Jag har inga festkläder

Jag har INGA festkläder. Någon som känner igen sig i det problemet?


Ge mig festkläder! Vilka som helst.
Bilden lånad från http://elinkan.blogg.se


Nu ska jag sova. Klockan är tjugo i fyra, och vad gör jag egentligen uppe? Bra fråga.. Solen går ju upp nu efter att ta ha sovit i några få timmar (höhö). Ja, sova ska iallafall jag göra nu. Imorgon är det ju jobb mellan 14 och 22, efter det så är det fest. Jag har big problems med klädval, hittar absolut INGENTING som jag vill ha på mig! Det är då det är som jobbigast att gå ut. och tyvärr har jag 99% av alla gånger det är fest, ingenting att klä på mig! Jag måste börja köpa festkläder. Jag har INGA! ..som vanligt. Antingen känner jag mig för uppklädd, eller för nedklädd.

Hur som, det löser sig nog och nu ska jag sova! Fast jag är tokigt pigg för att klockan ska vara såhär dags, så här på morgonen. Hade jag inte jobbat imorgon hade det inte varit några problem, men så är ju inte fallet nu.

Kram på er, får se om vi hörs imorgon innan jag drar till jobbet. (; Annars - ha en härlig dag ute i den gassande, underbara, härliga sommarsolen och värmen! Ingen årstid är så bra som sommaren!

Snart klar!

Vad härligt! Jag har typ fått allt färdigt nu. Kläderna är vikta, ska bara slänga in dem i garderoben. Skrivbordet är rent och snyggt och jag känner mig väldigt nöjd. Nu är det bara damsugaren som ska fram, så är jag färdig sedan! Och då lovar jag att komma tillbaks, och uppdatera mer, skriva mer roliga saker och bli mer aktiv! I promise. Redan ikväll ska jag lägga in ett litet dansklipp tänkte jag. Så håll utkik, nu är jag back in buissness! ;D


Kaffe latte

Nu har jag käkat och handlat present till Helena. Vad det är jag har köpt kan jag ju inte säga eftersom hon läser min blogg, så ni får hålla er ;) Jag kan inte ta kort heller, det vet ni ju. Kameran är ju trasig.

Jag ska sätta igång med en storstädning i mitt rum nu, det är den enda dagen jag kan göra det innan systers och kusinens student på onsdag. Jag har jobb fram till dess och på tisdag ska det vara klart för då kommer alla. Så jag har en del att göra i mitt rum nu! Det är bara segt att komma igång, jag gillar inte alls att städa. Det är bara onödigt, or not. Det ser ju iallafall fint ut ett tag! Förstår inte hur jag kunde vara så duktig när jag var liten på att inte stöka ner. Ja, tiderna förändras!

Ska svepa en kaffe först för att få lite energi i kroppen! Hihi, kram på er alla goa!


Ska man försova sig kan man lika gärna ta i!

Hjälp. Jag skulle gå upp sju imorse! Snacka om PAFF jag blev när jag vaknade och klockan var 11? Det brukar aldrig hända! Jag menar, det har aldrig hänt förut! Jag har en inbyggd väckarklocka i kroppen och vaknar minst tio minuter innan jag ska upp egentligen. Jag vaknade inte en enda gång imorse, och när jag slog upp ögonen pga. min eländiga magvärk som jag hade så såg jag att klockan var 11. /; Fun - not.

Jag har tre håltimmar idag typ, alltså ingenting kvar i skolan. Jag ska köpa present till Helena idag, och hennes kompis som har födelsedagsfest imorgon. Ska dra dit efter jobbet! :) Vad ska ni göra idag?


Händelserika veckor har jag framför mig.

Planering

Torsdag: Skolan 12-14, Jobb 15-22
Fredag: Skola 08.30-14.45 Shopping & solning efter det & städning på kvällen! (alla som ska sova här över studenten kommer ju på tisdag, och jag kommer inte hinna städa annars. tihi)
Lördag: Jobb 14-22, efter 22 Fest!
Söndag: Jobb 16-20
Måndag: Picknick med klassen 10.30-12.30, 13 Ensemble. 16-22 Jobb
Tisdag: -
Onsdag: Skolavslutning 10-12, Systers utspring 14, STUDENTMOTTAGNING
Torsdag: 12-18 Jobb (SOMMARLOOOOOV!!!!!!!!!!!!!)
Fredag: Fixa iordning inför SM med Carro
Lördag: SM I GLOBEN!
Söndag: SM I GLOBEN!


SHOPPING PÅ FREDAG!

Det ska bli superskoj, på fredag efter skolan ska jag och my wonderful sister åka och köpa massa saker till hennes student. Det är tusen grejor hon måste ha, och jag ska köpa finkläder. Om jag hittar en kamera att använda tar jag kort på det sen (;
Hur som, det ska bli superskoj. Och efter det ska vi sola! Nästa vecka ska jag typ hinna sola 4 ggr eftersom jag är så dålig och inte har hunnit med någon av solningarna som jag har planerat ;p Dåligt av mig.. DÅLIGT. Skolan går ju före you know..

Fredag - shopping alltså! På lördag är det jobb och efter jobbet ska jag på min underbara Helenas födelsedagsfest! Det blir asroligt. :)

Dumle!

Dagen har gått väldigt fort. Började 11, hade 20 minuters kulturhistoria - fick reda på vilket betyg jag låg på, eftersom kursen inte avslutas nu får vi bara omdömme. Efter det så slutade vi, åkte hem, gjorde saker jag var tvungen att göra och allt det som skulle hinnas med innan jobbet. Käkade och drog till jobbet!
Jobbet idag var något alldeles speciellt! Haha. Jag var på tre olika ställen, fast man brukar vara på ett. Stod först i ett hjul nere vid vattnet, men eftersom hela stället var abbonerat av ett företag så var det ju typ 3 barn av 3000 personer! Goodie. Så vi fick stänga det barnhjulet. Fick gå och packa Dumle i väskor, det gick så snabbt att jag fick stå i Kärlekshjulet i 1½h timme. Det var riktigt segt idag, med massor av fulla herrar som vällde överallt. Glada i hågen! Det påminde mig om Valla i helgen ;p

Sedan åkte jag i vilket fall hem, och åt typ.. lite halvt middag! Hade ätit när jag åkte hemmifrån, men jag var så hungrig igen!
Imorgon är det skola och redovisning i samhällskunskapen i två timmar mellan 12 och 14, måste nog gå tidigare för att jag och Åke ska ju jobba. Det tar sådan hiskelig tid ut på Djurgården nu alltså! Herregu. Så vi måste åka innan! Det ska bli kul, men jag kommer hem sent. Runt halv 12, precis som idag. Men jag börjar ju skolan 12, så det är lungt! 15-22 jobbar jag imorgon. Ska ha fem-samtal! Nervöst.. undrar hur dom tycker att det går? /; iih. =)

Kramar på er, nu ska jag sova! Vad häärligt.

Kameralös

Det är dåligt om bilder i min blogg nuförtiden. Detta beror på att min digitalkamera är pajj och min mobils kamera är inte speciellt bra, dessutom hittar jag inte kamerasladden. Mindre bra skulle jag vilja säga! Bara så att ni vet försöker jag åtgärda problemet! Jag saknar att inte ha en kamera ;(


Jag ska bli bättre!

Nu ska det bli bättring här i bloggen! Vad är det för svacka jag har hamnat i? Fy skäms. Jag älskar ju att skriva! Vart tog det vägen? Det måste ha försvunnit lite med all stress och press som har varit nu. Efter skolan imorgon så är jag fri, då har jag gjort allt jag kan och jag hoppas att jag får MVG men mer kan jag ju inte göra, ellerhur? Det är nämligen bara samhällskunskapen kvar.
Jag är lycklig, vi får betyg i sju ämnen nu. Sex av dem vet jag mitt betyg i, och jag har bara två VG om jag säger så. Resten är högre! Jag är så stolt över mig själv. Faktiskt! Hihi.

Överklassnytt


Det är namnet på vårat nyhetsprogram som vi har i samhällskunskap A. Det känns riktigt viktigt att det går bra, betyget hänger på det! Jag har suttit och skrivit på en viktig uppsats nu ikväll och försökt att få det att låta vettigt, min snälla och underbar kusin har hjälpt mig också. Skönt med en annan synvinkel på saker och ting!
Imorgon är det jobb mellan 18-22, så jag kommer väl hem runt tjugo över tolv oc då kommer jag inte blogga, utan sova! Som tur är är detta sista skolveckan, kan inte förstå det. Men så är det!

MVG x2

Tjabbatjenahallå, strålande solsken idag, härligt härligt. Även om vinden är kyligare än vad jag tycker att den borde!

Dagen har rasat förbi i ett hiskelit tempo! Nu har jag typ gjort färdigt Kulturhistoria läxan och manuset inför samhällskunskapsredovisningen. Det känns najs! Även fast jag typ är klar kan jag inte sluta känna mig stressad! Jag måste bli bättre på att prioritera, inte stressa upp mig, och planera. Usch vad jag är dålig på det!

Det var en kul dag i skolan, även fast jag inte riktigt orkar hålla skenet uppe. Hade idrott där vi spelade brännboll mot frisörarna, sedan hade vi uppsjungning och det gick bra! Efter det var det teater och danssnack samtidigt. Fick reda på att jag får MVG i både Dans och gestaltning A och i Scenisk gestaltning A. Jag är glad :)

Nu ska jag fortsätta plugga.. Förlåt om jag är så sjukt ointressant just nu i dagarna! Jag har så mycket att göra. Det står mig till öronen! Jag lovar att komma tillbaks. kramkram


I'm walking on sunshine

..woohoo!

Jag ligger ute i en trädgårds soffa och skriver kulturhistoria arbete. Ja, eller jag har inte börjay ännu. Men det är nog dags att sätta igång!

Skoldagen har gått bra, det var bara tugnt att ta sig egenom eftersom jag var så trött. Dessutom så gör vi knappt någonting på lektionerna. Teatern hade vi iförsig redovisning på, och på ensemblen sjöng vi på ett ålderdomshem. Datorkunskapen fick vi gå tidigt ifrån och samma på matten!
Fick reda på att jag får VG i slutbetyg i Matte A och MVG i Datorkunskap! Så jag är lycklig :)

Nu ska jag jobba på! Hoppas solen tittar fram bakom molnen snart, typ nu gärna! Det är lite kyligt när solen är i moln. Men usch vad härligt att det  faktiskt börjar bli sommar! Tycker ni inte?

Kramar!

AJ

Ooho vad ont jag har! I fötter, vader, knän och höfter. Jag är mör ;p Som man brukar säga.

Jag har haft det kul dock! Många fulla, smålulliga, äckliga, roliga, snälla, otrevliga gubbar! Har haft fullt upp hela dagen, även om det var mycket mindre folk idag än var det var igår. Jag trodde att det skulle vara extremt mycket folk, och sjutusen fler liter öl än igår. Men det var snarare tvärt om! Jag undrar vart allt folk tog vägen.. Idag var det dock mer norrmän på Valla än igår. Och jag förstår verkligen inte vad dom säger, förlåt mig ;p

Jag fick en del i dricks iaf (; Det var härligt. Och lönen kommer väl inte förrens i juni-juli! En evighet kvar med andra ord. De sa att man brukade börja fundera på om de hade glömt bort lönen när man äntligen får den.

Nu har jag precis ätit bulle och biskvi! Det behövde jag verkligen! Har noll i energi och sjutusen grejor att göra, vet inte hur jag ska göra för att hinna! På tisdag klockan 12.20 så har jag samtal med min underbara danslärare. Jag längtar! Vi har ju tyvärr haft vår sista danslektion i Dans & Gestaltning A.  Jag saknar redan läraren. Usch ;p kommer inte få ha henne på ett år! Buhu. I love her!

Nu ska jag göra något annat, typ SOVA!
Kramkram!


GO PERELLI

Hemma!

Jobbet gick kalas bra, men så mycket öl jag har sett idag. Har jag aldrig sett i hela mitt liv! Det  var överallt, på borden, på kläderna, på golven i luften, haha tillochmed på mig! Shit. Kul var det iallafall med alla glada och fulla människor ;p
Nu är jag helt mördbultad, höfterna värker, fötterna och vaderna! Men vad roligt jag hhar haft idag :D Så jag är hur glad som helst ändå. hihi! Har jobbat mellan 10-19.20! ;D Ska bege mig till Erica nu och titta på melodifestivalen, GO PERELLI!

Ha en supertrevlig kväll! Imorgon är det Elitloppet för hela slanten igen!


Godnatt

Imorgon jobbar jag alltså hela dagen, kommer hem runt sju-åtta tiden och börjar klockan tio! Så ni vet  vart jag håller hus. =)
Nu ska jag ta mig själv och slänga mig på kudden! Det behövs verkligen. Upp kvart i nio imorgon bitti!

Kramar på er goingar! Sleep tight.

Min dag!

Idag har jag:

  • Sjungit massor
  • Käkat minst ½ l glass (typ 4 glassar, det är nog mer) ;)
  • Köpt ett superfint gult nagellack
  • Fått MVG i slutbetyg i Svenska A
  • Ätit årets första jordgubbar
  • Kollat på en dansföreställning av 1:or & 2:or i min skola
  • Kanske bestämt mig för en danskurs i sommar
  • Lärt mig en ny låt
  • Laddat inför jobbet på Elitloppet imorgon ;D
  • Köpt B&Js glass som jag ska käka någon gång i framtiden ;D Jag orkade inte idag =)

Och det har varit en kalasfin dag! Vad har ni gjort idag? :)


GLAD PÅSK!

Idag är det fredag, vilket egentligen innebär solning men jag skippade det för att åka in och möta min syster i stan istället! Shoppade lite gjorde jag också, nämligen en ny mascara eftersom den jag köpte nyss, den rosa från maybellene (ni vet den nyare varianten av den gröna?) var otroligt kass och dålig, och trillade av fransarna + att den typ var slut. Slutsats: KÖP DEN INTE! (kommer mer om mascaror senare!) Köpte även ett supersnyggt gult lack som jag ska måla på ikväll.

Igår innan jobbet shoppade jag också lite eftersom vi så underbart nog fick sluta väldigt mycket tidigare än förväntat. Då köpte jag ett nytt mineralpuder för mina sista påskpengar (GLAD PÅSK!) och ett rosa superfint nagellack. Så vi får se vilket det blir.

Visar bilder på allt lite senare!

JAG FINNS!

Vad arg jag är. Tack vare att min blogg försvann iförrgår har extremt många av er söta läsare försvunnit! Det är klart, ni trodde ju att bloggen var borttagen! Kom tillbaks!
Det är ju som att börja om igen, tack? /;

Jag vet inte vad som hände igår, skulle bloggat igår morse! Men nej, då var min blogg fortfarande nere. Sedan jobbade jag hela dagen och kom hem halv tolv! Då var det ju sängen som gällde, och ingenting annat!

Nu är det dags för en härlig och späckad blogg igen, med massor av smaskigheter. Hoppas ni stannar!

MIN BLOGG ÄR INTE BORTTAGEN!

Hej på er! Min blogg är INTE borttagen, det får ni absolut inte tro! Jag är kvar här i bloggvärlden ännu och när min blogg försvann igår så vet jag inte vad som hände! Jag vet inte när min blogg började fungera igen eftersom jag har haft fullt upp på jobbet hela dagen, men jag hoppas att jag inte har tappat någon av er söta läsare där ute! Och att ni lika troget kommer tillbaks hit till mitt lilla kryp in! :)

Nu är min blogg också flyttad!

Japp, det är anledningen till att jag inte har varit inloggad idag. Min blogg har flyttats över till publishme.se! Har inte riktigt skaffat mig en uppfattning om det ännu, så vi får se om det är bättre än blogg.se! Undrar hur det blir med blogg.se? Jag förstår inte så mycket av det där ärligt talat.

Skoldagen var kort, hade endast dans i en timme, sedan slutade jag! Vi filmade den lyriska jazzen idag med, vilket var super kul! Jag älskar verkligen den dansen :) Det är så mycket känslor så man spricker (;

Vad har ni gjort idag då sötisar?

Gossip Girl är tillbaks!

Äntligen är Gossip Girl tillbaks i TV rutan på kanal 5. Jag har längtat! Har inte ni det? Klockan 20.00 ikväll smäller det!



Musik är en drog!

Jag blir lätt beroende av låtar, de blir som en drog ;p Just nu heter drogen Release me med det svenska bandet Oh Laura! Här är den. Vad tycker ni? Har ni någon favoritlåt?


Tudiluuu!

Goodnight sweetiepies! 
 
Nu ska jag gå och sova tänkte jag! Imorgon väntar en dag full med musikalämnen. Sång, dans och teater! Musikal rocks (;
Tänk om jag hade valt något annat, typ bara sång! Jag hade ju varit en död sill ;p Jag hade ju aldrig märkt hur mycket jag älskar att dansa!

Nu måste jag verkligen kila, kram på er!

Mer frukt åt folket!

Jag inbillar mig att jag har fått lite färg idag i solariet! Det hoppas jag, för det kostade ju en liten slant.. Ska sola 6 gånger till innan SM. Men nog om det nu, det börjar kännas som om det är det enda jag snackar om ;p

Har precis varit ute på en promenix med syskonen och kusinen, det var supermysigt! Nackdelen är väl den att jag nu är pigg ;p Har käkat ett äpple också, det var gott.. Inte så intressant information dock!

Hoppas ni har haft en fin dag! Det var ju faktiskt fint väder för en gångs skull..

Sola!

Äntligen fungerar internet! ja, någorlunda!

Dagen har varit seg, inte så jobbiga lektioner men jag mår fortfarande inte speciellt jätte bra! Ni vet när marken typ förvinner och man tror att man svimmar? Så kändes det idag, FLERA gånger. Lite halvmys, not
Fick reda på att jag fick VG på matte nationella, då blev jag lycklig! Och efter skolan drog jag och solade. Jag ska ju bli brun nu till SM, som jag skrev om igår ;) Jag är sur på att min hud inte vill ta åt sig mycket av solstrålarna de första gångerna, men efter några gånger i solen så blir jag en pepparkaka! och jag bränner mig aldrig.
Denna sommar ska jag lapa sol som aldrig förr (;

Nu har jag svept en kaffe, det var mumsigt. Vet inte om jag orkar plugga, borde kanske göra det.. Fast, nja!
Äh, vi hörs senare. Kramar =)

Det ska bli sol imorgon!



 

Härligt sent jag uppe va? Ska upp halv åtta imorgon, då ringer klockan och då ska jag springa iväg till skolan. Orkar inte sminka mig, orkar inte ens bry mig ;p
Jag är duktig, har gjort klart idrottsuppgiften! Vilket innebär att det bara är livskunskapen (som jag faktiskt har börjat med) och matteprojektet som är kvar denna vecka! och matteprojektet är ju i grupp som vi ska göra på lektionerna! Ja, jag är glad :)

Vet ni hur underbart glad jag blev när min syster sa att det skulle bli fint väder imorgon? Jag har verkligen frysit ihjäl de senaste dagarna! Så jag blev superglad. 12 grader och sol ska det bli. Thank you, come back to me lovely spring weather and warmth. Okej, fint stavat och allting. Jag vill ju ha tillbaks värmen från förra helgen! Det var ju helt sjukt underbart! Efter tävlingen åkte vi ju åt glass ute vid någon mcdonalds och då hade jag bara shorts och linne på mig! Jag älskar verkligen sommaren!

Nu ska jag sova, kram på er. Så hörs vi imorgon!
Sleep tight!

Vägen att bli brun till SM

Den 7 juni är det SM i disco på Hovet i Stockholm. Jag kan säga att jag redan är småpirrig! Jag och min underbara parkompis gick upp till silver på tävlingen förra helgen, så får första tävling i silver bli till SM! Och vi ska ge gärnet! Jag ska köra stenhårt och försöka vänja mig vid att dricka mycket vatten, för på lång sikt så ger det energi, jag ska inte äta något godis dagen innan (iih, shit vad jobbigt det blir! om jag nu ska göra det?)! Och jag ska verkligen ta hand om mig tills dess. Så det så! Nu har jag skrivit på ett kontrakt till det. ;p

Fram till SM ska jag dessutom vara brun, det hör liksom en dansare till att ha en snygg bränna! Även om den mest består av brun utan sol, så man ser ut som en morot. Jag ska iaf göra ett tappert försök till att inte bli brun utan sol orange! Jag ska ha brun utan sol plus att jag ska sola! Så nu ska jag göra ett solningsschema, där jag ska sola två dagar i veckan. Mellan skolan och pluggningen hemma! Dessutom ska jag och Carrobarro träna så vi rockar fett på tävlingen!
Det blir jobbigt för mig, eftersom jag kommer få dansa en dans till vår par, och en helt annan i brons. Lite komplicerat, men jag ska försöka öva på det.. så att jag inte får blackout och gör fel!

Nu till solningsschemat! (Vadå att jag är överorganiserad? men och andra sidan.. hur ska jag annars veta hur jag ska hinna med allt?)


Stress, vad skulle vi göra utan den?

Nu är jag verkligen stressad, det är mycket att göra. Vissa saker vet man inte när man ska vara klar med, saker förväntas av en och grupparbeten ska fungera. Det är bara att kämpa ända in i mål nu! Som jag skrev förut är det bara två helger kvar, två helger fyllda med jobb (och därmed ingen vila). Vilket innebär 17 dagar kvar, innan skolavslutningen! En vecka går snabbt, sommaren står utanför dörren redo att stiga in.. och vädret verkar tro att det är september alla redan!

Sitter med en kaffe latte (även om jag inte brukar dricka det på kvällar när det är skola dagen efter för att jag blir så pigg av det) och lite chokladöverdragna kaffebönor. Måste återgå till min idrottsuppgift nu!

Får jag gissa att ni är minst lika stressade som jag? Har ni också sjukt mycket att göra? Maj månad är ingen rolig månad, om man bortser från att sommaren nalkas.


Två helger kvar sedan är det SOMMARLOV!

Idag är inte måendet på topp. Är ganska sliten och känner verkligen hur kroppen vill ha sommarlov! Det är alltid något som ligger och gnager som en stress man bara måste göra. Snart ska jag åka iväg till terminens sista träning på dansskolan. Är ganska seg, trött och fryser! Men det ska nog gå bra ändå..

Kommer inte att gå på grejen med jobbet ikväll heller, har inte tid och för lite ork. Måste dansa sista gången innan SM och göra alla inlämningar som ska vara klara denna veckan. Det är nämlilgen bara två helger kvar innan det är sommarlov. Typ 20 dagar ungefär! Kan inte förklara hur mycket jag längtar! Men hur mycket jag kommer plågas av att inte röra på mig som vanligt ;p Jag får väl lösa den biten.. När slutar ni skolan? och ni som jobbar, vad ska ni göra på er semester?

Nu måste jag bege mig. Innan jag somnar här i sängen!
Kramar på er alla glada!


Världens bästa sommarjobb - Si comprendo!

Tjabba alla ute i stugorna!

Nu sitter jag och kopplar av efter en hektisk, rolig och underbar dag på jobbet! Jobbade som sagt mellan klockan 12.00 till ca 20.00. Fick sluta tidigare än vad det var sagt! Det gjorde ingenting, då fick jag gå och kolla på Jason Mraz. Som för övrigt var grym (;
Jag har haft en sån underbar dag iallafall! Stod i slangbellan med en superskön kille, och vi hade kul. Målen vi satt upp för dagen klarade vi med måtta och det gjorde vi även när vi höjde ribban ytterligare! Grymt J, säger jag!

Efter jobbet spillde jag espresso på mig, hälsade på Åsa i sitt stånd och åt massa choklad. Kollade på Jason Mraz och hattade fram och tillbaks efter min mobil!
Nu är jag trött, men glad och ska sova om ett tag! Imorgon är det dans och 5kampskväll med jobbet. Nästa jobb pass är på torsdag! Det ska bli kul. Men är alltid nervös inför varje pass ändå, haha.

Kram på er!


Jobb imorgon

Good night.

Det blev lite sent. Oj! Borde gått och lagt mig för en timme sen. Men det får funka ändå! Halv tio ringer klockan imorgon och då är det bara att slänga i sig frukost, ta med sig matsäcken och slänga på sig kläder. Så är det jobb mellan 12 till 8-9. Får se vad jag ska göra på jobbet imorgon, det blir en överaskning. Precis som varje gång!

Men som ni förstår så kommer jag inte att kunna blogga mellan halv tio till ungefär tio imorgon kväll! Det blir en riktigt lång arbetsdag imorgon. Men vi hörs ju när jag kommer hem! Och kanske imorgon bitti om jag hittar någon tid!

Imorgon kväll är det sommarkrysset, det missar ni väl inte? Björn Gustavsson är ju där! Så antagligen kommer väl 99% av Sveriges alla fjortisar vara där. Suck!

Vi hörs imorgon!
Kramar, tack för alla kommentarer! Ska svara på dem imorgon. Tusentack!


Banan & choklad milkshake

Jag var sugen på något! Men jag visste inte vad. Då kom jag på den brillianta idéen att jag gillar banan, och att jag ville ha glass.. och nog choklad också. Så jag gjorde bananmilkshake! Det var inte så komplicerat alls.

Du behöver:
En halv banan
3½ mtsk O´boy pulver
Vaniljglass
Mjölk


Häll i lite så det ser bra ut. Ögonmåttet ni vet! Sätt på mixern så att det blandas om ordentligt! Häll upp i ett stort glas, ner med sugröret och DRICK!

Banan & choklad milkshake

Jag var sugen på något! Men jag visste inte vad. Då kom jag på den brillianta idéen att jag gillar banan, och att jag ville ha glass.. och nog choklad också. Så jag gjorde bananmilkshake! Det var inte så komplicerat alls.

Du behöver:
En halv banan
3½ mtsk O´boy pulver
Vaniljglass
Mjölk


Häll i lite så det ser bra ut. Ögonmåttet ni vet! Sätt på mixern så att det blandas om ordentligt! Häll upp i ett stort glas, ner med sugröret och DRICK!

Fina naglar!

Jag fick ett ryck!

För ungefär ett år sedan köpte jag ett depend gel kit, där man kunde göra egna gele naglar! Och för ungefär en vecka sedan så var min kusin och min syster hos och gjorde riktiga gelenaglar! Så idag, fick jag ett ryck när jag km på att jag också kunde göra gelenaglar. Så jag tog fram mitt kit, och satte igång! Så nu har jag helt underbart fina naglar :)

Helgen innan min skolavslutning och innan SM ska jag göra om det igen, köpa ett nytt kit och fixa om det! Det blir inte alls lika bra som på salong, men det är betydligt billigare! Ca 80 kronor fick jag betala för det! Även om de inte håller sig supersnyggt så länge.

Ni får självklart se bilder senare! Ska bara fånga det på kameran först..

Fina naglar!

Jag fick ett ryck!

För ungefär ett år sedan köpte jag ett depend gel kit, där man kunde göra egna gele naglar! Och för ungefär en vecka sedan så var min kusin och min syster hos och gjorde riktiga gelenaglar! Så idag, fick jag ett ryck när jag km på att jag också kunde göra gelenaglar. Så jag tog fram mitt kit, och satte igång! Så nu har jag helt underbart fina naglar :)

Helgen innan min skolavslutning och innan SM ska jag göra om det igen, köpa ett nytt kit och fixa om det! Det blir inte alls lika bra som på salong, men det är betydligt billigare! Ca 80 kronor fick jag betala för det! Även om de inte håller sig supersnyggt så länge.

Ni får självklart se bilder senare! Ska bara fånga det på kameran först..

Oh Laura - Release me

Jag gillar verkligen denhär låten, den säger så mycket! Love it (:


Pluggeliplugg

Sitter och skriver på min idrottsläxa, känner mig duktig. Klockan har hunnit blir en jäkla massa! Shit. Så nu är det bara att jobba på! Ska göra Livskunskapsläxan också.
Har inte något speciellt att skriva för tillfället, men vi hörs senare igen! Har ni haft en bra dag då? Hope so. Kram!


Gödnatt!

image311

Mycket ego pics nu! Förlåt för det ;p haha. Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon blir det ingen skola för mig, då jag känner mig helt sönderstressad och mår inte speciellt bra. Pollen, förkyldning och allt möjligt! Så hemma blir det imorgon, och skriva massa läxor som jag har att göra! Kul va? ..NOT!

Älskar denna låt!

Denna låt är underbar. Ni känner säkert igen den från 3 reklamerna, I LOVE IT! Låter lite som hon som sjunger "Release me", älska hennes röst!

Vad tycker ni om den?


Festblåsan från Gina!

image309Hemma igen!

Har haft  supertrevligt. Det kommer bilder senare från studentskivan såklart!
Ni var några som undrade vart jag fått min underbara klänning ifrån.. och det ska jag tala om. Från Gina Tricot!
Jag trodde verkligen inte att den skulle vara snygg, men jag hade fel. Jag gillar den jätte mycket! Den finns i färgerna korall rosa, gul, grön, vit och svart. Så ut med er och shoppa (; 249 pix fick jag betala för den.

Det känns riktigt segt att gå och lägga sig nu, så vi får se när jag kommer i säng inatt. Höhö! Är på partyhumör. Tsss.. Haha, nejmen det känns otroligt tråkigt att sova NU! Så det tänker jag inte göra.





Vi hörs säkert sen, kramkalas!

Studentskiveklädsel

image310image309

Det här är jag ikväll! Nu måste jag springa iväg, hinner inte fixa så att bilderna ser bättre ut. Får fixa det senare istället! Vad tycks?

"Den lilla svarta"

Nu är jag färdig för studentmiddag & fest, det ska bli jätte kul! Naglarna är målade, den lilla svarta (NY) på och pumpsen likaså! Jag köpte faktiskt en ny klänning idag, blev kär! Det är en svart, som är min lilla svarta i min garderob. Har aldrig haft en innan! Naglarna och pumpsen är röda. Ni får se bilder sedan! Funderar på om jag ska ha några smycken till, hm..

Nu ska jag gå och fota med min syster! Ha det så sköj alla ikväll! Bild på outfit kommer antagligen imorgon! Nu ska jag ha kul, kram.

Klänningsshopping

Kom precis till skolan nu! Efter skolan ska jag åka iväg med lilla syster min och köpa en klänning som hon ska ha på sig ikväll på systers studentskiva. Muhaha. Det ska bli kul!
Sedan måste vi skynda hem snabbt för att göra oss iordning. Min fina klädsel kommer hållas hemlig, ;D Om jag inte hittar något annat, så visar jag det. :) Ska nämligen ha samma klänning på skolavslutningen, vill inte avslöja det! (;

Vad ska ni göra idag, alla underbara som kommenterade och var så söta igår!? (;

Hungrig!

Åh, jag längtar redan till frukosten imorgon! Jag gillar att ämnesomsättningen fungerar super på mig för tillfället, det är faktiskt underbart! Man kan äta ganska ofta, bli mätt.. och bli hungrig igen en timme efter! Även om jag inte är inne i en sådan "period" så gillar jag frukost. Det är den bästa måltiden på dagen enligt mig, och sägs också vara den viktigaste! Jag måste nog hålla med forskarna och alla vetare om att det är den viktigaste, jag kan inte sparka igång utan att äta frukost! Jag längtar till frukost när jag går och lägger mig på kvällen. Frukostgalningen - that's me!

Sedan äter jag en väldigt stadig frukost också! Med surdegsbröd, A-fil, banan och linfrön och till det dricker jag kamomill te! Så min mage får en riktigt fin start på dagen.. Och mums vad det är gott! Hade jag haft tid, hade jag suttit och ätit i evigheter! Haha.


Är det någon mer än jag som älskar frukost?

Seinfeld



Jag är nog inte ensam om att ha en stor kärlek för serien Seinfeld. Jag tycker att den är så sjukt rolig! Och då fattar ni vilken sjuk humor jag har? ;p Hur som helst, den serien är verkligen klockren.. speciellt avsnittet med muffinslocken! HAHA. Ni som sett det avsnittet, vet vad jag menar! Well well, tråkigt nog missade jag det ikväll.

Vilken är din favoritserie?

Smaska fruktsallad



Det är vad jag ska göra nu, smaska fruktsallad. Med honungsmelon, banan, äpple, annanas m.m! Gott va? Det tycker jag! :) Jag älskar verkligen frukt! Gör du?

Illustration av Artist

image306

Bland de första illustrationerna jag har gjort.
Vad tycks?

Footlooseprojektet


Footlooseprojektet


Kort skoldag

Jag älskar korta skoldagar! Jag slutade nämligen tjugo i tio idag, hade bara dans.. precis som jag berättade igår! När jag kom hem gjorde jag en variant av en smoothie och åt en liten bit bröd, eftersom jag var så hungrig! Detta var typ för 1½ h sedan. NU ÄR JAG HUNGRIG IGEN. Fast, det betyder ju bara att ämnesomsättningen är strålande bra! Vilket bara är positivt. Så nu ska jag ta och koka nudlar!

Vad har ni för er idag?

Dagens dansbild


Blondie, en hip hop grupp från Kindahls dansskola. 3:a i VM
Goodnight sweethearts.
Världshistorians kortaste dag imorgon! Börjar 08.40 med dans, slutar 09.40 och får åka hem! Underbart va? Har ingenaning om vad jag ska göra imorgon! Får la se. Nu ska jag ta och sova! Lyrisk jazz alltså, i en timme imorgon bitti! Med stora delar av B klassen också antagligen. Can't wait!

Vi hörs imorgon, sovgott!

Skolavslutningsklänning

klan3

Btw, jag har världens finaste skolavslutningsklänning! Ska även ha på mig den på min systers studentskiva på torsdag kväll.. men mer än så avslöjar jag inte! Ni får helt enkelt se den på bild på skolavslutningsdagen, samma dag som min kära syster & kusin tar studenten! Vet ni vad ni ska ha på er på skolavslutningen än då?

Bernadas hus

Nu har jag varit på Dramaten! Vi såg Bernadas hus. Det var ingen pjäs jag tidigare hade hört någonting om, men den var bra! Den första teaterpjäsen jag ser på en stor scen.

Och vill ni veta vad folk tittade när jag hade klätt upp mig lite? Man undrar ju om folk har käkat glosylta ibland ;p Jag hade ändå bara på mig en jätte fin benvit skolavslutnings klänning, hudfärgade nylonstrumpbyxor & ett par kilklacksskor. Så jag menar, det var ju inte direkt balklänningen jag hade satt på mig? Haha. Hur som helst, kolla på (; Det är bara kul.
Håret låg precis som det skulle också, då är det underbart! Haha, vad tjejigt det låter!

Nationella Prov MaA

Nationellaprovet idag var ju finemang! Det var verkligen perfekt med tid enligt mig, väldigt skönt. Dock fick jag verkligen hjärnsläpp i början av provet. Det var bara blankt i skallen på mig! Men det gick nog bra, och MVG uppgifterna var inte så svåra som jag trodde att de skulle vara. Sedan vet man ju aldrig hur man svarar och om man svarar på rätt sätt.. där har vi det där med alla olika tolkningar som man kan göra! Det gäller alltid att tolka rätt (konstigt nog!) ..Dessutom är det sämst att man inte ens får fråga läraren som vaktar provet vad ett ord betyder, bara det är ju en tolkningsfråga. Ursäkta om man glömmer det, typ.

Sitter och har precis ätit ett litet mellanmål! Jag var nämligen så hungrig när jag kom hem att magen värkte! Jag är så olika hungrig, ibland blir jag verkligen inte alls hungrig och ibland är jag hungrig varannan timme!
Slängde i mig en banan och ett stort glas juice, och nu dricker jag latte! Lattedrickandet går också i väldiga perioder har jag märkt. Väldigt intressant, intesant?

Nu ska jag pilla med designen, snart måste jag käka middag! Halv sju ska jag vara vid Dramaten!


Lyrisk jazz

Godnatt på er. Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, det har varit en hel del som har hänt idag. Designen gick dessutom åt skogen! Det finns ingen hemsida som vill ladda upp headern och göra den till rättvisa, utan att den blir helt pixlig och elak! Vet inte riktigt hur jag ska lösa det..

Skoldagen var helt okej iallafall, precis som jag nämde förut. Imorgon är det nationellt prov i matte från klockan 9 till 11. Det blir lite tufft.. Men det blir nog bra! Det är ju inga 5 h iallafall. Efter det har vi lunch och sedan väntas teater och dans med  världens bästa danslärare (a). Det ska bli kul. Dansen ser jag så sjukt mycket fram emot, eftersom vi dansar lyrisk jazz! Jag är kär i allt som heter lyriskt, modernt, nutida och samtida dans.. det har jag märkt! Tihi.

Imorgon kväll är det inbokat en pjäs på Dramaten med några ifrån skolan och min kulturhistorialärare! Det blir första föreställningen på Dramaten! Det ska bli kul!

Kram på er. Vi hörs imorgon

Bloggen är under uppdatering

Just nu ser det helt sjukt hemskt ut här inne! Ni får stå ut med det ett tag, tills det blir riktigt färdigt! :) Jag jobbar på det. Hoppas ni kan se lite av idéerna jag har till bloggen nu. Dock är jag inte så duktig att jag kan göra allt jag vill, men jag försöker iallafall. :)

JAG LEVER!

Hejsan!

Ja, jag lever. Det är blogg.se som krånglar något otroligt bara ;p Vet ni vad jag gör? Jag sitter och pillar med den nya designen, det ska bli jätte kul att ladda upp den sedan. Jag börjar bli riktigt nöjd! Skulle bara vilja ha någon bild på mig när jag dansar, å en när jag sjunger.. Men men..

Dagen idag har varit helt okej! Har haft grymt ont i båda mina knän, men jag var med och dansade ändå måste jag erkänna! (a) tihi. Sedan kollade vi på musikal treornas föreställning - och den rockade! Ingen ensemble eller klasstid hade vi, så vi hade datorkunskap två timmar tidigare än det egentliga schemat! Fett nice. Så jag var hemma klockan tre.

NU VILL JAG FORTSÄTTA PILLA!
Kram =)

Tävling i Örebro, 10/05-08


Istiden?

Driver vädret med mig? Ska det seriöst gå från att vara 30 grader i solen till 9?

30 grader i solen!

Oj vilken dag! Jag är helt slut. Men konfirmationen och dopet var jätte fint! Visar lite bilder senare, haha. Vi tog en del bilder på oss ;p Det har ju varit helt underbart varmt väder idag, 30 grader i solen! Det är ju seriöst sjukt! Så jag var barbent för första gången detta år! Underbart (:

Nu ska jag strax hoppa in i duschen i alla fall! Efter det ska jag nog sova rätt snabbt, jag är så trött. Dessutom kan jag inte påstå att jag har något roligt och intressant att säga heller. Om jag finner något i huvudet som är kul, så skriver jag det! Annars hörs vi imorgon..

Kram på er


De positiva nyheterna..

Är ni nyfikna nu då?

Jag och Carro gick upp till silver i par idag! Jag har inte riktigt förstått det ännu. :D Kanske förstördes den största och mesta glädje och lyckoruset av singel danserna som kändes bra, men domarna gillade oss eller såg oss inte. Hur som helst, vi är uppe i silver! Det är sjukt! :D Jag är glad! Jag fick så mycket jätte roliga och snälla komplimanger om min energi när jag dansar, mitt rörelsemönster och att jag verkligen ser ut att ha kul! Man blir så glad då, för att dansa är bland det allra bästa jag vet! Vi hade så grymt kul idag! Jag berättar mer imorgon när jag hinner det, imorgon är det nämligen dop & konfirmation! Och någonstans därimellan ska det hinnas med att köpa en liten present också. Det var den nuvarande världsmästaren i par James som dömde idag! Vi fick kryss av honom varje gång ;D yes!

Nej nu måste jag sova, ska upp halv tio imorgon! Och jag sov 4 h inatt! Godnatt säger jag.

image303
Gruppdansen var inte lika för fem öre! Men början var ganska bra! Här är vår startpose ;p
GO ALIVE, säger jag.

Goda nyheter..

Jag kommer med goda nyheter efter disco tävlingen idag! Jag är så glad. MEN..

Först, ska jag se körslaget där jag förväntar mig att team Brolle sjunger byxorna av team Cans I'll get back to ya! GO BROLLE!



BROLLE, BROLLE, BROOOOLLEE!!!


Sådetså.

Ska upp om 4 timmar, det känns inte så bra! Hursomhelst, nu ska jag sova och NI!


Jag uppdaterar med bilder, och förhoppningsvis filmer imorgon!

Disco tävling!

Håret är vågigt, brun utan solen smetad och väskan är packad med powerdrink, dansskor, vatten, energibars, smink, hårspray och alla olika danskläder!

Först ut imorgon är gruppen, Alive. Det såg ganska bra ut idag! Vårat mål är att alla dansar samma dans, sedan om vi kommer sist.. Ja, det gör inte så mycket! Efter det är det par, och sedan singel. Jag är så taggad! En prick Carro, EN! Det ska bli så stört kul och jag är taggad upp till tänderna!

Mitt hår är typ världens finaste just nu, min undebara syster har suttit och vågat det med vågtång i 2½h. Det tog sjukt lång tid och nu är klockan alldeles för sent. Ska slänga ner det sista i väskan, borsta gaddarna och slänga mig i sängen. Är supertrött! Och imorgon ska jag upp kvart över sex.

Jag lovar att skriva imorgon efter tävlingen! Håll tummarna nu, puss på er. Godnatt!


Power Pointen gjord!

Underbart. Jag har nu gjort power pointen! Just nu väntar vi på att nästa ska sätta igång, det är lite krångel.. verkar det som /; Jag har iallafall gjort den nu, och jag känner mig nöjd! :) Hihi.

Efter engelskalektionen har vi en svenskalektion. Jag & Mollan har skrivit en sjukt seriös limrick, Noot! haha. Jag kan nog lägga in den sen! =D Men jag ville skriva en mer seriös också, men jag hade ingen inspiration. Och så hittade jag inte mitt gamla dokument heller, med alla gamla dikter å texter.. så ja! men jag skrev en halvfärdig, halvbra.. så det blir nog den!

Måste kuta förbi dagslivs påvägen hem & köpa hårspray. Har inget och jag ska göra massa lockar ikväll? Måste ha en megastor!

Nu måste jag koncentrera mig på redovisningsgruppen, kram på er! Vi hörs senare ikväll.

Inför tävlingen

Nu ska jag ta och gå och lägga mig!
Imorgon väntar massor med förberedelse inför tävlingen på lördag. Direkt efter skolan drar jag och Åke hem till Carro för att träffa Alive. Vi ska slänga på oss våra tävlingskläder, snacka smink och hår och dansa en hel del! Jag som är halvt handikappad ska självklart inte dansa, jag ska vila mig tills på lördag. Sedan så åker alla hem och då ska jag och Carro locka hennes hår och diskutera vår frisyr. Får se vart jag äter någonstans, men hur som helst..

Sedan bär det iväg hem igen, och då blir det brun utan sol tajm två gånger om!

Haha, ja det är min dag det! Först och främst ska jag sova, för det här blev alldeles för sent /; Börjar tio i tio imorgon, ingen ensemble. Jiha!

Godnatt!

Update:
Hungrig är jag också! Det var länge sen jag var det på kvällen. Men nu ska jag gå, tjofadderittan LAMBO!


Dikter & texter

Power Pointen är klar, men tyvärr känner jag mig inte lika väl förberedd eller nöjd som jag var med den tidigare /; Det blir nog lätt så kanske.. Jag var klar med arbetet, och hade fått ur mig all information som jag hade och man känner en enorm lättnad och en börda som bara lyfts av axlarna! Men sen så försvinner arbetet som man är så nöjd med, och all information har man redan runnit av sig och ner i det arbetet som är borta! Då blir ingenting lika bra!

Hur som helst..

Sedan märkte jag en mindre kul sak! Vi har startat om vår gemensamma dator, och eftersom jag alltid har tyckt om att skriva så gjorde jag det även när jag bara hade den datorn att använda! Jag skrev i ett speciellt dokument som var säkert uppåt 60 sidor i. Grejen är den, att jag hittar inte det dokumentet! Jag trodde att jag sparat det innan vi startade om och tog bort allt från den gamla datorn, men jag har inte hittat den! Förhoppningsvis ligger den i någon av CD skivorna jag inte kollat på än. Jag måste bara ha den filen, den är så viktig! Dikter texter och sånger sedan årskurs sju. Hjälp om det är borta, det vill jag inte ens tänka på.

Ni är bäst!

Hej alla mina små glada kycklingar!

Jag sitter med powerpointarbetet jag, det ska ju vara klart imorgon. Så jag jobbar på! Eftersom allt försvann tidigare. Nu har jag de sista animationerna och anteckningarna kvar, så det hoppas jag verkligen att tiden ska räcka till för. Vad har ni för er en underbar dag som denna?

Vill bara säga tack alla ni underbara läsare som kommenterar och läser min blogg dagligen, ni är bäst och tack vare er så öppnas små dörrar för mig. Jag tycker så mycket om er, ni är bäst! =)

Kramar, så hörs vi senare! Den som blir min kommentar 3500 (typ 50 kommentarer kvar) väntas en överraskning!


17 grader ute redan!

Goodmoorning sunshines!

Vaknade för ett tag sedan, har sovit massor inatt! Idag är de tydligen supervarmt ute, så jag ska rota fram någon klänning ur garderoben som känns sådär sommrig. Om jag hittar någon! Annars får det bli mina långa linnen som jag är förälskad i. Hursomhelst. Dagens planer är att nu klä på sig och bege sig i väg till skolan! Går i skolan till 4 idag. Då känns det faktiskt riktigt skönt att vi börjar så pass sent också! Två timmars livskunskap på resurstiden.

Tänk, klockan är bara tjugo i elva och det är 17 grader ute?

Någon mer som har sommarkänslor?

BUS hjälp!

Jag har börjat använda ACO's brun utan sol nu. Innan dess använde jag Nivea, vilket var någon jag inte alls gillade. Man fick en gul nyans av den och den blev ojämn och luktade illa! Men det är vad många också säger när det gäller Nivea BUS! Nu har jag en ny, köpt på apoteket och när jag använt den färdigt så får ni en liten recention på den, och på Nivea BUS!

Jag vet att ni killar säkert blir överlyckliga för detta! Men nu vet ni problemen bakom alla brun utan sol krämer ;)


Extremt dålig. Om du inte vill se ut som en kycklig dvs.

MVG!

Jag har haft en mysig dag, om man bortser från allt som har varit jobbigt. Och alla dagar är jobbiga, så varför bry sig så speciellt mycket om det?

Ni vet kulturhistoriaprovet jag pratat om så länge? Jag fick tillbaks det idag! Jag var supernervös och när min lärare sa vad jag fick för betyg trodde jag hon skämtade! Jag fick MVG, är överlycklig fortfarande. Jag gillar verkligen kulturhistoria och att få det är bara så underbart kul. Så nu är jag superglá! På tisdag nästa vecka ska jag även gå på Dramaten med några från klassen och min lärare. Det blir kul!

Nu ska jag sova! En rejäl sovmorgon imorgon, tackvare projektarbete och tvåornas Ma B prov! Så jag ska upp klockan tio jag, börjar kvart i tolv. Sov gött!

(bild http://modigh.webblogg.se/images/glad_go_1174559417.jpg)

ÄLSKA DANS!

Denhär låten dansar vi just nu lyrisk jazz till! Vet ni hur underbart glad jag är när jag dansar lyrisk jazz? Jag blir helt tokig, och bara sveps iväg! Jag ÄLSKAR modernt, jag har inte dansat det förrens igår! Det finns ingenting som berör lika mycket. Omg, jag börjar typ grina! Haha. Denna låt dansar vi iallafall till! Ron Pope - A drop in the ocean! :)


KLANTARSLE!

Igår när jag äntligen var klar med mitt powerpointarbete, hade sparat det och så tog jag bort powerpoint rutan. Lycklig och lyckligt ovetande.. När jag sedan skulle visa pappa vad jag hade gjort var det inte lika lyckligt längre.. Jag hade nämligen öppnat dokumentet från hotmail, utan att spara det på datorn.. och arbetat med det. Sparat det och tryckt bort powerpoint. När jag sedan tog upp powerpointen så fanns inte dokumentet på datorn! Alla förändringarna jag hade gjort var helt borta! Snacka om att jag var arg, ledsen och frustrerad!
Så det var bara att berätta för lärarna som det var idag, dokumentet total försvann ut i tomma intet! ALLT DET SLIT jag har lagt ner på detta arbete! Usch. Så idag var det bara att göra om allt jag fixade igår! Det tog mig 6-7 h igår. Idag har jag suttit mer ofokuserat och försökt. Inte så motiverad just för tillfället, är trött och lite seg.

Det är på G iallafall. Så därför blev det ingen mer bloggning igår, jag visste inte vad jag skulle ta mig till! Så nu sitter jag och skriver om allt igen..

Har detta missöde hänt er möjligtvis? Visst är det hemskt!? Usch

Skrota nationella prov!

Sent publicerat inlägg! Skulle varit publicerat igår kväll. Men pga. vissa omständigheter som jag skriver om sen, så blev det inte riktigt så.. ;/

Duktigt gjort av mig. Jag är färdig med powerpointen! Nu får det gå som det går på redovisningen. Har stressat som ett djur idag, och nu är jag klar. Presentationen är gjort och jag är nöjd! Redovisningen får gå som den går. Jag orkar verkligen inte mer ;p

Jag är lite sur på skolverket! Okej, jag menar inte överskriften.. det är bra att veta hur alla sveriges ungdommar ligger till. Men snälla, ta inte så flyktiga frågor och snälla, ÄNDRA INTE så att provet som egentligen skulle vara del 1 och huvudräkning imorgon, tydligen inte blir det utan man ändrar så det blir miniräknare! Nu känner jag mig inte speciellt kunnig inför det. Jag har bara övat inför prov med huvudräkning. Jag är lite lätt sur på det! Aja, inte mycket att göra åt och det känns onödigt att slösa energi på det ;p Så jag ska sluta!

Är det någon mer som ska göra nationella prov imorgon?

JAG ÄR BÄST! ..Not

Nu är jag äntligen hemma! Och jag skulle vara hemma för typ minst en timme sedan! Usch. Jag är så himla klumpig ibland! Ibland fattar jag inte hur jag kan dansa överhuvudtaget, eller vara vig för den delen. Så klumpig som jag är!

Jag vill varna pimpinetta & lite känsliga läsare! Haha


Det som hände var att jag skulle ta min dagliga tur upp för rulltrappan och gick halvsnabbt upp för den, och vad händer? JO, JAG TRILLAR! Rakt fram och slår i knät! Tack vare en supergullig kille som frågade: "Gick det bra?" och såg förtvivlad ut, så räddades den annars ganska pinsamma situationen. Jag sa bara, jaaaa tack! och trodde att jag kunde gå vidare. Men trappsteget efter märkte jag till min förskräckelse hur fruktansvärt ont det gjorde i knät när jag gick! Så jag gick och ställde mig istället.
Jag trodde jag bara hade fått ett slag och lunkade på lite, (ja, typ haltade på).. tills jag såg att jag hade lite damm på knät som jag skulle borsta bort. Och då kände jag hur blött det var på knät! När jag tittade på handen sen var den alldeles röd. Jippie jaejä tänkte jag! Så jag satte mig ner på den myriga trottoarkanten och tog mod till mig att dra upp leggingsen.. Det var lite som ett miniblodbad. Det var ett litet hål som det sipprade blot ut genom. Så med blödande och kolosalt onda knä! Folk stirrade konstigt vill jag påstå..

Min snälla pappa räddade mig iaf! Nu blöder det inte lika mycket, men det gör galet ont! Ska samla energi och sätta mig med powerpointen nu, jag måste verkligen jobba på den! Känner mig ännu mer stressad nu, inför massor med saker! Har inte ringt min chef, inte gjort powerpointen, vi ska träna imorgon och jag har ont (!!!!). Jippie. Life goes on, ska försöka stressa av nu. Kram på er!

Powerpoint är kul

Nu sitter jag och Mollan och jobbar med våra powerpoint arbeten som ska vara klara imorgon! Jobba jobba. Kvart över tolv börjar teatern, halv två är det dans! Bara roliga lektioner idag..

Och sen gick min och Åsas idrottslektion jätte bra! Det verkade vääldigt uppskattat och det var superkul. Alla var verkligen jätte duktiga! Ingen av dem hade ju dansat  disco innan, och det är inte lätt! :)

Back to buissnes! Vad ska ni göra idag?
Solen skiner ju! Och jag är sugen på latte. Undrar om det ligger en sandys i närheten?
Måste kolla, hoppas de har en hemsida! Hihi.
Kram!

Ps. Emil, jag vet & har vetat ett tag vem du är!

Det är bara att sjunga en sång min käre Brutus!

Sov gott kära läsare & vänner. Nu ska jag sova!

Fick reda på att jag totalt missuppfattat en uppgift, vilket inte alls var kul. Så om jag inte var stressad innan så är jag det nu! Men jag ska försöka stressa av. Man påverkas mer negativt av sådan stress än positivt. Så, ett bra sätt att varva ner på är att sova. Vilket är vad jag ska försöka göra nu! I maj månad får man verkligen känna på hur det är att leva! ..ja, när det är mindre kul iallafall.

Imorgon är det idrott första lektionen då jag & Åsa har discodans. It's going to be fun!
Godnatt på er.

Vad ska ni göra i sommar?

Det var ett tag sedan! Jag är riktigt sugen på att åka utomlands. Helt till något varmt ställe så man kan bada utan att man fryser så sjukt mycket som jag alltid gör här i Sverige! Det är sjukt vad jag fryser så fort jag stoppar lilltån i vattnet! Jag vill åka utomlands iallafall, och bada vill jag göra! Jag vill lapa sol och dricka mysiga juicedrinkar! Äta frukt och glass & bara slappa. Underbart helt enkelt.

Vad ska ni göra i sommar? Ska ni åka utomlands?


STRESS, STRESS, STRESS!



Dagens lilla fråga. Jag har det extremt stressigt just nu! Det känns som om lärarna har slängt in det mesta nu precis innan skolan slutar! Jag har fyra veckor och 2 dagar kvar i plugget innan det är ett efterlängtat sommarlov! Samtidigt som jag kommer sakna alla estetiska ämnen, något så kolofruktansvärt! ..Nu till frågan!



Har ni det också grymt stressigt och mycket att göra just nu?

Imorgon smäller det!

Morr. Jag trodde jag publicerade ett inlägg innan jag drog iväg, tydligen inte.

Jag var iallafall hemma imellan skolan och dansen! Jag hann det, tackvare att ensemblen utgick. Jag käkade lite nudlar och drog iväg igen!

Nu är jag hemma och har precis käkat middag supermumsig wook! Ska sätta mig och pilla på min powerpointpresentation nu, har idag och imorgon på mig! Massor med jobb på lite tid. Idag har jag och Åsa även vår idrottslektion, vi ska ha discodans! Det blir nog asbra. Alla har pratat så mycket i klassen om att de vill lära sig, så jag hoppas att det blir lika kul som de tror att det är och att det blir uppskattat! Vi ska nog filma dansen sen, jag & Åke och så hamnar det på våra bloggar. Så ni får se =)

Nu måste jag sätta fart med powerpointen, är väldigt stressad! Ska försöka chillidilla lite. Vilket är svårt ;p Kram på er!

Underbar kväll!

Jag lever, jag är inte död!

Dagar som denna ligger inte bloggen som prio nr 1. Utan snarare längst ner! Jag har gjort en hel massa idag, varit tvungen att passa tider (som jag har lyckats med!) och stressat som ett djur, men jag har haft kul! Började med att plugga i två timmar, men fick massa telefonsamtal så den planeringen gick lite åt pipsvängen. Klockan fyra var jag hos Carro, klockan fem på plats i Hässelby Prisma. Klockan sex hade vi dansat sista gången och halv sju var jag hemma. Fem över sju var jag påväg in mot stan för att gå på grill & (ja nu fick jag hjärnsläpp! vad heter det... JO! Juste) brännbolls kickoff med jobbet! Askul var det ute på djurgården, superfint! Vi fick korv som mat och varmbanan med choklad till efterrätt! Det var supergott och vi hade askul! Mitt braiga lag (tvåorna) vann brännbollsturneringen! =) Kan inte påstå att jag bidrog till särskilt mycket men.. haha, kul var det!

Nu är jag dock väldigt slut i kroppen och vill sova. Upp halv åtta imorgon, palla schminka schäj till danschen. Nooo!

VI HÖRS IMORGON. Imorgon har jag träning tydligen också! Åh hjälp, hur ska denna vecka sluta? Iih.. Kram på er.


SOVGOTT!

Nu ska jag vara duktig. Jag ska sova nu! Inte uppe till tre idag inte.

Imorgon är schemat ganska fullspäckat! Det brukar väl se ut så för de flesta såhär på vårkanten! Men jag är inte riktigt van vid att det blir såhär stor skillnad! För det är verkligen tvåtusen gånger fler saker än på hösten. Antagligen för att vissa kurser avslutas och de vill ha så mycket underlag som möjligt för de kurser som är kvar.

Jag har nämligen detta att göra denna vecka, mellan söndag och onsdag! HJÄLP
image299

Jag menar, hur ska jag hinna allt? Jag har ju inte all tid i världen direkt. Förstår ni om jag säger att jag känner mig stressad? Nej, jag ska gå och sova nu. Orkar inte med alla dessa måsten! Sovgött!

Mysig kväll!

Jag är så glad. Jag har verkligen så himla bra vänner! Man bara vet och känner att det alltid finns där, som en non spoking bond. Jag har haft en helt underbar kväll med Millis! Vi vandrade runt på olika ställen och hamnade tillslut hos några grabbar en bra bit härifrån! Där stannade vi ett tag innan vi drog oss hem till mig för att börja designa hennes blogg lite grann! Som kommer bli supernajs =)
 
Jag måste bara säga vilken underbar känsla att ha en vän som du Millis! Det är en sån underbar känsla att ha en vän som finns där, och som man kan prata om allt om! Som är intresserad, glad och delar med sig av saker! Det är så underbart! Tänk att vi har känt varandra sedan fyran? Det känns som en evighet, för det är så mycket som har hänt. Men ändå så nyss! 7 år sedan! Det är ju sjukt. Sju år! Snart åtta!

Friends for life!



Om det ändå kunde gått lite bättre!

Jag lever och föreställningen gick skit! Haha! Första gången vi skulle upp och dansa paren så kom jag av mig, FLERA GÅNGER! Hahahaha. Jag gjorde fel och ja, jag vet inte riktigt vad jag tänkte att jag skulle göra för dans. Helt åt skogen gick det iallafall och det var någon klumpeduns som hoppade rakt på min fot. En ganska stor sak... Men andra gången gick bättre! Då var det inte vårt fel att det gick dåligt, utan dom som hade dansat före oss sprang rakt in i oss så vi inte kom ut på scenen. Haha! ;p Ja jeklar, så bra de gick. Jag är imponerad, nat ;p

Nu ska jag dricka kaffe! Ska träffa Millis ikväll, jag kom precis på att jag tycker att vi ska gå ut och gå! Vad sägs som det Millis? (; Pöss på er! ;D

Att blogga har sina baksidor

Det är farligt - Det där med bloggar! Vad ska man egentligen skriva för att inte tappa kontakten med de människor som läser bloggen? Ens nära vänner?

Jag vet hur roligt det är att läsa mina kompisars bloggar, vad de har för sig när man inte har träffat de på ett tag. Man känner sig på något vis fortfarande delaktig i deras liv eftersom man vet vad som har hänt, även fast man inte alls är det. För man skriver inte allt på bloggen! För mig är det extremt viktigt att detta inte utesluter att umgås, eller att bara höra av sig! För den personen vars blogg vi läser, vet inte att jag läser deras blogg.
Det är inte meningen att bloggens värld ska bli ett medel så vi "slipper" vara sociala och slippa höra av oss till varandra. Min blogg är främst till för att jag ska komma ihåg vad jag gör om dagarna, och för att dela med mig om mina tankar, för att skriva av mig allt och för att skriva om det jag älskar att göra mest av allt - dansa, sjunga och spela teater! Musikaler, självfallet.

Som tur är, så har jag sådanna underbara kompisar som inte struntar i att höra av sig. Även om de vet vad jag gör genom min blogg. Vilket känns som en trygghet när stormen river, att de alltid finns där. Tack för det, och ni vet precis vilka ni är. Ni underbara!

<3



Nu ska jag åka och umgås med mina köksredskap Helena & Erica. Mysigt! Först ska jag dricka upp min latte med glass i (jag är en liten gottisgris) =) hihi. Jag har ätit några slevar Ben & Jerrys Fossil Fuel också, vill spara så mkt som möjligt. Hihi (a) Men ska nog käka lite mer när jag kommer hem. Shit vad ointressant! Jag tror jag svimmar

;p

Roligt med Hamburgare

Fin rubrik va? Min kära kusin namngav inlägget.

Jag har städat färdigt! Ja, eller helt färdigt skulle jag inte vilja kalla det. Men ny tryter energin och magen skriker "MAT MAT MAT". Det saknas lite galjar till de nya kläderna m.m. men men!

Ikväll ska jag träffa Helena & Erica! Riktigt kul men först ska jag käka hamburgare för att stilla hungern =) Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig, muhaha. Ska försöka hitta min kamerasladd så ni kan få se alla de bilder jag har tagit den senaste tiden. :)

Banan!

Städdags!

Här ser det hemskt ut! Så nu ska det sättas igång. Har gjort mig en latte och satt på radion! Nu ska det städas! Kläder ska bort från golvet, och alla nya och tvättade kläder ska in i garderoben och gamla påsar ska slängas. Bara att börja nu!

Jag tycker faktiskt att den här långhelgen inte kunde komma mer lägligt! Precis i den tiden då man är trött och det inte är så långt kvar till sommarlovet! Det är bara fyra veckor kvar för mig nu =) Och man har tid att göra saker man vill, och göra läxor om man måste! (ja vi har nästan tid till det iallafall!) Nu ska det städas här iallafall. Vad ska ni göra idag?

Ingen rast och ingen vila!

Dags för kudden! Har haft en underbar dag med jobb och påvägen hem inhandlades det Fossil Fuel, och jag kan meddela att glassen var över förväntan god! Jag är irriterad över att jag inte kan välja min B&J's favorit! Jag har ju smakat så många, men kan ändå inte bestämma mig. Stackars mig! I-landsproblem.. återigen!

Imorgon står städning på schemat. Mitt rum ser så hemskt ut att jag blir mörkrädd! På kvällen ska jag träffa Helena & Erica. På lördag är det uppvisning i Hässelby med KD och på kvällen ska jag träffa Millisen! På söndag är det också uppvisning Känns lite jobbigt faktiskt, men det kommer väl gå bra. På söndag kväll väntar en härlig kväll med Kickoff och grillkväll med hela härliga sommargänget jag ska arbeta med! Det ska bli kul!
Någonstans mellan allt detta ska jag försöka klämma in att göra klart powerpoint arbetet och öva in engelskt tal till detta. Känns lite stressigt! Mattenationella ska också övas på och danslektionen tillsammans med Åke ska planeras! Men innan allt dethär väntar en god natts sömn. Jag är så stört trött!

Så. God natt på er!

Tidsfördriv

När jag har riktigt tråkigt, går jag in HÄR
och gör alla test som jag inte har gjort.
Roligt va? Or not!
Men om ni som jag, är lite trött och väntar
lite med att sova. Gå in där! Ett great tips!

Mysiga nyheter!

Vet ni vad? Jag har börjat arbeta med en ny design till bloggen! Jag är riktigt nöjd hur headern ser ut! Den ska vara riktigt kalas innan jag lägger ut den, men det kommer!

Jag tänker inte avslöja mer än att det kommer att vara färgglatt, det kommer spegla min personlighet och den nya designen kommer ta bloggen till en ny nivå och nischa den till det jag vill ha den till!

Jag är spänd, jag har stora planer! Är det någonting ni tycker att jag ska skriva mer om i bloggen, så skriv gärna det till mig!

Förtrollad Ben & Jerry's glass

image298

Nu är det filmdags, det ska ses på Enchanted / Förtrollad och till de ska jag smaska på min absoluta favorit glassort! Nämligen Ben & Jerrys som ni säkert redan vet. Idag äter jag Fossil Fuel! Kära Helena sa att den var mumsig, och henne litar jag på! Nästa gång det ska inhandlas B&J's blir det Baked Alaska!
Jag började kolla på filmen igår innan jag skulle sova, men nu ska jag se hela!

Det kommer en resention om filmen sen! Har ni sett Enchanted/Förtrollad? Vad tyckte ni om den, var den bra!?


Design fixad!

Denna söta tjej vann en bloggdesign för en månad sedan! Nu är den fixad och klar!


Jag har världens bästa sommarjobb!

Rubriken talar för sig. Jag har haft en så sjukt underbar första dag på jobbet! Stod i ett stånd tillsammans med en asgullig tjej och vi skrek oss hesa! Det första vi fick göra var att lämna in lapparna som vi skulle fyllt i och efter det skulle vi hämta ut våra kläder. Klädstorlekarna var lagom konstiga! Haha, hade en herrstorlek i munkjackan (och då badade jag typ i den) piké tröjorna var superkorta i midjan men byxorna som alla sa var så små, satt perfekt!

Det har varit SÅ roligt! Började 12 och slutade 16. Då hade jag inte käkat sedan klocka nio så hungrig var jag! Jag åkte in till stan igen och köpte mig en Ben & Jerrys glass som jag ska mumsa på ikväll! Det var så länge sen jag hade hemma en såndär burk, så nu har jag det igen! :)

Nu är det dags för att sätta sig ner och dricka en kaffe latte! Är rätt slut i kroppen och halsen svider! Ajaj, att skrika är inte bra ;p

Träffade grymt många trevliga människor idag, man blir så glad då! :)

Nervös!

Trött är jag, som en bäver. Vi hade ingen dans idag, så tränat har jag inte heller gjort. Har bara haft en och en halv lektion, men var ändå i skolan vid halv nio. Kunde ha kommit dit klockan 11 om jag hade vetat om det! Hur som helst så hade jag bara en lektion med kulturhistoriaprov, en halv lektion matte och sedan sjöng  vi för treorna när de hade mösspåtagning. Skön dag! Skön valborg.

Efter kulturhistoriaprovet så var jag helt slut och på tuben hem rann orken verkligen ur mig! Först skulle jag sitta hemma ikväll, men en snäll killkompis drog ut mig! Det var kul, tack. Nu har jag duschat och ska sova. Upp nio imorgon bitti för att åka in till mitt jobb i stan och få testa kläder m.m. Första arbetsdagen imorgon! Och jag är minst sagt nervös. :)

Godnatt!

JA, ELLERHUR

Fick precis en kommentar!

Anonym om Valborg

"Istället för att sitta ensam hemma och uggla."

Personangrepp? :S




Ja, ellerhur. Ibland kan man ju undra.. Ellerhur? Haha, har du aldrig hört det uttrycket eller? Eller vad menar du anonyma människa med detta?

RSS 2.0