Min fredag!

Kom hem vid tre idag, slutade vid två men jag och Hannah åkte och hämtade ut biljetterna till musikalen Footlose som vi ska se nere i Göteborg i november med my dear sisters. Vi kände oss ganska panka när vi vandrade ut ur Pressbyrån efter att ha betalat nästan 2000:- för biljetterna! Inte billigt att gå på musikaler inte. Får hålla tummarna för att det verkligen är värt pengarna, det tror jag att det kommer att vara också faktiskt! Jag börjar bli nervös också, appropå den fina bilden bredvid! Kanske börjar jag bli nervös HELT i onödan, men.. ändå! Imorgon är ju då jag ska till dansskolan och se vart jag ska ta vägen någonstans! För det har jag ju ingen aning om. Lite små läskigt faktiskt! Jag undrar vilken grupp jag hamnar i.. Jag har hört lite från några som tävlingsdansar där redan att det är då alla ALLA tävlingsdansare från KD träffas där, och det är lite läskigt.. För, just nu är jag ju ingen tävlingsdansare! Många frågetecken iallafall, och I'm dying to know vart jag ska ta vägen imorgon! Iiiihhhh, undrar vad dom har tänkt ut förnågonting! Det ska bli så kul att se, och jag är nervös, och kommer nog bli lite mer nervös! Men som tur är så har jag ju tre personer där imorgon som jag känner! :) Så jag kommer inte behöva stå helt ensam och inte känna någon, och känna mig helt utmobbad.. förhoppningsvis ;) Tihi.
Ikväll blir det kanske åter igen en liten klassträff! Iallafall så ska jag träffa några kompisar från sundby, det ska bli roligt! Eftersom det är nollning på blackeberg ikväll så är det några som inte kan vara med, lite tråkigt tycker jag! Men, det blir kul att träffa de andra!
Näe, nu ska jag kila! Ska snart käka och jag ska behandla min huvudvärk innan dess, kram på er alla!


Det bästa av de bästa!


Inget godis, i hela världen slår glass!
Jag bara älskar det.











Today!

 Klänning idag också, mysigt säger jag! :)







Vi ska bli nollade! Aaahh, nästa vecka.. Så allt tvivel om att det inte skulle bli något, var helt i onödan. För vi skulle tydligen ha oömma kläder på oss, och om vi inte kom skulle vi få ett (ursäkta språket) helvete i skolan. Mhmmm.. JAH!









Kindahlsdansskola imorgon klockan 13.30! NERVÖS








Skoolan

Sitter i skolan nu igen, wihu! Snart har vi engelska lektion och ska läsa upp våra engelska texter, det blev ju Snow Patrol - Chasing cars för min del. :)
Jag har så sjukt ont i min hals och öronen, kul information - nej.. Men det är jobbigt. Det är ändå bara engelska och svenska (med en av favoritlärarna) kvar, och sedan ska jag möta min kära kusin Hannah och hämta ut våra kära musikalbiljetter till Footloose. Sedan ska jag hem och äta glass! För det har jag längtat efter hela veckan, eller nej inte hela.. men jag är sugen på det! höhö. Kan bero lite på att man är lite småsugen, eftersom det var äckliga potatisbullar till lunch idag, och inte fanns det någon mumsig sallad eller något annat heller, nej! Utan två knäckemackor fick det bli! Hungrig.

Krambanan, vi hörs sen!

Today! Myskläder


(skorna ser väldigt rena ut, höhö)

Chasing Cars - Snow Patrol

Jag har valt text, wihu! Och jag har analyserat den, applåder! + att jag har beställt nya jeans, ny höstjacka och ett nytt linne! WÄY :D nu längtar jag till avyn dimper ner i brevlådan och jag kan hämta ut allt! Tihi.

Chasing Cars by Snow Patrol

The phrase "Chasing Cars" came from Lightbody's father, in reference to a girl Lightbody was infatuated with,

"You're like a dog chasing a car. You'll never catch it and you wouldn't know what to do with it if you did"

by: Lightbodys father (Snow Patrol)

Beslutsångest!

Åh svårt! Vi har i engelska läxa att ta med en låttext, dikt, novell ja vad som helst.. på engelska, läsa upp den och berätta lite om författaren/artisten. Men vilken av alla tuuusen låttexter ska jag välja? Aaahh..

Torsdag

Upp tidigt idag med, för att ha sånglektion med hela klass ES1MA. Vår sångpedagog försöker lära oss från första början att göra någon sorts koreografi samtidigt som vi sjunger, eftersom det är det som musikal går ut på. Haha, det är väldigt roligt att göra massa töntiga övningar samtidigt som vi ska sjunga! Antar att vi ser buskul ut! På resurstiden hade vi ensemble och övade på låtarna "The Rose" & "Flygande hundar" som vi ska sjunga tre-stämmigt på föräldrarmötet om mindre än två veckor! Båda låtarna är skit bra, även fast den sista har en aning flummigt namn! :)
Imorgon är det freeeeeeeeeeeeeeedaaaaaag, åh vad jag längtar! Då har vi ensemble igen, och sen massa lagom roliga lektioner innan det är helg. Fy vad skönt det ska bli! Även fast jag bara gått i skolan fyra dagar denhär veckan! Muhah.. Fast, jag längtar redan tills på måndag morgon då det är dans igen! Jag har sån grym träningsvärk efter dansen igår! Jag har inte haft träningsvärk i magen på mer än ett år, haha.. men min danslärare lyckades igår ;)
Det verkar inte som om det blir någon nollning för oss iallafall, vet inte riktigt om det är kul eller ej.. Det skulle ju vara kul att va med om det, iallafall efteråt.. tror jag! haha. Shit vad jag snackar om skolan!


Näe, nu ska jag käka! Ha det finemang.

Onsdag

Hellu there,
ja onsdag idag! Nu på kvällen mår jag inte speciellt bra alls, jag mår mycket bättre på dagarna! Men när det trötta sätter in, då däckar jag fullständigt! Blir som en zombie, allt snurrar och jag vill bara sova! Helskumt och skit jobbigt. Men, ja.. mysigt /; Fick dricka någon grej som skulle göra magen mer basisk och som typ va bra för allt, men det smakade skit! Haha, så jag fick hålla för nästan och då smakade det bara surt! Och tur var väl de! Haha
Sista danslektionen för veckan idag. Synd! Jag älskar verkligen danslektionerna, och jazz är en av mina absoluta favorit danser! Såå underbart :) Och imorgon blir det sång med ES1MA och fler teoretiska ämnen, not so fun.. men nödvändigt, I guess.

Nu ska jag kila ner och sätta mig i soffan under en filt och bara mysa och hålla tummarna för att mina favoriter inte åker ut i SYTYCD*! :)

Ha det superduper alla!



* = so you think you can dance

In the school

Lunchbreak, om 40 minuter börjar matten och jag har ingenaning om vilken grupp jag är i eller vilken lärare jag har! Huhu. Men det ordnar sig väl! Värsta skönt att börja dagen med danslektion idag, man blev pigg.. och så går man runt med träningsvärk hela dagen, alltid mysigt :) Men jag tycker om träningsvärk, det är mysigt.. eh, ja man känner ju att man lever iallafall!
Nej, nu ska jag kika vidare och invänta den otroligt skojiga mattelektionen och efter det har vi engelska! Sedan är skoldagen slut, härligt värre! WÄÄY.

Skriver mer senare, tudeluuuuuuuuuu..



 


LISTA, för dom är så roliga att fylla i när man har tråkigt!

Dagens låt: Not ready to make nice - Dixie Chicks
Dagens frisyr: Ponytale
Dagens smink: Concealer and mascara!
Dagens händelse: ES1MA's inprovisiations teater som blev helt crazy! haha..
Dagens planer: Kika på Gillmore Girls, so you think you can dance, dricka te och sen sova!
Dagens vill ha: Varmare väder!
Dagens saknad: Mmm..
Dagens drog: Äpplen in my heart! <3
Dagens tråkigaste: Ont i magen!
Dagens roligaste: ES1MA's inprovisiations teater här igen! hahaha..
Dagens måste: Inga måsten här inte!
Dagens dricka: Apple, cinnamon & rasin te med lite kanel i - mums!
Dagens köp: Ett äpple för 5 kronor!
Dagens mat: Potaaaaaaaatiiis å körv
Dagens sjuka: Nä, det vet jag inte
Dagens kärlek: kärleken till dans!
Dagens mående: Bättre än igår!

KALLT

URBANS TOFFLOR VAD KALLT DET SKA VARA!
Åh
, pust stonk och stön! Fy vad kallt det är, jag bara sitter och skakar och huttrar!
Tjocktröja + duntofflor + mjukisbyxor = SANT!
Summer back, now, please?!
Possetivt var det ja, men det är ju såå kallt!
TE - NU!


"The hungry jazz face..."

Jajjamensan, det är vad jag har pysslat med idag (bland annat iaf)! DANS, wihu! Vi ska dansa jazz tre timmar i veckan i hela ettan, helt underbart om du frågar mig! Jag älskar jazzdans! Sen om jag är speciellt duktig.. är en annan fråga! (; men kul är det! muhaha. Vi började på en gång med en kombination, lite halv krånlig i början, men hel kul! Dans första timmen imorgon med, jeeej ^^
Sång hade vi också, och vi fick reda på att vi ska sjunga duetter! Avslöjar vilken låt det blir på onsdag nästa vecka, då det antagligen kommer att vara bestämt :) Så himla kul! 30 minuter varje vecka, i par, halva terminen! Det blir säkert suuper kul! Plus att man får sluta en timme tidigare på tisdagar och så får vi sovmorgon på torsdagar, ja.. me and my duett kompis iallafall (;
Tisdagar kommer bli en dag då man går i träningskläder hela dagen, mjukisbyxor och tjocktröja! Väldigt skönt och mysigt att ha en sån dag faktiskt.. Det blir nog så eftersom det är helt onödigt att byta om mellan alla galna estet-lektioner! :)


Ja, det ser ju inte direkt ut såhär.. men ändå!


Nu är jag hungrig, å det luktar maaat! MUMS.

höst

Imorgon blir det skola, upp klockan sju och massa skoj ända fram tills minst klockan 13.00! Hoppas jag orkar hela skoldagen, för det är verkligen en kul dag imorgon!

Det känns verkligen att det börjar bli höst ute, det var bara 13 ynka grader ute idag. Träden har börjat få lite gula löv också, och vinden är isigare och kyligare än vanligt.. Snart är verkligen hösten här, med tjocka mysiga tröjor och mörka, mysiga höstkvällar och färger. Det är väl lite mysigt också, att komma in efter skolan och kunna dricka varm choklad för att tina upp, även om det är sommaren som är bäst enligt mig. Men man får lära sig att uppskatta mörka höst kvällar också, för det är faktiskt ganska mysigt.. jaja, ibland iallafall! :) Lätt att säga nu kanske, svårare när man väl går där och fryser häcken av sig! Eller sitter med tjocktröja, mjukisbyxor och tjocka duntofflor på fötterna och te i handen, och fryser precis lika mycket ändå! Då är det inte alls lika mysigt och kul, och så kommer hösten bli.. Det är den alltid! Men, varje årstid har väl sin tjusning.. eller vad är det dom säger? höhö

Nu ska jag kila.. Krambanan


Ny 'layout'!

Jag har gjort om lite, vet inte om jag är riktigt nöjd.. Får se om jag hittar på något som jag tycker om bättre, men tills dess ser det ut såhär!


Måla hela världen...

.. lilla mamma. tralla laaa!
När man är sjuk finns det inte mycket som man kan pyssla med, men nagellacks galen som jag är.. så målar jag naglarna, för det är alltid lika kul! :)


måndag

Ingen skola idag inte, mår lite bättre nu men har fortfarande lite ont i huvudet och mår illa. Inte speciellt mysigt alls faktiskt! Missar första mattelektionen (too bad, hah), datorkunskapen och ensemblen. De två sista lektionerna är faktiskt lite tråkigt att missa, men jag inser nu att det inte hade spelat någon roll om jag gick eftersom jag inte hade kommit ihåg speciellt mycket ändå antagligen! Men imorgon ska jag gå! Då är det idrott, dans, teater och sång! (tror jag har nämt det ett fåtal gånger innan? (; ) Bara roliga ämnen! Kort dag också..
Så, idag tar jag det bara lugnt! Just nu sitter jag och lyssnar på härlig musik samtidigt som jag kollar runt i den dagliga "måste besöka sidorna", (bland annat tusentals bloggar). Försöker hitta lite nya bloggar att läsa också, tror jag har hittat en till, (som om jag skulle behöva ännu mer att läsa) huhu.

Skriver mer senare! Hoppas ni har det skit kul i skolan! Höh!

Ny vecka imorgon..

.. och allt jag vill är att ligga under täcket och sova! Blä. Fast! det är bättre idag, vilket är skönt :)
Imorgon blir det matte, ensemble och datorkunskap.. vi har ingen dans och teater eftersom vi har svenska test först. Synd tycker jag! Men på tisdag blir det bara estet-ämnen, idrott, sång, dans å teater! Ooh, längtar! :)

Hej å hå, kram


Blää..

Idag mår jag inte alls bra. /; Har ont i huvudet och mår illa, så planerna att vara med Linnea & Mills gick åt skogen.. tyvärr :( Har bara suttit i soffan och kollat på dansprogram & dansfilmer hela dagen, har inte orkat göra någonting annat! Så ikväll blir det tv för hela slanten! Usch vad det är tråkigt att må knas!

Ha det mys, kramkram!

Helghelghelg!

Första veckan i gymnasiet
, känslan? Hm, det känns som om det inte kunde ha blivit bättre! jag älskar ES1M!
Första riktiga dagen enligt schema idag, och vi fick träffa engelska svenska och samhällskunskaps lärarna. Det var kul och dom verkade riktigt bra! :) och eftersom lunchen inte va den godaste, blev det en kaffe slushSleven! (7/11, seven eleven, whatever ^^) mumsfillibabba! jag och kaffe jäj!
Nästa vecka blir det dans, inviduell sång, ensemble och teater också! JAG LÄNGTAR! Och veckan efter det drar dansen på kindahls igång också, fy så skoj :)
Ikväll blir det mini träff med den gamla klassen, åh vad jag saknar er! Men det ska bli riktigt kul i allafall, eftersom vi knappt har hunnit med att träffas! 

NÄ, nu ska jag käka! Skriver kanske mer sen, ha en mysig helg! / musikalaren


The lockers! <3

Torsdag

Idag har varit en underbar dag som började med en lång sovmorgon och sedan en mindre underbar föreläsning om studieteknik.. kan inte säga att man lärde sig något som man inte redan visste! Efter det var det lunch och klockan halv ett fick vi reda på vilken klass vi hamnade i, ESM1A is the shit. tihi! och tur att det löste sig till slut, för det var en del krångel innan! Hamnade iaf med alla som jag umgås med, hihi. ^^ Klockan ett var det fotografering, men tydligen bara till ID-korten och klockan två var det spex av lärarna, haha. Helt hysteriskt ;p
När jag sedan skulle åka hem och jag satt på tunnelbanan säger konduktören plötsligt att han inte kommer stanna i Rissne för att poliserna hade sagt det, så jag var tvungen att gå av i Duvbo och sedan gå hem! (det var tydligen något värdetransportrån, suck..) Och inte hade jag den blekaste om vart Duvbos tunnelbanestation låg, eller åt vilket håll som var närmast att gå! ;O Och inte bara det, jag hade skavsår också! så jag fick ta av mig och gå barfota, vilket inte direkt blev något bättre utan nu har jag två feta blåsor mitt på de bakre trampdynorna/hälen. ååh, kan knappt gå! Blä. Ser ut som om jag stutsar fram på vaderna, ahhh..
Men när jag äntligen kom hem drack jag kaffe latte och efter en stund pallrade jag mig för att träffa Erica & Helena hos Erica, fy vad länge sedan det var! Hade verkligen saknat dem och vi pratade på väldigt länge, så länge att jag glömde bort att jag kanske skulle äta middag också! Haha.
Runt åtta tiden gick jag hem och åt, och efter middagen träffade jag Milla! Det känns så konstigt att inte träffa dem varje dag i skolan längre, saknar dom ju! Men det var väldigt mysigt iallafall, hihi. Och imorgon ska jag och pillet hitt på något också, ska bli mys :)
Första dagen enligt schema imorgon, första lektion helklass Ensemble! - längtar! :) sedan är det första svenska, engelska och samhällskunskap lektionen också.. mindre kul, men det måste man väl också ha ;)

Have it gooooooooooooooooood! / Niccie

ES1MA

Wihäy, ES1MA <3

I'm so happy, oh so happy!

FOOTLOOSE, torsdag 15 november 2007, kl 19.30
Grattis världens bästa Elin fyllde 18 år igår!
I födelsedagspresent fick hon att åka ner till Göteborg med mig,
Hanus och Anna och gå på musikalen Footloose!
MED MÅNS ZELMERLÖW och Anna Sahlin i spetsen! Muhaha, ^^

Program dag - ES1M, ES2M, ES3M!

Vilken härlig dag!
Vi hade något som tydligen kallades "program-dag" då man träffar tvåorna och treorna (speciellt tvåorna) från samma program, dvs alla musikalare då. Det första vi gjorde var att gå ner sju våningar till danssalarna och där väntade redan alla tvåor och treor och när vi kom skrek och apploderade dom! Snacka om det var läskigt. ;p
Sedan hade vi lite sång och efter det blev ettorna och tvåorna indelade i fyra olika grupper, musikalens alla genrer;
Sång, teater, dans och non-verbal.
Och självklart kom jag i den gruppen som hade non-verbal.. eftersom jag inte hade en aning om vad det var förnågonting innan! haha. Men det var som teater, bara det att man inte fick prata eller använda ord.. alltså bara kroppsspråket! Så då spred de olika grupperna ut sig och jobbade på olika framträdanden med alla samma tema; "kollektiv trafiken om 20 år"! Jej, lätt.. nej! men det var en tvåa som kom på vår sketch, och det blev nog bra! (; Efter alla grupper hade uppträtt lyssnade vi till treorna som sjöng tre låtar och sedan var det lunchdags! Då fick vi små ettor gå och äta först, och innan vi gick ut genom dörren skulle vi ställa oss upp inför hela folksamlingen och säga "Hej jag heter (blablabla, namnet man då hette) och jag ska gå och äta nu" och gå ut genom dörren! haha, pinsamt och läskigt :D Vi har gått i skolan två hela dagar och vi har redan stått inför en grupp med människor tre-fyra gånger! haha. Men det verkar som om man blir van vid det, eftersom tvåorna och treorna är så avslappnade!

Och appropå ingenting så är världen är liten! En av mina klasskompisar dansar samma dansstil som mig, på samma dansskola som mig, tillsammans med mina gamla klasskompisar! Så vi har säkert träffats många gånger förut. Haha, det var sjukt! Men kul :)

Efter lunchen fick vi i grupper en ganska lärorik rundvandring - fast jag inte kommer hitta ändå, även fast vi hade rundturen - av tvåorna och sedan slutade vi! Trevlig dag, det känns bara bättre för varje dag som går! :)
Imorgon blir det skolfoto till ID-korten (så vi kommer igenom alla låsta dörrar på skolan) enskilt foto och klassfoto! Tufft.

Långt inlägg, med ganska ointressant info men ändå. Muhaha! ;)  KRAM på er!

ES1M (a eller b? det är frågan)

I survived! ^^ Trotts att jag av någon löjlig anledning var barnsligt nervös och hade sovit lite, och inte kände någon! Men det kändes bra sen när vi satt i klassrummet, och overkligt att det är dessa människor som jag ska gå med i tre år! Klassen verkade super och som tur var så träffade jag Evelina som jag redan kände lite grann och vi går ju i samma klass, men eftersom vår stora klass ska bli uppdelad i två mindre är frågan är bara vilken av del-klasserna man hamnar i.. A eller B? hm.. Det vet jag inte förrens på torsdag! ^^
Nu är jag mest rädd över när och om den otäcka nollningen kommer.. haha, det är förståss jätte roligt.. säkert! men jag är ändå rädd, haha! Imorgon får vi träffa tvåorna och treorna för första gången, och vi ska få en rundtur i skolan! .. Jag kommer gå vilse! Skolan är ju så stört stor, och det är så många vägar överallt att jag blir alldeles snurrig! Näe, vi får hoppas att man lär sig snabbt! haha.
Imorgon blir det första lunchen på skolan också, jäj spännande. muhah! :) På onsdag är det "program dag", då vi kommer träffa och leka lekar med alla tvåor och treor som går musikal! Och på torsdag är sista lek-dagen då vi kommer få scheman, välja språk och massvis med smått innan vi börjar enligt schemat på fredagen! Det skulle vara någon "presentation" av alla lärare på torsdagen också.. men det var väldigt misstänksamt eftersom dom skrattade när dom talade om det, haha!
Det enda jag vet om schemat är att vi på fredagsmornar klockan halv nio, kommer ha hel-klass ensemble med en helt underbar lärare, wihu :D Värsta bra starten! Första lektionen på st eriks blir ensemble! =D Can't wait.

KRAM!


Måndag

Iih, om två timmar och 30 minuter!
Har precis ätit frukost och nu ska jag börja göra mig iordning och slänga ner lite saker i väskan! Jag är så nervös och pirrig, aaahh!! Så det blir ett kort inlägg.
Efter skolan blir det stan med Elin och Anna en stund, mysigt mysigt! :)

Hoppas jag hittar till skolan nu, iih. Kram

The day before The Big Day

Imorgon.. imorgon

Den här dagen har bara försvunnit! Jag och pappa åkte in med tunnelbanan och klockade tiden som det tar om man går hemifrån till Rissne och sedan tunnelbanan till Fridhemsplan och så går man 500 m till skolan. Det tog väldigt kort tid! Om man går i lugn takt tar det bara 20 minuter till Rissne, och resten tar bara 15 minuter ungefär! Wäy. Intressesmurfarna hoppar av förtjusning(!) Isn't right? huhu! Och jag kom ihåg vägen från i april när jag var där och gjorde intagningsprovet också, så jag hoppas inte att jag får hjärnsläpp imorgon och totalglömmer allt! Tur att Elin och Anna följer med mig en bit! Höhö.
Inne i stan åt vi supermumsig Ben & Jerrys Carmel Chew Chew och sedan åkte vi hemåt igen! Nu har jag tillsist lyckats få i mig middagen, (var så mätt efter glassen, haha!) och snart blir det en promenix med Elin! Sedan ska jag fixa lite småsaker inför imorgon och sedan titta på någon läskig film som går på tv vid niotiden! Jag är så förväntansfull!
Skriver kanske innan jag ger mig iväg imorgon, annars skriver jag efter! Åh vad pirrigt det är! :)

Lycka till ni alla som börjar imorgon!

SÅ fint!

Jag bara älskar "so you think you can dance..?"! Och speciellt genret contemporary (modern dans). Det här är från förra säsongen, Heidi och Travis. Dom är så dukiga, snyft!

http://youtube.com/watch?v=wNPN7I0vlVM

3 fjuttiga små skit dagar kvar!

Yes, jag blir bara nervösare och nervösare! Men för varje dag som går så blir jag bara mer förväntansfull! Det ska bli kul!
En stor fråga jag kan ställa mig själv är hur jag ska orka att pallra mig upp ur sängen klockan sju? Hur ska jag kunna somna vid elva? Som det är nu går jag ju och lägger mig klockan fyra och går upp vid tolv, haha! Och på söndag kväll kommer jag ju inte kunna somna hur sent jag än går och lägger mig känns det som! Problem, problem! Nu är det iallafall bara helgen kvar, och man kan nästan säga att idag är den sista riktiga sommarlovsdagen, snyft. Så, sista dagen på sommarlovet har jag spenderat att sova länge och edan skaffa mig ett nytt simkort till min telefon, så jag hoppas verkligen att jag kommer att få alla medelanden nu och framöver!! Eftersom det har varit så mycket krångel med både mobilen och simkortet, suck! Ska träffa Malin och Erica en stund också, och så ska jag och Elin gå ut på en härlig promenix! :)
Så det är och har varit en väldigt skön dag so far! Ikväll blir det nog film och en skål med glass! Är jätte sugen på att titta på någon dansfilm, men jag vet inte vilken! Huhu, vi får se vad det blir! :)

Ha en mysig fredagskväll, kram!

4 dagar kvar..

JAG ÄR SÅ NERVÖS!
Det är bara fyra små fjuttiga dagar kvar innan skolan börjar. Jag är så nervös, det är läskigt! ;p
Kommer inte kunna sova, eller äta eller prata med någon. Jag kommer va jätte nervös, isch! Jag är ju redan nervös, och blir det bara mer och mer för varje dag som går! aah
Men fy vad kul det ska bli, dans sång och teater - i skolan! Det kan inte bli bättre, och jag är så glad! :D
St Eriks gymnasium, here I come! ^^


Nu är jag hemma igen iallafall, och vi har äntligen fått internet igen! Som vi inte har haft på tre veckor, fick det igår faktiskt! :)
Shit vad fort sommarlovet har gått, lite för snabbt om jag får säga det själv! Och även om jag inte gjort överdrivet mycket saker, känner jag mig inte riktigt uppvilad för ett helt nytt år än! inte riktigt iallafall, fast.. när blir man riktigt utvilad? ;p ja, det får väl vara bra ändå! Det är ju inte speciellt mycket att göra åt saken! =)
Hoppas att ni haft ett super sommarlov! Krambanan

Härliga varberg med familjen

Det kommer säkert fler bilder, men här är iallafall en ifrån i måndags när vi väntar på tåget i Göteborg för att åka till lite olika ställen av Sverige, heh! (Felicia var också med, men hon tog kortet!)


Elin, jag & Anna. Foto av: Felicia

Smoothie

Smoothie är faktiskt gott, fast.. det blev mer som en milkshake måste jag säga, även fast det stod att man kunde ha i glass istället för yoghurt, för det fanns ingen yoghurt hemma, så det blev en nödlösning! Men gott var det, även om det inte direkt ser ut så på bilden! ;P


Ingredienser 2 pers;
1 fjärdedels melon
125 g vanilj glass
2 dl mjölk

Ready to drink, jummie!

Tillbaks från försvinnandet

Höhö, tjoho!
Nu är jag tillbaks efter mitt plötsliga försvinnande! Vårt internet dog på onsdagen och på fredagen skulle vi åka ner till varberg i två veckor, men på torsdag kommer jag hem! Nu är jag hos mamma i några dagar och på torsdag ska vi åka till Stockholm och gå på Gröna Lund, sen - hem ljuva hem! Jag längtar hem så himla mycket och till ALLT där hemma! Men det har varit helt underbart nere vi varberg, även fast vädret dock kunde ha varit mycket bättre.. tycker jag!
Vi var på Liseberg och Gekås, och nere vid Apelviken (stranden) och nere på stan. Det var väldigt mysigt :)
Och nu är det bara 13 läskiga dagar kvar tills skolan börjar, och jag är redan nervös.. iih, jag kommer inte kunna sova på säkert flera dagar innan, och inte äta heller! haha, fy vad läskigt det är :P

Nu ska jag väl gå ut och ha det mys i solen, för den är ju framme för en gångs skull! Med min nya solo tidning och ett stooooort glas med whater! PUNCHRULLE


RSS 2.0