Shivers



Seriöst, jag får rysningar! Jag vet att jag la in den nyligen, men jag var bara tvungen att lägga in den igen! Förstår inte hur bra man kan vara! åh.

Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis

jätte söt blogg :)

2008-08-22 @ 23:32:32
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh! Kul att höra att det går så bra! :) Kommer du tävla i Täby?



Jag kommer dansa torsdagar 19.45. Jag ringde till Kindahls och kollade vilka tider tävlingsförberedande gruppen skulle träna. Det var Torsdagar 16.00 och det kommer jag inte hinna pga schemat i skolan så vi (jag och Sandra) tänkte ringa och höra om vi kanske eventuellt kan börja i en tävlingsgrupp fast vi inte tävlar. Vill så himla gärna utvecklas me dansen och dansa flera ggr i veckan. Och skulle det inte gå att vi tränar i en tävlingsgrupp så funderar jag på att börja träna hiphop, det verkar och hur kul som helst! Får se hur det blir, men ser verkligen fram emot att börja träna igen! KRAM KRAM! :)

2008-08-23 @ 00:02:35
URL: http://flygares.blogg.se/
Postat av: Bea

haha de är ingen fara, undrade vart du tog vägen ;)

jaa jag älskar usa så...nja lite kanske men jag åker till usa varje sommar och spenderar min sommar här i usa och har gjort de sen jag var ganska liten så jag är ju rätt van. Men de är omställning att lämna alla vänner, ny skola etc.

Jag åkte ju hit från början bara för att hälsa på mamma och vara på semester men det slutade med att jag ville stanna. Så alla mina grejer är i sverige och hann inte säga hejdå eller nåt...=/ men jag har det bra här...hehe.

japp bodde med min pappa i Sverige innan.



tack så mycket, ska lägga upp videos när jag kan =) kram

2008-08-23 @ 03:47:50
URL: http://beaa.blogg.se/
Postat av: Sussi

Jäklar så bra det var! Jag älskar SYTYCD, alla dansar så jäkla bra!

2008-08-26 @ 16:41:04
URL: http://lavica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0