And off we go again

Ointressanta inlägg har några dagar varit ett faktum här i bloggen! Menmen..

Nu ska jag iväg till dansskolan. Ska inte ta ett enda danssteg idag, för när jag står upp så snurrar världen! Ska ta med papper och penna så vi kan snacka kläder och sådant istället. Dräkterna ska göras om! :)

Tjohej.


Tonight

Godnatt på er. Ikväll har jag blivit klippt och bara tagit det lugnt! Kollade på Evan the almighty (asrolig) och käkade italiens glass som var hur god som helst!
Imorgon var det egentligen så att jag skulle jobba men jag ringde chefen nu ikväll och berättade att jag mådde dåligt igen. Men jag ska kämpa och jag vägrar att bli sjuk! Därför ska jag sova nu och sova längelänge! Imorgon blir det inget jobb men en tripp till dansskolan för att prata kläder med Carro!

Vi hörs imorgon hörrni, nu vill jag sova! Puss


Jag är 22 år och en femtedels fjortis

Såhär gammal borde jag egentligen vara.. spännande! Haha

Namn: Niccie
Datum: 2008-08-31
Ålder: 16
Vuxenpoäng: 11.8
Uppskattad ålder : 21.9

Och.. såhär mycket fjortis är jag!

Namn: Niccie
Datum: 2008-08-31
Ålder: 16
Fjortisfaktor: 20.5%

Inte speciellt mycket va? Eller nja, ändå en femtedel. Enligt dessa otroligt realistiska test, haha!

Vill du veta hur vuxen du är? Klicka här. Vill du veta hur stor del av dig som är fjortis? Klicka här.

It's all in your hair

Mitt hår är helt underbart! Jag älskar det. Ni får självklart se bilder sen, men jag ska slinga det imorgon så jag tänkte att det är lika bra att visa före och efter bilder då.. Två flugor i en smäll liksom!
Just nu är mitt hår riktigt mörkt, har klippt bort typ alla gamla ljusa slingor jag hade och nu så har jag bara mitt naturliga riktigt choklad bruna hår. Fint är det väl, men jag vill inte ha så mörkt! Tihi.

Jag ska börja sköta om mitt hår ordentligt, med piffiga produkter & sånt direkt från USA. Tack min syster A för att du har sånna produkter sedan länge så man vet hur grymma de är ;D och tack E & H för att ni är söta och köper alla grejorna som jag vill ha! Tihi.


Changes

Time for some changes! Ska snart hoppa in i duschen för att sedan få mitt hår klippt. Tihi! Jag ska bara knäppa några kort på håret så att ni får se skillnaden!

Förövrigt så gick dansen okej, Carro mådde också dåligt så vi markerade bara. Kom på en ny början och la in massa små detaljer i dansen för att få den ännu bättre, och nu gillar jag den faktiskt! Ni vet att vi typ aldrig hinner träna inför tävlingarna? Och denna termin har vi lovat varandra att vi verkligen ska träna inför tävlingarna och ge gärnet.. ja, är det inte typiskt då att Carro åker bort nästa helg, och helgen efter det åker jag bort. Och den 20onde, på lördagen efter jag kommer hem så är det självklart tävling! Hahah, det är så typiskt oss. Go C & N!
Så bra mår jag inte, men jag ska trycka i mig minst tre kiwis och så har jag tagit dubbel Cvitamin brus! JAG VÄGRAR.

Duscha var det ja! Puss

Jag vägrar!

Åh nej.

Det var min första tanke när jag vaknade imorse när jag till min förskräckelse märkte att jag har ont i halsen. Sådär värkande molande värk, som om någon sakta stryper en. Nu har jag börjat hosta också, och har blivit så snuvig så jag måste snyta mig super mycket!

VAD ÄR DETTA?

Jag vägrar att bli sjuk igen, vägrar vägrar. Planen nu är att åka till dansskolan för det är första dagen efter sommarlovet som alla tävlingsdansare träffas för att få ny information angående den kommande tävlingssäsongen. Spännande!
Efter det var det nog lite tänkt att vi skulle träna, men eftersom jag har gått och fått ont i halsen och man absolut inte får träna med det - så får jag markera om så blir fallet. Detta suger!

Ska kila till bussen nu, när jag kommer hem ska jag kurera mig!
Jäkla sjukdom.

Too feel good

Trött och uppjagad beskriver mig. Även fast jag känner mig gladare och mer sprudlande och full med energi än på länge! Just nu är min plan att gå och lägga mig, slappna av och somna skönt! Ser fram emot att lägga mig ner på min mjuka kudde och sova gott! Det är rätt sent redan, usch & fy. Hur som helst. Morgondagens planer tar vi imorgon, de ska jag inte tänka på nu! Sovgott på er, vi hörs imorgon! Hoppas ni har haft en lika rolig dag som jag!

Slipping through my fingers

MAMMA MIA! VAD FILMEN VAR BRA! Den hamnade absolut bland mina favoriter, helt grym var den! Vilka skådespelare också! Inte dåligt. Och vilken otrolig tajming i låtarna när de kom in, det passade perfekt!
Jag som inte visste någonting om den, hade inga förväntningar eller något - älskade den!

Här är en av mina favorit sånger ifrån filmen! Jag började typ gråta när denna sjöngs.. så fint!



Slipping through my fingers

Mamma mia!

Ikväll ska jag och min kära vän Helena gå och se på bio! Mamma mia blir det som vi ska se. Jag har faktiskt inte hört någonting om den, alltså jag menar vilken typ av film det är.. musikal, kärlekskomedi eller så.. jag vet bara att det är en film uppbyggd av abbas låtar(?)

Så nu har jag slängt på mig rosa leggnings, en vit tunika, en grå lång cardigan, ruffsat till håret slängt i stora bamboo örhängen och sminkat mig ordentligt för första gången på länge! ;D najs huh?

Så nu är jag redo. Ni får se bilder från kvällen sen!
Ha en trevlig fredagkväll! (JA ÄNTLIGEN FREDAG :D) Puss

Min vardag

Ooohh! Träningsvärken gör sig till känna och tar över min kropp. Galet! Det värker i mina "solfjädersmuskler" som vår balettlärare säger, hihi. Ni vet musklerna.. eller ja, ni som inte är dansare har nog svårt att förstå vilka muskler jag menar för jag har då aldrig vetat vilka det är innan jag började dans för en vecka sedan! Musklerna precis under rumpan iallafall, haha det är som solfjäder på varje lår! Skratt.

Igår var fulld av jobb och skola, och när man kom hem så däckade jag i princip på en gång. Och idag har jag gått i skolan, som ni säkert förstår.

Jag älskar att dansa vill jag bara säga! Älskar min linje. Dock måste jag lära mig slappna av så jag kan sova ordentligt, haha... kan vara bra att inte vara stressad jämt!

Prenumerera på mig!

Bloggkoll


Bara för att jag är så himla tuff så har jag bara 5 prenumeranter, men man måste ju börja någonstans! Så, om ni gillar min blogg så tycker jag att ni ska bli prenumeranter på min blogg på bloggkoll.se! För nu har jag fixat så att jag kan ha en såndär fin ikon jag också och det är jag stolt över (idag är den rosa). Muhaha!

Imorgon blir det skola först och därefter jobb = liten uppdatering och massa slit. Så vi hörs antagligen inte förrens imorgon kväll, då jag kommer att vara helt slut. Om jag orkar uppdatera då! Ska nämligen upp halv sju på fredag.
Puss & sovgött!

Bloggkoll is the shit

Följ min blogg med bloggkoll

Hörni! Vet ni något som är riktigt bra som jag använder varje dag? Jo Bloggkoll.
Anledningen till at jag inte har tipsat om den innan är att jag inte har förstått hur man skulle göra, men nu helt plötsligt hittade jag det och det var väl kalas tyckte jag! Så om ni har det, skaffa Bloggkoll. Då har du stenkoll på alla dina favoritbloggar! Då får du medelanden om när en av dina favoritbloggar har uppdaterat, istället för att behöva kolla tjugotvåtusen gånger om dagen! Kalasbra!

bloggkoll.com is the shit!

Modern - nutida dans

Väldigt mycket dans här idag. Men det är väl alltid trevligt! Det tycker iallafall jag, och anledningen till det är nog att jag har haft min första moderna danslektion idag och jag är helt såld. Helt hooked! Precis som igår med kontaktimprovisationen fast ännu mer! Det är mycket som är nytt, men jag bara känner på mig att jag kommer älska det. Det gör jag redan! Och kärleken till den kommer att växa!

Haha, det låter som om jag pratar om något helt annat än dans.  Skratt

Contemporary routine



Asså hon är ju sjuk, Mia Michaels. Loveloveloooveit.

Larger then life



Larger then life, behöver jag säga mer?

Contemporary by Mia Michaels - (vem annars?)


Helt galet fantastiskt underbart.

This piece är om två personer som försöker finna deras väg genom livet. De har två helt olika drömmar och mål i livet, men är vilsna och vet inte riktigt hur de ska klara sig ur det. Det är som en kamp mellan dom, identitetskris. (poetiskt) Titta och enjoy!

Life is what you make it



It isn't always easy, sometimes you have to fight back hard. Nothing can bring you down, if you don't let it bring you down. Life is what you make it, and try to believe in yourself, then you'll be stronger then ever.

Kontaktimprovisation



dansimprovisationen idag så hade vi kontaktimprovisation. Detta är som en förberedelse inför våra duetter som vi ska börja skapa om några veckor i estetisk orientering. Det var så himla spännande och man kunde göra superhäftiga grejer genom att bara vara fastklistrade två och två i ryggen eller vid armarna och aldrig släppa taget! Det ska bli så sjukt spännande! Imorgon är det den första moderna lektionen, jag är så nyfiken och glad över det att jag spricker! Jag kände på mig att det där med modern dans var någonting som jag skulle fastna för! Och nu har jag bara gjort kontaktimprovisation och är fast. I'm hooked!
Är det någon som har testat kontaktimprovisation?

Chai latte



Sitter här nu och mumsar på en chailatte och pratar med min syster och kusin i USA. De far iväg till New York imorgon! Fuskigt. Imorgon har jag världens kortaste dag! Har två lektioner, en modern danslektion klockan tio. Lunch. Och sedan knappt en timmes historia! Vi hörs om en stund & klockan 21.55 börjar världens bästa program, jag behöver nog inte säga vilket jag menar!

I feel it coming back to me

Jag är så glad, det är en sådan härlig känsla, en lättnad. Skolan är rolig, tillochmed teoriämnena! Nu är det ju visserligen fortfarande i början, och allt är nytt. Så antaglingen så landar allt såsmånining om och då är det vardag. Hur som helst så ska jag försöka rida på denhär vågen så länge som möjligt!

Dagen bestod av en timmes svenska, en balettlektion och direkt efter baletten en modern improvisations lektion! Sedan lunch och strax efter det indviduella valet (kommunikation). Jag har haft det tokroligt idag, och det är helt underbart med minst en danslektion per dag! Man har liksom alltid någonting att längta till, och anstränger sig på de teoretiska lektionerna också! Ja, jag känner hur livet återvänder.. haha!

Tänkte skriva lite mer om dansen idag sen, den var grymt rolig!

Guava & Acerola

Att jag älskar Proviva är det väl ingen som läst min blogg en längre tid missat? För det gör jag! Och nu är det så fantastiskt att de har släppt en ny smak med guava och acerola som köpts hem till mig idag. Det visade sig vara den godaste av dom alla! Den är verkligen tokgod! Den är mestadels syrlig men har även lite sött i sig så att det blir en perfekt smak! Helt underbart god är den, och det är den nya Proviva favoriten! Testa den mina vänner..





Nu vet ni det också..

Godnatt på er, nu ska jag sova! En aning sent, men men.. Imorgon börjar jag inte förrens halv tio (hör och häpna) med svenska. Efter det är det balett och därefter modernt. Lunch, och sedan är det första inviduella valet. Jag har valt kommunikation, psykologi och akrobatik. Men denna termin så är det bara kommunikation som gäller! Vilket innebär att mina onsdagar är löjligt korta! ;D smack!

Guthennight. Vi hörs imorgon, puss.

Telescopic carbon black

Min mascara har även den varit slut ett tag, och eftersom min syster har telescopic som är väldigt bra tänkte jag också testa på den! Så det gjorde jag, jag köpte en av de tre sorterna av telescopic, nämligen telescopic carbon black. Den skulle tydligen ha en extra svart färg.. Ni får veta resultatet sen! Har någon testat den?


Den här har jag!                                                                          .

Balett



Idag har jag efter skolan vart och köpt mig ett par svarta teknikskor med delad sula i skinn till balettlektionerna! Riktigt sköna faktiskt! Sitter faktiskt med dem på nu för att de ska forma sig efter mina fötter.

Summer breezee



There are moments in your life that makes your heart skip a beat.


Applepie



I torsdags käkade vi äppelpaj för att fira min syster som fyllde 19år. Nu sitter jag här och äter upp resterna! Usch vad jag tycker att äppelpaj är typ bland det godaste som finns! Hihi

Jobbet

Nu är jag hemma från jobbet idag. Fick jobba över i två timmar, men jag hade riktigt kul idag så det gjorde ingenting! Trött är jag och hela kroppen ömmar! Riktigt festligt, not. ;p
Jag har inte mycket mer att säga än att jag förmodligen ska duscha snart och gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp halv sju och gå i skolan till tjugo över fyra, så jag behöver vara utvilad. Usch vilken dag! Kommer fasa inför måndagar, men och andra sidan så är den värsta dagen gjord efter det...

Aja, nu ska jag sluta svamla. Vi hörs senare puss!

Jag lever!

Idag har jag skinit med min frånvaro pga. jobb! Jag ska även sova nu för att orka upp 07.30 imorgon. Uha! Jobba och stå i. Nu måste jag sova! Puss

Shivers



Seriöst, jag får rysningar! Jag vet att jag la in den nyligen, men jag var bara tvungen att lägga in den igen! Förstår inte hur bra man kan vara! åh.

The happiness

Jag har kommit fram till att jag nog kommer nästan älska skolan i år! .. ja nästan!
Det underlättar att man har en danslektion varje dag att se fram emot. Det gör liksom det hela lite lättare. Man har matte, svenska, engelska och mitt bland alla teori ämnen.. så har man en danslektion! Jag menar, kan det bli bättre? Dessutom kommer jag få världens träning, och jag kommer slita som ett djur för att utvecklas så mycket som jag bara kan!

Utveckling.

Och om det går trögt, ja.. då får det gå trögt några dagar tills jag kommer med ny kraft och kämpar igen det där! För jag ger mig ikke! Jag ska kämpa mig blå röd och grön. Och min klass är kalas!

Jag har bara inte riktigt förstått att jag faktiskt kan kalla mig dansare. Att jag går dans på gymnasiet och får en galet bra utbildning inom dans. Jag menar, jag får ju alla grunder jag behöver! Balett, grunden till all dans. Jazz och modernt! Det sistnämnda ser jag fram mot så mycket att jag nästan spricker. Iiiihhh!

Seriösa inlägg idag. Men jag känner att min dansglädje är enorm just nu!


Schemat som såg så bra ut från början! WUUÄÄHH

Vilken kul dag jag har haft! Ja, inte enbart.. så är det väl alltid. Det var ju såhär att vi hade fyra matte lektioner utsatta på schemat, två var klockan 08.00 på morgonen, måndag och fredag. En klockan 09.00, på måndag men även en på tisdagen 08.30. Det var även två lärare som skulle dela på alla estettvåors matte tider och jag ville så gärna ha kvar min gamla mattelärare som jag verkligen klickade med.. Så det måste jag erkänna att jag var orolig inför, likaså inför vilka tider. Men jag uteslöt helt tanken att jag skulle få de båda tidiga passen! Och helst av allt skulle jag vilja slippa måndagsmorgonen, så jag inte hade en håltimme efter där, och gick i skolan fram till halv fem.. ja ni hör ju själva hur kul det lät?

Så.. Vi kommer dit allihopa, klockan 08.00. Får reda på vilken grupp man hamnar i och vilka tider vi får.. VAD TROR NI JAG FÅR DÅ?! JO PRECIS. DET PISSIGASTE! De hade bestämt att alla som skulle läsa B-3000 skulle ha BÅDA äckliga morgontimmarna. Alltså 08.00 på måndagar och 08.00 på fredagar! Mygod. Och inte min mattelärare heller!

Så, jag är JÄTTE glad. Upp halv sju måndag, ha en timmes matte. och sedan en timmes håltimme! Dans och massa andra lektioner för att sluta med idrott sista timmen och sluta halv fem! Jag hoppar av glädje.


MEN, jag ska vara positiv. Det kan bli bra också! Förutom de tidiga matte lektionerna ;p

If everything feels impossible, you have to fight harder

Fröken Karnaah hade en väldigt fin rubrik tycker jag! Det är mitt nya motto!


Kurt Nielsen - Rice to the occasion


Jag gillar denhär låten, lyssna på texten!

Nå, vad tycker ni om låten?

Här är texten:

You’ve been down the dark detours
You have seen most of it all
Crashed into the million faces
But never listened to them talk
You’ve got so much on your mind right now
It doesn’t even help to try to solve them all

You used to smile when hope and a pat on the back
Would last throughout the day
As the rain kept falling down on you
You wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you as you heard your man walking away
Without a word

You thought
Who’s gonna make my decisions, I can’t make them on my own
Who’s gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who’s gonna be there forever, well it aint gonna be him

In case you didn’t know I really care for you
I just wish you all the best
And if love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect
I cannot count the times I’ve seen you
Oh just slipping away with a broken heart

You thought
Who’s gonna make my decisions, I can’t make them on my own
Who’s gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who’s gonna be there forever, well it aint gonna be him

No no no
Everybody is going away, I’m barely hanging on
No no no
Do not lovers seek me, what am I doing wrong?

Who’s gonna make my decisions, I can’t make them on my own
Who’s gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who’s gonna be there forever, well it aint gonna be him

Who’s gonna make my decisions, I can’t make them on my own
Who’s gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who’s gonna be there forever, well it aint gonna be him

Let's go bananas



Haha, gapskratt vilken usel bild. Jaja, vem bryr sig!

Jag kom hem för ungefär en timme sedan och då käkade jag banan och nutella! Supergött och perfekt som mellanmål en fredag som denna. Hungriga jag liksom! Jag har mer att berätta, men så länge tills kraften har återhämtat sig så får ni kolla på denna underbart vackra bild jag har åstadkommit. Haha!

Min syster fyller år idag!

GRATTIS TILL UUNDERBARA SYSTER ALIEN ELAJN (MUHAH) SOM FYLLER 19 ÅR IDAG!
HOPPAS DU HAR DET HELT UNDERBART I US AND THE A!

TUUUUSENTALS GRATTISKRAMAR, PUUUUSSSSSSSSS


Vardagen kommer igång

Vad skumt det känns att vardagen kommer igång mer och mer nu, att allt börjar så sakta rulla - även om mycket är riktigt trögstartat! Huhu. Imorgon ska jag usch och urk upp klockan halv sju, för att vara på plats i skolan klockan åtta. Då vi får reda på vilka två av de fyra lektionerna som är utplacerade på schemat vi får! Två av dem är klockan åtta på morgonen.. hjälp! Och man lär antagligen få minst en av de lektionerna på morgonen! Jippieeeeeeeeeee.. Not ;p Vi får se iallafall. Efter det är det engelska (samma lärare som jag hade förra året - GULD!), sedan estetisk orientering och efter det lunch och dans. Sedan är dagen slut! Underbart. Slutar tjugo i två!

Men nu ska jag faktiskt gå och göra mig iordning. Puss


Sovtime

Sovdax. SYTYCD slutade nyss och nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova stenhårt! Imorgon börjar vi gå efter schemat och den allra första lektionen som står på schemat är svenska, en halv håltimme och sedan jazz! Första jazz lektionen. Läskigt och roligt! Allt är så nytt och jag har så mycket nya intryck så att när jag kommer hem så typ somnar jag! För jag är så trött.. haha! Missar första engelskalektionen imorgon också, för att klockan 14.00 imorgon är det lärarshow i aulan. "Ni ska få se oss, som ni aldrig sett oss förut" sa en av jazz lärarna (; haha, jo vi såg ju faktiskt förra året! Och det var kul. Nu vet man dessutom vilka alla är, vilket blir ännu roligare!

Nej nu mina vänner, ska jag sova! Ha det kalasbraigt, pussar

Commercial hiphop


This is the shiat I danced in today

Åh vilken rolig dag! Idag var det inriktningsdag, då vi välkomnar de nya ettorna (och jag kan säga att det kändes skumt att inte vara etta själv!). Dagen började halv tio, med två timmars dans. Behöver jag säga att det var underbart? Det var danstreorna som hade gjort ett program med uppvärmning, fys, stretch, styrka, diagonal och kombination. Dansstilen var commercial hiphop! Som jag är helt totalt såld på nu. Den var helt underbart rolig! Jag som inte trodde att hiphop var något för mig, men ack så fel jag hade. Det var ju dökul! Efter det hade vi rundvandring med ettorna på skolan. Bra dag, jag är glad!

Godnatt från en danstokig Niccie

Dax att sova! Slarver som jag är så har jag lagt min ansiktskräm på något himla bra ställe så jag hittar den inte! Tröttsamt. Får väl sketa i den nu då! Jag som är så torr! Hursomhaver, imorgon väntar en förmiddag fullspäckad med dans tillsammans med de nya dans ettorna och dans treorna! Galet roligt. Efter det blir det nog lunch och rundvandring på skolan i grupper! På torsdag börjar schemat. Dans varje dag! Aaaahhh fattar det fortfarande inte!

Nu måste jag verkligen sova, upp 8 imorgon! Det är inge bra att SYTYCD går så sent, hela min tidsplanering spricker ju! Natti!

Lyrical hiphop

Jag säger bara; wow.


SYTYCD

Nu går börjar världens bästa program, nämligen SYTYCD. Någon som är förvånad att det var det programmet jag menade? MISSA INTE! MIA MICHAELS är nog med och keorograferar idag, åh då får man spelet när man tittar på henens verk!

Trötter



Jag börjar nog bli gammal eller någonting! Jag blir liksom trött nu!?!! Och kan knappt hålla ögonen uppe! Sitter och gäspar som en tok och använder tandpetare för att hålla ögonlocken uppe. Och vad är klockan? Kvart i sex. Tokheller! Det var precis likadant igår. Jag ska sova tidigare idag, halv två känns lite för sent för mig när jag ska upp tidigt.. haha!

JAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen, kan jag berätta hemligheten för er. Äntligen. Ja, äntligen är allting klart! Vad jag har gått runt och inte vetat och varit nervös för i någon vecka är nu färdigt! Och ja, det förändrar en heeeel del ska jag be och få tala om. Är ni nyfikna nu?..




Jag ska byta klass! Det blev klart idag och jag är så fullständigt sprudlande glad - samtidigt som jag inte riktigt har förstått och fattat det ännu. Att det händer! Jag har förut gått musikal, som många av er redan vet. Dansat tre gånger i veckan, haft sång och teater. Men jag har bytt! Allt blev klart idag! Jag ska börja på danslinjen på min skola! Kan inte förstå det! Jag kommer dansa sex gånger i veckan! Sju timmar! Balett, modernt, jazz och stepp! Kan ni förstå hur glad jag är? Dansdansdans, hela tiden! Plus alla andra ämnen.. men nu känner jag mig grymt peppad inför ett nytt skolår! Jag ska lära mig allt allt allt, och bli grym. Haha!

Där har ni hemligheten. Hihi, jag är lycklig! Puss.

Fortune cookie



Jag åt en fortune cookie för första gången idag. Gott! Och en bild säger mer än tusen ord! Allt löser sig! Håll tummarna, puss.

Good dog

Det blir helt meningslösa inlägg idag, haha. Ursäkta för det! Mestadels för att jag inte har något att göra. Har städat det som skulle städas och varit på vårdcentralen så jag har inte mycket mer att pyssla mer. Dock känns det som om jag har fått något hårt slaget mot huvudet! Haha.

Nu ska jag spela tråkiga spel i brist på annat och vänta på att Helena smsar ännu mer. Det kanske bli bio ikväll!


Lever ni?

Har bloggvärlden dött? Kanske är så att alla börjar skolan idag..

Pencillin hej å hå

Jag visste att det inte var riktigt bra och att jag kunde få hjälp! Jag har fått en ny pencillinkur, ett helt annat läkemedel. Strålande, min doktor är bra. Precis käkat frukost har jag och väntar och väntar på ett telefonsamtal som aldrig tycks komma.. jag får vänta lite till. Sedan tar jag saken i egna händer!

And I'll be there, oh yes I will. You've got a friend


Louise och jag (dålig upplösning, men jag har snott den från Louise ;) så det är lite printscreen&sånt inblandat. hihi)

Saknar dig!

Ingen vet, det jag vet!



Sovdax. Imorgon är sista dagen på sommarlovet och det känns superknäppt! Sommaren har bara svischat förbi i en väldig fart, fast än jag har haft så otroligt lite att göra denna sommar. På tisdag börjar skolan igen iallafall, tokigt nog.
Morgondagens planer är först till vårdcentralen. Har varit sjuk så länge nu att jag är trött på skräpet, ska dit för hundra elfte gången! Efter det har jag lite saker som jag måste göra, saker som är spännande och jag inte riktigt vet hur det ska gå med. Kan förändra så himla mycket. Det kommer bli en förändring, det kommer bli annorlunda..

Haha.. nu undrar ni ännu mer tror jag! Men hörrni, ni får veta imorgon eller på tisdag. Håll ut, ni kan klara av det! Haha..

Godnatt!

.. jag vill vara din, Margareta. Bara vara din! Ska du veta! Står här vid din dörr.. kääär som aldrig förr...

Ansiktsmasker

Ansiktsmasker är någonting som verkligen är underskattat. Många använder ansiktsmasker väldigt sällan och bara när de vill unna sig något extra! Faktum är att egentligen så ska man använda det minst en gång i veckan. Det är inte många som gör! Jag är lika dålig på det, jag. Även om det bara är inbillning så känns huden mycket bättre någon dag innan den får tillbaks sitt normala gamla gråtaskiga känsla igen. Ansiktsmasker är bra!

Sedan finns det ju olika beroende på vad man söker, självklart. Här nedanför är några från H&M! Sauna masken har jag testat idag, self warming mask. Riktigt bra!




fick en liten impuls att skriva om det! Höhö

Atumnwork

Avslutningssamtalet gick bra, jag får jobba höst om jag vill men jag vet inte om jag kommer att hinna det. Alltid kul att bli tillfrågad! Då har man gjort ett bra jobb. Hihi!

Just nu sitter jag och tittar på tusen olika skor, vet exakt vad jag är ute efter och vilken modell! Men inte vilken av alla tusen som finns! Men med mitt hemlighetsmakeri får ni inte veta någonting, jag meddelar sedan snyggosar!

Pusstuss

Shoppingshopping

Lyckliga jag! Ni vet att jag hittade ett par jeans för kanske 3 veckor sedan som var helt underbara? Ja, iallafall.. De var de sista jeansen i den tvätten och det var min storlek och allt! Men jag hade inte en enda krona, tyvärr. Idag när jag tog en sväng in på gina tricot för att kika runt lite så bra hängde dom där! Exakt samma par jag hade testat för 3 veckor sedan! Blev superglad och lycklig så glatt skuttade jag till kassan och betalade dem! Fick även med mig två ansiktsmasker och ett suuper fint nagellack med mig hem. Ni ska få se allting, jag lovar. Det är bara jag som är seg och gör det när jag får lust! 
 
Vi hörs som en stund, puss

And off we go

Nu ska jag in mot stan och jobbet för ett avslutningssamtal. Får se vart det leder! Jag är hemma senast tre igen, puss

Muffinman



Dagens fika blev en muffins och en latte (som jag fick sjukligt ont i magen av sedan). Muffinsen var torr och kaffet gott! Sällskapet var mysigt. Helena och Erica åt bulgur och wrap och drack chailatte & islatte. Mumsie! Jag följde med in till drottninggatan - fotostudion - dit de skulle, och sedan åkte jag hemåt. Kollade lite på souk efter shorts men de hade bara hotpants. Nej tack, sa jag och sprang därifrån.

Dagens planer: Fika

Nu ska jag in mot stan med Louise för att fika innan hennes tåg går, efter det ska möta upp Helena och Erica en stund senare för att fika och eventuellt gå en stund på stan. Jag vågar egentligen inte titta på saker på stan, hihi. Jag kommer köpa allt!

Vi hörs när jag kommer hem och kameran är med! Puss


Bloggvärlden har gått i ide

Idag har det varit dött på bloggfronten, från allas sidor tycker jag. Bloggvärlden har varit död idag! Haha. Den har gått i ide.. vilket är lite trist faktiskt! Eftersom jag typ bara nördat mig framför datorn idag.
Imorgon får  vi se hur det blir, antagligen blir det inget jobb. Tyvärr. Men få får jag åka med in till stan och säga hej då till Louise (snyft). Synd att man ska hitta sådana människor som man tycker om som bor så långt ifrån! Lund tar ju några timmar till..
Efter det så ska jag förhoppningsvis träffa H&E i stan för att bara umgås, shopping eller vad det nu blir. Sedan ska de iväg på en modellfotografering som jag egentligen också skulle med på men jag vet ju inte om jag jobbar eller ej. Vi får helt enkelt se! Jobb eller inte?

Nu ska jag sova iallafall, det blev lite väl sent faktiskt.. borde sovit för en timme sedan minst - som igår. Men bättre sent än aldrig! Sovgott på er.

Jag och dansen - Del 2


Tävling i Eskilstuna 08 (ej tävlingen jag skriver om!)


När jag slutade berätta om jag och dansen del 1, så avslutades det när jag och Carro precis blivit ihopparade i disco som parkompisar. Två veckor efter det hade vi vår första tävling, och första veckan försvann i massvis med plugg och Carro var sjuk m.m. Lite mer än en vecka innan tävlingen så började vi sätta ihop en dans. Jag hade en termins förkunskaper av inga avancerade rörelser, och ingen dansbakgrund dessförinnan. Carro hade inte heller någon större erfarenhet av discodans. Då hon hade gått på förberedande i ett år och lite andra dansstilar innan dess.

Min första tävling
Hur som, vi började knåpa och fixa ihop dansen och åkte och köpte dräkter. Svart sport behå med svarta leggings blev grunden med rött trikåtyg som dekoration. Vi visste nog inte riktigt vad vi höll på med.. Vi visste ingenting om tävlingen, hur det skulle gå till eller hur mycket eller lite smink vi fick ha. Om vi skulle ha håret på något sätt osv. Helt tokigt var det! När vi gick upp och åkte iväg klockan sex på morgonen så var det vi sa till varandra hela tiden "Vi ska le och ha kul och vårt mål är att inte komma sist!". Vi gick in på tävlingen och singel var först då jag gick och dansade final (SJUKT!). Då jag kom femma (ÄNNU SJUKARE). Jag fattade verkligen inte alls vad det var som hände och vad jag gjorde. Men femma kom jag, och jag var helt överväldigad! Sedan var det dags för paren. Det var tänkt att vi skulle försöka käka någonting av den mat vi hade med oss, men när man är nervös hela tiden och helt uppe i varv för allt adrenalin så vet man inte riktigt vad man gör och glömmer av att mat och vatten finns!
Vi körde på, gick direkt från normalen till andra normalen, utan att dansa second try. Och efter det gick vi till semi! Bara då var vi överlyckliga, vi skrattade mest hela tiden! När vi fick reda på att vi hade kommit vidare till finalen så var det glädjetårar, en rejäl omladdning och ut och för att köra järnet! VI KOM TVÅA! Helt jäkla sinnessjukt. På vår första tävling, och fatta om vi skrek och grät och allt vad vi gjorde! Tokbra!

Det var om min första tävling.. jag berättar mer i ett annat inlägg!

Minemineminemine!


Nu är de påväg hem till mig! De kommer i nästa vecka - kalas! Superlycklig. Hihi

What if..?

Världens finaste skor har jag hittat! Jag tänker inte avslöja någonting, för de kanske blir mina! Och då får ni se vad det blir förnågra.. Jag är så spänd, det är så himla mycket som kan förändras och jag bara hoppas och tror. Jag vet fortfarande inte hur det blir, men nästa vecka.. så vet jag! Då får ni också veta.. Hela mitt liv kan förändras, allt kan bli så annorlunda..

Nu ska jag vara tyst och inte berätta för mycket för er.. snart kommer jag och dansen del 2. Puss

Dagens dansbild är tillbaka!



Nu ni.. nu kommer Dagens dansbild igång igen, efter ett ganska stort uppehåll! Bra va? Jag har saknat det faktiskt, att lägga ut bilder på dans och så får ni också säga vad ni tycker om den? Bra va? Kalas säger jag! Första bilden kommer redan ikväll så håll utkik.

Världens bästa!


Jag ska flytta till Californien!


I Newport beach ska jag bo! Bland alla rika knösar..

Jag har egentligen inget intressant att säga, men jag tittar förbi ändå! Vad har ni för er då? Jag har legat ute i solen i en timme nu och nästsan somnat! Usch vad underbart det är när solen värmer och jag har verkligen inte lust med en ruskig höst. Såhär är det varje höst - att man inte vill ha den! Man vill bara att solen ska värma! Nej, blä. Jag måste nog flytta till ett land som har sol och värme jämt! Typ Californien skulle vara bra. Jordbävningarna där är mindre bra.. Men stället är häftigt!

Puss

Nothing

Gooodmooorning ladies and gentlemen!
Som ni märker så är inte jag på jobbet, fick ett samtal i morse som gjorde så att jag fick bestämma om jag orkade jobba i åtta timmar eller ej. Vilket jag inte inte kände att jag orkade alls. Så jag är hemma och ska ta det lugnt idag!
Imorgon är det däremot jobb!

Näe jag har verkligen ingenting mer intressant att säga, och jag borde nog inte ens ha skrivit Pusspuss

Godnight

Sovdax. Jag ska försöka ta vara på den sömnen jag kan få! Imorgon börjar jag klockan 14 och jobbar till 22, så jag ska gå och lägga mig nu och få ut det mesta av sömnen! Det är fredag imorgon (idag) också, underbart. En dag kvar på jobbet, sedan är jag ledig i en vecka och så jobbar jag mina två sista dagar!

Hur som, har inte tid att sitta här och snacka på! Sängen ser väldigt inbjudande ut och jag är sjukligt trött! Någon gång de närmsta dagarna ska ni få se mina shoppingfynd också. Jag jobbar på det, håll utkik! Puss

Lucia 2006


Från höger: Helena, Linnea, Jag, Erica & Milla

Titta vad jag har hittade, det var riktigt kul! Hihi. Den är från 13 December 2006, när jag gick i nian, då jag var lucia i min gamla skola. Här är en bild från klassrummet där jag proade i vid det tillfället. Vi gick dit och sjöng för mina tvåor som jag hade då, och de blev såå glada och det blev läraren med! Riktigt kul upplevelse! Kommer aldrig glömma det, om jag så blir 102 år gammal!

Vilket?

Te eller Kaffe
Mousse eller Hårspray
Hemmakvällar eller Party
Accesoarer eller Smink
Mobil eller Ipod

Yeah.

Jobbajobbajooobbaaaa..

Hemma nu, tröttare än någonsin. Mår verkligen pyyyton!
Aja, snart är det middag iallafall och efter det får vi se vad jag orkar med! Så sjukligt trött som jag faktiskt är. Vi hörs sen! Puss

Tröttobertnilsson

Trött som en bäver, nu ska jag gå och sova. Imorgon är det jobb mellan 12-16, sedan ska jag hem, käka middag och åka till Grönan med L&E. Det ska bli kul och jag hoppas att jag klarar av det bara, så att jag inte mår för dåligt. Höhö!
Men det ska ordna sig! Nu väntar sängen! Jag är helt slut. Puss

How life is a waving feather

Älskar denna låten, och keorografin som (självklart) Mia Michaels har gjort till denna låt är fantastisk. Överst är hela låten, nedanför är Lacey & Kamerons första dans i förra årets  So You Think You Can Dance..?

Elisa's dancing


Lacey and Kameron

I min kameraväska..

Här är lite information om vad jag har i min kameraväska, och allt eftersom utrustningen utökas (vilket den kommer snart!) så lägger jag till det här!



Kamerahus
Nikon D40 Jag är inget proffs men så mycket vet jag att den tar sjukt mycket mer komplicerade bilder än vad en vanlig digitalkamera gör. Jag kör nästan alltid på manuellt då det är mer en utmaning att fota då, och bilderna blir oftast exakt som man vill ha dem. Att det "bara" är 6,1 megapixel märks inte av om man inte ska skriva ut bilderna och göra stora plancher eller affischer. Strålande bra kamera helt enkelt för ett mycket bra pris! Nu finns de bla. på Net on net för ca 3800 kronor. (detta pris inkl. objektivet) Beskrivningen inkluderar även objektivets funktion..

Objektiv
18-55/3,5-5,6 Objektivet tar riktigt bra bilder för att vara ett standardobjektiv som följde med kameran. Närgränsen är helt okej och brännvidden likaså. Tar riktigt fina bilder men fångar inte riktigt upp ljuset.

Kameraväska
Avant DSB-15 En mycket enkel kameraväska där kamerahus och ett objektiv får plats. Bra till att börja med!



Som sagt så är sidan under uppdatering.. Och det är redan nu nya grejer på ingång!


"Korv" ?

Som ni ser så har kategorilistan helt försvunnit. Men det är vad jag håller på att fixa med! Den återkommer förhoppningsvis idag om jag hinner med det innan jag ska ta mitt pick och pack och åka iväg till jobbet. (det är därför det står korv uppe i hörnet, Mia!) Haha. Nu ska jag slänga på mig kläder, tjohej så hörs vi sen!

Kokande makaroner

Sov gott duudes! Time for some sleeping action. Tidigt faktiskt - jämfört med förut. Så nu ska jag faktiskt ta och sova så det inte blir mycket senare än såhär. Måste säga att allt från SYTYCD börjar rulla igång nu igen, med bilder och videos. Ni kommer märka det, för det där programmet är det bästa jag vet! Fattar inte varför jag blir så tokig i det, och smittad av all dansglädje som bara växer i mig och som förut låg och puttrar. NU - fullständigt bara kokat över!

Puss & godnatt

Broadway

Jag blir tokig när jag ser denna dans (bland många andra)! Förstår inte hur man kan vara så bra! Underhållande till tusen, haha.


Det är ett Broadway nummer, för er som inte visste det! Och det är Kate och Joshua som dansar. Titta & njut.

Take my breath away



Även om det inte är värsta "biggin" så tycker iallafall jag att det är en upplevelse. Följde med L & E till Bounce lägret idag för att se när de koreograferades av Benke som hade med sin Daniel från SYTYCD Scandinavia som assistant.
Det var en grym upplevelse att få se deras utlärningsförmåga och hur de lär ut samt fungerar i en dansklass. Så sköna människor!
Allt är så nytt inom dansen för mig och för varje ny upplevelse så känner jag mig en idé rikare. Även om jag nu inte dansade så är varje steg som kommer nära de professionella dansarna, fantastiskt. Så otroligt häftigt att se deras förmågor, hur sjukt vackra linjer de har och hur balansen och dansen finns i hela kroppen på dem! Inlevelsen och hur "goofie" de är när de leker runt med dansen! Hur de kan behärska keografierna och få dem att se ut som det var det naturligaste och lättaste i hela världen. I wanna be like that!

Cool dude!

Hopp i stugan.

Jag är trött som en tok, fattar inte varför men jag antar bara att kroppen behöver vila eftersom jag inte mår så bra fortfarande. Hostar och snorar som en tok och bihålorna värker så in i sjutton! Är faktiskt lite trött på det nu.. (som om jag inte har varit det ett tag!)
Imorgon är det jobb igen, bara onsdag torsdag fredag och lördag kvar. Sedan är jag ledig i en vecka (från jobbet ja, inte från skolan) och så jobbar jag lördag, söndag. Sedan är det inte jobb mer! Ja, eller det finns eventuella möjligheter men jag tror inte att jag kommer orka det med alla förändringar som förhoppningsvis kommer ske! (som ni inte vet ännu, tihihihihi! ne, men seriöst)
Dålig uppdatering, det vet jag. Men jag har haft det grymt mysigt idag! Berättar mer i ett senare inlägg, puss.


Jag blir toookig!

Tänkte bara berätta för er att jag har en helt tokig dansabstinens nu, längtar som ett vilddjur (ööh..) tills skolan kommer igång så jag får dansa. Inte efter de teoretiska lektionerna då, om ni möjligtvis skulle tro de. Utan efter just danslektionerna. Och självklart längtar jag ihjäl mig efter Carro och discon också. Denna höst, så attans bananer vad vi ska kämpa!

Wonderchild

Hej hörrni.
Jag har shoppat idag, det var riktigt festligt måste jag säga! Tänkte ta kort på allt när det hinns med. Eller ja, jag gick in i en affär och handlade massor för 29:- och 15:- styck. Underbart! Imorgon ska jag umgås med L&E i stan mellan deras dansklasser. Måste se dem dansa alltså, de är säkerligen helt fantastiskt duktiga! Lojsan har jag ju redan sett lite grann av. Underbarnet! Sjukt duktig. Jag bara vet ju att båda är tokgrymma! Efter det tror jag iallafall att jag ska en sväng förbi Kista innan de kommer hem igen för att kolla efter ett par balla skor. Vi får se! Men vi hörs imorgon.

Kul att ni tycker så mycket om den nya designen, blir glad ända ner i stortån! Puss

Tröööja!

Dax att dra in mot stan för att tjacka en tröja jag längtat efter sedan jag såg en tjej på grönan ha den! Hängde undan den till idag och så kom min lön idag (lycklig). Sedan får vi se vart L & E befinner sig och om de är färdigdansade. Det återstår att se. Puss

Nervousitet


Pirrande känsla. What if?

Dansabstinens

Tjohej i natten! Jag kom hem vid tjugo över elva och då kilade jag in till L & E för att säga hej! Dagen har gått bra, men det var lite folk vilket resulterade i att det blev rätt lite att göra - självklart. Imorgon ska jag upp å käka frulle med dem innan de drar iväg och dansar (JAG VILL OCKSÅ DANSA! NU NU NU NU NUUUUUUUUUUUUUU) . Sedan får vi se om jag jobbar imorgon, jag är standby så vi får se om det är någon mer som är sjuk. Annars kanske jag åker in och möter dem där och drar en repa på stan! Underbart!

Nej, jag har ingenting mer att säga än att jag är så oootroligt tacksam och glad över alla underbara kommentarer som ni har gett mig angående den nya designen. Tusen tack & jag ska svara på alla era frågor och kommentarer så fort jag inte är tidspressad och måste sova! You guys rock, remember that!

Latte & klädproblem

Mums, jag springer runt i mitt rum och dricker latte samtidigt som jag slänger på mig kläder. Just nu ser det ut som om det blir svarta stuprörsjeans och en rosa stor tröja och till det stora hjärt bamboo örhängen.. får se om jag ångrar mig. Jag kommer frysa ikväll om jag inte har långbyxor! Fast och andra sidan är det rätt varmt ute nu, men igår när jag stod och jobbade frös jag klockan 4! Så.. man luras av detta konstiga väder. Men imorgon mina vänner, ska det bli fint igen! Och över 20 graders strecket iallafall!

Mitt uppdrag idag blir att guida L & E hem till mig, haha. Vi får se hur jag lyckas och hpopas att de hittar! Jag kommer ju inte hem förrens klockan elva ikväll. Men jag hoppas dom klarar sig ändå, hihi.

Nu böt jag kläder, tog leggnings istället! Känns lite mer somrigt! Och så de vita tygskorna as usual, älskar dem!


Ska bara slänga i mig min latte nu och sedan måste jag springa mot bussen, puss på er och ha en uuuunderbar dag (;

Kameranytt



Vilken hjälp jag har fått idag angående nya tillbehör till min kamera! Vet precis vad jag ska ska köpa, vad som är bra och prisvärt. Kalas helt enkelt! Jag berättar när jag har fått hem allt vad det har blivit för något! Har lite svårt att bestämma mig då det finns hundratals alternativ. Hmm... Jag har lärt mig mycket nytt om kameror, bländare, slutartid, skrivartid, omfång, blixtrar, linser och filter! Jag är mycket klokare ska jag be att få tala om. Det där med kameror är en hel vetenskap! Nu är jag lite klokare på vad man ska beställa och ej. Tack för hjälpen!


Nytt utseende!

Titta vad jag fixade ihop ikväll! En helt ny header. Jag har ju sagt att det kommer vara stökigt här ett bra tag, från och till. Och nu har en bit till lagts på plats. Nu är det bara resten kvar! Dvs. alla koder osv. Dock så är den svåra biten, där det krävs mest fantasi färdig. Och jag är nöjd!

I headern ser ni ju ett nytt avslöjande också. Huvudgenren för bloggen kommer vara framförallt dans, sång och foto. Det som är lite roligare än allt annat enligt mig!

Vad tycker ni om den nya halvfärdiga designen? Och om den nya genren för bloggen?


Kameraaaaaaaa!

Fy skäms vad dålig uppdatering, men jag kan skylla på att min farbror (skrev fel förut) faktiskt fyuller 50 år och det firas med kalas! Supermysigt. Nu sitter jag dessutom och letar efter kameratillbehör, pappas kusins man är nämligen väldigt kunnig! Bra att ta hjälp av det när man kan så lite som jag! :) Hihi, vi hörs sen! Puss

Tårtfotografering

Sovdax. Jag vet inte om jag ska jobba imorgon, men antagligen. Och då blir det bara ett kort pass, 11-15! Efter det blir det kalas, vi ska fira min morbror som fyller år! Mysigt. Vi hörs sen med andra ord! Och vet ni vad som är kul? Jag kommer ha en hel massa att ta kort på imorgon! Snacka roligt. Tårtan och kakorna dvs.. favoriterna att fota typ! Puss


Rolig nyhet!

Åh vad kul och helt oväntat! På söndag kommer världens bästa Louise och hennes kompis Erik upp och bor här medans de dansar som tokar på Bounce Summercamp. Sjukt roligt att träffa dig igen! Det var ju trots allt mer än ett år sedan, även om det känns som en evighet så känns det som om det var nyss (konstig mening det blev)! Det ska bli sjukt kul! Och det roligaste är att de ska bo hemma hos mig! Så jag kommer träffa dem när jag inte jobbar och när de inte dansar.. vilket kanske inte kommer vara den övervägande delen av tiden, haha. Men så sjukt kul! Så på söndag syns vi!

Vi träffades nämligen först på intagningsprovet till Kulturamas gymnasium och efter det så upptäckte vi att vi även skulle göra intagningsprov på samma dag, samma tid på St Eriks gymnasium! Och efter intagningsprovet på St Eriks så gick vi tillsammans med hennes mamma runt i stan! På balettshoppen, NK osv. och så blev jag bjuden på lunch!  Supermysigt och jätte kul!

Vad roligt det ska bli!

I know you see me



Det har varit lite egobilder nu. Kul tycker jag! Säg till om ni tröttnar!

Shoooes

Någon som har lust att skänka mig 800 kronor för ett par skor jag är kär i? Hihi, åh vad fina de är!

NEJ TACK..

Trist att det helt plötsligt slagit till med en sjuk trend att sprida gratis makeup & gratis bio och allt vad det heter. Alla bloggare bombas med det! Ett bra sätt kanske tycker vissa, jag tycker det är helt sjukt trist att man är så desperat. Jag tror inte man tjänar mer värvningar på det än om man skulle fråga sina vänner. Just nu är det ju bara sjukt störande! Lägg ner..

Maybe.


HOPE.

HÖRRNI! Läs!

DET SER VÄLDIGT KONSTIGT UT JUST NU. BLOGGEN KOMMER ATT VARA UNDER UPPBYGGNAD!
NI FÅR HA ÖVERSEENDE MED DET INTE SÅ FINA UTSEENDET NÅGON DAG. puss

Keep your heart pure.



En bild som jag knäppte idag, ser ni vem det är på bilden? Haha. svårt!

Sneak a peek..

Snart ni, kommer det ytterligare en ny design på bloggen upp. Är redan trött på min gröna! Som egentligen bara var en mellangrej. Denna kommer ha jordfärger, brunt, gult, orange och lite korallfärgat. Med massor av Dans också. Den är också tillfällig eftersom jag inte har några bra bilder som gör att jag kan göra den perfekt. Men det är alltid en början till någonting mycket bättre.. Man lär sig mer och mer för varje gång man gör om ska jag säga!

Snart kommer den nog.. puss

Brolle


(bilden är tagen med systers digitalkamera)

Ih, jag fick rysningar när han sjöng. Oh, tycker massor om honom! Förmedla känslor är han kung på!

The next chapter, Fall/Winter

Regn idag igen, och om exakt 12 dagar är jag i skolan nu. Då är det verkligen påväg mot höst och vinter! Jag försöker se charmen i det också, men vad är det mysiga med att gå runt och ständigt frysa, vara tvungen att slänga på sig minst tre lager med tröjor för att man ska gå utanför dörren och vad är det för kul att gå runt i snöslask när skorna blir genomblöta, bara för att vi aldrig får det riktigt kallt en längre tid här i Sverige? Nej, det finns bättre saker. Sommaren tillexempel, och vår! Fast jag måste erkänna att det är lite mysigt att tända ljus när det är mörkt ute och snön viner utanför så att det knakar i huskropparna. Lukten av jul och julgranen. Kalle anka på julafton, lucia och min födelsedag! Ja.. okej, lite mysigt är det väl iallafall... om man bortser från det ständiga mörkret som gör fler än mig smått vinter-deprimerande..

You have it figured out. I'm going to trust that from now.

Dax att sova. Sista dagen ledig imorgon, och jag mår fortfarande dåligt. Vi får se hur det slutar! Vi hörs imorgon snyggon (som Lisa brukar säga!) Tjingtjong!

Veronica Maggio



Inspirationskälla, yey - wow!

Måndagsbarn



Melajki.

Javisst, sure bacon!

Psyko, jag känner knappt någon smak eller lukt och det bränner, trycker, bultar, värker, molar och det känns som om ögonen ska sugas ur min skalle. Helt makalöst ont gör det, förstår inte varför det inte är borta! Men nej, jag har inga påverkade slemhinnor, det ser bra ut.. Stupid bihålor!

Vi ska bli bruna Carro!



Nästa tävling, den 20 september så har jag och Carro.. eller ja, mitt jobb är att jag ska övertala Carro att gå med på den brillianta idéen som kommer göra oss väldigt bruna och slippa kladda med massa äcklig brun utan sol veckor i förväg! och för en gångs skull så kanske vi kommer att vara lika bruna! Perfa. Som någon sa "Det är en dansares jobb att vara brun" haha, truetrue (nästan). Ska man tävla en gång i månaden så måste man vara brun, att vara blek ute på dansgölvet är ingen hit. I alla fall ingen kick för självförtroendet. haha!

Design by me



Jag har suttit och skissat lite på singelkläder till discon, det är superskoj att fantisera men samtidigt så har jag verkligen ingenaning om hur jag vill at det ska se ut.. Spännande! En av färgerna till dräkten är iallafall klar, resten är fortfarande ett frågetecken. Jag vill att det ska vara perfekt förstår ni. Har ni någon ide?

Lax spagetti & sallad



Jag har avnjutit en underbart god middag med lax, spagetti med tomat, rocoulla and some morot. Det var riktigt smattigt tillsammans med chilisås och keso. Bilden är på maten, självfallet! Vad tycker du om bilden? Ser det gött ut?

Testbild

Jää, cool tee!


Aquafresh tee

Skrattanfall. Häftig tröja, haha!


Foto: tshirtstore

My wardrobe

Jag klickade aldrig hem kläderna igår, det ska nog göras idag istället. Men jag vet vad jag vill ha förnågot! En bra början. Jag måste säga att jag faktiskt inte riktigt vet vad jag saknar i min garderob, har inte hittat allt för mycket som jag vill ha hör&häpna. Stora kläder & jordiga färger samt några fina färgklickar.. Mys! Träning. Några ord som beskriver! Muhah. Puss

GO CAT!



Jag måste bara uppmärksamma Car Deeley som är programledare för SYTYCD. Vilken klippa hon är i programmet! Utan henne hade programmet hade det inte haft samma charm, även om koregorafierna är fantastiska! Hon får programmet på en sådan behaglig och mysig stämning, om ni förstår vad jag menar? Hon är så naturlig. GO CAT!

Copycats - a big no NO

Jag vet att det är vanligt, men visst är det sjukt irriterande när det finns bloggare och personer i verkliga livet som verkligen härmar en med allt som händer och allt man gör? Precis varenda liten grej. Säger man högt att man ska köpa en tröja som är blå så fort man får pengar, nog sjutton har den personen köpt en precis likadan tröja, innan man hinner blinka. För att det då ser ut som om jag härmar den personen! Om man skriver något på bloggen, så har den personen skrivit samma sak timmen efter - men i en annan formulering! Och om man råkar yppa att man älskar stora örhängen eller en klocka så har den personen självklart sagt samma sak tidigare, och skaffar sig örhängen & klockan som du precis har pratat om! Samma sak med foton, tar man kort på något så är det någon som härmar. Och när man konfronterar detta, så har ju självklart den personen alltid haft den specifika uppfattningen och gjort precis likadant innan jag hade sagt eller gjort det!

Med detta säger jag absolut inte att det är fel att inspireras av andra, men vad frustrerande det är att se människor som inte kan ha sin egen stil och se till sig själva. Utan måste vara riktiga copycats! Med precis allting. Ibland suckar jag riktigt högt, men bestämmer mig för att det är upp till den personen.. och så går jag vidare! Du kommer inte långt på at´t ljuga, fara med osanning och ständigt vända kappan efter vinden och härma andra. Då skaffar du dig aldrig din egen uppfattning och lär dig inte stå på dina egna ben! Men det finns människor till allt. Och man får väl gilla att någon diggar ens stil? Intesant? Haha, vänd det negativa till något positivt så blir allt mycket roligare!

Pretty fantastic


Foto: dancestudio.com

Såhär skulle inte vara fel att kunna göra! Ellerhur? Om jag blir lite vigare, och arbetar upp lårmusklerna.. så ska det nog gå kalas! Ja, balansen måste jag ju ha också.. haha. Ett mål jag har, sjukt häftigt!

I know you see me

Russin också! Jag missade SYTYCD ikväll. Hur kunde jag? Jag fullkomligt älskar det ju! Jag får be snällt att någon spelar in det på lördag när det går i repris så jag får se det ändå! Jobbar ju då.

Fast ja, egentligen var det väl inte så konstigt att jag missade det eftersom jag satt fastklistrad framför en annan film tillsammans med delar av familjen. "Into the wild" hette filmen, och riktigt grym var den! Tänkte skriva en recention på den imorgon faktiskt. Jag har glömt, men visst är det så att det är pardanserna som visas idag och att solona är imorgon? Hmmm.. det får framtiden utvisa! För nu ska jag gå och sova. Är uppe alldeles för länge och jag som är sjuk behöver verkligen sova! Men nu ska jag bli frisk. Så är det bara! Chiao


Dubai

Vilken tur jag har, som har sådana underbara vänner. På höstlovet ska jag eventuellt spendera en vecka i Dubai med en av dem, och pengarna vill! Grymt kul skulle det bli, intesant Helena? Hoppas det går, hoppas till tuuuusen!


Can't hold down

Jisses, vilka fina kläder det finns! Precis min färgskala också, jordiga färger. Det gillar jag! Jag har hittat tusen olika grejor och pengarna verkar rulla iväg! Jag ska hejda mig, jag måste! Haha. Vi hörs sen och så berättar jag vad jag har åstakommit i min online shopping ;D

Dax för höstshopping

Jag ska bara slänga in kläderna i garderoben, sedan ska jag klicka hem lite av kläderna jag har kollat på från diverse hemsidor! Vet inte hur mycket det blir.. det blir nog ännu mer höstshopping om någon månad! Vet redan hundra saker (minst!) som jag vill ha! Lite deprimerande att det lider mot höst, men å andra sidan så får det mig att se fram mot julafton! Det är trots allt inte så långt kvar, haha. Vi hörs sen när jag är några klädesplagg rikare! Ska även fundera på färger till min singeldräkt i discon, detta är ett spännande projekt förstår ni. Chiao!

Take me colour, deja vu



Utanför fönstret öser regnet ner. Det är översvämning borta vid ån, nästan vatten upp på vägen. Stackars dom som bor där! Fick inget nytt pencillin imorse, har sjukanmält mig idag. Är ledig imorgon och på torsdag, och som ni märker har jag ingen större lust att skriva just nu. Jag bjuder på en bild istället!

Fönstershopp

Nu kollar jag runt på alla olika klädkedjor på jakt efter de perfekta kläderna. Jag är sugen på en beställning och det kliar i fingrarna! Lönen kommer på fredag...


Har ingen bra rubrik..

Tråkigt nog mår jag så dåligt att jag fick gå hem från jobbet, men tur i oturen var att coacherna är så sjukt förstående och snälla, och hjälpvilliga! Man slipper känna sig dumbara för att man mår dåligt, som jag vet att många kan få en att känna. Det började SPÖregna, som ni i Stockholm (och typ alla andra delar av Sverige) är varse om! Inte lite heller. Haha, shit pommes!

Så nu sitter jag hemma i köket. Imorgon är det dags för ytterligare ett besök på vårdcentralen, pencillinet jag fått var tydligen för svagt och har inte fungerat trodde sjuksköterskan. Så imorgon ska jag dit, ta provet och antagligen få ett nytt pencillin. Jag undrar var det är förnågonting jag har..


Keep going strong

Jobb nu. 15-22. Hoppas jag får göra något kul, mår verkligen inge bra! Tur att jag bara jobbar imorgon och idag och sedan är jag ledig i två dagar så jag kan friska på mig lite. Nu måste jag slänga på mascara å fixa håret. Vad ska ni göra idag?

Brännvidd, zoomomfång, avbildningsskala & filteromfång!

Jag är sugen på ett nytt objektiv. Har några förslag.. nu gäller det bara att bestämma sig för ett! Hur då och vilket? Ja - det är ju då frågan! Telezoom, autofokus zoom, autofokus, DX-objektiv, telekonvertrar, manuell fokus? Ja, valen är många! Haha, och kul är det att lära sig om alla! Puss


Söt sak

Tjohej! Hemma, mätt & med en latte kluckandes i magen. Trött är jag också! Imorgon så börjar jag inte förrens klockan 15, gissa om jag är glad? Då får jag sova riktigt massor faktiskt! Tänkte slänga in ett till "jag & dansen" om ett tag tror jag. Och bjuda på lite bilder från det blöta sommarkrysset samt något annat ur arkivet. Vi syns snart, puss.

Dagens I-landsproblem

Jobbigt väder. Vad ska man ha på sig när det är ibland varmt och ibland kyligt? Speciellt när man knatar hemifrån på tidiga morgonen när det är kallt ute och när man går hem så är det rätt varmt. Ja, dagens I-landsproblem!

Jobb alltså. Känner hur jag behöver vila! Onsdag & torsdag är lediga dagar, vilka jag verkligen behöver! Nu är det bara att försöka dra på sig något lagom bra och kasta ihop en macka som jag ska äta på 20 minuters lunchen. Ha de gött! Puss

Vaken igen..

Och nu ska jag sova! Jobb imorgon, 11-16. Är trött, så jag behöver all sömn jag någonsin kan få! JAG VILL BLI FRISK. Vi hörs imorgon! Puss


Förebilden

En av mina absoluta inspirationskällor, idoler och förebilder är Brolle. Han är ett sånt geni! Han fattar det där med att förmedla, och att känslorna är viktigast. Musik & känslor går hand i hand! Jag är inte en mjukis som ofta blir berörd eller får rysningar (på det positiva sättet) när jag hör någon sjunga. Men när han sjunger, då stannar för sjutton gubbar världen! Haha, jag får rysningar bara han tar en ton! Är helt tokig i hur han gör, han är ett geni utan dess like! Tokbra! Har ni någon förebild?

Säkert skittöntigt kan tyckas. Men vad gör det om hundra år? Han rockar ju!


Sommarkrysset

Tjadå sötbollar! Dax för sängen. Imorgon är det jobb mellan 11-18 och därefter ska jag se sommarkrysset då min favorit Brolle är med! Måste få sittplats, måstemåste. Sov gött! Puss


Dagen



Hemma hemma. Trött är jag, och bihålorna värker som vanligt.. dock är dom lite bättre idag! Jag har varit tokduktig på jobbet idag, medförsäljning is the shiat! Känner mig superstolt. Dock tar det extremt på krafterna, men jag har haft det roligt.. och visst är det okej att vara stolt över sig själv ibland? A kutade runt på jobbet idag med en systemkamera i högsta hugg efter han hade slutat, haha.. man såg säkert inte riktigt klok ut men jag bjuder på det! & ni, magte is the shit!

RSS 2.0