamla nu, jag ääälskar dom!

Årets accessoar: Stora örhängen.

Årets ha-begär: Vichy-produkterna!

Årets stad: Varberg!

Årets bok: Jag läser typ aldrig böcker. Men jag är helt fast i Gossip Girl!

Årets panik: ? Don't know?

Årets sajt: Danceaddict.nu

Årets film:
Jag har sett så många. Men jag älskade Step up!

Bästa parfymen: Lacoste, touch of pink. Eller body shops vanilla!

Bästa shoppingen: Hums... Köper alltid fina grejer på mellandagsrean!

Bästa resa: Klassresan i maj med kära 9B och resorna till Varberg!

Bästa uttrycket: Haha, det har varit så mycket att jag inte ens minns allt!

Årets drink: Proviva? Hahaha!

Årets artist: Måns Zemlerlöw, utan tvekan!

Årets låt: Måns Zelmerlöw - Cara mia

Fem saker som förgyllde mitt 2007:
* Jag började dansa
* Jag kom in på St Eriks och hamnade i en super klass!
* Klassresan med 9B
* Hittat något som jag verkligen brinner för
* Göteborgs resan till footloose med syskonen å kusinen!

Goal!

GOAL - Every dream has a beginning


Något 2007 har fört med sig är att jag nu tycker om att krypa upp i soffan och titta på en riktigt bra film. Självklart finns det gånger då jag hellre skulle röra på mig, men jag numer känna att jag faktiskt kan sitta still! ..en stund iallafall!

Ikväll såg jag filmen Goal.
Filmen handlar om en kille, Santiago, som kommer från Mexico och bor olagligt i USA. Hans största intresse är fotboll. Han får pengar genom att jobba tillsammans med sin pappa att göra iordning de rikas gårdar och hus, och förvarar pengarna han tjänar i en sko i sitt rum. Efter en träning en dag kommer en gammal talangscout fram till honom och hyster hopp om en framgångsrik fotbollskarriär för honom och där vänder allt.. Talangscouten vill att han åker till England och prövar in för ett lag där, och där börjar saker gå utför. Någon tar hans pengar, men han får hjälp att komma till England ändå. Väl i England, så nära sin dröm.. är det många som inte vill att han ska lyckas och han möter fler motgångar än medgångar och hamnar i många kniviga situationer.. 

Jag tyckte att filmen hade många budskap. Bland många var att man inte ska ge upp. Med varje motgång växer man lite till innombords och om man verkligen vill något måste man våga satsa helhjärtat. Den visade att fast man tex. har andningsbesväs (astma) eller andra problem är ingenting omöjligt, något som någon annan skulle se som ett handikapp, kan bli en morot att visa dem att det inte är någon skillnad på mig bara för att jag har tex. astma. Den visade också att man ska lita på sig själv, ett starkt budskap som framgick tydligt.
Utöver budskapen hade filmen lite av allt. Kärlek, vänskap, sorg, glädje, kämparglöd, envishet.

Jag tyckte verkligen om filmen! Se den.

Alla drömmar har en början - Every dream has a beginning


Eru go älle?

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan (så fort jag kommer hem!)
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
( ) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(/) du är en lugn person (NJA; inte så!)
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten (haha, soo wrong! alla gnäller på att jag skriker när jag pratar! :D)
()  att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet (sitta still? No thank you!)
(x) du har somnat på en lektion (men förlåt, jag var trött ^^)

(x) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej (ojäj, I la-la-la-löööv it!)

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max (yes, because my stomach dör varje gång jag äter på mcdonalds!)


Jag fick 21,5 av 28 - konstigt.. jag är nog ganska mysig ändå? =) men det va ju på gränsen! ;D 


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


En riktigt härlig första dag på ett nytt härligt år!

Dagen har varit väldigt slapp, vilket inte har varit mig emot.
Gick upp klockan två, hihi. Och så har jag spelat lite guitar hero, suttit lite vid datorn, fått en jätte fin spegel upphängd i mitt rum och hittat ett par sjukligt fina örhängen som jag velat ha hur länge som helst! Och förhoppningsvis blir dom mina, och då kommer det stå här i bloggen! :D I löv dem! Jag har letat efter dom, SÅ länge!

Nu blir det strax film tror jag, och imorgon blir det träning med Barro och så ska jag träffa världens bästa Milla! :D <3

En försenad lista om 2007 kommer antaligen in också. och en summering av nyårsafton!
KRAM, Se ya!


2008

Konstigt, men sant. De första timmarna på år 2008 har redan passerat. Skumt va?

Nu är jag hemma igen, ganska trött faktiskt och ont i magen har jag! Så nu ska det pimplas kamomill te och sedan ska det bli SATC innan jag ska sova!
Jag har haft en väldigt rolig kväll! Jag berättar mer imorgon och någon bild kanske dyker upp! Nu vill jag helst bara krypa upp någonstans där det är varmt och gömma mig!

Gott nytt år, för sjuttioelfte gången!

Gott nytt på er!

Gott nytt år! ..såhär på natts-kvisten ville jag bara dela med mig av den finaste pumpan jag sett! HAHA


RSS 2.0