Ibland känns allt som ett stort jäkla skämt!

Det har varit en sjuk dag! En helt galen dag. Jag har hunnit med så mycket att jag knappt förstår att jag har gjort såhär mycket på en dag. 

Har hunnit med ett möte med ABC gruppen klockan nio imorse till ungefär tio, tagit reda på kontaktlistor till alla 25 klasser årskurs två som finns på skolan, tagit reda på mentorer och druckit världens godaste powerdrink. Haft en historialektion där jag mest läste cosmopolitan och rev ut artiklar, hade en stepplektion där vi kom på mer saker till vårföreställningen och jag kan säga att jag är väldigt stolt över min klass och vårat steppnummer. Det blir verkligen bra tror jag! Efter det har jag hunnit med att äta smaklös tacos och efter det träna stenhård jazz i 1h 10 minuter, lärt mig massa ny koreografi där som är helt underbar och vårföreställningen kommer vara sjukt kul att göra! Efter det hade vi muntliga nationella och jag gick stolt därifrån med ett MVG! Det är grymt, jag är så otroligt lycklig över det. Sjukt kul! Eftersom jag gillar att tala engelska också. Efter det satte sig L i tuggummi och vi satt i solen en stund innan vi tog vårat pick och pack, köpte glass och drog hem! Ändrade planer hit och dit, först från filmkväll, till Råhlis och sedan till chillkväll som vid halv ett slutade med endast två ganska besvikna tjejer på ett donken. Livet är bra konstigt ibland hörrni, och man kan verkligen bli lurad av det ögat ser! Ibland känns allt som ett stort jäkla skämt. Men man lär sig ju saker av det, hela tiden och det är ju det som är meningen.

Nu ska jag sluta prata, och gå och lägga mig. Vilket jag borde gjort för länge sen! Imorgon blir det matteplugg, har otroligt mycket att göra! GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0