Mot stan!


(förut, runt 14.50)
Eftersom jag är så fruktansvärt bra, så åkte jag ifrån mina örhängen jag skulle byta i stan och det jag skulle köpa på musikbörsen fanns inte! Det var också lite kallt med shorts, så när syster min kom så gjorde vi en byteshandel och jag fick hennes skinnjacka och hon min "tröja". tihi. Aja, nu ska jag åka till stan igen(!) och hämta fina hjärtat mitt! <3 sedan ska vi och träffa min kära vänner, ska bli supermys!

Terrified - Katharine McPhee


För att sätta punkt.

Tycker det är mysigt att världen NU har upptäckt att Joshua Radin är typ världens bästa, godmorgon! (; Och Jason Reeves är bäst med.

Hejnusvimmarjagförjagkanknapptståupp..

Allt, allt jag vill nu är att sova. Och jag sitter i sängen, och ska faktiskt äntligen få göra det. SOVA. Jag är HELT totally exhausted. Verkligen inte på topp. Tur att man är så bra så att man är ledig imorgon då, tråkigt va? Höhö. 24 dagar kvar till studenten. Say walla!

AUDITION


Nu ska gå och lägga mig, imorgon väntar en riktigt viktig dag.. audition till danshögskolan! Jag är väldigt nervös, och nu ska jag ta min sjuka kropp och tagga till! Det är ett jäkla slit! 4½ h dans vankas imorgon..

Min andra hälft <3


Avslutningsdagarna i årskurs 9


Härligt gäng, underbara minnen!

Niornas bal


Avslutning med kära 9B


Det här var för tre år sedan.. i ettan på gymnasiet!


Det här var 5 år sedan..


Det var exakt två år sedan..


I need you to need me..


Från mattedagen i början av tvåan, ojoj.. liten skit!

Sitter hemma hos älskling i Smålands djupa skogar! Är trött, ont i magen och känner mig lagom skojig. Älsklingen är
på sin studentbal! Får se i vilket tillstånd han befinner sig i när han trillar hem här inatt, i sängen bredvid mig. Stilig som få var han idag, min man! Man blir ju nästan rädd för att han ska bli bortrövad för att han är så fin. Men nej! Det tror jag inte är möjligt, han kallas ju vargen liksom! Bara det är läskigt. Får ge honom några extra pussar när han kommer hem så han förstår att han är så fin så..

Nej, nu ska sjukisen själv (jag) gå och kurera sig är tanken! PUSS

Om 27 dagar..

Det är rätt mycket på gång nu. Det känns verkligen att studenten börjar närma sig, och även fast man inte riktigt vill erkänna det så är man nog lite rädd ändå. Mestadels för att jag faktiskt inte minns hur det känns att inte gå i skolan. Då var man ju liten, och utan alla dessa måsten som nu finns.
Om exakt 27 dagar så är inte tryggheten - att man vet vad man ska göra om dagarna - existerande längre.

Addera minst 4 intagningsprov, som man är vettskrämd för. En sjukhusvistelse, en framtidsoro, sjukdomar och en betygshets. Då är det inte alltid lätt.. Men framtiden smyger sig på sakta. Och den, framtiden, börjar väl komma ikapp mig nu. För exakt en månad sedan hade jag min studentskiva. Det var så mycket strul med den, att jag faktiskt inte kunde njuta fullt ut. Även om eftersläppet faktiskt var grymt. Känns lagom motigt.. och nu är det bara studentdagen kvar, sedan är det slut. Danslektionerna är slut, betygen börjat sättas nu.. solen värmer äntligen igen, fåglarna kvittrar och kvällarna bli bara ljusare..
Denna gången när vi står på avslutningen, har jag nått målet. Det målet som vi vid alla andra skolavslutningarna suktat och längtat efter. När vi slipper skolan.. Vad händer sedan då? Det är ju nu livet egentligen börjar.

Mm, lufta tankarna behövdes kände jag.. Serious talk people! (;

Mösspåtagning, 30/4 2010


April!

April har varit en väldigt händelserik månad, jisses! Har gjort mycket kul. Här är några av de sakerna som jag lyckats få på bild. Rolig månad, helt klart.

Jag åkte med älskling och hans familj till Sälen.


Jag dansade med tåskor för första gången, otroligt kul!
Söta H hade sin skiva, och vi hade så jädra kul!


Dagen efter min käre väns skiva. Så hade jag skriva! den 15 april på Clustret! SÅÅ KUL!
TEQUILA!
 
Gick på The Last Bounce som jag fick i födelsedagspresent av älskling!
 
SISTA APRIL VAR DET MÖSSPÅTAGNING, valborg!

Detta var visserligen inte i april, men i början av maj. Då var jag utklädd till FIFA-fotbollsspelare och röjde på Es skiva. Så otroligt kul hade vi! Suddiga bilder.. hm..
       

Gosch..

Herrejösses vad det händer grejer! Jag hinner inte tänka själv kan jag ju tillägga.

Ena sekunden står jag och tjoar och firar mösspåtagningen, andra är jag och dansar tårna blåa på studentskiva. Innan jag vet ordet av står jag på min sista jazz och moderna dans lektion och fäller några tårar och tänker på vad som komma skall..
Jag skriver ut lappar om studentdagen den elfte juni och vårat flak. Ett ögonblick senare ligger jag på sjukhuset med kanyler och dropp och en outhärdlig smärta. Knappt innan det att jag trillat hem från sjukhuset har jag fått ett stipendium för framtida dansstudier. Jag sover själv, jag sover med min andra hälft. En resa planerad, den ställs in för att jag har legat på sjukhus. Och jag har fortfarande inte fått någon audition dag från danshögskolan, som alla andra! Jag tror de har glömt bort mig...

Innan jag vet ordet av så står jag för sjuttsingen på den där balkongen, i min vita klänning, med min vita mössa. Så fin, och så ofantligt lycklig. Det är bara 30 dagar kvar nu.. det är sjukt! Om fyra veckor och fyra dagar, är allting borta. Inte allting, men man är numera "arbetslös".. Det är sjukt. Jag hinner inte riktigt med, och bloggen blir sällan uppdaterad numera. Jag ska försöka bli bättre. Det tas en hejdundrans massa bilder under dessa tider ska tilläggas, så jag tänkte börja med att slänga in några för de gångna dagar.. och veckorna! Sedan ska jag nog blir bättre.. jag älskar trots allt att skriva!

Städa eller icke städa, det är frågan..

Aah, jag är död. Så trött! Har huvudvärk och ont i mina tår som är mördbultade! Ville sitta ute i solen, men så fort jag sätter mig där så gär den i moln! Himla stil tycker jag.. Nu strålar den bannemej när jag sitter inne!
Funtar dock på att städa lite, älskling kommer på fredag kväll efter jag jobbat duktigt och känner att jag nog vill ha det lite fint då kanske? Tihi.

Ett litet problem bara... JAG ORKAR INTE!

Nu ska jag hursom helst göra det ändå tror jag, om jag inte går ut i solen innan den drar igen..
PUSS!

Es SKIVA! :D

Det har börjat ljusna ute (UNDERBART, sommaren närmar sig!) jag har fått två superblåa tånaglar och fötter plus tårna som värker som jag vet inte vad! Men framför allt har jag haft en grym kväll! Nu väntar sängen på många timmars sömn, är så död! Hoppas jag mår underbart imorgon.

PUSS

RSS 2.0