MYSMYSMYSHELG!

Tjejerna H & S och B&J. Finns det något bättre? Tjohoooooooo. Godbaschen!


Jag är lycklig..

"Pratar du med mig? Eller pratar du med en elefant?"

Jag är lycklig, tihi.

Finally friday!

En lycklig, men otroligt trött Niccie ska nu gå och lägga sig för att sova galet! Kom hem bara för en halvtimme sedan och har redan gjort mig iordning för att sova, då kan ni ju förstå läget! Haft mys/filmkväll m. E, J och M!

Imorgon blir det H och E på dagen för hela slanten och kvällen ska spenderas med varsitt ben och jerrys paket och något kul på TVn med H. Det här blir en bra helg, kanske den bästa på länge!

Testade även att steppa idag för första gången och jag hade typ inga förväntningar alls på det, men det visade sig vara helt galet roligt! Visserligen fick man ont i händerna när man klappade hela tiden och visst blev låren röda och blåa men det är bara kul! Asroligt, men lite svårt eftersom det är en mellanskillnad av att spänna och slappna av. Kul var det iallafall! Ni ska få se en film på jazzen också imorgon! och några bilder från dagen, nu vill jag bara sova! Shit vad lockande kudden ser ut, puss godnatt!

Hej och hejdå.

Godnatt! Planerna imorgon är skola och sedan filmkväll. Vi hörs efter skolan!

09.50 börjar historia i en mobbadsal, sedan är det vår första stepplektion imorgon (läskigt men stört kul) och sedan är det jazz och sist engelska! 15.30 slutar vi, tjoho. Och choklad ska jag äta imorgon! Mängder av choklad. Ännu mer tjoho.

Haha vilket himla tråkigt inlägg! Köpte en superfin halsduk/scarf idag. Ni får se den imorgon tror jag, ska ha på mig den då! Nu hinner jag ingenting. Måste sova, sängen är så lockande! Puss

28 januari 2009

Denna dag har varit väldigt konstig. Jag har dansat modern dans som fått min rumpa att typ halvt trillat av pga. all träningsvärk och jag har slängts mellan massa olika val. Jag har varit med min syster på öppethus till gymnasiet och jag har druckit latte och käkat banan. Gått till tunnelbanan två gånger och räknat till fem, alldeles för många gånger.

Trött, seg och utmattad. Full med tankar ska jag nu sova! Vi hörs imorgon.

Har ni tänkt på hur lätt det kommer att vara för folk om hundra år att veta hur vi levde idag? Det finns ju bara några miljoner bloggar och hemsidor, bilder och videos på oss idag! Snacka om att vi har gjort historia och arkelogernas framtid lätt..


If it so then let me know, cause you confuse my feelings..

Idag var det skridskoåkning på idrotten. Jag var duktig, haha. Verkligen! Efter att ha gått typ sex år utan att stå på ett par skridskor så gick det väldigt bra och herregud vad roligt det var! Jag hade glömt hur kul jag tycker det är att åka skridskor! Grymt ju! Nu återstår bara vinter friluftsdagen då jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska göra.. den är om två veckor! Skridskoåkning igen kanske?

Imorgon mina vänner, är en väldigt rolig dag! Det är nämligen WORKSHOP igen för vår klass! Helt galet roligt. Det är vår andra workshop vi har fått, plus att vi har fått göra massvis med specialsaker som andra klasser inte har fått göra. Så imorgon är det dags för workshop med en finsk pianist och en finsk koreograf. Det ska bli spännande! Vi ska tydligen jobba med våra röster också samtidigt, och det är modern dans. Detta innebär inge större förändring i schemat, då vi börjar med svenska och därefter har två timmar intensiv workshop, istället för en timme balett och en timme modern improvisation. Lite synd att improvisationen försvann, skulle verkligen behöva den nu.. Man får ut så mycket genom den! Får längta till nästa vecka..

Dags för sängen, vi hörs imorgon! Slutar 12.45. Galet nice skulle jag vilja säga! Då ska jag hem och plugga, tjululuuu!


Glada dansgänget ute på isen! Jag ser väldigt kort ut, och färgglad! Haha

What you see, isn't always what you get

Nu är det sängdax, och sovdax för mig. Det ska bli väldigt skönt att sova men just nu kan jag bara längta efter min nya säng. Haha! Så fort jag tänker på sova så vill jag ha en ny säng. Tur att jag kommer få en snart också, eller ja iallafall någongång inom en ganska snar framtid!

Sova ska jag göra nu iaf, för att vara fit for fight på baletten imorgon. Det är alltid lika jobbigt, men jag har bestämt mig för att försöka ändra på min inställning. För som det är nu så vill jag kunna allt på en gång, och gör jag inte det så blir jag extremt arg! Jag vill lära mig allt, och kunna allt perfekt så fort jag gör det. Men speciellt vid några övningar vid stången går det bara inte, medans vissa går galant. Det är svårt det där, att göra sig argare och mer frustrerad än man behöver.

Något att jobba på helt enkelt! Godnatt.


It's more in to it then you see

Hej på er.

Det har inte direkt varit en bloggtid i mitt liv den senaste tiden. Bloggen har blivit mer och mer bortprioriterad och jag uppdaterar när jag känner för det och inte lika ofta som jag gjorde förut. Tar inte heller lika många kort eller så. Mycket för att jag inte hinner, men även för att lusten inte riktigt finns där. Jag älskar fortfarande att skriva men bloggen är liksom inte lika hög prioritet som förut. Det skulle visserligen vara väldigt kul om den fortfarande var det, eftersom det är så galet kul att gå tillbaks och kolla på gamla bilder osv. Men nu är det ju tyvärr inte alls så. Så det får jag nog leva med!

Jag ska hur som helst börja filma mer dansklipp eftersom jag nu har en helt  grym mobiltelefon där jag kan filma galet bra med, spela in och redigera i! Så det kommer ni mycket troligt få se mer av. Dansklipp! och det är väl kul? Tycker iallafall jag, för det är vad jag vill ha denhär bloggen till främst. Det är ju mitt liv, dansen alltså..

Paradise


DARIN - PARADISE


Let her know
It's getting close
To the time when your
Heart's about to show
Don't hold back
It's OK
To express yourself
No matter what it takes

There's something you wanna say
This feeling won't go away
She's all in your dreams
Come on, just let it go
Don't make it emotional
You gotta believe

You need to know how I feel
'Cause baby I'm falling in love
It's something I can't deny
You need to know it's for real
'Cause baby you are the one
You are my paradise

Now's your chance
Take her hand
Give every reason
You should be her man
All she needs
Is a sign
Gotta let her know
What's really on your mind

It's too much for you to take
And now that you're face to face
It feels like a dream
Come on, just let it go
Don't make it emotional
You gotta believe

You need to know how I feel
'Cause baby I'm falling in love
It's something I can't deny
You need to know it's for real
'Cause baby you are the one
You are my paradise   x2

There's something you wanna say
This feeling won't go away
She's all in your dreams
Come on, just let it go
Don't make it emotional
You gotta believe

Paradise
Paradise

You need to know how I feel
'Cause baby I'm falling in love
It's something I can't deny
You need to know it's for real
'Cause baby you are the one
You are my paradise

Paradise
Paradise

Dagen har varit underbar

Jag har precis haft en jätte mysig kväll och nu ska jag strax sova. Imorgon är det öppet hus på min skola så att vi ska vara där från klockan ett till tre och dansa. 1 h 15 minuter jazz och sedan efter det visa upp våra duetter!

Är uppe alldeles för sent. Ska upp klockan 11 imorgon, vi hörs mer imorgon efter öppet hus! Hinner inte skriva mer nu!

Mintgrön

Dags att sova nu! Jag är inte alls trött egentligen, men jag vet att jag behöver det. Kommer nog ha svårt att somna, hihi.

Var på en minishopping idag, köpte en mintgrön tisha, ny parfym, toffsar, "bubbelgumrosa" nagellack och en superbra handcreme! Nu är jag redo för allt som komma skall! haha nej jag skoja bara. Men det var sånna saker som jag verkligen behövde. Min parfym var slut och toffsarna gamla, händerna torra och jag fick ett ryck att jag bara var tvungen att ha ett bubbelgumrosa (låter jätte töntig när man säger bubbelgum, haha) nagellack! Haha, så det köpte jag också..

Nu ska jag sluta säga ointressanta grejer. Imorgon har hela estetlinjen på vår skola en chill dag då vi bara går runt och kollar på treornas projekt. Så det kommer bli riktigt skönt och slappt! Slippa göra någonting bara gå runt typ.

Godnatt på er! Nattinatt

Panikshopping


Såhär såg jag ut idag! Här ser ni ju min nya hårfärg med. hihi

Nu sitter jag faktiskt i sängen, helt klar och färdig för att sova. Har suttit med en svenska uppgift sedan klockan sju och det har inte gått särskilt bra! Den är rätt komplicerad, och väldig flummig.. Har imorgon till klockan tolv att lämna in den, på natten alltså. Så efter skolan och efter min akuta shoppingtur så ska jag ägna hela kvällen åt den när jag kommer hem. Därför planerade jag att sova aningen mer än fem timmar för jag har verkligen gått runt som en zombie idag och känt mig sjukt trist och inte alls social. Så jag tror hjärnan behöver lite mer vila än fem timmar tre nätter i sträck.

Imorgon börjar jag iallafall 09.45 och slutar 14.00! Så jag är nog hemma vid fyra och då ska jag skriva klart eländet! Det jobbiga då är att jag har tidspress och det går sämre att skriva då men what the heck. Jag har typ skrivit färdigt hela men måste se till så att allt är bra.. Nog om det! Köpte en superfin glitter eyeliner idag, melajki. Denna helg kommer bli bra, puss

Nu ska jag iallafall pallra mig i säng!

GE MIG EN NY 1.20 SÄNG NU!

Usch känner mig negativ just nu. Sitter med en svenska uppgift som jag inte riktigt får greppet om, jag har skit ont i ryggen och tror att det beror på att min säng är störd och jag är trött för att jag inte sover som jag ska pga. min säng!

Hur ska man kunna vända en säng som förstör allt till något positivt? Haha, ja den som kunde svara på det!

HÅLTIMMES SHOPPING!

Hej jag är bäst på att uppdatera! Not.

Hela denna vecka kommer vara otroligt chill, då jag knappt har några lektioner och väldigt korta dagar! Imorgon är dock rätt kefft eftersom jag har 3,5 h håltimme. Börjar 08.15 (gå upp 06.30) och har en timmes engelska innan jag har håltimme till 13.00! Inte kul tyckte jag först, men nu har jag kommit på hur mycket jag kan fixa på håltimmen!

Ska käka baguett och latte till lunch också! Godare får man leta efter om man heter Niccie och älskar bröd!

Nu måste jag verkligen sova för att orka med morgondagen, har två lektioner efter klockan 13.00, först livskunskap och efter det webbdesign i 2,5 h (vi får iförsig oftast sluta tidigare!). Moderna dansläraren är sjuk, och jag har ingen kulturhistoria.. därför är det rätt chillidill!

Jag älskar min mobil, XOXO!

Presenter

Sötnosar! Tack för alla gratulationer, ska svara på alla imorgon. Just nu vet jag inte ens vad jag gör uppe såhär sent! Eller jo, jag väntade på att min mobil skulle få några låtar. Tänkte slänga in någon bild från internet på min nya telefon och på min ipod! Sedan är det adjöss och godnatt!


Min extremt braiga mobiltelefon. Sony Ericsson W902
5 mpx kamera & 8gb minne. Do I need to say more?

iPod nano (blue)
och här är min nya ipod nano. Superfin, turkos och galet bra!

Ni får se mer grejor imorgon, puss.

Världens bästa födelsedag!

Vilken helt otroligt underbar födelsedag jag har haft! Det har dock inte känts som andra år, att jag verkligen fyller år utan mer som vilken dag som helst. Inte samma pirr! Tråkigt. Dock har det ändå typ varit den bästa födelsedagen någonsin!

Jag har fått precis allting jag önskar mig, alla mina närmsta vänner var här och familjen var komplett. Det var verkligen helt underbart och jag är så himla lycklig över det! Just nu sitter jag i köket med mina presenter på bordet. Äter supergoda tryfflar, dricker "dunder" te med tusentals vitaminer i och lyssnarp å musik ur min nya superfina Ipod. Min nya mobil ligger brevid och pluppar gulligt när jag får söta sms.  Jag är så glad!
 

Ska göra ett inlägg om mina presenter strax.. Grattis på mig! :D

MIN DAG IDAG! 18 januari


Nu är det min födelsedag! Har redan fått många jätte söta grattis på födelsedagen, hur mysigt som helst!
TACK alla underbara! TACK. Hihi

Grrrlpower night!

Ikväll är det girlpower som gäller! M kommer snart komma hit och då ska vi sätta igång och färga mitt hår, det ska bli mörkare än sist och jag tror och hoppas att det blir fint. Jag trivdes så bra i mörkt hår! Jag har ju egentligen mörkbrunt hår. Tråkigt mörkbrunt, måste jag lägga till då! Ni får se bilder sedan på hur det blev.

Så hårfärgning, nagelmålning och antagligen gossip girl tittande med massa godis till självklart. Jag tror det blir hur mysigt som helst! Ett bra sätt att spendera sista kvällen som sextonåring. Vi hörs senare! Puss


This is love..


En av de absolut finaste kärlekslåtarna, EVER! Lyssna bara på texten, och musiken. GOSCH

Jon McLaughlin - So Close

Dagen före min födelsedag!

Dagen före min alldeles egna födelsedag! Har verkligen ingenaning om vad jag kommer att få, det känns inte ens som om jag fyller år imorgon. Känns jätte konstigt verkligen! Och samtidigt rätt onödigt, och overkligt. Har inte känt så inför min födelsedag någongång tidigare, så nu gäller det att tagga till!

Jag som hade tänkt att färga mitt hår innan jag fyllde år, och nu har jag nackspärr. Visserligen är nackspärren mycket bättre idag, och nästan borta men jag funderar på om jag kan göra det ändå, och vara väldigt försiktig eller något sånt..

Kvällen ska spenderas med Milla hur som helst, och vi ska mysa! Känner verkligen för en girlpower kväll, haha! Imorgon kommer ju alla sötisar hit, alla mina bästa vänner! L, J, S, M, H & E! MYS.

Hörs senare, det är bara 7h kvar nu!!

Grattis kusin!

Idag fyller alltså min kusin år! Det känns så konstigt hur alla i släkten och så börjar bli så stora, det känns fortfarande som jag är runt 12. Har inte riktigt hängt med hur snabbt åren har gått riktigt! 12 år kanske var en överdrift, men kanske 14 iallafall och det var ju trots allt två år sen.

När jag skulle stiga ut ur bilen imorse så fick jag helt plötsligt, från ingenstans väldigt ont i nacken.. men jag tänkte väl att det skulle gå över, att det var någon nerv som hade kommit i kläm eller helt enkelt för att det var fruktansvärda 10 minusgrader ute. Hursom, det gick inte över och när jag och L skulle gå igenom våra duetter inför lördag nästa vecka då det är öppet hus på våran skola, så utan att knappt ta i bara stelnade hela nacken och armen och axeln till. Jag kunde seriöst inte röra mig! S och J var söta och hjälpte mig med jacka, värktablett och min väska och även hämta mat till mig! L hjälpte till att skära min mat. JA, det gjorde så ont att jag inte kunde hålla i kniven med höger arm. Helt stört.

Så efter att ha lekt bebis så gick jag till syster, fick en stödkrage och nu har jag bestämt mig för att det ska vara borta imorgon.. Hur bra det kommer gå och hurvida jag kommer att lyckas har jag ingenaning om. Men antagligen så är det väl inte borta helt imorgon! Fick skippa jazzlektionen idag iallafall, något som var väldigt tråkigt!

Kvällen har spenderats med familjen, hur mysigt som helst! Trots en ond nacke. Och för er som inte visste om det är jag bäst (och då menar jag BÄST!) på att göra bort mig. Vi hörs senare, puss

ES2D

Vi är bäst! <3 No doubt.


Everybody dance now


Jag idag

Dags att sova igen. Hela veckan har det blivit rätt sent i säng, men jag har inte lidit av det speciellt mycket.. I helgen får jag sova igen allt! Imorgon skulle jag egentligen stigit upp klockan halv nio men eftersom jag har sagt att jag ska hjälpa till med studentmössorna till oss när vi går i trean så ska vi vara i skolan klockan nio för att ha ett informationsmöte. Typ ett år innan men okej.

Idag fyller min kära kusin år! Så vi ska fira henne med tårta och massa presenter! Och nu får ni ju inte glömma min födelsedag på söndag heller! Det är ju THE day med  stort fett T. Haha, nejmen då ska firas! Då kommer massa söta vänner till mig hit och så ska vi käka oss fulla på massa goda grejor!

Nu måste jag verkligen sova, men vi hörs säkert imorgon! Slutar halv fyra, tjoho. Jag har träningsvärk för fyra pers! Tårna, knäna och resten av benen är blåa och brännmärkta, det är då man mår som bäst! Haha. Godnatt!

Underbara dag!

Veckans längsta dag är gjord, och det gjorde vi bra allesammans! Haha. Nejmen det var helt okej ändå, inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Vi började på en sjukt härlig koreografi på moderna, galet skön att dansa. Uppvärmningarna var också mycket mer komplicerade, i plieerna så koordineras armarna i mjuka rörelser istället för att följa efter plieerna. Sjukt bra att lära sig att röra sig på två olika sätt samtidigt! Bra koordinationsträning.
Galet mycket mer styrka och uthållighet mer, roligare steg. Steg som att ställa sig på ovansidan av fötterna, ta upp benet rakt upp i luften, rulla som en boll! Haha sjukt kul.

Imorgon är det första jazzlektionen, och det är dom tuffaste lektionerna på hela veckan! Så jag räknar med att jag kommer vara DÖD imorgon efter den för att styrkan, fysen och tekniken är väldigt jobbig där. Jag som redan har galen träningsvärk kommer inte kunna gå på fredag känns det som! :D Haha!


Godnatt!

Dags för mig att sova! Datorn är sjukt seg, och jag har suttit och jobbat med läxor hela dagen. Sedan jag kom hem runt klockan tre. Living the dreaaaaaam, wooooho!

Imorgon är det onsdag, vilket innebär min längsta skoldag. Skola från klockan 08.15 till 16.30 (om vi inte får gå tidigare från webbdesignen, vilken vi ju kan hoppas!) Så jag måste gå upp halv sju imorgon, vilket inte är så kul som ni kanske förstår.. Därför ska jag sova nu, och kanske få sova minst 6 till 5 och en halv timme i natt!

FREEEDOOOOM. puss

Back to basic

Dagen har bjudit på årets första balettlektion, sjukt kul men fortfarande är baletten svår. Och vad skulle den annars vara? Måste jobba på att inte bli rasande bara.. Imorgon är det moderndans improvisation och balett igen, och första lektionen är svenska. Slutar redan 12.45! Helt underbart skulle jag vilja säga. Och så kommer det vara hela långa terminen, om ingen förstör denna härliga dag för mig! Det hoppas jag inte.

Det kommer bli härligt vakna upp med träningsvärk varje dag igen! För det är trots allt slit det jag älskar att göra, har verkligen längtat efter dansen!

Skulle för övrigt lämnat in en uppgift idag, som egentligen var till på fredag. Men datorn dog, vilket inte var speciellt roligt alls för att då försvann det jag hade skrivit.. så jag duschade istället och bestämde mig för att jag ska göra klart det imorgon tillsammans med webbsidan som också ska vara klar! Imorgon kommer jag måsta jobba hårt.. Fy sjutton! Tur att jag slutar tidigt.

Godnatt på er, från en glad men trött dansgalen tjej!

Karma

Nu känns det plötsligt lite lättare igen. Har gått på promenad i nästan två timmar med M och bara pratat, hur underbart som helst. Tack sötnos! Kom in vid tio och efter det löste sig allting. Riktigt oväntat, och jag är överaskad av det som hände men det är bra nu. Jag är glad att jag är stark.

Imorgon är det tillbaks till de stora mjukisbyxorna och hoodsen tillsammans med trikåer, balettskor och tajta bodys. Jag älskar det, och skulle verkligen inte vilja ha det på något annat sätt! Dags för det vanliga, att inte se speciellt uppklädd ut i skolan! Så skönt, eftersom man slipper tänka så mycket. Jag gillar't. Imorgon blir det mjukisar, body, hood och uggs tror jag! Så mysigt. Upp 08.30, dags att sova tror jag. PUSS

Psst.. lyssna på Darins - Karma (fett med bra!)


Sometimes you don't know what to believe..

Sitter i fåtöljen hemma och har precis sett på Spiderman 3, den var bra! Älskar film musiken.

Känner inte riktigt för att skriva.. men tänkte säga att jag lever!


Natti

Godnatt, för nu tänkte jag sova allesammans! Om det är någon nattuggla som mig dvs. Klockan hinner alltid bli så mycket innan jag somnar! Fy. Nej nu ska jag faktiskt stänga av datorn, och försöka sova! Har grym träningsvärk i vänster rumpskinka och ben, haha! Aja intressant.. haha

Nu fyller jag faktiskt bara år om 8 dagar.. ja egentligen typ 7 dagar och 20 h.. blabla! Men det är snart, och det är huvudsaken!

Vi hörs imorgon alla, puss & godnatt!

ÄLSKA LIVET

Jag är jätte glad och ikväll ska jag träffa Milla! Hela helgen är planerad, jag har skolarbete som ska vara klart på måndag och jag är lycklig! Redovisningen idag gick mindre bra, men det gör ingenting heller och jag fyller år om 8 dagar, 4 timmar, 50 minuter och 40 sekunder. DET ÄR GRYMT!

Första dagen tillbaks i livet..

Jaha, då är man tillbaks till vardagen igen då! Det känns väl.. okej antar jag! Det ska bli otroligt kul att träffa min helt underbara klass varje dag och få träffa de underbara danslärarna också. Som gör att gå till skolan faktiskt är roligt!

Temadag idag, det sög. Några har kommit på något i min grupp som jag inte alls gillar, och det är helt sjukt allting. Tråkigt, så jag ska antagligen bara vara med och dansa.. Vi behöver inte gå in på det mer, haha. Imorgon är det iallafall uppspel, får se hur det går. Haha!

Det var hursom helt underbart att få dansa igen, även om kombinationen var väldigt lätt för att alla program skulle kunna förstå den. Längtar tills nästa vecka då det blir hårdträning igen! Jag älskar det.

XOXO

Imorgon börjar skiten igen..

Så, naglarna är målade.. väskan inte alls packad, kläder halvt valda och jag är så otaggad på att komma tillbaks till skolan, uppstigning 08.20.

Vi hörs imorgon efter första dagen, godnatt!

Nattuggla

Här sitter jag mitt i natten, eller ja egentligen inte men klockan är kvart i två och jag och min syster sitter och spelar TV-spel. The Getaway. Imorgon ska jag upp top för att vara väldigt trött så jag somnar i tid på kvällen sen. Bra va? På torsdag börjar ju skolan igen, imorgon är det omprovsdag för alla som har prov att göra.. Och det har ju inte jag, så jag har en extra dag ledigt. Hur skönt som helst!

Orkar inte skriva mer nu, datorn är hur seg som helst! Så jag tänkte slänga p mig pjamasen, borsta gaddarna och slänga mig i sängen för att kolla på ett av de tre sista avsnitten av Gossip Girl innan jag ska sova! Gooodniiight!

Duktigt, kvart i fem!

Nu ska jag faktiskt sova. Matchen slutade inge bra med 5-1 till Kanada och allt det pga. att dommarna rent ut sagt sög. Hursom, nu ska jag sova för att kanske kunna ha en chans att vända på dygnet till på torsdag! (Fast det är nog redan kört!) Godnatt, jag är typ inte ens så trött.. skumt.. NOT! hahaha

JVM FINAL!

Tja! Hemma nu från H och A. Våldgästade deras promenad med bravu, just kidding. Hursom efter en väldigt kort promenix vandrade vi hem till H för att kolla på allas våra Björn Gustafsson! Det var typ femte-sjätte gången jag såg den, och den var precis lika rolig denna gång! Arn var roligast att se idag. "DANSKEN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄR" "GUUUUD..GUUUuU..DANSKEN ÄR HÄR!" HAHA. Älskar Björn! Vi spelade BUZZ också, haha skit kul och jätte svåra frågor! Förlorade på den sista grenen varje gång, ja jag har en väldigt dålig reaktionsförmåga! Tjoho!

Imorgon är näst sista lovdagen och ja jag kan säga att det är smått deprimerande faktiskt. Samtidigt som jag längtar väldigt mycket till dansen så har jag haft ett väldigt skönt lov, har fått kämpa med att kunna koppla av men det har tillslut gått! Det kanske blir en dansdag på onsdag, Akis har nämligen "öppet hus".

Har precis smällt i mig lite choklad, det var gött! Var så himla hungrig, haha. Och tre stora glas vatten - nästan! Och så kollar jag SJÄLVKLART på Finalen mellan Canada och Sverige, det är ju JVM final. Ja i hockey, ni som inte vet! Skäms på er.. SÄTT PÅ ETTAN!

Back to bussniess....

En uppdatering i natten..

Ja, jag är fortfarande uppe. Men det är ju en hel timme tidigare än igår! Ja det är ju egentligen mer än en timme tidigare än igår 1½ faktiskt!

Surprise surprise så kollade vi lite på Björn Gustafsson DVDn idag med. Asså den är helt sjukt rolig! Många av hans skämt och repliker har blivit internskämt nu i familjen! Ja, roligt helt enkelt. Haha. FREEEEDOOOOOOOOOOOM, LIIIVIING THE DREAAM WUUUUHUUUUO.

"Med Polacken kom barn och fru, grattis pappa.. det får du"
HAHA

Nu tänkte jag faktiskt vara duktig och sova, klockan är ju som sagt "bara" fem i fyra! Tänkte vara lite duktig flicka, och faktiskt sova lite mer än vanligt. Fast det lär ju inte hända, eftersom jag vaknade halv två idag! Haha. Fast det slår inte halv tre som jag vaknade innan jul.. Jag är helt enkelt bra på att sova länge, och då känns hela dagen förstörd! Vid ett går en klar gräns. Haha

Nu ska jag krypa till kojs! Godnatt, see you tomorrow.

Rumsrenovering..

Nu ska det snart i dagarna börjas renoveras på mitt rum! Väggfärgen ska bytas, tapet ska sättas upp. Garderob ska byggas om och kläder ska rensas. Papper och gamla tidningar ska bort och väskorna och skorna ska få sin plats i Garderoben! Nu ligger mycket av kläderna och skorna utanför, jag kan inte ens packa upp för jag har ingenstans att lägga grejorna! Haha. Det ska bli hur kul och skönt som helst att få iordning allt, för just nu ser mitt rum hemskt ut. I födelsedagspresent önskar jag mig även en ny säng, haha. En 1.20! Om jag får det, så är ju hela rummet nytt! Härligt tycker jag. Färgerna kommer vara Beige, Brunt, Turkost och antagligen guld till det! Supermysigt och ljust framförallt. Har lila nu och det är rätt mörkt.
När vi gör om rummet så kommer det dessutom bli mycket större, eftersom de otympliga garderoberna som knappt rymmer något ändå, ska bort och vi bygger en lång garderob längst hela ena väggen. SUPERFINT! Där i ska sminkhyllan också vara, vilket är superbra för då slipper vi det plåttriga i sminkhyllan och att hålla den snygg. JA, jag längtar! Gosedjuren åker väl ner i en påse också antar jag, för att få plats med allt och upp på vinden. Skulle aldrig klara av att slänga någon av dom! NEVER.

Hursom, det kommer väl hända den närmsta månaden. Men eftersom det är tre rum som ska göras om, så kommer jag antagligen inte först med det.. Men jag ska ta en före och efterbild sen! (;

Bara halv sex, jamen det gör ju ingenting..

Hur lyckas jag vara uppe såhär sent? Det är sorgligt. Haha! Godnatt.

Jag är besatt, haha




Är helt besatt av min Gossip Girl box! Har typ 2 skivor kvar av fem, och fyra avsnitt på varje cd. Jag är helt tokig i den! Jag kommer definitivt att se om den så fort jag har sett sista avsnittet. Och när den nya boxen kommer, ska jag ha den med! Jag undrar när den kommer förresten? Måste kolla upp det..

Dagen har inte bjudit på några speciella upptåg, har duschat, fixat håret (lockat med plattång, nästan finare än med locktång!) och målat naglarna. Jag har blivit tillfrågad att skriva min önskelista, så det ska jag sätta mig och göra nu snart tänkte jag! Om jag kommer på någonting som jag önskar mig dvs.. haha

Hursom, back to doing nothing.

Gossip girl here, your one and only source into the scandalized life of Manhattans elite..
You know you love me,
XOXO
Gossip girl

thaha

The passed year.. 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Jäsbox!

2. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Nej

3. Vilka länder besökte du?

Sverige... och sverige!

4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja, haha mycket! Vi kan börja med att säga ett imunförsvar, tack? ;P

5. Största sommarplågan?
I'm yours, den är tråkigt nog ganska uttjatad!

6. Vilket/vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
12/7, 16/8. Finns säkert fler datum!

7. Vad var din största framgång 2008? 
Dansen

8. Största misstaget? 
Minns inget..

9. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Haha, ja både varit sjuk och skadat mig! Är det inte det ena, är det det andra eller båda två samtidigt! Hela förra året. ALDRIG MER, säger jag.

10. Bästa köpet? 
Systemkamera, mp3 och dansgrejorna

11. Vad spenderade du mest pengar på? 
Träningskläder

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?  
Ja, mycket!

13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Kellie Pickler - I wonder, för den gjorde jag och världens bästa L vår duett till!

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Väldigt mycket både och. Ups and downs..

15. Vad önskar du att du gjort mer?
 
Varit ännu mer positiv.. typ

16. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Stressat mindre

17. Hur tillbringade du nyår?
Middag och fest med vänner.

18. Blev du kär i år?
Näe

19. Favoritprogram på TV?
ENKELT! Gossip Girl!

20. Bästa boken du läste?
Alla Gossip Girl böckerna!

21. Största musikaliska upptäckten? 
Äh. Att kunna hitta på egna stämmor? öh.. jag vette sjutton! :D

22. Något du önskade dig och fick?
Gossip Girl boxen, pengar haha..

23. Något du önskade dig men inte fick?
Näe.. eller jag önskade mig typ ingenting i julklapp eller så.. speciellt!

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Hade mina närmsta vänner hemma hos mig för att äta tårta!

25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, om jag hade sluppit att vara sjuk så mycket.. och mycket mera!

26. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?
STORA KLÄDER!

27. Vad fick dig att må bra?
Familjen och vännerna

28. Vem/vad saknade du?
Imunförsvaret! ;p haha

29. De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Sofia och Josefin ja, asså hela ES2D och A!

Gott nytt år!

Det är 1 januari 2009. Och det känns faktiskt som ett helt nytt kapitel, lite som om jag är en bok och nu är det ännu ett avsnitt i historian om mig! Visserligen låter det inte riktigt klokt, men det känns så!

Nyårsaftonen var helt okej. Middagen var jätte trevlig och tjejerna som var på middagen var också supertrevliga. Efter det drog vi vidare till någon fest men jag och en annan tjej drog hem runt tvåtiden. Tolvslaget var jätte mysigt och det skålades härligt! Vi stod på ett berg i Alvik där vi såg ut över hela stan, vilket var helt grymt vackert! Har aldrig sett så mycket fyverkerier! När jag kom hem var det kul att vara inne på msn.. ja kanske lite för kul så jag sov inte direkt mycket i natt! Men det är ju faktiskt nyårsafton och jag är riktigt glad. För jag tror att det kommer att bli ett bra år! Och dessutom fyller jag år om 17 dagar!

Först tänkte jag skriva en årsresumé som så många andra har gjort, dock vet jag inte om jag orkar med det. Det har hänt så otroligt mycket så att jag knappt har koll på allt själv. Roliga, bra och otroliga saker! Men samtidigt saker som har varit jobbiga, men stärkt mig. Det har varit ett lärorikt år, och jag känner på mig att detta år kommer bli ett av de bästa! Hoppas att magkänslan har rätt!

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0