TRÄÄÄÄÄÄNINGSVÄÄRK

..jag kan säga att jag har haft en helt underbar dag! Med en skit kul jazz lektion till Lady Gagas och Beyonces Telephone och sedan en grym balettklass för att träna upp styrka styrkastyrka.

Jag har träningsvärk redan, som baaara sjutton! Dessutom har jag gått och blivit förkyld, så jag fick gå hem tidigare från jobbet. Har druckit ingefära, citron och honungsvatten nu. Och ska slänga mig i sängen för att sova. Måste kolla när jag ska gå upp imorgon med.. får jagi nte glömma!

Imorgon står det först sång på schemat med Anna Eiding, Balett med Mia Stagh och Div med Malin Emmoth. Div är förmodligen street i någon form!

SOVA SOVA! Måste gå upp ruskigt tidigt imorgon och jag är så fruktansvärt trött och förkyld. Godnatt på er!

Förväntansfull..

Dags för sängen. Är trött och förväntansfull inför vad morgondagen kommer att ge! Dagen börjar 10.00 med 1,5 timmes jazz. Följt av en balettlektion mellan 12.00-13.30! Klockan 16.00 börjar jag sedan att jobba imorgon, och jobbar stängning till tio. Så jag kommer skynda mig hem i säng imorgon kväll. Slutar liksom exakt nu, om 24 timmar..

Aja, haha! Mycket siffror hit och dit. Nu ska jag kolla en stundsing på Flashdance innan jag ska sova. Det ska bli jäkla kul imorgon! Första danslektionerna. Idag hade vi ett fystest, som tydligt visade på att jag har legat på sjukhus två gånger sedan i maj. Och ständig virus eller bakterie infektion i kroppen! Svajn kul. Men nu ska jäkelskapet bort, så nu ska här sovas och ätas c-vitaminer och tas hand om sig!

Nu blir det sova i nybäddad säng, bara älsklingen som saknas så skulle allt vara perfekt!

ÅÅÅHH!

Jag är helt förälskad. Skolan är fantastisk, människorna är underbara och lärarna är.. pff otroligt galet galna! Träffade Roine Söderlund och Anneli Allanko. Det är brutalt grymt! Är mållös och älskar allt, stället, stämningen och alltalltallt!

Nu jäklar..

Snart smäller det..



Imorse, nervös som en gris.. innan första dagen som danselev på base23!

Sista sommarlovsdagen för mig!

Hallihallå! Mår ni bra allihop?

Här är det inte en lugn stund. Nu bär det nämligen av att titta på älsklings syster som ska rida! Sedan blir det ishockey match, eftersom killen min är hockeymålvakt! Sedan blir det hem hit igen, käka.. och kanske åka till Linköping till lägenheten som vi har fått låna! Annars åker vi dit tidigt imorgon bitti. Det är faktiskt vår helg, vår ett års helg. Galet!
Hursom, så imorgon ska vi fira med mys jag och älskling. Egentligen är vår dag, den 29 augusti. Men eftersom jag måste åka hem relativt tidigt på söndag, eftersom min skola börjar på måndag.. så börjar vi fira imorgon! Det är ju inflyttningsfest imorgon kväll i Linköping you know.. blir najs!
Vi hörs senare, nu bär det av igen! Ciao!

Pill & jag på H's student.


Jubileum på söndag!

Nu mina vänner ska jag ta och sova! Jag ska upp tjugo i nio och jobba till klockan sju! Så jag ska sova nu, lovade mig själv att vara i säng klockan tolv! Vilket jag faktiskt också var. Jag ska bara släcka nu och ringa älsklingen innan jag kan somna tryckt! Halv ska det vara släckt!

Imorgon blir det alltså jobb på dagen och vid halv åtta går tåget mot Christoffer. Det blir underbart mysigt att få spendera hela helgen med kisen, för vi har ett års jubileum på söndag! Dock är det lite omständigt med min skola som börjar, hans match och inflyttningsfesten som vi ska prestera. Så vi firar från och med fredag kväll och lördag i huvudsak. Men på söndag är det VÅR dag, den dagen vi två blev ett.

Nu måste jag sova, ska försöka uppdatera nere hos honom med! Så ni blir inte av med mig! Dags att bege sig, sov gott!


Mitt nya liv..

Jag ska börja dansa på Base23!

För er som inte vet vad det är, är det en nyuppstartad dansskola av med topp lärare som Anneli Alhanko, Karl Dyall, Hans Marklund, Roine Söderlundh och Therese Carlsson. Det är den första dansskolan som på riktigt konkurrerar på samma höga nivå som Balettakademien. Det är en dansarlinje, som är på halvtid. Vi kommer att dansa cirka 17 timmar i veckan, där ingår även två sånglektioner. Utöver det kommer jag att gymma.

Jag har ju dansat nu, i 3,5 år! Men nu har jag kommit in på en dansarutbildning, vilket känns helcoolt och jag är så otroligt peppad! Jag ska härdanefter vara duktig, sova tidigt och mycket. Äta bra, och INTE vara så sjuk jag har varit. Vilken chans detta är! Har någon av er lagt märke till att Base23 dansare faktiskt kvar med på sommarkrysset för ungefär tre veckor sedan och dansade till Broken Doors? Kolla upp det annars, på tv4 play!

Så det är alltså vad som startar på måndag, dansarutbildningen som kommer kräva otroligt mycket av mig och kommer förmodligen vara en av de roligaste sakerna jag har gjort! Jag är så förväntansfull!


Jag när vi dansar tåspets,  en av de sista balettlektionerna i årskurs 3 på gymnasiet.


Nyrenoverat och fint!

Jag har jobbat och slitit hela dagen! Ventilationen på jobbet är trasigt, så behöver jag ens säga att jag är extremt trött? Det är ändå mysigt på jobbet, folk är så otroligt trevliga.

Helena tittade förbi en stund, och jag visade stolt upp mitt nyrenoverade rum och vi pratade och myste lite mer grönt mint té på min säng! Hon hjälpte även till att välja klädsel för inflyttningsfesten som äger rum på lördag i Linköping!

På söndag har jag och älskling varit tillsammans i ett år, tänk vad fort tiden går! <3

Snart kommer ni ju få reda på vad jag ska börja med på måndag.. kolla in om några minuter! (;

På måndag börjar allvaret!

Hemma igen!
Uppe alldeles för sent dessutom, ska upp tio i nio för att dra till jobbet. Så det är definitivt dags för sängen nu, är helt klar och ska bara vända mig om och slockna. Det bästa är att min nya TV har en funktion som kallas insomningsläge, det innebär ..vilket ni säkert förstår.. att man kan ställa in hur lång tid TV:n ska vara på, och sedan stängas av automatiskt. Det är min nya bästa vän! Somnar jämt med TV:n på och sedan slocknar den efter en kvart! Underbart.

Vi hamnade på Retro, drack lite Rosé vin och pratade om allt möjligt. Det var otroligt trevligt! Sedan kom M och N och joinade en stund, men jag var tvungen att dra tidigt eftersom jobbet väntar imorgon bitti. Jobb 10-18! Pengarna behövs faktiskt..

..jag tror inte jag berättat vilken resa på jag påbörjar på måndag! Det är ett otroligt roligt steg att ta, och det kommer bli så kul! Jag lovar att berätta imorgon när jag kommer hem från jobbet! Så kika in här vid åtta tiden imorgon.. så ska jag berätta hur mitt liv tar en vändning!

Godnatt, nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Ska upp tio i nio, yes. Pigg? Check!


I can't reach you..

Godmorgon.. ehrm, ..eftermiddag!

Jag har visserligen varit vaken sen runt klockan ett, men först nu ska jag göra någon nytta! Ska nämligen ut och ta en öl(? usch nej.. cider) med M. Först ut var duschen vilken nu är avklarad, nu ska jag hoppa i lite lagom snygga kläder och så ska vi åka bort till min syster för middag. Blir mysigt! Sedan ska vi bege oss ut för ett litet äventyr. Dock jobbar jag 10-18 imorgon, och 9-19 på torsdag. Så inget megahärj inte! Lägger snart upp en bild på outfiten, har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig.. hm, det löser sig nog!

astyff bild från slutproduktionen! Jag är den högra människan! ;)


Ebbas Mode

Efter en lång dag, med skiljas från min fina älskling, gekås och resa hem för att sedan spendera några timmars prat med älsklingen i telefonen, är det äntligen dags att sova.. egentligen för läänge sedan! Men först ska jag läsa ett kapitel (eller två..) ur Elsas mode! Har lånat den av min kära vän H, och har svårt att låta boken vara! Sofi Fahrman har gjort ett lysande jobb med denna bok! Exakt en sådan bok som jag älskar att läsa, helt perfekt! Gissa om jag är glad över att det är första boken ur en triologi!

Har någon av er läst den möjligtvis? Vad tyckte ni?


Mot Stockholm!

Nu bär det av hemåt! Hemma runt midnatt, Ciao!

This is the thing

Igår efter vi kom hem hit till Varberg igen, från Outlet i Kungsbacka därifrån nästan alla i familjen åkte hem  till Stockholm igen, gick jag och älskling ut och gick i mer än fyra timmar. Vi gick på strandpromenaden här i Varberg, och det är så kolosalt vackert. Jag måste nog säga att vi snarare hoppade på klippor och lekte rövare på fästningen från 1200-talet. Men vi hade så otroligt mysigt och kul! Det kommer upp fler bilder..


GRATTIS (:

Idag fyller min älskade syster 21 år! Det blir kakor, tårta och massa mys. Vi tar det lugnt, igår var vi nämligen och härjade runt på Liseberg hela dagen trots tre sjuklingar! Bra gick det och kul var det. Nu ska jag nog strax hoppa in i duschen, håret ser hemskt ut!

Sitter ute på altanen och myser, läser lite bloggar och lyssnar på grym musik! Lovely.

Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok..

Jag måste bara dela med mig av den här krönikan jag precis läste. Den har Victoria Törnegren skrivit, för nyheter24.se och jag älskar den! Läsläsläs..

GÅ IN HÄR OCH LÄS!

Goodbye my almost lover

KRÖNIKA: "Det vackra sa farväl och jag försvann." Modettes Victoria Törnegren berättar om sin identitetskris när två blev en.

Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.

Han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken. Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.

Det vackra sa farväl och jag försvann. Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom.  Månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. Genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit. Jag hittade bitarna tillslut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever.

Min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. Ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. Till min fina bok, under mitt täcke och skrev. Det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. Jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. Min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”Jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”. Det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. Jag var rädd för att sluta älska honom. Nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.

Att börja älska handlar om att se en framtid med honom. Att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. Mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. Jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att dem fanns på riktigt. Jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. Jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. Tillslut blev han en person jag för en tid föraktade. Men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.

Efter en tid slutade mina tårar rinna. För varför ska man gråta över sin såkallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt?

För en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. Men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. Att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. Och vet ni, det är sant.

En krönika av Victoria Törnegren

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/


!

Ibland känns det bara livet jäkligt orättvist, och oförståerligt. Suck.

Sommaren är INTE över.. sådeså(!)

Kom hem i måndagskväll efter en super trevlig helg i Linköping med älsklings släkt! Hade super roligt, och vi blev inbjudna på inflyttningsfester och även hem till några av dem! Så vi lär defenitivt träffa dem snart igen. Hur mysigt som helst.
Jobbade i tisdags kväll, och igår fixade jag med en trevlig sak som ni får se om drygt en vecka! Tror det blir tufft. Imorgon blir det Liseberg, vilket innebär att jag nu ska packa, duscha och sedan blir det en tripp till Varberg igen! Hur underbart?! Älskling kommer till Liseberg imorgon och möter upp troligtvis. Samt syster & pojkvän!

Ska måla naglarna nu i varjefall, och sedan blir det duschen! lägger upp en bild sen på los nails, om det blir tyfft(!)

Pyss, see ya soon!

Påväg till Linköping förra onsdagen för att träffa hjärtat mitt <3


Packa?

Såhär såg det ut när jag skulle packa för att åka hemifrån Varberg i år, behöver jag säga att jag har handlat.. en del?


Kloka ord från The Ark.

Do, do, DO, what you wanna DO
Don't think twice
, DO, what you have to DO
Do, do, do, do, let your heart decide
What you have to DO,

that's all there is to find.





Pretty damn fantastic!


The ark - it takes a fool to remain sane

I ask nothing of you
Not even your gratitude

And if you think I'm corny
Then it will not make me sorry
It's your right to laugh at me
And in turn, that's my opportunity
To feel brave

Because ridicule is no shame
Oh it's just a way to eclipse hate
It's just a way to put my back straight
Oh it's just a way to remain sane

Every morning I would see her getting off the bus
The picture never drops it's like a multicoloured snapshot
Stuck in my brain it kept me sane

For a couple of years as it drenched my fears
Of becoming like the others
Who become unhappy mothers
And fathers of unhappy kids
And why is that?
'Cause they've forgotten how to play
Or maybe they're afraid to feel ashamed
To seem strange, to seem insane
To gain weight, to seem gay

..I tell you this:

That it takes a fool to remain sane
Oh It takes a fool to remain sane
Oh It takes a fool to remain sane
Oh In this world all covered up in shame


So, take it to the stage in a multicoloured jacket
Take it jackpot, crackpot, strutting like a peacock
Nail Varnish, Arkansas, shimmy-shammy feather boa
Crackpot haircut dye your hair in glowing red and blue

Do, do, do, what you wanna do
Don't think twice
, do, what you have to do
Do, do, do, do, let your heart decide
What you have to do, that's all there is to find

Skärpning!

Jag har tänkt att jag ska försöka uppdatera lite oftare, för just nu är jag väldigt sämst på det. Oftast för att jag inte tycker att jag har något väldigt intressant att skriva. Men jag har faktiskt extremt mycket att berätta, och det är mycket roligt som händer! Hihi. Så jag ska börja igen, so here we goooo! (;

RSS 2.0