I'm back!

Tjabba!
I'm back from out of Västkusten! Borta bra men hemma bäst. Jag har ändå haft en helt fantastisk vecka, och bara gjort roliga saker. Shoppat, ätit mängder av godis och tagit det lugnt. Julklapparna var mycket pengar som jag redan har shoppat upp, fick även GossipGirl boxen som jag längtar så länge efter och jag har redan sett 4½ avsnitt! JAG LOVAR, det är den absolut bästa serien någonsin! Jag tycker mer om den än om OC, för OC spårade ut väldigt tidigt. Gossip Girl rules. Så jag vill lätt ha alla boxar. Hursom! Jag fick den av mina helt underbara systrar! :) Fick jätte fina örhängen också m.m. Jag får väl visa er allt jag har köpt och så sen! Det behövdes verkligen pengar så att jag kunde köpa kläder! Har inte handlat på hur länge som helst.. Kul i varje fall..

Resan hem var dock smärre dramatisk.. jag och trånga utrymmen fungerar tydligen inte alldeles för bra.. Men det kan väl förstås när vi är var fyra stycken i en Kia Picanto med såhär mycket packning var + en femte mans packning.. Ja ni förstår situationen. Fyra människor och fem personers alldeles för överflödigt stora packning...


GOD JUL!



Hejdå på er!

Imorgon är det julafton, och det ska jag fira i Varberg. Galet mysigt! Jag kommer hem igen 29-30 december, lagom för att gå på fest på kvällen, för alla dansare you knoware. Ska bli galet mys även det. Det känns helknäppt att det är julafton imorgon som jag har sagt en miljon gånger. Nu är iallafall allt packat utom datorn som jag ska slänga ner i en väska! Ni får ha det så bra över juldagarna så hörs vi om en vecka igen! Ät massa gott och njut och ta vara på tiden som ni får med familj och vänner som ni firar julen med!

GOD JUL!

Dagen före doppare dagen..

Godnatt. Imorgon bitti ska jag upp vid tio för att packa, fixa mp3n och massa annat som ska vara klart innan vi åker. Vi åker runt tolv - ett imorgon så det blir rätt snabbt jobb! Jag vet ju vad jag ska fixa och vad som ska packas iallafall, och tur är väl det.

Jag kan verkligen inte förstå att det är julafton imorgon (ja klockan har ju passerat tolv, som vanligt när jag är uppe och ska sova haha.)! Helt galet. Nu ska jag i varje fall sova, och jag ska försöka svänga in här imorgon en snabbis och ge er en liten update innan jag drar! Godnatt

Dan före dan före doppare' dan!

Dagen började vid halv elva, och fortsatte runt tolvsnåret mot Kista för att inhandla de sista julklapparna och kolla på nyårsklänning. Julklapparna gick det helt okej med, nyårsklänningen gick det mindre bra med. Har dessutom inga pengar att köpa nyårsklänning för nu, och om det knyter sig ordentligt får jag helt enkelt ta min benvita klänning som jag aldrig har använt eller min svarta som jag bara använt en gång.

Hursom, annars har jag bara tagit det lugnt idag. Planera jag hade hanns inte med, så jag stannade hemma och fixade julklapparna istället. Även fast jag som vanligt glömde bort något som jag var tvungen att göra. Smart! Haha. Så typiskt mig. Hursom så är inte det hela världen, det löser sig alltid.

Kan inte förstå att det är julafton i övermorgon.. Har nada julkänsla!


4:e advent



GLAD ADVENT.
Dagen har varit jätte mysig, har umgåtts mycket med min syster och spelat Sagan om Ringen på Ps2! Vilket var ett bra tag sedan och det var mysigt. Annars har jag inte gjort mycket idag alls, bara tagit det lungt och känt den konstiga men oj så sköna känslan av att det är jullov. Men jag har verkligen inte alls förstått att det är julafton om två dagar! Det var ju för sjutton gubbar nyss det var julafton 2007 och jag och mina syskon fick våra datorer!? Min dator är ju ny! Eller? Helt sjukt i vilket fall som helst och jag har fortfarande ingen julkänsla. Jätte trist, men sant. Ska försöka tillåta mig själv att varva ner ännu mer, och insupa de härliga dagarna innan julen för jag vet att man saknar det när det över.
Imorgon (idag) blir det stan med syster en snabbis för att inhandla de sista klapparna och efter det någongång ska jag träffa H och E. På kvällen eller när det blir tid över ska det packas! Ja jag åker ju på tisdag och blir borta i ungefär en vecka - hur mysigt som helst. På nyårsafton är fortfarande planerna oklara, har ingenaning om vad jag ska göra.. tråkigt nog! Får försöka hitta på någonting.

NU ska jag iallafall sova hade jag tänkt. Ska upp tio imorgon, hör och häpna! Godnatt.

Grinchen is in da house.

Nu ska jag kolla på Grinchen! För när jag skulle se den för en vecka sedan så fungerade inte filmen, eller ja den var störd. SÅ NU SKA JAG SE DEN! Mys.

Kreativitet



Varför vaknar min kreativa sida till på natten för? Jag får ju inte sova! Jag kommer på hur mycket som helst! Dans, texter allt möjligt! Rackarns tidsrytm. Vad gör jag vaken nu? ;p

Songs for me, truths for me


SÅ fin!

Jag önskar mig..

Jag kom precis på en (egentligen flera) saker som jag verkligen vill ha! Gossip Girl säsong 1 på dvd och hela bokserien! Jag har läst hälften av bok fem, och såg just det nu att jag inte läst klart. Så det ska jag göra nu så fort jag bara kan, men då vill jag ju ha fortsättningen också. Ohwie.

Gossip Girl 6 - Leva livet här och nuGossip Girl 7 - Ingen gör det bättreGossip Girl 8 - Fiender i vått och torrtGossip Girl 9 - Bara i din fantasiGossip Girl 10 - Det finnns bara en ...Gossip Girl 11 - Älskar, älskar inte
På adlibris.se finns de för mellan 60-70 kronor! Grymt.

DVDGOSSIP1

Jag tror visst jag är lite beroende..

Onödigt.

Nej jag har inte gått och dött eller något sånt. Jag lever och jag har haft en otroligt slapp dag! Somnade klockan fyra inatt och gick upp klockan två. Haha! Åt frukost och var klar vid halv fyra typ! Haha. Jiha!

Ska snart fortsätta kolla på en till film här, har precis sett en nämligen. Som var jätte bra! Hursom, har inte speciellt mycket mer att säga. Världens bästa M har varit på besök, mysigt!

Pusso.

Återblick av HT-08

Lite ehm.. för sent kanske? Ska jag sova! Men hallå det är ju jullov nu och såhär brukar mina jullovsnätter bli.. rätt sena! haha

Hjälp vad mycket som har hänt denna termin. Och vad bra allt har gått! Har MVG i de flesta ämnena och om inte MVG så VG. Det har gått så otroligt bra, trots att de sista fem veckorna har varit otroligt kämpiga! Jag har bara 50 poäng kvar att läsa av inviduella valet så treans och nästa termins schema kommer vara bushärligt! Jag känner mig verkligen värd ett långt och skönt jullov, med försök till att träna så lite som möjligt för att vila upp kroppen, men jag kommer nog inte kunna låta bli, mår så himla bra när jag tränar! Hursom, allt har gått super. Jag är så himla nöjd med allt! Klassen är helt otroligt underbar, mina nya vänner är bäst, jag har väldigt bra kontakt med mina gamla vänner, familjen är självklart underbar som alltid, skolan går väldigt bra och jag mår bra och har klarat mig från ettans alla sjukdomar som jag hade.

Självklart är det dagar och perioder alltid som är svårare än andra, men denna termin har varit otrolig! Och den har susat förbi, snabbare än jag har hunnit tänka och jag har utvecklats helt otroligt mycket under denna korta tid och det har inte bara jag känt utan lärare och underbara kompisar sagt.

Undrar hur livet hade sett ut om jag inte hade vågat? Vill inte veta, för jag vet att valde rätt väg!


NU ÄR DET JUL!

.. och jag har INGA julkänslor whatsoever?!

Vilken jätte skön dag det har varit! Sov i ungefär 8,5 timme men sov som en stock när jag blev väckt imorse vid halv tio. Hursom, lockade håret med plattången (som var ett väldigt bra sätt att locka på! tror det gick snabbare än med locktång!) sminkade mig, slängde på mig halvfina kläder och drog in till stan, två tåg senare än jag egentligen skulle ta för att komma i tid. Hursom så fikade vi på cafe 60 vid Rådmansgatan och på tunnelbanestationen fick jag en smärre chock, hursom efter drog vi till Kungsholmens kyrka där skolavslutningen var. Mysigt, och sen åkte vi tillbaks till stan för att köpa lite grejs.

Köpte en tunika till julafton och en Ben & Jerrys glass Half baked. Så kul har jag haft idag! Nu är jag trött som en korv.

Avsluta meningarna

1. Jag har insett att man måste våga ibland.
2. Jag lyssnar på Jordain Sparks - Next to you
3. Jag pratar ofta om precis vad som helst. 
4. Jag tycker om när jag är med familj & vänner
5. Igår var jag i skolan
6. Min första riktiga kyss var mysig
7. Jag avskyr en del saker..
8. Kärlek är jobbigt men något väldigt fint som är värt att kämpa för.
9. Jag gillar att dansa.
10. Jag kommer alltid satsa allt för att nå dit jag vill.
11. Jag är hemligt förälskad i Sylvester. Om jag säger det här är det ju inte hemligt?
12. Sist jag grät var när jag var ledsen.
13. När jag är glad känns ingenting omöjligt. 
14. När jag vaknar på morgonen är jag oftast väldigt glad!
15. Innan jag går och lägger mig brukar vara vara rätt trött..
16. Just nu tänker jag på att det är sjukt att det är jullov!
18. Idag har jag varit på fikat, julavslutning och shoppat därefter.
19. Inatt ska jag sova!
20. I morgon kommer jag att träffa världens bästa Millapilla <3
21. Jag vill verkligen att mina drömmar ska slå in!

JULLOV!

Underbart!

Nu är det halvtid..

Det känns helt sjukt, jag har gått halva min tid i gymnasiet nu och det är sjukt, det är 5 dagar kvar till julafton nu idag, fredagen den 19 december och som jag sa så fyller jag år den 18 januari vilket är mindre än en månad bort. Det är knappt 13 dagar kvar till nyårsafton (som jag inte ens vet vad jag ska ha för mig på!) och allt bara öser på i en rasande fart! Jag lovar, snart sitter vi i skolan i matsalen och har champagne frukost och har lagt ut varenda öre på den perfekta klänningen, flaket, studentskivorna, festkläderna osv. Jag menar, denna termin har gått så snabbt att jag inte ens har hunnit med. Veckorna har liksom bara susat förbi..

Hursom, imorgno(idag) är det julavslutning. Ska träffa S innan för att fika på Cafe 60! Ska bli väldigt mysigt. Efteråt måste jag verkligen kolla på en julklapp som saknas och en klänning till julafon. För jag har ingenting att ha på mig! Det är panik till imorgon vad jag ska sätta på mig som är lite finare, jag har inte köpt nya kläder på åtta år känns det som! Å andra sidan hittar jag inte ens några fina kläder.. modet är mer än speciellt just nu.. Aja, slutsnackat! Ska upp halv tio imorgon och locka håret och fixa lite. Sedan ska jag dra mig mot stan för en liten fika, myspys!
Vi hörs imorgon, och här har ni en otroligt ful bild på mig, men man ser väl någorlunda hur hårfärgen är..
GODNATT!


Bild från idag, otroligt osmickrande och håret ser inte riktigt ut sådär.. Men ni får en idee om hur det ser ut iaf! (;

Min torsdag

TJOHEJ.

Kan inte förstå det faktiskt är julavslutning imorgon, helt sjukt. Skolkatalogen har kommit idag också, hör och häpna! Som tur är så ser jag faktiskt helt okej ut! Annars har det varit en chill dag, med en timmes shopping med U och L inne i stan. Mysigt! Köpte med mig en SOLO (tidning) hem, satt och kollade i skolkatalogen och läste lite. Annars har jag inte gjort mycket strunt idag och timmarna har bara flugit förbi.

Ni ska få se en bild på håret också, men ser ut som en mupp på alla bilder.. hihi

FINALLY!

Ja, jag lever. Jag har ÄNTLIGEN skickat in engelskaarbetet som är det allra sista jag gör på denna termin i skolväg. Snacka om skönt och jag har inte ens fattat det själv än. IJag kan göra änglasång! (Haha!) morgon är det sista dagen i skolan, och om 6 dagar är det julafton och om exakt en månad (hey klockan är över 12!) så fyller jag år! Jag är glad, hipp hurra!
Jag har världens bästa vänner dessutom och jag är supernöjd med håret nu när jag har färgat det idag! Min snälla syster hjälpte mig.

Nu är det dock dags att sova. Och ni(!) min kamera som det var en konstig prick på som vi skickade på rengöring, är nu hel och väldigt ren! Och jag är jätte glad för det! Muhaha. Imorgon börjar dagen med en kaffelatte och tittandes på film med dansträningsgruppen, efter det svenska, lunch, jazz lektion(får reda på mitt betyg aah) och sist engelska. Chillidilldag.

GODNATT! Jag ska upp 06.20, sjukt härligt. Not! Tur att det är sista dagen i skolan och att bi örjar 13.00 på fredag! Tjohej!


En vecka kvar till julafton! It's sicko jao!

Tänk, en vecka kvar till julafton. Om en vecka är jag i Varberg! Underbart ju. Ska sova nu, det är för sent! Dumma mig. Jag är så dålig på att lägga mig i tid. Sov 9h i natt, vilket var helt underbart!

Imorgon blir det betygssamtal med modernadans läraren (får reda på duettbetyget, LÄSKIGT!), får tillbaks historiaprovet och sedan slutar jag! Då blir det en liten överaskning till min syster och så ska jag köpa hårfärg, för på kvällen ska jag färga håret och skriva en sjukt bra uppsats om Varberg.

Jag har tre blåsor i min mun som gör ont! Dom är väl utspridda kan jag tala om, ja nu vet ni det också!

Godnatt!

And life goes on..

Dagen började mindre skoj med alldeles för lite sömn (ca 5h) och med ett mindre roligt humör. Dock vände allt! Matteprovet gick nog okej, hoppas på G för G delen gjorde jag på bara en kvart. Känns som om det var för lätt! Haha. Så vi får väl se. Kulturhistorian som jag suttit uppe till ett och pluggat på gick bra också, och där är jag övertygad om att jag får G! Annars är väl det en sorglig historia, haha.

DET BÄSTA PÅ HELA DAGEN.. var att jag fick reda på att jag får MVG i Balett! Är helt överlycklig. Kursen heter visserligen dansträning, men ja vi har den i balett! Jag är helt överlycklig för det trodde jag inte! Är helt extatisk, då hon också sa att det inte var något svårt beslut att sätta MVG på mig. Är jag glad eller är jag glad? Wiiee.

Imorgon är det föreställning för barnen som kommer och tittar. Vi ska tydligen inte ha någon balett(?) fattar ingenting just nu, nu kom jag på att vi kanske inte ens har någon svenska? Aja hursom.

Vår klass har fått vara de första med att testa barndomsprojektet, och det är vad vi ska visa upp för barn imorgon. Vi ska iallafall visa upp det om vi vill (dansdelen får välja om vi vill visa upp det eller inte). Och förmodligen så visar vi inte upp då vårt inte alls är bra nu när J är borta.

Hursom, nu ska jag ta igen lite sömn är det tänkt! Sweet dreams!

Tur att någon smart nisse har uppfunnit powerdrink!

Är uppe alldeles för sent, men jag och pappa har pluggat till Kulturhistorian imorgon - haha! Dessutom har jag matteprov klockan åtta imorgon bitti. Och jag kommer att sova cirka 5 timmar om jag har tur, ja snälla hjälp mig och hålla tummarna!

Både kulturhistoriaprov och matteprov imorgon på fem timmars sömn! HEJ POWERDRINK! Godnatt Sverige.

3:e advent

Sitter och har huvudvärk, käkar godis, dricker kaffe och pluggar. Det är riktigt tråkigt! Har suttit med matte sedan klockan ett, och jag har tröttnat! Nu ska jag sätta tänderna i Kulturhistorian som vi har prov på imorgon istället för matten ett tag.
Känner mig inte motiverad till att få ett högt betyg på något av proven, utan vill mest att det ska passera och försvinna! Det skulle vara väldigt skönt.

Bara jag får G så är jag nöjd.

Vart tar tiden vägen egentligen? Det är redan tredje advent idag!

Sankta Lucia!

Det har varit en mysig Lucia! Åkte in till stan för att träffa E och H, fikade på Kulturhuset och så fick E äntligen sin födelsedagspresent (bara 1½ månad senare). Vi kilade in på H&M också, och jag köpte mitt mineralpuder som jag gillar så mycket. Har även bestämt mig vilken färg jag vill färga mitt hår i, tror jag.. ska kolla lite mer på hårfärgen på Coop så fort jag får tid!

Jag har fått en jätte söt "Luciapresent" av pappa och L. Nämligen en chokladkalender, haha till julafton! Jag ska spara alla femton första till på måndag, så man kan äta jätte många då när man är som mest godissugen! Haha. Världens finaste motiv också med Nalle Puh med motiveringen "Niccie är tiger, doink doink doink". Always been, and will always be väldigt, väldigt studsig..

Träffade supertrevliga italienare på tunnelbanan som började snacka med mig! Dom hade varit på typ tre luciatåg och skulle på julmarknad inne i stan, och på Grönalund bland annat. Min engelska var förvånandsvärt bra! Blev stolt där.. Haha, men det var iallafall en upplevelse. Italienarna var supertrevliga!

Imorgon blir det dock en pluggdag för min del. Har två prov på måndag och jag har skjutit upp att plugga på ett av dom! Har inte ens orkat bry mig! Är verkligen helt totalt slut. Det känns som att det har gått över gränsen när man har ständig huvudvärk, inflammation i hela kroppen och man har så mycket att göra att man inte hinner att sova, och heller inte hinner klart med läxorna som man börjar med, och så tappar man matlusten! Kul..

Jag behöver lov!

Och nu är lovet bara en vecka ifrån, med två prov och världens största inlämning och maybe världens största hemsida som ska vara inlämnad också. Ja, vi får  väl se vart detta slutar någonstans. Jag ska iallafall börja med att sova, och inte oroa mig. Bra början tycker jag! Godnatt! =D

Trevlig lucia!

Jag ska spendera kvällen med min pappa och min syster framför tvn och se på filmen Grinchen! Jag har varit sugen på att se filmen sedan första advent, och ikväll ska vi se den! Jag vet inte varför jag så gärna vill se den, jag antar att den ger sådana julkänslor! Haha, Jim Carrey är dessutom helt galet bra i allt han gör! 
Och vet ni att den lilla flickan som numera inte är så liten längre, nu spelar självaste Jenny Humphrey i Gossip Girl! Några år senare alltså...










Taylor Momsen


Ha en mysig kväll!

Väldigt fin..

"If you can dream it,
if you believe it,
like I believe it
Standing here with you
You brought me something,
right out of nothing..
You are the one thing that makes it all come true"

"As long as you are with me, I'm happy to be someone in this world."

"You are the nights I will remember as long as I'm walking on this earth."

"If you ever come to doubt this words, let me be the one to break it to you. I'm gonna love you endestly with every bit of me.."

Bästa vinnarlåten på Idol lätt. Några rader ut låten bara. Så fin.. Som jag redan har sagt!

With every bit of me

Jag älskade verkligen Idollåten i år. Det var den bästa Idollåten som någonsin gjort och Anders Karlsson (trorjag?) kan verkligen skriva låtar! Texten måste vara bra i låtar enlgit mig, för oavsett om musiken är helt fantastisk och texten handlar om något helt sjukt som inte passar, så rådissar jag låten på en gång. Texten och en fin melodi är det viktigaste och helst ett slut precis som denna låt, där man upprepar a bridge i slutet. Superfin.

Ja, nu vet ni det också! Var bara tvungen att säga det. För jag älskar verkligen den låten. Ska lyssna på den med Kevin en gång nu, sen ska jag sova! Är så trött att jag typ halvsover nu. Konstigt, när man inte sover som man ska på mer än en vecka? Haha. not so..

Orangechocolate


MUMS


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Kevin Borg. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
KEVIN IS DA SHIT! LOVELOVELOVELOOOOOOOOOOOVE

Every little bit of me..

JAG SMÄLTER. Dendär Andreas Carlsson kan då konsten att skriva låtar! Mygod vilken låt. Loveit och Kevin gjorde den helt fantastiskt. Jag svimmar. Haha!

GO KEVIN

kevin och Alice möts Foto: Bertil Ericson / SCANPIX /TV4
Kevin kommer ju vinna. Annars är det riktigt konstigt!

Jag ska söka jobb på Burger King!

Nu har jag precis bränt hamburgarna pappa så snällt bad om hjälp om. Känns som om jag mer har själpt (stavning?) honom nu. För de är svarta och hårda som knäckebröd.. Yey! Bravisimo.

Barndomsprojektet.

Nu är det dags att sova! Kvart i sju ska jag upp imorgon för att gå på min lillasysters luciatåg. Ska bli jättemysigt, eftersom hon går i min gamla skola och hon ska även sjunga solo! Får se om det är några lärare där (det är det säkerligen).

Imorgon är det redovisning av barndomsprojektet! Vi gjorde klart våran i onsdags och repade några gånger, med andra ord känns det rätt bra! Så klockan 12 imorgon smäller det i teatersalen i skolan! Fäätt naaajs. Svarta kläder, lite sminkning och ett jäkla bra humör! haha. På tisdag ska vi visa upp dem för barn! Yeah, go oss utan en J i gruppen som är i Argentina och guppar.
NEJ, jag ska ju herregu upp kvart i sju! SOVGOTT.

This is my now



 

Konstigt men så underbart hur det helt plöstligt kännas så starkt. Att överanalyserar allt, sedan börjar allt att snurra. Det är som sockerdricka ut i fingertopparna och en obeskrivlig lycka med en kittlande känsla i mellangärdet. Ett hopp och en rädsla.

Denna känsla kan beskriva tusen olika grejer jag känner just nu! Helt underbart, främmande, läskigt och nytt. Mitt ibland allt plugg så finns det en mängd roliga saker som händer, och jag är lycklig!

ES2D IS THE SHIT, Lovelovelove.

Kom hem klockan åtta och har pluggat matte i ungefär 1 h, duschat och nu ska jag sova. Föreställningen gick trots alla motgångar riktigt bra och när man står där uppe på scenen så är det värt all ansträning, alla gånger! Älskar min klass verkligen, vi knäcker! Alla är så galet duktiga. Ni får mer information imorgon (;

Jag är helt mördbultad känner jag nu! Kroppen kan iallafall slappna av och jag känner att jag verkligen har inflammation överallt i kroppen. I axlar, rygg, skulderblad, bröstkorg och hela benen. It is lovely. Nu har vi iallfall gjort föreställningen som vi tjänade en slant på. Men jag kan inte helst slappna av ännu. Imorgon ska jag dock inte vara med på den lilla danträningen vi har, för att kunna klara av fredagen med redovisning av barndomsprojektet. Det kommer inte att fungera annars! Så imorgon blir det normala kläder i skolan, hör och häpna. Om någon bryr sig ;p

Hur mycket som helst kvar att göra! matteprov, svenskaprov, engelskadiskussion, engelskauppsats, barndomsprojektredovisning och läsa texter till imorgon (som jag inte har hunnit med! Jag hinner ju för sjuttsingen inte ens med att göra klart dom läxorna jag påbörjar.. jag blir så trött!) Och det är bara en och en halv vecka kvar till jullovet! VA, EN OCH EN HALV VECKA?! Shit. Det hade jag till och med glömt. Vart tar dagarna vägen? Man hinner ju inte leva. Herregud..

Haha, nu ska jag iallafall sova. För ännu en dag har ju passerat och det känns helt sjukt att den här dagen som har varit planerad och känts så långt fram en lång tid, är över. Sickoooo! Godnatt, nu slipper jag iallafall för sju timmar allt var plugg, skola och stress heter.. förhoppningsvis ;p Så nu ska jag dricka mitt kamomillte, ligga raklång under mitt dubbla täcke och sova gott! Hela kroppen ömmar just nu, så det ska bli skönt.. gu vad jag snackar.. SOVGOTT!

Shut up and dance..

09.30-12.10  Skolan
12.10-14.00 Absolut ingenting att göra för alla andra är på kulturhistoria (ska nog plugga matte då kom jag på! prov på fredag!)
14.00-16.00 Få upp dansmattorna till aulan (hoppas hissen fungerar) Det kommer dessutom ta en evighet
16.00-17.00 (helst till bara 16.30) Få dansmattorna på plats (det tar sin lilla tid)
16.30(isch)-18.00 Genrep med ljus, musik och allt + sminkning
18.45 börjar showen! Varar i cirkus 45 minuter skulle jag tro..

Sedan ska vi plocka undan allt och när jag kommer hem så ska jag göra klart den konsiga engelskaläxan, göra matte(!) och sova. Ni vet vart jag är imorgon, godnatt!

Alla känslorna på en och samma gång..

Jag är glad, stressad, upprymd, nervös, pirrig. Lite allt möjligt med andra ord!

Imorgon är det föreställning, klockan halv sju smäller det! Då kommer åtta underbara människor vara där för min skull, hihi. Det ska bli riktigt kul! Vi ska först köra en modernkoreografi som vår modernadanslärare gjort, efter det ska jag och Yohanna presentera showen och sedan börjar duetterna. Min och Ls är näst sist, tihi. Allra sist efter duetterna ska vi köra vår jazzlärares jazzdans och vår mentor/jazzlärare s korta jazzstycken. Ska bli riktigt nice om du frågar mig! Även om repetitionen idag var rätt rörig! Haha, men så blir det väl alltid när man ska sätta ihop saker. Med alla olika åsikter..

Hursom! Ni vet vart jag befinner mig imorgon, och kameran kommer vara med i högsta hugg! Dock inte under själva genrepet och sånt utan det får min syster och familj stå för nere på bänkraderna när vi dansar sen! Ska bli kul att ha. Har förberett allting nu iallafall, tusen svarta linnen / tunikor eftersmo jag inte kunde bestämma mig, leggings och duettkläderna. Det blir kul det här! J och jag + några stycken till ska fixa dansmattorna och lägga upp dem på scenen imorgon. Hoppas det flyter på fint!

Nej, jag är uppe för sent IGEN. Jag lär mig aldrig.. eller ja, rättare sagt. Jag hinner aldrig gå och lägga mig i tid! Sovgott!

Imorgon, idag och igår..

Nu ska jag faktiskt sova! Har pluggat sedan klockan halv tre i eftermiddags, duktigt av mig. Gjort svenskan helt klar har jag gjort, och börjat på den svårare geometrin. Det rullar helt enkelt! Dock ska webbdesignen enligt planering vara färdig till onsdag, jag har inte börjat för att vår lärare verkar vara sjukskriven och eventuell vikarie tydligen ska sättas in. Vi får se vad som står på tvn (i skolan) imorgon, hoppas verkligen inte att vi ska lämna in den denna vecka!

Målat naglarna har jag också hunnit med, som en bonus. Ceriserosa och glitter! Haha.
Imorgon är det alltså svensk redovisning, och sedan är det balett då det bara är jag J och K som ska vara där för att vi är nya och ska få betyg till jullovet nu. Läskigt och jag tror inte att det kommer gå speciellt bra.. höh! Ni vet balettredovisningen jag fasade inför som var idag? Den gick helt okej. Fick visa två övningar.. ja, hade lite fel och så. Men jag försöker att se det som att jag faktiskt inte har dansat balett innan men jag försöker ändå så gott jag kan... Ja.. iallfall, efter det är det modernimprovisation då vi ska jobba med barndomsprojektet som det är redovisning av på fredag, lunch, och efter det jazzlektion på dansträningen.. Rätt lätt faktiskt, känns skönt att känna att det är lätt!

Annars är jag glad! Trots inflammationen jag har i hela kroppen, min ena axel är angripen och tydligen rätt svullen vilket antagligen orsakade min extrema huvudvärk som inte försvann med alvedon idag, inflammationen är också där den startade i vaderna och i hela mina ben från låren och ner till anklarna!
Men jag ska dansa denna vecka ut, för nästa vecka är det nämligen bara massa betygssamtal och jag tänker minsann inte stå över en liten vecka för att sedan tjocka upp mig på julen. Ja, jag tänker jätte mycket på min stackars lilla kropp! Den kan vila hur mycket som helst under jullovet, inflammationen kan försvinna helt när jag vilar ju! Perfekt. Hihi, jag vill njuta av dansen in i det sista för jag kommer sakna det på jullovet! Tänk, 11 dagar kvar till jullov och julen är efterlängtad, jag välkomnar den verkligen med öppna armar. Massa praliner, pepparkakor, julmust och glögg. SMASKENS! ... men nu ska jag sluta pladdra och lägga mig raklång i sängen, dricka mitt kamomillte och SOVA!

Godnatt.


Livet är underbart!


Godis hade inte suttit fel nu.. men det är ju måndag!


Det är kul med lärare, man har sjutusen grejer redan och även fast dom vet det så kommer dom på små brillianta ideer att "Jag har kommit på det att när man lämnar ut frågor så är det inte så många som gör dom, så denna gång ska ni svara på frågorna och lämna in dom till mig så blir jag glad!" jiha, vilken jäkla bra idee hörru! Blir strålande lycklig känner jag!


När ska jag hinna det hade du tänkt?


Har gjort svenskan redan, ska bara läsa texterna och nu sitter jag med matten. Geometriprov på fredag! Gick hem tidigare för att mitt huvud dunkade! Det gjorde så sjukt ont, dessutom hade jag bara idrott kvar, så jag gick och snackade med läraren och fick gå hem. Så jag kom hem vid ett och har pluggat sedan klockan halv tre. Det tycker jag är duktigt!

Nu ska jag fortsätta, vi hörs snart igen!


Godnatt

Har suttit med balettläxan iprincip hela dagen. Känner att det har satt igång någon slags förkyldning lite smått i kroppen så nu ska jag sova för att få den att försvinna lika snabbt som den kom! Jag skulle gjort klart en julklapp idag, men det har jag inte ens hunnit med! Åh allt är så stressat.  Den kommer säkert inte ens hinna komma innan jul! Blir så irriterad.. Jag har inte gjort varesig geometrin eller svenska redovisningen.

Hursom, imorgon är det skola igen. Balett och det är den balettlektionen och jag är livrädd för att man ska visa de olika övningarna och jag kan ingen typ. Balett och jag är inte så goda vänner just för tillfället.

Men, jag ska inte klaga och nu ska jag sova! Puss

PALLILATION.. nut

Idag är jag trött, har konstiga spänningar i benen som gör lite ont och är kolosalt stressad. Baletthemprovet har jag suttit med sedan klockan halv tre och jag fattar inte mycket eftersom som vår balettlärare sa så har hon inte gått igenom något av detta som är med på provet med oss. Jätte svårt, helt enkelt. Och när jag försöker hitta saker på internet för att få hjälp så finns inget!

Tjurapa är jag just nu. Snart är det iallafall mat! Men HUR ska jag hinna göra allt jag måste göra idag? Det är ju svenskaredovisning på tisdag också, matteprov på fredag, diskussion på torsdag, webbdesign i värsta fall på onsdag samt föreställning.

Jag längtar tills på fredag klockan 12.00! Då är det jazzlektion. Puss


Bensjukstuga!

Jag har behandlat vaderna väldigt nu! Först duschat dem med varmt och sedan superkallt vatten, växelvis, efter det smörjde jag in dem med linement. Satte på fina benvärmare och nu har jag vetekudden vid vaderna! Jag hoppas det märks att jag har ansträngt mig för dem, och att de inte känns imorgon! Jag har faktiskt ont lite överallt, menmen.

Nu ska jag iallafall sova! För jag har varit vaken i snart 21h i sträck OCH tävlat! Jag känner det inte just nu men jag är helt utmattad och det är skola nästa vecka med tusen saker att göra. NEJ, sova var det! Imorgon är det baletthemprov, vi hörs! Godnatt!


Hallsberg


Startposen, direkt semi (bild från idag)

Dagen blev speciell idag. Första planen var att försöka stryka sig från singel, vilket inte gick något vidare... eftersom de nya reglerna är väldigt dåliga. Anledningen till det är inflammationen i mina ben som har spridit sig! Hursomhelst så tyckte ingen att jag skulle dansa, men jag testade och det gick bra. Helt otroliga resultat!

3:a i singel
4:a i par

Det konstiga på paren var att domarna tyckte att vi skulle komma 2 3 och.. 7!? Vadå 7? En tvåa och en trea och EN SJUA? Helt konstigt. Hon kan ju inte ha sett oss eller någonting, helt absurt.. Hursom, vi slutade på en fjärdeplats! Glada och nöjda.

Hallsberg 6/12 Silver ungdom/vuxna



Jag håller med Elina! En bild säger mer än tusen ord.
(även om bucklan typ inte syns och jag ser helt sjuk ut!)

3:a i singel, 4:a i par! Tjuihio!

Discosanfrancisco



Hallsberg imorgon alltså. En till av den? Haha, nej imorgon kommer det gå sugigt jag känner det på mig. Vi har inte tränat sedan förra tävlingen (där vi kom tvåa!). Sjukt! Haha. Och jag har ont överallt. Haha, men ni vet vart jag är! I Hallsberg, i en trång illaluktande lokal ;)

JAG ÄR LYCKLIG

OCH.. JAG FICK VG PÅ MATTEPROVET!


Härlig odör..

Riktigt dåligt av juryn som gjorde så mot Robin, elakt. Han borde ha stått i finalen! Hursom, nu ska jag sova. Lite sent faktiskt.. ska upp fem i halv sju, tjugo i sju blir jag upphämtad och då bär det av mot Hallsberg där det är discotävling.
Jag vet seriöst inte hur jag ska kunna dansa med den otroliga smärta jag har i mina ben just nu. Det sprider sig! Knän, muskelfästen, vader, hälsena, ankel och fotled. Gör fruktansvärt ont. Vet inte hur jag ska klara av det imorgon... Vi får se hur jag gör, jobbigt.

Nu är iallafall naglarna glittriga, håret härligt 80-tals lockigt med åtta liter hårspary och huden orangebrun! Med andra ord luktar jag ljuvligt! Som en riktig discodansare. Haha, håll tummarna för mig nu imorgon, godnatt!


GO ROBIN OCH KEVIN!

Nu går Robin och Kevin till final, nu håller vi tummarna! Puss.


SCNHYYGGG! snyggrobin
 haha

I'm gonna make this..

Gu vad skönt. Nu har jag pluggat matte sedan jag kom hem. Och vet jag att jag kan tillräckligt för att göra bra ifrån mig!
Matteprov tills jag blir klar imorgon alltså, därefter anatomi, jazz lektion, prat inför föreställningen, modern improvisation med årskurs 1 (tar fortfarande igen poäng jag missat där!) och efter skolan till sjukgymnasten. Det är tävling på lördag och jag har ingenaning om jag och min parkompis ska ses imorgon, ELLER hur jag ska kunna dansa på lördag. Jaja, det får väl tiden utvisa!

Upp kvart i sju, slänga på sig stora sköna kläder för att kunna sitta hur som helst på matteprovet med powerdrink och massa godis. Det låter väl helt okej ändå?
Håll tummarna för mig imorgon, godnatt!


A little small talk, a smile and baby I was stuck..



Nu vet jag vart jag ska gå och köpa tjocktröjor stora som hus i framtiden! Till Monki. (Dessutom är jag helt nerkärad i American Apparel) Gillar inte riktigt alla kläderna på Monki, men hej och hå vad fina tröjor de har! Stora som hus och mysiga. Dock av den lite dyrare sorten en H&M har jag för mig? Men en kanske man kan kosta på sig när man har lite pengar? Åh, jag vill ha en nu. Så fina! Ni får se mina favoriter imorgon. Ska upp sju, och jag sover inte ännu. Ja, så är det när vattnet i duschen blir SVIN kallt helt plöstligt när man är alldeles full med tvål och det bara går inte att ställa sig under kranen. Mys! Stelfrusen med en vetekudde som tinar mig ska jag nu sova!

Puss, godnatt

Livet är en fest.. nästan jämt

NU - Matte, ekvationer

PUSS!


Föreställningen blir av!


tjihu!
värst vad pixlig den blev när man förminskade den, dumma bild.. (:

Stay calm..

Det är ju riktigt najs med sena nätter och tidiga mornar, ellerhur. Plugget sätter sig verkligen då, intesant? Haha ironin sprider sig.
Nejmen, nu ska jag faktiskt sova. Och jag uppdaterar så ofta jag kan nu, under de två kommande veckorna är det hysterisk mycket att göra och att hålla lugnet är inte alltid lätt. Jag uppdaterar när jag hinner helt enkelt! Imorgon är de historiaprov, håll tummarna! Puss.

Historiaprov

Jag är ganska säker på att det inte kommer gå så bra på historia provet imorgon. Jag har inte alls hunnit att plugga, men jag gör mitt bästa. Det är bara så jobbigt att komma in till ett prov, och inte kunna någonting. 

Måste fortsätta nu, men ni vet ju vad jag håller på med iallafall!

Försök se det positiva också.. kanske

Huvudet värker, ögonen är trötta, kroppen gör ont, stressen infinner sig. På två veckor ska vi hinna med 14 olika stora grejer, är det ens möjligt så tillvidare att man inte är superman. Men så vitt jag vet så är inte jag det.
Kaffe för att överhuvudtaget orka, långa dagar i skolan, eviga nätter och för lite sömn.


Kul liv eller?

Med detta säger jag godnatt..


RSS 2.0