Nu väntar min underbara säng!

Hej på er! Dagen har varit helt hysterisk och det lär resterande dagar av denna vecka också bli! Ska försöka att uppdatera någongång, men skolan prioriterar jag före bloggen just nu. Det är så mycket att göra! Svenskaprov imorgon, historia imorgon (har inte ens hunnit kolla på det ännu!), matte, engelska, läsa bok, modern dans duett, det är en och en halv vecka kvar till tävlingen och min singel eller vår par är inte klar, jag måste solduscha, köpa nya mjukisbyxor, träna paren, göra duetten, bestämma låt, hitta en bra låt, hinna slappna av, stretcha mina muskler i vaderna där jag bygger mycket mer muskler än vad kroppen hinner med, stretcha ljumskar. blabla!

Ja, som ni ser! Tusentals grejer. Den enda lugna stunden jag har är i sängen, när jag sover! Och inte ens då kan jag helt slappna av. Något jag inte brukar ha några problem med numera. Men denna vecka är hysterisk! Räkna med färre uppdateringar, puss på er. Jag vet att ni förstår! Lämna gärna en liten kommentar som lyser upp denna vecka! Det behövs just nu!

It's going so fast!

Det gäller att vara med i slängarna nu, för mitt liv går i ett rasande tempo just nu.

Slänger in några snabba rader om kvällen och morgondagen.

Kvällen spenderades framför pluggböckerna och även lite studieteknik. Kikade på idol och så har ju varit på dans också, innan maten! Påvägen hem hände det läskigaste på länge.. jag tar det imorgon för er! När jag inte har bråttom och ska sova!

Har byggt supermycket på min singel idag, tack vare F! Tusentack. Å igår fick jag hjälp av P, tack! (: Så det blir nog bra ska ni se.. hoppas jag!  Det är nämligen bara nästa helg kvar att träna på, helgen efter det är de ju tävling! Galet. Då går bussen ner till Lidköping redan på fredagen. Jag längtar! Samtidigt är det massvis som ska hända fram till dess! Omg, vad tiden rusar förbi!
Imorgon får jag även reda på vilken låt L hittat som är perfekt till våran duett som hon uttryckte sig! Det blir säkert kalas. 

Jajust det, sängen var det ja! Godnatt på er.

Nostalgi.

Sitter här i köket och pluggar samtidigt som jag har nostalgitripp tillbaks till när man var mindre. Låtar som My heart will go on med Celine Dion, Faith Hill, Mariah Carey, Whitney Huston mfl. Jag bara älskar de låtarna! Och Titanic låten är ju one of a kind. Har även fått hem det nya CSN kortet, så jag sitter och kikar rabatter nu!

Nejmen gasch, nu måste jag fortsätta! Det är ju dans halv fem! Toktok.

Bra att veta om träning!

Jag var bara tvungen! Kollade på friskis och svettis frågor och svar! Haha. Bra när man har tråkigt, nu är det iallafall dags för sängen! SOVA, är astrött.

Vad händer med kroppens energiomsättning när man tränar? 
Kroppen lär sig att bättre använda energin i de olika processerna för energiomsättning. Därför ökar ämnesomsättningen. Musklerna blir även bättre på att lagra kolhydrater i form av glykogen 

Vad händer med musklerna när man tränar? 
Om du styrketränar eller tränar någon idrott där musklerna belastas ganska tungt kommer muskelfibrerna (cellerna) att bli större. Du blir starkare! Vilka omedelbara hälsoeffekter uppnår man när man börjar motionera? - Man mår bra direkt efter fysisk aktivitet eftersom man känner att man gjort något positivt. - Blodtrycket sänks direkt (det varar några timmar). - Man får omedelbart mer energi. - Hormonnivåer påverkas positivt direkt. - Inom någon vecka blir sömnen bättre


Varför svettas jag så mycket och vad händer i kroppen vid svettning? 
Hur mycket man svettas är individuellt. Vid träning frigörs energi som omvandlas till värme. För att förhindra överhettning så att kroppens vävnader inte tar skada transporteras blodet ut till huden för att kylas av. Det är därför du blir t ex röd i ansiktet. Även inandningsluften hjälper till att kyla ner blodet. Räcker inte det börjar vi svettas. Den svett som avdunstar från hudytan kyler ner kroppen. Under ett träningspass på ca 1 timma svettas man i genomsnitt en halv liter. Men det är inte ovanligt att svettas upp till ett par liter. I takt med att du blir mer vältränad, fungerar temperaturregleringen bättre. Den kommer igång fortare och du svettas mer. Träningen blir effektivare.

Asså det där sista, med svett. Ursäkta att jag tar upp det! Vi satt och diskuterade det, jag och några klasskompisar i omklädningsrummet i skolan häromdagen. Det är så som vi trodde! Att ju mer vältränad man är, ju mer svettas man! Då stämde vår filosofi! För vi hade bestämt för oss att när vi började nu efter sommaren så svettades man typ ingenting! Men nu svettas man som en gris! Nu vet jag varför! Bara positivt ju!

Vill man, så kan man!

Måste även be om ursäkt för de ganska innehållslösa inläggen de senaste veckorna. Inspirationen har varit lika med zero, nöll. Ska försöka komma igen lite nu, och skriva om saker som faktiskt intresserar och är roliga. Fast och andra sidan så har vi ju alla våra toppar och dalar, i  allt.

De inspirationslösa tiden beror nog mestadels på den trötthet jag har kännt i största allmänhet. Kroppen har och är som en stor geléklump som vägrar göra vad jag vill. Just detta fenomen har varit ett faktum denna vecka! 

Jag tror att kroppen håller på att vänja sig vid min helt nya livsstil. Det är helt annorlunda nu jämfört med tidigare! Jag har aldrig tidigare behövt tänka på exakt vad jag äter, något man måste nu! För att orka träna minst 2 h varje dag! Jag tror att kroppen håller på att jobba för fullt och vänjer sig vid det otroligt roliga jag har varje dag, och det sa ju även lärarna till oss! 

Jag menar, tänk såhär.. allt det här behöver kroppen jobba med och ställa om..
* För det första, hur mycket jag tränar. Från ca 7h till 15h i veckan är ett stort steg! Kroppen ska hantera bara det..
* På det följer hur mycket energi kroppen gör av med. MÄNGDER! med andra ord. Matintaget ökas..
* Dessutom måste jag tänka på vad det är jag stoppar i mig.. Frukt, frukt, återhämtningsdrycker, bra mat, bra mat.. VATTEN, VATTEN!
* Min övervighet. Ja den är inte alltid bra, den sliter mycket på leder har en naprapat nyss sagt till mig. Därför behöver jag träna vissa muskelgrupper som lår, mycket mer för att lindra smärta i framtiden.


Jag kan hålla på i evigheter! Och andra sidan märker jag vilka framsteg jag gör. Idag körde jag nästan två splithopp efter varandra på discoträningen, och stog på båda, utan någon vidare sats mellan dem. Ja, vill man så kan man också! 

Studiedag imorgon

Imorgon är det inte en vanlig skoldag för mig, utan jag har studiedag. Tyvärr är det ingen studiedag jag kan se som att jag är helt ledig på, eftersom kommande vecka är ett stort lass med grejer som ska göras! Det påbörjades redan idag. 

Jag ska börja klura på en ny design nu, eller jag har börjat. Jag tröttnar så snabbt, och dessutom så är inte denhär helt färdig! Ja, vi får se hur det blir. 

Vi hörs imorgon, pusso

Stora feta högar av läxböcker!


Här sitter jag nu! Om fyrtio minuter går bussen mot dansskolan där jag ska vara i 1h 30 minuter, efter det så bär det av hemåt igen mot alla böcker! Jag är känner mig aningens klumpig eftersom jag glömde min svenskabok i skolan, så jag kan inte svara på alla frågor till provet på onsdag. Vi har dessutom studiedag imorgon, då jag tänkte plugga bara. Nu ser det ut som att jag måste åka in och hämta boken i skolan, även fast jag är ledig! Suck. Men jag vill ju ha bra betyg, så what to do.. 
Sitter även samtidigt och letar duettlåtar, känner mig så stressad eftersom alla andra i klassen valt låt och börjat repa. Många har redan kommit 30 minuter! Vi har inte någon låt ens. Jag försöker att inte stressa upp mig! Det kommer gå bra det här. Men denna vecka kommer vara riktigt tuff! Dock har jag planerat den väl, så det ska nog fungera bra ändå..

SIMS 2

Utbrott! Nedladdningarna har inte fungerat på hela dagen, och jag har bara suttit och laddat ner utan något som helst resultat. Nu är det typ elfte gången gillt, och funkar det inte får jag spader!
Jag har suttit med skiten i typ åttielva timmar och det verkar vara helt döfött!

Mah!

SIMS 2 is the shit!

Hoho! Idag är min enda dag i veckan då jag är helt ledig ifrån allt! Det har resulterat i att jag fortfarande sitter i pjamas och att mitt eviga längtande efter nerladdning och spelning av Sims har fått ta plats också! Jag slappar helt enkelt bara. Vilket verkligen behövs inför denna vecka som kommer vara mer än hysterisk! Jag kommer vara helt slut nästa helg har jag en känsla av, för det är mycket jämfört med vad det brukar vara!

Hursom, nu ska jag återgå till simsspelandet! (jag längtar till sims 3 kommer, i januari/februari! ahh) Vad gör ni en dag som denna?

One republic

Ja, det blev ju lite sent.. efter omständigheterna! Jag har kanske hittat en duettlåt, hoppas.. Nu ska jag sova och imorgon är min enda slappdag på hela veckan! Så jag ska utnyttja den väl! Ska spela sims och ladda ner massa skrot och korn! Ska bli sjukt kul. 

Jag har ju långhelg! På måndag är nämligen studiedag! Så ja, det blir ju plugg på söndag och måndag. För nästa vecka är hemsk! Sjukt mycket! Det sa bara kaaabooom! 

Nu måste jag sova! Godnatt på er.



Life changes

Oj, vad trött jag är! Jag sitter här och gäspar och halvsover i fåtöljen i vardagsrummet. Jag tror nog att jag ska ta och sova nu, känner inte för att vara vaken mer. Men jag måste, för man sover ju mycket bättre när man sover på natten och inte på morgonen. Det är jag ett levande bevis för! Fråga mig bara..

Kvällen har varit super trevlig och har spenderats hemma hos Erica, vi tre tjejer Erica, jag och Helena. Supermysigt med massa minnen, prat och skratt! Det var länge sedan. Det känns fortfarande konstigt att inte träffa alla gamla vänner dagligen, samtidigt som livet är så långt ifrån livet man hade i högstadiet nu. Och man känner sig ju helt annorlunda! Ja, livet förändras..




My memory is good, but short

Igårkväll ringde min kära parkompis mig i panik för att hon kommit på att det var igår vi skulle betala två av de resterande tävlingarna denna terminen! Oh shit. Sju gick de hem därifrån och när hon ringde var klockan tjugo över sex. FATTA PANIK! Haha. Men vi lyckades, eller ja, tack vare pappas hjälp :)

CHOKLAD, GE MIG CHOKLAAAD OCH GLAAASS!

BTW, jag är stört sugen på godis (läs:choklad och glass!!!!)! Tur att jag tog med mig lite..  Puss


DANS!

Sitter vid skolan überspacade datorer, höhö. Och gör faktiskt inte mycket alls! Om tio minuter börjar engelskan och efter det har vi EoS, estetisk orienterning där vi antingen ska bygga på våra duetter eller få tillbaks proven.
Efter det har vi jazz, fast då kommer en naprapat (som jag nämde igår) och ska ha en timmes stretching med oss. Förstår ni vad underbart?! Efter det är det modern improvisation tillsammans med årskurs ett och J & K. Får se vad som händer där!

Det kanske blir mer dans efter skolan, då jag möjligtvis ska dra till Carros skola för att vara i deras gympasalar (där vi tränade fristående back in the gymnastics days) och bygga på vår nya par! Den behövs verkligen göras om. Och det är knappa 3 veckor kvar nu till nästa tävling! Dessutom ska min singel sättas, iih.

Och nästa vecka som såg förhållandevis lugn ut, är nu ett levande skithål. Haha! Det är så mycket att göra! Okej om det hade varit inlämningar, dom kan man ju faktiskt bli klar med och sedan inte behöva tänka mer på! MEN, dessa läxförhör och prov is killing me!

Nej, långt inlägg. Nu måste jag kirra! Puss

!

Nu måste jag verkligen sova! Datorn har krånglat större delen av dagen och därför har jag inte kunnat blogga tråkigt nog. Jag har ju massa kul att berätta! Aja, vi får ta det imorgon! Vi ska ha en hel timme stretch imorgon med en naprapat. Då ska jag passa på att fråga om mina knän som gör onormalt ont och även min höft som knakar och knäcker och värker.

Hursom, SÄNGEN! Ska upp halv sju imorgon (pina!) Kanske träning i Blackan efter det för att bygga en ny par!
Puss


Jag är som ett barn! 9h sömn varje natt. MINST!

Godnatt! Nu har jag kollat på SYTYCD och ska sova på min mjuka kudde. Jag har verkligen noll insperation just nu, därför är bloggen rätt trist. Förlåt för det, men man har ju sina downperioder. Och just nu flyter det liksom bara på och jag har absolut ingenting att berätta om! Eller jo, det har jag nog.. Men tiden och orken är knapp, och det ända jag gör är att sova, äta, träna äta sova! Sover hur mycket som helst! Skulle kunna sova minst 4 h till varje natt. typ 12h varje natt!

Slutbabblat, måste sova nu. Klockan sju ska jag upp! Då är första lektionen moderndans, sedan har vi svenska och efter det jazz, typ, engelska och sedan ska jag HEM! Imorgon är det jag som sover klockan 10! Haha, kommer svimma annars ;p

Ointressant

Här sitter jag och skriver på min engelska inlämning och har precis kollat på idol. Hade min första webdesignlektion idag, och det gick riktigt bra! Förstod allting faktiskt, även fast jag missat så många lektioner.

Jag har inget intressant att berätta faktiskt! Det har inte hänt någonting idag. Haha! 

IDOL!


Nu börjar det roliga i idol! Nämligen när alla bra fightas om de tio platserna i fredagsfinalerna! Härligt. Jag tycker att det är så pinsamt med alla de människor som tror att de är så fruktansvärt bra, men är så katastrofalt dåliga. Dessutom är det trist med alla de som gör allt för att försöka synas i tvrutan! PINSAMT. 



Från tävlingen i lördags!

Hittade en bild på mig och B på tävlingsdansarnas hemsida! Såhär såg jag ut i ansiktet i lördags! Hihi. Ser att mitt "pannband" inte är så bra snurrat! Haha. Butbut..



Liten uppis

Tja på er! Jag har så fruktansvärt ont i hela min kropp! Varenda liten del av min värker. Sådär makalöst mycket! Och varje morgon när jag vaknar så tror jag att jag inte ska kunna ställa mig upp. Men det kan jag! Haha. Ganska skönt ändå att vakna upp med träningsvärk, då vet man att man har jobbat bra! 

Jag har kommit en bra bit på min singel också, fast jag är långt ifrån färdig. Nu måste jag komma på häftiga kickar, snygga hopp och bra förflyttningssteg! Det blir utmaningen det..

Vi hörs senare hörni! Puss

Morgondagen

Godnatt!

Dags för sängen nu. Är hur trött som helst så jag tänkte sova nu även fast jag inte ska upp förens klockan åtta imorgon! Skönt att sova så länge, så vaknar man ganska utvilad! Wonderful. 
Imorgon står svenska, balett, kontaktimprovisation och modern dans på schemat. Tyvärr så tror jag att min duettkompis är sjuk, hoppas inte men vi ska börja jobba i paren imorgon med.. eller nej! imorgon är det vi ska börja göra duetterna.. ja, det är lite stressigt. Haha, eller jag är stressad redan! Mah..

Nu ska jag kila! Sovgött.

Jag dansar lyrisk jazz


Var bara tvungen att lägga in dethär gamla klippet en gång till! Jag borde spela in ett nytt snart. Och så borde jag visa när jag dansar disco också.. ellerhur? 
Det här klippet var typ ett halv år sedan, då jag fortfarande gick musikalettan på gymnasiet. Dessutom så var det typ första lektionen som jag var med på när vi gjorde den dansen så den satt inte speciellt bra. Den var mycket snyggare när vi spelade in den! Men här har ni ett smakprov. Det här är alltså lyrisk jazz! Älska!

Syns man - finns man!

Vad glad jag blir! Jag har blivit kontaktad angående att vara med i en smakpanel och dessutom så har det dumpats ner fyra paket supergod JO juice som jag ska skriva lite mer om senare. Superkul tycker jag; att man syns där ute i bloggosfären! 

Och även om rubriken inte alltid stämmer, så passar den in på detta! (;

Dans dans och så lite dans också!

Precis det, det är vad dagarna består av. Och lite vanliga lektioner också förståss, men det går ju ganska smärtfritt... eller ja, nu när jag missat en hel drös grejer så är det mest kämpigt att försöka hinna med och ta reda på allt som ska göras, eftersom ingen riktigt har koll. Haha!

Skolan idag blev en kortvarig grej, två lektioner matte, håltimme och sedan pilates på baletten, halv tolv slutade vi för historian och kulturhistorian samt klasstiden hade vi fått kompensationsledigt ifrån (även fast vi dansare inte varit på den föreläsningen som teatrarna var tvugna att gå på). Så vi pratade med idrottsläraren och fick gå hem. Hon sa "ni tränar ju så mycket ändå!" och ja, det stämmer bra det! 15 h i veckan är väl inte så värst lite? 

Nu väntar ett papper där jag (en gång till) ska berätta vad dans är för mig och hur det känns när jag dansar. Har redan skrivit ett i ettan, precis när jag började.. då skrev jag 3-4 A4 sidor. Nu ska jag skriva knappt en halv tänkte jag, och så får jag säga att min danslärare har en uppsats om det om hon vill läsa! Hihi. 

Efter det, väntar koreografin till min singel på mig! Jag har faktiskt kommit på början, tror att den är bra! Vi hörs sen, puss.

Såhär kan jag inte göra idag, för jag har helt hysteriskt galet onaturligt mycket träningsvärk i mina ljumskar! Jag menar, det känns som om jag är hjulbent och som om mina insidor av mina lår inte existerar! Helt stört. 


Krångligt men förbaskat kul!

Nu har jag precis käkat! Kom hem från dansträningen för drygt en timme sedan och dessförrinnan så var jag på mitt gamla jobb för att lämna in nycklar, kort och kläder. Kändes lite tokigt, även fast jag inte varit där på minst tre veckor! Hursom..

På dansskolan gick det bra, eller ja vi fick reda på att hela vår dans var i baktakt så det måste vi ändra på. Dessutom så ska jag bygga en ny singel till nästa helg. Träningen gick bra iallafall och det var lika roligt om vanligt!

Än så länge har jag bara ett springsteg fram och ett splithopp i min dans, längre än så har jag tyvärr inte kommit.. Vi får se hur det blir med den saken! Ska försöka göra något mer med split och piruetter, mer snurrar och sånt! MER POWER. Det är jobbigt det där med att göra koreografier, men förbaskat kul!

Vi hörs om en stund, puss.

Dagen i bilder

Godnatt tänkte jag svänga förbi för att säga. Ska försöka så mycket som möjligt nu! Har lyssnat på lite låtar till den moderna dans duetten, det kryper i fingrarna efter att få börja nu! 
Jag är trött som en tok och har galen träningsvärk, speciellt i mina ljumskar och ryggmusklerna nedanför nacken, sådana muskler jag inte visste fanns! Haha. Dessutom slängde jag in massa bilder från dagen också. Mestadels på mig eftersom det är min blogg, men även lite på parkompisen. 



Bättre lycka nästa gång!

Har varit hemma ett tag men bara uppdaterat mig i bloggvärlden och kikat runt lite. Har inte suttit vid datorn, tja... eller överhuvudtaget sitta still på hela veckan. Vilket är galet! Har alltid haft någonting annat jag borde göra! Butbut.

Tävlingen idag gick inte speciellt bra, men jag vet ju vad det är som är fel också.. vilket jag inte hade vetat eller kunnat ändra om det hade gått någorlunda bra faktiskt. 
Till final och sexa i paren, och i singeln gick det åt skogen! Ställde mig alldeles för långt bort på golvet från dommarna, så dom såg mig inte ens. Haha! Ja, smart. Men! jag har en plan sickan, och nästa tävling den 18 oktober i Lidköping. DÅ JEKLAR! Här får ni se två inte så smickrande bilder från dagen! Ni får se mer sedan helt enkelt! :D



Imorgon är det tävling!

Nu ska jag sova, jag är nervös. Men jäklar vad jag ska ha kul imorgon! Bilder lovas. Iiih, älska. Klockan 10.00 drar tävlingen igång med singel. Silver dansar jag i. Wooh. Mitt mål är att inte komma sist och ha så jäääkla kul det bara går! Bra va? Det brukar liksom inte gå bra första gången i en ny klass, men jag ska ha så galet roligt!

Wish me luck! Puss sötisar, nu måste jag sova! Upp sju ska jag.

Allt om idag, och imorgon!

What a day!

Helt hysterisk, fakstiskt. Direkt efter skolan så bar det iväg till salongen där jag skulle solduscha! Resultatet blev riktigt bra! Dock vill jag att mina lår ska bli någon brunare, så jag ska smörja in dem lite tror jag.  Men ack vad bra resultatet blev! De är helt bruna! Eller ja, hela kroppen är brun. Inte orange alls och det är alldeles jämt! Asballt.

Dessutom så har världens bästa L sytt en helt ny singeldräkt till mig! Precis som jag hade ritat upp den. Dock kommer inte alla detaljer och band vara med imorgon, men dräkten och några band! Jag är helt överlycklig! Håret är dessutom vågat, assnyggt tackvare min syster E och det är liksom kalas! Jag är lagom klar i lagom tid och nu återstår bara att lägga ner säkerhetsnålar och kirra sminket samt tävlingskläderna! Sedan är jag ready, set, go! 

Innan det bär iväg mot Täby så ska vi svänga förbi och hämta upp Helena och Erica som ska följa med för att titta. Helt galet läskigt att alla kommer med samma gång! Hela familjen utom lilla A som kommer nästa månad och H som åker iväg bara för att (hihi nejdå ;p). Ja, men som sagt. Plus kompisar, galet läskigt! Har endast haft med mig en förälder och ett syskon. Nu kommer liksom alla! Och människor som aldrig sett mig. Ja, det är läskigt. Hihi!

Singel börjas det med imorgon, sedan är det grupp (vilket innebär paus för mig) och efter det par! JAG ÄR TAGGAD, men TOK nervös! Första gången i en ny klass. Första gången i silver! Fem eller sex tävlingar tog det. Det känns bra! Nu siktar vi högre. 


Här kan jag inte sitta! Jag måste ju packa ner allt! Hoppas på många bilder imorgon, PUSS!

Stressad

Godmorgon! Anledningen till att det inte blev någon uppdatering igår var att det slängdes sjutusen grejer på mig som jag var tvungen att göra. Plugga till provet som jag har idag, två engelska läxor som jag hade varit sjuk när vi fick reda på att vi skulle göra och så var jag tvungen att fixa så att jag kan solduscha idag! Stress säger jag.

Nu är den dagen förbi och denna dag ser minst lika stressig ut. Ska försöka vara i säng klockan tio, och vi får se hur det blir med den saken. Ska solduscha, packa ner alla grejer, våga mitt och Carros hår, måla naglarna och fixa dojjor. 
Jah! 

Jag skulle behöva sesamfrökakor också.. hmprf... Nu ska  jag sluta babbla och dra iväg till skolan! Bråttom. 
Ha en kalas bra dag hörni! Puss

Sleep tight.

Jag har precis käkat en supermumsig liten fruktsallad med ett äpple och en banan i! Hur gott som helst och det var precis vad jag behövde! SYTYCD var självklart på TV:n också. 
Har pluggat idag, men jag tror inte att jag kan allt. Det svåra är att hålla isär alla olika dansare, så imorgon ska jag plugga i mängder när jag kommer hem. Ska antagligen träna efter skolan, det är ju tävling på lördag! (vilket jag inte nämt tror jag!)

Men jo, på lördag är det tävling! Och nu ska jag sova, är uppe för sent! fyfy. Sju ringer klockan imorgon, ciao!

MVG SHALALALALAAAAAAAAAAA!

Vad glad jag är! It's fantastic! Jag sprang med J och S och jäklar vilket teamwork vi hade. Helt galet! Vi startade sist av alla i vår dansklass och kom in först. Startade 11.10 och kom in 11.52. MVG, SHALALALALAAAAAAAAAAA! Så jäkla grymt, vi är bäst helt enkelt.
Nu har jag käkat, och tar det lugnt ett tag. Snart ska jag börja med moderna danshistorian! Den ska sitta idag, så jag kan plugga på det som jag inte har varit med på lektionerna och fått anteckningar på imorgon! 

Jag letar duettmusik samtidigt! Har hittat en superbra artist! Helt galet bra.. har ni några förslag? Säg till!



That's the way it is

Är helt mongo trött i hela kroppen! Benen värker verkligen! Det gör så fruktansvärt ont! Jag har blåmärken av sprukna blodkärl på fötterna och solfjädermusklerna dunkar nästan! Så ont gör det ;p Haha! 4h dans idag. Loveit! 

Imorgon är det orientering för oss tvåors del. Klockan elva ska jag dit, springa och sedan ska jag hem för att plugga modern danshistoria (och sova, haha). Springer man under 38 min så är det MVG tydligen, får la se hur det blir med den saken! 

Hur som.. För att fortsätta på genren helt ointressanta saker så.. nu ska jag och min alldeles ömma kropp krypa till kojs! För det behövs. Klockan 9.00 stiger jag upp imorgon. Pusso


Btw. SYTYCD var gryyyyymt idag!

Fysiska Niccie! Hurtbullen

Vi skulle tydligen på teater ikväll. Något som var obligatoriskt i Svenska B kursen, och jag är just nu inte speciellt taggad på det eftersom jag hade sett fram emot en kväll med modern danshistoria, varm tranbärsjuice och ett par mysiga tofflor på fötterna. Och när jag hade varit så duktig att jag hade pluggat, tänkte jag belöna mig med SYTYCD! 

Men nu vart ju planerna helt andra. Jag har snabbt tvättat av sminket, kladdat dit nytt och hoppat i min vita body. Nu ska bara jeansen, klackarna och skinnpajen på! Sedan är jag redo. 

Så moderndanshistoria får jag plugga dubbelt så mycket imorgon efter vi har haft orienteringsdag! Jag ska kuta som sjutton och få MVG, muhaha. 5 km på 40 min. Det där med fysiska aktiviteter är något jag älskar!

Och ni! Jag har massa att berätta om duetterna, det är så spännande! Och jag vet ju vem min partner är också. muhaha, puss på er. Vi hörs säkert efter teatern.. annars imorgon efter plågeriet ;D

Trötter

Nu är det dags för sängen. Är yr och känner mig lite halvkonstig, så jag ska sova nu! Ska upp klockan åtta imorgon, och börjar dagen med svenska. Sedan är det dans för hela slanten! 4 h dans. Balett, modern impro och moderndans med en heeelt underbar danslärare S! Ser fram mot det, och nu ska jag sova! Det behövs.. Man blir så tokig av att resa och sitta stilla!

Sleep tight.

Home sweet home!

Hemma igen!

Vilken underbar helg jag har haft. Jag har bara tagit det lugnt, ätit tårta och shoppat en massa! En ny superfin skinnjacka har bland annat följt med mig hem. Och jag har fått reda på vem min duett partner är och jag är så glad! Det ska bli superspännande att skapa ett helt eget koreograferat modernt dansnummer! Spännande spännande.. 

Vi hörs om en stund igen! Jag letar akut efter sockiplastdojjor med gummigrepp! Har ändå inga pengar, typiskt.
Pussar!

Varberg 10/9-15/9

Nu drar jag till Varberg! Åter på måndag. Alltså ingen uppdatering av bloggen tills dess.
Jag svarar på alla kommentarer när jag kommer hem självklart! Tack för dom, och kommentera gärna mycket när jag borta så jag har något kul att läsa när jag kommer hem!
Ha världens bästa slut på veckan och en underbar helg! Det ska jag ha, med födelsedagskalas, tårta och kakor. Shopping på Gekås och massa underbar tid med familjen! Nu måste jag springa mot bussen med syster! Ska köpa en tidning inne på Centralen innan tåget går. Puss

Iloveit.

Åh idag var det många nummer jag älskade på SYTYCD. Ska lägga upp varenda ett! I'm inlöööööööööööv.
Time to sleep, Pussowisch.

I adore contemporary

10
(bild från:
houstondance.org)
Läskigt. På fredag får vi reda på våra duettpartners! Hjälp vad det spekuleras i vem man kommer att hamna med och vad lärarna har klurat ut! Haha, ja det är spännande! 

kontaktimprovisationen så förbereder vi oss extremt mycket inför duetterna, genom att göra olika lyft, ja självklart ta kontakt, se vilka man kan arbeta med och hur man är lyhörd inför varandra! Superroligt. Och på moderna så gör vi hopp och allt som hör modern dans till! Och jag älskar det. Jag bara avgudar det! Haha. Dock älskar jag också när man får vara sassy och tjej-chic som man får på commercial hiphop. LÖVIT. 

Vet ni vad jag kom på? Borde jag inte typ varje vecka skriva ett inlägg om olika dansstilar, vad som kännetecknar det och skriva lite om mina erfarenheter och vad som är viktigt för varje dansstil? Jag tror nog det! Det ska jag nog göra. VAD TYCKER NI OM DET? (:

Danny in tha hoood!


(bilden är från tv4.se/letsdance)

Stötte på Danny idag utan för biografen Saga! Han var lika söt som han är på tv kan jag meddela!
även fast bilden ovan inte är så smickrande kanske..

DANS för HELA SLANTEN

Vad söta ni är som kommenterar! Blir lika glá för varje kommentar och självklart så svarar jag på alla också. 

Dagen idag har varit hur ska jag säga.. dansig och omtumlande känslomässigt. Ja allt i skolan! Men den har varit underbar ändå och jag lovar att allt kommer lösa sig, jag hoppas och hoppas åter igen. 
Dansen var som vanligt underbar! Baletten är svårast att hänga med på, eftersom det är så mycket "att tänka på" och olika franska namn jag missat. Men jag hänkar! Och fattar hälften, men jobbar på. Hihi! Jag känner att det hjälper så sjukt mycket. Det är galet kul också, även om jag anser att det är svårt.

Modern improvisation som vi hade efter är så galet roligt! Det är helt sjukt. Kontaktimprovsation! Det är så galet fysiskt också, man är så jäkla nära med alla i klassen, asså kroppsligt! Haha det låter helt sjukt. Men ni som har gjort kontaktimprovisation fattar! Man typ rullar på varandra, hoppar upp på ryggen, lyfter varandra snurrar, tar på varandras ben! öh, ja det låter sjukt. Men det är skit kul! Och jag är inte pervers, haha. 

Uggs, Chestnut



Titta vad som låg på posten och väntade på mig! Mina australienska uggs. Helt underbart! Och så fina de var!!! De kommer passa perfekt till alla mängder av träningskläder jag kommer ha i vinter, och även till när man vill klä på sig något snyggt för att dra en runda på stan en kylig vinterdag i december! Det är perfekt. Färgen är Chestnut, och här i Sverige kostar skorna 2199 kronor på Brandos.se. Jag köpte mina för drygt 950 inklusive. frakt. De är i mocka och har fårull, vilket innebär att de är växelvarma och passar i både varma och kalla väder. Men jag ska ju självklart ha mina i vinter! 

Hemsidan jag beställde ifrån var riktigt bra med sina leveranstider! Jag skulle räkna med 4-6 arbetsdagars leveranstid. Jag beställde dem i söndags och måndag var första arbetsdagen och på tisdag packeterades de. Vilket innebär att det gick exakt 6 dagar! Finemang säger jag. Ända från Australien!

Schemat

I like it, titta mitt schema! Titta morgondagen. Hihi. Buskul! Efter skolan imorgon ska det åkas och inhandlas lite presenter, därefter hem och hämta ut ett paket som jag mystiskt nog inte vet vad det är förnågonting! Men jag misstänker att det är mina kära Uggs som äntligen har kommit från Australien, tihi. Vi hörs imorgon, godnatt!

Jag längtar efter julafton!


Sitter här med ett rykande varmt glas med varm tranbärs"saft", det smakar vinter. Sådär snöigt kyligt ruggigt! Jag tycker det passar ikväll, det är en ruggig kväll faktiskt! Mysigt, jag längtar efter julafton! Är jag ensam om det?

Träjningswörk

AJ! Nu börjar träningsvärken sakta komma krypande.. The ass and the solfjädersmusklerna är dem som känns mest! 
Fick reda på idag att jag nu inte läser kommunikation längre, utan dansträning på tisdagar och torsdagar (för att kompencera upp de 80 poängen jag inte läst i ettan), och så läser jag webbdesign på onsdagar! Superkul tycker jag, då kommer jag lära mig mycket mer att använda här på bloggen, med största säkerhet. Inte för att jag vet om jag känner någon på den kursen but.. who cares really? Hihi =)


Livet är faktiskt underbart!

Goderafton! Jag är hungrig som en varg och blev glad över de fina kommentarerna jag möttes av, tihi. Dagen har varit helt underbar. Jag förstår inte.. sen när blev det kul att gå till skolan? Haha, jag har inte förstått det själv ännu.. att jag faktiskt tycker att det är roligt! Även om det är svårt att stiga upp på morgonen, jobbigt med mattelektion och att svensk salen ligger alldeles för många trappor upp. Så lär jag mig faktiskt på lektionerna! Varenda lektion sitter jag som om jag har ögonen fast klistrade på läraren och suger åt mig kunskapen. Och på danslektionerna, så finns det heller inget stopp! Ingenting är omöjligt! Och jag tar åt mig allt jag kan.

Det är såhär det ska vara! Det ska inte vara jobbigt att gå i skolan. Men kan det bli det då? När man har minst 2h dans varje dag? För det har jag nu! Och jag är så glad för det.

Jag ska nog skriva en lista på alla bra saker som jag känner idag! För fast världen och vädret är grått och mulet, som alla blir så deppiga av.. även jag! Så är jag glad, trots huvudvärk en otrolig envis förkyldning och träningsvärk! 

VAR GLAD! Puss

 
Va lika glad som katten! sötplöt. (bild från dagens-katt.se)

Min morgondag!

Imorgon är det en lång dag. Börjar klockan åtta med matte sedan har jag håltimme, balett (pilates), lunch och klasstid, men ska be om att få slippa den för att gå på hela ettornas balett istället. Efter det är det gympa!

Mår fortfarande inte bra, så vi får se hur det går med all dans imorgon och idrotten. Jag kommer ta det riktigt lugnt kan jag ju säga, och ska vi springa på idrotten så hoppar jag! Det är verkligen det sämsta jag kan göra nu, kommer få andnöd! Haha, dumma slem! Men! Jag är helt förundrad över hur mycket pilates tar och jobbar med musklerna i kroppen, utan minsta ansträngning! Jag är imponerad. Me lajki pilates! ;D

Nu efter all ointessant information måste jag också säga att kursen jag och Carro har anmält oss till tydligen var för 11-13 åringar. PERFEKT. Not.  Vi ska tydligen gå imorgon klockan halv fem! Men det funkar ju inte! Jag slutar ju halv fem imorgon! Och jag tänkte inte gå med 11-13 åringar. VILKEN GRUPP SKA VI DANSA I?! AAHHHHHHHHHH.

Måste prata med KD, fattar ju ingenting av dehär!
Godnatt! 

Ett väldigt positivt inlägg...

Idag är en typisk tråkdag. Fast, jag ska försöka ändra på det! Jag mår fortfarande inte så bra och det gör mig galen! Funderar på att gå ner och käka fem liter C-vitaminer nu och dricka åtta liter vatten. Tror ni att det hjälper? Jäkla förkyldnings, sjukdoms skit!

Tävlingarna i höst

Då var det klart! Det blir fyra tävlingar i höst, en varje månad! Jeklar vad jag är taggisch.. muhaha



JAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag är lycklig, för jag är glad! Jag har kommit på ett sätt, ett underbartsätt. Så nu kan jag kolla på allt som är flashplayer! Ja, ni som inte läst inlägget om de förstår förståss inte speciellt mycket. Men såhär är läget!

Jag har inte kunnat uppdatera min flashplayer för min dator eller ja, snarare explorer har varit stört. Och nu har jag äntligen löst det! Jag testade att använda macbooks internet istället, nämligen Safari! Som btw är grymt.. och då göra på ett helt annat sätt.. OCH DET FUNGERAR! UNDERBART! Så jag kan nu kolla på youtube och leva ett normalt datorliv när jag sitter vid datorn.. höhö! Jag är glad!

Eurovision dance contest

Såklart tittar jag! Danny och Janette representerar Sverige i Europa. De var först ut och fick de låga poängen 8 8 8 7, även om jag tycker att de var värda mer! Hmm.. Hur som helst! Jag sitter bänkad med massor av glass i en skål! 

Jag meddelar vem som vinner sedan! Men vi håller ju på Sverige, såklart!


(fast 2008)

Purple dress



Sötaste klänningen ever typ, näst efter min balklänning jag har i nian! Muhaha, älskar den! Plus att den kostar typ nada!  Jag ska antagligen och förhoppningsvis beställa från forever21 tillsammans med min syster och hennes kompisar så vi delar på frakten! Asballt. Har hittar massor jag vill ha!

Grönsaksplock

Idag är en riktig deg dag! Jag är trött som en svamp och orken finns bara inte där till någonting! Har suttit inne hela dagen och umgåtts med familjen vid köksbordet. Till middag har jag önskat "plock" massa grönsaker och lite rostbröd med vitlökssmör. Det är så himla gott och dessutom lättätligt.

Håller dessutom på att rensa datorn eftersom mitt adobe flashplayer vägrar att fungera! På alla hemsidor står det att jag inte har laddat ner det och att jag inte har den senaste adobe. But oh so wrong! Jag har laddat ner den minst 40 gånger, och det har inte fungerat en enda gång - tröttsamt. Såja, nu har vi mixtrat med det i en evighet och förhoppningsvis när mina virussökningar är färdiga på datorn, som har hållt på i typ 3h 30 minuter... så ska jag starta om datorn, och då hoppas att det fungerar!


Har ni någon favoritmat?

Bloggvärlden är ett fenomen i sig



Jag prenumererar på 20 bloggar på bloggkoll! 20 stycken!? Så tycker jag är värda att gå in och läsa varendaste dag! Även om de kan tyckas få av alla dessa bloggar som faktiskt existerar (Bloggarna har förstört google!!)! Måste ju då avslöja att alla inte alls är lika spännande. Dock följer jag väldigt många som jag inte lagt till på bloggkoll, och har inte gjort detta just för att de bloggerskorna sällan uppdaterar. Nåja, man kan ju lätt säga att jag är bloggberoende! No doubt skuller jag vilja påstå.. undrar hur många jag läser om jag lägger till samtliga bloggar på bloggkoll.. muhaha! Hur många bloggar läser ni varje dag?


Två födelsedagar och fem catwalks

Idag är 19åriga systers dag. Dagen ska firas med bulltårta och massa gött! Ska duscha och göra mig fin inför kalaset ikväll.. mår fortfarande inte helt kalas! Men på måndag måste jag gå, ska ändå bara gå i skolan måndag tisdag och onsdag, sedan är jag ledig! Ska ner till Varberg för ytterligare födelsedagsfirande. Hur mysigt som helst! Och jag behöver det verkligen. Har missat mycket i skolan tror jag.. så jag måste ta igen allt. Dansen är ju svårast att ta igen! MEN! det är bättre att vara sjuk en vecka i början av terminen än att köra slut på sig själv för att man mår piss och sedan däcka ihop och riktigt gå in i väggen när det är som värst mitt i terminen och vara sjuk i tre veckor! Ja.. ni fattar poängen!

Mycket snack och liten verkstad! Snart ska jag hoppa in i duschen, slå in presenten och använda mina tigi catwalk produkter. Loveit! De luktar godis!! Ska köpa shampoo och balsamet om en vecka.. muhaha! Superstar alltså, antagligen.. eller Fashionista! (onödig information!) Puss

Dans hela dagarna!

HEAVEN.

HÖRRNI.. något som är lite kul är kurserna i skolan verkar ha löst sig! Skönt det.. Jag menar det skulle ju vara rätt trevligt att gå gymnasiet och inte sakna 50 poäng för att vara behörig.. haha, eller var säger ni?
Hur som helst.. Det blir inget mer läsande av kommunikationen som jag har påbörjat! Jag ska tydligen läsa dansträning där istället, eftersom jag missat mycket i den kursen i ettan eftersom musikalarna inte läser det.. Det innebär 2h mer dans i veckan! Haha! Mina skoldagar består av dans! Och inte för att jag klagar.. Det innebär alltså att min dansträning är hysterisk massiv! Kolla nedan!


(minst, eftersom jag endast räknat med de ledarledda danslektionerna.
vi tränar ju även utanför dansskolan! öh.. ja det är tänkt att jag
och C ska försöka åstadkomma det iallafall! Hihi Men det händer
typ aldrig!)

Onödigt

Inte har jag mycket att säga förutom att jag har hittat en kalasbra present till syster som fyllt 19 år (eller ja, hon fyllde den 21 augusti. men då var ju tokfian i USA!). Vi ska fira henne imorgon och presenten är fixad och klar tackvare min andra söta syster som också fyller år snart, 21 närmare bestämt. Hihi sötisar!

Sitter och pillar med massa onödigt på datorn, har ingenting att göra.. Puss

Wie

Hemma och är sjukling. Har inga planer för dagen förutom massa smågrejer som har med mina kurser på skolan att göra.. Annars ska jag nog bara testa mina tigi produkter lite och hoppas på att må bättre!


Everything is from USA

Sötnosarna vad dom hade köpt grejer till mig! Titta bara! Och skåda sedan godiset som var helt makalöst gott! USA, I LOVE YOU!




IDAG KOMMER DOM HEM!

IDAG mina vänner kommer min kära syster och kusin äntligen hem från USA efter deras 6 veckors långa vistelse! Tänk vad lång tid det har gått, men så snabbt den har svischat förbi! Galet. Saknat dem har jag gjort, något alldeles kolofruktansvärt! Och nu sitter de i Genéve eller på planet någonstans mellan Genéve och Sverige! Härlig tanke.
Jag är hemma idag också, jag är så jäkla trött på att må dåligt nu att jag vill skrika och hoppa och utplåna all sjukdom och bara dampa loss.. om ni förstår?

På fredag ska vi fira min nyss hemkomna syster som fyller 19 år, hihi. Tårta och hela köret! Jag vet vad presenten blir, halvt.. vill göra något speciellt vättni... Snacka jetlag de kommer ha, stackarna! Hihi.

Så om jag skiner med min frånvaro idag, så beror det på att de kommer hem vid halv fyra! Älskade syster & kusin <3

SYTYCD

Tänkte bara meddela om er att nu sjunker jag in i min egna lilla värld.. i min egna bubbla!


Ordinary

Jag känner mig inte bättre idag, det är nog en sak som är säker! Även om det där onda mest verkar cirkulera runt i kroppen och göra ont på olika sätt och ställen. Snart är det middag iallafall och vad vi ska äta återstår att se!

Jag är så hemskt dålig på att hålla reda på min mobil när jag hemma, så de som ringer och smsar hör eller ser jag inte förens jag av någon anledning får för mig att det kanske skulle vara bra att kolla på mobilen! Bra där..

FÖRVANDLING



Bilderna gör inte det hela rättvisa.. men men!
Här kommer hårbilderna! Här ser man skillnaden på håret även om kameran inte fångar upp alla ljus tillräckligt bra. För jag ser inte riktigt ut sådär i skallen! Hihi. Men sådär ungefär ser jag ut! Jag hade inte klippt mig på ungefär ett halvår innan dess och det behövdes! Jag klippte bara topparna, klippte upp håret extremt mycket och skaffade en speciell lugg. Jag vet inte om ni ser hur den är klippt men den är klippt runt vid ögonbrynet och sitter ihop med resten av håret på ena sidan! Och så är det slingat också, California Blonde är jag nu!

Vad tycks? :)

Uggs

Sedan i mitten av sommaren har jag gått och suktat efter dem! Jag har rensat hela internet på sidor som har haft bra priser, riktiga grejer och som skeppar utomlands! Och nu är de påväg hem till mig, jag fick ett mail att "your order was dispatched the 02 september 2008". Kalas säger jag! Igår på kvällskvisten när mitt hår var färgat och klart klickade jag äntligen hem dem! Det krävdes en del eftertanke eftersom de inte direkt är gratis!

Vad beställde jag då? Jo, ett par riktiga uggs. De är med fårull inuti och mocka utanpå, alltså helt perfekta och kommer hålla värmen utomordentligt och stå emot fukten i vinter! Jag har haft andra tidigare som jag köpt på skopunkten men mina fötter var dyngsura efter en dag i snön! Så dessa kommer verkligen inte bli så. Jag är så glad, de är så fina! Och de är från Australien, wallawalla!

Classic Tall
Där är dom!

Avslöjanden

Godmorgon på er!
Vaknade för en timme sedan och har käkat frulle nu. Jag ska snart avslöja vad jag har köpt från Australien och även hur mitt hår ser ut & hårfärgen! Sedan ska jag kolla på de två inspelade SYTYCD avsnitten så jag är medveten om vilka som åker ut och se om jag kan hitta någon stor favorit.. Jag tror ändå att Twitch och Kherington samt Katee och Joshua är favoriter! Men... vi får se!

Vi hörs snart. Ciao

Australia

Det har hänt lite med bloggen idag, roligt. Men den är inte alls färdig, det ska ändras lite popups osv. Det blir kul att fixa imorgon!
Nu ska jag sova! Blir ingen skola imorgon heller för min del, mår fortfarande inte bra. Nu på kvällen har jag blivit blondare, skaffat lugg och beställt hem saker från Australien som kommer någon gång nästa vecka! Imorgon ska det beställas en jacka också. Jag är glad!

..sovgott, nu ska jag sova och bli frisk!

Blondieee

I'm blonde!
Okej, ja inte riktigt! Men riktigt blond är jag nu och jag har fått fram den där "slarviga" looken jag har varit ute efter, hihi. Jag är riktigt blond nu jämfört med vad jag tidigare varit. Jagmenar, jag hade min naturliga hårfärg helt innan jag färgade nu och den är riktigt brun! Det blev en totalförändring faktiskt.
En förnyelse liksom, man behöver det ibland!

Nu återstår bara att klippa till dendär speciella luggen som jag vill ha! Jag tror att det kommer bli kalas, är jätte spänd! Ni får se bild imorgon på det! Ciao.


Min första sponsrade tävling!

Gu vad spännande! Ett företag hörde av sig i slutet av förra veckan och gillade min blogg! Därför ville de sponsra mig med en tävling. Kul eller vad? Så någon gång snart så kommer en tävling upp här på bloggen! Spännande. Första tävlingen och den är sponsrad! Lyckorus.


Dagens Dansbild - The wedding couple



Så fin bild. Dagens dansbild idag, dagen till ära 1 september. Det är en modern dans (vad annars?) som Mia Michaels koreograferat (vem annars?). Numret var med i den första SYTYCD säsong 4, alltså denna säsongen.

Jag älskar bilden, den säger så mycket vad dansen handlade om. Ett nygift par! Även om killens min säger precis motsatsen! Fin bild iallafall, haha.

Vad tycker ni om dagens dansbild, the Wedding Couple?

Lägesstatus

Vi har en liten illbatting som springer runt här hemma! Hon är så underbart söt, och upptäcker nya saker hela tiden. Haha, sjukt gullig.
Jag är alltså hemma och är sjuk, så jag har väl inte alltför mycket att berätta egentligen. Vi färgade aldrig håret igår utan ska göra det ikväll istället! Blev mutad med en bulle, då kan man ju inte säga nej! Ellerhur? Så ikväll ska det färgas hår!

Jag mår inte allför super kan jag påstå, önskar att det ska gå över nu. Halsen gör ont och jag är snurrig, jag har ingen smak och jag hör jätte dåligt! Superkul verkligen. Sitter och tittar på olika bloggar på internet och har hittat två nya favoriter! Nämligen Mews och Ellinorak, good ones! Check them out.


Kick allchange

Så, hur gick det med danskläderna och dansen idag då?

Faktiskt bra, trots att jag mådde pyton. Vi har lagt till en "kick allchange" för er som vet vad det är och en snabb kick efter det, samt lagt till mer förflyttningar så vi rör oss runt varandra. Låter knas, men det blev riktigt bra kan jag tala om! Haha. Vi bestämde oss även för att kapa av byxbenen på våra dräkter och göra om dem till något längre shorts. Jag tror det blir snyggt!

Nu ska jag sova, imorgon blir det ingen skola för min del. Jag ska vara hemma och kurera mig själv! Bra tror jag eftersom nästan alla lektioner är träningsämnen: dans & idrott. Dessutom är det en väldigt lång dag och jag tror att det bara skulle göra mig dåligt. Chiao!

Nu har jag fått nog..



Jag är riktigt trött av att må dåligt nu! Riktigt SICK OF IT. Så fort penicillinen är slut så kommer skiten tillbaka i olika tappningar, jag är så jäkla trött på det att jag kan skrika! Det verkar lite som hela Sveriges befolkning från norr till syd har drabbats av halsbakterier! Alla har ont i halsen och alla är sjuka. Dock har jag varit sjuk konstant i typ ett år nu så jag tycker att jag borde få bli frisk.. eller vad säger ni?

RSS 2.0