Roliga "fylla i frågor"

Hallohallo! Sitter här och kollar runt på lite bloggar och läser, så hittade jag en rolig "fyll i" grej. Så jag tänkte, varför inte fylla i den? :)

TIO 'HAR DU NÅGONSIN...':
1. Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
2. Tagit någon medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej

3. Blivit kär vid första ögonkastet? Ja

4. Förlorat en vän? Ja
5. Fått ditt hjärta krossat? Ja
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
7. Haft ett one night stand? Nej
8. Hånglat med en främling? Nej
9. Blivit aggresiv under en fylla? Nej
10. Glömt någons namn? Haha, ja. Väldigt ofta!


NIO SISTA:
1. Sista godisbiten: en ''kitkat''
2. Sista bilfärd: Med pappa
3. Sista filmen du såg: Isprinsessan, hihi
4. Senaste telefonsamtal: Idag, med mamma
5. Sista bubbelbadet: Några månader sen, hos Erica!
6. Sista spelade cd: Avril Lavigne eller en mp3 cd

7. Sista kyss: ett tag sen!
8. Sista gången du sov på golvet: Förra helgen!
9. Sista gången du skrattade: Idag


ÅTTA FÖRSTA:
1. Första bil: Någon fin
2. Första kärlek: HAHA, på lågstadiet. Eric hette han!
3. Första husdjur: Katt
4. Första semester: Cypern
5. Första du lägger märke till hos en kille: Ögonen, ansiktet, kroppen, rumpan! (a)
6. Första köpta skiva: Minns ej
7. Första riktiga kärlek: riktigt på riktigt?
8. Första piercing: öronen


SJU SNABBA:
1. Saknar du någon just nu? Lite..
2. Håller du på att läsa en bok just nu?
Nej, usch å fy
3. Äter du frukost dagligen? Ja, klarar mig inte utan!
4. Gillar du din boendesituation?
Ja, väldigt mycket.
5. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Japp.
6. Pratar du några andra språk? Engelska och lite Spanska
7. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att det kommer att lösa sig!


SEX FAVORITER:
1. Favoritfrukt? Hm.. Apelsin
2. Favoritgrönsak? Det finns ju många!
3. Favorit-veckodag? Absolut lördag!
4. Favoritlåt? Det finns ju så himla många!
5. Favoritsvordom? Muhammed!
6. Favoritkompis? Helena, Milla Erica.. Det finns ju många sötnosar.

FEM SAKER JAG INTE KAN VARA UTAN (UTAN INBÖRDES ORDNING):
1. Familjen
2. Dansen, (röra på mig, träna)
3. Mina underbara kompisar
4. Musik, mp3, radion, cdskivor och sånt!
5. Sången


FYRA SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU DÖR:
1. Åka till USA! Spec Californien och New York!
2. Bli riktigt lycklig
3. Nått någon dröm
4.
Bott utomlands något år

TRE VAL:
Svart eller vit? Svart!
Sommar eller vinter? SOMMAR
Hund eller katt? Båda två


TVÅ PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR:
1. De bästa i hela världen, de jag bor hos!
2. Kompisarna!

EN SAK DU ÅNGRAR:
1. ALLA, de saker som sårat människor som står mig nära.

Kihi, de var roligt! :)


Lördagar är väl ändå bäst?

Hejsan,

fy vad lördagar är underbara! Man kan sova länge, och vara uppe sent! Och inte gå miste om någonting, super skönt!
Idag har jag inte gjort så mycket, faktiskt. Har umgåtts med hela familjen som har varit hemma (Frey och Anna är här uppe nu i helgen :D) och det har varit väldigt mysigt! Sedan tränade jag och Hannah samt pappa på min låt till två av intagningsproven, det gick nog rätt bra tror jag. Enligt dem så låter det iallafall mycket bättre än vad det gjorde förut. Shit vad skönt(!) :) obs. lång historia, sångteknik you know? :)
Efter maten kollade jag runt lite och rensade i min epost och chattade lite, och sen var det melodifestivalen nästa!
Sarah var helt klart bäst!  Men.. Caroline af Ugglas.. hmmm ja, no comments.  Jag har träffat henne i IRL(inreallife) när jag praoade på UR då de spelade in tvprogrammet "orden". Då hade jag aldrig sett henne förut och hade ingenaning om vem hon var.. Redan då tyckte jag att hon var lite annorlunda, och nu har jag sett mycket mer som förstärkt mitt första intryck!

Imorgon ska jag kanske träffa Milla en stund och bara ta det lugnt, för det är väl det som lov är till för? Såsmåning om måste jag börja plugga till samhällskunskaps provet som jag ska ha veckan efter lovet, har ju inte gjort det ännu..

Tjilevippen, ska gå nu. Ska umgås och vara lite social, medans man fortfarande är lite vid liv. (Är ovanligt trött idag) KRAMBANAN!

Det small!

Hejsan alla gláa skitar!

idag small det! Jag och Milla tog fler hål i öronen. Det som vi gått och pratat om så länge! :) Det var lite småläskigt, eftersom det var ett tag sedan jag tog mina andra hål! Men det var inte så farligt sen, det är mer känsligt nu efteråt (; Det ska iallafall läka i fem veckor nu, så vi kommer ha plastlpupparna om ca två veckor, när vi åker till Romme. Det kommer bli en upplevelse! :O Tur att man inte använder hjälm.. (a)

Innan vi skulle ta hål i öronen åkte vi (jag och Milla) åkte till Kista för att handla lite grann, det var kul! Vi hittade massa roligt, bland annat ett läppglans som luktade någon blandning av choklad, bakelse, kaffe och kanel - ja, konstig blandning kanske. Men den luktade gott! :) Direkt efter det åkte vi för att ta hål i öronen, och när vi väl va där fick vi vänta en bra stund innan det blev någon håltagning. Milla var först ut, men hon känner ju knappt någon smärta så hon sa att det inte gjorde så ont! ;p ..fast lite ont gjorde det faktiskt!
I skolan idag hände det inte speciellt mycket, det var en ganska seg dag med inte så mycket att göra. Skönt med sånna dagar ibland.. det händer typ en gång om året men, ja! höh..
Just nu sitter jag här, trött som ett ostron och ser ut som en 60 tals tjej! Jag och Milla sminkade oss nämligen otroligt vackert. Hon hade lilaögonskugga med ceriserosa läppar och kinder. Jag hade/har turkos ögonskugga och ceriserosa läppar samt kinder, oj så vackra vi var! =)

Näej, jag tror jag ska bege mig. Hejhoppgummi.... snupp! =D


Långtråkig Torsdag

Hejsan,

har ni hört Avril Lavignes nya låt? Den är bra! Om ni ville veta! (;
Jag är SÅ mätt.. och faktiskt.. ganska trött! Känns ganska fel att vara trött efter bara två dagar i skolan. ;p
Dagen idag har varit ganska händelserik, vet inte om det har hänt speciellt mycket roliga saker men det har väl varit mer saker att göra och tänka på än igår.
Första timmen idag var so, och just nu har vi geografi - befolkningsgeografi. Jag kan inte påstå att det är något som intresserar mig speciellt mycket.. alls. haha! MEN, det är femtiotusen gånger bättre än samhällsekonomin. (Har inte gjort provtet i det ännu heller, ska göra det efter lovet! ;S) Efter son hade vi no, då vi skulle bygga klart på våra grupparbeten, illustrationer av växthuseffekten. Och det första vår lärare säger innan vi ens har kommit innanför dörren är att vi ska redovisa redan imorgon. Och eftersom min Kära Kastrull har åkt till Mora och ska åka kortvaasan, är hon inte här imorgon. Men jag skulle tydligen göra det själv ändå! Jag älskar min lärare. Really! Sen hörde jag av Helena och några andra i klassen att vi tydligen skulle redovisa för 8:orna, och hela vår klass, på bilden imorgon. Och då blev man inte direkt gladare?! Det är ju lagom läskigt att redovisa inför den klassen man går i, men nu ska jag stå där framme själv, medans läraren filmar och berätta om vårt arbete för åttorna? Jippie, säger jag bara(!)
Glad blev man iallafall och efter den lektionen hade vi engelska och sen var det lunch.
Efter lunchen hade vi kör och mitt under lektionen gick Helena för att hon skulle åka uppåt i Sverige, till Mora. Hoppas att det går bra imorgon dunderbara Kastrullen! <3 :) - Kören var iallafall kul och vi missade Svenskalektionen.

Nu är det äntligen bestämt! Det blir Göteborg när vi ska åka på klassresa, det är så skönt att det äntligen är bestämt! Nu gäller det bara att få med så många som möjligt, eftersom det var ganska jämt på röstningen, men det var ju en majoritet. (!!!! Plus att det andra förslaget inte ens skulle fungera, hur man än vred och vände på det..!!!!!) Men men. (:

På elevensval när jag hade no lyckades jag översvämma en hel diskho så det rann lite över, jag förstår inte hur jag alltid lyckas (a)

När jag väl kom hem övade jag på min sång som jag ska ha på intagningsprovet den 12 mars, om två veckor, med Hannah. Hannah spelade piano och jag sjöng. Hennes kompis höll boken åt mig, haha! :)

OCH, imorgon ska jag och Milla ta hål i öronen. Bokade tid idag, så imorgon klockan halv fem så smäller det. kihi! :)

PUSS Å KRAMBANAN. ska duscha nu, ha det super! :)


US - namn

Hejsan,

första dagen i skolan idag. Ganska jobbigt! Kunde knappt somna igår kväll pga skolan, inte roligt alls. Det är inte speciellt super skoj att känna så direkt..
Skoldagen genomled jag iallafall och syslöjden var roligast, ganska kul var det också att få tillbaks religionsproven. Det var inte speciellt kul att veta att man är väldigt nära MVG och sen få ett VG++ pga en vikare, that sucks..
På syslöjden fick jag även frågan varför folk heter ex. Helenus, Ericus, Hanus m.m.. det har jag faktiskt inte funderat på. Men jag tycker att namnen är riktigt fina ! (:
Men när jag kom hem drack jag iallafall te och åt en apelsin, gott!
När jag kom hem hade jag även fått ett brev från S:t Eriksgymnasium om intagningsprovet. Ska göra mitt (antagligen) första intagningsprov måndagen den 12 mars. Om mindre än två veckor. Ganska läskigt? Ska välja en av tre låtar som de speciellt valt ut, sen är det teater med monologer och någon inprovisation som jag slipper öva in och så är det dans, med uppvärmning med utlärning av en dans som vi ska lära oss. Och på det är det även en intervju. Det ska blir roligt, men jag måste erkänna att det redan är lite nervöst. :)

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och kollat på OC. Ska läsa igenom en Irland text på engelska som vi skulle ha läst tills imorgon, usch vad det är kul - jiha!

Ha det bra alla människor-us

Fettisdagen!

Hejsan,

sitter här efter att ha ätit en semla nu, fy så gott. Annars har jag inte gjort speciellt mycket alls idag, eftersom jag fortfarande är hemma från skolan. Inte det roligaste, men rätt nödvändigt ibland antar jag!
så, jag har inte så mycket mer att skriva. men ha det superduper <3


Alla hjärtans dag

Hejhopp,
idag är det självaste alla hjärtans dag ju. för alla er som har missat det! det gjorde nästan jag, haha!
och SNART är det fredag igen, åh vad underbart. jag längtar!

Hittade en lista på hur manlig och kvinnlig man är på en annans blogg. Ska fylla i den! :O :)
Min kvinnliga sida:
[  ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[  ] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[  ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 16 poäng av 22

Min manliga sida:
[  ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[  ] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[  ] Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[  ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[  ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 8 poäng av 22

Nu ska jag gåå, puss på er. ha en mysig alla hjärtans dag! :) <3


Dansträning!

Hejhopp,

nu sitter jag här och har precis varit på dansen, det var verkligen så himla kul.
Denhär dagen har varit bra! Vårt skittråkiga och ganska svåra prov har blivit framflyttat tills på tisdag, vilket innebär att vi har hela helgen på oss att plugga. Och vi har inte haft någon jätte jobbig lektion - förutom sista, när vi hade matteprov som kändes helt okej, SENSATION! sen NÄR har ett matteprov känts bra när jag gjort det? Nej just det, aldrig. men det gjorde det idag! :)
Efter skolan har jag bara slappat, och sen var det ju dans. Imorgon ska jag börja sy klänningen, tillsammans med alla andra söta små saker på syslöjden, väldigt kul. (: man ska ha tålamod bara, ska försöka fixa det hade jag tänkt. (a)
Imorgon är det ju alla hjärtans dag också, det hade jag nästan glömt, haha! jag har ingen tidsuppfattnign längre, jag vill bara att det ska bli sommarlov! :D
näepp, nu ska jag kila.

Hej dååååååååååååååååååååååååååååååååå! (;

Åh.

Tjohej! Nu sitter jag här och är egentligen ganska trött, men hallå det är ju lördag. Vill inte sova nu!

Det känns som om det är en evighet till sommarlovet, och en evighet tills man vet om man kommit in på gymnasiet i juli. Jag vill ha sommar NU!
Tänk när det börjar bli sådär varmt ute så man vill gå ut på rasterna, och när man kan ta fram vårjackan som ligger instucken längst in i garderoben, och gå till matsalen i skolan, utan att frysa! Och ännu längre fram, den 13 juni när alla sitter ute på skolgården och man sjunger, för sista gången, sveriges nationalsång, som elev på Sundbyskolan. När det kittlar sådär i magen och man vet att man har hela sommarlovet framför sig! åh jag blir galen! =D Jag vill ha vår, och sen vill jag ha sommarlov! =)
NEJ, jag vill ha NU! NUNUNUNUNUNUNUNUNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Sommarlov, sköna sommarloov. <3

åh, jag vill ha sommarlov. Puss å hej, leverpastej!

Kaffelatte & fina skor!

Hejsan,

idag har jag varit med Helena Milla och Erica på Bakaby Outlet, det har varit väldigt roligt! Jag har köpt ett par galet sköna ballerina skor, helt galet sköna! :) Mycket nöjd med dem. Det var inte svårt att hitta fina skor direkt ;O Sen efter skopunkten gick vi till Waynes Coffie, och där hade dom supergod latte(!) Med fina motiv i skummet. Mysigt!

Nu är jag hemma igen, och ska nog ta det lugnt ikväll. Varför försvinner helgen så fort? åh, jag vill ha en lång helg. För en gångs skull!? Det är ganska sorgligt egentligen.. att det bara är en dag som man inte gör någonting på. Resten av alla dagar har alla på något sätt, någonting att göra med skolan.. Ganska tråkigt egentligen. Nästa helg kommer - by the way - bli den bästa på länge, fy vad kul det ska bli! :) Längtar!

Näe, nu ska jag sluta skriva. Ha det finemang sinesang / Niccie

4 timmars Svenska och en tur till tygaffären

Hallihallå (som min käre vän helena brukar säga)

Idag har varit en skit konstig dag.. rent ut sagt. Vi har inte haft någon vettig skola alls, vilket - om du frågar mig - är heeeelt underbart! Men man blir trött ändå efter nationella prov, det är inte det roligaste direkt. Tre timmars uppsatts skrivining - och då tänker ni säkert att det är lugnt, det är klart man hinner! MEN ICKE SA NICKE, självklart så hann jag inte. Först skrev jag en kladd och sen skrev jag rent, och ändå blev jag inte klar.. inte med renskrivandet. huh, tänk om det inte går någe bra? jaja, vi får väl se.. antar jag.
Efter lunch skulle vi egentligen ha svenska igen, med samma lärare. Men vi behövde inte jobba någonting alls, utan fick fylla i en enkät om vad vi tyckte om våran skola, lärare, miljö osv, bestämma vart vi ville åka på vinterutflykts dagen och sen fick vi inprencip sluta. Sedan var det bara mentorstid då vi skulle presentera vårat förslag till klassresa och sen var det elevensval. Lyllo mig fick åka med textilläraren med Helena och Milla och titta på tyger till min klänning som jag ska sy. :) Så jag slapp elevensval, och dem också! skönt. så slutade vi ju tio minuter före alla andra också, och då var det bara att pallra sig hemmåt i kylan.
Har suttit ett tag med kemiläxan, den var konstig(!) och nu ska jag läsa son en gång till. ekonomi is just not my thing, euuuuuuhh...

Puss and hugs and rock'n'roll (:


Godnatt Majistern

Hallohallo,

idag har varit en otroligt SEEG dag. Om du frågar mig(!) Det har varit väldigt svårt å ens orka vara kvar i skolan, trotts att vi hade sovmorgon! Men den var väl ändå helt okej antar jag :)
Det känns väldigt roligt att jag har bytt till syslöjd igen, känns lite som om jag har tröttnat på träslöjden nu. Vet inte riktigt vad det är som jag ska göra där, egentligen. Så nu ska jag byta iallafall och imorgon ska jag följa med vår slöjdlärare och välja tyg till min klänning tillsammans med min Kastrull! <3 :D
Hmm... jag kan inte sluta fundera på vilken färg jag ska ha(?)
Imorgon är det nationella prov igen, i svenska. ysch, men jag hoppas att det går bra!
Å nästa helg blir det tjejmiddag, väldigt trevligt å mysigt. Ser fram emot det! :)

Näe, måste kila nu.
Ha det super, kram / Niccie

Musikhysteri i mängder

Tjollahopp!

Idag har varit en rolig men ganska umattande dag. Fick reda på igårkväll att vi skulle åka in till stan för att träffa Anna och hennes pojkvän eftersom de bara skulle vara här över dagen. Så när vi ätit frukost imorse var det bara att pallra sig iväg. Vi var inne i musikaffären där de var, och när vi senare satt och fikade bestämde jag mig för att jag ska spara till ett nybörjar elgitarr sett, för 1.7 ungefär! Det ska bli mycket roligt tycker jag. Det har jag snart råd med :) Men iallafall så när jag kom hem åt vi och sen kom Milla hit och vi sjöng massa singstar, det var roligt! :)
Imorgon kommer Helena hem igen, och då ska vi nog göra någontign allesammans. Helena Milla jag och Erica. mys! :)
egentligen måste jag åka till kista också - jag undrar när.. /;

kram på er. / Niccie


Galen dag?

Tjofaderittan, tjipidejj!

Idag har varit den konstigaste dagen på väldigt länge. Och antagligen sundbyskolans märkligaste på några år med(!)
Dagen började bra och jag var hyffsat utvilad när jag blev väckt vid tio över åtta. Men jag missade kören, och det sög ju.. Första lektionen var SO och vi hade läxa som jag bara läst en gång - men som tur var hade vi inget läxförhör! När jag till lektionen fick jag höra att vi inte hade någon bild och tänkte - YES! lång lunch =D Lektionen före lunch var matte och eftersom vår lärare inte var där, hade vi vikare.
Efter en ungefär en kvart på lektionen ringer det från expiditionen och alla blir rasande över att dom har "lyckats" att hitta en vikare till våran bildlektion. Så våran långlunch var därmed förstörd! ;S Någon minut efter kommer vår NO-lärare in i klassrummet och säger att alla som skulle ha biologi nu, inte har någon biologi pga att han inte är där, så dom får gå hem. Och det gjorde alla i klassen rätt irriterade eftersom vi inte fick håltimme och gå hem tidigare..
Samtidigt som alla snackar sänds det ett medelande ut i högtalarna på skolan om att det brinner i en gastub. Och först var det inte riktigt någon som förstod vad det var som hände. Efter ett tag fick vi mer årdrer om att vi inte fick gå ut, utan skulle stanna kvar innomhus, utan en riktigt förklaring till varför. Man visste då inte riktigt om man skulle skratta eller gråta eftersom hela dagen hade blivit ganska upp och ner vänd. Senare fick vi ju reda på att det med gasläckan var en ganska stor sak och att det var explosions risk(!) Så där var vi - i vårt lilla klassrum och försökte göra matte. Men det var ju inte så intressant längre - som man kanske kan förstå? Vi fick massor med medelanden om att vi absolut itne fick gå ut och en lärare läste högt för oss vad som stod på aftonbladets hemsida från våran mobil.. (Pressen snappar upp saker snabbt!) ;p
pretty crazy.
Nästa uppmaning var att alla skulle gå till sina hemklassrum och vara där med sina lärare. Och eftersom ingen av våra mentorer var i skolan fick våran vikare vara med oss lite mera, men det gjorde bara att vi lärde känna honom bättre.
Vi skulle få massa klartecken från medelandena om när vi skulle få gå och äta och vad vi skulle göra. Dessutom skulle dom evakuera massvis med byggnader runt om - innan de sköt sönder gasbehållaren. Detta sa dom itne i skolan, utan man fick ta reda på det man kunde själv :s
En timme senare iallafall - så säger dom att faran är över och att de säger till när högstadiet får gå och äta. Det dröjer en kvart till och en timme efter det egentligen var tänkt att vi skulle få äta (12:20) får vi äntligen gå ner till matsalen. Då har dom köpt stora baguetter till alla elever på skolan, och de har leverpastej, ost och gurka (!) ;O snacka om att man blev förvånad. Man undrar ju om de gjorde så bara för att väga upp allt som hade hänt innan.
eftersom hela dagen blev försenad slapp vi ca en halv timme av bilden och en kvart av non. skönt(!)
men vilken dag! nu är jag rätt lagom trött ;s
Förutom det så har jag fått mitt singstar nu idag, och har sjungit halsen av mig med Milla och Felicia. Mycket kul!

Puss och kram på allihopa, hoppas att eran dag va lika bra som min ;)

Älskade prov

Hej alla,

idag har varit den jobbigaste dagen på denna termin. All energi försvann med biologiprovet som vi hade idag, så det gick åt pipsvängen både på provet och på bokanalysen, och nu är jag väldigt trött. :) och snart ska jag spela sims(!) sims beroende är jag, och lite töntig för att jag är simsberoende - en ond cirkel som är mycket trevlig :D
idag åkte Helena till fjällen, kommer sakna dig min lilla kromosom. men förhoppningsvis så syns vi ju på söndag(!) :) det är ju faktiskt inte så länge som jag behöver sakna dig :O
OCH ALLA TJEJER, visst blir det limousine till balen? (:

Näe, bajbaj å ha det super. Ballongkram <3

RSS 2.0