Igår, onsdag

Åh vad mysigt. Jag är så glad & jag har verkligen världens bästa pojkvän, det kan omöjligt bli bättre! åh, tihi :)
Och Stockholm är faktiskt ganska fint, här är en bild som jag tog! Mys & åter mys säger jag! (den blev lite grusig i upplösningen, lite illa.. men ändå)

Tisdag

Hallohallo,
det blev inte mycket till uppdatering igår, men jag var faktiskt inte hemma speciellt mycket! Igår var jag iallafall och bowlade med M x2 och Strutsen. woho, jag förlorade (!) det gick veerkligen uruselt igår, haha men det var kul ändå! Efter det så hoppade jag och M hem till honom och tittade på tv.

Idag så har M hittat på någonting, vet inte riktigt vad.. men, jag får väl se :) spännande

Krambanan

VÄRLDENS BÄSTA!

Jag har världens bästa pojkvän, han är helt klart det bästa som finns i hela universum! Wiiiieee. Bara så att ni vet!
Då kan ni ju gissa vad jag har gjort ikväll iallafall, jo precis varit med M! :) Gick och mötte honom vid tiotiden och har varit med honom från dess tills nu ungefär, mysigt.

Var ju som jag sa ute i solen en hel del idag, och det resulterade i riktigt snygga linjer! HAHA, dom är helt äckligt tydliga! Man ser EXAKT vart bikinin har suttit! sjukt snyggt, eller inte :)

Men nu ska jag göra mig iordning och krypa ner i sängen med andra boken "Ni vet att ni älskar mig" i serien av Gossip girl, och läsa lite innan jag somnar! Mysigt säger jag.. Ha det bra, Godnatt

Jag <3 sol + gossip girl

Jag älskar soooleeen, den är så mysig! Har suttit ute i två timmar och läst ut den första boken ur serien gossip girl och druckit juice och haft det härligt. Myspys! Man måste ju ta vara på solen, nu när den faktiskt kommer fram.. antar jag(!?) Jag älskar iallafall dehär vädret, jummie. :)

Å nu är jag hungrig, och jag ska få favorit maten - LAX :D åh vad gott det ska bli!
Hoppas att ni också har haft en lika härlig eftermiddag som jag, Hej å hå!

Måndag

Hello there!
Nu är jag hemma igen, och solen skiner! WOHO! Jag ska nog snart gå ut och sätta mig och läsa lite, kan inte fatta att jag säger det.. Men ändå! Det ska bli mysigt.
Idag är planerna att träffa sötot och bara ta det piano! Ska bli en mysig dag, och pricken över i:t att det är fint väder. Tihi, happy days!
Det blev inte så mycket uppdatering igår, och inte heller vann jag minigolfen som jag sa att jag skulle försöka! Haha, nej det blev lite annat som distraherade när vi hade fyra hål kvar.. mobilen var mycket viktigare då :D
Sist kom jag haha, och min duktiga syster vann! Men.. jag skyller på att det blåste, och jag frös skit mycket! Men alla de andra tyckte att det var varmt.. konstiga människor! Det var sol och blåste katter och hundar, blä...
(shit vad jag skriver om väder, HELA tiden.. förlåt mig) (a)

Nu ska jag gå ut och uttnytja den härliga solen, tihi. Kram!

Söndag

Tjosanhosan!
Känner mig piggare idag, (inte så konstigt kanske eftersom jag har fått sova?) och jag mår bättre än igår! Och det är SOOOOL ute!! Vilket aldrig är fel, hihi. Dock blåser det en hel massa!
Snart ska jag syster mamma morfar och magnus åka iväg och spela minigolf, muhaha! Men jag kommer säkert förlora! :D Men det är kul ändå! Det blir mycket minigolf nu, två gånger och kanske tre på typ en vecka.. så nu kan jag ju inte skylla på att det var länge sen, attans rabarberkräm! Men iallafall så efter det ska vi åka hem hit igen och grilla och efter middagen så hoppar vi in i bilen och åker hemmåt to the Spånga igen!

Det känns lite dåligt av mig, jag har inte badat en enda gång i år! Skandal! Jag borde nog göra det, någon gång i sommar.. jag brukar faktiskt ha badat minst en gång, åtminstonde i pool när det är juli! Men not this year!
Förhoppningsvis blir det lite mer av solen nu så att man kan bada nere i Varberg dit jag åker nästa vecka! Drömma kan man ju alltid!! Och nu ska jag åka iväg och drömma om att jag vinner minigolfen, HÖHÖ.. in my dreams..


Tänk vad bara en röst kan göra..

Nu mår jag bra igen, eller jag mår nog egentligen som förut bara det att jag har fått det där härliga telefonsamtalet som skulle betyda mycket för mig enligt horoskopet. Haha! det är kul när horoskopen faktiskt stämmer ;p men ja, nu mår jag som sagt lite bättre! Gick ut en sväng med min syster och bara pratade en stund innan jag fick prata av mig med sötot. Jag är såå kär & glad och lycklig! Tihi! ..och trött.. dvs, jag ska gå och sova redan nu ;O världsrekord tror jag! Tidigaste kvällen för sommaren, än så länge iallafall.. men vi får väl se vad klockan hinner bli innan jag somnar, höhö!
Imorgon bär det hemmåt runt sju iaf, så dagen spenderas hos mamma. & antagligen en del framför datorn!

Nu ska jag sova, godnatt!

Blubb..

.. & så bra gick det för mig att titta på film(!) såg knappt en timme och hälften av tiden sprang jag runt och gjorde andra saker, tss.. jah! just nu skulle jag vilja gå ut och gå! Har ju ont i huvudet nu med, det verkar ju inte släppa.. uhh! Känner mig så otroligt rastlös.

men

JAG ÄR SÅ GLAD, hur jag än mår nu så får tanken på honom att göra att hela min värld blir helt underbar! <3

Trött som en bäver!

Jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova hur länge som helst känns det som, fast det skulle jag helst av allt vilja göra i min egen säng! Men den får jag sova i imorgon igen!
Har ingen sommarkänsla alls just nu.. sitter å fryser med värme ljus, huvudvärk och camomill te för magen är elak mot mig. Helt underbart, not. Och nu så ska vi tydligen titta på någon film, jag kommer somna.. snark. Shrek verkar det som att det blir, hoppas att den är lite underhållande så man kan garva lite!
Skriver mer senare.. (mycket uppdateringar) kram på er, hoppas ni har det finemang(!)

Regn, regn och liite mer regn

JA, rubriken säger allt! Jag tycker inte om detta som ska kallas sommarväder, det rentutsagt S U G E R! usch.. svensk sommar /; Jag vill ha sol och värme! Man kan ju knappt käka glass utan att frysa helt sjukligt mycket och typ hacka tänder och få gåshud överallt. Nej, jag diggar inte vädret längre.. eller längre & längre har inte gjort det på väldigt länge. ( SHIT VAD MYCKET JAG PRATAR OM VÄDRET, nu får jag skärpa mig.. hur kul är det att läsa om det?! )
Jag sitter iallafall inomhus till er stora förvåning och läser lite och har tränat precis! Nu börjar jag även bli hungrig och det verkar som om det är ett bra tag kvar tills middagen, men jag får väl stå ut!
Och vet ni, mina fina ganska nya marinblåa tygskor har typ pajat :( det är två stora typ jack i sulorna, på båda skorna! Fattar inte riktigt varför, och jag har ju typ bara använt dom några få gånger.. skit också!
Jag vill ju faktiskt ha tygskor, men det finns ju ingenstans! Muhammeeeeeeeeeeeeeddddd........ (a)

Nu ska jag inte plåga er längre, ska försöka att inte skriva så tråkiga och uttröttande inlägg, men det är faktiskt bra tidsfördriv! :)

Gossip Girl

Muhaha, det är typ SUPER tjejigt men jag älskar boken! För det första; jag och böcker? A big NO NO, jag avskyr att läsa.. för att få mig att läsa så måste man typ piska mig! Och att jag ens ville läsa denhär boken är konstigt. Men jag fick den idag, och började läsa.. och nu kan jag inte sluta! Haha, undrar om det är för att den är så läskigt tjejig så det blir roligt? Jag vill iallafall inte sluta läsa den nu, och det finns typ tio böcker varav sju finns på svenska, så det är väl bara att köra på? Men att jag vill läsa.. är helt otroligt! haha, kan inte fatta att jag läser, men ja! Saker ändras.. antar jag ;p Jag har aldrig riktigt förstått mysighetsfaktorn med att sitta och läsa en bok, och aldrig förstått hur man kan vilja sätta sig ner och bara läsa 200 sidor frivilligt, sida upp, sida ner.. med massa massa massa text.. nej, oförstårligt! Men nja, jag börjar hajja lite nu!



Gossip Girl Gossip Girl ? Ni vet att ni älskar mig Gossip Girl 3 ? Allt och lite till Gossip Girl 4 ? För det är jag värd Gossip Girl 5 ? Det som passar mig Gossip Girl 6 ? Leva livet här och nu Gossip Girl 7 ? Ingen gör det bättre

Lördag

Godmorgon alla, för det är väl typ nu alla vaknar(!) jag också.. egentligen
men jag åkte ju till mamma imorse, vid sju bar det av ifrån Spånga och hit kom vi vid tjugo över tio, så det tog sin lilla tid men jag sov en del så det var rätt skönt ändå. Gick ju och la mig vid tre, så jag har inte sovit speciellt mycket (a)
Nu har vi iallafall ätit ..typ lunch och snart ska vi ut till den lilla skärgården som finns här! Mysigt säger jag..

Skriver mer sedan, ha det så mysigt! Här är det faktiskt fint väder, å ganska varmt! (pensinärs statusen you know ;D)

KRAM!

Listor är kul, sådeså..

Var är du nu?
Hemma hos mamma i köket, faktiskt

Lakrits eller choklad?
Choklad

Vilken tid gick du upp idag?
Iih, kvart i sju

Vad ska du göra i helgen?
Vara här hos mamma, åka hem imorgon

Hur brukar du ta dig fram?
Jag går!

När kräktes du senast?
Det var faktiskt som tur är, ett tag sedan!

Var fick du dina senaste pengar ifrån?
Hmm.. barnbidrag!

Har du sovit hemma i din egen säng inatt?
Ja det har jag gjort

Det roligaste i ditt liv på länge?
Hum.. igårkväll va väldigt kul :)

Senaste alkoholintag?
Länge sen, å då va det väl typ pyttelite cider eller något?

Har du haft mörkt hår?
Har alltid varit brunett

Vad såg du senast på tv?
Ehm, Jay Leno Show

Vad ska du göra idag?
Åka ut till den lilla skärgården, och sen vet jag inte

Har du bott i något annat land?
Näej

Är du morgonpigg?
Kan hända, men inte idag

Vad är du beroende av?
Glass är gott

Vem snackade du med senast?
Mamma eller syster tror jag

Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner?
Ja, jag skriver ofta en stödlapp så jag vet vad jag ska säga (a)

Vad luktar gott?
Killparfym luktar mums

Har du borstat tänderna idag?
Absolut

Tycker du om broccoli?
Aarå

Vad är du snabb på?
Eh, bli hungrig igen?

Är du glad just nu?
Ja jag är glad :)

Harry Potter och Fenixorden


Den här reklamaffischen har väl ingen ungått att se? Den pryder nästan varje reklampelare runt om! Och igår hade den premiär i Sverige, och jag var och såg den på Saga inne i stan! Jag gillade denhär Harry Potter filmen, den va en av de bättre tycker jag! Den va rolig och spännande och de där 2 timmarna flög förbi!!
Tänker inte avslöja någonting om handlingen, men ni vet säkert redan en hel del med tanke på hur stor uppståndelse det är runt dessa filmer! Man har ju inte undgått tillexempel att i denna film får Harry kyssas för första gången? Nä, skulle inte tro det! Nu är det bara två filmer kvar och nästa helg släpps den sjunde boken också!
Men se filmen vettja, den va bra!

Fredag

Hejhopp!
Nu åker jag snart, har precis gjort mig iordning och ska slänga ner mobilen pengar m.m. i väskan och sedan hoppar jag iväg till bussen! Ska möta sötot där, och så ska vi fyra som ska gå samlas på spånga station. Har en liten konstig känsla i magen, vet inte riktigt vad den beror på.. men ja, det går säkert över! :)
Det är så konstigt väder så att bestämma kläder idag var ingen lätt sak, haha! Ena sekunden kan det vara strålande solsken och andra så står "solen som spön i backen" dvs, regnet öser ner /; you never know! Just nu tycker jag illa om det Svenska sommarvädret, vill utomlands.. usch på regn!
Imorgon bitti kommer morfar och hämtar upp oss redan vid klockan sju, vilket innebär att jag kommer vara D Ö D - hela lördagen.. happy days? yes.. sen kommer jag ju hem på söndagen igen, skönt.
Nu ska jag göra iordning det sista och se ut vilka skor man kan ha på sig i detta växlande väder! (haha, jag har ökat min pensionärsfaktor med det dubbla nu i bloggen, eftersmo jag snackade så mycket om vädret! ellerhur johan? haha men ändå!)

Krambanan på er, å ha en bra fredagen den 13onde - kväll! ooh spoooky.. för er som nu tror på sånt skrock!

LÅNG LISTA ;O

Namn: Nicole
Smeknamn: Niccie, Pungen, Cornelius
Din ålder: 15
Längd: 167 cm
Födelsedag: 18 januari
Syskon: Riktig syster Felicia, 13 och låssas Anna, 19 och Elin 17
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Mest grönt, men typ melerade!
Vad shoppar du helst: Kläder(!)
Hur många skor har du? Många, men jag använder inte alla (a)
Hur många par byxor har du? Hm, två favoritjeans
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Jag tror inte det, men jag vet inte
Färg: Svart, vitt, beige, brunt.. jordfärger :)
Sport: Dans är det absolut bästa som finns!
Ord: Korv
Snusat? NEVER, å tänker verkligen aldrig göra det heller!
Hoppat bungyjump? Nej, I haven't
Brutit mot lagen? Ähm, nej tror jag inte
Fått dig själv att kräkas? IH? nej ;/
Vad använder du för schampo? Väldigt olika!
Vad är du mest rädd för? Att någon jag älskar går bort.
Vad lyssnar du på just nu? Never Again - Kelly Clarkson
Pizza eller choklad? Choklad, lätt!
Guld eller silver? Båda, eller.. ja, båda!
Roligast idag: inget sofar..
Vad vill du helst av allt göra just nu? Ligga på en sandstrand på något varmt ställe och ha det väldigt skönt! ;O
Favoritväska: Min svart vit randiga som jag fick av hela klassen ;O
Favoritkändis: Mischa Barton
Favoritfilm: Jag och filmer? .. a big no NO!
Favoritskor: Mina marinblåa tygskor
Drömjobb: Artist
Favoritbutik / Sverige: Gina Tricot
Favoritbutik / utomlands: Don't know!
Favoritkaffe: Kaffe latte, mocca helst
Sofi eller Ebba: Ebba
Favoritstövlar: Näe..
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Det beror på!
Louis Vuitton eller Gucci: jadu..
Kilklack eller stilett: beror på, kilklack till mig iaf!
TV-program: OC!!
Drömutseende: Jadu..
Fulaste plagg i din garderob: En svart utvättad munkiströja, med gul färg på som är bra å ha!
Snyggaste plagg i din garderob: Alla mina tunikor, kan inte välja en!
Favorittidning: Cosmopolitan tror jag, eller veckorevyn!
Länder du varit i: Sverige, Danmark, Finland, Mallorca, Cypern.. typ?
Länder du vill till: USA helst New York och Californien! Typ England, Frankrike..
Favoritplats i hela världen: HUM..
Favorithändelse i hela ditt liv: Jag vet inte riktigt :)
Husdjur: Två katter, Majsan & Sötnos
Drömbil: Hum, jag har ingen just nu faktiskt..

Vill ha mest just nu..
Skor
: Vita tygskor ;O
Klänning: Någon fin..
Väska: hum..
Jeans: Baggy jeans!
Sjal: ingen

Ett eller annat..
Chloé / Celine: ih?
Fendi B-bag / Fendi spy: Fendi Spybag!
Latte / Cappucino: Latte!!!
Coca Cola / Pepsi: Pest eller kolera? nejmen cola isåfall..
Paris / Nicole: Nicole!
OC / Beverly Hills 90210: OC!
Puss / Kram: Det beror på vem det är!
Pastasallad / Kycklingsallad: Pastasallad
Fläkt / solfjäder: Fläkt!
Puccisjal / Alexander McQueen scull scarf: ingen?

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan? Ja
Gjort bort dig för den du höll kär? haha, ja många gånger!
Snubblat runt i dina klackar? Nej, jag har aldrig klackar
Varit avundsjuk på någon? Juppjupp
Hatat någon? Hm, ja!
Druckit / rökt / knarkat: Nej
Velat rymma och skaffa nytt liv: Japp, tyvärr tror jag inte att det hjälper!

Pics

Hallå där!
Satt ju och tittade igenom bilder från lite allt möjligt, och kom på att jag inte hade lagt ut några här! så nu gör jag det, enjoy :)


Glada pojkar; Jonte Martin och halva Anton

Milla & Jag, Älgen & Groddiiee

Tobbe, Fredrik, Jonte, Anton å Johan :))

Vi vann! WOHO, 2 av 3 år var bucklan våår ^^ muhaha

Bea å Amanda

ute på skolgården, Linnea Milla Elin å Mikaela

Jag Milla å Helena

Vi är bäst! Amanda Bea Erica Micke Jag Milla Helena Anton.

BÄST! Helena Bea Amanda Anton Micke Sebastian Erica Aisha Johan Zvrin Fredrik Jag Johan Alex Tommy

MUMS!

Där stod vi och sjöng med sexåringarna! Snyft :')

Scenen igen

Scenen med mellanstadiet

Vi <3 Micke Anton Erica Jag Milla och Helena

Vi, innan balen förståss..

Jag innan balen, utanför huset :)

Jag och sexåringen :)


Torsdag kväll

Hejsvej leverpastej!
Sitter här och har precis ätit jorgubbar, fy vad det är gott(!) Men mättande som sjutton och arton, magen står i fyra hörn nu tror jag! Men usch så mumsigt det är!
Det blev som sagt inte speciellt mycket gjort idag, har varit inne fram till molnen sprack upp och några efterlängtade solstrålar letade sig igenom.. då gick jag och syster på en promenad för att nyttja det fina vädret! Mysigt var det. När jag kom in drack jag en kaffe latte och satte mig vid datorn och kikade på bilder från skolavslutningen, klassresan och balen började göra ett kollage! 
Vid niosnåret gick sötot med kompisar förbi utanför, så jag fick se honom en snabbis också! Iförsig så vinkade ju bara, men jag fick se honom.. då kändes det lite bättre i magen ^^ (a)

Nu sitter jag och lyssnar på musik och håller fortfarande på med kollaget, men det är så kul att fixa å trixa med bilder, så det gör ingenting att det tar sån tid! :) Men jag ska snart slänga ner alla kläder som jag har börjat rensa ut för typ.. en vecka sedan (började jag) ner i en stor svart sopsäck, och så ska jag dammsuga av mitt rum. Kul va? Jag ser verkligen fram emot det! Det är därför det har tagit mig två timmar att ens tänka tanken att snart så måste jag faktiskt.. (!) Jah!

Imorgon är det ju bio och middag på stan som gäller, ni får en liten uppdatering om vad jag tyckte om filmen sedan! Vi får se när det hinns med, eftersom jag antagligen kommer hem ganska sent och åker tidigt på lördagsmorgonen! Men något bloggande ska säkert hinnas med, iallafall på lördagen hos mamma!

Ha fortsatt mysig torsdagskväll, sov gott. - Bananklasekram

Torsdag

Godmorgon!
Vaknade vid kvart i tolv av att pappa stod och ropade att man skulle pallra sig upp ur sängen.. usch, det är tidigt med kvart i tolv, speciellt när man inte kunde somna igår kväll/natt.. imorse(?) och när man väl somnade så var klockan närmare fem än tre när man försökte första gången! Illa, så det har inte blivit mer än 6½ timmars sömn, ungefär för mig i natt.. ändå känner jag mig inte helt slut - vilket självklart är skönt ;p
Idag blir det nog bara en slapp dag, sitter här med min kaffe latte och känner lugnet, hah! Så idag blir det nog inte så mycket gjort. Som den sanna sims nörden jag är, så ska jag nog snart spela sims! Muhaha, härligt.. Jag borde egentligen fortsätta med evighetsjobbet att rensa ut kläder från min garderob som för tillfället är extremt överfull, men det ÄR ju SÅÅ tråkigt, och det tar en sån himlans tid! Nej, det är jag verkligen inte alls på humör för!

Imorgon är det ju bio-tajm! Det är ju faktiskt Harry Potter premiär! Och antagligen blir det middag på stan, det ska bli riktigt kul & mysigt! Kvart i nio bion, mysigt. Tidigt på morgonen dagen därpå bär det av för en snabb visit till mamma, och kommer hem på söndagkväll redan, så jag blir inte borta så länge.. vilket är skönt

Nu ska jag fortsätta lyssna på urmysig musik & chatta och så småning om spela sims! Hoppas ni har det urmysigt i det härliga, STRÅÅÅLANDE solskenet.. som inte finns(?) Hö.. Krambananskum <3

Onsdag, 11 juli 2007

Hola!
Nu får det bli lite bättre uppdatering här, vad är detta för sätt? Nu när jag har all tid i världen på sommarlovet kan jag ju faktiskt kosta på mig att skriva lite här också.. tycker iallafall jag!
Nu har jag haft sommarlov i exakt 4 härliga veckor, fy vad underbart skönt.. men det känns fortfarande som om jag skulle behöva en halv evighet på mig att återhämta all kraft som behövs tills skolan börjar igen! .. är fortfarande så otroligt trött och slut från förra skolåret(!)
Så, vad har hänt på sommarlovet då? Inte mycket skulle jag vilja säga, har varit en snabbis hos mamma, umgåtts med kompisarna från klassen och bara tagit det lugnt och degat. Har även hunnit med ett tredagars dagsdansläger på dansskolan och haft träningsvärk som sjutton - men herregud vad underbart det är att dansa!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blir det St Eriks gymnasium med inriktining musikal för mig på gymnasiet, jag är så himla nöjd! Tänk att få hålla på med det man älskar att göra PÅ SKOLTID?! och få betyg i det?! Nej, bättre har jag svårt att tänka mig att det kan bli! Men lite nervös är man ju samtidigt, eftersom man inte vet vilken klass man kommer i, och vilka klasskompisar man får! Aaah, är redan nervös! ;D
Det roliga är att nästan hela den gamla klassen kommer att gå på blackeberg, så om man saknar alla.. är det bara att pallra sig dit en eftermiddag och träffa alla gamla goingar (; känns skönt att veta tycker jag!

Nej, nu börjar jag bli hungrig igen! Det var trotts allt typ 5 timmar sedan jag åt(!)
Förstår inte riktigt varför men har börjat bli hungrig var fjärde / femte timme numera, jobbigt värre skulle jag vilja säga eftersom det är så jobbigt att gå runt å vara hungrig! Men skulle jag äta när jag var hungrig så skulle jag typ se ut som en elefant, dumma mage - måste du vara hungrig JÄMT? ;p

NEJ, nu är det faktiskt mat snart och jag ska göra massa saker innan! Så hej å hå, kram på er! / Niccie

RSS 2.0