Plugghäst?

Hallå!
Jag hoppas att alla där ute har haft det roligare än jag idag. Idag har jag pluggat, hela långa dagen. Från att jag kom hem till nu, och jag har fortfarande inte pluggat klart. Snacka om att det är mycket man ska kunna(!) Biologiprov - etik. Ganska krånligt, men kul! Så, idag har jag bara pluggat.
Jag har funderat en del och jag förstår inte riktigt varför vissa människor aldrig, aldrig kan ha fel. Det kvittar vad det är, och ibland så kanske de frågar om hjälp. Och när man säger svaret så säger dom, jamen det vet jag! Då tänker jag; jaha, men varför frågade du då? Egentligen är det ganska synd om de människorna, eftersom de aldrig kan medge och erkänna att de har gjort eller haft fel. Så jag antar att någon gång måste det väl ske något..
För övrigt så längtar jag galet mycket till gymnasiet, det ska bli så himla roligt att komma ifrån och komma till någonting som är nytt! Där ingen känner en innan, och allt är nytt för alla. Jag ser fram emot det, med andra ord.
Nej, nu måste jag nog gå ner och skriva det sista, annars blir det aldrig de betygen man vill ha. höhö!

Ha det underbart(!) / Niccie

Måndag - igen

Hallihallå(!)

Hoppas det är bra med alla människor där ute, med mig är det helt okej! Idag har jag bara varit i skolan och sen tagit det lugnt. Jag har gjort min spanska läxa på 20 glosor som aldrig tycks sätta sig i skallen, kan dom inte fortfarande känns det som och ändå har jag övat i någon timme(!) tröttsamt.. >;( Och så har jag beställt ett "Sing Star" paket också, och sims grejer från cdon.com. Så det kommer förhoppningvis i slutet av veckan. Mycket roligt, kihi! :) Sen har jag inte gjort så himla mycket annat idag. Det var en rätt jobbig dag i skolan, men kompisar och sånt. Men allt är ju inte bra jämt(!) /; och idag var det inte så bra på den fronten.
tack Helena för att jag har dig. <3
Vi har också börjat att förbereda oss inför nationella proven i svenska, det är lite halv scary. Plus att texterna i år är enligt mig sämre än texterna som var förra året! Men det ska väl gå det med? :) Possetivt you know..
Näej, nu ska jag kika runt på andra bloggar och på pa, och slappa väldigt mycket innan det är dags för kudden.



Kram på er / Niccie

Härliga helg, gymnasium(!)

Hej alla glada, gosiga, rastlösa och ÿbersöta människor!

Nu är det helg, så underbart(!) Man uppskattar verkligen helgerna numera, och nu och tre lördagar i rad nu har jag varit på gymnasie öppethus. Idag har jag varit på öppet hus på säkerhetsgymnasiumet, förra veckan var det st eriksgymnasium, veckan före det var det var det stockholms estetiska gymnasium. Det är så nervöst när man ska välja skola, jag har hittat min favorit av de alla men det återstår intagningsprov och betygsintagningen. Man vet ju inte om man kommer in? Man blir ju lite orolig över tankarna att man kanske inte kommer in på sitt första handsval. Men jag ska kämpa på, och inte låta de negativa tankarna erövra. Utan jag ska försöka se det som en möjlighet, för allt går så mycket lättare då(!) :) Mitt absoluta nummer ett val är stockholms estetiska gymnasium, det är ganska lustigt egentligen. Jag hade inte ens tänkt att åka dit och kolla på skolan först, men övervägde det bara för att killarna som jag pratade med på gymnasiemässan var så otroligt possetiva och övertygande om att skolan var bra. Först hade jag bara tänkt att jag skulle söka musikal, inte musik. Och jag hade heller inte särskiljt höga förväntningar när jag åkte till skolan, eftersom jag inte visste om det bara var musik som jag skulle gå.. Men denna skolan slog alla jag har varit på!! Jag har varit på Jensen Norra, Kulturama, St Eriks, Säkerhetsgymn och Stockholms Estetiska. Och det är absolut den skolan som passar mig bäst! härlig känsla! :) Lärarna var trevliga, det var en liten skola, eleverna var duktiga och ja, allt stämde. Och nu är jag kär i skolan(!) :)


Please, be mine! (a)

Kram / Niccie

19 januari

Hej allihopa,
igår var det min födelsedag. och jag kan verkligen säga att det kunde inte ha varit en bättre födelsedag, det var helt underbart och jag kände mig helt underbart glad! Jag hade Helena Camilla å Erica där, jag hade hela familjen. Det är helt underbart, jag älskar er! Saknade självklart Anna väldans mycket, men det kändes skönt när jag fick prata med dig senare!
Det var iallafall en helt underbar födelsedag, och jag är så glad över att jag har er allihopa! <3 :)))
Det kommer lite bilder på oss från min NYA, mobil från min födelsedag sen! kihii!

Den underbara dagen började klockan tjugo i sju när jag vaknade, då jag tittade på mobilen. Då hade jag redan fått två sms. Ett från klockan fyra och ett från klockan sex, galningar! :) Jag låg där och försökte somna om i tjugo minuter till men jag var bara för vaken, men det var skönt att ligga där och tänka på att jag har hela min födelsedags dag framför mig. Och att jag kommer längta till den stunden på morgonen som jag ligger där då när klockan är runt 11 samma kväll. Det var underbart. Sen kom dom och sjöng klockan sju, hihi. Fick örhängen, en lott och body butter melon faktiskt, luktade mums! Sen åt jag frukost, och medan klädde jag på mig fick jag två till sms av Helena och Malin, då blev jag glad (: och när ag var klart vandrade jag som vanligt till skolan. Där möts jag av en superduper kram av helena och de som redan kommit säger grattis.
Det var så himla gulligt, ingen har någonsin bett en lärare om att hela klassen ska sjunga för mig. Men Erica gjorde det i torsdags, så hela klassen sjöng för mig(!) Snacka om att jag blev glad! =D Sedan var hela dagen fylld av glädje, förutom svenskan och non, höhö. För vi hade kör och idrott! :)
När jag väl kom hem så dricker jag lite hallonsoda och så pratar vi lite innan jag ska öppna presenterna.. Jag hade misstänkt ett VÄLDIGT stort paket, jag hade inte en aning om vad som var i det.. Och jag trodde inte att det var det som det var. (;
Å när jag öppnade fick jag verkligen allt som jag hade önskat mig, jag fick färger på kläderna som jag älskar, grejer till håret, båda väskorna jag ville ha mest i hela världen ( Friis & Company och en jätte fin svart bag ) jag fick hårgrejs, smycken, pengar(!), och min precious mobil. JAG ÄLSKAR DEN, jag trodde verkligen inte att jag skulle få den. men nu har jag den, och jag älskar den <3 :))))
Å när jag nu öppnat klart alla paketen (vilket tog sin lilla tid, eftersom jag inte skyndade mig(a) :) ) så åt vi varma mackor bara, för att orka tårta och bullar sen! :)
När klockan var sju så skulle Milla Helena och Erica komma. När de kommit kollade de lite bland presenterna och sen så skulle jag få öppna presenterna de hade med sig. DOM ÄR SÅ SÖTA! dom visste precis vad jag ville ha =) man bli så glad då! Fick en superduper fin T-shirt av Erica från USA, skit cool med dödskallar, stjärnor, svampar och hjärtan på (måste ses) helt underbart fin, sen fick jag nagellack, peelingmask och örhängen av erica. och av milla fick jag rougen jag velat ha så länge, en eyeliner och ögonskuggor. (superfint, alltihopa) =)))) Sen var det chokladtårta, som lisa hade bakat (såklart) med vitchoklad sås till. DET VAR SÅÅ GOTT. mums filibabba! åh vad jag älskar den tårtan!
Efter fikat så tog vi kort med min nya mobil på varandra och allihopa, och bara pratade och skrattade. Det kunde inte ha varit en bättre födelsedag! Jag älskar er, varenda en av er!!!!!!!!!!!!!!
och jo, i det superstora paketet låg just min fina nya mobil. dom är roliga dom! :)

SUPER MÅNGA KRAMAR, till nu 15åriga Niccie

Länge sen!

Hej allihopa,
det var väldigt länge sedan jag skrev nu. nästan en vecka(!) så fort skolan kommer igång blir man dötrött! usch.
Men sen jag skrev sist har det faktiskt hänt en hel del grejer!
I fredags var jag med Camilla efter skolan och efter ett tag kom även Erica. Runt tio gick jag och Camilla hem till henne och spelade trummor, vilket inte gick så bra för mig(!) Men då, kom vi på att  vi skulle starta ett band(!)  Jag skulle spela gitarr och sjunga, Milla skulle spela trummor, Helena skulle spela piano och erica bas (; haha, världens bästa band! =D fast Helena och Erica vet inte om det ännu ;)
Igår var jag på öppet hus på Stockholms Estetiska Gymnasium och nu är jag kär i det gymnasiumet, det var helt underbart. Tyckte om det mycket! Och idag har jag handlar födelsedagspresent till min kära kusin som fyller 20 år på tisdag! :)
Imorgon är det ju skola igen, som vanligt. USCH(!)

Kram på er.

Första dagen efter jullovet!

Hejsan,

första skoldagen efter jullovet! Känns som om det har gått en vecka men det har bara gått en dag, hemskt jobbigt! Och en sak måste jag bara säga till alla er som händelsevis skulle läsa det här att människor kan förändras väldigt mycket på kort tid. Till både det bra och det dåliga, just nu är det väldigt bra! (:

SKUMKRAM!

Fredag

Hejhopp,

huur mycket jag änn vill kan jag inte sluta tänka på att det är skola på tisdag, vill inte vill iiiinteee. Jag känner mig inte utvilad änn! Kan vi inte få några veckor till? Vårterminen är dessutom jobbigare än höstterminen enligt många. Usch, men jag ska försöka tänka possetivt & andra sidan så kan det ju blir kul också.. eller hemskt! ;p
Igår var jag på begravning, och det tog hela dagen. Så idag är jag rejält mördbultad. Men jag har varit och ska vara med Helena - ikväll med. Först blir det middag! Filmkväll antaligen, men det blir ju nästan aldrig som vi tänker oss. Vi hittar alltid på någonting annat ;) Men det är ju kul det också.

KRAMBANAN!


Deg-dag

Hejhopp i lingonskogen,

Idag har varit en underbar slapp dag, bara slappa och slappa. Fast det klarar ju inte jag hela tiden, så jag har varit ute och gått i några timmar. Dagen började vid halv 11, då jag blev väckt för att titta på serien Everwood. (den är väldigt bra för den delen) Fast, jag var tydligen så trött så jag vaknade inte tillräckligt utan somnade om till klockan 11, då jag redan hade missat halva. Men jag kollade klart på resten ändå! Efter Everwood åt vi frukost och när Felicia kom ner berättade hon att mamma hade ring henne och sagt att hon skulle komma förbi! Det kändes skönt, eftersom jag annars inte skulle få träffa henne förrens kanske på sport eller påsklovet. Vi skulle få någon julklapp då också, själv fick man en blå everest jacka (; mycket varm!! och skön. Efter det gick jag upp och läste Fridas vinterspecial  tills jag kom på att jag ville ha den nya Frida tidnigen och läsa, då gick jag ner och såg att pappa pratade med Anna. Hon kommer ikväll (!) kvart över tio! =)  Pratade en stund med Anna i telefonen och sedan gick jag på en promenad mot Shell, först. Men det visade sig att dom bara hade en kvar och där hade något korv huvud stulit "sminket" som följer med, mycket fint. Så jag fick gå vidare till konsum och efter det pressbyrån, BARA pressbyrån hade den! :O Men men, sen gick jag hem igen iallafall. Bad pappa fixa playstationet och så satt jag och spelade en stund innan maten. Och nu har jag spelat sen maten. Men nu spelar min syster...

Krambanankungen!

Shoppingtur med favoriten i stan

Hejsan,

hoppas alla mår underbart, för det gör jag! Jag har just ätit fruktsallad med glass och mår kalas! Idag har varit en väldigt rolig dag och jag säger bara en sak: Shopping kan man inte få nog av! OCH! speciellt inte när man är och handlar med Helena. Det var extremt mysigt. Vi irrade runt lite överallt, men mest på Götgatan och i Gallerian. Först fick vi till WeekDay där Helena hittade ett par superduper fina jeans (som jag tycker att hon måste köpa någongång!  :D) sedan gick vi därifrån till bikbok, där jag hittade mina underbara jeans (som dessutom var på rea!!) jag älskar rea, det är underbart. Men det har inte varit speciellt mycket & bra rea i år.. Det brukar vara bättre.. tycker jag!
Efter Bikbok och Weekday vandrade vi till grannara H&M där vi kollade runt lite. När vi begav oss från Götgatan till Gallerian var klockan redan halv fem. Vi stannade till vid kicks och sedan gick vi till ytterligare en H&M och Glitter. Det är väldans bra att det finns så många olika H&M i stan, annars hade man aldrig hittat precis det man ville ha. Om något inte finns är det bara att tjoffa vidare till nästa ställe. 
Men men, denhär dagen har varit underbar!
Resten av lovet har jag ingenting planerat, ska träffa Helena något gång mer. Men annars tänker jag bara ta det lugnt, känner att det kan vara bra att göra det nu innan skolan börjar igen. Jag vill verkligen INTE börja, kommer kännas tugnt att gå in i korridoren och ta upp skåpnyckeln för att låsa upp skåpet och ta ut alla miljarders tråkiga böcker igen. Och så börjar alla öppet hus med, två kvar att gå på. Det känns lite läskigt, jag kommer bara att söka till tre skolor.. Kanske fyra. Och tre av skolorna är det intagningsprov på, scary shit!!! Men vi får hoppas att det går bra ändå. Vi får väl se hur det går!?

KRAM.

Lite smått & gott

Nämen hejsan igen! :) jag tänkte faktiskt ta och berätta lite om mig själv.. eller, svara på frågor utifrån en lista som jag hittade!

Vilken svordom använder du mest?

Korv, tror jag nog! Om det kan klassas som en svordom?
Äger du en iPod?
Nej, faktiskt inte

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Jag har ingen väckarklocka

Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Nej, absolut inte

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Vara med på bilden är roligare!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Beror på hur mycket pengar jag vann! Men om det var mycket så; Kläder, väskor och skor. och min precious mobil som jag så gärna vill ha!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Hm, inte vad jag kan minnas. Jag är uppe och hoppar mest hela tiden
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Näe, men ibland skulle det behövas!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ehm, nej det tror jag inte..

Vad åt du till middag?
Klyftpotatis och skagenröra

Använder du huvtröjor?
Ibland, inte ofta

Kan du vissla?
Jupp, jag är ganska duktig
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Det får bli Balder eller Kanonen på Liseberg!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Yep, pretty much actually!

Vilken film kan du alla replikerna till?
Typ.. hm, ingen. Jag kollar sällan på film! Den film jag som jag kan mest av måste nog vara Mean Girls!
När flög du senast?
Ehm, på höstlovet!

Pratar du några andra språk?
Engelska och lär mig spanska nu.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Så ofta som det går, det kan vara på att kunna!

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag vill ha en liten tatuering någonstans, men jag vet inte vart eller vad det ska vara förnågon tatuering.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Det beror på, killar tycker oftast om när tjejer tar initiativ!

Vad har du med dig in på bion?
Godis, popcorn och läsk. Fast jag äter ändå knappt någonting av det jag äter mest innan filmen, haha!

Gillar du att flyga flygplan?
Japp, jag tycker att det är underbart!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Han måste absolut ha humor, han måste kunna skratta med mig! & Omtänksamhet. Det är de två viktigaste enligt mig.

Gillar du din boendesituation?
Ja, hos pappa älskar jag det. Men mamma kan gott flytta hit igen!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Nästan ingenting, det kan räcka med 4 timmar för att jag ska vara glad
Äter du frukost dagligen?
Ja, jag älskar frukost :)
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
I vardagen är dom extremt fullbokade och helt gaalet stressiga! När det är lov försöker jag hålla mig ganska lugn.
Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Nej, det har inte hänt.. på länge

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nope.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Inte superpetig. Men det är enormt jobbigt att läsa folk som skriver med konstiga slang och inte skriver ut hela orden tillexempel som jag. Då vet man ju inte vad dom menar ibland..
Tror du på liv på andra planeter?
Man vet aldrig
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
My mom

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Det går i perioder!
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Pappa hade hört namnet och tyckte att det var väldigt fint :)
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Solen lyser alltid bakom molnen, även fast vi inte alltid ser den, och att det kommer att bli bättre.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
JA, fy vad roligt! :)

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Amanda Bynes i She's the man! HAHA. Så himla klockrent, känner igen mig så!

Tycker du om att krama folk?
Kramkalas!
Vad skulle du helst inte göra hos ett förhållande, kyssas eller kramas?
Helst inte göra? Shiat, vilken fråga!

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Det beror på, känner jag personen något och vet att han är ett dickhead skulle jag självklart inte göra det!

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Haha eh.. Mischa Barton, Aslee Simpson. Jag tar det som komplimanger!

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja, det är taskigt.

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Hm, nej absolut inte.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Då hade jag hetat Oliver. Det har mina föräldrar sagt!

Nu kanske ni vet  lite mer, udda saker om mig! :) Krambanan!


Sena nätter & shopping

Hej everybody, såhär på kvällskvisten (00:39)

Imorgon, eller egentligen idag.. blir det stan med Helena, det ska bli väldigt trevligt att försöka nosa rätt på någonting riktigt fint på rean. Jag vill ju så gärna ha nya jeans! Någon som har något tips? Jag ska gå till de gamla herderliga butikerna, men det är så svårt med just jeans har jag märkt. Nu när man bryr sig mer om vilka jeans man sätter på sig och hur dom sitter. Åh, SVÅRT!
Jag får ju inte heller köpa för mycket stuffisar för min pappa och hans tjej, för jag fyller ju år om faktiskt.. 17 dagar nu! Shit, tiden går så snabbt. Sedan vill jag så gärna ha en fin halsduk, börjat tröttna en aning på min svart vid randiga, den är vääldigt fin. Men jag skulle vilja ha en annan, jag får kanske önska mig en.
Jag vill också så hemskt gärna ha sånnadär "fingerlösa" vantar, fast det inte är några fingrar på dem? Om någon förstår? haha, dom är så fina iallafall. Vill verkligen ha sånna, har velat det ett bra tag nu!

Det har nog inte hänt så mycket annat och intressant sen sist jag var inne och bloggade, jag har varit ute på en promenad, käkat glass och rensat datorn från gamla och fula bilder på mig bara! haha. Datorn är inte så hajj längre, den är full med bilder och musik till bredden, finns nästan inget minne kvar. Typiskt inge bra!

Födelsedag om 17 dagar då, det ska bli mysigt. Torsdagen den 18 Januari!
Jag har spanat in världens finaste mobil som jag så gärna vill ha, en rosa motorola.. Mobilen i sig är väldigt populär, den platta ni vet? Jag är inte så mycket för rosa, det är inte min färg direkt, men det skulle vara så coolt och inte mig att ha en rosa mobil, bara för att sticka ut lite. Plus att den är dötuff! Vill ha, vill haa! Kärlek till den! Min syster har en svart, och den är riktigt bra faktiskt..

Krambanan på er alla och sov gott!

Nyårsdagen

Hejsan,

Idag blir det bio med Helena. Vi ska se Deja Vu, riktigt roligt faktiskt! Är ganska seg idag men en ganska glá skit ändå! Nyårsafton igår var väldigt mysigt och skönt, var bara hemma med Camilla och tog det lugnt. Vi åkte till Helena också runt 1, och var där ett bra tag innan vi åkte hem igen! :) Kändes skönt att vara hemma, för jag har inte varit hemma på nyårsafton på 3 - 4 år. Skönt med omväxling och inte bara vara ute i bushen långt bort från civilisationen och alla människor som man känner. Jepp, det var mycket härligt att vara hemma. Och mycket raketsmällning fick man se! Mycket konstigt folk med, humms! Näe, nu måste jag gå! Ska ta bussen som går tjugo över fem och nu ska jag snart slänga i mig lite mat innan. Ha det kalas iallihopa, och gott nytt år på er. Hoppas att alla hade en kanon nyårsafton! Och en väldans fin början på det nya året 2007! Själv har jag inte riktigt hunnit uppfatta att det är 01/01/2007 redan! Och att jag fyller år om 18 dagar, det är ballt :)

Tillbaks efter filmen!
Jag måste bara berätta att filmen var väldigt bra, den hade en väldigt bra handling som manusförfattaren hade fått ihop till ett logiskt och väldigt bra tankesätt. Me like! Jag brukar inte tycka om att titta på film, och räknar nästan sekunderna tills filmen är slut. Men denhär filmen tyckte jag om, men tycker du att det är svårt att hänga med i lite små komplicerade filmer där du måste sätta ihop och analysera, fundera själv. Är det här en big no NO film för dig! Men se den annars, den är värd att se! Kanske inte måste ses på bio, men det ger ett mer helhetsintryck och känsla. Nu vet ni (;

KRAM!

RSS 2.0