Allt om idag, och imorgon!

What a day!

Helt hysterisk, fakstiskt. Direkt efter skolan så bar det iväg till salongen där jag skulle solduscha! Resultatet blev riktigt bra! Dock vill jag att mina lår ska bli någon brunare, så jag ska smörja in dem lite tror jag.  Men ack vad bra resultatet blev! De är helt bruna! Eller ja, hela kroppen är brun. Inte orange alls och det är alldeles jämt! Asballt.

Dessutom så har världens bästa L sytt en helt ny singeldräkt till mig! Precis som jag hade ritat upp den. Dock kommer inte alla detaljer och band vara med imorgon, men dräkten och några band! Jag är helt överlycklig! Håret är dessutom vågat, assnyggt tackvare min syster E och det är liksom kalas! Jag är lagom klar i lagom tid och nu återstår bara att lägga ner säkerhetsnålar och kirra sminket samt tävlingskläderna! Sedan är jag ready, set, go! 

Innan det bär iväg mot Täby så ska vi svänga förbi och hämta upp Helena och Erica som ska följa med för att titta. Helt galet läskigt att alla kommer med samma gång! Hela familjen utom lilla A som kommer nästa månad och H som åker iväg bara för att (hihi nejdå ;p). Ja, men som sagt. Plus kompisar, galet läskigt! Har endast haft med mig en förälder och ett syskon. Nu kommer liksom alla! Och människor som aldrig sett mig. Ja, det är läskigt. Hihi!

Singel börjas det med imorgon, sedan är det grupp (vilket innebär paus för mig) och efter det par! JAG ÄR TAGGAD, men TOK nervös! Första gången i en ny klass. Första gången i silver! Fem eller sex tävlingar tog det. Det känns bra! Nu siktar vi högre. 


Här kan jag inte sitta! Jag måste ju packa ner allt! Hoppas på många bilder imorgon, PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0