WÄÄY.

Hallå hallå,

en till varm vårdag. Det är så underbart som det bara kan bli! Fast jag har haft huvudvärk i princip hela dagen, så det har väl inte varit så galet underbart som det kunde ha varit. Men vädret var ju fint!

idag fick jag reda på mina intagningspoäng till st eriks och jag är så glad att jag håller på att spricka, nu vet jag exakt vart jag vill gå någonstans! Åååhwwiiieeeeee.
Gjorde spanska provet idag också, det tog inte så lång tid och det var väldans skönt eftersom jag gjorde det efter skolan..

Nu ska jag snart iväg på dans, ska ta bussen som går 53. Ska sitta och läsa till spanska läxa till imorgon, visste inte ens om att vi hade det.. Väldigt kul!

Näep måste kila till bussen nu, ha det fint i vårvädret!

Du ska inte tro det blir soOmmar..

Hej alla superglada vårälskare!

..och hej till er som tycker mindre om våren, men bara lite hej!

Vilket helt underbart väder det var idag, åh så underbart! När jag vaknade imorse så var det frost ute, och då tänkte jag att idag blir en kylig och kall dag! Men tvärt om! Den varmaste hittills, 20 grader mätte termometern som varmast idag. GALET underbart!

Det har varit en skön skoldag idag, iallafall eftermiddagen. Den blev inte speciellt ansträngande, mer kul! Vi hade tre mindre roliga timmar innan en två timmars lunch och sedan kör och sist idrott, där vi hade dans. Discodans och magdans! Jag hade längtat till gympan sen en vecka tillbaks, snacka om det var skoj! Även fast jag inte direkt är speciellt duktig ;p

Försökte ringa och få tag i mina intagninspoäng idag också, men lyckades inte få tag i honom när han var i skolan. Så jag får reda på det läskiga imorgon, jag är pirrigt nervös inför de poängen!! :)

Imorgon blir det en helt vanlig skoldag, med 14 grader i luften. Jag tycker om våren! Ska göra spanska provet imorgon - jag hoppas att det kommer gå bra, och så har jag HK redovisning eller läxförhör, eller både och eller inget. Jag vet faktiskt inte höhö!

Men ha det bra allihop / Niccie

Långdag på stan!

Hejsan, hoppas att ni har haft det lika skoj som mig!
Det har hänt rätt mycket sedan i onsdags faktiskt!

I torsdags var jag hos doktorn på förmiddagen och kom tillbaks lagom till den otroligt roliga NOn. Sedan var det lunch och efter det hade jag mitt muntliga nationella prov i svenska. Det är elakt att vår klass måste sitta och prata inför hela klassen men att alla andra klasser kan sitta med lärarna i ett grupprum och slipper att göra någon redovisning inför hela HELA klassen, aja. :S
När jag kom hem efter skolan på torsdagen var jag sjukt trött och kunde knappt tänka klart, så jag tog en cappucino och slängde mig på sängen och tittade på one tree hill boxen (jag tycker om den serien jag!).

På fredagen var det ju skola - för ovanlighetens skull - och jag hade sovmorgon och fick sova en timme längre än vanligt, vilket jag tror att jag verkligen behövde!
Skoldagen var väl inte direkt rolig, men man genomlider sånt också. Efter skolan gick jag hem för att åka till skopunkten med mina syskon! :) Det blev ett par svarta tygskor åt mig! Sådana som jag velat ha ett bra tag nu! Mycket nöjd! :)



Efter trippen till skopunkten hade jag brottom hem, slängde på mig träningskläder och halvsprang hem till Milla för att bli upphämtade av Linnea och hennes mamma. Vi skulle följa med och testa på magdans!
Och jag skulle få träffa Christine för första gången på hur länge sen som helst! Det var väldigt kul!

Magdansen var iaf kul att ha testat tycker jag! Haha, man är inte direkt van vid att röra på höfterna sådär mycket - haha! roligt.
När magdansen var slut åkte vi hem till Milla och stekte hamburgare och käkade godis. Vi var "ganska" hungriga eftersom klockan då var ganska mycket!

Idag åkte jag Milla och Christine in till stan och vandrade runt på bla. nyöppnade SOUK. Det var väldigt fräscht och de hade massvis med roliga märken och affärer. Affären Passion va typ uuunderbaar!
Efter att ha tittat runt en liten stund blev Milla och Christine hungriga så gick till "Coffie by George" eller något sånt - som låg inne i SOUK. Där drack jag en väldigt äcklig mocca latte och de andra två åt varma mackor.

Jag letade bla. efter en vit A-formad tshirt, men jakten på den får fortsätta. Hittade ingen i min storlek tyvärr ;(
Men jag köpte ett nagellack som var i samma färg som min mobil, som jag har velat ha ett tag. :) och så köpte jag malaco godis - intresseklubben antecknar! ;)

Imorgon blir det typ sjukt mycket plugg, eftersom jag har varit på intagningsprov och varit sjuk en del har jag missat rätt mycket. Så jag ska göra massa matte, spanska och HK. Kan INTE säga att jag ser direkt fram emot det. YSCH.

Men ha en kalasfin helg, nu ska jag äta glass och bara ta det lugnt! / Niccie

Jiha, mysdag!

Hello!

Hade ju intagningsprov igår, och senare på kvällen var jag på konsert och såg Fall Out Boy, shit vad bra dom var! mej lajk alåt. dom är riktigt duktiga!
Så, när jag kom hem var det bara att slänga sig in i duschen och ner i sängen! Somnade vid 1 och var väldigt trött efter allt hopp och intagninsprovet tidigare på dagen. 

Idag hade jag ett till intaningsprov å då träffade jag Louise igen, kihi. Tjejen från Karlstad som jag träffade på Kulturama i söndags, vi hade samma itagningsprovstid nu med! (; Shit vad jag hoppas att det blir som vi vill, för att det skulle vara så perfekt! Vi skulle få så enormt kul! Åh, :)
Efter intagningsprovet följde jag med Lousie och hennes mamma lite på stan och åt lunch på en Amerikans resturang - mycket gott! :) Efter vi ätit lunch gick vi in på NK och lallade runt och försökte hitta Converse butiken. Men det gick inte så bra :D

Sedan tog jag pendeltåget till Spånga och bussen till skolan för att gå på utveckligssamtal. Och nu är jag hemma och har precis ätit middag och om en stund ska jag åka iväg och dansa!
I en grupp som jag inte har dansat i innan. Men det är typ bara en engångs grej!  För att jag missade dansen igår! Men det ska bli kul ändå, för det är ju kul att dansa!

Ha det braigt! :)

Nervositet, urladdning.. GALEN nervositet.. (super urladdning?)

Aluha,

igår var det ju intagningsprov då. Mitt första! Jag kan inte säga att det gick så bra som jag hade hoppats.. Det som gick bäst var teatern, och den var jag nästan mest orolig för. Pretty insane..
Sången gick bra.. eh, och det som gick mindre bra berodde väl egentligen inte på mig.. utan på en, höhmm.. ja, inte mig!
Dansen var svår. Jag hade ALDRIG i hela mitt liv, dansat jazz innan.. så det var väldigt svårt! Plus att det gick väldigt fort fram.. Jag anar att dansen var mycket grundsteg i, det var därför alla ballet, jazz och moderna dansare som gjorde intagningsprov samtidigt som mig, lyckades så bra.
Jag träffade många trevliga människor och framför allt två som jag lärde känna lite bättre. Ena bodde i Karlstad och den andra i Sollentuna, trevliga tjejor! :))

När intagninsprovet var färdigt, var jag trött och hade inte så himla mycket energi kvar att ta mig hem på. Men jag hade sällskap en bit, så det gick ganska bra endå! :)
Väl hemma hade jag den ofantligt otrevliga och tråkiga boken Comedia Infantil att läsa klart! Jag tycket att den är SÅ tråkig. Fint budskap, men så otroligt galet tråkig. Det är synd att de måste göra någonting som skulle vara bra att läsa och kunna - så fantastiskt tråkigt. ATT de lyckas - suck. Om ni ser fram emot en bok som är en plåga att läsa, utan höjdpunkt utan det händer bara samma sak hela tiden, läs den! höhö, men det finns ju folk som tycker om den, men jag tycker att den saknar det lilla extra som en bok kräver för att man ska kunna ha svårt att sluta läsa. - det fanns inte alls.

Imorgon blir det ett till intagningsprov, mitt förstahandsval och SNACKA om att jag är nervös.. Jag trodde att jag var nervös inför intagninsprovet igår, men icke. Det är värre idag, men det ska samtidigt bli kul :)
Jag är typ dubbelt så nervös idag som jag var i lördags, uuuiiihihhhhhhhhh........ wah. Så det blir nog en större urladdning imorgon.

Imorgon blir det konsert också, med Milla, Elin och hennes kompis. Shit så skoj. Fall out boy, ska vi se. för er som ville veta! :)

Kram på er!


Dagen före dagen.

Tjo,

Lördag idag, imorgon gäller det. Då är det mitt första intagningsprov! Jag har övat på sången och teater texten idag och det känns ganska bra! Jag börjar även bli sådär "lagom" nervös - höhö. Och tror att jag ska glömma bort allting, men.. ja! det gör jag förhoppningsvis inte! inte om jag får bestämma iallafall! :)
Jag skriver mer imorgon om hur det har gått(!)
Nu ska jag duscha, packa ner sakerna och sen öva teatertexten några gånger till innan jag går och lägger mig. Ska upp halv tio imorgon - jihaaa!

Kram på er, have a goodeligoodeli lördag!

Pirrig? Nervös! Förväntansfull?!

Hej alla,

sitter här nu, det är fredagskväll - fy så skönt.
Det är en dag kvar, på söndag smäller det, om exakt 35 timmar startar mitt intagningsprov nu. Den senaste veckan har varit långt ifrån lätt att ta sig igenom, jag är nervös pirrig och en aning orolig för hur det ska gå. men, det ska förhoppningsvis gå vägen! Imorgon (lördag) ska jag öva hela dagen, jag ska sjunga låten fleraflera gånger och öva teatertexten, och när jag får tid över ska jag läsa i min bok. Det blir en konstig helg för mig denna gång, ingen vila alls. Inte förrens på onsdag då man ska ladda om inför spanskaprovet. Jo, för jag har ju två intagningsprov veckan som kommer nu också, ett på tisdag och ett på onsdag. och ett nu på söndag!
Veckan som har passerat har förövrigt varit bra, med massor med vårtecken och det är ALDRIG fel. Conversen å vårjackan är framtagen och det känns helt enkelt underbart. :)

Nu har fredagen passerat iallafall och det är helg och jag är trött som ett piggsvin. Så ni får ha det underbart och så får vi se när det blir tid att skriva nästa gång. Datorn är inte prioritet nummer ett just nu, snarare nummer 100!

Have a good helg! Krameli <3

Estet för hela slanten!

Hejsvej!

Det här har varit den skönaste skoldagen på ett tag, även fast man var ganska trött när man kom hem sen. Vi har haft 2 h musik (1h kör och 1h vanlig musik). Väldigt kul! :) Sen hade vi SO, då vi faktiskt inte gjorde speciellt mycket mer än satt och pratade. Vi ska göra något arbete om varsitt U-land, hela klassen. Så alla får olika! JIPPIEEEJ.
Men iallafall, musiken var kul, och kören också. Vi sjöng i mickrofoner på kören, alla hade varsin, hihi! det var kul! :)
På musiken var det var ett läskigt läxförhör som jag inte hade riktigt koll på. Men det gick förhoppningsvis helt okej!

Vi fick reda på att vi ska skriva en egen låt också, i grupper. haha, roligt - men svårt att skriva bara på beställning. Vi ska iallafall skriva en töntig kärlekslåt, hihi. vi får se hur den blir!
Fick mina omdömmen idag också, de var helt okej! =) jag är nöjd iallafall. - skönt

Efter skola gick jag hem och då fick jag chokladtårta, hihi. Sen gjorde jag kemiläxan som vi har till imorgon - tråkigt! och sen när Hannah kom hem så övade jag och Hannah på låten, kort kort, innan middagen, det gick inte så bra. kemi förstör självförtroendet ;)
Men efter maten tränade jag C-dur skala och sen övade vi även på låten - det börjar arta sig tror jag! känns skönt.
Klockan halv åtta dansade jag i 45 minuter - skit kul - och när jag kom hem pluggade jag på teatertexten och sjöng lite mer. Jag hoppas att det kommer att gå bra på söndag, tisdag och onsdag nästa vecka. Jag börjar bli så nervös!

Idag har varit en typisk estetdag med musik och dans med även en gnutta teater - shiat så skoj! älska, :) även om det är knepigt! :)

Ha det finelifinemang. Kram!

VÅR!

Hejhopp,

DET ÄR VÅR! Fy vad underbart skönt det var idag utomhus, solen sken och fåglarna kvittrade! Imorgon blir det fram med vårjackan och solglasögonen, för conversen åkte fram redan i lördags! Fy så underbart, nu är det vår på riktigt. :) 
Det gjorde denna måndag lite roligare än vad den annars kulle vara! Helgen som har passerat var iallafall väldigt rolig! Umgicks med Milla och vi hade det sådär konstigt kul som vi brukar ha. I lördags kväll tittade vi på melodifestivalen och såg när The Ark vann och sedan gick vi hem till Millas pappa och träffade Lagströmp & Vitingen! Det var väldigt roligt, och det låg iprincip popcorn överallt efter vårat "tv-tittande". För övrigt så suger jag på att kasta popcorn!! Men Milla var sämre ;D
Vi lekte hönor utomhus också, och hoppade runt på en viss persons tomt. Och tittade på into the blue, eller rättaresagt så kollade Vitingen på den! - vi andra hade små problem med att sitta lagom stilla.
Lyckad helg iallafall!

Idag var det som vanligt skola, och tur som jag hade, hade vi redskapsgymnastik på idrotten. Kulkul! Det brukar vi aldrig ha!
Martin och Nea hade intagninsprov idag också, på samma skola som jag också ska söka till(!) Hoppas att det gick bra för dem. :) Tänk - på söndag är det min tur.. och hela nästa vecka är fullsmockad. Plus det ska jag hinna läsa ut den där otroligt sega boken, comedia infantil. GAH! usch, urk.

Nej, jag måste plugga mer musik teori och spanska nu, vi har läxförhör imorgon! iih. Måste öva på sången med, och teater texten.

Mycket att göra nu, kram banan <3

HELGHELGHELG

Hallelåja!

Shit vad det är underbart, det är äntligen helg! Eller.. äntligen och äntligen, det har gått väldigt snabbt. Men helgen är ändå bäst!
Visst är det skönt att det känns som om våren är pågång? Jag kan inte säga hur mycke jag har längtat! Och på söndag kommer det att vara 12 grader och SOL! Då kommer det nalkas vår! åh, så underbart! Tänk, snart kanske det tillochmed är sommar och man står där på skolavslutningen, med en fin klänning med sommarkänslor och pirr i hela kroppen, och sjunger för sista gången i kören på Sundbyskolans scen. Och går sen ut med en sexåring i handen och en blodröd ros i den andre. Den sexåringen man håller i handen, har knappt påbörjat sitt liv, och jag ska precis ta det stora steget ut i det nya, främmande. Det känns roligt, men lite skrämmande på något sätt. Jag ska ta grundenten! Roligt. Jag längtar till sommaren!
Igår konstaterade jag att jag redan mentalt hade flyttat ifrån Sundbyskolan och börjat längta till gymnasiet.. Men alla säger till mig att jag kommer att bli förundrad över alla känslor som man känner när man står där i klassrummet, på scenen, sitter på stolen, för sista gången som elev på Sundbyskolan. TÄNK! det är kanske/antagligen den sista gången du ser hela din klass! Vissa av dem kommer du aldrig att se igen! Usch..

Nåja, nog av det.. Idag har jag varit i skolan och haft det otroligt skoj och sedan har jag varit hemma hos Milla och bakat misslyckade vaniljbullar.. eller, de blev ju goda! bara det att vi visste ju inte riktigt hur vi skulle göra så de blev lite knasiga! :D
Nu sitter jag här mätt som en plätt, det kliar i halsen och jag är trött som en bäver, det ska helt enkelt bli underbart att få gå och lägga sig i sängen och sluta ögonen och SOVA! Imorgon blir det stan med Milla, vi ska kolla efter fina skor NK och på någon annan konstig affär! Parfymen ska det också tittas efter, och se hur mycket det egentligen kostar. Hoppas den inte kostar en förmögenhet ():) Det lät iaf inte så! hihi..

Hörrni, hörrni! Ha det bra vettja! Så hörs vi, KRAMBANAN :))


Torsdagens skidutflykt till Romme!

Hej alla!
Igår var det idrottsdag i skolan och man kunde göra massa olika aktiviteter. Jag och mina kompisar hade valt att åka till Romme som ligger i Dalarna, Borlänge. Vilket var otroligt skojigt!!
Bussen avgick från skolan klockan 07.15 och samlingen var vid 07.00, så det var bara att pallra sig upp klockan sex! Snabba i sig en nyttig frukost för att orka halva dagen fram till lunch, klä på sig, sätta upp sammanhängande flätor i mitt korta nyklippta hår och slänga ner allt man skulle ha med sig i väskan! Piuuh!
Sedan kom Helena och hämtade mig, och vi lastade in oss i bilen och åkte till skolan. Väl framme ringer Milla min mobil och undrar var sjutton vi håller hus, då visar det sig att klockan är 07.10 och vi var ganska sena. Men vi fick väldans braiga platser ändå!
Bussresan skulle ta ca 2 h 30 minuter, och bussresan dit var inte speciellt händelserik. De flesta var ganska trötta och satt bara och tittade på film och pratade.
Framme var vi runt klockan 10.00 och då var det bara att hoppa ur bussen, slänga på sig pjäxor och ta med sig skidor och matsäck och vandra bort mot skidbackarna.
Felicias kompis Carina skulle hyra skidor, och försvann därför bort med resten av människorna som skulle hyra. Så henne lyckades vi tappa bort rejält och det tog en stund innan vi alla fick åka.
Vi hann åka några åk innan det var dags för lunch. Efter lunchen begav vi oss ut i backen igen och åkte.
När det var drygt en timme kvar innan samlingen splittrades vår grupp och jag och Milla åkte själva en stund. Vi åkte bla en röd backe, som är väldigt rolig att åka. Men när jag kom ner så körde jag in i nät-staketet som står vid sidan av liften så att den lossade! Jag kan inte påstå att jag är speciellt duktig på att åka skidor, men jag tycker att det är väldigt roligt! MEN, jag ramlade bara tre gånger. Och två av dem, när jag stod stilla! Bra va? :D

Vid klockan tio i tre hade jag och Milla hittat en galet rolig backe, men då var det inte mycket tid kvar. Så det var bara att gå tillbaks till bussen för att åka hemmåt igen.
Man kan säga att vi var en aning trötta på bussresan hem, och även när man kom hem! Somnade nästan så fort jag la huvudet på kudden igårkväll! SKÖNT!

Det var allt jag hade å säga om vår trevliga dag, det var mycket mysigt!!!! Kram på er!

Länge sen!

Hejhopp!

Det var ett tag sedan som jag skrev, men nu hade jag tänkt att jag skulle komma igång igen.
Jag gjorde andra saker på sportlovet, så det blev aldrig riktigt tid över för att skriva i bloggen.
Men nu är ju sportlovet över, det känns konstigt tycker jag.. Jag vill inte riktigt gå tillbaks till skolan igen, även fast jag inte var där idag. Jag fått något konstigt så jag har blåsor i munnen, men jaja, vi ska inte gå in på några detaljer. Det är inte värt det! (; Har iallafall haft det sedan i måndags förra veckan, och det har bara blivit värre i munnen sedan dess, men idag har det satt sig i halsen mer. Vilket helt enkelt inte kunde suga hårdare, eftersom mitt första intagningsprov är om en vecka, exakt! iiih, ;S men eftersom jag har bestämt mig att jag ska bli frisk så jag kan öva fram till det, så borde det väl inte vara några problem? Och om blåsorna inte vill ge sig.. så får jag väl boka om den tiden? Även fast jag helst vill göra det nu, för det är så pirrigt.
Jag pratade med vårdcentralen idag också! det är så illa att människor inte kan prata och vara lika förstående när de pratar med barnen eller ungdommarna, för att de anser att vi inte kan någonting, undrar vilka som är otrevliga. Om det är undommarna eller gamlingarna, shit vad elak hon var ;s

Aja, hela dagen idag har jag tagit det lugnt. Det var egentligen tänkt att jag och Milla skulle framföra förslaget på datum och allt till klassen idag, men jag mådde ju inge bra.
Imorgon ska vi iallafall det, om jag så bara ska gå dit på en lektion bara för att säga det. Bokar vi inte imorgon så tar dem nämligen bort oss från vandrarhemmet, vilket suger! ;O

Men nu sitter jag iallafall här med ett glas med citronvatten - AJ vad ont det gör(!) - och degar. Nu ska jag nog spela sims, fast jag vet inte om jag orkar. Jag tror jag gör någonting annat istället, kollar på mer KEDS - skor. jag är kär i några av dem! Jag ska nog beställa tror jag, de finns så många fina. Men jag är särskiljt kär i ett av paren, vi får se om det blir några sånna skor! :)

Champion Mosaic Slip OnChampion Razor Slip On Shamrock
Champion Lug Destroyed Slip On StripesChampion Luxe Pink Ribbon

jag är kär iallafall, ooh.

hejdå på er! :)

Long time, no see

Hejsan!

Det var ett bra tag sen sist jag skrev! Närmare bestämt att fredags var senast..
Sedan dess har jag inte gjort något som är väldigt super intressant, förutom att jag har varit med Milla i princip varje dag tror jag :) och det har varit väldigt skojigt!!
I måndags ringde vi runt och pratade med alla ställen och personer som vi behövde tala med innan när vi skulle beställa inför klassresan. Det gick ganska bra tror jag! Och så klipptes jag i måndags också, vilket jag blev väldans nöjd med! :) Skönt när det är nyklippt, och fräscht!
I måndags fick jag även reda på resten av tiderna till mina intagningsprov, det känns läskigt att det är snart.. om nästan en vecka :s (!)
Idag har jag tagit det lugnt och övat lite på låten och sedan ikväll har jag varit med Milla :)

Näe, ska kila nu(!) :)

RSS 2.0