Älgen & drambuie

Sitter å chillidillar med Älgen och Drambuie. Vad gör ni?

Let's dance & älgen

(FÖRSENAT INLÄGG!)

Nu har jag precis mumsat i mig en hamburgare, det var gott! Om två timmar är det ju Let's dance och fram till det ska jag pyssla med viseversa viktiga saker som måste göras innan det är för sent! Runt nio ska jag träffa Älgen & Drambuie! Iaf älgis.

Jag har faktiskt börjat skriva på mina svensk frågor nu, shit vad kul det är! Så lätt när man inte har något instuderings papper.. NAAAT! Komma på det som är viktigast i 20 sidor text, skriva frågor och kunna dem är ingenting man gör i en fisblink. /; Så, jag vet ju vad som väntar :P

Nej, nu måste jag fortsätta! Annars kommer jag inte hinna. Vad ska ni göra ikväll?

Snyggaste killen i Gossip Girl?


Vem är den snyggaste/sötaste/bästa killen i GG? Killar & tjejer, skriv en kommentar till detta inlägg, så får vi se vem som vinner ;) RÖSTA!
Jag såg den lilla debatten i tidigare inlägg som jag skrivit om Dan! Så jag tänkte..: Varför inte ha en röstning om det? MÅ BÄSTE MAN VINNA!

Snyggaste tjejen i Gossip Girl?


Vem av tjejerna i GG är egentligen snyggast/sötast/bäst? Tjejer och killar; Skriv en kommentar till detta inlägg, RÖSTA! :) Vem är den mest populära?

Vill du bli en stjärna?

Vad roligt att allt fler reklamer kommer upp på bloggen, tihi! Den senaste är från hemsidan Music Manager! Där får man skapa ett band inom valfri genre och välja antalet gruppmedlemmar och hur många tjejer samt killar det ska vara! Sedan är det bara att försöka erövra världen med sin musik! Man skriver låtar, spelar in låtar, har rep och stora gig!

Så om ni har tråkigt, bli medlem! ;) Tryck bara på ikonen i vänsterkolumnen! Eller på nedanstående länk ;)

MusicManager.se

Muhaha!

Hej på er! 

Vilket himla fint väder det är idag! =D Synd att jag har så mycket annat att göra idag, annars skulle jag hoppat ut i det fria, härliga vädret! Idag ska det pluggas svenska och på söndag är prio 1 matte! Tihi. Så de är bara att sätta igång :)

Självklart ska bloggen uppdateras under dagen också ;) Så håll i er så kommer det smaskiga omröstningar om killarna & tjejerna i Gossip Girl snart (ja, jag är beroende men det ska inte bli för mycket om dom! Säg till om det blir det, tihi)

KRAM!

Shoppingen idag!

Jag och syster strosade ju runt i ett centrum idag, och är man pank så är man! Då lever man på rea. Hihi!
Hittade ju bland annat läppglanset, och så gick jag och frågade om Vichy produkterna på apoteket och fick med mig en hel del ;p (första bilden). Hittade också två tunikor lite korta kanske, så jag funderar på hur jag kan ha dem! Och så fick jag Gossip Girl boken av mamma, bok 4, Det som passar mig. Jag gillar verkligen böckerna! Läser ju den tredje i skolan som engelska bok, men jag kommer inte kunna vänta i två veckor till innan jag får läsa klart den! Så jag får nog skriva upp lite vad som har hänt.. Eftersom vi skriver läslogg efter varje fjärdedel av boken man har läst. Ja, hursom så älskar jag dem!

Det var inte en stor shopping med supermycket intressanta saker, men kul ändå! :)

Beroendeframkallade läppglans

image242

Köpte detta idag, och det är verkligen beroendeframkallande! Jag har velat ha någon av alla smaker sedan förra våren! Men har inte köpt nån. & idag så såg jag två av dem på rean. Så jag köpte en av dem. 15:- fick jag betala för den! Hihi. Så det var super. Tjejer, har ni någon av dessa sorter? Jag vet att dom är galet populära!

Chokladbulle & Hallon

MUMS vad gott. Choklad bulle <3 hallon proviva. Uuundeerbaart
Sitter å mumsar på det nu. Tihi! Ni måste testa å göra chokladbullar! Har ni käkat det någongång?

Är ni sugna så finns det recept på nutellabullar/chikladbullar i kategorin "recept" här i min blogg. Kika in vettja! Å kommentera gärna sen vad ni tyckte! :)


Hemmaaaa!

Hihi. Nu e jag hemma! Sorry för den sena uppdateringen! Skulle försöka mobilblogga inatt för att se om det funkade! Då kom de något sjukt sms om att jag hade skrivit något otillåtet ord, och jag kunde inte för mitt liv förstå vad som var så "förbjudet" i det jag hade skrivit. Haha! "KramBanan" kanske?
Gick upp vid åtta idag, och klockan tio till kvart i ett strosade jag och syster runt på stan! Ska visa bilder på det som inhandlades sen =D hihi. Inga mängder dock (; Fick massa prover på vichy också, gillar dem! Så nu har jag lite fler prover =)

Ja sen var det ju tåget hem. Tog bara 2½ h, men usch vad tråkigt det var. Iförsig va jag så trött så det gjorde inte så mycket, men jag och syster satt bakom varandra å vi kunde inte prata ;P haha. Men, jag hade nog inte orkat de ändåå..
Men! Nu ska jag ta emot bilder från vistelsen å kolla runt på bloggisar!

KRAM!


Upp tidigt imorgon!

Japp, imorgon ska kära syster och jag upp klockan 08.15! Vi åker härifrån en timme senare och då ska vi vara på stan medans mamma pluggar. Klockan ett går tåget hem till Stockholm igen! Så jag vet inte riktigt när jag kommer åt dator så jag kan blogga imorgon. Tänkte att jag skulle göra en mobilblogg mitt under dagen! Ska lära mig hur man gör bara ;)

Men så imorgon är jag i huvudstaden igen! På fredag ska jag träffa världens bästa Älg och så kanske vi ska samla ihop lite folk. Så om någon i gamla 9b läser! Är ni lediga på fredag? haha :D

Så vad har egentligen hänt idag då? Jo, gick upp tolv! Åt frukost, åkte iväg till stan, fikade med systeryster min. Tog massa bilder, och så åkte vi hem igen. Jag känner ett otroligt behov av att röra på mig! Känner mig så rastlös! Så jag ser fram emot att börja träna nästa  vecka igen. Även fast jag fortfarande inte mår speciellt bra, bihålorna verkar inte vilja bli bättre /; stundtals kan jag inte andas genom näsan ;p helt underbart. men men.. Nu ska jag läsa hur man mobilbloggar! info.blogg.se ? Eller vad är det för adress?

Kram på er =D

Choklad är mums!


Det finns många chokladsorter. Men en som jag tycker om bäst är vit choklad! Jag älskar det. Det är verkligen SÅ gott! SPECIELLT Vit toblerone! den överträffar allt. Ja, det gör iförsig toblerone i överhuvudtaget (;


Vilken chokladsort gillar ni mest?






Mean Girls



Tittar på den nu med syster! Hemsk och tjejig. Haha! ;p
Har ni sett den? Vad tycker ni? :)

VINDRUVOR är gott!



Jag älskar vindruvor. Men dom ska var utan kärnor och små. Då är dom goda (: hihi

Shopping, sång & fika

Nu har jag och syster varit ute på stan i ungefär 2h. Det var mysigt! Även fast dom typ inte har några butiker här, haha ;p Men imorgon ska vi följa med när mamma ska åka och plugga, å där finns det mer affärer. Så det blir 3 h shopping imorgon också, fast jag är fattig.. men kolla kan man ju göra! =D Vi tog iallafall en fika, kaffe latte & glass blev det. Hihi!
Härlig blandning mellan kallt å varmt. Men två absoluta favoriter of mine =D

Nej, men nu ska jag och syster fortsätta stå å gasta på massa härliga låtar! Underbart med en syster som också älskar att sjunga! <333

One tree hill



Låten som Lacey & Kameron dansar till i SYTYCD och ett av mina favoritprogram One tree hill

Hallon

Goodmoooorning!
Nu har vi käkat frukost precis. Vet inte riktigt vad vi ska ha för oss idag, men något blir de la! Drack precis en ny smak från proviva, hallonsmaken. asgod! Abosolut den nya favoriten =D

Jag har egentligen inte så mycket att säga.. inget värdefullt iaf ;p

Ska ni göra något kul idag?


Gossip Girl böcker!

Idag införskaffades (olala, vilka ord jag kan!) en till Gossip Girl bok! På svenska dock, men det är bra det med! Just nu håller jag på att läsa bok nummer tre på engelska, och i sommar kan jag lova att det ska slukas de sista upp till nio också! Jag älskar verkligen att läsa dessa böcker! Hoppas hon aldrig slutar skriva ;p haha!

Nu har jag alltså läst böckerna 1 2 och snart 3! Men jag har redan bok 4 och 5, och syster har bok nummer 8 vilket innebär att det bara är att läsa på! Riktigt kul. Hihi! I slutändan ska jag ha alla böcker, så det så. Jag äger just nu bara bok 1, 5 och 6. De andra har jag lånat (a)

Hursom, har ni läst böckerna? Har ni sett serien? Vad tycker ni?

Gossip Girl Gossip Girl - Ni vet att ni älskar mig Gossip Girl 3 - Allt och lite till Gossip Girl 4 - För det är jag värd Gossip Girl 5 - Det som passar mig Gossip Girl 6 - Leva livet här och nu Gossip Girl 7 - Ingen gör det bättre Gossip Girl 8 - Fiender i vått och torrt Gossip Girl 9 - Bara i din fantasi


UTMANING!

Gör denna du med vettja! Det är kul med listor och utmaningar när man fyller i saker!

( ) Rökt en cigarett
( ) Druckit så mycket att du spytt.
( ) Krockat någons bil
( ) Har krockat med moppe
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad
( ) Haft sex på offentlig plats
( ) Snattat
( ) Fått sparken
( ) Varit I handgemäng
( ) Smugit UT ur dina föräldrars hem
( ) Blivit påkommen av någon när du har sex
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka.
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE.
(x) Ljugit för en vän.
( ) Skolkat
( ) Sett någon dö
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexiko
(x) Flygit flygplan
(x) Gått vilse.
(x) Rest runt I Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat I havet
(x) Känt som du skulle dö
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
( ) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
(x) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt
(x ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit Ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat I regn
( ) Skrivit till Jultomten
( ) Blivit kysst under en mistel
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
( ) Grillat på en strand
( ) Gått på en fest du inte var bjuden till.
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor
(x) Något smeknamn

Favoritdricka? Proviva!
Tatuering? Inga! Men jag vill ha en liten, typ på handleden.. eller något!
Kroppspiercing? Sex st i öronen ;p
Hur mycket gillar du ditt arbete? Jag har inget arbete, men skulle inte tacka nej till ett ;p 
Födelseort: Stochkolm
Favorit semesterort? VARBERG! 
Har du nånsin vart I Afrika? Nej
Någonsin stulit en trafikskylt? Hahaha, nej. 
Favoritmat? LAX, ja fisk över huvudtaget! typ räkor också. :) Mums
Favoritdag I veckan? Lördag!
Vad gör du för att koppla av? Jag dansar! (;
Hur ser du dig själv om 10 år? Jag skarpt ogillar den frågan!
Vad gör du när du är uttråkad? Datorn, oftast..
Vad tycker du om att få? Ehm.. svårt, B&J's glass är gott :D

Jag älskar Keds!

Keds är så otroligt snygga. Älskar verkligen deras skor! Nackdelen är att det inte går att beställa hit till Sverige! Men det kanske går inom en snar framtid? :) Smakprov..

Tjejskor:
Champion Striper Mosaic Slip OnRave Foil Mini Slip On
Killskor:
Triumph Plaid Patchwork Slip OnMen's Title Bout Hi
www.keds.com

Superbra avslappningstips!

Jag har ett superbra tips när man är stressad! Jag dricker nästan en kopp om dagen, för att det gör så himla gott! Man slappnar av och värmen sprider sig i hela kroppen! Tipset är nämligen kamomill te. Det är ett jätte bra te, som gör att du slappnar av. Magsäckens muskler slappnar av så att dom inte spänner sig, eller om du har problem med magen så känns det mycket bättre efter en kopp med kamomill te! Så har du problem med magen? Eller bara är stressad? Köp det, för det hjälper! Det finns i de flesta kända te-kedjor. Friggs, lipton, willys har eget osv.


Linsday Lohan

 

Lindsay Lohan har verkligen förändrats. & inte till det bättre enligt mig.

Freaky Friday



Bra film från när Lindsay Lohan hade båda fötterna på jorden. Tycker att det är synd att hon har blivit så konstig. För hon är duktig egentligen! Har ni sett denna film? Vad tycker ni? :)

Freaky Friday



Bra film från när Lindsay Lohan hade båda fötterna på jorden. Tycker att det är synd att hon har blivit så konstig. För hon är duktig egentligen! Har ni sett denna film? Vad tycker ni? :)

Penn Badgley är snygg!



Visst ääär han?

Freaky friday & House

Nu är jag hos mamma! Förlåt igen för den extremt dåliga uppdateringen idag. Men jag har inte kommit åt en dator förrens nu!

Min syster har precis fått för sig att vi ska se Freaky friday, så det är vad jag ska göra nu. Och äta B&J's glass och kolla runt på internet! Roligtroligt. Ja, jag har väl inte gjort så mycket idag. Tågresan tog 3 timmar :O Så det tog en väldans massa tid. Så nej, jag har typ iprincip vaknat, käkat frukost åkt tåg och käkat middag! Å nu har precis kollat på House! Jag uppdaterar senare under kvällens gång. :)

Har ni haft en bra dag?



KRAM!



Tågresa

Hejhej!
Är stressad, ska nämligen åka iväg till min mamma idag! Ska åka tåg dit å de tar två timmar, så jag kommer inte blogga förrens ikväll någongång! Men jag ska försöka uppdatera när jag väl är framme! :)
Datorn åker inte med, den stannar hemma så designtävlingen blir någon gång till helgen! Men jag har mammas dator (:
Ska även försöka fixa någon annan slags tävling till bloggen, ska fundera lite på det.. Har ni några förslag?

Så, jag kommer spendera 2 h på tåget! Men titta in vid nio tiden ikväll igen, så har jag förhoppningsvis uppdaterat då! =D Ska försöka ta lite bilder på syster å mig på tåget, kan vara kul att ha. Får se om jag kan lägga in nån!

Men nu måste jag lägga ner allt i väskan! vad ska ni göra idag?

Kramar!

Vinn design!

Jag håller på att finslipa på en ny header till bloggen! Den kommer nog upp imorgon! (om jag bestämmer mig för att byta!)

Men, jag har bestämt mig för att jag ska ha designutlottningar i min blogg! Jag gör en design, och ni tävlar om att vinna den! Ibland bara något så enkelt som en header. Hur låter det? Ska försöka göra en design redan imorgon! Hoppas det är uppskattat!

Kram!

Snyggast på Oscarsgalan?

Det var många fina klänningar på röda mattan igår, populäraste färgerna var helt klart rött och svart. Frågan är; vem hade snyggast klänning? Vilken tycker ni var snyggast av dessa? :) Jag gillar främst Kathline Heigl, Anne Hathaway, Amy Adams & Kelly Prestons klänningar!


Katherine Heigl i klänning från EscadaJennifer Garner i svart klänning från Oscar de la RentaHeidi Klum i en klänning från GallianoAnne Hathaway med klänning från Marchesa och smycken från Harry WinstonMarion Cotillard var klädd i GaultierJessica Alba med klänning från Marchesa och smycken från CartierCameron Diaz i en klänning från Christian Dior och smycken från BvlgariAmy Adams i en klänning från Proenza SchoulerJennifer HudsonKelly Preston i klänning från Roberto Cavalli

Amanda Jenssen är tuff

Amanda Jenssen i finalen av Idol 2007
Hon är stentuff tycker jag! Egen stil & allt. Diggar hennes raspiga röst.
Hennes nya låt är jätte bra tycker jag också, ser fram mot skivan som hon håller på att göra! Gillar ni Amanda Jenssen?










Godmorgon!

Nu är jag vaken! Åt frukost för två timmar sedan visserligen, men jag har suttit och druckit kaffe och tagit det lugnt ett tag!
Åh, och jag ska få installerat ett web-program! Jätte nyfiken och super inställd på att börja bygga min egen hemsida, muhaha. Hoppas det går bra :)
Jag uppdaterar självklart senare, men nu vill jag pilla med web-programmet! :D Vad ska ni göra idag?

KRAM!


Hela Oscarsgalan!

Att klockan är tio i sex på morgonen & det börjar ljusna ute, och tanken på att jag egentligen skulle gå upp om en timme gör inte så mycket! Jag har ju sportlov!
Hela familjen har precis kollat på HELA Oscarsgalan, och gu vad roligt det var! Jag är självklart trött men jag somnade inte en enda gång under galan! ;p
Imorgon sover jag lääänge! Som ni kanske kan förstå? Men jag bloggar när jag käkat frukost som vanligt. Så ni får hålla till godo med det inlägg som jag har slängt in under nattens gång! Så många fina klänningar det var! Smaskens :)
..Ni lite mer normala människor är nog inte uppe nu! Fast någon kanske går upp för att gå till skolan och/eller jobbet nu? Godmorgon isåfall! Godnatt säger jag, kram på er! :D


Step up - bästa filmen!

Step up är bäst! Jag älskar verkligen den filmen. Den är så bäst! Älskar den, den har liksom allt! Ska skriva mer om filmen om någon dag. Så länge så bjuder jag på en av många bilder från filmen! BILDFROSSERI säger jag.
Channing Tatum and Jenna Dewan in Touchstone Pictures' Step Up

Dragkedjor i öronen!

image240

Dessa riktigt snygga örhängen kostar 95;- och kommer från cocoo (se länk till vänster). Jag gillar dom verkligen! Funderar på att beställa sådana. Dom är lite annorlunda och coola tycker jag!
Bra att ha när jag för en gångs skulle inte har stora örhängen (a) Vilket jag nästan alltid har!

Uppersittarkväll, Oscarsgalan!

Jag sitter och kikar på Oscarsgalan med familjen! Jätte mys. Så det blir uppersittarkväll i natt (; Så imorgon blir det ett sent inlägg, för det kommer att sovas länge! :D  
Ska ni se något av den?
image241

Vad är musik för dig?

Jag fick en kommentar här om dagen där Anna frågade mig:


Vad betyder musiken för dig? Vad lyssnar du på, och varför? En dag utan musik - är det möjligt för dig?
Musiken betyder väldigt mycket för mig. Jag älskar att sjunga själv och skulle nog inte kunna leva utan musiken! Eller jag skulle nog klara av det, men det skulle kännas tomt!
Man kan förmedla mycket med musik, när jag dansar så spelar musiken större roll än någonsin.
Jag tycker däremot inte om låtar som har konstiga texter. Texten spelar större roll för mig än melodin! Hur konstigt det än må låta (; Men å andra sidan finns det låtar där texten suger men melodin är helt underbar på, som jag älskar! Det finns ju undantag i allt.
Jag lyssnar på en salig blandning av stilar och musik! Allt från Panic! at the disco till Måns Zemlerlöw, Colbie Caillat, Cris Brown och The Frey! Allt beror på texten och melodin!
Ja en dag utan musik är möjlig för mig. Men jag skulle aldrig klara att leva helt utan den! Musiken är en stor del av mig.

Vad är musik för dig?

Att skriva ett CV är svårt!

Jajjamensan, det är riktigt svårt. Att komma ihåg vad man har gjort, att veta hur man ska berätta det och att få allt att låta positivt utan att verka alldeles för ego. En väldig balans mellan fiasko och succé!

Nu har jag precis käkat iallafall. Mums! Det var gött. Vad gör ni denna kväll?

Inspirationskälla - dansare


Som ni ser så har jag gjort en ny kategori som heter Inspiration. Där kommer jag att lägga ut människor som jag inspireras av, människor som jag beundrar och tycker extra mycket om.

Oscarsgalan inatt!

Godmorgon!
Har precis käkat frukost och vaknat till! Det gör så fruktansvärt ont i mina bihålor att det känns som om huvudet ska sprängas, inte speciellt skönt alls med andra ord. Det är som ett tryck, det liksom pulserar! Nä, ont gör det. Så det blir ingen träning för mig idag, hur mycket jag än skulle vilja det! :( Men jag vill bli av med detta nu.

Ni har väl inte missat att det är Oscarsgalan inatt mellan 2,30 & 6.00! Jag ska lätt se det! Kanske inte orkar sitta vaken till klockan sex imorgon bitti men ibörjan ska jag kika! På röda mattan! (; Ska ni se det?

Idag blir det en relativt lugn dag. Ska skicka in lite arbeten och kanske städa lite på rummet! Om det orkas.. jag borde verkligen städa (a)



Vad ska ni göra idag?

Åh, jag har fortfarande inte fattat att det är sportlov. oh, heaven (:

DETTA är Vackert! Dans är vackert


 
Insiprationskälla - magi
Jag älskar denhär bilden

Blöt asfalt = vårkänslor

Det doftar så vårigt!
Följde nyss med Älgen en bit, och så började det regna! Det luktar så mycket vår om blöt asfalt tycker jag. & på sommarne, ja då luktar det som godast efter några dagar när det varit riktigt hett.
Så mysigt! Samtidigt som gruset knarrar & knastrar under fötterna när man går & det är ganska skön temperatur ute! Mysigt.

Alla borde ha en vän som Älgen, hon är underbar! Bara så att ni alla vet det.

Nu hade jag tänkt att jag skulle sova! Tänkte dela med mig av en av mina favoritlåtar just nu! Det är den som är i stycket från SYTYCD där Lacey & Kameron dansar. Älskar den :) Lyssna & titta på den här.

Har ni haft en bra lördagskväll?
Jag har inte riktigt smält att jag faktiskt inte ska till skolan på måndag! SPORTLOOOOOV ;D

Urusel melodifestival!

Nu har jag & Älgis kollat på melodifestivalen (som btw var helt urusel. ;p) och The Pacifier! Snart blir det en tjejfilm, eftersom vi bara är tjejer hemma! Jag vill se Step Up, men det blir det antaglien inte. Buhu! Kanske blir the Holiday? Älskar den filmen också!

Melodifestivalen idag var verkligen dålig. Jag gillade inte ett enda bidrag! BWO gick vidare för att dom var just.. BWO! Fast Frida feat. Headline var rätt bra tycker jag! Ny sommarplåga ;)
 
Vad tyckte ni om melodifestivalen? :) och visst ääär The Holiday bra? åh!






Gossip Girl godis!


DAGENS BILD.

Den såg så mysigt tokig ut, haha

Uppladdning - Melodifestivalen

Ikväll är det ju Melodifestivalen igen!
Ser fram mot det! Får se vilken låt man tycker är bäst ikväll!
De tävlande bidragen ikväll är BWO, Mickey Huscic, Frida feat. Headline, Therese Andersson, Patrik Isaksson & Bandet, Caracarola, Ainbusk, Eskobar!

Har ni några speciella förhoppningar på någon av de tävlande?
BWO, Foto:SVTMickey Huscic, Foto:SVT Frida, Foto:SVT
Thérèse Andersson, Foto:SVTPatrik Isaksson, Foto:SVTCaracola, Foto:SVTAinbusk, Foto:SVTEskobar

Jag är kär!

.. i den här! <333 Åh bedårande!


Gossip Girl got style!


Gossip Girl got style!

Om mindre än en timme kan jag lova att det kommer ett inlägg med kläder från Gossip Girl. Precis vart du kan köpa dem. Vi kommer se vad Blair Waldorf har på sig (;

Dans hela dagen!

Förlåt mig. Jag var så stressad imorse! Åt frukost och sen satt jag bara där och det tog alldeles för mycket tid. Så när det var tio minuter kvar tills min buss skulle gå fick jag rusa iväg!
Ja, det var stressigt iallafall och förlåt för den jätte sena uppdateringen!

Självklart var jag på dansskolan. Vi kom på väldigt mkt till gruppen! Ska berätta senare (; Åkte hem en timme innan vi slutade egentligen för att jag hade så ont i bihålorna och huvudet.. Usch. Så nu är jag hemma, och det kommer flera inlägg idag! Det kan ni räkna med :)

Ikväll ska jag träffa älgis! Vilket alltid är kul! Saknar henne jö <33

Vad har ni gjort en sån suuper härlig vårdag som denna? :)


In i Gossip Girls värld

Sovgott kära vänner!
Nu hade jag tänkt att hoppa upp i sängen och läsa lite ur Gossip Girl. Är nämligen helt fast i den nu, it's lika a drug! Om du börjar läsa, kan du inte sluta. Och de engelska böckerna är så jäkla bra har jag märkt! Så jag ska nog passa på att slappa och läsa så mycket jag kan under lovet. Har ju efterföljaren av den jag läser nu också, och efter jag har läst båda så är det bara till att beställa fler! Jag vill ha alla böcker ur denna serie! Och jag ska ha alla boxar. Inget jäkla småkraffs med några skivor som det är med resten av mina favorit serier. Jag ska ha ALLA.
De är så perfekta när man har tråkigt att slänga sig och titta på! Jag älskar det helt enkelt. Så står det till!

Men nu ska jag läsa, boken ligger där och bara väntar på mig.. Ska läsa om hur det går på Dans och Jennys first dinner with the boy and girlfriends at their place, and their dad's cooking. Exciting.


Mmm.. Non-stop!

image239

Marabou med Non Stop! Mums. Har ni smakat det? Ett hett tips annars (;

Danny Saucedo-flygplan!

LETS DANCE


Ja det kanske är Dannys nya smeknamn? ;) Jag tyckte att de var bäst ikväll!

1. Danny & Malin
2. Tony & Annica
3. Daniel & Linda

Vilka tyckte ni var bäst?

Footloose i Lets Dance

JA! Gu vad kul FOOTLOOSE är med i LETS DANCE! Jag ska glo, glo riktigt mycket! Och sjunga med i musiken!

Tyvärr så är ju inte Måns Zemlerlöw med, för han har ju fått en hjärnskakning :( Tråkigt tycker jag! Tycker synd om alla som ska gå och se musikalen nu när han är sjukskriven. Men jag hoppas verkligen att han är frisk tills vi ska gå den 15 mars (; Det är han nog :)

Let's dance som Film

Ikväll är det Let's dance igen! Det är fimtema ikväll, ser fram emot det. Det blir nog riktigt roligt!
Får se hur mina favoriter gör sig idag! Vilka är era favoriter?


Danny och Malin FOTO: Daniel OhlssonLinda och Daniels sensuella dans. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4Tina och Tobias FOTO: Daniel Ohlsson

Tjuvtitt på nyheterna från Cocoo!

Nu när våren står och väntar så kommer det ju allt fler härliga smycken och kläder i butikerna! Något som är stort och otroligt populärt i år för tjejer är herrklockor. De ska vara stora, och otympliga! Ju större, desto bättre. För ack vad snyggt det är! Här en liten pickaboo (smygtitt), på Cocoo's herrklockor! Snygga va? (;

Klicka er in på deras hemsida till vänster i menyraden!Cocoo.se

Första reklamen i bloggen!

Titta, första reklamen på bloggen! Vad roligt tycker jag! Cocoo har så mycket fint! Tryck på länken och titta vettja! :)
Den finns under bilden på mig i menyraden till vänster! :)

Grattis min lilla blogg!


Min 1000:onde kommentar!

Den senaste  veckan så har kommentarerna bara trillat in! Vilket jag är jäätte glad över! För det är så roligt att läsa :)
Och idag fick jag min 1000:onde kommentar! Ett stort tack till Gabriella! Och självklart alla er andra som har hjälpt till att få kommentarstatistiken att stiga med en rekordfart!

Nu har jag lunchrast! Har precis käkat en klubba, mums! Stillat godissuget ett liten del.

So you think you can dance..

Nu när jag sitter och skriver om dans, kan jag inte låta bli att kolla på det! Jag älskar dethär klippet! Lacey & Kameron från So you think you can dance 2007, första programmet! Vad tycker ni? :')


Snyggt datorfodral!

Gu vad fint min dator skulle göra sig i detta fina datorfodral från ordning och reda! Smaskens säger jag. Detta vill jag verkligen ha! Tävla ni också! Det kan du göra på Prinsessans blogg!

image3492

Snygga sneakers!

Titta vilka fina sneakers! 799;- på www.sneakersnstuff.com! Dom bara skriker, "Niccie vill haaa". Usch vad söta!
Hiss eller diss?
 image602
Hiss!

GossipGirl, FRIDA & datorn

image237Ja, det är var min dag kommer bestå av.

Först och främst datorn, eftersom jag måste skriva klart engelska grupparbetet & dansuppsatsen. Och huvudet bultar å det bankar! Mysigt värre. Nej, det kan jag inte påstå. Har ingen energi kvar ;p


Har ni något roligt att pigga upp mig med, så jag kan bli på lite bättre humör? (a) :)



80-tals disco & godis

image238Hej hallå!
Hemma nu, efter en ganska kort dag. Men usch vad trött jag har varit! Måste vara att jag inte direkt gick och la mig tidigt igår (a) hihi. Men jag hade det ju trevligt, får se det så istället. :)

Slutproduktionen vi såg var jätte bra och dansarna var duktiga! Det var kul att se! Dom dansade gammal 80-tals disco, men även den slags discon som jag dansar! Superkul :) Blev dock lite störd på att alla armar inte var utsträckta hela tiden eller att händerna var raka! Nu förstår jag var våra danslärare gnäller på oss för ;)

Jag är så himla sugen på godis att jag håller på att spricka! Jag vill haaaaa! Men jag är duktig, typ. Så jag äter godis först imorgon. Jag ska låta bli att dö! (; hihi.

Vad har ni haft för er idag? Tihi, kram!


Någon mer som är lika godissugen som jag?!

Skorpor & prat

Har precis ätit lite skorpor, tihi. Med kardemummasmak! Man ska ju egentligen inte äta så sent, men jag var lite busig! (a) Och härligt sällskap hade jag med!

Men nu ska jag borsta tänderna & krypa till kojs! Imorgon väntar en skön dag med bara matte, svenska och en timmas njutning av danstreornas slutproduktion! Jag menar, kan det bli bättre?  :)

Nej, sängen och kudden väntar! Ser lockande ut, och jag har varit uppe alldeles för länge ;p kram på er & sov gott!

PS. Tack Emil för det absolut finaste kommentaren idag! =D Vad glad jag blir. Puss

So you think you can dance..?

Jag älskar So you think you can dance! Här är ett nummer från finalen! Sabra & Lacey som är rävar! Det blev total sågat, men jag tyckte att det var fint! :) Vad tycker ni? 

Vad är dans för mig?

Jag sitter och skrivet en liten uppsats om vad dans är för mig. Känner på mig att det kan bli en lång uppsatts! Hihi.
Nu ska jag faktiskt se på Grey's anatomy. Men under morgondagen ska den skrivas klart, riktigt roligt faktiskt.

Ser ni på Greys? =)
Vad har ni gjort ikväll?

Gossip Girl got style!

Jag tycker att tjejerna i denna serie har så grymt snygga kläder! Därför tänkte jag att en gång i veckan, ska jag försöka antingen knåpa ihop en outfit, med budget kläder och slänga ut på bloggen. Eller, om jag skulle hitta exakt varitfrån kläderna kommer, slänga ut en bild och lite information om det!
Vad tycks om det?
Detta gäller även killkläderna! För jag älskar killkläderna i serien, alla har såå snygga kläder! Så alla killar som läser ska inte behöva känna sig bortglömda ;) Nedan följer ett smakprov från kläder och bilder som kan komma tillbaka från serien, och ni kommer hitta Gossip Girl kläderna och outfits i kategorin "Gossip Girl got style!"



Footloose is the shit!

image235Hejhallå!
Hemma från skolan nu! Skoldagen idag var skönt nog kort. Det är skönt, då kan man ladda upp innan lovet ordentligt.. och förbereda sig på en veckas slapp ;) Dock har vi matteprov och svenska prov direkt när vi kommer tillbaks till skolan igen, och jag vet inte riktigt vad vi har i svenskan.. hm! =D

Det är nu bara 24 dagar kvar till jag ska på Footloose igen! Och jag kan inte vänta! En i klassen var ju och såg den på genrepet igår, och hon är lika såld på den som jag är! Loose.. footloose.. kick of your sunday shooooes. Nej, det finns ingenting bättre! Älska.

Till höger ser ni en bild, det är jag! Och mina kläder idag. Jeans, linne och en kort hood fick det bli idag. Lagom sådär till skolan, egentligen ingenting speciellt :)
vad ska ni goá människor hitt på idag?

Gossip Girl & Kaffe latte!

Nu börjar Gossip Girl, härligt. Ska dricka upp resten av min latte och kika! Ska ni se det? :)


Måns Zelmerlöw är hetare än någonsin!

Måns Zelmerlöw är hetare än någonsin just nu i musikalen Footloose!

Det senaste året har han varit nominerad till många olika priser och störst på tapeten nu är hans biroll i musikalen Footloose. Han lyser helt klart starkast av stjärnorna på hilmen just ju och nu till det senaste har han blivit nominerad till Guldmasken för sin biroll som Tommy i musikalen Footloose! Samtidigt har låten han själv varit med och komponerat till den rumänska melodifestivalen "Shine" gått vidare till final och är segertippad till den stora finalen på lördag. Vad säger man? Denna kanonstart på karriären är mer än vad man någonsin skulle drömt och hoppats på! Och herr Zelmerlöw har inga planer på att lägga, självfallet! Ett ultimat erbjudande just nu för honom skulle vara

Musikalen Footloose har nu spelats klart nere i Göteborg och där det har spelats många föreställningar med ett fullsatt Storan. Kan säga att musikalen var strålande! Jag älskade den. Har inte sett någonting, som var bättre! (eftersom jag älskar den så mycket så har jag bestämt mig för att göra en sammanfattning av den musikalen, antagligen efter jag har sett den andra gången! eller innan) Men nu är det huvudstadens tur. Imorgon har musikalen premiär på Intiman, Wallmans här i Stockholm och redan idag är det genrep! (som min kompis ska se, fusko!) Den 15 mars är det dags för mig igen att se stjärnskottet, tillsammans med de andra i musikalen med Peter Johansson och Anna Sahlin i spetsen!

Och hans meritlista kan göras lååång. ja längre än denna!:
* Slog igenom i Idol 2005
* Vann Let's Dance 
* Spelat Danny i musikalen Grease
* Deltagit i Melodifestivalen med låten Cara Mia
* Spelat in albumet Stand by for..
* Fått Rockbjörnen för årets nykomling
* Varit nominerad till Grammis-galan
* Vunnit pris som årets Artist och årets låt
* Slagit igenom utomlands tex. Polen

Ja Måns Zelmerlöw är helt enkelt superduktig. Och en av mina absoluta favoriter!
Tycker ni om honom? :)

HET - Channing Tatum

Han är så himla snygg. Isn't he? =D Och han är en riktigt duktig skådespelare också. Och sist men inte minst, DANSARE! Jag älskar killar som kan dansa, det är så jäkla coolt. 


Svaren på frågestunden!

Jag fick några frågor iallafall! Och alla var riktigt bra. Så jag tänkte att jag skulle ta att besvara dem nu!

  • Hur länge har du dansat?
    Nu i februari så har jag dansat i ett år! Ett års jubileum! :) Och det är det absolut ett av de bästa beslut jag någonsin har tagit!
  • Vilken skola dansar du på?
    Jag dansar på Kindahlsdansskola!
  • Hur länge har du bloggat?
    Min blogg är lite mer än ett år gammal, men i augusti började jag blogga varje dag. Så nu går det knappt en dag utan att jag bloggar! Om jag inte är bortrest dvs! Och förra veckan började jag få mer läsare, så tack så mycket allihop! :) Ni är bäst!
  • Vad är ditt absoluta favorit godis?
    Hmm, klurig! Om det ska vara riktigt godis, så måste jag säga tutti frutti godiset! Men, om det får vara vad som helst som man kan klassa som godis så måste jag säga choklad och Ben & Jerrys glass (annan glass också för den delen!)
  • Vilka bloggar besöker du regelbundet?
    Jag har fastnat för Kenzas blogg, det är den jag tycker är absolut bäst. Sedan läser jag även Blondinbellas, StinaLees och mina kompisars bloggar. Milla, Åsas, Johans, Marias, Sandras m.m.
  • Vad menade du med "NEJ!" i inlägget den 14:e februari?
    Haha! Nej, ingenting speciellt direkt. Det var mer texten runt om som betydde något. Dvs; "Det ska vara bra, annars får det helt enkelt va! Så är det, helt enkelt. Det tycker iallafall jag"
  • Hur fick du bloggen så populär?
    Det måste jag säga att jag inte har någonaning om vad som hände! En dag så var jag plötsligt med på mest aktiva listan, och besöksrekorden slog i taket! Ingenaning, men underbart var och är det! Ni är bäst (;
  • Har du gjort designen på bloggen? Om inte, vem fick du den av?
    Nej jag har inte gjort min design på min blogg! utan jag har vunnit den på missmimmis blogg! Jag skulle motivera varför just jag skulle vinna och varför jag vill ha den! Och hon valde ut mig som vinnare! Hon är riktigt duktig på att fixa bloggar, så håll utkik på hennes blogg så kanske ni också har turen och kan vinna! :)
  • Hur ofta dricker du alkohol?
    Aldrig. Jag är ganska starkt emot att dricka innan man fyller 18 år.. Jag förstår mig helt enkelt inte på folk som går ut och super när dom är 14 år. Inte det att det är något magiskt i åldern 18, utan jag tycker helt enkelt inte att man ska göra det innan 18 års ålder. När man får gå på krogen!

Tack för alla braiga frågor, ska göra om det senare! Tack för att ni läser min blogg. Ni är bäst!


Nervös

Aahh, i börjar om tio minuter! Jag är nervös som ett piggsvin, gaasch!



Musikalen Annie

Har precis haft sånglektion nu! Det kändes bra, ska öva som sjutton på sportlovet så den sitter. Uppsjuning två veckor efter lovet! Älskar ju att sjunga låten, så det ska nog inte bli några problem. Nu har jag egentligen lunch, men jag åt ju nyss frukost så inte är jag hungrig! Så jag sitter i korridoren vid datorerna och kikar runt lite på internet. Börjar inte förrens om en timme och då ska jag spela upp min monolog!


Men så, vad ska ni göra idag då? Jag har skola och sedan bär det hemåt igen! Imorgon börjar jag 11, muhaha.


Skådespelaren Niccie

Haha, ja ironiskt sätt då.. ;p
Ja nu har jag repat monolog på kvällen. Imorgon är det ju som sagt uppspel. Just nu känner jag mig väldigt trött och seg.
När jag åker till skolan imorgon ska jag lyssna på deppig musik och förhoppningsvis komma lite mer i sinnesstämning! Haha, det låter som om jag ska på avrättning men ;p
Jag ska som sagt spela upp min monolog ur Vår ofödde son av Vilhem Moberg. Det handlar om en kvinna som har fått ett missfall! - Ja, den är riktigt deprimerande och tung! Så det gäller att leverera. Men det ska bli kul, och det är självklart en utmaning eftersom;

* jag för det första aldrig har stått på scenen själv
* har aldrig spelat teater innan jag började musikallinjen!

Så imorgon gäller det! Skådespelaren i mig måste fram!

Frågestund del 2



Jag fick några få frågor i förra frågestunden! Tänkte försöka samla ihop några till, tihi. Kom igen! Grilla mig ordentligt nu med kluriga frågor, och frågor som ni vill ha svar på angående mig! Kom igen :)


Hur ska jag klippa mig?!

Jag ska klippa mig snart, men frågan är hur? Jag har några olika alternativ, men uppklippt och lugg skar´re va! .. tror jag! De här frisyrerna är som jag klippte mig förut ungefär.. HUR SKA JAG KLIPPA MIG, HJÄLP!?

Kvinna | Färg: Mörkt | Längd: Långt | Form: Vågigt

Greys Anatomy & Kaffe Latte

Mysigt säger jag. Sitter och tittar på inspelade Grey's anatomy avsnittet från i onsdags och dricker kaffe latte! Jag tycker verkligen om Grey's Anatomy. Brukar ni titta på det? Efter det blir det ännu mer stenhård träning på monologen, ska kunna den som ett rinnande vatten! Ska repa och så.. Nej, nu ska jag kolla på Greys! :)



Älska Grey's Anatomy!

Step up

Jag älskar denna film, och Channing Tatum medverkar ju som en av huvudrollerna även i denna film (som i She's the man) Och tjejen som har huvudrollen heter Anne Fletcher.

 Har ni sett den, vad tycker ni? 


StinaLee, Blondinbella & Kenza

Nu tänkte jag analysa dessa bloggar. Vad jag tycker om dem! Faktum är att jag gillar dom alla tre, men på olika sätt.

97837-6979Stina Lee - Har vetat om att denna blogg existerar en länge tid men den har inte varit någon av de bloggar som jag har läst varje dag. Vet inte riktigt varför jag inte har gjort det, det har blivit samma gamla bloggar hela tiden! Antar att det är för att man kommer in i en slags rytm där man läser samma och vet vad de gör om dagarna, som en film lite.. Man kan inte hoppa in när som helst och fatta utan man måste se ett tag eller se om den för att förstå. Men, jag tycker att Stina Lee har en härlig stil och skriver på ett avslappnat och kul sätt! Ibland kan det bli lite mycket "MSN-snack" med gubbar och punkter och många vokaler, men jag gillar det ändå. Jag tycker att det är härligt med en tjej som står för det hon tycker, och inte vänder kappan efter vinden (som hon säger själv). Hon verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden, som är sig själv no matter what och bloggar för att hon tycker att det är kul, för sin egen skull.


Kenza - Denna blogg är det min kompis som fick mig att börja läsa och jag ångrar det inte! Den är full av roliga saker, jag tycker inte att den blir tråkig. På senaste tiden har hon skrivit mycket om Tokio Hotel, vilket många har klagat på och om men och andra sidan är det hennes blogg och i en blogg skriver man ju om saker som man själv tycker om? Precis som jag tjatar om dans i varannat inlägg! Nackdelen är ju den att de som inte uppskattar eller delar samma intressen som än själv lätt tröttnar då.. Men jag tycker att det är kul att läsa, det brukar vara bra uppdateringar, lite sämre på sista tiden. Men hey, tjejen har ju ett liv. Nej, jag gillar denhär bloggen! Den har lagom mycket mode, mycket egna bilder, inga önskeoutfits och personlighet! Me like

image1249Blondinbella - Detta är den blogg som jag har följt längst av alla! Jag tror det även var Bellas blogg som fick mig att börja blogga! Och det ångrar jag ju inte en sekund av. Isabellas blogg innehåller mycket. Hon lägger ner mycket tid på bloggen, vilket märks men vissa dagar kan det vara lite för ont om uppdateringar. Hon har mycket bra att säga och är väldigt klok och skulle jag gissa utan att veta skulle jag inte gissa på att hon var så gammal som hon faktiskt är. En abitiös och duktig tjej och jag tycker att hon skriver på ett sätt i sin blogg som är kul att läsa och hon har mycket bilder!

Vilken är eran favorit bland dessa tre kända bloggerskor?

Footlooseprojektekt - Jonas Lindström

Här kommer en till liten del från Footlooseprojektet, de stora huvudrollerna väntas fortfarande!

På onsdag kan jag lova att det kommer ut ett inlägg om de smaskiga huvudrollerna! Håll utkik!

Lunchrast

Sitter vid datorerna i korridoren nu! Mår apdåligt, men jag ska försöka överleva ändå. Imorgon är det monolog uppvisning för mig, läskigt. Det kommer bli en superskön dag imorgon med bara en lektion, börjar klockan halv 1 och går till halv 2. Anledeningen till att jag kämpar mig igenom dagen är att det är datorkunskapsprov idag, på excel. Jippie! 

Nu ska jag ha matte, tjenixen!

Ni glömmer väl inte bort frågestunden några inlägg neråt?

Godmorgon!

Det är nog första gången jag skriver innan jag ska till skolan, men någon gång ska väl alltid vara den första ;P jag håller på att slänga ihop någonting att ha på sig för att sedan sticka till skolan och filma dansen, ha teater ensemble datorkunskap och matte, sedan hem igen.

Hade svårt att somna inatt ;p & när jag väl somnade så vaknade jag ganska ofta! usch, nä. men det känns rätt bra att va vaken nu iallafall, ser ut som om det kan bli en fin dag med sol! :)

Planerna för dagen är helt enkelt skola, och sedan hem och plugga. Monologen ska göras imorgon antagligen! Vad har ni för planer för dagen? Sovit gott? Vad kul att jag har fått in några frågor till min frågestund, fortsätt gärna att ställa frågor! :)

Frågestund!

Jag vet inte riktigt om jag vågar mig på det, lite pinsamt om man inte får in några frågor alls! Men dom flesta bloggar har ju faktiskt en frågestund någon gång ibland !
Jag har fått en del frågor om mig själv redan, så jag tänkte att det kanske var lika bra att köra en liten frågestund? Så om ni har några frågor, så ös på! Så svarar jag på dem senare om jag får några frågor! :)

Fråga precis vad ni vill till mig genom ett kommentar till detta inlägg!!

Söndag

Söndag kväll, imorgon är det ny vecka. Idag har jag gjort samhällskunskap, ja försökt iallafall.. hjärnan har väl inte direkt varit effektiv, men jag har försökt. Och så har jag övat på min låt och lite men inte mycket på min monolog.

Nu sitter jag och umgås, mysigt. Får se hur det blir med skolan imorgon, mår fortfarande sådär. Men vad har ni gjort idag? Något kul?

EMD

EMD heter ju det nya pojkbandet med Erik Mattias och Danny! Jag tycker att dom är duktiga! :)
Vad tycker ni om dom?

Här är deras första singel, All for love

4½ fluga i en smäll!

Jag känner mig otroligt flexibel. Jag kom på att jag ska faktiskt sjunga upp min låt denna vecka också! Ni vet, Tomorrow från musikalen Annie? Nej, ni kanske inte vet.. :D men den ska jag sjunga i alla fall! Frågan är, varför jag ALLTID ska vara sjuk när vi har uppsjungning? Varför? Det är som en ond cirkel.. Får aldrig visa vad jag går för, usch.
Hur som helst så innebär det att jag har en hejdans massa grejer att göra! Just nu gör jag:

* Samhällskunskapen
* Övar på låten Tomorrow
* Håller ögonen öppna och spanar in bloggen (uppdaterar!)
* Försöker tänka lite på monologen också (½)

Ganska bra va?

Fetisch!

 image232

Pingviner är söta!

Haha, jag är så töntig. Jag sitter och gör allt för att inte göra läxan. Detta gör jag nu ;D

Pingvinspel!


Titta vad söt!

FOOTLOOSE!

Jag har precis käkat frukost och gjort klart matteläxan *stolt*. Det tog lite tid, cirkelsektorn ville inte riktigt göra som jag ville.. eller miniräknaren lyssnade inte på mig.. more slightly.
Ska sparka igång nu och försöka göra lite nytta. Samhällskunskapen och monologen väntar! Jag vet iförsig fortfarande inte vilken dag jag ska visa upp den, men det löser sig! :)


Vad många roliga kommentarer jag fick igår! Tack, kul när ni delar med er om vad ni tycker :D Alltid lika kul att läsa! Försökte uppdatera efter jag hade kollat på film, men blogg.se ville itne funka!


Det är faktiskt mindre än en månad kvar till Footloose, iih jag kan inte bärja mig! Det ska bli så kul att se det igen! Jag älskar verkligen den musikalen!

Är det någon som har sett den, vad tyckte ni isåfall?


Jag älskar den!


She's the man



Nu är det filmtajm! Denna film har jag sett typ 5 gånger, den är skitkulAmanda Bynes är strålande tycker jag, och HAN är ju så snygg! ;p haha

Har ni sett den? Vad tycker ni?

Jag älskar DANS!


Ett helt underbart klipp också! Detta är dock väldigt coolt, och inte vackert (;
Vad tycker ni? ENJOY!

Alla älskar Måns Zelmerlöw!


(okej, kanske inte alla..) Personligen så tycker jag att han är klart bäst iallafall!

Krig mellan bloggkändisarna?

Helt hysteriskt. Nu när jag har kollat runt i alla kändisbloggar (blondinbella, kenza, per robin, stina-lee mfl.) ser man allt mer hur de kastar små elaka kommentarer till varandra. Dock gäller det ju inte alla.. vissa får ju kommenaterna också..
Vad ska det vara bra för? Per Robin kritiserar Kenza för att vara en liten tjej som är snygg men skriver om ointressanta saker och Stina-Lee säger att Blondinbella bla. är mediakåt.

Varför all den kritik mot varandra? Känner dom sig hotade av varandra eller vad är det frågan om? Blogg-kändisskapet kanske stiger dem lite åt huvudet?

Mediakåt? Ointressant?

Bäst ikväll - Sanna Nielsen!

Carola och Andreas till andra chansen, undrar om det blir några tidningsrubriker om det.. Alla var ju så säkra på att dom skulle gå direkt till finalen! Även jag! å andra sidan går ju fortfarande det!

Bäst ikväll tyckte jag var Sanna Nielsen!
Det var inte direkt någon schlager låt, upptempo och skuttig men var den var verkligen fin och hon är himla duktig tycker jag!

Rongdal tycker jag hade plankat Mika! = Not good at all. Kom på något eget!

Annars var det väl ganska jämt, någon söt låt. Alexander Schöld var lite av en Jimmy Jansson-kopia, men det fungerade bra ändå. Jag tycker ju om Jimmy Jansson (a) :D

Vem tyckte ni var bäst?


Vita tygskor

image229
Det funkar verkligen till vilka kläder som helst. Jag älskar vita skor! Köpte två par förra veckan, dock ska Åke antagligen köpa ett av dem eftersom ett par va lite stora!

Jag älskar verkligen vita tygskor! Ett minus är dock att det är så väldigt svårt att få tag i!!

Singing bee - värdelöst!



Jag tycker att det är riktigt pinsamt. Varför, varför tar man upp programtid med en grupp människor som så desperat vill vara med på tv?! Så desperata att de ställer sig på en scen, inte sjunga alls och det går ut på att man ska vinna någon tävling för att de kan en låttext! Jag förstår inte grejen. Bara jag ser reklamen blir jag arg och frustrerad!
Här finns det ett land, fullt med människor som är begåvade många olika sätt.. och vad gör vi tv av?! Jo, en grupp av människor som vill synas i tv-rutan, men inte kan sjunga alls! Utan deras "talang" är att de kan en låttext. Men wow, vem kan inte det?

Visserligen är grejen med programmet att man inte ska kunna sjunga, det är liksom bara texterna som spelar roll. Men jag tycker ändå att det är PINSAMT.

Pinsamt är bara förnamnet, egentligen. Varför ställer man upp i det för? Jag skulle ALDRIG i hela mitt liv ställa upp i en tävling för vem som kan nicka bollen flest gånger bara för att det gick på tv! Eftersom jag vet att jag inte kan nicka bollen!
Även om de skulle söka efter okunniga fotbollsmänniskor skulle jag aldrig ställa upp, inte ens på skoj.
Jag tycker att det är pinsamt. Jag tycker även att det är jobbigt att se uttagningarna till idol för att folk tror att dom kan sjunga!

Vad är vitsen med att skämma ut sig i TV?! Jo, man kanske blir igenkänd på gatan.. men snälla, vissa tar sig verkligen vatten över huvudet! Jag antar att jag inte alls ser underhållningsvärdet i att se folk göra bort sig..

Usch, jag skulle kunna hålla på i en evighet. Tycker verkligen att det är HELT världelöst!

Vad tycker ni? Do you wanna be a singing (wanna-)bee?


Ashlee Simpson

image208Ashlee Simpson släppte sitt debutalbum Autobiography år 2004, det året jag gick i sjuan. Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag hörde singeln "Pieces of me" på radion. Älskade den från första sekund. Jag spelade in den på kasettband när jag hörde den på radion och den spelades i min gamla stereo, jämt. Sedan kom hennes andra singel ut, "Shadow" och sist ut från detta album "La La". Jag minns att jag köpte hennes skiva samma dag eller dagen efter den släpptes i Sverige och jag kommer ihåg hur mycket inspiration jag hämtade från henne! Den svarthåriga, punkiga & rockiga men ändå tjejiga Ashlee.



Den första skivan är verkligen brilliant, jag älskar hennes musik stil och hennes låtar är sådär underbart bra! Texten, melodin och allt. Det finns låtar till alla olika humör och sinnestämmningar!
När Ashlee först blev känd vad hon noga med att säga att man skulle vara stolt över sig själv, hon skulle aldrig i hela sitt liv plastikoperera sig eller göra om sig på något sätt. Man skulle vara stolt över den man var. Och det var framför allt det som gjorde henne till en sådan stark förebild för mig, hon hade båda fötterna på jorden. Hon gjorde annorlunda musik och var ingen blond typisk Hollywood kändis som var känd för att hon såg ut på ett visst sätt. Hon ville absolut inte bli jämförd med hennes syster Jessica Simpson, vilket jag då inte kunde se någon likhet alls med!

Dock verkar det som att den otroliga framgången och alla dessa fiaskon, röstproblemen och allt festande steg henne åt huvudet. 2005 släppte hon albumet I Am Me och kom tillbaks med vit-blonderat hår och lät de svarta lockarna falla till golvet. Hon kom tillbaka med ett annat sound. Singlarna blev Boyfriend och L.O.V.E..



Jag tyckte inte alls om de andra albumet lika mycket som det första, och gör fortfarande inte det.
Det var i samma veva som detta album släpptes som det började gå snett för Ashlee och det började spekuleras om plastikoperationer i både näsa och läppar. Ashlee hade tidigare en knöl på näsan vad borta och läpparna mycket fylligare än tidigare. Men hon själv nekar till att hon hade lagt sig under kniven.

År 2006 re-realisades hennes album "I am me" och hon släppte en ny singel, "Inviseble". I hennes nya video kan man se operationerna i näsa och läpp väl och videona blev allt mer lättklädda och håret blondare och extensions längre. Väldigt synd. Vad hände med åsikterna om att man skulle vara stolt över sig själv och inte göra om sig till någon annan? Och att hon absolut inte ville bli tagen som någon kopia av hennes syster? Jag tycker att dom är likare än någonsin!
Vad hände med Ashlee som jag älskade, den svarthåriga, punkiga tjejen som gjorde enligt mig grym musik? Nu ser hon ut som vilken blond Hollywoodkändis som helst! Riktigt sorligt. Hennes unika sound i musiken har försvunnit och hon är en helt annan människa. Jag förstår faktiskt inte varför.. (på den sista bilden ser hon mer ut som en levande barbiedocka än en levande människa..)



Det har gått i tre steg.. På 4 år! Sorgligt tycker jag, för jag gillade verkligen Ashlee så som hon var från början. Jag förstår inte varför hon ville ändra sig från att vara unik till att se ut som sin syster..

image226image227image228

Jag lever fortfarande i 2004 när det gäller henne iallafall! Autobiography äger.

Någon som har en annan åsikt, eller delar ni samma? Dela gärna med er! :)

Kornblått

image203Första dagen på länge som jag har någorlunda sådär kläder på mig. Tyckte att det passade bra idag, skönt och bekvämt. Leggings och tunika är verkligen underskattat! Speciellt om man frågar min kära vän Åke (;

Det börjar bli lite tradition-ställe att ta kort på! Är det ett bra ställe eller?

Nu har jag iallafall fixat lite, och som det ser ut så kommer jag inte att gå på SBN ikväll :( Mår för dåligt för det, tyvärr. Hade sett så mycket fram mot det, så är jag fortfarande sjuk! Så jäkla trist..

Ja, istället blir det väl övning på monologen och käka godis.. Vilket förhoppningsvis gör mig friskare, höhö. C-vitaminer är kanske det man egentligen ska äta? (a) dock har jag ätit typ 300 % av rekomenderat dagligt intag denna vecka.. tycker inte att jag har märkt så mycket skillnad ;p Å andra sidan har jag ju ingenaning om hur jag skulle må om jag inte hade ätit alla dessa C-vitaminer. Äh, ja. det är sjukdomstider! usch & fy, snälla vår kom nu!

Monologer, kaffe latte & träning

Godmorgon!
Nu har jag precis käkat frukost och druckit en latte, mumsfillibabba men ack så mätt jag är ;p
Egentligen har jag träning om en halvtimme, men eftersom jag fortfarande mår dåligt så ska jag inte gå. Har fruktansvärt ont i bihålorna fortfarfande och får kämpa för att tårarna inte ska rinna, hah. Det dunkar i hela ögonen ;p Örat gör också fruktansvärt ont och ja, det är väl inte mycket förändrat läge kan jag inte påstå.

När jag satt och drack latte kom jag på att jag faktiskt ska visa upp min monolog denna vecka! Som tur är så kan jag hela texten utantill, men jag måste öva mer. öva öva öva! Jag vet inte ens vilken dag jag ska visa upp den på, så jag bör nog fråga någon som vet.. (a) hoppas att någon har koll på schemat som läraren skulle sätta upp.. ;p

Nu lyssnar jag på Ashlee Simpson och ska göra iordning lite här. Sedan ska jag ta det lugnt, och som sagt.. öva på monologen! Vad ska ni göra denna underbar lördag, med fint väder? :D
Lite senare idag kommer det information om en artist som jag älskade förut, typ i sjuan.. men som jag tycker nu är som vilken blond hollywood kändis som helst! Hon har verkligen tappat fotfästet! Så tråkigt tycker jag..

Kram på er!

Jag är stum!

Jag kunde inte tro mina ögon när jag öppnade blogg.se nyss! Titta vart jag ligger på mest aktiva?! Sinnesjukt.
Uppdaterar med alldeles strax, kram på er!

image202

Du kan göra allt!

Alla har vi väl någonting som vi tycker om lite mer om att göra än någonting annat? Det kan vara precis vad som helst. Man kanske tycker om att baka, lösa korsord, spela fotboll, klippa gräset, dansa, dra roliga skämt så folk trillar av stolarna eller spela gitarr? Vad vet jag.. Och det är ofta dessa aktiviteter som får oss att skapa drömmar, drömmar som man ofta håller för sig själv och inte vågar dela med sig av. Har jag rätt?
Man kan skapa så många olika drömmar och mål i huvudet, men det är oftast dom som är mest realistiska som man över huvudtaget vågar dela med sig av. Varför är det så? Är vi så rädda för att misslyckas att vi inte vågar? Eller är vi rädda att det skrämmer andra om man tror gott om sig själv, eller vågar man helt enkelt inte satsa fullt ut på sin dröm? Är vägen dit kanske så svår och krånglig att man inte vågar lita på att man klarar av när det är nära att brista? "Det finns ju så många andra bra..." Har vi inte alla känt så?

Vi begränsar oss så mycket i denna värld, och vågar inte tro på att vi precis som de kända kockarna eller fotbollspelarna kan lyckas med det vårat hjärta slår lite extra för. Varför är vi så rädda? Jag tror att om du inte tror på dig själv, så kommer ingenannan att göra det heller! So you better start believe in yourself. För du kan göra allt, oavsett om det känns omöjligt.
Visserligen får man vara en aning realistisk i sina val också, att kanske en människa som inte kan sjunga, antagligen skulle ha svårt att lyckas som artist (men vi har ju okunniga artister också!).. men hon eller han kanske kan göra något som är i närheten? Skriva låtar tillexempel? Om du vågar tro att allt har en mening, och om du vågar tro på dig själv. Kan du gå hur långt som helst!

Försök komma på ditt eget sätt till att få bättre självförtroende, det finns många sätt! Och när vägen blir snirklig och svår. Så kom ihåg att du kan göra allt!

So you think you can dance..?

Det spelar ingen roll hur många gånger jag ser det här klippet. Jag älskar det lika mycket. Varje gång! Vad tycker ni?


Killkläder är snyggare!

Jag tycker jätte ofta att kill-kläder är mycket snyggare än tjejkläder! På senare tid, i takt med att jag har ändrat stil så har jag fått svårare och svårare att hitta snygga tjejkläder. Faktiskt! Jag tycker att killkläder helt enkelt har snyggare färger och passformar! Stora tröjor is the shit! <3

Vaniljhjärtan


Usch vad gott, Världens bästa kaka!

Åh kära sommar!

Jag längtar så mycket efter sommaren! Att gå där på stranden, med den ljusa sanden mellan tårna och havsvinden blåser i håret! Och man är sådär härligt solkysst brun och solblekt i håret. Och havslukten får en att känna sig sådär lycklig och fri? 
Man går där med bara badkläder och solen värmer och med blåsten som komme från havet är det alldeles lagom varmt.
Jag längtar verkligen till sommaren. Det ska bli så skönt! Jag älskar verkligen sommaren. Men först har vi en ljuvlig, underbar vår framför oss. Som jag beskrev i tidigare inlägg! Det blir också något att längta efter.

Jag älskar helt enkelt denna del av året! Det är den bästa delen på hela året! Även om jag fyller år och jul och allt. Nä, nog är värme och sol det jag helst av allt skulle vilja ha jämt och hela tiden!

Vad tycker ni,
protest eller håller ni med?

Mina Let's dance favoriter

 
 
Danny & Malin

Daniel & Linda

Tobias & Tina

Vilka var era favoriter?

Let's dance


Nu är det Let's Dance på tv, det missar ni väl inte?

After Eight glass!



Mums!

Har precis ätit middag och om en knapp timme så börjar ju Let's dance! Ska ni kolla på det? Till efterrätt denna fredag blir det en After Eight glass, gott va? Det blir dock om en stund, eftersom jag är väldigt mätt!




Ola eller Danny?!


Carola i melodifestivalen, igen?

Det är femte gången Carola är med i Melodifestivalen, medans Amy Diamond 15 år precis har debuterat. Visserligen är Carola i år tillbaks tillsammans med Andreas Jonson i år, som omväxling. Men frågan många har ställt sig lyder; är det fem gånger för mycket?

Jag tycker att Carola är duktig, hon har en riktig pipa och efter Idol förra året när hon var med och coachade alla våra Idoler fick jag en annan bild av henne.

Hon är en kunnig person. Och inte alls lika divig som media framställer henne... Eller?

Vad tycker ni? Är det bra att hon är med igen, eller ska schlager drottningen lämna över sin tron till någon annan? Är Amy våran nya Schlager Drottning kanske? Vi kan bara vänta, och se..

Mineralpuder


Mineralpuder är något som har varit på tapeten länge, och något som inom modevärlden har spridit sig med en rasande fart! Jag hade inte testat detta innan jag fick en i julklapp av syster min.
Jag har velat ha länge, men sedan min hy förändrades och blev så mycket mer problematisk än innan kände jag att det var dags att ändra på något, och jag började att ändra på sminket.
Nästa steg är att byta till vischy produkter, dock är det ett dyrare projekt!


Har du fet hy, där vanlig foundation och puder spricker och bara klattar av sig? Detta puder är ett "foundationpuder", ett löspuder som när du stryker på fixerar sig genom sin formula på ansiktet jämt och slätt, utan att ge ifrån sig en "kaka". Din hy ser mer ut som porslin, och beroende på hur mycket du tar, riktigt naturlig!




KÖP KÖP KÖP, 169 kronor på KICKS!

Lite konstiga frågor om mig!

* Hur bor du: Hur? Ja i ett hus .. ett grönt!
* Brukar du komma i tid: Jag är ganska duktig!
* Har du bra kondition: Kan jag inte riktigt hålla med om! Men den är bättre än förut.
* Hur lång är du: SNART 167. Men jag vill bli 168, helst längre (a)
* Hur känner du dig just nu: Seg och trött
* Vanligaste färg på dina kläder: Hm.. förut var det lätt svart. Nu har jag verkligen ingen aning.
* Kan du laga mat: Ja, jag fick MVG i hemkunskap :D
* Vad pluggar du: Estet - Musikal
* Vilket är ditt senaste inköp: Ett par vita tygskor!
* Din favoritdryck på morgonen: Ingenting, men jag måste ju.. så Kamomillte
* Projekt just nu: Inget alls..
* Vilken tid gick du upp idag: 11.19.. typ.
* Vad ska du göra i helgen: Ta det lugnt och festa :)
* Var fick du dina senaste pengar ifrån: Hm.. barnbidraget 
* Har du sovit i din egen säng inatt: Nej, jag gick över till grannen! JA det är klart!
* Har du haft mörkt hår: Hur mörkt är "mörkt hår"?
* Är du morgonpigg: Ja, faktsikt :)
* Vem snackade du med senast: Systra min!
* Stjärntecken: Stenbock
* Varm favoritdricka: Kaffe latte, jummie. Helst smaksatt!
* Snällast denna vecka: Vem som har varit snällast? hm.. Älgen! <3
* Saknar du någon nu: Nog saknar man alltid någon
* Gillar du dokumentärer: Inte direkt. Men är det om något intressant så, varför inte?
* Vilka språk kan du prata: Svenska, engelska och lite spanska
* När fikade du senast: Någon timme sen (a)


Spa!

Underbart. Sitter här med ansiktsmask nu! Dock trodde jag att jag skulle svimma i duschen ;D

Har ni några planer till helgen?
Jag har ju lite planer till helgen, men vi får se vad resten av helgen ger. Ikväll blir det mysa-av, det kan jag lova! Ska sitta uppkrupen i fåtöljen framför Let's dance och hoppas att det är roliga dansstilar idag, någon som vet? Imorgon blir det ju fest med tjejerna, det ska bli riktigt kul! Och på söndag eventuellt träning, om jag mår bra!

Nästa vecka blir det inte mycket träning, vilket egentligen kan vara bra. Två danslektioner är inställda för att vår fuskiga lärare ska till New York! Och vi har fått världens, och då menar jag VÄRLDENS roligaste läxa! Vi ska nämligen förklara hur dans känns för oss, vad vi upplever att dans är! Löjligt kul. Jag som inte vet någonting som är underbarare än att dansa!

Nu ska jag gå och tvätta av ansiktsmasken!

Hemma-spa!


Nu ska jag ta och piggna till lite tänkte jag!
Så jag ska ha ett hemma spa! Ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna och hela rubbet. Och man blir faktiskt lite piggare och känner sig som en ny människa!




So, see you in a couple hours! =D

Samhällskunskap

Jippie vad kul det är att sitta och räkna ut hur långt avstånd det är i km mellan Panama och Stockholm! Jippie! :D Haha.

Vad gör ni en dag som denna? :)

Godmorgon!

Hoppas ni mår bra! Själv mår man nog bättre än igår, fast örat fortfarande gör fruktansvärt ont.. Och bihålorna värker och ögonen kliar & rinner! Inte så mysigt kanske..
Idag blir det att ta det lugnt hela dagen för att bli frisk tills imorgon. Ska göra klart och skicka in samhällskunskaps läxa också.
Förövrigt så vet jag nog vad jag ska ha på mig imorgon! Jag tänker nog inte se ut som alla andra med hotpants & linne, känner att det inte riiktigt är min grej ;) Haha! Men ni får se imorgon om jag nu blir frisk och kan gå!

Jag trodde att jag inte skulle vara med på den mest aktiva listan idag, men icke sa nicke! Jag hade ju klättrat! Hah, snacka om att det känns overkligt :)  Tusen tack, åter igen! Och vilket jäkla besöksrekord det var igår, fyrdubbelt från var det var den 13:onde! Jag hade nämligen 435 besökare igår och ni klickade upp min sida totalt runt 850 ggr! :)

Nu ska jag gå ner och umgås lite mer med de som är hemma, vad ska ni göra idag?
Kram!


Vilken rosfärg är du?

När jag har tråkigt, har jag en vana att göra tusentals test! Den här var kul, och passande en dag som denna! Det är ju faktiskt alla hjärtans dag!
Vad blir ni för färg?

You are a Lavender Rose
You represent love at first sight and enchantment.

Your vibe: intense and intriguing

Falling in love with you is: deep and meaningful

Vad dum jag är! Jag hade glömt att lägga ut länken där ni kan göra testet!
http://www.blogthings.com/whatcolorroseareyouquiz/

There you go! (:

Chokladmuffins & indviduellaval!

Jag har precis fått en supergod, nybakat chokladmuffins. Med hela chokladbitar i, det var verkligen SÅ mumsigt! Jag har även precis valt klart till inviduella valen! Det tog sin lilla tid, men de va svårt att få det att gå ihop schema mässigt, men nu har jag lyckats! :)

Nu ska jag ägna en stund åt att göra samhällskunskapsuppgiften och svara på alla ni söta som har skrivit kommentarer till mig! Vad har ni gjort idag då, på självaste alla hjärtans dagen?

Kramar till er alla!


Vårkänslor

När jag gick upp i morse och såg att himlen var alldeles blå, och solen sken så kände jag hur den där varma känslan bara växte inom mig. Den där vår-känslan, den där glada, lyckliga, varma känslan som spritter i hela kroppen!
Det är så mysigt att man alltid har våren att se fram emot. Den står alltid med öppna armar och tar emot en lika härligt varje år. Det är nog få dagar som är lika undebrara som när det börjar bli varmt och solen värmer ansiktet för första gången på året. Och man kan börja längta ut till skolgården på rasterna!
Våren har verkligen något egendomligt, visserligen föredrar jag när det är varmt jämt. Men de där första solstrålarna på året, som värmer din kind.. Fy vad man njuter då! Någon som håller med?

Åh, i måndags sjöng vi Den blomster tid nu kommer. Jag började nästan gråta, fick rysningar längst ryggen och gåshud. Kom att tänka på skolavslutningen i 9:an och skolavslutningar över lag.. sommarlov!

Kläder på SBN?

Vad ska man ha på sig? Jag vill ha en topp av något slag. Eller någon klänning? Shit jag vet verkligen inte vad jag ska ha! Har någon sett något snyggt? HJÄLP MIG


Nä.

Det ska vara bra, annars får det helt enkelt va! Så är det, helt enkelt. Det tycker iallafall jag

Choklad i stora lass

Jag är så otroligt godissugen! Choklad choklad, nu NU!  ()=)


Chokladbullar


Mest aktiva listan


Wawabomba!

Alla hjärtansdag = underbart?

Idag är det alla hjärtansdag. Vilket de flesta singlar rent ut sagt hatar. Men vad är egentligen skillnaden på denna dag, jämfört med de andra? Många anser att de blir mer tydligt att man inte har någon partner att dela dagen med, men och andra sidan är denna dag inte bara till för kärlekspar - även då det är den kopplingen folk ofta gör. "Man går på stan och ser alla par gosa och hålla handen på alla hjärtans dag" - men det gör dom väl varje dag? Eller?
Är du singel och inte har någon hjärtevän att vara tillsammans med idag? Så varför inte göra det bästa av situationen?! Alla ungdommar som mår så dåligt över denna dag, varför har ni så brottom? Kärleken kommer förr eller senare och så länge kan man tillbringa och hysa kärlek över vänner och familj. Allt blir inte mycket bättre såfort man har en partner att dela alla hjärtansdag godiset med?!
Unna dig någonting själv istället, köp dyra praliner. Skriv ett hemligt kärleksbrev till någon du gillar och visa för dina kompisar att du uppskattar dem! Ge en röd ros till din bästa kompis, en gest som visar att du bryr dig! Allt behöver inte handla om partnerskap denna dag, utan uppskatta det du har!

Självklart är det mysigt att vara ett kärlekspar denna dag, som går på bio och bara myser. Något som vi alla vill uppleva, men försök att uppskatta det som du har istället. Livet blir mycket lättare då och alla hjärtans dag blir en dag att spendera till vänner och familj, för att visa hur mycket du älskar dem!

Frossa i choklad nu och unna dig något riktigt fint denna dag!

God - alla hjärtansdag - morgon!

Vilket fint väder det är ute! Sitter uppe i sängen och hör fåglarna kvittra utanför, fy vad mysigt! Men vad synd att man är sjuk och inte direkt kan springa ut i den härliga solen!
Idag ska jag försöka få samhällskunskap och engelska gjord, hoppas att huvudet fungerar lite bättre idag än igår.. Så jag ska nog sätta igång så fort det bara går! Känns otroligt tråkigt att vara sjuk på alla hjärtans dag! Även fast det ändå inte brukar hända något speciellt ;p Det är bara tråkigt att vara sjuk med andra ord, men säg någon som tycker att det är kul?

Jag har lovat ett chokladbulls recept lite senare, och det kommer! I promise! Någon gång under dagen så dyker det upp.. Have patience :D

Redan nu är ni 90 stycken som besökt min blogg! Klockan är bara 11<33


Chokladbullar!

Imorgon kommer det ett recept på chokladbullar! Det verkar inte vara många av er som har koll på vad det är, så jag tänkte att jag skulle vara kreativ och slänga fram ett recept! Det är så löjligt mumsigt :)
Kommer inte att gå till skolan imorgon heller, så det blir sådär galet många uppdateringar imorgon. Saftigt värre! Håll utkik.


Kika in här imorgon så kommer det ett recept!


Sinnessjuka besöksrekord!

BESÖKSREKORD, IDAG IGEN!

Vad har hänt egentligen, fy sjutton vad löjligt roligt! Tack alla läsare, och tack missmimmi som gjort min blogg så mycket finare än förut!
Jag har gått från 20 läsare om dagen till 124?! Hah! Shit!

Välkommen alla nya läsare, jag hoppas att ni stannar kvar här!

Glöm inte att ge mig tips på hur jag kan förbättra bloggen, vad jag kan skriva om för att få en ännu bättre blogg! Tack

JAG VANN!

Tack MissMimmi för den otroligt fina bloggdesignen! Jag var med och tävlade på hennes blogg om den otroligt snygga bloggdesignen som snart kommer att synas på min sida. OCH JAG VANN!  

Jag är så galet glad, tusentals tack! :D

Jag älskar bullar!


Jag älskar bullar, det är så gott! Min personlina favorit är chokladbullar!
Sitter och äter en nu faktiskt. Det är så extra gott mitt i veckan, även om bullen på fredag lördag hade varit torr och äcklig. (a) Tycker ni om kanelbullar?

Alla hjärtansdag fest


SBN PRESENTERARAR; VALENTINE PARTY'08

Skapa ditt egna BAND här!

Har du tråkigt, tycker att spela spel och älskar musik? Bli då medlem på MusicManager!
Du kommer att starta upp ett band där du själv väljer hur många medlemmar mellan 1 till 5, tjejer eller killar samt namn och vilken genre dom ska spela i.

Allt du behöver göra är att bli medlem, och sedan är det bara att skaffa fans till ditt band och göra dem berömda!
 Här blir du medlem: http://www.musicmanager.se/?r=34470



Sex and the city


SatC shoebox, yeah! :D

Bamboo-örhängen! Inside information..

Lite inside information
Ni kanske inte visste det, men Bamboo-örhängena har varit en stor hit i USA sedan länge! Då menar jag inte att det är något år gammalt, utan tre kanske fyra, fem år!
Igår när jag satt bänkad i tv-soffan framför sex and the city så såg jag till min stora förvåning att Carrie hade sådanna, i tredje säsongen! Vilket innebär att örhängena är långt från nya. Men snygga är dom!


Har ni fortfarande inte lagt beslag på dessa godbitar? besök; hotness.wordpress.com för att köpa ett par! Eller så väntar ni några dagar till, så kan jag avslöja vart man kan hitta dem för bara 50 kronor här i Stockholm!

Hjälp mig att förbättra!


Jösses vilket besöksrekord!

Jag trillar baklänges! Vilket jäkla besöksrekord det blev igår! Jösses. Det gick upp till 109 unika besökare igår, och innan dess va mitt besöksrekord endast 57! Och bara det är inte dåligt för mig.


Tusen tack allihopa, och jag hoppas verkligen att ni stannar kvar! Jag ska försöka fortsätta jobba lika hårt och göra bloggen ännu bättre med tiden! Tack för alla fina kommentarer, och alla de gånger ni gick in på min blogg igår!
Ni är guld värda. Tack
!

Jösses vilket besöksrekord!

Jag trillar baklänges! Vilket jäkla besöksrekord det blev igår! Jösses. Det gick upp till 109 unika besökare igår, och innan dess va mitt besöksrekord endast 57! Och bara det är inte dåligt för mig.


Tusen tack allihopa, och jag hoppas verkligen att ni stannar kvar! Jag ska försöka fortsätta jobba lika hårt och göra bloggen ännu bättre med tiden! Tack för alla fina kommentarer, och alla de gånger ni gick in på min blogg igår!
Ni är guld värda. Tack
!

Besöksrekordet!



UPPDATERING: Det är uppe i 89 unika besökare nu ^^

UPPDATERING: DET GICK UPP TILL 109 UNIKA BESÖKARE, TACK ALLA NI UNDERBARA! :D

Alla hjärtansdag!


House är tillbaka!

Nu blir det mer serie, HOUSE är nämligen tillbaks (första avsnittet förra veckan). Följer ni det?


Besöksrekord!

Även fast det inte är summor som andra skulle skryta med, så är det siffror för mig som betyder väldigt mycket!
Idag var det besöksrekord här på min blogg! Tack alla underbara läsare! Jag har även fått in många kommentarer idag, vilket är jätte kul!

Tack allihopa, och välkommen alla nya läsare! Jag hoppas verkligen att ni stannar kvar! :)


Gossip Girl!

Om en halv timme börjar Gossip Girl! Då ska jag sitta fastklistrad framför tv-rutan! Tycker om denna serie, gör ni det?


ÄLSKA BJÖRN GUSTAVSSON!

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka. När man känner nått man Can't deny, when the eagles fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och försvunnen, När Simba återvänder i Lejonkungen. När man bara drar en replik för att slippa krångla, "Hej min pappa är rik vill du hångla?" . Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut, Då ser man gaaaalen ut! Det har egentligen inte hit att göra, det är bara en grej man kan göra! När jag dansat med Elin, en sommarnatt lång, och vi satt på en parkbänk. Jag var kär, hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans. Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går. Vad är fegt, vad är mod, what is lööv? Baby don't hurt me , don't hurt me no moore.

Så jäkla bra, hahahah garvade ihjäl mig!



Björn Gustavsson

Vad ska man ha för färger?

Nu är bloggsidan lite uppdaterad! Men jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vilka färger jag ska ha. Brunt och rosa är det just nu, har för lite fantasi för att komma på något annat. Så feel free to share your fantasy with me! :)

Vad tycks? Väldigt lik den första visserligen, men det kommer förändringar med tiden! Jag lovar :) Och är det någon av er som kan det där med html bättre än mig! Säg gärna till!


Shit, min hals känns helt sjukt konstig. Kan knappt svälja! Eller jag kan, men fy SJUTTON vad ont det gör! Känns som om jag kväver mig själv.. /; Weard..

UNDER UPPBYGGNAD!

Just nu ser bloggen hemsk ut! Den är under uppbyggnad och jag håller på att göra om designen!
Det är beräknat att den ska vara så gott som klar senare idag!

Klädproblem!

Jag har inga festkläder! Det är hemskt.
Jag måste verkligen försöka fixa något i veckan nu, och som tur är så kom jag på att jag inte hade några festkläder i lagom tid innan! För på lördag ska jag ju faktiskt på fest, och det kan ju vara lite kul att inte se ut som en sunk hög? ;) Får köpa något fin överdel, och ta mina nya jeans och några skor till? Ja, jag vet verkligen inte alls vad jag ska ha på mig! PANIK. Hjälp, vad ska jag ha?

Café latte eller te?!


Idrottsdag

Godmorgon!
Idag är det idrottsdag i skolan, skulle egentligen ha samlats nere vid danssalarna nu för att ha salsa. Men, jag mår inge bra! Även fast jag har betalat för det och allt så känns det faktiskt onödigt att gå dit när man mår crap. Det känns som om köttbullarna i halsen bara växer (mys,haha) och nä, det har helt enkelt inte blivit bättre någonstans. Så det blir ingen idrottsdag för mig idag. Utan hemma och göra samhällskunska och matte dag istället.
Vilket även ger mig mycket tid att uppdatera bloggen, bra va? :)

Vad ska ni göra idag?
Kram!

En dagens, tack!

Dagens humör: Seg!
Dagens mående: Super förkyld
Dagens borde: Nog sova mer än vad jag gör..
Dagens frisyr: Har varierat under dagen!
Dagens klädsel: Cheap Monday jeans, glamour linne och KD-munkis
Dagens planer: Skola, dans och träna på musikalen. Blev dock ingen dans
Dagens materiella vill ha: Mer pengar? haha
Dagens längtan: Ehm, till fredag! Jag vill ha godis. Och till på lördag, fest med tjejorna (:
Dagens fundering: Varför är jag förkyld?
Dagens ont: Det känns som om jag har två köttbullar i halsen (halsmandlarna) & öronen värker
Dagens beroende: Proviva
Dagens tråkigaste: Att jag inte kunde gå på dansen
Dagens låt: Inte den blekaste!
Dagens träning: 1 timmes dans imorse och lite efter skolan..
Dagens bästa: Att jag har sovmorgon.. IMORGON! ;p

Footloose projektet - Joan Alderman


Seg måndag

Hallihallå!
Hur mås det ute i stugorna? I denna stuga mås det sådär, måste påstå att jag har mått bättre. Men man ska väl inte klaga ;p . höhö

Ja, dagen började med dans där jag knappt var med och fortsatte med teater, matte ensemble och sist datorkunskap. Efter skolan var jag kvar i skolan till halv 6 (två timmar efter jag egentligen hade slutat) för att repa och göra klart engelsk musikalen. Trött som sjutton drog vi oss sedan hemmåt och nu har jag varit hemma i snart två timmar!

Imorgon är det ju en skön dag, salsa i 1,5 h (ska försöka vara med!). Så jag börjar 11 och kör till 12.30! :)

Vi hörs senare,
KRAM!

DISCOGRUPP NAMN!


Om någon kommer med ett riktigt bra förslag kanske ni får en liten belöning (; Så gnugga geniknölarna nu!

Söndag

Godmorgon! ..nja inte riktigt men ändå

Sitter och försöker lära mig Velma Kellys replik där hon berättar när hon dödade sin man och syster i musikalen Chicago. Haha. Verkligen mysigt!
Har en hel del att göra faktiskt, reading log, beskriva hur dans känns för mig och lära mig repliken plus en ekonomi undersökning.

Mår bättre idag, det beror nog främst på att jag inte är trött :p men hör fortfarande dåligt och är jätte snuvig! Och hostar hysteriskt. Men jag ska inte gå på dansen idag, finns risk för att jag mår ännu sämre då, och det har jag ingen lust med. Så jag sitter hemma och pluggar istället!

Vad ska ni göra idag? Vi hörs senare..

Melodifestivalen, Deltävling 1 Göteborg

Melodifestivalen tycker jag i många sammanhang är överskattat, i tidningen, artiklar, tv osv. Men sen när den väl kommer och visas i TV-rutan är många besvikna ändå, på att man inte tycker att någon är särskilt bra! Får se hur många gånger jag ser det, men idag satt jag som en hösäck i soffan och lyfte knappt ett finger! Det kan faktiskt vara kul! :)

E-Type & The Poodles, Foto:SVT
E-type & The Poodles - Line of Fire
Sedan Lordi vann så försöker rocken slå sig in lite i schlagern! Bara kul. Haha, även fast jag inte tycker om någon av dem speciellt mycket.
 Face-84
Face 84 - Alla gamla X
Jag hörde inte vad människan sjöng, och när någon översatte det barnsliga jollret till mig så var det en sjukt konstig text om att ha massa X inlåsta på vinden i en bur för att man vill ha puss då och då.
Velvet, Foto:SVT
Velvet - Déjà vu
Usch, jag tyckte hon sjöng falskt mest hela tiden
Brandur Foto: SVT
Brandur - Lullaby
Inte så mycket schlager, men han va duktig!
Michael Michailoff, Foto: SVT
Michael Michailoff - That's love
Gammal Fame Factory artist. Kommer nog spelas mycket på radion!
Amy Diamond
Amy Diamond - Thank you
Duktig tycker jag! Även fast låten kanske inte var den bästa så är hon riktigt bra för att bara vara 15 år! Håller ton å dansar å sjunger. Tråkigt att många tycker illa om henne. Hon kanske är ett hot för de flesta inom den branchen för att hon är duktig?
Suzzie Tapper, Foto: SVT
Suzzie Trapper - Visst finns mirakel
Förstår inte hur hon vågade ställa sig där och sjunga om det hon sjöng om, en eloge för det!
 Christer Sjögren
 Christer Björkman - I love Europe
Behöver jag säga mer än EEUUUWW!? KVÄLVNINGAR!

Brejk






Mums






Efter tävlingen försökte vi vara lite glada :)

image199
Vi på röda mattan, HAHA eller inte.

Titanic


På kanal 3, 21.30

Björn Gustavsson








SÅ JÄKLA KLOCKREN, hahahahh! :P









Ja, tänk om..

man hade varit frisk..
Nej, jag vet inte men det hade kanske gått bättre då? :p

Nu är jag hemma igen, kom hem för en timme sedan och mår åtta resor värre än igår. Det gick ju som det gick också. Nej, det kunde ha gått mycket bättre! Men jag försöker se det som att det inte alltid går som man vill eller har tänkt sig! Även fast det känns som en evighet till maj nu.. Skriver lite mer om tävlingen sen, jag orkar verkligen inte nu..
På fredag börjar vi i allafall att repa gruppen. Namn måste fortfarande utses! Vi har fortfarande inget namn som vi gillar speciellt mycket, som känns helt rätt. Det blir iallafall grupp till Falun och Kalmar! Alltid något?

Nu är jag så trött att jag inte orkar tänka mer! Hoppas ni har haft en super dag :)
Kram!


Håret!

Från vågigt, till krusigt och "voffligt"!



Jag hoppas att jag kan ta lite bilder imorgon, någon kanske. Ska försöka ta med kameran! Now we're ready to rock (;

Nya färger!

Jag har länge funderat på nya färger till bloggen, och vips så fick jag en snilleblixt!

Wolla, får ser hur länge färgerna stannar.. Skulle egentligen vilja göra om hela bloggen.
Någon som har lust att hjälpa?

Prima ballerina!

Nu är jag hemma från skolan. Kom väl hem för knappt en timme sedan! Har gått på tre lektioner idag, fast det känns typ som 8 st! Näsan rinner, ögonen rinner, halsen kittlar, svider och är svullen. Magen ilar och gör jätte ont!
Men jag ska inte bli sjuk, Å nej! Imorgon är det tävling, och jag ska vara på hugget! En bra placering, en.. snälla! Vi satsar på att inte komma sist.

Hursom, snart ska jag sätta igång med att först platta hela håret och därefter ska jag voffla det! Det kommer ta ganska lång tid, men jag måste börja redan nu. Sedan ska det även på ytterligare ett lager BUS, innan jag ska sova ikväll! Man måste iallafall se frisk ut, även fast det känns som om jag håller på att dö ;p

Just nu håller världens bästa människa på att sy upp våra nya par-silver dräkter. Dom är as-snygga! Jag tror vi tar kort sen, iallafall på när jag har den på mig. Och så får ni se den på! :D

Nu ska jag fortsätta blogga runt, om en halvtimme börjar det eviga hår-jobbet! Kram på er alla.

I övermorgon..

image196Nervousiteten står för dörren och smyger sig sakta, obemärkt på.. Det är redan i över morgon! Dagen som jag har längtat så mycket efter, enda sedan jag visste om att det skulle vara då!
Kriteriet är det samma som förra gången, även fast vi hoppas på mer. Men man ska inte hoppas på för mycket! ..så vi får se hur det går! Men det skulle ju vara så perfekt! Kritiken vi har fått är lovande, och det känns riktigt bra. Dock känns det overkligt att det är så snart! Redan på lördag.

Kul ska det iallafall bli, och jag är så förväntansfull! Ska få åka bil dit, är väldigt glad över det, det är mer än jätte skönt! Så jag behöver inte vara orolig över att inte komma fram i tid, eller något annat! och trevligt sällskap också :D Det känns helt jätte bra inför resan. Men för tävlingen är jag är nervös. Så nervös!

Imorgon ska jag voffla hela håret och slänga ner pengar, sesamfrökakor, skor, hårspray och mycket mer i väskan! Lägga fram KD byxor och tröja, och våra kläder! Det kommer bilder vill jag lova! Om kameran vill fungera :) Att voffla håret kommer att ta typ 2 timmar, eftersom det är så jäkla mkt hår som ska bli vofflat. Men det är det värt :D Det kommer en bild på mitt afro voffel hår iaf innan jag åker :D


Förkyld!

image195Hjälp vad jag är förkyld! Helt sjukt. Det kom som en blixt från en klar himmel. Visserligen undrade folk redan i tisdags om jag var förkyld, men då mådde jag utmärkt!
Igår bröt det dock ut, och idag är det inte precis bättre.. och det är tävling i övermorgon! Kan inte säga att jag är glad över det precis. Men det är väl bara att gilla läget!

Så idag blev det iallafall en myskläder dag! Och en kort dag var det ju också! Skönt, hade verkligen inte orkat mer. När huvudet känns som ett stort tomrum och allt vad alla säger är ett enda stort surr vill man helst inte göra mycket.

Ska läsa min engelskbok snart, Gossip Girl. Har typ bara 15 sidor kvar så har jag läst så långt som jag skulle ha läst för att kunna skriva läsloggen imorgon på engelska. Bra böcker det där! Speciellt på orginalspråket.

Nu ska snuviga, ondiga och flickan med det ekande huvudet gå och proppa mig full med C-vitaminer, har ni något mer man kan göra för att bli frisk så meddela gärna mig! Snarast (;

Snart kommer Carro! Då ska det dansas en stund. Nej, jag ska inte ta ut mig. Då kommer jag ju bli sjuk till på lördag! haha

Ont i magen!

Oj vad jag är mätt! Jag har så ont i magen att jag tror att jag kriverar! Haha. Men vi fikade för någon timme sen, och sen körde jag och Hanus mot syster å hennes kompisar på Sing Star! Jeej. Vi vann! Hehe :D
Nu ska jag iallafall när som helst hoppa in i duschen!

Idag har jag varit i skolan, haft ytterligare en underbar håltimme (och för er som vill veta så lär man sig faktiskt att fördriva den tiden man har absolut ingenting att göra!) jag har haft ännu mer skola och hittat mina fina vita tygskor som jag har letat efter! Och vips, så hängde dom bara där! Så imorgon är dem mina! och då kommer det bilder. Köpt en liten present till systeryster, trott att jag skulle svimma på tunnelbanan för jag inte hörde något. och då menar jag att .. ja, vi kan ta det sen! Och sist men inte minst firat min kära syster och fikat!

Nyss så körde vi singstar, jag och Hanus mot syster och hennes kompisar! Conny och Cornelius (Jag & Hanus) vann! Wooohoo. =D Alltid lika kul, men jag vill ha en ny skiva nu, med nya låtar! :D
Vad har ni gjort idag?

Imorgon blir världens skönaste dag! Börjar 09.55 med matte. 10.55 - en timmes lunchrast. Sedan svenska och sist en samhällskunskapslektion med ett ekonomiarbete som man inte behöver göra i skolan. Om man inte vill. Så 1 eller 2 slutar jag imorgon! Plus, att jag självklart ska kolla på skoltröja också! När jag kommer hem så kommer Carro över. Sista träningen innan the D-day. Lördag. Jag är nervös, och förkyld. Ingen bra kombination! Mycket sömn, ja.

Nu ska jag duscha och göra lite andra grejor!
Krambanan på er!

Niccie, the stomach acher. (haha jag vet INTE hur det stavas!)


Sesamkakor - mycket energi?

Sånnahär ska jag sitta och äta på lördag! Dom är goda, vilket bara är ett plus. Men de ger faktiskt bra med energi, and that's what matters.

De ska ge långvarig energi och samtidigt vara nyttiga! Hoppas de funkar ;)





Grattis söta fjortis syster!

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Men, jag förvarnade ju faktiskt er!

Dagen idag känns som om den har gått långsamt, men jag vet inte riktigt vad jag har fyllt dagen med! När jag vaknade upp imorse var det som ett eko i mitt huvud, örat värkte och jag hade ont i halsen. Bra ellerhur, Det började med dansen, älskar vår dans.. Men jag kände mig lite halvvinglig, så jag kämpade på det bästa som gick. Kändes som alla rörelser belastade fel ställen av kroppen och nä, det kändes bara konstigt. Efter det, så gissa vad som hände då? JO, håltimme! Det var en hög-oddsare ;)
Kulturhistoria, och matte. Sedan en fri engelskalektion då vi skulle jobba med musikalen.. som btw ska visas upp nästa vecka, och det känns mer stressat än ever! Plus att jag har blivit förkyld. PEPPARPEPPAR! Jag ska bli frisk nu, det är faktiskt tävling på lördag. och jag VÄGRAR att var förkyld då! Jag dricker C-vitamin å äter frukt i ett! Ja, och nu idag så blir det ju tårta och mums också, inte lika bra eftersom det är tävling och man helst inte ska äta det (a) men.. ja! :)


Fet-tisdagen!






Idag är det fettisdagen!
Alltså, semlor i mängder! Gott va?


Det har ni väl inte missat? :)

Kväller

Vad snabbt dagen har gått!
Har gjort massvis och ingenting känns det som. Imorgon får vi se när det blir bloggeribloggera! Men jag hör av min någon gång med största säkerhet! Först blir de skolan, då ska det även sjungas tooomoooorrooooooooow för sista gången innan det ska sjungas upp inför klassen. Så blir det idrott, betala till idrottsdagen, teater och dans. Härligt!

MEN, ni får ha det så bra imöra! =D
Kram på er!


Första dagen på denna vecka

Japp, måndag.. igen! (så har alla mina måndagsinlägg nuförtiden börjat)
Det har varit en helt okej dag. Har varit ganska trött stundtals, men that's life :) Började med den roliga dansen igen, hade en aning svårt att röra på mig efter helgens träning.. som jag nämde igår ;p
Idag luktade det rent ut sagt, ordagrant skit i korridoren. Jag har inte den blekaste om varför, men äckligt luktade det! :O Man fick gå och hålla för när man andades så man inte skulle.. ja, nog om det.. :D

Men, iallafall. Efter skolan så var det dans igen! Och eftersom jag hade glömt att göra en macka att ta med inhandlades det ett stycke äpple och en risifrutti som fick agera mellanmål.

Fick även reda på, på dansen att vi kan träna på måndagar klockan 18,00 också. För att gruppen är så stor! Så vi får se vilken tid som passar bäst. 18.00 tror jag!

Men nu ska jag kila, hoppas ni har haft en bra start på veckan! :)

Bewitched








Film med Nicole Kidman & Will Ferrell på kanal 5!










Hej, jag har träningsvärk!

Hemma igen, några kronor fattigare men ett par dansskor och leggings rikare! ;D Dock hittade vi inga kristall-pärlor. Så vi ska beställa shwarowskistenar från någon hemsida så vi får i de färgerna vi vill ha :)
Hittade vad jag behövde och efter det åkte vi till dansen, och nu är jag trött som en korv!
Håller på att öva på min monolog. som man blir deprimerad av att göra! Den är så sorglig..

Snart är det iallafall mat! Vad har ni gjort idag då?
KRAM!

Träningsvärkens herre, Niccie

Shopping och träning

Idag blir de shopping och träning. Inte direkt vilken shopping som helst utan dansskor, leggings till de nya par-kläderna och kristall stenar om vi hittar. Klockan tre är det träning! :) till halv fem, och när jag kommer hem är det bara att sätta igång och plugga monologen som en tok! Har en grym träningsvärk från igår, speciellt i skulderbladen! ontont. Och mitt knä ser ännu hemskare ut! haha borde ta kort på det, och föreviga detta underbara blåmärke :D Sen gjorde jag ju illa mig vid ögat också, ap svårt att tvätta ansiktet :P haha. Sen har jag brännsår på tårna också, men vad gör man inte? :D De blir säkert ännu mer idag.
Det känns skönt, nu blir det träningar fem/sex dagar i veckan.. Hah! Jippie, jag kommer  bli muskel mannen ;D
Vad ska ni göra idag? :)

Kram!
Dans niccan!

En dagens tack..

Dagens humör: Glá skit!
Dagens mående: Fina fisken, dock ont precis överallt!
Dagens borde: Plugga på min monolog
Dagens frisyr: Los bullos
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne å wct tröja
Dagens planer: Lördagens planer var ju att träna som en tok!
Dagens materiella vill ha: Svårt..
Dagens längtan: Till tisdag, onsdag och lördag :D
Dagens fundering: Varför har jag inte pluggat mer på monologen?
Dagens ont: Oj! You name it och det gör ont. haha, nej men mina axlar & ögat gör nog ondast :P
Dagens beroende: Vatten!
Dagens tråkigaste: Inte komma på något att göra! fast ganska skönt också
Dagens låt: Eh..m.. Det får bli alla som inte dansar är våldtäcks män! HAH ;P
Dagens träning: 3 timmars stenhård dans
Dagens bästa: Att vi bara fick positiv kritik på dansen idag, och att de trodde att vi kommer göra bra ifrån oss på lördag :D

Glá skit för dans är livet!


image189I torsdags innan jag skulle springa iväg på musikal tog min kära lillasyster denna bild på mig. Ganska bra, för en gångs skull. Kände att det behövdes uppdateras med bilder. Så inom kort dyker det upp en ny bild här i bloggen också, kanske redan i natt! (a) beror på om jag orkar och kan bestämma mig vilken jag vill ha =)


Aj, jag har ont överallt! Mitt knä har ett ap-stort blåmärke som ser ut som ett sugmärke och skulderbladen gör ont! För att inte tala om armar, ben och bröstkorg OCH MINA STACKARS FÖTTER! Haha! Ja allt iprincip :D Att dansa är ändå det bästa jag vet! <3 :D


Daim-latte!

Gevalia Cappuccino Daim


Gooott, men väldigt sött. Smakar nästan som varm choklad med ytte, pytte kaffe i :)



Lördag

Vilken dag! 3 h dans, och nu är jag trött kan jag säga.. vi körde verkligen stenhårt, hela tiden.. eller ja, inte den sista timmen (a) då körde vi bara halv. Men vi hade låtsastävlingar och då jag fick extreeemt lovande kritik både i min singel och i paren, inför lördagen nästa vecka. Det ska bli riktigt kul och spännande :D

Sitter och övar lite på monologen och tar det lugnt. Imorgon ska jag och Barro köpa leggings till de nya tävlingsdräkterna, ska bli kul att se hur de blir. Kanske kommer en bild sen ;D

Trött som en hamster är jag, men nu ska jag fortsätta kolla runt. Och ikväll kommer det ännu en från Footloose-projektet, så håll utkik ;)
KRAM!

Träning

Nu bär det av till dansskolan för första gången i år! Det ska bli ett stenhårt träningspass på tre timmar! NÄSTA HELG TÄVLAR JAG NU. Aaahhhhh! Jag är nervös som en flodhäst, mygod!
Så det blir träning på vår gamla, inte så roliga dans och på vår nya.. som är helt sjukt kul att dansa! :)
Men vi hörs senare ikväll! Ha en super lördag, det ska jag ha med Carro på dansskolan och dansa! :D iih, länge sen :)

Godnatt Mr Tom!

Sleep tight, nu ska jag försöka sova. Även fast jag är pigg igen! Haha, godnatt =)


Najsig kväll!

Super kväll med köksredskapen! Haha. tolka det som ni vill. Men jag menar Durkslaget och Kastrullen!
Kommer nog bilder imorgon eller med någongång med tiden, åtminstonde på facebook! :) När beror på de övriga köksredksapen.

Vi började baka, fast det gick väl som det gick. Vi var nog lite väl chokladtokiga och hade väl i en sådär 200 g iställer för 100 g. Haha, men det blev rätt bra ändå! Och det var ju gott, fast.. det SÅG ju minst sagt mindre gott ut.. Men kul var det. Och enligt tradition så råkade jag spilla juice och Helena råkade trilla över en stol.
Det är jag, Helena och smidigheterna själva! Shit vad vi är grymt smidiga, ändå dansar vi båda.. hur går det ihop egentligen? :D Man kanske helt enkelt blir klumpig av att dansa? ;p

Vi blev aprädda för att det hördes ett skrik från skogen som ligger bakom huset, en liten skog.. men det var iallafall ap läskigt, och jag och helena sprang till bilen när vi skulle åka hem! Haha, töntiga vi är :D
Nej, det var riktigt skojigt iallafall!

Nu ska jag fortsätta att msn, facebook och blogg nörda mig. It's so funny hunny.
Hoppas ni mår lika bra som jag, för jag mår helt enkelt bäst!
KRAM!


Kul kväll!

Ikväll blir det en tjejkväll hos Durkslaget med Kastrullen, superkul! Vi ska baka - faktist. Mums! Så om en halv timme ska jag vara klar för att springa ut genom dörren.. Ska ha någon bekvämt på mig.. komplicerat det där! :O

Vi hörs senare när jag kommer hem! :) KRAM!


Fredag

JEKYLL & HYDE - THE MUSICAL, torsdag 31 januari 2008, kl 19.30Ja, det var ju musikal igår. Den började halv åtta och slutade vid halv elva! Så tre timmar, inklusive paus.
Musikalen var helt okej, Footloose var dock bättre tycker jag! Det förstörde lite att jag inte tyckte att jag hörde vad huvudpersonen sjöng, så jag tappade hälften av storyn där. Samt att de som blev mördade återuppstod och var med i ensemblen igen? Förstod inte riktigt..

Men iallafall, dagen idag har varit riktigt bra :))) Snart kommer Carro och ska vi ska fortsätta hålla på med dansen eftersom det är tävling nästa helg! känns väldigt läskigt att det är så snabbt! Vet inte hur jag hade klarat det om jag inte hade haft dans i skolan ;P haha.
Men hursom.. Imorgon blir det även dans på dansskolan och på söndag med. 

Nu är det iallafall helg, och ikväll ska jag antagligen träffa mitt kära durkslag och min kastrull. De bor ju så nära så det är skönt :) 

Nu ska jag fortsätta kolla på intenret innan carro kommer. nu kom hon! HEJ :D

RSS 2.0