Aj aj aj!

Shit shit SHIT! Det är helt unbelievable! Jag har sådan värk i mina muskler att jag inte vet vad jag ska ta mig till, mer än att sitta helt still. Haha, helt galet faktiskt! Dock extremt skönt. Förutom den enorma träningsvärk som jag har haft ständigt i min bröstkorg sedan vi började med yoga på moderna dansen för några veckor sedan. Nu efter bikramyogan idag är det värre än värst! HERREGUD. Jag kan knappt andas, för det värker och sträcker och tänjer i hela bröstkorgen! Haha, helt sjukt - jag bara garvar åt det! Underbart sjuk känsla faktiskt, hihi. Men när jag försöker ta djupa andetag så gör det fruuuuktansvärt ont.
Anledning har jag räknat ut, måste vara att man på yoga-vis andas med bröstkorgen och tanken är att vidga bröstkorgen. Därför kommer jag säkert åt muskler jag annars inte använder, and that's why it's killing me now!

Haha. Jag tänkte iallafall göra en liten utvärdering om yogan, skriva vad jag tyckte och så.. det kommer i nästa inlägg! 



Bikram Yoga

Bikram yoga är det jag ska göra imorgon, och det är en väldigt speciell form av yoga då träningen utförs i ett tempererat rum som håller 40 grader. Detta innebär att det är riktigt, riktigt varmt där inne! Det är ungefär som ashtang yoga har vi fått höra, alltså den fysiska yogan, inte den mentala och det speciella och som gör den extra jobbig är värmen. Under klassen är det ändå helt tyst för att det ska vara ett extremt fokus och en bra koncentration, för att det även ska vara mentalt avslappnande. Klassen vi ska gå på är i 90 minuter, alltså 1h 30 minuter!

Bikram Yoga ska ha en renande effekt på kroppen, eftersom man svettas otroligt mycket så ska det liksom rensa huden. Därför ska man ha så lite som möjligt på sig när man gör detta. Dels för att man inte klarar av att ha mycket kläder på sig, för att man blir alldeles för varm, och skulle man vilja ha på sig mycket kläder så kommer kläderna antagligen gå att vrida ut sen för att de är så blöta! Jag kommer ha på mig ett par worktool shorts, min svarta sportbh och tills jag har vant mig även ett linne för att se om jag kanske tar av det senare. Det är nämligen det ultimata, shorts och sportbh för tjejer medans killar bara kan ha shorts. Det blir helt enkelt för varmt annars! Skulle man känna sig svimfärdig får man bara lägga sig ner på sin yoga matta och vila tills man orkar igen. Vissa personer ligger ner under hela klassen, medans andra ligger i en halvtimme.. ja, det varierar!

Vi har fått stränga order om hur vi ska förbereda oss inför denna dagen. Vi får inte dricka kaffe på morgonen, personer som röker får inte röka (inga problem för mig med andra ord), vi måste dricka extremt mycket vatten och vi får heller inte äta efter klockan 11.00 (tre timmar innan ungefär)! Detta för att man inte ska bli illamående av värmen och ansträngningen man kommer att utsättas för i yogasalen! Vi ska ha även ha med oss två handdukar, dock vet jag inte vad vi ska använda dem till ännu!
Vi måste även ha med oss en vattenflaska, då det går att fylla på vattenflaskorna under klassen! Kan behövas med tanke på all vätska som kommer försvinna! Härligt.

Önska mig lycka till, jag ser verkligen fram emot detta! No makeup imorgon med andra ord!




Gött & leva!

Jag hann inte ens uppdatera bloggen igår, jag var och flängde överallt. Var på informations möte för det nya jobbet igår, fick böcker jag skulle läsa, hamburgare som jag skulle plugga och testa kläder! Det var ett jätte härligt gäng som började samtidigt som mig, eller ja, som ska börja! Det blir nog hur bra som helst det här! 

Jag är helt slut i hela kroppen, men härligt slut! Sådär som det ska kännas efter man har dansat, kastat och slängt sig över golvet och testat nya hopp, kastat sig över varandras ryggar och gnidit knän, fötter och armbågar för hårt mot golvet så det blir brännmärken! Men vet ni? Det gör inget! Because I really love it. Det gick bra idag med kvintetten, vi kom faktiskt rätt långt! Dock ska vi visa upp den nästa vecka dock måste den inte vara klar, men vi har iallafall inga fler träningstider innan nästa torsdag.. det är väl bara där skon klämmer! Men det löser sig.

Imorgon är det dagen jag har väntat på hur länge som helst! Nej, inte att det är valborg.. för det spelar ingen som helst roll! Utan det är imorgon vi ska på bikram yoga med klassen! Det är en engelsk klass, eftersom vi åker dit med engelskan. För er som inte vet vad bikram yoga är, tänkte jag förklara det för er i ett inlägg.. 

Jag ska sova snart nu, imorgon blir det fest med the H! Jag är trött, godnatt!

JAG HAR FÅTT JOBB!


Det roliga jag tänkte berätta i förrgår, men inte hann. Jag har fått jobb, på McDonalds! Jag är hur glad som helst över det och arbetskollegorna verkar vara helsköna! Det är ett deltidsjobb, men jag kommer jobba mer i sommar. Det innebär att jag har jobb för trean också, om dom är nöjda med mig ;) Så yesbox, I'm happy! Pengarpengar. Som jag ska spara, dansa för och åka utomlands med! Underbart. Nu känns allting inte lika långt bort och omöjligt som förut! Framtiden ligger framför mina fötter. Underbart!

Monday

Dagen har varit härlig. Ja, fast balettprovet gick åt skogen. Verkligen hjärnsläpp! Jobbigt att veta att man kan, men att det inte går att genomföra. Efter historialäxförhöret fick vi gå. Egentligen kunde vi ha slutat, men vi var tvugna att gå på teater ettornas monologer. Så vi drog hem halv 4 istället för typ klockan tolv. Lagom segt, helt onödigt.

Är världens gladaste just nu, ska berätta varför imorgon! Imorgon är det nationella i engelska, uppsatsskrivning. Så nu ska jag sova så jag får lite sömn, tjoho. Godnatt!

UNDERBARA SOL!

Nu ska jag sova! Har pluggat hela dagen och suttit ute på altanen och schteekt! Har fått lite fin färg och ovan som huden är för sol kliar det lite också. Men så blir det alltid! Har matat den med massa hudlotion nu. Fniss! Jag har också en utomlandsabstinens så jag tror jag håller på och tuppar av! Jag vill så gärna åka utomlands så jag håller på å hoppa ur mitt eget skinn! Jag tänker mig någon superfin sandstrand med vit sand och turkost see-trough water. MJAU. New York ska vi inte ens tala om, skulle någon säga att jag skulle dit skulle jag börja grina! Hihi. Ja, shit vad jag bara svamlar!

Imorgon är det balettprov och historialäxförhör. Jag hoppas verkligen att jag kan allt! Jag har gått med en positiv inställning hela dagen och sagt till mig själv att jag inte kan göra bättre än dethär, att jag får plugga så mycket jag kan och att det kommer gå utmärkt! Hoppas det fungerade utmärkt, för jag tror jag har lärt mig en del. Hoppas det är tillräckligt!

Haha mycket svammel! Usch vad härligt, sommaren närmar sig med stormsteg och jag är så lycklig! När den lägsta temperaturen håller sig över 10 grader i en vecka så brukar man ju kalla det för sommar!! Riktigt där är vi ju inte ännu, men herregud det är Valborg på torsdag och första maj på fredag. Vart tar tiden vägen? Jag hinner inte alls med! Snart står jag väl där med vit klänning, champagne i håret och i handen med en studenmössa på sne och är världens lyckligaste!

Nej, nu ska jag sova! Godnatt på er. Härligt väder ser det ut att bli imorgon med! UT OCH NJUT! och håll tummarna för mig på provet & läxförhöret. I know you want it ;)

I feel..

Har varit ute hela dagen, och vid femtiden  gick jag in och invaderade min systers rum medans hon hade klädproblem. Jag agerade hennes assitent och satt vid datorn och medlade vad folk ska på hennes FB & MSN. Samtidigt som jag satt med min dator och kollade lite grann.

Och när jag gjorde detta tänkte jag skriva ett inlägg först, men det blev inte så. 

Kvällens planer blev ändrade, jag blev hemma istället med mina bästa vänner Ben och Jerry tittandes på det jag lever för: dans, med L&P. Syskonen som var ute kom hem tidigt också, så det blev lite mys.

Nu är jag jätte trött och har pluggat på tok för lite. Jag borde ha pluggat mer balett, men så blev det icke! Vilket innebär att imorgon blir det ingenting annat än att plugga på balett och historia. Det ska gå! För det är sol ute, och jag är positiv vettni! Jag känner mig som pånyttfödd! Jag älskar solen! Jag älskar den ännu mer om jag skulle kunna få lite brun härlig pepparkaks färg av den också... morr! Vill att det ska gå snabbare, tihi. Så imorgon blir jag nog sittandes ute och plugga (förhoppningsvis - NEJ JAG SKA - lyckas bättre imorgon än idag). Nu ska jag sova! Är trött, godnatt puss.

Go crazy from the moment I met you

Nu är jag hur trött som helst. Gick upp halv sju imorse, så det är kanske inte så konstigt! 

Kvällen spenderades med de bästa grabbarna i världen och H&E. Det var härligt, och nu så ska jag sova stenhårt. Vägrar bli förkyld!
Imorgon ska jag sätta mig ute i solen har jag tänkt och plugga galet. Balettprov på måndag, med alla ord och jag är lagom nervös eftersom jag inte har pluggat någonting. Typ 40 franska ord som ska pluggas in! Bara att börja nu.. Så imorgon börjas det. Rätt chill ändå, för att se det positivt. Sedan måste jag även plugga till historian.

Vet ni vad jag just kom på? Nästa vecka bli galet nice med bara 3 skoldagar! Jiha.

Kvar att göra denna termin + tusen andra grejer, med största säkerhet:
Balettprov
Historia läxförhör (stort)
Webbdesignprov
Engelska tal (sjukligt läskigt!)
Engelska bok utläst
Kvintetten färdig v.20
Koreografierna till stepp, modern & jazz
Kulturhistoria oförberett läxförhör
Nationella i engelska b & matte b (tur att man inte behöver plugga till dessa)
Bikramyoga
Nationalmuseum
Vårföreställningen
Idrott - hemstyrkepass

+ alla tusentals resurstider vi är bokade på. Vi är liksom bokade på alla torsdagar till fyra tills vi slutar! Jag älskar detta.

Nu ska jag iallafall sova, och komma bort från alla måsten. Imorgon ska jag göra en långsiktig planering också. Känns som det kan behövas för att inte jag ska bli helt otroligt stressig, så att jag bara kan fokusera på en dag i taget och inte behöva oroa mig. Ja, det ska jag göra. Hoppas det hjälper! Jag ska övertyga mig själv om att jag kommer att hinna utan problem.
Godnatt

Värme is the shit.

Nu är det sådär härligt underbart att leva igen, när solen skiner och värmer. Dock kan jag knappt bärja mig tills det blir ännu varmare! Men just nu sitter jag ute på altanen med radion på och med bara ben för att få lite sol på näsan, benen och armarna! I sommar ska jag bannemej vara ute jämt! Nu känns allt mycket lättare också med världens bästa allergitabletter, Kistine! Har verkligen inte testat några bättre.

Loveit. Puss

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!!!!!!!!



För att fördriva tiden har jag drömt mig bort! Jag vill verkligen åka utomlands nu, VERKLIGEN. Jag har inte varit utomlands sedan jag var typ 6 år, vilket var mer än halva mitt liv sedan! JAG VILL ÅKA UTOMLANDS! Jag längtar efter värmen, sanden mellan tårna och det varma vattnet och den underbart stekande solen och de brunbrända benen. Kan någon ta med mig bort NU?! Jag vill verkligen åka bort. Mallorca, Cypern, Grekland.. you name it! New York skulle jag dö om jag fick åka till, det är drömmen. GE MIG GE MIG GE MIG EN RESA!

Ibland blir man lite trött.. höh

ÄR I SKOLAN TVÅ TIMMAR FÖRTIDIG FÖR ATT DET ÄR NATIONELLA!!!!!! GAHHHHHHHHHHHH HAR INGEN JÄKLA MATTE ;@@@@@@@@


..dethär suger!

8 juni

Den åttonde juni har jag klarat tvåan i världens bästa klass med världens bästa inriktning! ETT JÄKLA ÅR KVAR, jag skiter på mig så läskigt!

46 dagar kvar!

Okej, jag är medveten om att jag kanske är den sämsta på att uppdatera just nu. Men vad kan jag göra egentligen när jag sitter med nosen begraven i läxor och prov hela dagarna? Inte mycket va? Och när jag inte gör det tar jag hand om mina ben och mig själv för att se till att jag håller! Det är väldigt mycket saker som jag har att göra just nu, på något vis så lyckas aldrig lärarna planera allting bra. ALDRIG. Dessutom så är det alltid vi som får skulden och vi som får höra att vi ska planera bra och bättre, vilka förebilder vi har då! Men jag ska försöka att inte älta det, utan planera och göra det bästa av situationen. Men som ni förstår är det inte direkt lätt att hinna med att ha en superaktiv blogg då, förstår verkligen inte hur Blondinbella klarar av det! Helt galet.

Men men dansen är förbaskat kul också! Så det går ingen nöd på mig direkt. Imorgon är det stepp, och det är faktiskt roligt för att vårat stepp nummer ser ut att bli väldigt bra! Efter det lunch och sedan jazz, efter det slutar jag. Men som det ser ut nu ska vi stanna kvar i skolan och repa på kvintetten, och efter det ska jag hinna förbi och sola lite tänkte jag! Det börjar verkligen brinna i knutarna nu, kvintetten ska vara klar om mindre än två veckor. Vet inte hur dethär ska gå, men jag ska somsagt försöka ta det lugnt..

Det ska bli fint väder imorgon, usch vad skönt! Jag har verkligen längtat efter värmen! Detta ska firas med en glass imorgon tror jag, får se om någon mer är på! Jag är i varjefall. Hehe.

Slutsnackat, ska upp halv sju för att ha matteprov i en-tre timmar imorgon! Håll tummarna för mig, godnatt!

Onödigt egentligen

Usch har jätte ont i magen. Dagen har varit helt okej, det har inte hänt speciellt mycket! Ska simma med skolan imorgon, vilket jag starkt ogillar då jag alltid fryser som en galning, och efter det måste jag rusa hem och plugga matte. Matten får gå som den går! Allt rullar väl, förutom magen då som lever sitt egna liv och gör ont! Godnatt, hörs imorgon.

Shopping, godissug och vardagen

Seg, trött som en bäver med träningsvärk för tjugotvå personer, ett godissug som skulle mätta en hel elefant och med en uppstressad känsla som ungefär en ekorre som letar efter ekollon.. ska jag nu gå och lägga mig för en TIDIG uppstigning imorgon halv sju. Jag ogillar verkligen onsdagar för att vi börjar så tidigt! Men jag mår bra, jag är nöjd med min insatts idag. 

Nu får vi se hur allt går. 

Jag shoppade idag, asfina grejer! Festkläder blev det: en kjol och tre linnen, superfina örhängen och sen en jätte fin stor (surprisesurprise!) blå-vit randig tröja som jag älskar. Rock this party, på't igen! Nu ska jag verkligen sova, huvudvärken börjar smyga sig på. Shit jag är för spänd tror jag! Har ont i hela bröstkorgen när jag andas och det krampar i ryggen när jag böjer på mig, haha. Jag låter som om jag börjar bli gammal!

FÄRDIGSNACKAT, godnatt på er. Ha en superbra dag imorgon! 

Taggataggatagga!

Okej, så imorgon är det alltså dags. På med charmen, fram med  den härliga personligheten och nail it! Se till att slå huvudet rätt på spiken nu, vilket jag vet att jag klarar. Nu gäller det att komma in där, vara självsäker och ödmjuk - ja bara vara sig själv och inte låta nervousiteten göra en helt tokig! Men inställningen gör allt, och jag har bestämt mig för att det ska gå bra! På onsdag är det dags för nästa.

Naglarna är lackade med ett persikorosa nagellack, och nu ska jag platta håret innan jag ska krypa ner i sängen för att sova! Mycket sömn är bra och jag är helt totalt slut! Sprang beeptestet idag, trots allergin. Min lärare tyckte egentligen inte at jag skulle göra det. Men jag gjorde det! Fick avsluta när det började pipa i luftrören, och jag fick svårt för att andas. Då kände jag att det fick räcka. Då var jag på 7,45 minuter, på nivå nio, sist kvar och MVG vad 9 minuter. Så VG blev det, men jag var typ inte trött. Hade bara svårt att andas, irriterande eller vad? Aja, vad kan man göra åt en sådan sak liksom? Inte mycket. 

Nu blir jag ju nervös

Nu är jag sådär sämst på att uppdatera! Jag har dock knappt suttit framför datorn idag, har gjort massa matte och varit superarg på att det inte har fungerat som jag har velat. Tog en promenad och duschade, käkade och gick på promenad som avslutades med te drickandes med massa mysigt prat! Det blir nog en myskväll på fredag tror jag, hur bra som helst! 

Skola imorgon ju, och jag ska upp tjugo över åtta. Har sovit på tok för lite i helgen, och imorgon är en lång jobbig dag som avslutas med kvintettrep. Förhoppningsvis hinner jag springa förbi dance och gym shopen innan den stänger, måstemåstemåste köpa foot-thongs! Haha, låter helt rubbat.. men det är sånt man sätter på foten för att man ska kunna snurra och så. 

Nu ser det lite ljust ut igen på pengafronten.. kanskekanske! Om det går bra dvs. Håll tummarna för mig! Puusss godnatt.

Ännu en lördag

Nu borde jag egentligen sova, är hur trött som helst. Men jag orkar inte pallra mig till toaletten för att borsta gaddarna och ta bort sminket. Jobbigt ju! Helt otroligt trött. 

Dagen har spenderats framför matteböckerna, och lärt mig träddiagram. Mycket kul, inte. Blev så rastlös att jag blev arg till slut, då kände jag att det var dags att lägga ifrån sig böckerna! Käkade middag, urgod hemmalagat pizza och sedan blev planerna chillkväll med M. Vi drog dit, men fick åka därifrån efter någon timme och då drog vi till V-by. Hade super härligt med roligt folk! Kom därifrån runt två, då vi blev utskickade. Haha. Kul kväll!

Nu sitter jag som sagt på mitt rum, är hur trött och slut som helst och jag orkar inte gå och göra mig iordning. Orka liksom! Men jag lär väl bli så illa tvungen, jag vill ju sova nu! Godnatt puss.

<3

Vad jag är glad att jag har dig! 



Ibland känns allt som ett stort jäkla skämt!

Det har varit en sjuk dag! En helt galen dag. Jag har hunnit med så mycket att jag knappt förstår att jag har gjort såhär mycket på en dag. 

Har hunnit med ett möte med ABC gruppen klockan nio imorse till ungefär tio, tagit reda på kontaktlistor till alla 25 klasser årskurs två som finns på skolan, tagit reda på mentorer och druckit världens godaste powerdrink. Haft en historialektion där jag mest läste cosmopolitan och rev ut artiklar, hade en stepplektion där vi kom på mer saker till vårföreställningen och jag kan säga att jag är väldigt stolt över min klass och vårat steppnummer. Det blir verkligen bra tror jag! Efter det har jag hunnit med att äta smaklös tacos och efter det träna stenhård jazz i 1h 10 minuter, lärt mig massa ny koreografi där som är helt underbar och vårföreställningen kommer vara sjukt kul att göra! Efter det hade vi muntliga nationella och jag gick stolt därifrån med ett MVG! Det är grymt, jag är så otroligt lycklig över det. Sjukt kul! Eftersom jag gillar att tala engelska också. Efter det satte sig L i tuggummi och vi satt i solen en stund innan vi tog vårat pick och pack, köpte glass och drog hem! Ändrade planer hit och dit, först från filmkväll, till Råhlis och sedan till chillkväll som vid halv ett slutade med endast två ganska besvikna tjejer på ett donken. Livet är bra konstigt ibland hörrni, och man kan verkligen bli lurad av det ögat ser! Ibland känns allt som ett stort jäkla skämt. Men man lär sig ju saker av det, hela tiden och det är ju det som är meningen.

Nu ska jag sluta prata, och gå och lägga mig. Vilket jag borde gjort för länge sen! Imorgon blir det matteplugg, har otroligt mycket att göra! GODNATT

yeahright.

I oändligheten och vidare..

Allt styrs verkligen av pengar..

Förresten så har jag sökt sjukt många jobb idag! Jag har tagit alla nödlösningar jag någonsin kan har kunnat tänka på, och sökt ALLT! Jag gör verkligen vad som helst nästan känns det som, jag måste ha ett jobb! Annars kan jag inte dansa i höst, och inte i sommar heller för den delen. Åh, hatar pengar när det är ont om dem!

Godnatt!

Men.. hur ska man våga då?

Nu ska jag sova allihop! Har haft en rätt lugn dag, med inte speciellt mycket att göra alls. Jazzen var stenhård, som vanligt och som vanligt sjukligt rolig! Jag har sådan träningsvärk att det känns som om jag har blivit överkörd, och vet ni vad? Jag älskar't! 

Imorgon har jag en dejt med H. Haha! En dejt med flera andra inblandade. Vi blir ett härligt litet gäng som förhoppningsvis ska kolla på världens bästa film. Om planerna går vägen! 
Har möte klockan nio imorgon bitti med ABC gruppen och vår kontaktperson, så jag måste gå upp nästan en timme tidigare. Life sucks sometimes, aiight? Vi ska skriva ihop ett mail bland annat. Det går nog bra tror jag! Efter det väntar fredagstips med vår historialärare, stepp (som kommer bli grym!!) och jazz samt nationella muntliga i engelska (om jag får göra imorgon dvs.. kan lika gärna få göra om tre veckor!) 

Ja, mycket snack och liten verkstad. Ska läsa några rader i He's just not that into you innan jag somnar, den är så klockren! Har bara typ 10 sidor kvar, som är sammanfattningar typ.. SUPERBRA! Imorgon ska jag beställa fler böcker, tjoho. 

Godnatt på er, see you!

dansadansadansaträningsvärkdansalitemer


Nu är jag trött, är uppe för sent och är riktigt slut i hela kroppen! Har "tunn" träningsvärk i låren, som jag så fint kallar det. Det är sådan träningsvärk man får av yoga! Det känns liksom om om man har en tunna på benet som värker! Hehe.
Imorgon är det HIV-föreläsning i skolan, kul? Nej. Så jag kommer hem senare än vanligt. Annars rullar det på, lära oss mer till vårföreställningen på jazzen imorgon. Det är nice!

Ska beställa hem två böcker imorgon, ja en iallafall! Nu ska jag sova, och vakna upp med ännu värre träningsvärk än vad jag har nu!

PUCKO

Tur att man lär sig hela tiden, puckopuckopucko! skratt

DET BRINNER I KNUTARNA HÖRRNI!

Ska snart möta upp ett stycke H vid bussen för att gå en promenix! Ska bli tokskönt. Har världens träningsvärk i hela kroppen efter igår och idag. Eller ja, jag har haft värre träningsvärk faktiskt. Men det känns att jag har kämpat! Trött är jag också, som en sill!

Förresten, BTW liksom! Så är vår moderna dans till vårföreställningen sjukt häftig! Den går galet snabbt och är koreograferad till en Lilly Allen låt! Jazzen är ju också otroligt fin. Förtvivlan handlar jazzen om, och moderna handlar om hoppfull ilska - den ni! Och vår kvintett handlar om att våga släppa taget om någonting som känns tryggt. Här snackar vi heavy stuff hörrni! 

Haha. Ne, men det börjar brinna i knutarna nu för att koreografin ska ju bli klar någongång med! Scary. Nu måste jag byta byxor och slänga mig neråt mot skorna och jackan. Hörs! Ciao

KOLLA http://nicciemobil.blogspot.com

OCH GLÖM INTE DET!

Jag älskar att gå i skolan, verkligen

Ja, hej sova riktigt mycke i natt. Ska upp sex, där grusades den planen och drömmen! ;SSSs

Sovgott sen

Trött är bara förnamnet. Helt totalt utpumpad skulle jag vilja kalla det! Har precis kommit hem från en promenad med M, jätte mysigt. Nu börjar träningsvärken från idag sakta komma krypande också, jätte skönt! Ska sova tidigare än klockan ett idag, är helt slut! Imorgon ska jag dessutom upp halv sju, hata onsdagar!

Satt ute i solen och gjorde massa matte också, sista provet i denna kursen. Sedan är det bara nationella och ett projekt kvar! Hoppas det går bra, för då får jag VG i kursen. Spännande!

Ingen mer improvisation blir det heller, utan det blir yoga istället. Bra det med, I lajk. Dansimprovisation och kompositionskursen är nämligen slut, och dans och gestaltning C tar vid!

Nej, jag har inte mycket mer att berätta. Godnatt!

Fussböll

Nu är jag hemma i Sveriges huvudstad igen! Efter en bilresa med ett stopp på donken, en sallad å en chokladmilkshake senare, en lång bilkö, jobbiga svensson-svensson människor och massa prat senare slängde jag på mig kläder och drog iväg mot fotbollsplanen där jag mötte upp H vid bussen först, och sedan vandrade vi vidare mot fotbollsplanen och alla andra söta filurer. Hade supermysigt och så ut ur det blå så dök söto M upp! MYS!

Kom hem vid tio iaf, satt och degade.. kollade ansiktsboken. Tillbaks till verkligheten lite grann kände jag, när det var 38 pers inne klockan halv elva en måndagskväll. Nu är alla hemma igen och tillbaks till vardagen imorgon! Tjoho. Är uppe för sent. Imorgon blir det ändringar kan jag tala om!

Förstår ni hur mycket jag längtar efter dansen imorgon? Balett och sedan modernt. Jag vet inte om vi har improvisation, men det lär vi väl märka! Nu ska jag bannemej sova, godnatt! Vi hörs imorgon.


Nattuggla

Nej nu ska jag sova! Klockan är ju "bara" halv fyra. Och imorgon blir det frukost - sen bilfärd! Hemma imorgon kväll. Borde plugga matte, sannolikhet - men det lär det nog inte bli. Fotboll däremot med älsklings klassen lär det dock bli - supermys. GODNATT!

DANSDANSDANS! yesyesyes

Imorgon åker jag hem, efter frukost är planen! Vi får se hur det går, ni vet hur det brukar bli! Hihi, timmarna flyger iväg. Men imorgon kommer jag hur som helst hem!

Jag ser verkligen fram emot den intensiva dansträningen som väntar nu åtta veckor fram till sommarlovet (ja, åtta veckor ni hörde rätträtträtt!). Det är vårföreställningar för oss veckan precis innan sommarlovet, 1-5 juni - vecka 21. Då kommer det repas hela tiden och fram till dess ska nya koreografier läras in, en kvintett ska skapas (för vi har knappt börjat, hur sjukt är inte det.. vi har 4 veckor på oss?!????!!!!). Så det lär bli mycket dans framöver, och det finns ju ingenting bättre så jag är överlycklig! Fit for fight! Nackdelen är väl att pollen allergin verkligen börjar märkas av, svårt att andas, rinnig näsa, nyser, ont och kliiga samt rinnande ögon och allmän dåsighet. Jag känner mig nästan som om jag har blivit klubbad i huvudet! Dessutom ska vi på torsdag nästa (eller nästnästa?) vecka få testa på Bikramyoga! Något som kommer att bli grymt kul. Yoga i 40 grader! Jag tror jag kommer att gilla det! Lite jobbigt eftersom det är så dyrt.. hihi

Det kommer  bli grymt tror jag!

Påskdagen

Är hur trött som helst och ska snart gå och lägga mig för att sova. Vilket ska bli skönt! Men antagligen lär jag hinna bli pigg innan jag har gjort mig iordning och äntligen ska sova. Så typiskt!

Dagen har varit mysig. Åt mumsig frukost och efter det runt halv tre drog vi iväg till Elins Esplanad, det är en nybyggd galleria i Skövdetown! Tjoho. Köpte världens finaste kofta, som jag typ kommer att bo i! Jag är seriöst förälskad i den. Måste ta kort och visa er! Fick presentkort på H&M i påskpresent men jag hittade ingenting idag när jag kikade.. gillar divided avdelningen mest på H&M, och den hade de inte här. Killarnas Dividedavdelning is the shit! Oj så mycket fina grejor. Jag ska börja handla där istället!

Kruxet är ju att jag är ute efter festkläder, och då funkar kanske inte stora danskläder särskilt bra? Nja, inte så festligt som jag vill ha egentligen. Festfestfest.

Glad påsk!

Tjatja! Här sitter jag ute på balkongen och solen har precis försvunnit bakom knuten så att det blev lite kyligare än det har varit på hela dagen. Är hos systra å hennes pojkvän nu, i Skövde. Hur mysigt som helst! Har käkat påskmiddag och fikat och fått jätte mysiga påskpresenter! Har suttit ute i solen lite grann idag och bara njutit av den otroliga värmen. Sjukt skönt! Dessutom så har jag nog fått min första pytteyttelilla färg.

Ja, jag lever livet i Skövde om ni undrar varför jag inte uppdaterar menar jag.. men datorn är med och nu har jag busat mig in på ett nätvärk. Men glöm för all del inte http://nicciemobil.blogspot.com

Jag har råkat uppdatera utan att det har varit meningen, men det är väl kul det med! Skratt.

Sju svåra år

Ja, nu ser alltså rummet ut som sju svåra år eftersom allt är nedplockat från hyllorna och skrivbord, ner i papperspåsar och svarta sopsäckar. Ja till och med alla tusen gosedjur! Så nu ekar det nästan här inne, och vid min huvudända på sängen ligger ett berg av påsar! Jag lever just nu i kaos om ni skulle undra. Men jag är säker på att det blir fint när det är klart iallafall, hur länge det än nu tar! Jag längtar verkligen tills det är färdigt.

Hursom, imorgon blir det uppstigning halv elva. Då ska jag dra på mig kläder, sätta i mig lite frukost och sedan dra mig mot stada för att möta upp L & E! Sedan måste jag verkligen skynda mig hemåt för att packa och göra iordning allting jag måste göra innan vi åker iväg. Måste duscha också, hur jag nu ska hinna med detta eftersom jag vill platta håret innan jag åker! I-landsproblem - HEJ! Ett annat I-landsproblem är alarmsignalen på mobilen, vilken ska jag ta? Tur att jag inte har mycket mer än så att oroa mig över för tillfället.. Nu borde jag sova, för länge sen! Med tanke på hur mycket jag sover när ingen väcker mig. Skulle typ kunna sova dygnet runt. Jag tvivlar inte en sekund!

Och där sätter jag punkt - GODNATT.

NY MOBILBLOGG

Min mobil är ju bara grym! Jag har gratis mobilblogg på blogger.se, vilket innebär att det är gratis att uppdatera från mobilen. Sjukt ballt! Vi får se hur länge jag orkar, men jag uppdaterar kanske då och då. Kolla in den vettja!

http://nicciemobil.blogspot.com

Mysigt


Jag vet inte riktigt vad våran misse pysslade med, men nog tryckte hon sig in i armvecket så att hon såg dubbelt så tjock ut som hon egentligen var. Sötnos!

Det har varit en ta-det-lugnt-dag! Har läst nästan hela boken, hur bra som helst.. och så har jag fixat på mitt rum. Mycket kvar att göra. Imorgon får vi se vad som händer, jag borde vara hemma och fixa och rensa på rummet. Är så himla trött och slut att det skulle vara skönt att vila lite men jag tror att jag ska göra "vila aktiviteter" som fika och mysa. Träffa människor och så. Jag borde dock göra mer i rummet, aahh.. När ska jag hinna? Vi ska ju börja nästa vecka! Nej, jag måste göra det. Jag får gå och lägga mig nu så jag kan orka upp och göra någonting imorgon!

Ska läsa lite till i boken först, bara liiite! Godnatt


Tjejers bibel?



Vi beställde hem boken "He's just not that into you" förra veckan. Den damp ner med posten idag och jag har spenderat hela två timmar med boken nu och har läst halva! Den är helt galet bra, och man inser faktiskt vilka fel tjejer jämt gör. Alla tusentals gulliga förklaringar man försöker hitta på så att alla killar ska bli någonting som de egentligen inte alls är. Varför ska tjejer ofta offra sig för att de är så angelägna om att få kärlek, när allt de egentligen får är allt annat än just kärlek.

Man inser vad mycket patetiska förklaringar det finns till killars beteende, och många har man tyvärr fått förklarade för sig, dragit själv och hört andra säga. Boken gör att man ser sanningen i vitögat, på ett så löjligt uppenbart sätt att man garvar! Drastiskt och rått men man ser det faktiskt svart på vitt! Hör killen inte av sig, säger han att han inte kan binda sig just nu eller om han bara ringer dig när han är full? INSE! He's just not that into you, dumpa honom genast!

Haha! Jag som skulle rensa på mitt rum. Jag måste ju duscha också! Hm.. alla dessa måsten. Jag borde duscha nu, och sedan fortsätta med rummet. Jag vill ju få allt klart nu ju! Måste slita mig.. haha svårt

Oh sweetheart



Nu mina kära läsare hade jag tänkt att krypa till kojs! Jag är verkligen helt färdig efter denna dag. Gick upp strax innan elva, käkade frulle och strax efter tolv var jag påväg för att hämta upp mina CVn som jag hade skickat och fått utskrivna innan jag skulle åka in till stan för att möta upp H. Vi möttes och sedan började den oändliga vandringen! Vi gick en väldigt bra bit kan jag be och få tala om! Det känns verkligen i fötterna och i knäna nu, de som tar mest stryk av att gå i en evighet i tygskor utan sula (typ). Vi lyckades hur som helst dela ut tretton stycken CVn, nu är det väl bara att vänta ett tag och se om vi har turen med på vår sida! Bra jobbat ändå tycker jag.
Klockan fem vandrade jag till Max och mötte upp L&E! Alltid precis lika underbart att umgås med dem, och vi träffas igen på torsdag innan dom åker iväg hemåt igen! Usch jag önskar att vi kunde träffas oftare, men vi bor ju mil ifrån varandra! Vi åkte iallafall hem till mig och satt och dansnördade oss (vad annars? tjoho) och pratade om allt mellan himmel och jord + datorer! Helt underbart.

Nu är jag helt ofattbart trött, fötterna och knäna värker och ögonen är som en rullgardin som bara vill stängas. Jag undrar om tandpetstricket med ögonlocken faktiskt fungerar? Nej, eller så kan jag väl bara erkänna för mig själv att jag faktiskt behöver sova. Det tar på krafterna vettni! Jag skulle kunna somna sittande, seriöst. Jag är galet trött! Ganska skönt också iförsig, att vara såhär trött. Det är extra skönt att somna och få sova då! Som att dricka när man är riktigt törstig, eller äta när man är riktigt hungrig! Det blir liksom en extra krydda så det blir lite mer speciellt. Haha, knäpp jag är då!

Hursom, godnatt! Nu ska jag ta min krydda och sova, hörs imorgon! Då blir det rumsfix. Det ska bli färdigt imorgon allting har jag bestämt, rockafettöhdamöbrockarfett - tjoho. Nästa vecka påbörjas ju liksom själva renoveringen. Då måste ju allting vara ute! Alla jeans är ju rensade, nu ska bara alla andra tusentals tröjor rensas och sedan ska allt plockas ner i papperskassar. Porslinssaker och allt vad det är! Nej, färdigdiskuterat om ni ens orkar läsa såhär långt. Haha! Tvivlar på det, godnatt!

Frulle



Satt ute och åt frukost imorse. På trappen bara, där det var lite vindstilla! Tillskillnad från igår tyckte jag att det var ganska isigt i vinden, inte alls lika varmt som igår! Men mysigt var det iallafall. Käkade macka med ost, skinka, tomat och gurka, drack kamomill te och till efterätt (skoja) ett glas med brusvitamin tillskott. Tjoho!

Hejjaghatarpollenbläää!

Dagen var inte riktigt planerad, utan har liksom bara blivit. Jag kom till J för att vår grupp skulle träna på kvintetten runt tvåtiden, vi sa att vi skulle koreografera två åttor var tills veckan efter påsk. Det ska jag nog kunna ordna! Hehe. Sedan drog jag och Lina till stan en snabbis! Köpte en cola light för att ta bort känslan av att någon hade klubbat mig i huvet, och så käkade jag en mumsig glass innan vi åkte hemåt. När jag kom hem var det nästan mat på en gång, käkade och sprang upp på rummet för att börja med att rensa bland kläder m.m. Testade alla mina jeans och insåg att alla sju par jag hade (ungefär) förutom ett par passade. Så jag behöver ju inte köpa nya jeans på ett tag iallafall! Något som är bra, eftersom jag är pank. Halv tio tog jag bussen hem till H för att checka en av de bästa filmerna någonsin; Definetly maybe (orkar inte kolla stavningen). Kom hem halv två, och nu är jag trött trött trött.
Har hunnit söka två jobb idag också! Imorgon blir det utdelning av CVn med H på stan, träffa L & E på eftermiddagen och sedan kanske undersättning på kvällen. Ska försöka hinna med något jobb på rummet också! På torsdag har jag iallafall hela dagen, och på onsdag har jag dagen att jobba på! På fredag med en stund, men då åker jag!

Jag blir lika förvånad varje år över hur pollen allergin känns. Jag känner aldrig igen den när den kommer, inte förrens jag tänker efter. Jag vaknade upp igår och det kändes som om någon hade slagit mig i huvudet och jag kände mig ju som jag berättade som om jag var bakfull utan att ha druckit! Samma sak idag! Och det är först idag det gick upp ett ljus för mig, när jag kände hur ögat kliade och var irriterat och när jag tittade närmare också RÖTT! Helt otroligt rött. Det värker och trycker i ögonen och är allmänt obehagligt. Det kliar på och i halsen och näsan rinner! Jag älskar att vara allergisk, INTE.

Kolla på Apotekets hemsida här, om ni vill kolla hur pollenprognosen ser ut! Just nu är det Al som härjar fritt och även lite Hassel. Så jag antar att jag lär vara ganska allergisk mot Al! Jag hoppas ändå att jag inte är lika känslig som åren tidigare.. usch för allergi! Det är björk som är värst för mig, sedan är jag även allergisk mot Alm, Ek, Bok, Gräs, Gråbo + Hassel, Alm och Björk som jag redan sagt! Ja allt utom Sälg, Vide. Hihi. Kul va? Fast värst är ändå Björken! Det var det iallafall när jag var liten. Det suuuger ju hårt. Vi lever ju i ett himla björkland! Som tur är så har inte björken börjar blomma än! Så jag kan njuta av våren ett tag till! Men fönstret får ju inte öppnas längre, suck. Jag som STARKT OGILLAR när det är varmt i mitt rum när jag ska sova!

Nänu ska jag sova! Är väldigt trött och så ska jag ju vara trevlig imorgon! Jobbajobbajobba, XOXO - Godnatt! höh


Sovasovasova

Dags att sova tycker jag! Usch vad jag är lat, orkar aldrig göra mig iordning i tid. Det tar alltid så himlans lång tid. Nu ska jag sova i varjefall! Godnatt

Jagvetjagvetjagvet..

Jag har upptäckt något som är mindre bra! Jag har lyckats ta bort mina menyer på sidorna.. är inte så stolt över det direkt så jag borde verkligen fixa klart designen jag påbörjade. Men den är ju inte färdig! Hursom, något måste ju göras åt detta..

Helgens händelser i korthet

Godkväller!
Nu sjutton kommer det lite uppdateringar om helgen hörrni.

Fredagen spenderades på hemlig ort med L och J. Drog vidare dock till en klassåterträff, men när jag kom dit var det bara fyra stycken killar kvar - men vi har kul. Ps3 och massa skratt! Fick sällskap hem ända till dörren och där stod vi och pratade minst en timme innan jag gick in för att somna runt fyra snåret. Då var jag trött vill jag lova!

Vaknade på lördagen efter bara sex timmars sömn, det var lite stökigt i huset. Trött, men glad spenderades en stor del av tiden utomhus på trappen och jag klippte även av mig mitt slitna hår! Hur skönt som helst om du frågar mig, eftersom det var mer än åtta månader sedan jag sist klippte mig! Jag blev hur nöjd som helst. Vid halv nio kom L, och klockan nio kom M. Då bliddere fest jao! Drog till stora essingen, hade lite kul men åkte hem rätt tidigt. Det ska ju vara fjortisdunk vettni! Men det var en okej kväll ändå, ja sällskapet var ju bra!

Idag när jag vaknade kändes det seriöst som om någon hade klubbat mig med ett baseboll trä i huvudet! Som om jag skulle ha varit bakfull, fast jag inte hade druckit eller något liknande! Helt rubbat, mådde inte alls bra. Men drack en cola light och levde livet igen. Hade en chill dag hemma, och på kvällen blev det kladdkakmonstertajm med E & H. Och hur mycket garv som helst, snack och skvaller om det ena och det andra!

Mysig inledning på påsklovet säger jag bara! Finns ju mycket mer att berätta, men här får ni lite grann!


I do not hook up

Helt klart den absolut bästa låten just nu. Loveit! Kelly Clarkson, vem annars och låten heter precis som rubriken! Rockafettöhdamöbrockarfett.

Oh, sweetheart, put the bottle down 
You've got too much talent
I see you through those bloodshot eyes
There's a cure, you've found it
Slow motion, sparks
You've caught that chill
Now don't deny it
But boys will be boys
Oh, yes, they will
They don't wanna define it
Just give up the game and get into me
If you're looking for thrills then get cold feet

Oh, no I do not hook up, up I go slow
So if you want me, I don't come cheap
Keep your hand in my hand,
Your heart on your sleeve
Oh, no I do not hook up, up I fall deep
Cause the more that you try, the harder I'll fight
To say goodnight

I can't cook no, but I can clean
Up the mess she left
Lay your head down and feel the beat
As I kiss your forehead
This may not last but this is now
So love the one you're with
You wanna chase but you're chasin' your tail
A quick fix won't ever get you well

Oh, no I do not hook up, up I go slow
So if you want me, I don't come cheap
Keep your hand in my hand,
Your heart on your sleeve
Oh, no I do not hook up, up I fall deep
Cause the more that you try, the harder I'll fight
To say...

Cause I feel
The distance
Between us
Could be over
With the snap of your finger
Oh no!

Oh, no I do not hook up, up I go slow
So if you want me, I don't come cheap
Keep your hand in my hand,
Your heart on your sleeve
Oh, no I do not hook up, up I fall deep
Cause the more that you try, the harder I'll fight
To say...
Cause the more that you try, the harder I'll fight
To say goodnight

Oh, sweetheart, put the bottle down
Cause you don't wanna miss out

Allergitips

  • Undvik att vistas i skogen eller i närheten av träd du vet att du är allergisk mot.

  • Med andra ord - gå i ide! Vart finns det inte någon al, alm, björk(!!!!!), bok, ek.. något gräs eller gråbo någonstans? Bra tips, hur tänkte dom nu?

    Växtslag

      

    Låga halter

      

    Måttliga
    halter

      

    Höga halter

      

    Mycket höga halter

    Träd och buskar                
    Al (Alnus)   1-10   11-100   101-1000   >1000
    Alm (Ulmus)   1-10   11-100   101-1000   >1000
    Björk (Betula)   1-10   11-100   101-1000   >1000
    Bok (Fagus)   1-10   11-100   101-1000   >1000
    Ek (Quercus)   1-10   11-100   101-1000   >1000
    Hassel (Corylus)   1-10   11-100   101-1000   >1000
    Sälg och viden (Salix)   1-10   11-100   101-1000   >1000
                     
    Gräs och örter                
    Gråbo (Artemisia)   1-10   11-30   31-100   >100
    Gräs (Poaceae)   1-10   11-30   31-100   >100
    Malörtsambrosia (Ambrosia)   1-10   11-30   31-100   >100
                     
    Mögelsporer                
    Alternaria   1-20   21-100   101-1000    
    Cladosporium   1-2000   2001-4000   4001-10000   >10000

    Helt slut!

    Trött. Efter en chill men väldigt kväll! Måste sova, morgondagens planer är oklara men hoppas på det bästa. Godnatt!

    ÄLSKA VÅR & SOMMAR!

    Det är underligt vad mycket man påverkas av vädret! Under en lång period under höst och vinter, så märker man verkligen hur stor skillnad det gör på alla när solen äntligen tittar fram bakom de tunga gråa molnen och äntligen börjar värma igen! Våren får en verkligen att kunna lämna allt det gamla, jobbiga och tunga bakom sig och lämna det till vinterhalvåret. Med solens hjälp får vi hjälp att gå vidare och se framåt, börja vara positiv och alla börjar söka sig ut ur sina små kryp in ut i det helt underbara vädret!

    Alla börjar samlas ute på skolgården istället för att hänga i de tråkiga korridorerna, uteserveringarna blir fulla återigen och i var och varannan hand syns en glass utbytt mot den dagliga latten! Solbrillorna åker på, och de tunna jackorna medans de tjocka maffiajackorna åker längst in i garderoben tillsammans med vinterskorna, så långt in det bara går för att glömma bort att det jobbiga vinterhalvåret kommer tillbaks igen. Nu har vi iallafall fram till augusti - september på oss att ladda alla batterier som behövs för att kunna stå ut med ytterligare ett vinterhalvår.

    Så jag ska njuta ordentligt av solen, och ta vara på den! Detta vinterhalvår har verkligen varit tufft och tugnt. Som om det aldrig skulle ha ett slut. Men nu är den ju slut och solen skiner och livet leker! Usch vad underbart.

    Nu är filosofilektionen slut, och jag ska sitta kvar här ute och lapa sol och bara inte kunna sluta le för att det är så underbart! HÄRLIGA VÅR!


    Årets första geting & fjäril!

    Gick hem från tunnelbanan idag! Då såg jag årets första geting, och årets första fjäril! HEJ LYCKA. Jag tog ett glädjeskutt och man kände hur man inte kunde annat än att le! Helt underbart!


    Vårkänslor

    Nu är verkligen efterlängtade påsklovet här! Det är helt underbart om du frågar mig. Just nu sitter jag ute på altanen där termometern visar 18,5 grader i solen! Helt otroligt underbart skönt. Skoldagen var kort, hade tjugo minuters historia, ett möte med ABC gruppen - VÅR SKOLA SKA FÅ EN ÅRSBOK! Nu ska bara vi promota den så att det blir populärt och så att det blir bra! Efter det var det stepp, lunch och sedan jazz. Jazzen är helt underbar för er som ville veta, som jag sa igår och den blir bara bättre - älskar den!

    Påsklovet inleddes med en glass - mumma! Lite snack på skolgården och sedan åkte jag hemåt. Jag lyckades ha sönder en byrå när jag kom hem och nu sitter jag ute och solen bränner på mina ben. Har rätt tråkigt, men det får man väl ha ibland - det är okej! Ska nog gå in och städa undan lite på mitt rum så att L inte behöver bli rädd när hon kommer in där ikväll, lite synd om hon ska bli skraj menar jag..

    Nu ska jag chilla runt lite mer på FB och alla andra tusen sidor som finns att kolla på, pussobertil


    I can't stand the rain



    Kläderna igår. Om ni undrade så hade jag lite tråkigt medans jag väntade på L så det resulterade i lite klick på kameran.
    Gud vilket underbart väder det vad idag! Helt sjukt underbart när man känner att solen värmer och nu börjar man till och med se knopparna på träd och buskar komma. Det börjar knoppa! Fniss. Helt underbart i varje fall! Imorgon blir det nog att köpa årets första glass med L, jag ska tvinga henne! På kvällen vet jag ungefär vad som händer, men planerna är rätt oklara än så länge. Kul lär det bli iallafall! Alltid roligt när L&N är i farten vettni. Höhö.

    Vårföreställningarna är ju 1-5 juni i år, som vi ska ha. Det ryktas om från lärarnas håll att det blir hela fyra föreställningar i år! Två i skolan, och två på kvällen. Hur bra är inte det på en skala? Det är alltid lika kul att stå på scenen. Och vi har börjat arbetet också fram till slutresultatet av det som ska vara vårföreställningen. Vi började med jazzen idag, och jag kan säga er att det är världens mest fantastiska dans! Jag älskar den, kroppen bara skriker JAAA när vi dansar den. Haha jag låter som om jag är hög, men den är helt underbar kan jag tala om! Ska se till att jag får ut ett klipp, shit den är bäst! Vi dansar till Seals cover på I can't stand the rain. En lite tung koreografi, med mycket känsla och förtvivlan. Usch galet underbar! Mer jazz imorgon, shit vad jag ska ta i! Tjoho
    Hoppas ni mår bra allesammans, godnatt & sovgott.

    Let me se what spring feels like on Jupiter and Mars..



    Sitter som en liten luffare på den här bilden! Men här satt jag iallafall idag, i den helt underbara solen! Det var faktiskt varmt i min stora kofta, så jag fick kavla upp ärmarna för att inte bli alldeles för varm. Hur underbart är inte det? Jag älskar verkligen vår. Det är en sådan himla glädje när man känner hur de första solstrålarna börjar värma och man hittar de första blommorna som ploppar upp på marken. När de städar gatorna, och mycket mer! Helt underbart.

    Dagen har varit helt okej. Har varit konstigt yr och snurrig hela dagen, utan att riktigt förstå varför. Ska upp exakt fem över åtta imorgon, så nu tänkte jag sova. Ville egentligen sova mer, men det blev inte så! Nu känner jag mig peppad istället. I'm strong. Nej shit nu är jag jätte trött! Hörs imorgon, tjohej.

    HÖRRNI! Visst kan man inte annat än att säga att min mobilkamera äger? (;


    Allt som behövdes! En ipod med underbar musik; James Morrison var det idag! Och min specialare, choklad banan grejen som jag har gjort några gånger. Som jag ska tipsa er om! Boken var inte alls bra, men det gick mycket bättre att läsa ut den ute i solen kan jag lova, än inne i ett mörkt rum! Älska våren.

    Underbara vår



    Årets första blommor! Supersöta. Såg dem när jag promenerade hem från tunnelbanan idag, vilken helt kolosalt underbar vårdag det har varit idag! Mer sådanna tack! Solen värmde riktigt ordentligt idag! Har ni något mer vårtecken?

    RSS 2.0