True match

Hallo,

det har inte blivit mycket bättre idag alls, snarare sämre. Det verkar vara en förkylning och allergi samtidigt, TRUE MATCH! 
Så det har inte hänt så mycket idag, har inte orkat göra speciellt mycket. Har fixat och räknat och trixat lite mer med småsaker, men mestadels degat..

Nu blir det soffan camomill te och film! - Om jag inte blir för rastlös dvs..

Bus, konstiga visor, omogen humor och vips så har du oss, en struts och en grodanka!

Hejhopp!

Haha, fy vilken rolig kväll det har varit! Jag har alltid så himla roligt med dig Struts Helena. :D

När jag vaknade imorse gick jag som i en dimma, kändes som om huvudet var ett enda stort klot och allt ekade. Halsen kliade som femtio tusen myggbett, ögonen och näsan rann och det kittlades i hela huvudet. Ja, det var minst sagt jobbigt! Smart som jag är, sov jag med fönstret öppet men hur allt pollen kunde smyga sig in genom persiennerna och rullgardinen och ner till mig i sängen är ett fenomen. Men det är ju så det fungerar! Jag är så smart att jag borde få nobelpriset, ibland undrar man hur korkad man får bli! ;p
Det var iallafall svårt att sparka igång dagen och jag kan inte riktigt säga att jag riktigt har lyckats än, men jag hoppas att det blir bättre imorgon.
Innan middagen gjorde jag ingenting speciellt, kollade upp spårvagns och busstider ett tag samt kollade lite mer inför klassresan. Tänk, det är bara 12 dagar kvar nu!
Sen var det middag och efter middagen gjorde jag mig iordning och åkte till Helena!
Väl hos Helena va hon alldeles galen för det var någon konstig människa som hade ringt henne och sagt att hon var hans syster och massa strunt, och efter Helena hade sagt att han måste ha ringt fel och lagt på, ringer han igen. Minst sagt en extremt konstig gubbstrutt. Plus att man inte förstod ett dyft av vad han sa heller. Han ringde ytterligare en gång och sa att han skulle ringa till sin syster men att Helena svarade. Vid ett tillfälle sa han att han hade ringt rätt, men ändå fel.. och ja, det var konstigt! och läskigt, eftersom det hördes massa konstiga ljud som inte var speciellt vanliga.. eh? ja.
Vi hade iallafall otroligt kul, och när vi sjöng "Hejsan morsan, Hejsan stabben! Här är brev från.. älsklingsgrabben.." på kareoke trodde jag att jag skulle dö av skratt! haha.
Mysig kväll iallafall, helt underbar!

Nu har jag kommit hem från Helena och har precis ätit upp det lilla sista av min kära Ben och Jerrys glass samt lite Cafe Laté glass och en annan Cheescake glass med hallon och grejs i. Det var iallafall gott!
Sitter här och snorar och är alldeles röd! Så fin är jag!
Hoppas att ni slipper göra samma tabbe som jag, alla pollenallergiker! SOV INTE MED FÖNSTRET ÖPPET!
 Ha det braigt! (:

Nationella prov och glass!

Hejsan,
udda skoldag kan man lugnt säga att det har varit idag. Men väldigt skön! Vi hade 100 minuters nationella matteprov och sedan hade vi två timmars håltimme innan vi hade bild i en timme och sedan slutade. Väldigt skönt! Så inprencip hade vi bara en lektion! Vilket va otroligt skönt :D
På den långa lunchrasten gick jag och Milla hem till Linnea och åt glass hemma hos henne och när vi ätit spelades det lite Harry Potter och bilspel innan vi i god tid valde att pallra oss tillbaks till skolan där vi inte hittade någon ifrån våran klass och blev lite småoroliga. ;p
Men sen kom ändå alla och vi hade bild och sedan slutade vi. Jag måste bara säga hur otroligt INTE nöjd jag är med min bild! haha, men jaja.
Imorgon ska jag vara med Helena och busa och resten av långhelgen får vi se vad som hittas på! :)


Hejdå på er, tudeldu!

Little miss scatterbrain

Hejsan,
konstig dag det har varit idag. Dagen började bra, fint väder å jag var glad. Men efter SOn blev det inte lika kul längre, eftersom någon väldigt rolig person har tagit min NYA nyckel, som jag betalade för igår. Jag är så trött på det, skit kul! VERKLIGEN! morr. ;@
Resten av dagen var helt okej, underbart varmt och skönt väder var det iallafall! Jobbade som sjutton på elevensval för att hinna med det sista till vårat stora U-landsarbete som skulle vara inlämnat idag. Jag hann! - överlycklig! :)
Tjejerna i klassen pratade även lite om saker man kan göra på våra lediga timmar på klassresan, och kom fram till ganska många roliga grejer faktiskt! Vi får se om det går att göra några av dem, det skulle vara kul! :) Det är faktiskt bara två veckor kvar idag, om två veckor sitter (nästan) hela klassen i tåget nästan framme i Göteborg på klassresa! Det ska bli så kul :)

När jag kom hem så satt jag ute på altanen med kusinen å syskonen och drack lite cappucino och pratade lite i solen, och sen när det blev för kyligt gick vi in. Strax därefter var det middag och innan det satte jag på ett nyckelband och annat på min nyckel för att jag INTE ska ha så lätt att slarva bort den. Om det nu är jag som har slarvat bort den, vilket det kanske inte är.. ;/

Nu ska vi kolla vidare lite på en väska jag vill ha, å förresten så skulle denhär tröjan passa utmärkt på mig idag!


.. skulle faktiskt inte vara helt fel att ha en, dom är söta! men scatterbrain, det nog jag det!
(för er som inte vet så betyder det virrpanna)

Sommarvärme

Hejsan hoppsan!
Idag  var det mysig för sommarvärme ute, lite kvavt bara. Men varmt! :)
har inte gjort mycket mer än att ha varit i skolan och haft skolveckans längsta dag och så har vi haft fysikprovet! kan ärligt talat inte riktigt säga hur det gick för jag har ingenaning ;D
ikväll har jag skrivit förord och slutord till det stora so arbetet som ska vara inlämnat och klart imorgon, mycket roande. gih! Såg nyss på Greys Anatomy - haha! det var roligt, och nu ska jag gå härifrån har jag tänkt mig!

Så.. ha det finemang alla därute!

jag älskar dans!

HejhopptjofadderittanLA!

Idag har varit en skön dag, har känns mig på bra humör å känt mig pigg även fast jag bara sov 2 timmar i natt! Vi hade en skön skoldag också, tisdagarna är ganska sköna. HK, musik, SO, spanska å matte sen HEEM. Och när vi skulle hem var det dessutom helt galet varmt och det var underbart skönt!
När jag kom hem drack jag cappucino som vanligt och sen tråcklade jag klart min klänning tills imorgon, hoppas hoppas HOPPAS att den blir som jag har tänkt mig. :) Sedan vr det bara och pallra sig upp på rummet och plugga fysik, har gjort det ett tag. men ändå inte väldigt mycket.. ;S hoppas att jag kan det ändå!? - Det är ju prov imorgon!
Nu ikväll har jag dansat, och det är bara två små gånger kvar. :( och så uppvisningen såklart, men den ska ju inte jag vara med på - tyvärr! för då är vi på klassresa i Göteborg. Men det ska självklart bli hur skoj som helst det med! :) längtar! Det gick iallafall bra på dansen och jag ska kolla om jag kanske får börja i en grupp för förberedande tävlingsdansare nästa termin, jag vill så gärna. Tänk om? :) Dans är så underbart tycker jag!
Nu har jag pluggat lite mer fysik och snart ska jag duscha. Sen blir det nog att jag läser igenom fysiken en gång till och så ska jag väl försöka sova sen? Hoppas jag somnar inatt! Nätterna blir så långa när man inte kan somna ;p ganska långtråkigt.

Ha det superdupertruuper! :)

Måndag igen..

Hallåjsan, nu är det måndag igen!

Det har inte varit en sån händelserik dag kan jag inte påstå, mer än att jag fick tillbaks min teknikredovisning och det gick så bra som det bara kunde ha gått och det är jag extremt överlycklig över! :)
Annars har jag bara varit i skolan idag och efter skolan blev det cappucino efter orienteringen på gympan innan jag satte igång med det eviga pluggandet.
Skulle skriva en spanska uppsatts och plugga in massa tvättsymboler till HKN imorgon, inte det lättaste att skriva en spanska uppsatts när man inte riktigt har koll på hela grammatiken, men det fungerade nog.. kanske? :)
Har även pluggat lite fysik, och tror att jag börjar fatta lite grann nu iallafall - känns skönt! Prov på onsdag.
Imorgon blir det skola som vanligt, med HK och musik - jippie! och så blir det dans på kvällen, SOM jag längtar till som en galning! :D Imorgon blir det också mycket fysik plugg och så ska jag även tråckla klart min klänning som jag syr i slöjden så jag kan börja sy ihop den, mihi. :)

Nu blir det nog lite mer fysik pluggeri pluggera skulle jag tro.. Ha det nice!

Fisljummet te - ingen höjdare

Hejhopp!

Sitter här och lyssnar på musik nu, och tar det lugnt. Börjar bli lite trött och ska väl sova om en stund. Det blev en mysig dag idag. Var inne i stan med syster och handlade massvis! :) Det blev en gul tunika från ginatricot, smink och saltvatten spray till håret! äntligen har jag hittat ett bra saltvattenspray - wiieee! hurra! :)
Sen när jag kom hem åt vi middag och sen så har jag inte gjort så mycket mer, mest njutit av att inte behöva göra någonting. Mådde inte bäst heller, annars hade jag varit med Milla. Men, imorgon är det plugg dag, ska plugga fysik massvis men även spanska och HK. Och så blir det den vanliga söndagsträningen :)

Pratade med Strutsen ett tag på msn också, hon och jag, vi är riiktigt konstiga tillsammans. Ellerhur strutsen? :D
Och jag såg verkligen hennes konstnärliga sida när hon ritade fina hus och porträtt av oss med ledsna och glada ansikten, haha! :D och vårt prat om det fisljumna te och att vi skulle stoppa in mig med tet i micron.. ja, haha :D

Ha det underbart! hihi, kram!

Igår kväll

Hejsan,

sitter här vid datorn och har precis ätit den vanligt sena lördagsfrukosten :)
Är lagom trött eftersom det inte blev så väldigt tidigt i säng igår kväll.
Kvällen igår blev väldigt rolig med Helena! Vi spelade fotboll med Martin och Jonte, sen kom även Erica dit och ännu fler folk. Det slutade iallafall med att vi gick hem till Martanius eftersom det var så galet kallt ute, hemma hos honom drack vi väldigt god saft och jag fick dricka ur en blomkruka och så satt vi bara och pratade. Mys! :)

Lyckad kväll!!

Idag blir det stan med systeryster, och sen så får vi se vad som händer ikväll! :)

Krameli.


I walk out in silence.. That's when I realize..

Hejsan!

Nu var det ärligt talat minst en evighet sedan jag skrev i bloggen!
Men idag har varit en ganska rolig dag, även om det direkt inte har hänt någonting som är så speciellt!

Kortaste skoldagen i veckan är det iallafall, vi har haft SO, matte, bild och no.
Ikväll blir det Helena å Ben&Jerrys glass. vad vi mer ska hitta på vet vi inte riktigt, men det blir nog någonting skojigt skulle jag kunna tänka mig! Som alltid! :))))

Måste bara dela med mig av mitt favorit citat, jag minns när såg den.. Å jag tycker fortfarande att det är väldigt bra!

"Det sista som överger trampolinen,
är hoppet"


Ha det bra!

RSS 2.0