Körslaget

Körslaget börjar ju ikväll på  tv4. Men vad är egentligen det? Det har jag tagit reda på!

Det är ett direktsänt underhållningsprogram i sju olika delar där Siw Malmkvist, Markoolio, Lehtosalo, Brolle, Lotta Engberg, Agnes Carlsson, Linda Bengtzing och Joacim Cans har handplockat sin egen amatörkör från sin egen hemort för att tävla.
Körmedlemmarna får chans att sjunga solo för att visa hur duktiga de är och ju närmare finalen vi kommer - desto tuffare bli konkurrensen!

Vilken kör som vinner är upp till oss TV-tittare hemma i sofforna! Programledare är Gry Forsell , och det vet ni väl vem det är?

Detta ska bli kul!

Ska ni se på Körslaget?

Foto:Linus Hallsénius

Dans & latte

Har precis käkat middag och småkollar lite på Herbie med Linsday Lohan som går på kanal 5. Träningen idag gick bra, men den kändes som en halv evighet! Vi kom på mycket till gruppen, vilket va kul. Dock va det bara 3 av 5 där - som vanligt så var inte alla där ;p haha.
Nu ska jag dricka lite Toblerone latte (mumsie) och mysa, är trött och seg och orkar inte gör nåågonting. Känner mig som en hösäck utan ork till nått. Så ja, ikväll ska jag bara sitta! Kanske kolla på körslaget? Vad det nu är? - ska läsa lite mer om det!

Förresten, usch vad tråkigt så ska det låta var denhär veckan! ;P det är så tråkigt när det är låtar man aldrig har hört som är med! Snacka om att de anpassar efter vilka som är där - vilket egentligen är bra. Men tråkigt blir det för oss som inte var med på den tiden.


Hur som, Vad ska ni göra ikväll? :)

Dans för hela slanten

Äntligen lyckades jag logga in efter supermycket krångel. Vad trött man blir! Jag har inte märkt någon skillnad alls på blogg.se, jag förstår ingenting.
Hur som helst så ska jag ta bussen till dansen snart, och jag har fortfarande asont i höften (men jag ska försöka dansa ändå, hoppas det försvinner typ NU!).. Så det kommer inte bli någon uppdatering fram till klockan sex ungefär. Jag vet inte om vi är kvar fram till halv fem, hursomhaver.. (haha nytt uttryck?) nu ska jag gå!

Vad ska ni göra idag? :)

GODNATT!

Nej nu ska jag sova! Vi hörs imorgon med nya upptåg och så får vi se var morgondagen har att ge! Jag ska försöka sova bort det onda i min höft och hoppas att det försvinner - om inte måste jag ta mig igenom ett danspass med en värkande höft/rumpa! Jag förstår inte vad jag har gjort - alla skrattar bara åt mig! Haha. Så är det när man är en studsboll som aldrig sitter står eller går normalt.

Godnatt på er, hoppas ni snusar mumsigt i era sängar!


Dans imorgon!

Imorgon börjar vardagen smått rulla igång igen - det blir dans på dagen. Kommer att kännas skönt att få dansa igen, skulle gärna göra det hemma men det finns inget utrymme. Om man inte vill slå ner saker dvs. och det vill jag helst inte göra! Men det ska iallafall bli kul. Ska försöka vara lite mer aktiv här inne på bloggen än vad jag har varit idag också. Men man får väl ha sådanna dagar med? Bjuder på en liten bild också på självaste mig! haha.


När är bloggflytten?

Jo, jag vet. Den är i natt! Men frågan är: Det står att bloggen flyttas när man loggar in och att man får ett mail samt att man ska bekräfta flytten - jag har inte märkt något av detta? När gäller det där, och hur sker allt? Jag säger bara det. Jag känner mig väldigt ovetande om detta server-byte! Men det löser sig sa kärringen och sket i vasken!

Let's dance finalen



 

Stort Grattis till Tina och Tobias (TT) som vann. Jag tyckte att det var ganska säkert från början att det var just de två som skulle vinna - de var de absoluta tittar favoriterna. Precis som jag skrev i förra inlägget. Men nåja, dom var ju duktiga! Så det var bara roligt! - Jag tycker att Tobias är ett sådan energiknippe! Blir glad av att se honom, samtidigt lite rädd. Han kan se så galen ut! Haha. Jag hoppas att han kom med bland de 24 bästa dansarna i SYTYCD. För att inte tala om Mat-Tina, hon sprudlar av energi hon med, men på ett annat sätt. Hursomhaver...:

Jag tyckte nog mest om parens shownummer ikväll, de är alltid roliga att se! Det är så annorlunda jämfört med latin och standard danserna! Men ärligt talat så tyckte jag att Tonys show var mer underhållande än Tinas! Det hände mer och var mer action. Nu kommer jag antagligen få halva svenska folket efter mig, men ändå ;P


Vad tycker ni, vann rätt par Let's dance ikväll?

Let's dance final

FÖRSENAT INLÄGG!

Om några minuter går Let's dance finalen av stapeln och nu ska det nya Let's dance paret utses. Jag tror att Tina vinner - hon är segertippad överallt! Även om jag bara har fått kommentarer om att Tony ska vinna här i bloggen!
Mig kvittar det vem som vinner - om jag inte tycker att någon är klockren ikväll dvs. Det skriver jag mer om sedan! Jag ser mest fram mot shownumret, det är så roligt när det inte är någon ballroom dans - hihi. Eftersom det är vad jag tycker mest om - show :)

Millis kommer om tio minuter och då ska jag tvinga henne att se på finalen, hihi. Sedan får vi se vad som händer! Jag känner mig lite häftigt 80-tals inspirerad med ceriserosa naglar, turkost linne & grå tunika. Häftigt liksom!

Förresten så har jag en sång på G tror jag! Med en taskig mobilinspelning, det är väl det som hindrar mig från att lägga ut någonting antar jag. Därför dröjer det.. (a)

Ska ni se finalen?

Jag är världens lyckligaste!

JAG ÄR SÅ GLAD! FOOTLOOSE HAR NYPREMIÄR I HÖST! DÅ SKA JAG GÅ, DET SKA BLI EN TREDJE GÅNG! JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG! =D Förlåt att det är det enda det har handlat om i bloggen idag, jag är så glad :D haha.

Jag är nog konstig, hur kan man vara så glad över en musikal? Svaret är nog att det inte finns någonting bättre än musikaler, och denna musikal är den absolut bästa jag vet! It's my passion you know.

image291

Jag är världens lyckligaste!

JAG ÄR SÅ GLAD! FOOTLOOSE HAR NYPREMIÄR I HÖST! DÅ SKA JAG GÅ, DET SKA BLI EN TREDJE GÅNG! JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG! =D Förlåt att det är det enda det har handlat om i bloggen idag, jag är så glad :D haha.

Jag är nog konstig, hur kan man vara så glad över en musikal? Svaret är nog att det inte finns någonting bättre än musikaler, och denna musikal är den absolut bästa jag vet! It's my passion you know.

Footloose på Rix FM klockan 16.00

Vilken tur att jag gick in på Måns hemsida nyss - annars hade jag total missat att Peter, Anna & Måns gästar Rix FM studion klockan 16.00! Champagnen står på kylning för de väntar finbesök - sa de alldeles själva! ;)
Hoppas de kör någon Footloose låt - fast det kanske är serkretess? Fast - musikalen har ju redan haft premiär och gått i ett halv år? så, nej det borde det väl inte vara..
Åh, ge mig en biljett någon. Skänk den till en fattig liten mig! Snälla? (a)
Jag är en tönt - jag vet :D

24 / 41. Footloose
Foto: Ivan da Silva
De är absolut bäst!

Designutlottning

Ny designutlottning senare idag!

Håll ögonen öppna alla!
Ni är väl med och tävlar?

Super Mario

Hej hopp på er!

Vad gör ni en dag som denna? Jag är galet rastlös. Vill hitta på något ;p Men ikväll ska jag ju träffa Milla så det blir mys. Och så är det ju Let's Dance final - kul! Just nu sitter jag och spelar supermario! Haha asroligt :D

Kram!

Älskade Footloose

Söv gött nu på er! Många av er gör nog redan det, men nu hade jag tänkt att sova. För jag är trött! Jag skulle egentligen släckt tidigare men dumma jag fastnade framför Footloose & Peter Johansson klipp! Åh vilken tönt jag är! ..but I like it! =D Har någon en biljett till mig? JAG TAR DEN - JAG VILL GÅ IGEN!

Men sov gott, dröm sött och allt det där! =)

Åh jag får gåshud!


Våfflor



Jag åt våfflor dagen efter våffeldagen i år! Men det var precis lika gott ändå! Jag har glass, sylt och grädde på mina våfflor! Det är så himlans mumsigt! Smaskens. Vad brukar ni ha på era våfflor?

Vinnaren av bloggdesignen

.. är Angelina!

Ett stort grattis till Angelina som har vunnit den orange/beiga designen! Jag lägger upp en länk när det är klart så ni får se hur det blev! :)

Redan imorgon kommer det upp en ny design - kanske redan ikväll! Håll utkik och deppa inte för att ni inte vann - det kommer ju som sagt fler! :)

Guide till designhjälp!

Vill du ha designhjälp?

Det kan vara vad som helst - en fråga, en hel design till din blogg eller bara en header. Här är en liten guide hur du måste göra för att ställa dig i kö till min designhjälp - så försöker jag hjälpa dig så fort jag kan!
Adressen ni ska skicka eran beskrivning till [email protected]

Vill du ha en hel blogg design? Gör följande:
Tänk igenom ungefär hur du vill att den ska se ut! Du ska skicka en beskrivning till min mail ([email protected])
Följande punkter vill jag ha svar på när du önskar en design: (* markerade måste finnas med!)
  • Vilka - vilken färg/färger vill du att din blogg ska ha? *
  •  Vilket tema vill du ha på din blogg - sött (fjärilar, blommor), coolare (mönster) mfl..  *
  • Skriv mer än gärna en beskrivning hur du vill att den ska se ut, eller gör en enkel skiss i paint!
  • Skriv hur många bilder du vill ha på din header. Om du inte vill ha någon bild - skriv då det i mailet som du skickar och skicka gärna med bilden/bilderna som du vill ha med i designen på en gång! *

När du har svarat på dessa frågor så skickar du iväg ett mail till mig med din bloggadress till [email protected] .
När jag har läst ditt mail svarar jag på det och skriver hur många som är före i kön!

Om du bara vill ha en header - gör som ovan

Om du vill ställa en fråga om design - skriv frågan, så lovar jag att svara så fort jag har läst det!

Om det är någonting som är oklart så är ni varmt välkomna att fråga! Antingen via kommentar eller mail.

Tack så jätte mycket!

Färg på naglarna i vår!



Jag har alltid gillat ha nagellack, har haft det konstant i tre år! Även fast det inte direkt är det bästa för naglarna alls. Men jag tycker det känns så tomt utan det! Svart, orange, rosa, brunt, guld, lila, silver, vitt, fransk manikyr, genomskinligt! You name it - jag har nog haft allt! Nu är det ju dessutom supermodernt att ha färgade naglar!
Tycker ni att det är snyggt med färg på tassarna?

Marabou-glass efterätt!

image289

För två helger sen när vi skulle ha en liten tjejkväll Kastrull Durkslaget och jag - gjorde vi dessa mumsiga glass grejor!

Detta använde vi oss av:
* Glass
* Marabouchoklad
* Påskägg


Designtävlingen!

Designtävlingen avslutas klockan 21.00 ikväll, och vinnaren publiceras vid 22.00! Men än så länge kan ni fortfarande tävla!

image287


Gissa vad jag gör?

Ja, gissa vad jag pysslar med! Jag håller på att spela in när jag sjunger! Med mobilen visserligen - så ljudet är knappast det bästa! Jag vill ju lägga ut ett klipp här, vad tycks om det?

 Vad gör ni förnågonting?

Det är jag och Måns Zelmerlöw nu!



Haha okej, kanske inte riktigt! Men det var riktigt kul att träffa honom! Min kära syster har en bild på mig & Måns tillsammans som jag ska lägga ut senare, men än så länge får ni nöja er med det lilla Footloose kollaget =D

Danskläder



Mig vill ha och dansa i!

Esmee Denter

Ni måste väl ha hört talas om det unga stjärnskottet som har gått från att spela in covers och lägga ut på youtube till att sjunga med ingen mindre än Justin Timberlake? Om inte, så måste ni gå in på hennes myspace, tjejen är minst sagt grym!

Visst är hon duktig?

www.myspace.com/esmeedenters


Vårluft

Godmorgon!

Var precis ute en sväng till brevlådan, fy vad skönt väder det var! Solen värmer och de är en såndär mysig vårkänsla i luften - supermysigt. Ska nog gå ut och gå en promenad eller något.
Idag ska jag lägga ner lite tid på designer som ni har beställt! Men innan dess ska jag svara på alla kommentarer jag fick av er igår och imorse! :D

Vad ska ni göra idag?

Tack för kommentarerna!

Måste bara säga att det är jätte kul att ni kommenterar så mycket som ni gör! Tack så mycket! Jag ska försöka svara på alla imorgon, nu vill jag bara sova! Men jag är riktigt glad över alla fina kommentarer om min blogg som jag får! Tack!


Rit & bild program

Godnatt på er!

Nu hade jag tänkt att jag skulle sova. Jag är rätt trött och känner att jag verkligen skulle behöva sova länge! Så det är ungefär vad jag tänker göra nu - sova hyffsat mycket! Jag sitter och tittar på hm.se och suktar efter massa kläder som jag vill beställa! Är riktigt shoppingsugen och vill åka och shoppa! Jag har ju faktiskt presentkort på hm som jag fick i påskpresent! :)

Imorgon (hoppas hoppas) kommer ritprogrammet och fotoprogrammet som är beställt! Jäkla tjat om det där programmet, men jag vill ha det nu nu NU! Så jag kan göra ännu finare designer - och så jag kan göra min egen design som jag bara längtar efter att få göra! Jag vet ungefär hur jag vill att den ska se ut - det är bara så svårt att få fram det i verkligheten liksom. Men färgglatt - som jag har sagt!

Jepp, men idag (klockan är ju faktiskt över 12) har jag inga speciella planer. Den nya gallerian Kfem öppnar idag, har fått en inbjudan men det blir nog inte att jag åker dit. Är aldrig där ändå! Hur som helst!
Imorgon skulle blogg.se krångla ännu mer än förut? Om det nu är möjligt.. Imorgon natt så byts ju servrarna! Och jag kan säga så mycket att jag inte har förstått ett skvatt av vad det där medelandet har sagt! Men det löser sig väl - sa kärringen å sket i vasken!

Kram på er allihopa & godnatt!


New York!

Tänk att bo här! Fy vad underbart.


Guitar Hero

Musiknörd som jag är så är detta vad jag sitter och roar mig med på kvällskvisten - det var ett tag sedan jag körde det hemma. Spelade en del hemma hos syster min i helgen, men mitt eget v ar det ett tag sen jag spelade på, så det var dags nu!

Har du spelat Guitar Hero?


Dansvärlden dissar discodans!



Tuffa tjejer. Jag har en favorit - som jag har tappat bort namnet på! Haha ops. Det var ingen av dom ovanför iallafall, men jag minns inte vad hon hette! Ojsan. ;p

Då var Oslo avklarat! På måndag kommer nästa avsnitt.
Haha - juryn verkligen rådissade just discodansen. De gillade inte alls den! ;p "Jag vill se dig dansa något som jag kan kalla dans". Men jag kan kanske förstå.. till viss del. Om man inte är insatt i discovärlden!
Det är mycket akrobatik i den.. Hursomhelst.

Dagens dansbild



Såhär före kvällens SYTYCD slänger jag in dagens dansbild som är - som de flesta andra dagens dansbilder - från det amerikanska SYTYCD. Bilden är på Jesus och Sarah som dansar en slagt Pop Jazz. Riktigt cool dans då de skulle spela galna - vilket dom gjorde riktigt bra! De hade cool rekvisita också (tidningarna)! Jag gillade dansen. Haha ja, de ser riktigt galna ut på bilden, appropå det jag har skrivit om i de senaste Dagens Dansbild!
Nedanför kan ni se videoklippet på dansen!

Vad tycker du om dagens dansbild? Vad tycker du om dansen?


Dumma blogg.se

Nu kom jag äntligen in på blogg.se igen! Jag har sett att det är många som har gjort det eftersom de senaste inläggen har blivit uppdaterade ändå, fast jag inte har kunnat gå in. Shit vad det krånglar - blir lite trött faktiskt! ;p

Krånglar det för er också? Eller, ja det gör det! Det vet jag ju redan.. men visst är det jobbigt?
Längtar tills flytten och serverna är bytta och klara!


Beroendeframkallande

Helt sjukt, haha jag har sett detta klipp säkert 10 gånger .. nej det är nog en underdrivt. 15-20 gånger kanske! Jag skojar inte, haha. Varför är Peter Johansson och Anna så bra för? :D


Drick mer vatten!

Jag är sämst på att dricka vatten - jag hittar alltid ursäkter till att inte göra det! Fy på mig, eftersom det är det viktigaste kroppen har. Men hur mycket vatten per dag ska man dricka då? Allt beror på hur mycket annat man dricker och hur mycket du rör på dig under dagarna.
Rör du på dig och tränar varje dag eller har ett aktivt och rörligt jobb - behöver du mer vatten än en människa som har kontorsjobb - eftersom du svettas mer och använder mer av kroppens vatten.
Är kroppen uttorkad och får för lite vatten kommer en mängd andra saker som följd - och tillsist döden. Dock är detta lite för dramatiskt för de flesta, och kommer inte leda till döden eftersom vi får i oss vätska på andra (kanske mindre bra) sätt. Blir kroppen uttorkad påverkas magen och tarmarna, huden blir torr och du kan få utslag.

Allt detta tycks kanske vara självklart - varför dricker vi då inte mer vatten? Vi vet ju att det är bäst för oss.

Här är riktlinjer du ungefärligt kan följa!
Utan fysisk ansträngning ska du dricka ungefär 1,5 L vatten per dag. En vuxen konsumerar ca 3 liter vatten per dag, och får i sig hälften av vätskan genom maten. Tränar du, eller har en annan fysisk ansträning ska du dock dricka mer! Minst en halv liter extra.

Vill du rena kroppen? Testa att drick 1 L vatten per 30 kg du väger! Väger du då 60 kg - dricker du 2 liter vatten! Testa i två veckor - och du kommer garanterat att känna resultat!

DU SKA MINST DRICKA 1,5 L VATTEN PER DAG



Drick mer vatten nu allihopa! =)

Fixar bloggen!

Jag håller på att fixa och trixa lite med designen här på bloggen för att få det lite nytt. Jag vill ha mer färg och något nytt - så om det ser konstigt ut på något sätt: Ja, då vet ni varför! :)

Så ska det låta repris

Hej i stugan, nu är jag vaken!

Sitter och tittar på Så Ska det låta reprisen med Peter Johansson & Anna Sahlin! Jag får seriöst rysningar när dom sjunger - hihi. Carola och Andreas är bara pinsamma, enligt mig. =D
Och Peter & Anna vinner ju också - så det är helt okej (;

Ja, som sagt. vad ska jag hitta på idag? No idea. Har ni några planer för dagen?

Kram!


Goodnight!

Godnatt på er!

Dagen idag har varit riktigt rolig. Namnsdag, har fått sommarjobbet och jag har fått lite namnsdagsgodis. Har varit ute med familjen och handlat lite också, mysigt.
Imorgon kommer förhoppningsvis de där programmen som är beställda, jag är så galet nyfiken på dem! Jag vill titta på dem nu nu NU! Men först är det ju en lång natts sömn framför mig. Och jag hade faktiskt tänkt att gå redan nu (wow, innan klockan tre) för en gångs skull! Känner mig lite duktig. Behöver sova! Fisk ett raskt uppvaknande imorse, så sömnen behövs nog inatt.

Har inga planer för morgondagen, något hittar man väl alltid på? Funderar på att stretcha lite.. det skulle vara skönt! Lite fysisk aktivitet.. Jag blir tokig av att sitta still! Vad ska ni göra imorgon (onsdag)?

NI GLÖMMER VÄL INTE ATT TÄVLA HÄR?

Kram och Godnatt på er & tusentals tack för alla helt underbara kommentarer som ni har gett mig idag! Det värmer.

TÄVLING!

Var med och tävla
HÄR

image287

Åka till Oslo över dagen?



Jag vill så gärna se SYTYCD live. Jag funderar på att åka över dagen och kvällen över till Oslo för att göra det! Problemet är väl bara att det inte går något tåg hem - problems you know! Jag vill helst inte sova på perrongen. Men visst skulle det vara kul? Jag vill vill vill!
Man har ju inte pengarna att lägga på hotell heller - annars skulle ju det vara kul ;p En upplevelse liksom! Attans SJ, släng in ett tåg mellan Stockholm och Oslo efter klockan 22.00 på torsdagskvällarna den närmsta framtiden!




Designtävling!

image287
image288

LYCKA TILL!
Klicka på bilden på designen för att komma till designbloggen.

Att vinna en bloggdesign

Jag har fått många frågor hur man vinner en bloggdesign, och nu tänkte jag förklara det lite mer ingående.

När jag har tid, lust och inspiration skapar jag en design och därefter skriver jag ett inlägg om tävlingen här i bloggen och precis vad du behöver göra för att ha chans att vinna en design. Ni kan också skicka efter beställningsdesigner, men det är inte säkert att jag hinner göra en design. Så håll hellre utkik och var mer än gärna med och tävla istället!

Så, såhär gör du alltså i korthet:

  • Håller utkik i bloggen efter tävlingen
  • Gör som reglerna till tävlingen säger!
  • TÄVLAR!

Och så får du hoppas på att du har tur! Lycka till!


SYTYCD - Program 2

Nu är andra programmet av SYTYCD förbi, och jag gillar det! Jag gillar juryn, speciellt Benke!
Jag tycker det är skönt att de inte fokuserar så mycket på alla de som gör konstiga saker bara för att vara med i TV, utan lägger ner mer TV-tid på folk som kan eller som är lagom bra! Det är mycket roligare att titta på duktiga människor än att se på folk som bara driver eller tror att de kan.. fast de egentligen är superdåliga.

Mina favoriter idag var rätt många! Lisa, Junior, Susanna, MARIO, Charlotte. Mario gillade jag mest! Jag förstår varför Benke gillade honom, jäklarns vad han var grym! Jag gillade även Junior, han var riktigt duktig.

Nu strömmar alla in på kanal5.se! Herregud, det var samma sak igår! SYTYCD är anledningen - utan tvekan.

Vem tyckte ni mest om i kvällens program? Har ni någon favorit, vem?

Junior & Mario

Let's dance

Vad härligt det är att bonden åkte ur Let's dance i fredags - att det är Tony Rickardsson och Tina i finalen! Jag tycker att dom är riktigt duktiga båda två, med tanke på bådas förutsättningar! Riktigt grymt. Men Tina verkar vara överlägset segertippad - och det kanske man kan förstå och andra sidan?

Vem håller ni på i finalen på fredag Mat Tina eller Tony - vår alldeles egna rallyförare?


Favorit programmet på tv NU!


Kittlande nyhet!

Det som jag är så galet lycklig över är att jag har fått ett sommarjobb jag har sökt! Jag har gått på två intervjuer - en som var inviduell och en som var i grupp. Och jag har gått vidare till utbildningshelgen nu och ska alltså få sommarjobba där i sommar! Jag är så galet glad över att jag har fått jobbet att jag spricker! Så helgen 11-13 April är utbildningshelg för mig, och det ska bli så roligt!

Roligare blir det ju också när en tjej jag gjorde grupp intervjun tillsammans med också gick vidare! Nu har vi båda jobb och vi ska arbeta samtidigt! Hoppas vi får några pass tillsammans.

Ja det är så himla fruktansvärt kul iallafall, och det är ett skitroligt jobb! De verkar så måna om personalen och tar hand om dem - de har personal aktiviteter osv. Ja det ska helt enkelt bli superdunder kul och jag ska göra mitt allra bästa utan tvekan! :D Kommer få träffa massa nya människor och ha kul, ja det kommer helt enkelt att bli super!


Olika våffelrecept


Shopping




Nu bär det iväg ut med familjen. Ska till lite olika ställen! Så vi hörs om några timmar! Och då kommer det några mysiga recept på våfflor, annorlunda våfflor! =D Jag hoppas att ni har en underbar dag! Och jag ska även berätta vad det var som är så himla roligt när jag kommer hem också! Så glöm inte att titta in här vid sju-snåret! Då kommer det ;D

Våffeldagen



Idag är det Våffeldagen (och min namnsdag)! Vad mumsigt, jag vet inte om jag ska äta några våfflor! Men gott är det ju iallafall. Ska ni äta några mumsiga våfflor idag, tycker ni om våfflor?

Jag har namnsdag idag!



Jag har namnsdag idag - hihi. Marie heter jag i andra namn nämligen!

Hihi, Grattis till mig :)


Folk som gör bort sig = underhållning?



Han verkade ju vara seriös den där Roland. Vissa gör verkligen allt för att vara med i TV..
Jag tycker att det är jobbigt med folk som tror att de kan och skämmer ut sig, men kan i verkligheten inte alls..

Nu frågar jag er; Tycker du att det underhållning (kul att titta på) när folk gör bort sig på TV?

Själv har jag alltid haft svårt för det.. ser helst inte på idol-uttagningarna! Vilket många tycker är det roligaste! Enligt mig är det kvalitée jag vill se, inte folk som gör bort sig..

Dagens dansbild


Det var ett tag sedan - men nu är de tillbaks! Dagens dansbild. Idag är det en bild från SYTYCD (America) på Neil och Lauren som gör ett modernt stycke som Mia Michaels koreograferat. Här ser man tydligt vilka fina miner man kan göra när man dansar - men jag tyckte bilden var så fin ändå att jag la upp den! Ett kanske lite udda stycke - men som skapar mystik. Gillar det! =)
Här nedanför kan ni se klippet på dansen!

Vad tycker ni om bilden - och vad tycker ni om dansen? Gör din röst hörd!


SYTYCD ikväll

Det är ju SYTYCD ikväll med - gissa om jag kommer sitta klistrad? Det är den andra uttagningen här i Stockholm. Jag har inte känt igen någon sökande ännu - "kompismässigt" alltså. :)



Jag är världens lyckligaste!

Åh jag är så glad, så glad! Det är inte för intet jag är vaken innan klockan elva inte ;) Jag ska käka frukost nu snart. men jag LOVAR att berätta sen! Jag är så jääkla lycklig. HIHI :D

Vad härligt - solen skiner! Passar perfekt till mitt humör! UNDERBART :D

Hur mår ni idag?


Känner för att göra sådär.. men det kan jag inte, så det blir lite svårt ;p

Sommaren står på glänt!

Godnatt på er!
Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga huvudet på kudden och slumra! "Lite" tidigare än igår! Jag känner mig dock inte speciellt trött - men det kommer la?

Det blev en slappdag idag - med inte alltför mycket att göra! Väldigt skönt.
Imorgon ska jag nog följa med och kika på mobiltelefoner, om inte så hoppas jag på att photoshop writer och bild programmet som my dear father har beställt kommer imorgon så jag har någonting att pyssla med! Otroligt roligt! Och så ska det bli ordning på den nya designen - det kan ni FEThajja! Det ska vara så färgsprakande underbart att ni aldrig har sett något liknande. Okej - kanske inte riktigt så.. men det ska vara färg!

Jag hoppas att ni har haft en alldeles underbar annandag påsk! Glad påsk på er! Idag (tisdag) är det den första dagen denna vecka som inte är röd!
..Och vet ni att vi byter till sommartid på lördag? Sommaren står på glänt! eller ja, åtminstonde våren! Men åh vad mysigt! Det kommer bli en händelserik sommar. iih, hihi.

Sommar och soliga daaaagar.. vi sjuunga va vi gåå... HALLÅHALLÅ!

Vad säger blomman om dig?

What These Daisies Say About You
You have a spirt of pure optimism. Your view of the world is eternally cheerful.
You are bold and vibrant. Incredibly striking, you always stand out in a crowd.
You are adaptable and flexible. You can thrive in almost any situation.
What Do The Flowers You Pick Say About You?

Footloose

Ja - det var ju dendär musikalen Footloose. Den där musikalen som har fått mig att inse vad jag vill göra här i livet! Jag är ju så fanatiskt galen i musikalen att jag faktiskt - tro det eller ej - funderar på att gå en gång till! Alltså en tredje gång. Den där musikalen har gett mig något alldeles särskilt, och jag är helt galen i den!

Den är glädjesprudlande, fantastisk, dansglädjande och brilliant! Det är sjukt, kan man ha känslor för en musikal? Haha. Jag är ju helt galet tokig i den ;p


Bild: Håkan Larsson

Från svart till färgglatt



För ett år sedan så var typ det enda jag hade på mig svart och grått! Med ibland någon enstaka färg. Färgen rosa var helt utesluten och tjejig var nog det minsta jag var. Nu är det inte likadant alls - jag har förändrats extremt mycket. Nu älskar jag färger på kläder även fast ljusrosa och bebis tjej färger verkligen inte alls är vad jag trivs i! Tvärtom har jag blivit tokig i färg och jag har helst flera olika färger på mig! Jag har inspirerats av så mycket till en annan klädstil, så nu älskar jag färg. Men rosa - a big no no. Dock är ceriserosa en färg jag tycker om - ja det ska vara extrema färger. Annars får det vara ;)

Vad tycker ni, hur klär ni er helst? Mycket färg eller ingen färg?

Hairspray

Jag såg Hairspray i lördags! Den var riktigt bra. Jag fick många kommentarer om att den inte var bra, och att de hade förväntat sig att den skulle vara mycket bättre, men det förstod jag inte riktigt. Dock var den ju inte speciellt amerikaniserad. Vilket jag bara tyckte var härligt! Det var en riktig feel good musikal, jag gillade den riktigt mycket. John Travolta var strålande som mamma i filmen, Amanda Bynes gjorde en strålade roll som kompis och visade att hon kunde göra en biroll och vara lika rolig ändå! Zac Efron imponerade på mig! Jag hade sett honom i High School Musical, men gillade den verkligen inte. (Ska se dom filmerna igen, hoppas att jag tycker om dom mer då!) Så jag tyckte väl inte att han var speciellt bra - men jag hade helt fel! Killen är superduktig - och ser inte alltför dum ut heller ;) Britany Snow var också bra som grinig, girig bitch. Och det var coolt att se alla dessa tonårskändisar i denhär härligt glädjefulla musikalen! 60-talet i kubik, me like!



Har ni sett den musikalen? Vad tycker ni?

Vilken väg är ska man välja?

Det är många olika val, många olika stigar och många saker som kan gå fel. Hur ska man egentligen veta vad man ska göra? Vilken väg man ska gå; vilken väg som är rätt och vilken som är fel?
När högstadiet sparkar igång blir vi grillade med att vi ska gå något brett på gymnasiet som natur eller samhälle, och helst ska vi redan då veta vad vi vill bli när vi är 25 år. Man ska ge 140% i betygen, och helst inte ha någon fritid - för skolan är ju viktigast. "Det är betygen som avgör ditt liv". Man blir ständigt grillad, stressad och pressad.

Får jag fråga vem som egentligen bryr sig när du söker ditt framtida yrke, 25 år gammal högskoleutbildad; om du hade MVG i engelska när du gick i åttan? Ingen! Men det hör egentligen inte riktigt hit.

Sedan jag gick i fyran, visste jag att jag inte skulle gå samhäll eller naturlinjen. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för sång och musik och på senare tid också dans. Jag bara visste att jag skulle gå något estetiskt. Skolans studievägledare skakade på huvudet, och alla som inte kände mig tyckte att det var otroligt dumt. Själv kan jag säga att jag inte kunde ha gjort någonting bättre! Jag har hamnat helt rätt. Då vill jag inte påstå att vägen hit där jag är nu, inte var svår. Och nu talar jag ju bara om gymnasievalet(!).

Efter gymnasiet då? Vad händer sen? Hur vet jag vad jag vill göra med mitt liv? Vad ska jag jobba med? Kommer jag hamna i disken på McDonalds när jag helst av allt skulle vilja vara advokat? Tusen frågor. Hur når man egentligen dit man vill?

Jag skulle vilja säga att det kräver en enorm tålmodighet, passion för det man älskar och till viss del talang för det man vill göra. Det gäller att lyssna in och att känna till. Du måste lära dig att tyda tecken som ges, vad som är meningen. Går du naturnatur på gymnasiet och får kämpa dig till ett G, varje dag i skolan är en plåga och ingenting är roligt. Du är inte ens glad längre.. har du då valt rätt linje? Är ditt innersta intresse egentligen omvårdnad? Vill du bli läkare? Ja, varför inte då välja omvårdnad.. och om du nu redan har börjat gymnasiet - våga ta chansen att byta linje! Det kan ju knappast bli sämre?
Om du nu inte har några drömyrken - och du är skoltrött! Välj då inte något som känns tungt och jobbigt. Alla linjer är idag studieförberedande! I vilket fall som helst så kommer du att kunna söka till högskolan, du har ingenting att oroa dig för.

Jag vill alltså säga att du ska lyssna till ditt inre, till tecken som ges och dörrar som öppnas. Och när du står vid ett vägskäl.. ta in det som verkar lättast för stunden, utan tänk en extra gång! Lyssna inte på vad alla andra tycker - bestäm själv!

Ingenting i livet är lätt. Många gånger är vägen svår och stigen kan vara svår att se, men om du tror och litar på dig själv, kan du göra allt!



SYTYCD program 1

Så var det första avsnittet av SYTYCD slut. Redan imorgon och på onsdag kommer det ännu fler! - jag längtar!

Jag läste på hemsidan innan programmet att det bara var 1500 personer som hade sökt, vilket gjorde lite att det blev personligt med några stycken som hade gjort audition! Jag såg även klippet på när Tobias spräckte läppen på hemsidan precis innan programmet så jag visste om att han skulle göra det! Stackarn. Och Tobias gick ju vidare till workshopen i Oslo! Kalas säger jag. Och jag gillade även Thomas mycket! Bra att de gick vidare. Sedan var tjejen vars danspartner inte gick vidare också väldigt bra! Hon som nyss hade gått ut på Balettakademien?

Det är ju tyvärr inte så jätte mycket mer att säga än om programmet. Det blir ju mer sedan när det drar igång på riktigt med finaler och sånt. Då ska jag bedömma danserna också. Än så länge älskar jag programmet. Gillar det verkligen =)

Såg ni programmet? Hade ni någon favorit?

So you think you can dance PREMIÄR!

Nu smäller det! Usch vad jag har längtat

Sändningstider

Auditionprogrammen:
Måndag 24 mars 20.00 Stockholm 1
Tisdag 25 mars 20.00 Stockholm 2
Onsdag 26 mars 20.00 Oslo
Tisdag 1 april 20.00 Köpenhamn

Gissa vad jag ska göra i veckan? =D


Bild: Kanal5.se


So you think you can dance Scandinavia?

Knappt 10 minuter kvar, sedan smäller det! Usch vad jag längtar

Sändningstider

Auditionprogrammen:
Måndag 24 mars 20.00 Stockholm 1
Tisdag 25 mars 20.00 Stockholm 2
Onsdag 26 mars 20.00 Oslo
Tisdag 1 april 20.00 Köpenhamn

Gissa vad jag ska göra i veckan? =D


Bild: Kanal5.se


Så ska det låta!

Jag har verkligen fastnat för detta program! Det är så himla roligt med musik och gissa låtar och allt. Jag känner mig väldigt duktig som kan svara på många av frågorna dessutom; känner mig liksom lite duktig som kan saker från en frågesport! Hihi. Det är liksom inte ofta man kan svara på saker på typ Postkodsmiljonären eller något! Ja, men ni fattar vad jag menar? Så ska det låta är iallafall ett helt underbart program, och programledaren äger!

Hur som helst så var det i fredags Peter Johansson & Anna Sahlin (<3) "Footloose VS. Carola & Andreas "Androla". Peter och Anna vann nästan med dubbelt så mycket, och vilken underhållning de bjuder på! Jag är helt förälskad i musikalen och jag är tokig i Anna och Peter! De är ju bara bäst. Jag sitter och tittar på programmet nu på svt.se! Jag är nog idolkär, hihi. Fast, musikalkär. Eller, nog idolkär också.. Men, näe.. Jag är nog så himla överumplad och han är så imponerande! Åh jag blir tokig =D

Stardust

I fredagskväll såg jag och familjen filmen Stardust! Den var riktigt bra! Jag tyckte att den var en annorlunda fantasti film med många budskap i! Ja jag gillade den helt enkelt :) Så om du vill se en fantasifilm som har lite av allt; kärlek, sorg, glädje och häftiga scener så de den!
De hade lyckats koppla ihop olika berättelser i filmen till en och samma, på ett unikt sätt! Ja, om ni ser filmen så förstår ni!


Har ni sett den? Vad tyckte ni?


So you think you can dance PREMIÄR!

Ikväll har det premiär, mitt absoluta favoritprogram ; So you think you can dance! Och ni vet väl redan att det kommer att komma massa information här i bloggen, jag kommer skriva om favoriter, dansstilar och allt som hör programmet till!

Dans är det bästa som finns, därför får ni exklusiv uppföljning av programmet här i bloggen! Kommer ni att följa det?


One tree hill

Hejhallå!

Jag sitter och tittar på One tree hill, shit vad jag älskar den serien! Har ni sett den någongång? :) Hur som helst så har jag inga planer för idag, och har inte gjort så mycket än heller. Ska nog klä på mig snart ;) haha. Slapp-dag med andra ord!

Och jag har massa planer för bloggen! Jag har redan börjat ändra lite :) Men jag ska försöka göra en ny grym design, men den lär nog dröja! Måste ha photoshop och lite så, och den kommer nog i veckan! =) Men det kommer ska ni se! Det ska bli färgglatt här på bloggen! Vad tycks om det?


Sovdags?

Kaaanske ska sova nu...? Jo, jag tror också det! Klockan är ju liksom tio i fem! Godnatt på er =D

HEMMA!

Nu är jag hemma igen, vi kom precis innanför dörren och jag sprang upp till datorn och satte igång den ;P Hihi.

Jag lovar att det ska sättas igång med uppdateringar på en gång. Imorgon kommer det drälla in uppdateringar med massa olika grejer! Om filmer, påskmiddag, ett sångklipp tror jag! ;) m.m. Så håll utkik och tack ni som inte har övergett mig för den lilla pausen i bloggandet! Nu går ju allt tillbaks till det vanliga igen :) You rock!

Jag har hur som helst haft en underbar påsk, med mycket godis och ägg ;D Har ni haft det bra? :)


Jag dansar mig bort nu!

Lite sen uppdatering, skulle skicka den innan jag åkte iväg igår! Nu är vi framme hos systeryster =D

Hejdå på er!
Nu åker jag iväg och jag är tillbaks på söndag. Jag ska försöka att mobilblogga, jag hoppas verkligen att det funkar annars så kanske jag kan slänga in något inlägg iallafall från systers dator? Hihi. Eller så blir det helt enkelt ingenting förrens på söndag. Men jag hoppas att mobilblogga funkar!

När jag kommer tillbaks på söndag ska jag ha försökt att fixa en inspelning när jag sjunger, jag har hållt på med det idag. Men jag vill vara nöjd med inspelningen (från en taskig mobil-mikrofon) innan jag visar er! Hihi.

Jag hoppas ni ändå stannar kvar eller kommer tillbaks och läser bloggen på söndag! Annars blir jag ledsen i ögat :( Ni betyder ju mycket vettni! <3

Så, Glad Påsk på er allihopa! Ät nu mycket godis och ha det underbart gött! Nu drar jag nedåt i landet! :)


Hairspray



En film jag verkligen vill se är Hairspray! Är det någon av er som har sett den? Den har ju fått super bra kritik och varit nominerad i flera olika priser m.m. John Travolta är ju utklädd till kvinna i denna musikal-film, är det väl ingen som har missat? Och att Amanda Bynes, Zac Efron, Tracy Turnblad, Michelle Pheifer, Queen Latifa mfl också har en roll i musikalen? En film fullproppad av kändisar, sång och dans HÅR och färger! Jag vill verkligen se den nu, det har gått för långt sedan premiären (typ i oktober?) och jag har fortfarande inte sett den!

Har ni sett den? Vad tyckte ni om den?
Visst går den att hyra nu?

MOBILBLOGGA!

Lunchrast! Härligt. Äcklig hamburgare till lunch och nyborstade tänder till bismak är inte så mumsigt direkt! Och inte heller när man nyss ätit frkost. Hur som helst! Om en halvtimme börjar so lektionen och en timme senare ska jag hem och packa! =) Vi ska ju åka hem till my dear sister idag. Hihi
Det förväntas att bli snökaos ikväll.

Jag är fortfarande godissugen, usch jag vill ha godisgodisGOODIS. =)

Hur som helst, vad ska ni göra idag? Och är det någon som förstår sig på at mobilblogga?

MOBILBLOGGA!

Lunchrast! Härligt. Äcklig hamburgare till lunch och nyborstade tänder till bismak är inte så mumsigt direkt! Och inte heller när man nyss ätit frkost. Hur som helst! Om en halvtimme börjar so lektionen och en timme senare ska jag hem och packa! =) Vi ska ju åka hem till my dear sister idag. Hihi
Det förväntas att bli snökaos ikväll.

Jag är fortfarande godissugen, usch jag vill ha godisgodisGOODIS. =)

Hur som helst, vad ska ni göra idag? Och är det någon som förstår sig på at mobilblogga?

Godnatt!

Nu ska jag sova, är trött! Imorgon är det sista dagen i skolan innan påsklovet; YES! =D Och det är bara två (!) lektioner. Matte och samhällskunskap. Plus att jag har sovmorgon, så det kan inte bli så mycket bättre inte ;)

Men nu ska jag iallafall sova, är trött som en mussla! Jag har har iallafall haft en kul dag! Kanske inte så händelserik men ändå! Dansen imorse toppade allt. Var där en halv timme innan vi började, haha. Ja, min kusin och min syster har längre till skolan än jag och började tio minuter innan mig. Så har det varit hela veckan ;( har fått gå upp tjugo i sju ;p Men inte imorgon! Då går jag upp klockan åtta!

Hur som helst så på dansen så dansade vi med praktikanten (jätte duktig) till låten Glamorous med Fergie! och den var verkligen superrolig! Vill filma den egentligen och jag hoppas också att vi har henne någon mer gång! För dansen var jätte kul.

Men, slutpratat! Jag måste sova. Sovgott på er =)

Sånglektion


När jag kom hem från skolan idag så var min kusin väldigt sällskapssjuk. Så hon bad mig att sjunga tillsammans med henne, vilket bara var mysigt =) Så vi stod i vardagsrummet, hon spelade piano och båda sjöng. Vi körde stämmor och i olika tonarter och tusentals olika låtar!

Favoriten av alla låtar blev nog Hallelujah, den är ju underbar! Vi körde den ett antal gånger och spelade in lite grann. Det är kul att göra hur man låter, men man har ofta svårt för sin egen sångröst. Det låter liksom inte som man tror att det låter riktigt!

Någon gång hade jag tänkt att lägga ut ett klipp här, men det blir ju inte så ofta att jag filmar eller spelar in när jag sjunger.. så det är lite svårt. Men jag ska nog göra det någon gång! =)




CHOKLADSUGEN!



Häftig bild tycker jag! Det är massa choklad i olika former och sorter. Det stillar inte direkt mitt godis-sug något kan jag ju säga! Det blir snarare större ;p

Vad tycker ni om bilden?

Måns Zelmerlöw <3 Marie Sernholt



Att Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw är det nya heta paret var något som verkligen förvånade mig! Det hade jag inte kunnat tänka mig. Men som det verkar så är dom väldigt kära! Måns säger såhär om Marie i en intervju:
- "Hon är världens underbaraste person och jag är jättejättekär och sjukt lycklig."

Enligt aftonbladet så har dom varit tilsammans i lite drygt en vecka.
- "Hon är så vacker att jag haft svårt att prata med henne. Men jag föll direkt. Hon är så lätt att prata med, är familjekär precis som jag och har samma märkliga humor."

- När jag gick ner för Karlavägen och kände fjärilar i magen. Jag kände nästan för att börja skutta, säger han till Aftonbladet.

Gulligt! Vi får väl se hur det går. Vad tycker ni om det nya kärleksparet?

Deprimerande snö!

image286

Jag är trött på snön nu. Det tycks ju aldrig sluta! Bläblubblubb. Såhär fint var det när jag gick hem idag! Och eftersom snön smälter mot marken, blev det inte direkt torrt & varmt om fötterna. Nej, mina skor var dyngsura och fötterna iskalla! Jag som trodde att det skulle bli vår nu?

Ja, GLÖM INTE BORT DET!

image284

En hel skiva, kom ihåg det! Inte en halv!
(min ''skitroliga'' engelskbok) ;p

Chillidill dag!

Hallå!
Nu är jag hemma! Fick sluta tidigare idag, vi fick nämligen gå när vi var klara med provet. Och provet gick ju fint, host! Jag trodde att jag hade en hyffsad koll, men det kändes inge bra alls när jag skrev provet eller efter. Hur som helst..

Det känns som jag är befriad, jag har ingen läxa eller prov tills imorgon och inte på minst 2 veckor efter påsklovet. Vilket innebär att jag kan bara ta det lugnt idag! Helt underbart. Imorgon ska vi åka hem till my dear sister i Skövde! Hoppas jag kan uppdatera därifrån, om inte annat så måste jag försöka få mobilblogg-grejsen att fungera!

KRAM =)


Dagens dansbild


Dagens - lite sena - dansbild är från SYTYCDLauren & Dominic som dansar Hiphop. Ett riktigt coolt nummer, båda är väldigt duktiga! :)
Bilden kanske inte är så smickrande, men det är ju sällan dansbilder är det (;

Vad tycker ni om dagens dansbild? =)

Det luktar nybakat!

Hemma!
Har precis kollat på Gossip Girl som jag precis hann hem till. Och det var lika bra som vanligt! Här hemma luktar det massa gott, det bakas nämligen. Det luktar underbart och att jag är godissugen gör ju inte saken bättre! ;p För jag är faktiskt duktig, jag äter inte godis på vardagen. Duktig flicka! ;p

Nu kollar jag hur som helst på House, älskar den serien! Vad har ni gjort idag?

Humöret spelar roll!

Hejsan!
Kom ganska nyss hem, har precis käkat lite nudlar (muums) för jag ska iväg på en grej som jag berättar sen om det går bra för mig! Så jag kommer hem runt åtta igen! Ska åka reda om en timme ungefär! Och innan dess måste jag plugga engelska och byta om, bla!

Det har varit en rolig dag, speciellt sista timmen som var dans! Idag och igår märkte jag verkligen skillnad på vilket humör man är på när man ska dansa. För är man nere och lite smådepp, så går det åt skogen men är man lite positiv och frammåt, så klickar det liksom till! Och idag fick jag världens AHA-upplevelse när det gäller att göra piruetter! Jag liksom bara kom på det! Det som behövs för att göra en snygg piruett! Jag blev så glad =D

Vi hörs senare, hinner nog slänga in ett till inlägg innan jag drar =)
Krambanan


Några tips på bra musikallåtar?


Almost paradise


Shit vad blogg.se krånglar nu! Blir alldeles matt! Man kan inte skriva ett inlägg, för när man ska publicera det så dör hela skiten! Mys.

Sitter iallafall här i desperat behov av en valfri låt att sjunga imorgon! Eller, det är egentligen inte jag som ska ha sånglektion men jag behöver ändå en låt! Har ni något förslag på en bra musikallåt som jag kan sjunga? Ja annan låt också för den delen! Brainstorma gärna & kom med alla förslag ni bara kan hitta på!

Helst av allt skulle jag vilja sjunga någon Footloose låt, på svenska! Jag tycker att "Pling" har gjort ett strålande jobb med översättningen nämligen. =)
Jag vill helst sjunga almost paradise (på svenska iförsig - nästan himlen) från musikalen. Men jag får inte tag i noter, acord eller mp3 filen! Och det finns inte en möjlighet att få den på svenska, eftersom den inte finns inspelad. Suck ;p
Jag hoppas verkligen att dom spelar in musiken, jag är galen i den!


Filmklipp på mitt splitthopp!



As I promised, här är en kort liten film på mig när jag gör ett splithopp! =) Obsarvera att jag faktiskt har lärt mig det på knappt 3 månader, så va inte för kritiska mot mig ;p
Skriv gärna vad ni tycker!  Vill ni ha fler filmer på mig när jag dansar, respektive sjunger?

Splithopp

Uppladdat av nicciesblogg

Dansfilm =)

Hello sweeties. ;D
Jag kom hem för ungefär en timme sedan! Självklart spöregnade det på mig när jag vandrade hemåt ;D Nu sitter jag här och ska försöka göra läxan, men jag håller nästan på att somna! Så trött är jag. Allmänt bläig och seg!

Vi hade en aprolig teaterlektion idag iallafall, först avslappning och sedan skulle vi leka "tåg". Alla skulle blunda utom den längst bak som skulle titta och styra de andra! Ja, och det gick ju väldigt bra! Haha inte, men det var kul! Mycket skratt blev det, och puttandes. Haha!

Senare idag kommer det in ett videoklipp på mig när jag dansar ;D muhah. Eller, ja. jag gör ett splithopp!

Hoppas ni har en bra, snöblandadregn-dag! ;P
KRAM!

Grammatik suger!

Är det något jag inte gillar så är det grammatik! Jag fattar INGENTING just nu! Och inte finns det någon bok som kan visa hur man gör heller, aahhh jag skulle kunna tugga på järnspikar!
Finns det någon där ute som är duktig på adjektiv och adverb i engelska, kontakta mig! Jag håller på att bli galen!



Tack alla för hjälpen med grammatiken! =D

Grammatik suger!

Är det något jag inte gillar så är det grammatik! Jag fattar INGENTING just nu! Och inte finns det någon bok som kan visa hur man gör heller, aahhh jag skulle kunna tugga på järnspikar!
Finns det någon där ute som är duktig på adjektiv och adverb i engelska, kontakta mig! Jag håller på att bli galen!


Grammatik suger!

Är det något jag inte gillar så är det grammatik! Jag fattar INGENTING just nu! Och inte finns det någon bok som kan visa hur man gör heller, aahhh jag skulle kunna tugga på järnspikar!
Finns det någon där ute som är duktig på adjektiv och adverb i engelska, kontakta mig! Jag håller på att bli galen!


Amanda Jenssen & Daniel är ett par



Daniel och Amanda är ett par! Vad gullig tycker jag. De syntes tydligen på efterfesten tätt ihopslingrade igår på melodifestivals efterfesten! Dit även Måns Zelmerlöw påväg efter Footloose igår kväll efter fotografier och autografer! ;) Gulligt tycker iallafall jag, båda har unik stil och är duktiga. Ålderskillnaden är väl dock stor? Men det är ändå sött. Vad tycker ni om det nya kärleksparet? =)

Vinnare av bloggdesignen

Vinnaren av bloggdesignen är Josefin!
Väldigt många grattis till dig! Jag hoppas att du blir nöjd med din nya design =)
Var nu inte ledsen ni andra för att ni inte vann! Jag lovar att det kommer fler designtävlingar, var med och tävla då! (;

image281

Vinnare av bloggdesignen

Vinnaren av bloggdesignen är Josefin!
Väldigt många grattis till dig! Jag hoppas att du blir nöjd med din nya design =)
Var nu inte ledsen ni andra för att ni inte vann! Jag lovar att det kommer fler designtävlingar, var med och tävla då! (;

image281

One tree hill


Usch vad jag älskar den serien, den är så himla bra! Den går just nu på kanal 5. Säsong 5! (vilket innebär att det går jätte bra att plugga, höhö) Tittar ni på OTH?

Jag är lite footloose!

Hemma från dansen nu! Vi körde hitchkicks och lyft med benen! Jag fick visa en hitchkick för alla, hihi. (a) Då känner man sig lite duktigt. Vi körde även låtsastävling, då jag och Carro kom 2:a! Vilket var bra för att dansa in i alla och inte kunna ta ut sig ;P Efter det att vi hade tagit ut oss, så gjorde min axel ondare än någonsin! Vet inte vad som har hänt, men dansläraren sa att hon också hade så, discostegen är ju inte de mest naturliga rörelserna för kroppen kanske ;P

Men nu ska sätta igång med engelskan. Men jag har tänkt lite angående bloggen.. Jag tror det ska ske en liten förändring! (a)
Har hur som helst precis käkat ett äpple för att få lite energi och snart är det nog mat. Men engelskan väntar ju, USCH.

Det kommer mer om Footloose, som lovat! Ska försöka hinna det! Tänkte göra ett rakarbajsar inlägg om det, ett stort ett! Med massa information =) Jag funderar ärligt talat på att gå en tredje gång! Haha

Vad gör ni idag?
Kramar

Måns Zelmerlöws autograf!

image283


ÅH JAG ÄR VERKLIGEN DET
. I Footloose! Haha förlåt att jag tjatar, vill inte att det ska bli uttjatat men herregud vad bra den musikalen är!
Allt är strålande! Ska skriva mer om den sen, så jag får skriva av mig! Haha.

Vi stannade iallafall kvar efteråt för att få autografer, tråkigt nog så sprang Peter Johansson och Patrik Riber iväg, så vi fick inte deras autografer :( Å Anna Sahlin va sjuk. Men hon som var stand in var så jäkla grym! Men vi fick Måns Zelmerlöws autograf, Sanna Ekmans, Jessica Heribertsson, Malin Sjöqvist (stand in för Anna), Robert Carlsson (han fick guldmasken för bästa manligabiroll), Kristina Lindgren, Joan Alderman och Louise Fält!  Åh ja usch jag älskar den! Ni får se bilder sen ;)

Jag försökte blogga när jag kom hem igårkväll men blogg.se låg nere, så det gick inte så bra. Men jag hade en kanonkväll igår, vi hade spelat in melodifestivalen så vi kollade på den när vi kom hem och jag är jätte glad att Charlotte Perelli vann och Sanna Nielsen kom tvåa! Det var mina favoriter :) Vad tycker ni om att hon vann?

Nu måste jag plugga innan jag ska träna klockan tre. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna med att plugga till engelskprovet denna vecka ;p jag får väl trolla eller något. För jag har tusen saker att göra fram till på onsdag! Så det är bara att sätta igång.

Footloose ikväll

Halloj!

Jag springer runt här på mitt rum, frustrerad och arg över att jag inte hittar någonting att ta på mig! Det slutar väl med att jag får gå naken, jag hittar verkligen ingenting! Allt känns fel.

Hur som helst så är det iaf Footloose ikväll och det ska bli jätte kul! Ska försöka rycka upp mig lite. Dansen idag gick bra, stenhård träning i en timme och så en halvtimme friträning innan jag skulle hem igen =)

Vad ska ni göra ikväll då? Kolla på Melodifestivalen? (;


Dans!

Nu har jag brottom som sjutton, bussen går om 10 minuter! MEn jag tänkte slänga in ett inlägg ändå! Hoppas ni har det bra, vi hörs sen innan jag åker iväg på footloose ;D JIHA, jag längtar asmkt!

Nu blir det dans för hela slanten, vad ska ni göra idag? =)
KRAM!

Ny bild!

Förresten, har ni sett min nya bild? Hihi.

Jag vill försöka piffa upp bloggen lite, och ändra saker så det händer lite! Så jag försöker genom enkla medel! ;D HÖRRNI! GLÖM FÖR SJUTTON GUBBS INTE att tävla om DESIGNEN! DET GÖR NI HÄR ----> LÄNK

Okej, för sista gången inatt ;p Sovgott! hihi.

Sov gött!

Ojski, det blev visst väldigt många samma dagens dansbild. Äh, det får vara så!

Nu ska jag sova! Känner mig inte trött, men jag är nog det. Hur som helst så imorgon blir det upp vid halv tolv, käka frukost, slänga ner tvätt och fixa lite mer kläder (det som hinns med) innan jag åker iväg till dansen. Ska vara där halv två! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag tror att det kanske blir något med gruppen? Äh, jag har ingenaning. Det känns så luddigt allting! Annars blir det par med Carro!
Jag & Åke måste ju fixa till idrottslektionen på tisdag! Problemet är ju bara den att vi inte har tid för det, någon av oss! Men å andra sidan gör vi ju exakt likadana saker nästan! Grunder, grunder och åter grunder..

NEJ, kudden var det ja! Sov gött & kram på er =D

Dagens dansbild



Fredagens dansbild är som ni ser från Step up. Ettan! Channing Tatum dansar breakdance & street, vilket han riktigt grym på! Det ser man även i filmen, och jag har ju visat ett hopp som han gjorde förut på dagens dansbild. Och ja, som jag har sagt tidigare; killar som kan dansa är riiiktigt ballt ;D Jag tycker att breaking och locking, poping och street är skitcoola danser!
 Vet ni vad det är, och har ni sett det någongång? - Isf. vad tycker ni?

Dagens dansbild



Fredagens dansbild är som ni ser från Step up. Ettan! Channing Tatum dansar breakdance & street, vilket han riktigt grym på! Det ser man även i filmen, och jag har ju visat ett hopp som han gjorde förut på dagens dansbild. Och ja, som jag har sagt tidigare; killar som kan dansa är riiiktigt ballt ;D Jag tycker att breaking och locking, poping och street är skitcoola danser!
 Vet ni vad det är, och har ni sett det någongång? - Isf. vad tycker ni?

Dagens dansbild



Fredagens dansbild är som ni ser från Step up. Ettan! Channing Tatum dansar breakdance & street, vilket han riktigt grym på! Det ser man även i filmen, och jag har ju visat ett hopp som han gjorde förut på dagens dansbild. Och ja, som jag har sagt tidigare; killar som kan dansa är riiiktigt ballt ;D Jag tycker att breaking och locking, poping och street är skitcoola danser!
 Vet ni vad det är, och har ni sett det någongång? - Isf. vad tycker ni?

Dagens dansbild



Fredagens dansbild är som ni ser från Step up. Ettan! Channing Tatum dansar breakdance & street, vilket han riktigt grym på! Det ser man även i filmen, och jag har ju visat ett hopp som han gjorde förut på dagens dansbild. Och ja, som jag har sagt tidigare; killar som kan dansa är riiiktigt ballt ;D Jag tycker att breaking och locking, poping och street är skitcoola danser!
 Vet ni vad det är, och har ni sett det någongång? - Isf. vad tycker ni?

Åh vad jag längtar!

Vilken mysig kväll det har varit! Vi pratade en hel massa och gjorde glassgrejs med choklad och maräng, supergott men jätte mättande! Magen står i fyra hörn ;D

Om en stund så väntar duschen, sedan sängen. Vi får la se när det blir sängen inatt!

Jag längtar tills imorgon, det ska bli så galet kul! Vi ska köpa program, å hoppas på att få en autograf efter showen! Iih, jag längtar!

Har ni haft en bra kväll?


Tjejkväll!

Nu måste jag kila till bussen, Helena och jag ska hem till Erica! Jag bloggar senare ikväll (;

Hoppas ni får en underbar kväll =D

Jag är ett glassmonster!


Glamorous

Just nu har vi vår danslärares praktikant i dans på tisdagar och onsdagar och då dansar vi till denna låten! Älskar dansen, den är underbar. Precis som alla andra danser vi har gjort! Hihi. Detta är alltså Glamorous med Fergie. På måndagar har vi precis börjat med en ny dans med vår vikarie, och vad kan jag säga? Jag älskar verkligen allt vi gör!


Tjejkväll

Nu ska jag snart käka hamburgare tillsammans med familjen & kusilinisen. Riktigt mums! Efter det ska jag efter ett tag ta mig hem till Erica för att ha en liten tjejkväll med henne och Helena! Riktigt mysigt, saknar dom!
 
Vill ni veta något coolt? Min farmor har msn, haha! Hon sitter hemma hos sig och är uppkopplad på internet och chattar med pappsen min! Respekt till min farmor =)

Nej, nu är jag hungrig som en varg! Vad ska ni göra ikväll? =)

Go Blondinbella!

Ett inlägg publicerat igår, 19:30
Pär Olsson

Säga vad man vill om Blondinbella, men lyckas har hon allt! Hon tjänar miljoner, är framgångsrik och snacka om att ha lätt att få jobb när det väl kommer till kritan! Klockan 22.00 ikväll var hon med på svt 1 i programmet; Debatt, i direktsändning.
Jag ska småkika, är så nyfiken på att se hur hon är i verkligheten! Har bara sett direktsändningen från nyhetsmorgonen i söndags för några veckor sedan!
Jag tycker att hon är cool; hon vågar stå ut och framhäva sig själv och är inte rädd för att använda armbågaran om det behövs. Hon är heller inte rädd för att stå för sin åsikt och är inte skraj för att trampa på någons tår!
Man kan tycka vad man vill om hennes åsikter, men framgångsrik är hon!

Go Blondinbella!

Jag är en gottegris.

Hejhallå!

Nu är det lunchrast, å jag har precis ätit ett äpple för att jag var duktig nog att fylla i en utvärdering om hur skolmaten är här i skolan. Det är typ minusgrader i skolan, jag fryser som ett piggsvin! Jag förstår inte varför det är så fruktansvärt kallt, jamenar.. igår frös jag ju inte? Dom verkar har dragit ner på värmen under natten! Usch vad kyligt.

Om 15 minuter är det i allafall engelska efter det svenska & sist livskunskap. På livskunskapen får man ha fika med sig, (Det som jag alltid brukar glömma!) och jag har faktiskt med mig det för en gångs skull. Mumsie! Bulle å biskvi. Ja, jag är en gottegris =D Hihi.

Efter skolan så ska jag hem å ikväll så blir det kanske tjejkväll tillsammans med Helena och Erica! Det är vad det har varit prat om iaf! =) Det blir säkert en kik på let's dance, go Tony Rickardsson ;) Han är cool. Vad ska ni göra idag & på fredags kvälls-kvisten?

Lyllo min kuselin som började samtidigt som mig, men slutade en timme senare! LYLLOOOO. Jag vill också hem jö (:

KRAM!

Man kan ju inte hålla med alla!

Nu har jag gjort mig iordning och krypit ner i sängen! Såg klart på den första debatten där Blondinbella och Ebba von Sydow var med, sedan orkade jag inte se längre. Egentligen var den debatten alldeles för mycket den med, han ståuppkomikern & miljökvinnan fick min bägare att rinna över. De har uppenbarligen inte läst ett ord ur Blondinbellas eller Ebbas blogg. Vilket gjorde mig en smula påverkad, eftersom jag är så insatt i bloggvärlden och i deras bloggar!
Avundsjuka var bara förnamnet..

Nu är det hur som helst dags att sova för mig! Ska upp så tidigt om tjugo i sju, första lektionen är ensemble och sista livskunskap. Däremellan samhällskunskap, svenska och engelska. Det ska vi nog klara av! (; Får inte glömma att ta med fika till livskunskapen bara, för det glömmer jag alltid! Men jag har bestämt mig för att jag ska ändra på dessa glömskhet-fasoner! Och hittills har det väl gått.. bra?

Imorgon kanske det blir tjejkväll! Skulle vara lite roligt tycker jag! Det var ett tag sedan man träffade Helena & Erica! Saknar dem ju!

Men, time to sleep!
Kram på er, vi hörs imorgon! =)


Dagens dansbild



Dagens Dansbild är på Danny & Lauren från SYTYCD. Dom dansar ett moderns nummer koreograferat av Mia Micaels. På bilden gör Danny 8 pirruetter i rad, han är helt grym! Har ni sett det stycket? Kolla på det annars, här nedanför! Han är grym, och Lauren är så duktig. Tycker verkligen om denna dans med!

Som vanligt undrar jag; vad tycker ni om dagens dansbild och film? :)


Footloose på lördag!


Det ska blir riktigt kul, på lördag smäller det! Ja, jag pratar självklart inte om melodifestivalen utan om Footloose! Det ska blir riktigt roligt. Jag har sett fram emot det sedan i december då vi beställde biljetterna och som sagt så är det den andra gången jag ser musikalen! Ser verkligen fram emot det! 1000 kronor på ett år för att se samma musikal! Jiihaaa, men det är det värt!

Det kommer en sammanfattning om musikalen på söndag! Jag ser verkligen fram mot det, det ska bli så kul!
Biljetterna är ju redan slutsålda, även till extraföreställningarna! Så vi som har biljetter kan skratta oss lagom lyckliga! och det ska jag verkligen göra, längst fram i mitten på första parkett på lördag kväll! När jag är så nära Måns och Peter Johansson att jag skulle kunna nudda dom om jag ville!


Café Laté <3



Mums! För en stund sedan gjorde jag iordning en kaffe latte. En koffeinfri sådan, för att eftersom jag käkar några tabletter för bihålsinflammationen som annars skulle fördubbla (eller mer) effekten av koffeinet. Jag känner inte riktigt för att sitta och darra och känna hjärtat slå i 340 km/h. Så jag gjorde helt enkelt en koffeinfri, men det smakade lika mumsigt det!

Jag som danslärare.



PANIK.
Jag kollade just igenom min almenacka, och till min stora förvåning upptäckte jag att det är tänkt att jag och Åke ska ha danslektion på idrotten med klassen nästa vecka! Hjälp. Vi har ingen dans?! Opsie

Detta måste fixas, snarast möjligt! Å andra sidan så kan det omöjligt vara speciellt svårt eftersom det ska vara grundsteg, inte avancerad disco & teknik som vi går på.. 

MEN, Åke skriv till mig på msn, NU! ;p

Roligt samtal

Aluha!

Lite exotiskt sådär, men hej på er iallafall! Vädret är ju minst sagt exotiskt idag, men det är okej! Även fast jag helst vill ha sol! Nog om det!
Jag har precis kommit hem iallafall, hade en väldigt rolig sånglektion imorse med improvisation! askul. Det var tydligen någonting som skulle återkomma senare i tvåan, men det var kul iallafall. Att improvisera wailningar och improvisation utan ord till och utan blues komp. Så man fick sjunga lite solo =)
Påvägen hem från skolan läste jag City där Blondinbella var med (imponerad!) och när jag nästan var hemma fick jag ett jätte roligt samtal! Så jag är jätte glad. =)
Fick även 31 av 35 på svenskprovet jag gjorde förra fredagen! Ni vet det som jag pluggade så mycket på? Riktigt roligt!

Ja så jag har haft en bra dag! =) Har ni haft det bra?

Greys Anatomy



Sitter och tittar på Greys Anatomy nu! Tycker verkligen om den serien, det händer så mycket i den hela tiden! Och det blir inte som man har tänkt sig.. Jo, jag gillar den!
Ser ni på Grey's Anatomy?

Dagens dansbild



Dagens dansbild är på Sarah och Pasha från programmet SYTYCD. De dansar jazzdans i detta nummer, koreograferat av Jame Sparks tror jag. Det var ett ascoolt nummer, de använde kläderna (hängslena) i dansen. Riktigt tufft, nedan kan ni se filmen!
Jazzdans är en otroligt cool dansstil, det är roligt att dansa och det är mycket energi i det! Vet ni vad "jazzwalk" är? .. Vi körde det idag på dansen, asroligt steg! Jag tycker så mycket om alla våra danslärare! =)

Vad tycker ni om dansen och bilden? :)


Hemligt möte



Hejsan!
Nu är jag hemma, kom hem för någon timme sen men jag kände verkligen inte för att dyka ner i datorn det första jag gjorde när jag kom hem! But hey, now I'm here anyway!

Som tur var så hann jag att vara med på dansen imorse innan jag skulle iväg! Skönt att inte missa en danslektion, man kommer ju efter då, och det är inte speciellt roligt! När jag kom tillbaks från det jag skulle göra så fick jag komma in på lektionen ändå! Lunch, matte och engelska. Det gick bra, men trött var jag! Urladdning kallas det nog. Jag känner mig ungefär som katten på bilden, hoppas jag inte somnar i maten bara (;

Tack Emil!

Tack Emil, det var precis vad jag behövde höra! Tusen tack, jag blir så himla lycklig. Åh, TACK! :')

Åh, jag vet inte vad jag ska säga mer.. än just tack! :$


Dagens dansbild


Dagens dansbild är från förra säsongens SYTYCD Hidi och Travis som dansar ett modernt stycke som Mia Michaels koreograferat. Det är en av de absolut vackraste dansstycken som jag någonsin har sett! Det är så himla fint, koreografin och musiken gör dansstycket helt oförglömligt. Se dansstycket, och säg vad ni tycker om det och säg även vad ni tycker om bilden!


Jag älskar att sjunga!

Hejsan alla, förlåt för att jag inte uppdaterade imorse eller på lunchrasten! Jag hann helt enkelt inte, förlåt mig (a)

Ja, dagen började med idrott. Något bollspel, minns inte vad det kallades men det var någon specialare! Efter det hämtade jag Johan på tunnelbanestationen tillsammans med Molly och efter det så var det dags med sång.

På nästan 1½ h sjöng alla upp, och jag var sist ut!
Jag är faktiskt ganska nöjd. För en gångs skull! (a) Jag körde låten en gång och efter det så sa min sånglärare att jag skulle våga gå fram och ta kontakt med publiken, gå fram mot en enkild individ och bara titta dem i ögonen och sjunga till dem!
Det var riktigt läskigt, men det gick nog bra! Rösten bar på ett helt annat sätt än vad jag har känt innan och vad underbart det var att få uttrycka känslorna i låten! Jag säger bara det, jag älskar att stå på scen! Men shit vad nervös jag var innan! Jag visste inte vart jag skulle göra av mig själv ;P jag var så fruktansvärt nervös att jag trodde att jag ärligt talat skulle tuppa av. Och jag kände även det när jag sjöng, att det darrade. Men det var såå kul. Hihi, och man bli så glad när man får komplimanger (: Det får en att våga lite mer! Hihi. :D

Efter det var det lunch, teater och dans kvar. Dansen gick verkligen åt skogen idag! All energi försvann efter sången så det var svårt att ladda upp batterierna igen! Piruetterna blev som hösäcksbalar som tumlade runt och alla pliéer såg ut som om jag skulle skita ner mig! Nej, det gick inte alls bra ;p

Oj vad långt inlägg det blev! :)

Vad har ni gjort idag?

TÄVLING!!

image281
KLICKA! på bilden ovan.. Den tar dig till designsidan!
image282

Update: TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG KLOCKAN 18.00!

5 dagar kvar till Footloose

På lördag smäller det! Då är det Footloose för mig andra gången, och shit vad jag längtar! Jag vet inte hur jag ska klara mig utan den ;p haha! Det är verkligen den BÄSTA musikalen som jag har sett! Jag vill ha musiken till musikalen och ha den på film! Jag är förälskad i den, så är det bara! Den är brilliant. Och visst spelar det stor roll att Måns Zelmerlöw och Peter Johansson är med i den! Det är ingenting jag förnekar. Men det är verkligen den absolut BÄSTA musikal jag någonsin har sett, och visserligen den första jag har sett live.

Ni kommer få stå ut med massa skriverier om den den närmsta tiden tror jag ;) hihi. Jag hoppas att någon av mina kära syskon å kusin vill stanna kvar efteråt, för jag vill ha autografer! Jag lovar, jag är helt tokig i den musikalen. Jag älskar den, jag är kär i den! Haha, vilket fån jag är! Men det skiter jag i :D

Har ni sett den eller ska ni se den?!
Om inte..
SE DEN, det är ett måste.


Dagens dansbild


Efter en dag fylld med i stort sett bara dans så är Dagens dansbild från det Amerikanska succé programmet SYTYVCD och är på Anya och Danny som dansar modern dans - vilket är min favoritdans! Riktigt fint var det stycket! Vad tycker ni om bilden?

Dagens dansbild


Efter en dag fylld med i stort sett bara dans så är Dagens dansbild från det Amerikanska succé programmet SYTYVCD och är på Anya och Danny som dansar modern dans - vilket är min favoritdans! Riktigt fint var det stycket! Vad tycker ni om bilden?

Klantarsel!

Aluha everybody!

Har lunchrast nu! Är så trött att jag håller på att somna, snark ;p har haft en super rolig förmiddag med dans och teater! Nu jobbar vi lite med dansen tills imorgon som man ska blanda om alla 8or så de kommer i en salig blandning. Måste göra det tills imorgon! 7 åttor i olika ordning, hm.. Kräver lite pyssel =)
Nu har vi matte & duktiga jag har glömt skåpnyckeln där matteböckerna, miniräknaren och allt ligger i. Så jag har bara pennor! Bra? Nej. Klantarsel säger jag ;p

Efter skolan är det som sagt dans på dansskolan, så jag kommer hem sent! Buhu, är hemma om typ 6 timmar! SNYFT, jag som e så trött. Men men,

vad ska ni göra idag? :)

Goodniight!

Godnatt bloggen! Ska sova nu, upp sju imorgon.. inte det roligaste direkt, men dagen börjar ju med det bästa som finns.. nämligen dans! Löv it. Så det blir kul.
Direkt efter skolan bär det av mot dansskolan, så jag bloggar någongång på kvällen imorgon! Men deppa inte för det! Jag lovar att jag slänger in ett eller två inlägg i skolan också! Får hoppas att jag har något intressant att säga, annars blir det sjutusen inlägg på kvällen sen (;

Hoppas ni mår finemang! Jag mår mycket bättre än vad jag har gjort på länge, även fast magen gör ont och de känns som om någon knivstyckar magsäcken (haha ja faktiskt!) Men det är okej, GODNATT!

The perfect man

FÖRSENAT INLÄGG. publicerad 21.30

Sitter här och har precis käkat en apelsin, The perfect man är på tv och jag sitter och tittar lite då och då! Den är så mysig tycker jag, typisk tjejfilm! Har ni sett den? Ser ni på den nu?

Idag har jag gått upp vid 11, käkat frukost och bara tagit det lugnt innan jag åkte iväg på dansen klockan halv tre. Kom hem igen tre timmar senare, missade bussen jag egentligen skulle ta! Morr.. Hursomhelst så käkade jag när jag kom hem och sen så har jag bara tagit det lugnt.

Det är lustigt för att jag har absolut ingen läxa, men det känns som om jag sitter och slösar bort tiden när jag inte gör någonting! Men jag har ju ingenting att göra ens en gång, så varför känner jag mig stressad? Ja, jag kan inte komma på någon anledning iallafall..

Har ni mycket att göra? Är ni stressade?

BLOGGDESIGN

Jag har precis hjälpt Madelene  med henne design! Vill du också ha hjälp? Klicka in på Madelenes blogg och titta hur det kan bli! Och hör av dig om du är intresserad! :)

Dagens dansbild


Även söndagens dansbild är från SYTYCD. Vilket kanske inte förvånar! Denna bild är på Danny & Lauren som dansar. Minns tyvärr inte dansstilen, men jag tror att det är salsa eller liknande! Fin bild tycker jag! Det är så vackert att man kan uttrycka så mycket känslor i dans, denna bild utstrålar kärlek bla. (; Vad tycker ni om bilden? Och vad tycker ni att den utstrålar?

Bloggdesignen!

Ni glömmer väl inte att tävla om designen i bloggen? Det kan ni göra här! Är det färre än 4 med så får dessa fyra varsin egen ny designad header, så om ni vill ha en ny så tävla!
Det kommer upp en ny design snart, redan i nästa vecka! :) Så håll utkik och tävla gärna i den pågående designtävlingen! Är ni sugen på en ny design?


Jag ska även börja ta in beställningar på designer, så om ni har någon idee på en design ni skulle vilja ha, så hör jätte gärna av er till [email protected]!

Dagens dansbild


Lördagens dansbild är även den (surprise,surprise) från SYTYCD! Det är Lacey och Neil som i finalen dansar Lindyhop! Ett skitcoolt nummer och dom var jätte duktiga. För er som inte vet vad Lindyhop är så är det en pardans, med mycket akrobatik och volter. Mycket benstyrka behövs och mod. Riktigt coolt, men jag tror att den kan vara riktigt läskig också. Speciellt om man är tjej, eftersom det är dem som främst får göra akrobatik. Men det är riktigt kul att titta på!

Har ni sett lindyhop, vet ni vad det är? Vad tycker ni om lördagens dansbild?

Dans

Godmorgon allihopa!

Sitter och försöker leta efter någon bra bild på hur jag vill att mitt hår ska se ut, svårt att hitta om man liksom redan vet hur man ser ut! Klockan tre ska jag vara på dansskolan å dansa lite.
Det funkade inte att ladda in den där himla filmen igår! men jag ska försöka ladda in den ;)

Men vad ska ni göra idag? Det kommer fler uppdateringar senare, I promise :)

Krångel...

Sitter här och försöker ladda upp ett dansklipp på mig från idag. Det går tyvärr inte speciellt bra :(
Ska försöka göra det på en annan dator nu (; VAD GÖR NI ? =)

Halleluja vi slipper Ola!

Haha, jag klarar verkligen inte av killen! Han är så plastig! (a)
Jag tyckte ärligt talat inte om någon som var med i andra chansen ikväll, satt och höll för öronen eller skrattade mesta dels av tiden, haha! Och tänk att inte Jonson och Häggqvist gick vidare till semifinal ens! Haha, det hade dom nog inte räknat med.
MEN, till finalen håller jag på Charlotte Pirelli, Sanna Nielsen & Linda Bengtzing! Girl Power!

Hur som helst, vad tycker ni om kvällens andra chansen?


Rachel Bilson visar stilen

Jag tror att hon är en ny inspirationskälla i klädväg för mig, iförsig så klär jag mig redan ganska likt henne. Men jag tycker verkligen att hon klär sig så grymt snyggt! Vad tycker ni om Rachels stil? Jag älskar den, kolla vad snyggt!

Rachel Bilson visar stilen

Jag tror att hon är en ny inspirationskälla i klädväg för mig, iförsig så klär jag mig redan ganska likt henne. Men jag tycker verkligen att hon klär sig så grymt snyggt! Vad tycker ni om Rachels stil? Jag älskar den, kolla vad snyggt!

Dansträning

Godmorgon!

Nu ska jag snart åka iväg på träning. Kommer nog hem runt halv fem, fem igen! :) Så jag kommer inte att kunna uppdatera på ett tag (tråkigt nog)! Men vad ska ni göra idag?
Själv ska man som sagt träna och sedan blir det ju Melodifestivalen andra chansen ikväll. Jag ska ta det lugnt helt enkelt.. Nu måste jag göra mig iordning! :)

Än så länge är ingen med & tävlar om designen, lite tråkigt. Men jag ska försöka en lite bättre kanske, så kanske fler vill vara med. Hur som helst, om ni vill ha en ny design så tävla vettja! :)

Kram på er!

Designtävling

image279




KLICKA PÅ PÅ DEN ÖVRE BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL DESIGNEN!

Tävlingen avslutas när tillräckligt med bidrag kommit in, så kom igen nu (;


VINNAREN är ADRIANA GRATTIS!

Designtävling

God natt allihopa. Nu tänkte jag sova! ja, redan (;
Imorgon kommer den första designtävlingen i bloggen. Jag lär mig fortfarande programmet, så det kan bli mer avancerat när man blir duktig på det! (måste nämnas), men jag tänkte att ni skulle få vara med och tycka och tänka lite hur det ska se ut. Nu har jag iallafall gjort en redan, och ni kan se den här. Vad tycker ni?

Imorgon kommer tävlingsreglerna upp, vilket innebär att ni inte kan tävla ännu! Men imorgon kommer ni att kunna tävla, reglerna och tävlingen sätts igång innan två!

Men jag behöver respons, vad tycker ni? Kommer ni tävla om designen? Är det något jag ska lägga till? Något jag ska tänka mer på?
Denna är ju en mer tjejig design, men jag lovar att göra killiga också ;) Det är riktigt kul detta! Så svara nu, kommer ni tävla om bloggdesignerna?

image279

Dagens dansbild

Image and video hosting by TinyPic
Dagens dansbild är också den från SYTYCD! Det är Neil och Lauren som dansar Jazz och gör ett jätte coolt nummer som gestaltar en galen snubbe som jagar en flicka, eller också en ängel. Riktigt coolt och dom lyckades verkligen lyfta fram Neils "galenhet" i denna dansen! Jag tyckte jätte mycker om den dansen. Vad tycks om bilden? =)

Troschock!



Stackars Tina, vilken bild dom har lagt in på henne på hemsidan! Alla andra bilder är på ansiktena på de övriga deltagarna, och på henne så visar dom denna! Vad elakt! 
Det kommer säkert stå troschock överallt i tidningarna imorgon :p Men hon är duktig ändå! =) Såg ni det?

Rachel Bilsons lugg på mig?

Image and video hosting by TinyPic
Jag tycker att Rachel passar så himla bra i lugg! Frågan är om den skulle passa lika bra på mig?
Jag fick nämligen en komplimang om att mitt hår var likt Rachels, så vad tycker ni? Tror ni att det skulle passa på mig? :)

Let's dance

Image and video hosting by TinyPic
Nu är det ju Let's dance på tv4! Ser ni på det? Mina favoriter är nog Danny & Malin och Tina & Tobias. Jag tror nog att det är dem som jag vill se i final. Har ni någon favorit? Vilka vill ni se i final? :)

Torsdagens dansbild

Image and video hosting by TinyPic
Torsdagens dansbild är från SYTYCD på Jamie och Hook. De gör ett jättefint modernt dansnummer i tävlingen. Det var ett riktigt fint nummer som handlade om en flicka och en gubbe. Flickan hjälpte gubben och ta sig fram, det var hur som helst ett jätte fint nummer! :) Vad tycker du om bilden?

Dålig uppdatering, förlåt!

Hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag har inte varit hemma alls!
Var hos carrosen & idisen ett tag direkt efter skolan och så har jag precis kommit hem nu, förlåt för den extremt dåliga uppdateringen!

Jag lovar att skriva mer under kvällen! Men har ni haft en bra dag? :)
KRAM!

Good night sweetheart, good night!

Nu ska jag krypa till kojs, är tröttis. Å ska upp kvart över åtta! Hoppas ni har haft en superfin dag allihopa! :) imorgon väntar svenskaprov.


KRAM!


Lite sommarplaner!

Jag och los Älg har gjort upp lite sommarplaner redan! Vi ska nämligen ut till hennes land (om vi får bestämma) som vi har sagt att vi ska göra typ sedan vi gick i fyran-femman. Så det kanske är dags nu? sex år senare? ;p hoppas verkligen det, det skulle bli askul.

Å så ska vi bada, sola å skutta runt! Å bara ha så roligt som det bara går! Ellerhur Millis? =)

Hoppas det blir en superdupersommar, med mycket värme och sol! Även om man ofta brukar ha för höga förväntningar å sen går allt åt pipsvängen ändå ;p men jag hoppas, hoppas! Längtar tills man är sådär brun å går med vinden i håret vid strandkanten, eller käkar en glass i värmen! Det är helt oslagbart! :)

Har ni några sommarplaner än? Ska ni sommarjobba kanske? Resa utomlands?

image269
Världens bästa Millis gästbloggar på min dator (;


Dagens dansbild

image268

Dagens bild är även den tagen från filmen Step up och är från slut-numret när de har satt upp en hel dansföreställning. Riktigt bra, jag tycker om den filmen =)

Detta lyft är riktigt coolt, vad tycker ni om det?
Vad tycker ni om bilden?

Nu är det verkligen vår!

image266Hejsanhoppsan!

Nu är jag hemma. Det blev ingen simning, bihålsinflammationen talade sitt främmande språk och bad mig att inte bada! aj vad ont det gör. Så ja, det blir plugg istället. Kom hem för en halvtimme sen och nu ska jag dra fram böckerna, eller ja de tusentals pappers arken som jag ska kunna! Jag vet nu iallafall lite bättre vad jag ska kunna till imorgon.

Först ska jag slänga i mig en liten macka som blir min lunch, åt bara ett äpple. Så nu blir det mellislunch med kusin å syster!

När jag gick hem från tunnelbanan så var det såå underbart varmt, behövde inte stänga jackan å det var nästan så man blev lite för varm. Helt underbart bäst! Och det bästa vårtecknet var också att dom sopade bort gruset från gatorna! Då tycker jag att man kan säga att det är vår :) Jag hoppas den stannar bara ;) Tycker inte ni det?

Nej, nu väntar mackan. Den ser god ut (;

Har ni haft en bra dag? :)

Kallsup & bihålsinflammation

Sitter i skolan å har lunchrast, har precis smällt i mig ett äpple och några apelsinklyftor. Mumsi =D

Jag känner mig såå taggad för att hoppa ner i en iskall bassäng och frysa ihjäl! Samtidigt som jag har bihålsinflammation! Jag är ju körd om jag får en kallsup! Ja, vi får väl se.. /; vet inte hur det ska gå.
Ska simma typ någon gång efter 2 till typ 4. Jippie, så jag kommer hem runt 5. Och då ska jag plugga svenska! Språkhistoria för hela slanten! Å det ska bli så roligt ;p

Fick tillbaks matteprovet också, JAG HADE LÄST FEL PÅ EN JÄKLA FRÅGA OCH SKRIVIT AREAN ISTÄLLET  FÖR OMKRETSEN, AAAHHH. SÅ JAG FICK INTE DE TVÅ POÄNGEN FAST JAG KAN DOM! 1 JÄKLA POÄNG FRÅN VG..
Ja, jag kan det ju iallafall..... Så det är något att glädja sig åt och sedan läsa RÄTT på nationella, för då kan jag visa att jag kan.. :p Nu har jag iallafall dampat av mig lite, hihi (a) nu känns det bättre..

Imorgon är det iallafall fredag, choklad å glass väntar på mig! Mumsie =D

Vad ska ni göra idag? :)

IRRITERANDE!

Sitter i skolan å har lunchrast, har precis smällt i mig ett äpple och några apelsinklyftor. Mumsi =D

Jag känner mig såå taggad för att hoppa ner i en iskall bassäng och frys ihjäl! Samtidigt som jag har bihålsinflammation! Jag är ju körd om jag får en kallsup! Ja, vi får väl se.. /; vet inte hur det ska gå.
Simma typ någon gång efter 2 till typ 4. Jippie, så jag kommer hem runt 5. Och då ska jag plugga svenska! Språkhistoria för hela slanten! Å det ska bli så roligt ;p

Fick tillbaks matteprovet också, JAG HADE LÄST FEL PÅ EN JÄKLA FRÅGA OCH SKRIVIT AREAN ISTÄLLET  FÖR OMKRETSEN, AAAHHH. SÅ JAG FICK INTE DE TVÅ POÄNGEN FAST JAG KAN DOM! 1 JÄKLA POÄNG FRÅN VG..
Ja, jag kan det ju iallafall..... Så det är något att glädja sig åt och sedan läsa RÄTT på nationella, för då kan jag visa att jag kan.. Nu har jag iallafall dampat av mig lite, hihi (a) nu känns det bättre..

Imorgon är det iallafall fredag, choklad å glass väntar på mig! Mumsie =D

Vad ska ni göra idag? :)

Dagens dansbild

image264

Dagens dansbild är även den från SYTYCD och är på vinnaren Sabra och på hennes parkompis Dominic. De dansar contemporary (modern dans)! Min favorit dans :)

Vad tycker ni om bilden? Har ni någon favorit dansstil?

Simhallen imorgon

Imorgon ska vår klass tydligen simma på resurstiden. Vilket innebär att jag typ slutar klockan fyra! Usch. Hur som helst så ska vi simma i 20 minuter och se hur långt vi kommer. Mhm, får se hur många meter det blir, haha. ;p

Sitter och försöker lära mig alla de olika språkfamiljerna som finns, nämligen afrikanska språk, turkiska, Indoeuropeiska, semitiska språk, sino-tibetanska språk, Indian språk, Finskugriska språk och Japanska. Sen finns det massa små familjer i varje familj. åh, det är en enda stor blubb alltihopa! Intressant va? ;P

Har ni roligare än mig? Vad gör ni? PIGGA UPP MIG, jag behöver plugg-motivation ;p

Converse & Matteprov

FÖRSENAT INLÄGG skulle varit publicerat 17:40


Det blev converse idag, hihi mys. Älskar verkligen tygskor & speciellt converse!
Har precis varit å handlat lite med pappsen min och snart är det förhoppningsvis mat! Är hungrig som ett djur, idag igen. ;p Matteprovet idag gick nog helt okej, tyckte att G frågorna var jätte lätta, men jag kan ju ha blankat ut helt och gjort helt fel ;p Så jag vill inte ta ut något i förskott! Dock va VG & MVG uppgiften krånglig som attans! Men men.

På fredag är det svensk prov, så det ska jag plugga på efter maten. Och klockan åtta (eller nio? hjärnsläpp..) så är det ju Greys =D

Det var något mer jag skulle skriva! Men jag har glömt det, haha. vad irriterande! Jag hade ju jätte mycket att skriva :P Glömde asmkt. Jaja, det kommer väl igen sen hoppas jag :)

Vad har ni gjort idag? =D

Converse i solskenet <3

Godmorgon bloggen!

Håller på att göra mig iordning, Kulturhistoria klockan 11! Sedan lunch, matte och engelska. Måste skriva ut svenskprovet också, hm.. får göra det på rasten!
Sen ska jag iallafall hem och plugga fem kilo svenskaprov! Jag vet inte ens vad det är jag ska kunna ;p men det är språkhistoria som jag läst tidigare i nian, så det ska väl gå ganska bra ändå? Fast man ska aldrig säga aldrig, höh :P

Idag skiner ju solen ute! =) Gu så underbart! Tror att jag ska använda mina converse idag, för första gången! Men skinnjackan blir det inte! Jag fryser på tok för mycket ;p

Vad ska ni göra idag? =)
KRAM, ha en bra dag alla!


På torsdag blir det sol!



Ja, dagen idag blev bra ändå! Trotts att jag var tvungen att plugga massa! :) Det var en slapp dag, men det behövs ju också! Eller.. ja, det var en slapp dag tills jag kom hem ;p då började ju plugget! Så, imorgon är det matteproooov. Wish me luck!

Hade ju en timmes idrott imorse mellan halv nio och halv tio, tre timmars håltimme (men jag fick en sånglektion på köpet) och så hade vi en timmes teater. Då jag fick reda på mitt betyg i scenisk gestaltning! Blev asglad! Och så lallade vi runt inne i teatersalen och bara dummade oss! Haha, shit. Tänk om folk i andra klasser skulle se oss? ;) Dom skulle nog bli rädda och springa därifrån. Haha! Kul var det iallafall :)

Jag längtar tills på torsdag! För på torsdag ska det bli sol och 7 grader ute. Enligt metreologerna då, dom har ju alltid fel. Hah! Nej, men typ 99,46% av alla fall så har dom fel. ;p Hoppas att dom har fel nu med, så man får ännu varmare väder. JAG VILL HA SKINNJACKAN! Jag fryser ju så galet om jag skulle ha den med sånt väder det var idag! ;p Frys-nisse. Det är jag de!

Men så, långt inlägg. Undrar om någon orkar läsa ;p Släng ett avtryck (kommentar) då vettja, alltid kul att veta :) Men kram på er, och tack för att ni läser min blogg alla underbara! =)

Drömörhängen!

Örhängen 01 - Nelda

Titta! Det är nästan exakt sånnahär örhängen som jag vill ha! Dessa är dock bara 5 cm, jag skulle vilja ha större.. typ 7-9 cm. (hihi) Jag älskar stora örhängen! Men det är precis så som jag vill att örghängena ska vara! Runda med "kristaller" i!
Dessa örhängen kommer från bags and fashion och kostar 129 kronor!

Gossip Girl



Serena & Dan är söta tillsammans tycker jag! Och Gossip Girl gillar jag bara mer och mer för varje avsnitt jag ser :) Älska. Vad tycker ni om Gossip Girl?

Dagens dansbild

image263
Dagens dansbild är från SYTYCD och är på Lacey och Sabra från finalen förra året. De är en rävmamma och ett rävbarn och dansar jazz. Jag tyckte att den dansen var jätte fin! Jag har lagt ut den på bloggen tidigare, så det är bara att leta under kategorin dans, så ska den finnas där. Bilden kanske inte ser så mycket ut, men vad tycker ni? :)

Kaffe latte mocca

Usch vad gott med kaffe latte! Och jag tycker om smaksatt latte också! Choklad, mocca eller vanilj! Har inte smakat kola, men det är säkert gott! ;) Blev så sugen på det! Synd att man har en känslig mage ;(
Tycker ni om latte? =)


Hungrig som en varg!

Usch vad jag är hungrig! Men till middag ska vi äta en av mina favoriträtter, lax! Jag är så hungrig att jag smäller av!

Jag har faktiskt suttit och pluggat tills nu, jobbigt. De va en del saker som jag inte har något minne av att vi hade gått igenom ens.. iförsig så har vi kanske inte det heller! .. Men, imorgon är det i vilket fall som helst prov. Det blir skönt med sovmorgon, börjar klockan 11 imorgon! Och så slutar man visserligen klockan 15.15 efter att ha haft 1 h 15 minuters engelska. Men det är roligt med engelska! :)

Ikväll är det ju Gossip Girl och House också! Jag ska försöka hinna med att titta på det! Jag har nämligen inte sett förra veckans avsnitt, men jag ska nog försöka göra det innan det ikväll. Matten får vila en stund, behöver nog det. Å så får jag sitta och göra det i pauserna.

Kramkram! (:

Geometri sucks!

Imorgon är det matteprov, vilket innebär att jag ska plugga idag. Så nu ska jag pluggeliplugga en aning! Jiiihaaaa.

Vad ska ni göra denna uunderbara vårdag?


Det ser väl kul ut?

Ashlee Simpson goes rödtott!



Som ni vet så är Ashlee Simpson, eller ja. VAR, en förebild för mig! Hittade en bild på henne idag. Hon byter hårfärg lika ofta som hon byter kläder! Mygod. ;p Denna gång är det en röd hårfärg..
Vad tycker ni om Ashlees nya hårfärg?

Peter och Ashlee är däremot söta tillsammans, även om jag inte tycker att Ashlees leende ser så naturligt ut ;p


Vårkänslor

Åh vad underart. Solen skiner ute, och värmer faktiskt när man spatserar gatorna fram! Jag har faktiskt hittat många olika vårtecken bara på den korta biten jag gick från tunnelbanan och hem! Ja vårkänslorna börjar verkligen krypa sig på med raskande steg!

Vårtecken:
* Solen har börjat värma (som jag redan har konstaterat)
* Fåglarna kvittrar
* Buskar och träd har börjat knoppa!
* Ganska torrt på asfalten
* Inte idag, men för en vecka sedan såg jag de första snödropparna (blommorna)!

Helt underbart! Har ni sett några vårtecken än? Något som inte står med kanske? =)


Håltimmar är överskattade

Sitter å har håltimme! Jag tror inte att ni skulle uppskatta håltimmar om ni hade 5 h i veckan och inte hade något att göra ;P
Jag har precis haft sånglektion! Sista sånglektionen med denna låt, egentligen skulle inte jag ha haft sånglektion idag men my friendie var sjukis. Så jag har haft 3 sånglektioner, höhö.

Om 45 minuter börjar teatern, å då får man reda på hur det gick på monologen som vi framförde. Ni vet den som jag glömde bort en mening på och replikerna hoppade lite? Fast det var ju ingen som märkte.. som tur va! =)

Efter det ska jag åka hem, ingen dans idag nämligen :( Snyft. Vill ha dans! vill komma igång igen. Jaja, hursomhelst så vet ju jag vad jag ska spendera dagen med ;P Matteboken. Jag har en dejt med matteboken resten av eftermiddagen, jag måste kunna matten tills imorgon då det är prov!

Vad ska ni göra idag? :)


Godnatt!

Time to sleep. Är trött om en bäver! Hoppas ni mår underbart bra!

Har ni haft en bra dag? =) Vi hörs imorgon, kram!

Premiär - SYTYCD!

image261
Den 24 mars drar succé programmet So You Think You Can Dance
igång på kanal 5. Programmet har nämnts otaliga gånger I min blogg,
och jag har nämnt åtskilliga gånger att det är mitt absoluta

favorit program!

Därför lovar jag er att när detta program igång ska jag ta reda på allt
jag någonsin kan och ni ska få bästa möjliga uppdatering om

programmet.

Jag kommer att betygssätta dansarna utifrån mitt eget tycke efter varje
direktsändning, ge er smaskiga detaljer, information om träningarna

och allt jag någonsin kan komma på och ta reda på!

Detta är förhoppningsvis en sak som blir unik för min blogg. Som inte
alla gör likadant. Vilket jag kommer att märka om någon gör.. ;)
Jag ska åtminstone försöka göra det till ett bra koncept. Så det blir

unikt :)


Hoppas att det är uppskattat!

Jag är så nyfiken på de 24 dansarna som kommer att väljas ut att jag spricker!

Kommer ni följa programmet? Vad tycker ni om mitt påhitt?


Dagens dansbild

image252

Den första och Dagens dansbild är på Channing Tatum och bilden är från filmen Step up!
Så jäkla ballt med killar som kan dansa! Vilket hopp han gör (;

Någon av er som dansar?
Vad tycker ni om bilden?

Bröderna schulman



Vad har dom för rätt egentligen att trycka ner alla andra kända bloggare/människor/artister? Visserligen har alla rätt till sin egen åsikt, men jag förstår fortfarande inte hur de kan ha mage till att skriva exempelvis så som de har gjort om Kenza! Man blir riktigt förbannad och jag förstår varför Kenza inte orkar mer.

Patetiskt..
ja, det är enligt mig bara förnamnet!

Vårdcentralen

Kom precis hem från vårdcentralen jag! Har ätit lite lunch (nudlar!) och ska nu sätta tänderna i berget av plugg som väntar.
Sitter och dricker lite proviva som energi till plugget, och snart kommer my dear sister hem som har varit å hälsat på hos en annan syster, tihi. Och ikväll tittar kusinen förbi, mysigt.
Tänk, det är bara 12 dagar kvar till Footloose! Jag längtar verkligen. Kan inte säga det tillräckligt många gånger (;

Och vet ni? Jag ska starta upp den ny sak här på bloggen. Dagens dansbild! =D Bilder på dansare i olika nummer som jag lägger ut här, och så får ni säga vad ni tycker om dem.
Hur låter det? =D

Den första kommer upp om inte så lång tid, men nu måste jag verkligen plugga!
KRAM!

Besöksrekord!

image251Usch vad less jag blev när jag kollade ut genom fönstret! SNÖ! Urk. Å himlen e trist grå och det är slabbigt ute, jippie! Jag som ville börja använda skinnjackan, ja det får väl vänta då!
Men vet ni vad som gör mig glad in this dark ;p? Det var ett så grymt besöksrekord igår!
Och det måste jag tacka alla er för, ni som har kollat in min blogg. Tack =) hihi.

Massa kramar på er! Nu måste jag faktiskt göra mig iordning :D














Godmorgon

Godermorgon!

Springer fram å tillbaks från datorn nu jag! Ska slänga på mig och ner kläder i väskan! Börjar om exakt en timme. Muhaha. Jag är pigg iallafall, vilket är ett stort plus eftersom jag i stort sett inte sovit någonting eftersom de va extremt svårt att somna ;p stressiga jag liksom!

Ja dans nu först som sagt. Och idag blir det nog en mjukisbyx-dag, det känns så =) jag lovar att uppdatera i skolan en gång till också ;p

Vad ska ni göra idag allihop? :)))


Frågestund


Jag har fått så många jätte bra frågor! Det är så svårt att svara på alla via kommentarer så jag tänkte att om ni har några frågor om mig, så varför inte ställa dom nu?  Brainstorma nu och fråga vad ni vill :) Så försöker jag svara på alla så gott jag kan!

Vem är jag?
Glad och sprallig tjej som älskar att dansa. Går i musikalklass på gymnasiet, vilket passar mig perfekt eftersom jag älskar alla tre "grenar" som man håller på med. Jag tycker inte om att sitta still och jag älskar Ben & Jerrys glass. Hah, ja fråga på nu! :) Så svarar jag sedan!

Lejonkungen

Känn en doft av kärleken! Hihi. Älska! Barndomsminnen!


Calaisa - If i Could


Jag tyckte att den var lite fin! Vad tyckte ni om den igår på melodifestivalen?

Footloose om 13 dagar!

JA! DET ÄR BARA 13 DAGAR KVAR TILL FOOTLOOSE! Nackdelen är att det tydligen är på Melodifestivalen finalen ;) haha, lite illa. Men jag ser femtusengånger hellre Footloose. Aldrig att jag skulle ställa in! ;)


Har ni sett Footloose? Ska ni se den? Vad tyckte ni? :)


Gossip Girl eller OC?

Vilken serie är bäst? Vad tycker du om Gossip Girl, är det en dålig kopia av OC eller är den strålande bra? Var OC bätter än Gossip Girl?



Rachel Bilson eller Mischa Barton?

Vem är eran favorit av föredetta OC tjejerna? Jag gillar nog Mischa Barton bäst, fast på senare tid har Rachel Bilson bara växt i mina ögon. image249

Perfekt sommarfrukost!

Den perfekta sommarfrukosten, som jag kan äta hur mycket som helst av (ja nästan iallafall)! Är rostat bröd med lite smör och jordgubbar på! Det är så underbart gott och smakar så fantastiskt somrigt att man svävar på moln! Ja, jag älskar det helt enkelt! :) Testa det! It's delicious!

Har ni ätit det någongång?


Allt går med Kaffe!

Nu har jag gjort iordning en kaffe latte! Nu ska jag sätta mig in i pluggets värld. Med en kaffe latte går det mesta ;) Skönt med en liten koffein kick så man orkar koncentrera sig! .. speciellt när huvudet värker i största allmänhet också! :)

Gillar ni kaffe? Eller föredrar ni te? Eller inget av de?




Dans är livet

image247

Ett ascoolt nummer ifrån SYTYCD med Neil och Lauren! Neil vad favoritkillen i förra säsongen, så jäklarns bra (;

Har någon av er sett det So you think you can dance..? :)

Jag vill klippa mig!

Hihi, ja det vill jag. Jag är trött på min så kallade "lugg" som numera är ner till käkbenen! Haha. Jag vill ha lugg igen, uppklippt och bara klippa topparna! Jag diggar denna lugg (Elin Klings tror jag)! Fast jag vill inte ha en som är lika symetrisk. Tror inte att jag skulle passa i den heller ;)  Gillar Ashleys lugg också!

Har ni något tips på fina frisyrer?

image96

Let's dance

Favoriterna i fredags var nog Tony & Annica och Tina & Tobias även Linda & Daniel! Jag tyckte det var sjukt dåligt att Linda och Daniel åkte ut. Jag förstår inte varför alla säger att hon är så stel? /; Aja, vem tyckte ni var bäst?


Inspelning av dansen

Godmorgon på er! Shiiit vad högt upp jag ligger på listan, allt tack vare er! Fy vad glad jag blir. tusentack :)

Själv åt man frukost nyss, och nu väntar plugg på mig! Kan inte säga att jag längtar ;p men det är bara att kasta sig in i det.. prov på onsdag och torsdag! Imorgon blir det träning för första gången på två veckor, ska bli skönt att röra sig! Vi ska filma en av alla danser imorgon, första lektionen! Ska bli riktigt kul (;
Sedan kommer ju skoldagen att rulla på som vanligt, och efter skolan så har jag ju dans igen på dansskolan. =D I lööv it.

Vad ska ni göra idag? =D

Jag vill sova meeera!

Godnatt på er då! Nu ska jag gå och sova. Vill inte att det ska vara söndag imorgon, jag vill inte gå till skolan på måndag! Det här lovet har varit för kort! Jag vill sova meeera! Åh. Jag längtar redan till påsklovet :)
Fast, jag längtar verkligen till danslektionerna, sång och teaterlektionerna! Ska bli så kul att komma tillbaks igen. Fast, å andra sidan så mår jag ju fortfarande inte super. Det är fortfarande bihålorna som krånglar, och det är inte speciellt skönt eller roligt. Känns en aning jobbigt.. eftersom allt jag gör i skolan är så fysiskt krävande! Vilket jag absolut älskar annars, när jag inte är sjuk /;

Hursom så imorgon ska jag skriva klart en ansökan samt plugga matte och svenska! Så imorgon blir det en pluggdag utan dess like ;) Hoppas att jag inte har glömt bort något som jag måste plugga på!

Ska ni göra någonting kul imorgondag? =) Eller ska ni också plugga? Söndag är ju en klassisk pluggdag. Iallafall för mig!

Men godnatt kram på er! Sov sött.

So you think you can dance..?

Gillar det här klippet, det är så fint. Detta är också från So you think you can dance (hör och häpna). Det är hiphop, ett bevis på att hiphop inte behöver vara groovy och hårt. Titta bara, såå fint!


Jordgubbar eller hallon?

Vilket är godast? Jordgubbar eller hallon..? =)



vs.


Luuk lyckades ju riktigt bra!

Ja, han var ju duktig faktiskt! Han hade ju lärt sig en koreografi, imponerande. =D

Dansen i pausen, när dansarna gestaltade vatten var lika långtråkigt som vanligt. Varför kan dom inte göra mer action i det? och välja typ att gestalta känslor istället? Hur mycket coolare är inte det? och hur mycket mer får man inte ut av det? Kommer jag där som bara har dansat i ett år, förlåt! haha.

Vad tycker ni om dansunderhållningen på Melodifestivalen? Hur tycker ni att Luuk skötte sig? ;)


Björn Gustavsson är full!



Här är det otrooooligt roliga klippet på Björn Gustavsson från ikväll när han spelar full. Haha, asroligt! :D

Isn't he lovely? Visst e han underbar? =D

The Jacket

Shit vad bra den var, väldigt speciell och annorlunda! Har ni sett den?


Choklad eller glass?

Vad tycker ni mest om, choklad eller glass? Jag kan inte välja! ;) FAST! ska jag välja mellan en Ben och jerrys glass och choklad. Är det ingen tvekan! För Ben & Jerrys tar ALLT godis, MED STORM. Det är det absolut bästa :)

 VS.

Glass-o-man!

Glass i stora lass <3 Jag älskar glass, gör ni? :)


Björn Gustavsson är oslagbar!

Asså, hur gör killen? Han är så förbaskat rolig - och misslyckas ALDRIG! Så jäkla kul idag när han spelade full. Hahah! Han kommer ta över nu! ;) Shit vilken talang han är, helt oslagbart bäst.
Tror inte att det finns någon människa som inte gillar honom! Och vad jag hör så verkar han vara alla tjejers stora dröm, haha. Kärleksbreven strömmar ju in till honom! (; Vilket är förstårligt. Charmtrollet nr 1!


Från förra veckan, denna veckas roligheter kommer sen (;

Jag förstår mig inte på MF!

SUPER att Charlotte Perelli gick till final, jag tycker att hon var bäst! Jag tror också att det är den låten av våra bidrag från Sverige som kommer att kunna slå bäst utomlands. Linda Bengtzings bidrag var bättre än förväntat, eftersom titeln var onödigt lik "jag ljuger så bra", men jag gillade den! Hon är ett energiknippe!

Sibel överraskade! Hon hade verkligen utvecklats! Kul att hon gick till andra chansen, hoppas hon också går till final.

Ja, appropå rubriken på min text! Jag förstår mig på konceptet, och jag älskar melodifestivalen. Det är mysigt. Men jag förstår mig INTE på hur dom lägger upp det! Personerna som bestämmer vilka artister som ska vara i de olika delfinalerna!
Jag menar; ALLA artister denna gång, var minst dubbelt så bra jämfört med de i förra delfinalen! Pamé som jag tyckte var sämst denna omgång, skulle typ varit bäst förra delfinalen! Ja, jag fattar inte hur de som lägger upp startordningen på de olika artisterna tänker, när de delar upp dem i olika delfinaler!
Hur kan man sätta alla som är bra i samma delfinal? Då åker ju mer än hälften av de bra bidragen ut! SMARTO. För ärligt talat så sög melodifestival delfinalen förra veckan, tycker jag. Förstår ni hur jag tänker..?

Foto: Leif R Jansson

Jag förstår mig inte på MF

SUPER att Charlotte Perelli gick till final, jag tycker att hon var bäst! Jag tror också att det är den låten av våra bidrag från Sverige som kommer att kunna slå bäst utomlands. Linda Bengtzings bidrag var bättre än förväntat, eftersom titeln var onödigt lik "jag ljuger så bra", men jag gillade den! Hon är ett energiknippe!

Sibel överraskade! Hon hade verkligen utvecklats! Kul att hon gick till andra chansen, hoppas hon också går till final.

Ja, appropå rubriken på min text! Jag förstår mig på konceptet, och jag älskar melodifestivalen. Det är mysigt. Men jag förstår mig INTE på hur dom lägger upp det! Personerna som bestämmer vilka artister som ska vara i de olika delfinalerna!
Jag menar; ALLA artister denna gång, var minst dubbelt så bra jämfört med de i förra delfinalen! Pamé som jag tyckte var sämst denna omgång, skulle typ varit bäst förra delfinalen! Ja, jag fattar inte hur de som lägger upp startordningen på de olika artisterna tänker, när de delar upp dem i olika delfinaler!
Hur kan man sätta alla som är bra i samma delfinal? Då åker ju mer än hälften av de bra bidragen ut! SMARTO. För ärligt talat så sög melodifestival delfinalen förra veckan, tycker jag. Förstår ni hur jag tänker..?


Fronda - ny favoritlåt!

Haha vilken jäkla klockren låt! älskar den ;) Hahah. Vad tyckte ni om den?

För övrigt tyckte jag om alla låtar denna delfinal! Utom trean, Pamé! haha. Skriver mer om det sen. men jag tycker vi ska skicka Charlotte till eurovision :D


Björn Gustavsson är höjdpunkten!

Ja snart drar det ju igång! Linda Bengtzings låt låter precis likadant som de andra hon har gjort i melodifestivalen tidigare år och Sibel är jag inget stort fan av. Jag tror Charlotte Perelli kommer göra bra ifrån sig, och hoppas även på Niklas Strömstedt.
Vi får helt enkelt se! Vilka hoppas ni på? Har ni några favoriter?

Hur som helst så är höjdpunkten och den största anledningen till att jag ser på Melodifestivalen, underhållaren Björn Gustavsson. Det är helt sjukt hur han lyckas vara så otroligt rolig, utan att göra speciellt mycket! Vilken charm killen har, och vilken utstrålning. Snart 22 år gammal liksom, och hur framgångsrik som helst! Han kan bli något stort.
Han är grym, verkligen. Idag ska han ju spela full! ;) Får se hur det går. Han påstår sig aldrig ha varit full, that makes two of us then. (Om det han säger nu stämmer, vilket det säkert kan göra =D) Tuff kille det där.

Vi hörs efter Melodifestivalen!
Med före och efter bilder på garderoben också ;) Det blev ordning på stöket, tro det eller ej (;


Så ska det låta!



Det var repris på Så ska det låta från igår tidigare idag! Haha, det är så roligt tycker jag. Utan programledaren hade det inte varit lika roligt ;) Vad tycker ni om Så ska det låta? Brukar ni titta på det? =)


HEJJA HEJJA!

Hemlisar om mig av Hästbloggare Mills (Älg)

we are laying onna da island inna da sun!
jag dricker vanilj te, det är gott =)

nu ska jag avslöja lite hemlisar om niccie;
1. hennes närmsta vänner kallar henne bara för pungen.
2. hon hatar faktiskt att se på film, för hon är världens spralligaste person :)
3. men jag brukar tvinga henne, och då går det oftast rätt vilt till ibland.
4. men filmerna blir iaf sedda!
5. för det mesta.
6. hon älskar mig över allt annat i livet :)) !
7. hon älskar truly juicy godisarna, typ allihop.
8. her papps flickvän är sveriges bästa bullbakare, MUMS!
9. nu är det nog med hemlisar!



Skrivet av Hästbloggaren Millis, Älg. <33

Moderndans på MF av Luuk

Hur ska detta gå? Ska Kristian Luuk dansa på Melodifestivalen imorgon? Hur ska det gå? Modern dans också. Ja, det blir nog något att skratta åt ;) Haha, hur tror ni detta kommer att sluta?



Psst.. Hemlisar om mig!

pssst... Min kära gästbloggade Millis kommer avslöja lite om mig i ett senare inlägg, håll utkik under dagen! :D


Mest aktiva igen, TACK!

Vaknat för ett tag sedan. Ska sätta igång med ett stort projekt, nämligen att rensa garderoben! Jag har inte gjort det på ett bra tag så det finns nog en hel del att slänga ut! Så det är vad jag ska ägna min dag till. Det kommer före och efter bilder sen ;)

Vad ska ni hitta på en lördag som denna?

Vad kul att jag fick så många kommentarer på det förra inlägget om min pluggfria lördag ;) Jag hoppas att den blir relativt pluggfri, främst ska iallafall garderoben prioriteras! :)
Det kommer ju en gästbloggning idag, vet inte fullt hur seriös den är ;) Men det får vi se. Haha! Och så kommer det lite smaskigt om Melodifestivalen! :D

MEN; VAD ÄR DET JAG SER? Jag ligger ju på mest aktiva igen! Vad glad jag blir, hihi :)

Hoppas ni stannar allihopa, jag är väldigt glad att ni hittade hit.
Nej, nu väntar ju garderoben! =D
Kramar!

Vill du ta Danslektioner? Kom hit vettja!



Godnatt bloggen! Nu ska jag sova. Känns som om jag har gjort en hel del idag, men jag kan inte komma på riktigt vad jag har gjort! Haha. Jag har genomfört några viktiga saker som måste göras och som snart är färdiga. Svenskprov & matte prov - som bara ligger och bränner i väskan och väntar på att pluggas på! Och i mitt huvud skriker jag högt "JAG VILL INTE". Det är lov, åtminstonde så är det helg nu. Och jag brukar tycka att lördagar är heliga och INTE pluggdagar. De borde förbli så. Fast, jag ska nog göra svenska imorgon. Jag måste helt enkelt.

Ikväll har jag varit med undebara Älgis & Drambuie! Älgen häst (ja ni läste rätt) bloggade, och det kommer upp imorgon vid en lämplig tidpunkt. Tack Älgis! Jag har fortfarande inte läst vad du har skrivit ;) haha.
Vi hade det mys iaf, gjorde inte allför märkvärdiga saker. Umgicks bara! Och lärde Drambuie och dansa =D Jag är så pedagogisk - inte. Skulle vilja bli det! Liksom lära mig hur man lär ut till andra.. jag vågar inte lita på att jag kan, haha! Det kanske är det som är problemet? ;p

Nu har jag tänkt att jag ska sova. Sovgott på er, hoppas att ni har haft en underbar fredag! Det är ju bara lördag imorgon. Vad skönt :) Det betyder två dagar till med ledighet. Sedan är det 5(?) veckor till påsklov! Oh, heaven is close! Jag längtar redan till nästa lov! Hihi. Det kanske beror mycket på att jag fortfarande inte är sjuk? Ja.. tänka sig.

Men puss på er, sov gott! :)


RSS 2.0