2 månader idag

En liten snabb uppdatering! Jag mår bra, är lite ytterst lite risig men det brukar bli så på loven. Har varit i Skövde sedan i måndags, älsklingen kom inatt och var tvungen att åka hem idag redan. Men imorgon ska jag ner till honom igen <3 Har varit massvis med familjen, vilket är mysigt. Och idag är det ingen vanlig dag, dels för att min kära vän E fyller 18 år. Men också för att jag och älsklingen varit tillsammans i två månader. Underbart bra <3 Kärlek.

Nu ska jag sitta och göra vad jag gjorde nyss, nämligen ingenting. Puss på er, vi hörs när lovet är slut. Ska spendera resten av lovet att pussas massvis och ta vara på tiden! Tihi.

KALAS!

Just nu befinner jag mig i Skövde hos systrer å hennes pojkvän med familjen. Ja, inte hela då. Men ikväll kommer den sista systern + pojkvän och min älskling! Blir helt underbart. Nu ska det inhandlas lite grejor! Jag har verkligen ett kalas lov, puss.


Varmt välkommen underbara höstlov!

Åh, imorgon börjar det efterlängtade höstlovet. Först ska barnföreställningen genomföras och avklaras, och sedan är iprincip vårt projektarbete klart  bara att skriva den jobbiga uppsatsen och sedan är vi klara. Känns bra! Hoppas att det går bra imorgon.. min rygg är har svullnat upp på ena sidan, väster ryggmuskel mellan skulderblad och svank. Och ljumskarna gör ont. Men imorgon kör vi, och efter det bär det av till älsklingen som jag ska vara med hela lovet!

Fredag - måndag: ÄLSKLINGEN
Måndag - torsdag: Skövde, på tisdagen kommer älsklingen.
Torsdag - söndag: ÄLSKINGEN

BEHÖVER JAG SÄGA ATT JAG HAR LÄNGTAT? Jag tror inte det. Åh! Så ni vet vart ni har mig, och om jag inte uppdaterar så vet ni varför med. Tihi, puss. Ha ett underbart höstlov!

Paramore, The only exception

Tycker mycket om denna låt..

When I was younger I saw my daddy cry
and curse at the wind.
He broke his own heart and I watched
as he tried to reassemble it.

And my momma swore
that she would never let herself forget.
And that was the day that I promised
I'd never sing of love if it does not exist.

But Darling,
You are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.

Maybe I know somewhere
deep in my soul
that love never lasts.
And we've got to find other ways
to make it alone.
Keep a straight face.
And I've always lived like this
keeping a comfortable distance.
And up until now I had sworn to myself
that I'm content with loneliness.

Because none of it was ever worth the risk.

Well you are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.

I've got a tight grip on reality,
but I can't let go of what's in front of me here.
I know you're leaving in the morning
when you wake up.
Leave me with some kind of proof its not a dream.

You are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.


<3

Hihi. <3

Hejjagärkärjättejättekär

Jag saknar dig så jag har ont i magen! Om en vecka!

Hade skolfoto idag, såg ut som ett miffo.. Mådde aningen konstigt, men det struntade vi i. Kollade på dansklassen, var deprimerad över att jag har så förbenat ont. Försökte tänka koreografin, och var glad över att mina kära klasskompisar är så duktiga. Jobbade, kom hem och var helt slut. Pratade i telefon, vill helst av allt vara i en viss älsklings säng nu, inte ensam i min. Jobbar imorgon, kommer vara helt galet slut efter 9h jobb. Ska på fest efter det, kommer somna i soffan. Kommer komma hem, somna som en gris. Vakna upp på söndag och förhoppningsvis må helt kalas och att benen är friska som en nötkärna! Kommer vakna upp på måndag, och undra hur fasen jag ska hinna med allt som kommer hinnas.. Kommer gå till sjukgymnasten, och allt kommer va skit bra. Kommer vara orolig över projektdagarna på onsdag torsdag fredag och tänka, fasen vad bra att mina ben läkte! Kommer intala mig själv att allt kommer gå skit bra, och allt kommer gå skit bra! Fredag kommer komma snabbt, och sen kan tiden typ stå still i en evighet, tack! Vi satsar på det va? NU ska jag sova, ska sova i nio timmar.. hoppas det hjälper mot allt! Haha, tänka positivt ska vi göra.

PUSSS

Jag längtar!

Jag saknar min älskling!

Är sjukt sur på mina ben som bara krampar, ska sova nu och hoppas det hjälper.. har inte tränat på en vecka nu och jag tror jag håller på att bli tokig! Speciellt när man missar chanser som idag när vikarien vi hade är gryyyyyyym. Usch! Är nyklippt med, för imorgon är det skolfoto. Powerpuffpinglorna here we come, och sedan enskilt foto. Efter skolan är det jobb till nio och sen hem och svimma i sängen typ! Hoppas jag inte är för trött.. så imorgon får man väl inte se alltför hemsk ut med allt som ska göras!

Nu blir det sängen! Puss.

Bara för jag saknar dig hur mycket som helst.

Är hur trött som helst, får typ kramp i benen lite då och då.. vilket är hemskt om ni inte visste det! Mina ljumskmuskler känns mer som skelettet än som muskler, inget skämt! Förstår ni hur spända de är då? Herrejösses, kan knappt röra på benen och knäna klickar. Fysjutton.

Men det är inge kul att höra. Har haft en helt underbar helg med världens finaste, kalas helt enkelt. Planerna blev ändrade väldigt drastiskt men det blev hur bra som helst ändå och min älskling är bäst!

Nu tänkte jag sova, i hopp om att alla muskler ska låta mig vila och att jag inte behöver vakna upp och skrika för det krampar.. snälla muskler..

Har inte varit med på dansen igår, idag och ska inte vara det imorgon heller. Så ont gör det, då förstår man nog också hur ont det gör.. ja alltså om man känner mig.. då vet man att jag inte ger upp i första taget! Men det gör så kolofrukansvärt ont nu och känns så mycket att jag är orolig över att musklerna ska gå av. Så känns det!

Sjukgymnast på måndag iallafall, jag längtar faktiskt. Fast just nu längtar jag mest efter söt och att han ska vara här, sängen längtar jag också efter lite grann.. SOV GÖTT!

Happiness is being around you

I found you and I'm bound to
Find happiness in being around you
I'm glad when I'm making love to you
I'm glad for the way you make me feel
I love it 'cause you seem to blow my mind everytime
I'm glad when you walk you hold my hand
I'm happy that you know how to be a man
I'm glad that you came into my life
I'm so glad

I'm glad that you turned out to be
that certain someone special who makes this life worth living
I'm glad you're here, just loving me
So say that you won't leave
'Cause since the day you came I've been glad

<3
I'm glad - J.Lo

Drygt..

..det käääääänns som om någon äter upp mig inifrån. bläblubblubb

Det gick ju faktiskt bra!

Åh, jag har gjort mitt solo. Och det gick faktiskt bra! Fick så sjukt fina komplimanger efter att jag har svårt att tro att de var till mig. Så himla lycklig. Fick improvisera lite med, haha. Så det kan gå, men det var ingen som märkte! Härligt. Nu ska vi visa upp det på öppet hus, en eller/kanske två gånger och så en kvälls föreställning.. ja när den nu blir eftersom dom håller på att bygga om i aulan.. Hursom, imorgon är det upp klockan tio i sju och stressa till skolan. I don't like att fredagar är jobbiga dagar, men vad kan man göra åt det liksom? Nej inte mycket.. Men efter skolan ska jag köpa massvis med naturgodis och vara en glad fisk!

Och imorgon kommer min älskling, som jag längtat! Åhwie. sötisötsöööt! <3 massvis med pussar, tjoho.

Jag blir så förbannad.

Just nu vill jag bara säga att det på riktigt känns piss. Solot ska vara färdigt imorgon, och jag har mer än en minut kvar. Jag svinont i vaderna och i benen, ljumskarna.. och jag är bara allmänt negativ! Jag stannade i skolan till halv åtta igår kväll och till halv sex idag, det längsta möjliga. Usch, vad det är jobbigt när något som brukar vara så lätt.. är så fruktansvärt svårt! USCH.

17h dans på fem dagar! <3

Nu är håret ännu mörkare, vilket jag gillar! Blev rätt missnöjd med förra gångens färgning, då jag använde Garniers nya toning.. vilken var sämst! Casting Creme Gloss är svårslagen, faktiskt. Men strunt samma! Helgen har varit slapp, mestadels beroende på att jag har haft en sjukt intensiv vecka med galet mycket träning..

7h dans på måndagen.. 2h dans på tisdagen.. 2h dans på onsdagen.. 4h dans på torsdagen.. 2h dans på fredagen.. behöver jag säga mer? Hej träningsvärk och kramper..

Jag har seriöst så ont så att jag inte kan sträcka helt på benen, och muskelfästena gör ont för att musklerna är så stela! Fick lite massage idag, men jag behöver seriöst mer. Mina ben håller på att krivera och hela min kropp är som en fiolsträng! Benen och armarna domnar bort när jag sitter rakt upp och ner ibland bara.. läskigt! Och dessutom blir allt femtusen gånger värre när det är kallt, vilket SUGER... eftersom det är höst, och jag fryser precis hela jäkla tiden!

Men imorgon blir det ca 7h dans igen! You go girl.. hoppar dock över baletten på ackis på kvällen för att kunna jobba på solot som ska bli klart tills onsdag! Jag är inte alls klar (applåder)..

Nu väntar mysigt telefonsamtal och sen sovasovasova..sängsängsäng!

Från ingen stans?

Spännande, statistiken visar att det är tokigt många som kikat in här idag! Roligt säger jag! Hur hittade ni hit? :D


Natalie Reid

'

 

Muy bien, tjoho.


Modernt / hiphop. melajki

Wow..


RSS 2.0