Jordgubbar

Idag har jag ingen halsbränna, tjoho! Vilket innebär massa bra saker. Dock känner jag hur halsen och magstrupen gör galet ont ändå, men det är mycket bättre än igår! Hallelelujah (skratt)

Det har inte hänt något speciellt idag. Jag är alldeles för trött för att orka sitta och skriva, så jag går och lägger mig istället. Känner verkligen hur bloggen inte är speciellt kul längre! Kanske för att jag aldrig har tid att uppdatera.. Och inte heller kommer det upp några bilder. Hemskt dåligt av mig! Men jag är stressad som det är, så jag försöker att inte prioritera det utan göra det när jag hinner. De blir bara jobbigt att hela tiden tänka på att man ska blogga, när man har tusen andra grejer! Nu måste jag tex. slänga mig och läsa en stund innan jag sover! Upp 07.55 imorgon bitti. Modern dans, HÅLTIMME, Livskunskap och webbdesign. Sen vare hem och läsa färdigt det sista i boken.

Godnatt!


Piggpiggelin

Här har det visst varit lite tomt idag! Kom iförsig hem fem efter ett väldigt bra utvecklingssamtal. Får skriva mer om det imorgon! Mår inte speciellt bra för övrigt, halsbränna så hela bröstkorgen och matstrupen värker och känns som den ska brinna upp, och halsen gör ju då såklart ont också (nähä!), mår jätte illa, har ont i huvudet och bihålorna SPRÄNGER och svider och är allmänt jäkliga!

Äh, jag är faktiskt sjukt glad ändå! Inte ska man deppa? Nu ska jag sova hur som helst. Ni får höra mer imorgon! Puss.

Allt går om man är glad

Vilken sjukt bra film! Har inte tänkt att berätta så mycket mer om den nu än att den var helt galet bra(!!!). Skriver mer om den imorgon när jag har lite tid efter en evighetslång skoldag. Börjar klockan tio med balett och sedan är det historia, håltimme i en evighet och sist idrott. Men på idrotten ska jag ha utvecklingssamtal, to bad! Haha. Men jag går ju iförsig tillbaks sen för att vara med på idrotten, antagligen.

Jag gillar på ett vis inte att ställa om till sommartid. Det blir jobbigare att gå och lägga sig, eftersom det egentligen är en hel timme tidigare än när man egentligen brukar gå och lägga sig. Så brukar man sova elva är klockan liksom bara tio när man ska sova! Ni hajjar? Likadant imorgon bitti. Ska upp åtta! Men i min kropp är klockan bara sju. Så på ett sätt så är det sämst, med på ett annat vänster är det helt underbart att det blir ljusare ute längre och att vi går mot sommartider! Jag välkomnar sommaren med öppna armar, fy vad underbart!

Jag är en glad skit. Som egentligen känner mig lite halvbra, eftersom jag sov knappt fem timmar och jag vaknade så fort jag vände på mig! Rackarns rabarber. Så jag är lagom mör. Därför ska jag försöka sova nu, vi får se hur det går! Bra hoppas jag ;)

Som sagt, bedtime story! Haha. Godnatt


Jag gillar't

 
Prognos för måndag, uppdaterad söndag 29 mars. Bild: SVT.
Måndagen kan börja med en del klara områden i landets östra del, men efterhand mulnar det på västerifrån. Ett snöfallsområde rör sig österut över stora delar av Norrland, men i övrigt blir det uppehållsväder eller bara små regnmängder.
Under dagen ökar en sydvästlig vind och från eftermiddagen blir den frisk i södra Sverige.
Upp mot 10 plusgrader i södra Sverige, men fortfarande minusgrader i nordligaste Norrland.

Prognos för tisdag, uppdaterad söndag 29 mars. Bild: SVT.

Tisdagen bjuder på måttliga till friska västvindar i södra och mellersta Sverige där det också blir milt. Götaland och södra Svealand kan få eftermiddagstemperatur på runt 10 grader. Ett område med regn eller regnskurar rör sig under dagen söderut över Götaland medan Svealand får ganska soligt väder. I norra Norrland blir det mulet och en del snöfall samt temperatur omkring noll grader.


Helt okej!


Earth hour

Just det! Igår var det ju Earth Hour. Men då satt jag på en tunnelbana någonstans i tjotahejti, och märkte inte av det. Inte heller när jag kom fram till festen märkte jag någonting av att det var Earth hour. Det var inte riktigt det jag tänkte på.. fyskäms då.

Var det många som släckte all onödig el i en timme?


He's just NOT that into you



Godmorgon alla! Har sovit kasst inatt, somnade klockan sex (sommartid) efter att ha kommit hem halv fem. Vaknade flera gånger och mådde inte speciellt hyvens. Men nu är jag uppe och mår bra! Lite trött bara efter att ha sovit fem timmar. Haha. Idag blir det bio och middag ute med familjen. Hur mysigt på en skala? Denna helgen hamnar ju verkligen på topp av de bästa någonsin! Har lite ont i halsen, av någon anledning. Ska kurera och har kurerat mig med massa C-vitamin, känns som om jag proppar i mig C-vitamin men det där jäkla viruset hittar ju nya ställen att få mig att må dåligt hela tiden. Men, sova, sova, vatten, C-vitamin, lite mer vatten och sova ännu mer.. om jag gör det så ska det här nog lösa sig alldeles perfekt!

Just nu har jag inte mycket plugg denna vecka, vilket känns jätte udda eftersom det är veckan innan påsklovet. Ska iförsig läsa hundra sidor eller mer i en bok.. och så är jag antagligen gruppledare som ska hitta på frågor till avsnittet också. Men äh, det läser jag någon annan gång! Ikväll blir det iallafall att banda Gossip Girl, för då sitter jag i biosalongen och tittar på He's just not that into you och lär mig! Haha.

Så jäkla bra!

Jäklar vilken helvändning! Jeklarns vilken helt sanslöst rolig kväll! Vet inte ens vart jag ska börja..

Jag hade ju insett att det antagligen skulle bli en lugn myskväll hemma, vilket aldrig är fel. Men så blev det inte riktigt! Klockan sex hörde L av sig, och det ena ledde till det andra och vi hamnade tillslut på Fruängen på fest. Tokkul, och vi ägde dansgolvet lätt! Därefter drog vi till Tyresö, dit vi kom när festen precis slutade. Vilket var mindre lyckat. Men vi träffade ett gäng helsköna steriks människor och vi tillsammans drog till "knark"-donken och satt där och snackade och skrattade! Herregud vilken helt sjukt bra kväll! Hade så galet roligt! Roligaste någonsin.

Nu borde jag sova, men jag är på ett så enormt lyckorus att jag inte känner att klockan snart är tio i fem! Ja, egentligen tio i fyra, eftersom vi ställt om till sommartid. Shit var grymt! Kom precis hem och har lyckats trycka i mig massa choklad på ungefär en halvtimme. Happyhappyhappy

Aj vad jag börjar få ont i mina ben, hihi. Allt dansade börjar göra sig tillkänna ;)

Designbyte

Nu ska jag sätta igång och jobba med en ny design. Den här designen ser nämligen väldigt konstig ut i vissa webbläsare, och så vill jag inte ha det! Därför ska jag fixa iordning det nu..


Det är en va(tt)ne sak!



Jag har aldrig tidigare riktigt förstått hur viktigt vatten är för kroppen, ja vätska överhuvudtaget - men främst vatten. Jag bestämde mig här om dagen för att verkligen satsa och må toppen eftersom jag har ett förkyldningsvirus halva sveriges befolkning lider av just nu, som tycks mutera sig och flytta sig runt i kroppen.. Därför bestämde jag mig för att ta hand om mig så bra i övrigt så att viruset tillslut försvinner! Därmed dricker jag minst 2 liter vatten om dagen, och sover minst 8 timmar per natt. 
Jag har gjort det i en vecka nu, och det kändes mycket att dricka så mycket vatten ibörjan. Men nu känns det självklart.
På senaste dricker jag ju knappt någonting annat än te och vatten ändå, men jag har ökat intaget för att kroppen ska få mer vätska. Tänk om man hade fått den snilleblixten lite tidigare! ..nu gäller det bara att orka uppehålla vätskeintaget! För kroppen vill ju ha't! Ganska skönt att faktiskt känna av att man blir törstig oftare än innan, då vänjer sig ju kroppen vid det normala intaget vatten som den egentligen ska ha!

Nog snackat om vatten, drick mer vatten så mår ni bra! Det är bara en vanesak som alla borde vänja sig vid!


Dance! Dance!

Godmorgon folket!

Käkade frukost för ett tag sedan, och nu sitter jag och lyssnar på gammal musik som jag har bränt på CD skivor för några år sedan. Alltid lika kul att lyssna på det, faktiskt. Anledningen till att jag egentligen började lyssna var att jag letade efter Panic! at the disco. Sjöng en låt med dem på Sing Star igår och kom på att jag helt glömt bort dem. Lyssnade sönder dem förut.. Aja, jag hittade bara fem låtar av typ 13.. lite trist, får fortsätta leta! Men jag hittar masas annat kul på vägen.

Dagens planer är träffa H och E på dagen, och ikväll har jag ingenaning. Blir väl hemma och uggla tror jag. Kan väl vara skönt att bara vara hemma också!

CRAP

Nu skickade jag in skiten, den suger hårt. Godnatt!

Frustration!

Shit shit SHIT.. kom precis på att jag inte hade skickat in engelska uppsatsen som skulle varit inlämnad idag! Nej, jag ska försök att inte säga något dumt om mig själv.. men rackarns rabarber! Den är färdigskriven men jag rättade till lite som vi missuppfattat! Nu har jag inte ens läst igenom skiten, borde skicka ändå och gå och lägga mig. Word tar åtta år att få upp igen, och jag kan ju inte heller sitta här och göra om allt. Borde skita i att läsa igenom den och gå och lägga mig! Jag är trött som en bäver. Jag gör nog det, skiter i att läsa igenom den.. risken finns att den bara blir sämre! Men det känns fortfarande inte bra.. äh, en uppsats hit och dit! SKICKA IN DEN..

Fortsättning följer, imorgon.. ska sova nu, borde ha sovit för ett tag sedan! Godnatt

BTW, det sög att inte Laila vann Let's dance. Hon är tusen gånger bättre än Magnus!

Craaazy aaiiiight

Nu har det slängs på mina favorit jeans leggings som jag typ bor i (!) och på med en stor gina tshirt som jag har i minst 5 olika färger.. grön är den idag! Har även lyckats slänga på mig en stor cardigan och nu är jag redy, set, GO!

Till H och kladda ska jag! Bussen går fem över halv, bara att rulla snart alltså.. Vi hörs med största säkerhet när jag kommer hem någongång i natt. Godbasch!

Sov gott!

Time for sleeping! Har sovit mer denna veckan, men ändå varit tröttare än någonsin känns det som! Vilket inte gör något iförsig, när jag ska sova.. för då somnar man ju snabbt! Haha.

Helgens planer är iallafall klara, och det blir riktigt mysigt. Det blir kladdbak med H imorgon, vara med E och H på lördag och på kvällen där blir det nog att bara ta det lugnt eller så.. ska fixa lite på rummet! På påsklovet så börjar renoveringen är det tänkt. Iallafall utrensningen.

Godnatt!

Ännu mer onödig information..

Gud vad jag är hungrig. Jag är helt snurrig också, så slut är jag! Träningsvärken i rumpan är helt sjuk också, och i axelpartiet också så det gör nog mycket till snurrigheten tror jag.. och att jag inte har ätit på en stundsing. Jag är som bebis blir hungrig var fjärde timme! Shit vad intressant det också var ;) I know you think so..

Sjukt intressant

Kom hem för kanske en och en halv timme sen! Slutade egentligen tjugo i ett, så det kändes lagom roligt men nu så är iallafall uppsatsen typ klar! Ska läsa igenom den en gång till bara. Hur intressant det än må vara!

Längtar tills det blir mat också, men det lär dröja en stund till. Har druckit en jätte god smoothieliknandegrej, juste! som jag skulle tipsa er om också. Har druckit lite mer C-vitamin också. Bra där!

Vi hörs sen, tjoho.

You spin my head right around, right around.

Nu ska jag sova. Ska upp tio över åtta imorgon bitti! Jag var egentligen trött vid halv nio, sen började jag.. pucko som jag är att vika alla tusen kläder som låg i en stor hög. Så då blev klockan tio! Och nu är jag färdig.

Har ätit helt underbart helt hemgjorda våfflor, med sylt och grädde! Hur gott som helst. Mumma!

Imorgon är det bara två lektioner faktiskt. Vi börjar med svenska, och sedan är det lunch och efter det är det jazz. Sedan så slutar faktiskt jag! Fast, inte riktigt. Min kvintett grupp ska repa klockan 15.00 till 16.00! Så det blir kvar och vänta från tjugo över tolv till tre. Det är mindre kul! Men då finns det tid att skriva engelska uppsatsen med S! Så det är vad vi ska roa oss med.

Nej, jag ska sluta tråka ut er med detta dravel nu! Tjohej på er och godnatt.

En shopaholics bekännelser



I fredags var jag och såg Confessions of a Shopaholic, also called En shopaholics bekännelser med bland annat skådespelaren Isla Fisher. Och jag tänkte, som jag lovat.. skriva en liten recention på vad jag tyckte om filmen.

Jag satt och skrattade mig igenom i stort sett hela filmen! Samtidigt som den stundtals var så pinsam så att man helst ville sjunka in i biostolen! Jag tycker att budskapet som boken också har, gick fram väldigt tydligt. Att alla de människor som har problem med att hålla koll på pengarna ska alltid fråga sig själva om man verkligen behöver det här som man så gärna vill köpa.. Så hör och häpna, man kan lära sig någonting från denna.. kanske många anser, onödiga tjej film!? Tvärtom, men ni kommer nog förstå bättre vad jag menar om ni ser den.

Som sagt, den hade allt! Kärlek, komedi, motgångar och pinsamheter! Och precis som i de flesta tjejfilmer löser sig det mesta till det bästa tillslut. Bara att det är på det viset, och att den är ibland ganska förutsägbar gör att jag förstår varför alla torra gamla kritiker bara gav filmen ett av fem!
Hursom, en klockren tjejfilm som antagligen kommer rulla i många tjejers DVD-apparater hemma. Bra film! Gå och se den om ni inte har sett den!

25 mars

Idag är det faktiskt min namnsdag, och så är det våffeldagen. Marie har namnsdag idag, för er som inte vet det! Muhaha.

Kom hem från skolan vid fyra tror jag det var! Skönt. Istället för att sluta halv fem menar jag! Jag och S fick börja med vår presentation imorse, jag förstår inte varför det alltid lyckas bli på det viset. Dessutom var jag på pisshumör när jag steg in i klassrummet, sen och dann och så fick jag reda på att vi skulle börja. Nej, usch. Men det gick över direkt efter presentationen! Nu känns det bara bra att ha den gjort, och slippa den. Nu är det bara engelskaboken och uppsatsen till presentationen som ska vara klar till fredag och presentationen skriver vi imorgon när vi har en evighets håltimme innan reptiden på resurstiden. Det här är ju grymt! Haha.

Nej, nu är jag hungrig. Puss

Tråkigt inlägg jao

Nu ska jag sova. Gud vilka tråkiga inlägg jag skriver numera, får ta och rycka upp mig! Inga bilder eller någonting. Men jag hinner ju verkligen inte med. Nu ska jag iallafall sova efter en ganska lugn dag i skolan, men hänt mycket har det! Mestadels roliga saker, men inte bara..

Så nu ska jag sova, upp halv sju imorgon bitti. Uh, I hate wednesdays.. Hursom, slutar någongång.. ingenaning om när! Har äcklig engelska redovisning på morgonen, don't like it either. Usch vad neggo jag är nu, ska ta och rycka upp mig! Sova sova sova. Tjoho godnatt.

HAHA, pinsamt

Sånthär händer ju bara mig! Tur att jag är van vid att göra bort mig så att saker och ting blir väldigt pinsamt. Herregud vad pinsamt. HAHA

Guess this means..

Nu ska jag gå och lägga mig, duktigt. Ska upp halv åtta!

Imorgon väntar svenska, balett och improvisation. Hoppas jag mår bättre och är på bättre humör imorgon! Efter det blir det göra färdigt engelskan, det är redovisning imorgon. Samt börja skriva på våran uppsats, lagom stressigt. Så vi lär väl sitta där ett tag kan jag tro! Kanske ska ta med en macka för att överleva? Haha. Är hungrig var fjärde timme ungefär, som en bebis!

Jag kommer väl hem någongång på eftermiddagen, när allt det där är klart. Så vi hörs la imorgon! Dagen idag har inte bjudit på mycket, eller ja! En av de sämre måndagarna i mitt liv, men det blev bättre framåt kvällen.. även fast jag faktiskt inte har gjort särskilt mycket. Läst! Känner mig duktig, eftersom jag ska läsa 25 sidor varje dag nu till fredag. Och jag har gjort det idag, och inte skjutit upp det. Bra!

Nu ska jag faktiskt sova, inte sitta här och skriva massa skit. Vi hörs tumörow. Lala, xoxo (skratt)

Inte ett måndagsbarn

Veckan kunde ju ha börjat på ett mycket bättre sätt! Vilket den tyvärr nu inte gjorde..

Allt gick skit på morgonen, precis allting. Mådde inte speciellt bra i skolan, så jag hade en riktig lektion eftersom jag precis missade min tunnelbana så att jag kom sent och inte gick vara med på baletten! Lyckat. Ont i magen, mådde illa och hade grymt ont i huvudet, så jag såg ingen anledning till att stanna kvar i skolan och glo tills idrotten började.. som jag inte ens kunde vara med på! Så jag gick hem och gjorde världens godaste smoothie, ska tipsa om det snart tänkte jag(!). Nu sitter jag och halv sover vid datorn. Ja, roligare dagar har man ju haft! Galet segt, haha.

Nu ska jag roa mig, kanske hittar något roligt på internet? Typ inte.. haha!


Hej mitt vinterland! Försvinn...

Sedan blev jag ju aningen deppig när jag tittade ut och såg att det var alldeles vitt! Göh. Jag som ville ha sneakers och skinnjacka? Det gick ju åt skogen. Det blir väl tråkig fet stor snömonster jacka och uggs imorgon igen? Eller så skiter vi i monsterjackan och sätter på oss en brun en, bara för att göra revolt mot snön. Dock tror jag bara kylan gör revolt mot mig och ger mig någon äcklig förkyldning.. inte smart! Hate snö. Jag vill ha vår, sommar och sol! Denna sommaren tror jag kommer bli grym.. om det blir som vi har tänkt! Vilket det aldrig blir, men ändå. Det kanske blir bättre!? Muhaha, positiv ni vet! Sista riktiga sommarlovet - känns läskigt och hemskt. Så nog jeklarns ska det blir bra! Det har jag lovat mig själv.

Tänk er..
Bruna ben, solblekt hår, shorts och färglada linnen, bara ben, fina klänningar, sommarplågor, vågor som kluckar mot stranden, varma & sena sommarkvällar, mängder med glass, myggbett (okej inte så kul), friheten att göra vad som helst, när som helst!

Och så mycket mycket mer. Jag längtar!

Don't let me stop you..

Jag var trött halv sju idag! Inte alls likt mig. Hursom, jag har varit klar för att sova i en timme men lusläst historian och pratat lite.. Men nu sitter jag iallafall på min säng ihopkrupen med en kudde i knät och knappar på datorn!

Dags att sova. Imorgon väntar balett första timmen, och jag som har träningsvärk sedan i fredags! Det kommer bli helt underbart att komma igång med all träning igen, jag mår verkligen som bäst när jag tränar! No kidding. Sen att jag måste träna sådär hysterisk mycket också, det är ju bara för kul. Sedan blir det historia, lång fet tråkig ensam håltimme eftersom alla andra har kulturhistoria och sist men inte minst idrotten som är dagens tråkämne! Haha.

Näe ska sluta snacka skit, sova ska jag göra nu! Godnatt

Hur gör man nu då?

Om en halvtimme börjar favoritserien, och då hade jag tänkt att jag skulle vara klar med historia uppgiften. Jag tror att jag är ganska färdig, den kommer säkert vara helt enormt dålig men jag har verkligen ingenaning vad som är tänkt att man ska ha med eller vad som är en typisk historisk artikel eftersom jag har missat hela genomgången. Så egentligen kan inte jag, eller min lärare förvänta sig något fantastiskt.

Hatar att inte kunna göra mitt bästa för att jag inte vet hur det ska vara. Hur får man MVG på en artikel när man är van vid att analysera, fast här ska det vara rent faktamässigt? Huh.. Det är inte kul att missa sådan information.

Nej, nu ska jag läsa igenom den en gång till och se om det är mer som ska ändras.

XOXO, haha

Härliga lördag!

Hade en härlig dag igår, med mycket fläng fram och tillbaks men träffade många härliga människor! Åkte först in till stan vid tresnåret för att köpa en liten present till S, köpte en latte också och sedan satte jag mig på tåget mot Märsta. Det tog cirka 40 minuter, men jag hann under den tiden hitta nya favoritlåten just nu! Don't let me stop you, med Kelly Clarkson. Sjukt bra text, melodi, musik - allt. Jag var väl först av alla där, men så småningom började alla andra droppa in och det blev hur mysigt som helst! Åt en helt fantastiskt god morotskaka, som jag fick med mig en bit till i en doggy bag sen! Haha

Åkte därifrån tidigt, eftersom det tog sån jäkla tid att komma ens i närheten av cilvilisationen! Haha, och bussarna slutade gå.
Åkte och mötte upp H och S för att åka på filmkväll hos en klasskompis till E. Såg även halva Twilight där! Och kan säga att jag blev rätt.. vet inte, besviken? Alla pratar så otroligt gott om den filmen, och flera är ju helt besatta av den? Något jag faktiskt inte förstod.
Nu missade jag första halvtimmen, men ändå.. Näe, jag måste nog ge den en chans till för jag tyckte inte att den var något märkvärdigt allt faktiskt. Och Edward Cullen som han spelar i filmen, var INTE snygg alls. Haha!

Nej, nu måste jag läsa igenom historian innan jag skickar in den! Den skulle varit inne i fredags men jag har glömt att skicka in den. Duktigt Niccie.

Sov gött

Nu är jag helt slut. Det var jag för två timmar sedan också, det var då jag först tänkte börja göra mig iordning men jag var lite seg. Så nu ska jag vänta på steken och slänga huvudet på kudden, kolla lite film och sedan sova!

Berättar mer kul grejer imorgon, godnatt

Livet när det är som bäst



Första jazzlektionen på hur länge som helst idag, och jag hade glömt vilken enorm kick det är! All dans egentligen, men just idag fylldes hela jag av känslan av en ofantlig lycka!

Jag kände mig så enormt nöjd och glad! "Det här är livet när det är som bäst" sa jag högt till mig själv. För det är det verkligen. När jag stod där och kämpade med att lära mig stegen som var helt nya som jag missat, och när jag klarade av det så kände och bara visste jag att det är precis det här jag vill göra hela livet! Dansen är något som inte någon någonsin kommer att kunna ta ifrån mig, den är verkligen jag, jag är dansen.

Att bara vara så extremt nöjd, känna en harmoni på något konstigt sätt i något som man älskar att göra, någonting som man brinner för.. är helt obeskrivligt! Sedan börjar man genast ifrågasätta allt när man kommer utanför danssalarna, men det är väl magkänslan man ska lyssna på.. känslorna och försöka tyda vad som är meningen, eller? Ingenting är omöjligt.


Man slutar aldrig förvånas..

Nyss hemkommen efter en supermysig dag på stan. Sitter för tillfället och läser igenom favoritbloggarna! Har knappt läst någonting igår eller idag, så det är alltid extra kul att komma hem och läsa flera nya inlägg då!
Hur som helst.. var ju och såg En Shopaholics bekännelser och älskade den! Ska skriva en recention om den tänkte jag, så den kommer upp redan ikväll om jag orkar eller någon gång under helgen.

Skolan var väldigt easy och inte speciellt ansträngande idag heller, vi bestämde tema till steppen vi ska visa upp på vårföreställningen och på jazzen så lyckades jag plocka upp nästan allt det jag har missat från den lektionen jag var sjuk! Shit vad bra det kändes att lyckas göra det! Lyckades även hänga med på det nya. Dans är verkligen livet. Engelskan gick bra, trots den sumpiga läsningen av boken! Helt otroligt. Hade flyt idag!

Efter skolan så åkte jag med L in till stan för att köpa mina efterlängtade jeansleggings, som fanns kvar i min storlek och allt! Köpte även ett par skor också, som var på rea. Balettskor och tåskorna är fortfarande stora feta utropstecken som saknas, hur jag ska kirra dom har jag inte kunnat fundera ut ännu..

HUNGRIG SOM EN VARG

Åh hopplöst! Gissa om jag är hungrig? Magen kurrar och jag är helt otroligt sugen på nybakad bröd. Shit, jag är verkligen superhungrig! Åh jag längtar till frukosten! Nu måste jag verkligen läsa..


BRÖD, gottgottgott. Detta såg mindre gott ut men..

Shopaholic



Dags för att sova!
Har skrivit på historian hela dagen, och inte hunnit läsa engelskan. Så jag ska läsa lite innan jag somnar nu! Ska skynda mig och inte sitta här och uggla.

Vet ni vad jag har då? Jo, biljetter till en Shopaholics bekännelse som har premiär imorgon! Det blir tjejkväll på stan helt enkelt. Helgen är tokplanerad, hur kul som helst! Ni får höra med vad sen..
Efter skolan imorgon blir det shopping, jeansleggings ska inhandlas och balettskor samt toestrings (det låter helt miffat men de heter faktiskt så). Om filmen är bra imorgon funderar jag på att läsa böckerna i sommar! Tror de är typiska tjej-må-bra böcker. Gillar ju inte att läsa, men sånt kan vara kul!

Nu måste jag läsa och sen sova! GODNATT


Isla Fisher

Amerikanska frihetskriget..

Usch vad jobbigt! Jag gillar att skriva, men jag har inte någon idé direkt hur jag ska lägga upp dethär arbetet. Just nu har jag en paus! Har letat rätt på information om Amerikanska frihetskriget och skrivit ingressen. Känns som en bra början! Nu ska jag bara komma på hur jag ska fortsätta med artikeln, galet jobbigt! Den ska skickas in imorgon iallafall.. men tanken är att jag ska hinna läsa en hel del i min engelskabok idag också, för jag läst inget igår! Usch, vad tråkiga saker jag har att göra. Men jag får försöka vara positiv och ha en bra inställning till det jag ska göra.. så kanske det går bra!
 

Mitt pluggbord just nu! Solen skiner ju iallafall!

Perfect picture

Vaknade för ett tag sedan! Har resarverat biljetter till En shopaholics bekännelser som har biopremiär imorgon. Dock fick vi ganska dåliga platser tyvärr, men det har väl ingen dött av? Hoppas det blir okej, och att filmen är bra!

Ska sätta igång med historia arbetet nu tänkte jag. Känner att bloggen måste bli lite mer intressant, har varit inne i en period.. en LÅNG period då jag inte skrivit särskilt mycket mer än vad jag har gjort om dagarna. Rätt sämst måste jag erkänna! Så det måste ändras.. Nu måste jag iallafall sätta igång med historian, den ligger och bränner på bordet.. vet fortfarande inte vilket ämne jag ska ha!

Vi hörs senare, tjoho


Det blir en STUDIEdag!

Sämsta och tråkigaste uppdateringen idag tror jag.

Nu sitter jag iallafall i min säng och är lite mättare efter att ha ätit en apelsin, dricker lite kamomill te och njuter av att vara ledig imorgon! Ska dock sova rätt snart ändå så jag får sova ut och vakna relativt tidigt för att kunna plugga hela dagen! På schemat står engelskaboken (pust och stön och stonk vad trist!) och historiaarbetet. Ni vet när man får uppgifter i skolan, där man ska välja ett ämne.. så brukar det alltid vara ett av alternativen som lockar extra mycket? Men ibland kommer det bara uppgifter där man verkligen inte klickar till och vet exakt hur man ska skriva, eller om vad. Det händer mig just nu! Jag har försökt bestämma mig för ett ämne i tre dagar, och har fortfarande inte lyckats! Antingen känns ämnet otroligt trist, eller bara.. för stort?

Hur ska jag kunna bestämma mig då? ..Måste göra det imorgon hur som helst!


STUDIEDAG, TJALLALALAAA!

Imorgon är vi lediga i skolan, och det var även H och E! Först ska jag ut på en promenix med M och sedan bär det av hem till E! Fett mysigt. Måste kila nu, pusspuss.

Vårväder!

Trött med dunkande huvudvärk. Klockan är bara 08.30 och jag sitter med S och jobbar på vårt väldigt jobbiga engelskarbete. Vi ska välja en låt med ett politiskt budskap och analysera den i en uppsats! Bättre än vissa uppgifter, men klockan åtta till halv tio en onsdagsmorgon är det inte mycket som är särskilt kul eller inspireande.
Efter denna lektionen väntar en modern danslektion med en praktikant, sedan är det håltimme till klockan två.. då jag antagligen bara har en timmes webbdesign (om ens det), innan jag kan gå hem och dega och läsa!

FÖR IMORGON ÄR DET STUDIEDAG!

Fick jag reda på igår.. välbehövligt! Känner mig stressad som en kanin. Engelska bok på mer än hundra sidor ska läsas till fredag, uppsats ska skrivas och en presentation som ska göras tillsammans med Sofia. Det är inte ens mycket? Varför är jag helt galet stressad ändå? .. it's all in my head!

Tur att det börjar bli vår! Solen skiner ju och dom borstar bort gruset på gatorna! Happyhappy.

Any other world

Det är inte lätt när det är svårt.

SOVGÖTT

Efter blajet i förra inlägget säger jag godnatt! Börjar 09.15 Svenska, balett (kolla på film) och modern improvisation imorgon. Sedan slutar jag klockan 12.45! Nicenicenice.

Nu - sängen! Godnatt

Det är en mening med allt

Jag tror faktiskt det. Även om livet ibland är hårt, och man verkligen inte tror att någonting kan bli till det bättre - så tror jag att det finns en mening med allt som sker. Att om man försöker vänta det negativa till något positivt och lär sig av sina motgångar i livet så kan man alltid gå stärkt ur dessa, om man bestämmer sig för det. Då får man mer kunskap, och lär känna dig själv bättre och det är alltid något du kommer ha nytta av när livet traskar på i sin vanliga takt!
Av motgångar lär du dig att hantera sorg, stress, vilsenhet, argsinthet m.m. Och allt eftersom så kommer du stöta på liknande situationer i livet, och då har du dina erfarenheter i bagaget som du kan ha kvar och ta dig ännu starkare ut ur de nya händelserna och du vet redan från början hur du ska hantera situationen. Även om det oftast inte fungerar på en gång, utan man måste inse att man faktiskt kan göra någonting åt det.

Det är svårt att tro att det är en mening med att en stressig period i ditt liv, ska lära dig någonting som du kan ha nytta av i framtiden. Men faktum är att om du tar vara på och lär känna igen dina stresstecken så kommer du också, återigen om du vill, sedan kunna lära dig att stoppa stressen när den kommer smygande.

Vart vill jag komma med det här då? Jo, jag tror allt händer för en anledning. Är inte den sjuttioelfte killen/tjejen rätt som man träffar, nej då är det inte så att du inte duger denna gång heller, du är tvärtom mer är duglig! ..utan att det finns få personer där ute som du klickar med, en som är rätt och du har bara inte träffat den personen ännu.

Kan vara värt att tänka på när man står och trampar och tycker att livet känns meningslöst! Det är inte meningslöst. Det gäller bara att välja hur man vill se på situationen. Kan jag vända det här till någonting positivt? Kan jag lära mig av det här? Vad kan jag tänka på när samma situation kommer igen?
Det kanske inte går på en gång, och alla gånger du försöker. Men tillslut så lär du dig att tänka såhär så fort någonting händer. Du lär dig alltid något! Du lär dig vem du är som person och vad du vill ha, vad du accepterar och vad du inte gillar. Hur du hanterar kriser och vad du är bra på, hur stark du är som person och vilka dina svagheter är.

9 hemligheter om mig!

Haha, läste precis ett inlägg som Millpill skrev för ca ett år sedan när hon gästbloggade! SÖTNOS


Hemlisar om mig av Hästbloggare Mills (Älg)

we are laying onna da island inna da sun!
jag dricker vanilj te, det är gott =)

nu ska jag avslöja lite hemlisar om niccie;
1. hennes närmsta vänner kallar henne bara för pungen.
2. hon hatar faktiskt att se på film, för hon är världens spralligaste person :)
3. men jag brukar tvinga henne, och då går det oftast rätt vilt till ibland.
4. men filmerna blir iaf sedda!
5. för det mesta.
6. hon älskar mig över allt annat i livet :)) !
7. hon älskar truly juicy godisarna, typ allihop.
8. her papps flickvän är sveriges bästa bullbakare, MUMS!
9. nu är det nog med hemlisar!



Skrivet av Hästbloggaren Millis, Älg. <33

I mina gröna skor!

Solen skiner och jag är glad! Skinnjacka och conversen är bäst och ipoden spelar bra musik! Tjoho vad livet leker.

Converse är lika med vår

Naglarna är nu lackade asfaltsgrå och jag har duktigt tvättat av sminket, slängt bort alla tusentals grejer från min säng och borstat tänderna - redo för att sova! Imorgon åker conversen fram och skinnpajen på! Jag är redo för våren helt enkelt. Hur underbart som helst att slippa stora feta jackan och uggsen som har blivit helt snea i sulan.

Imorgon är det dans igen, äntligen (som jag nämt ett antal gånger redan men jag längtar ju så!). Visserligen är det en läskig lektion, som alltid när vi ska visa upp övningarna en och en vid stången (balett)! Men jag tror jag klarar av det okej denna gång också, förhoppningsvis. Känns lagom läskigt eftersom så många lektioner har gått bort dock och övningarna då inte sitter lika bra som de vanligtvis brukar. Äh! 

Och bara så ni vet så ser det ut att bli sex plusgrader imorgon, enligt SMHI. Och då brukar det vanligtvis bli lite varmare! Solen kanske tittar fram också. Åh vad jag är sugen på vår! Vill ha det nu nu nu nu.

Imorgon, om exakt en kvart, så fyller S 18 år också. Värt att uppmärksammas! Och idag har min mamma namnsdag! Grattis till er och nu ska jag sova, goodnight sweet heart, goodnight.

Pssst... Ska ta reda på vad jag fick på matteprovet i fredags imorgon också.. läskigt! Bara jag får G är jag överlycklig.. puss


Och vuxna säger att ungdomar är otrevliga?!

Vilken härlig dag. Såhär skulle varje söndag tillbringas!

Vaknade upp, käkade en underbar frukost och vid tvåtiden ringde ett stycke H för att vi skulle åka och fika med E. Hur mysigt som helst! Så jag slängde på mig kläder, halvt trillande ut genom dörren och springandes till busshållsplatsen för att komma på rätt buss med mobilen i näven och pratandes samtidigt som jag sprang. Fika på Coffehouse by georoge var tanken, men herregud vad otrevliga dom var där.

Här kan vi verkligen snacka diskriminering, anses vi vanliga ungdomar vara mindre viktiga kunder? Tydligen. Sjukt! Hade jag varit Blondinbella eller Molly Sandén hade de ju INTE ens vågat tilltala oss, patetiskt!
Jag och H kom och satte oss vid ett bord för att vänta in E. När vi sitter där och pratar kommer en som jobbar fram till oss och säger "Ursäkta, men ni får flytta på er för nu kommer ett sällskap på sex personer som ska sitta där ni sitter." och vi svarar vänligt att vi också ska äta och då säger han att vi får flytta på oss ändå för att det finns platser överallt där man kan sitta två stycken. Då säger vi att vi väntar på en tredje person, så att vi är tre stycken som ska sitta men han fortsätter och säger att "Ja, men dom ska äta nu. Och dom är sex stycken så ni får flytta på er och ta ett annat bord. Det finns flera stycken platser där man kan sitta fyra". Vi blir ganska paffa och reser på oss... Alla hör ju i cafét så när vi ställer oss upp och folket som skulle ta våra platser kommer så tittar alla på oss. Så försöker vi hitta "alla" de platserna som fanns att sitta på, bara det att det finns ju inga. Så vi står där som fån, tills E kommer. Och då ser vi att det ändå bara är två stycken som sitter vid bordet, resten sitter i "baren". Så vi bestämmer oss för att gå.

Är det okej att göra så? Vilken stil, seriöst. Man kör inte iväg kunder som sitte rner, för att ett par andra kunder kommer och inte har någon sittplats för att sedan bara låta oss stå där och inte ha någonstans att sitta! Lura iväg oss, bara för att de ger bättre klirr i kassan för att de är flera stycken? Jäkla stil.
Och folk säger att vi ungdomar är otrevliga? Haha, skrattretande!

Hursom, vi drog vidare till Fridhemsplan istället. Och efter lite letande gick vi in på Thelins och köpte fika! Delade på en dammsugare och så drack vi varsin latte och pratade hur mycket som helst! Uppdatering på alla fronter, muhaha!

Nu har jag precis kollat på favoritserien Gossip Girl, och nu ska jag forsätta måla mina tassar gråa med glitter längst ut. Haha! Söndagstidsfördriv! Åh, imorgon är det balett! Jag längtar.


Time will fly away with me if truth won't stop


Semeldagfika, fredagen innan sportlovet. Gammal bild with other words..
Oj, klockan är typ fyra nu.. ja över fyra när jag väl publicerar inlägget! Jag borde ha sovit för mer än en timme sedan, men sen är ju inte jag världens bästa på att gå och lägga mig. Jag kom ju hem för två timmar sen bara! Nej, Sovasovasova. Det är så himla skönt! Älskar att sova. Haha gud vad jag svamlar en massa!

Dagen har varit hur underbar hur som helst, och jag har hittat sjukt snygga jeansleggings jag ska inhandla så fort pengarna rullar in! Måstemåstemåste ha dom, och attans rabarber om dom inte finns i min storlek då! Då blir jag arg som ett bi. Har även kommit på att jag i akut behov av nya balettskor och toe-strings. Hur det ska lösas med min budget är inte klar ännu, samtidigt som jag verkligen behöver nya sneakers! Kan någon möjligtvis skänka en slant till välbehövande, nämligen mig? Haha. Nä jag vet inte hur jag ska lösa det. Bara balettskorna och toe-stringsen kostar 300 respektive 200. Hejdå femhundralapp! Och vips så försvann nästan alla pengar. Mina sneakers då?

Imorgon blir det antagligen fika inne i stada med H & E. Kalasmysigt! Och Gossip Girl klockan 19.00 självklart. Det blir också plugg iform av läsning av "The Snapper" och sedan ska jag planera in nästkommande vecka. Har ingenaning om vad som väntar! Det enda jag vet är att jag är sjukt, galet, otroligt taggad på att dansen ÄNTLIGEN kommer igång igen efter ett alldeles FÖR långt uppehåll. Vi hade ju nämligen två veckors uppehåll innan sportlovet för att danstreorna hade sin slutproduktion, och sedan var det ju sportlov så där hade vi uppehåll i tre veckor. Sedan kom vi tillbaks till skolan och hade lektioner som vanligt i en vecka, för denna vecka var det nämligen intagningsprov. Men jag gick ju och blev sjuk, onödigt nog. Så jag var bara med på baletten x2 och improvisationen. På måndag är det uppvisning vid stången en och en! Lagom nervöst!! Kan aldrig tajmingen exakt, hör bara i musiken. Och det är betyg.. tror jag(?) till efter påsk. Vet inte ens vad kursen heter. Aja! Jag saknar verkligen dansen, varenda sekund jag inte dansar! Dans är livet.

Ja, lång utläggning där. Nu kommer iallafall dansen igång igen, så snart är allt som vanligt igen! Tre veckor iallafall.. sedan är det ju påsklov och efter det börjar det repas intensivt till vårföreställningen. Jobbet med kvintetterna har ju kommit igång på allvar också, och lär bli mer och mer intensivt. Hittills går det rätt bra! Älskar verkligen att koreografera!

Sova var det ja! Sängen känns väldigt lockande, speciellt alla tusen mjuka kuddar! Åh, sovasovasova.  Godnatt!

Hur tänkte vi nu?

Jaså du, så kan det ju också gå. Jag behöver ju inte skämmas över min nationalitet, eller fly landet iallafall! Även om Snälla, Snälla kom på en hemsk andra plats och faktiskt fick näst flest av folkets röster. PINSAMT SVERIGE, PINSAMT.
Det gick ju inte riktigt så bra för mina favoriter, och vinnaren var helt klart sjukt otippad. Eller, för mig. Jag hade aldrig trott det, men jag slutar väl aldrig förvånas.. jag är väl inte "ursvensk" eller, jag verkar ju inte vara den typiska svensken eller hur man ska säga.. haha! Nåja, jag skulle gärna vilja veta vad vår vinnarlåt faktiskt handlar om.. Det enda jag hör när hon sjunger är "Can you keep a secret, I'm in love with you" eller något sånt. Det är ju iallafall mycket bättre än tvåan, och jag är glad över det. Men..
Vad är grejen nu då, en flört med frankrike kanske? "Se Sverige kan också franska, VOTE FOR SWEEDEN!"


Baby goodbye

Nu har jag varit och gjort stan med H och suktat över allt som jag inte just nu har råd att köpa! Men redan två köp är planerade till på onsdag, då pengarna rullar in på kontot. (sjunger: pengarna rullar in som de ska, det går bra nu!)
Haha. Tönt.

Kvällen blir mys. HEJA AGNES OCH EMD! Någon av dom måste helt klart vinna. Okej, det kan få gå bra för Måns också. Men vinner Caroline af Ugglas så flyr jag landet! (SHIT JA, HON ÄR SEGERTIPPAD I AFTONBLADET!) Händer det, ja då kommer jag aldrig mer kunna kalla mig svensk, jag kommer byta nationalitet och fly till Dubai och kalla mig Sverker.
Ja, som ni förstår får inte detta hända. Iiiinte kuuuuul, som Björn Gustafsson skulle säga. Och hon som sjunger om "Allaaah" - ironi... nästan samma där. Hur tänker man när man .. ja, tävlar med en grekisk låt i svenska melodifestivalen? Ska vi skicka en grekisk låt från sverige till Moskva? Skäms vi så mycket över vårt land? HAHA, nu är jag lite drastisk. Ska sluta fjanta mig..

Nu ska jag slänga i mig mat så magen blir glad, leggingsarna är på och jag är laddad! Inför Melodifestivalen alltså, nu jeklarns. PUUUSSSS

Som om det bara var vi två..

Sitter och skriver massor! Lyssnar på hur bra musik som helst, och har kollat i min Glamour precis. Kvällen har varit jätte mysig, men galet slapp med underbara H. Skönt. I skolan koreograferade vi lite till vår kvintett, jag är väldigt nöjd med det jag kom på och bidrog till. Låten är fantastisk, och ju mer jag lyssnar på den desto mer känslor väcks. Jag är nog inne i något känslomässigt flow när det gäller låtar! Hittar väldigt många som bara winds up meaning alot to me. Har hittat hur många låtar som helst som jag önskar att jag själv skrivit, så genialiska! Nu tycker nog många att jag låter helt spårad, men ni som förstår... you get the point och fattar att jag inte är dum!

Imorgon har jag inga speciella planer ännu, eventuellt H imorgon med. Hur kul som helst! Annars blir det väl dega och åter dega! Har väldigt ont i min bröstkorg, känns som någon sitter på den så fort jag anstränger mig, får inte tillräckligt med luft och får kippa efter andan! Helt galet.. Men nu borde jag sova, så jag får vila.. ska försöka slita mig! Känns lite lagom bra när det svartnar framför ögonen och allt snurrar. SÖMN?! Jag tror jag är trött.

Åh, jag önskar att jag var lite modigare. Vågade lite mer, vågade satsa. Det finns så mycket som jag vill göra! Men det är som man bromsar sig själv för att man är rädd. Ordet rädd klingar verkligen inte bra. Måste göra något åt detta.. vad är meningen egentligen?


Imorgon blir det glass på mitt vis! Haha, ser döäckligt ut. Men det är bara choklad å glass. Trot' eller ej! Hemmagjord B&J's. Bästa som går att komma som är fejk! ;D haha.

Wheel of the world

Lyssnar på en Carrie Underwood låt, asbra text. Haha! Inte bara en då, alla låtar har helt sjukt bra texter.. Shit vad mycket låtsnack det har varit här i bloggen på senaste, det blir ju nästan lite långrandigt. Men hursom, ni får helt enkelt stå ut för jag är inne i en sådan period. Så är det bara!
Sitter och ska leta efter politiska texter, till en engelskauppgift. Slutar egentligen halv fyra, men nu ska jag kila hem för att leta vidare hemma istället för att sitta och uggla i skolan. Känns bättre så! Köpte mig en glass och en tidning, bara för att jag kände för det. Bara för att ibland så måste man ju faktiskt vara lite snäll mot sig själv..

Ikväll blir det tjejkväll med bästo H <3 Och jag har förresten kanske hittat min nya hårfärg! den är mörk, men rödare. Vill ha karamellbrun!


I hate this part right here..

Har så ont i magen att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Ska iallafall till skolan imorgon och skriva matteprovet, efter det blir det gruppträff då vi ska fila vidare på vår kvintett som ska göras till vårföreställningen i maj! Sedan håltimme i en halv evighet, och sist engelska. Ska försöka vara kvar hela dagen, det hoppas vi att jag orkar!

På kvällen ser det ut att bli mys med Helena. Tihi!
Godnatt på er, hoppas ni mår bra!

I will show you heaven, when I get your love

Sitter och lyssnar på Agnes och sjunger. Samtidigt som jag pratar med världens bästa L och ska sätta tänderna i matteplugget.
Kan någon svara på varför man inte kan stå på sig när man som mest behöver det? Konstigt va.. Det är väl väldigt idiotiskt!

..vi hörs senare iallafall!


Noboby's looking but everybody's talking

Wake up, here I go, cram it all down my throat
Stomach's so full that I wish I could choke
7 AM, my head's already in a spin

As soon as I'm out that door
Bam, it hits me like a ton of those red bricks
Can't dig myself out of this highest ditch
This madness


I swear sometimes I can't tell
Which way's up, which way's down
It's all up in my face, need to push it away
Somebody push it away
So all that I can hear is a simple song

Midday sun beating on the concrete
Burning up my feet, too many cars on the street
The noise, the red, the green, it makes me wanna scream
5 o'clock now it's bumper on, bumper on, bumper horns honking
Nobody's looking but everybody's talking
It's another day on this highway

Simple song - Miley Cirus


Tjejen som kan!



Denhär tjejen är verkligen min största inspirationskälla just nu. Jag älskar verkligen låten Love, Love, Love som hon är aktuell med i Melodifestivalen. Helt fantastiskt bra om du frågar mig. Skulle jag göra musik någongång, skulle jag få den chansen.. Nog sjutton hade det varit liknande Agnes, jag vill också göra sådan musik! Jag är helt upp över öronen tokig i hennes pop/disco och lite soul-inspirerade stil.

Fjortisdunk <3

"I gotta touch you right now. Try to keep it down, so nobody hears.
You need to whisper, gently in my ears. Everything you say, will shot me the way"
Basic Elements - Touch you right now

Den låten lyssnar jag på nu gott folk! Haha! Jag är helt hajpad, men nu ska jag sova. Mardrömsboken Candide är utläst, och imorgon står plugg till matteprovet på schemat. Ja - hela dagen! Har inte mycket mer att säga än att jag inte ska till skolan imorgon heller och att jag ska passa på att sova! Sov 11 h inatt, typ mer egentligen.
Godnatt på er!


Tagen med min mobilkamera! Erkänn att kameran är bra och att semlorna ser sagolika ut? JAG VILL HA JÖ! Jag är jätte hungrig! MUMS.


HAHAHAHAHA!

Jag tror jag svimmar av garv! Sitter och kollar på tjuvlyssnat.se. Här är några roliga, enjoy! HAHA

Den bästa är först! HAHAHAHA. Typiskt min humor

Man för sin man

Drottningtorget, Trollhättan

En grupp barn går förbi bussarna vid Drottningtorget. En pojke ~7 vänder sig om och pekar på en full man med långt hår och skägg som står vid en busshållsplats.
Pojken (skriker): Titta! Titta där är Mufasa!
Hans fröken tar genast tag i honom och fortsätter gå.


AHAHAHAHAH

Det handlar bara om att ha en realistisk målsättning...

3:ans spårvagn, Göteborg

Två killar i gymnasieåldern diskuterar senaste matteprovet.
Kille 1: Hur gick det på matteprovet?
Kille 2: Jag gjorde det inte, hur gick det för dig?
Kille 1: Jag fick IG.
Kille 2: Var det svårt?
Kille 1: Nä.

Pengar kan ta dig långt, men inte ända fram
Buss, Göteborg
En man ~30 stiger på vid Södermalmsgatan. Han ser råbarkad ut och verkar ovan vid att åka buss.
Busschauffören ~50: Vart ska du?
Mannen: Jag ska åka buss.
Busschauffören (smått irriterat): Ja, men vart ska du?
Mannen (uppretat): Det spelar väl ingen roll, jag betalar ju!
Busschauffören (nu riktigt irriterat): Ja, men vart ska du?! Jag måste veta så att...
Mannen (sårat och argt): Idiot! (varpå han lämnar bussen)

Som om han inte redan var nere
Spårvagnshållplats, Göteborg
En kille ~25 sitter inne i busskuren och väntar på spårvagnen då en alkoholiserad uteliggare går fram till honom.
Uteliggaren (på bred göteborska) Dô, vet dô var ja' e nånstans?
Killen: Du, du är på botten...

AHAHAHAHA

Hon är helt ute och reser

Dambastun, Torvalla simhall, Handen

Tjej 1 ~20: Åh, vad skönt, jag är ledig imorgon, det ska bli så skönt att vara ledig imorgon! Anna tog mitt pass.
Tjej 2 ~20: Vad skulle hon göra med det?
Tystnad.
Tjej 1: Jobba.



Finns ju hur många roliga som helst! hahahah, fick mig ett gott skratt


Matten då?

Bäst på att undvika vad man ska göra va? Nu är klockan snart fyra, det enda jag har lyckats åstadkomma sedan klockan ett efter jag hade ätit frukost är nymålade naglar och massa kändis-skvaller och kläd inspiration rikare! Matten då? Ja, den kommer sist. Haha, så nu ska jag roa mig med den. Prov på fredag, kämpakämpa! Stök.

I felt this deep connection, when you looked in my eyes



Sitter och målar mina naglar "nude". Alltså i ungefär samma hudton jag har, det blir nice. Jag är ju en sucker för nagellack, älskar verkligen det! Har haft nagellack konstant sen jag gick i åttan, vilket iförsig inte är särskilt bra för naglarna, men jäkligt nice! Alltid fina tassar liksom. Jag vill köpa fler färger, kan inte komma på riktigt vilka bara. Jag har nog alla färger egentligen. Men långt ifrån alla nyanser, man kan aldrig få för många nagellack! Tjoho.
Nej, gud vad sugen jag blev på att köpa nagellack. Ska kolla upp på internet vilken nyans nästa köp måste vara, genast!

I'm gonna fight for you..

Sitter i sängen nu med kamomillte. Smarrigt! Kollar på bilder på facebook, vilket alltid är lika roligt. Haha! Sedan förstår jag att ni är nyfikna på hur det har gått med den fantastiskt inspirerande boken, och jag kan säga att jag läst 70 sidor. Det var inte roligt kan jag säga, men jag har läst dom. Skumläst, iallafall. Jag vet vad som händer! Och det är huvudsaken. Det tog inte många kvartar att göra det! Haha.

Imorgon blir det läsa klart boken, och sedan matte för hela slanten. Förhoppningsvis så går jag till skolan på torsdag - hoppas att jag känner mig tillräckligt frisk imorgon! Känns inte kul att ha varit hemma mer än en vecka. Vill inte riktigt tänka på allt jag har missat, å andra sidan så kan jag inte göra så mycket åt att jag har varit sjuk. Jag kan ju inte trolla tyvärr?! Tihi.

Ja, och nu tänker jag då kolla på filmen jag fortfarande inte sett färdigt! GOODNIGHT

Shoesshoes

Frukost, en kaffe latte och en smoothie senare är klockan tre och jag ska sätta mig och läsa Candide. Vill verkligen inte, men what to do.. Funderar på att slänga på mig lite kläder först bara, men det kanske är lite överskattat? Haha. Sitter i pjamas fortfarande, men tjoho vad skönt det är! Lyssnar på massa bra musik också, men jag borde verkligen hugga in i boken nu.

Vi hörs lite senare!


Helt överexponerade, men det är nog nästa köp! Finfina skor. Tihi

Worth fighting for..

Så, nu ska jag sova. Det där va skönt! Att få ut sina känslor, haha. Ska läsa någon sida till, och kolla lite på en film. Sedan ska jag sova. Besöket hos doktorn gick väl.. bra? Fick ingen hjälp mot något, eftersom det inte var något speciellt som gav utslag på proverna. Som vanligt då! Det är något virus som går och som många har, som tycks mutera sig och ändra sig.. kul va? Och jag har lyckats ha det sen i juli. Jag är duktig på att behålla de små rackarna! Men dom får gärna rymma ifrån mig..!!!!!!!

Imorgon blir jag hemma också! En vecka har jag varit hemma imorgon. Lagom roligt, men jag skulle verkligen inte klara av att gå till skolan. Jag lovar att försöka vara lite mer positiv imorgon! Jag är egentligen glad, men gnället kommer här! Stackare, kan inte vara kul att läsa. Men nu ska jag sova iallafall, vi hörs imorgon! Godnatt

Var tvungen att avreagera mig!

Nej seriöst, det finns få saker som gör mig lika galen, rastlös, tokig, vansinnig.. ja vad mer egentligen? Som när jag behöver, är TVUNGEN till att läsa. Vilket jag är nu! Läsa Candide alltså. Det är det värsta någon kan be mig göra, att läsa. Jag skriver mycket hellre en uppsats på 10 sidor, än att sitta och läsa en jäkla bok som någon skriver massa onödigt dravel i med högtravande språk och låtsas vara någon.. Förlåt, nu säger jag kanske mer än vad jag borde! Men seriöst, hur kul är den här boken på en skala? Och varför tvingas alla läsa den? VAD lär jag mig? Att man kan sönderanalysera allt, tolka allt och att vi enligt Voltaire lever i den allra bästa av världar! Jag tror jag har förstått det redan, att han tycker så.. och jag har läst vadå, två sidor i boken? Okej, enough is enough. Du kunde ha skrivit det sista citatet på ett papper, och låtit oss läsa det. För det säger allt!

Ja, denhär boken som jag hyser kärlek till ska jag läsa ut till på torsdag. Och ja, jag började nyss! 60 sidor imorgon och 60 på onsdag så ska det vara klart. Frågan är hur jag ska hinna, jag har ju matteprov på fredag också.. som jag anser är lite viktigare! Äh, de blir la vad man gör det till.

Känner hur bloggen strålar positiv energi.. tycker inte ni? NOT

I'm still standing for Hope and Glory

I tell you lover, oh lover

It feels so strong

It doesn't matter if lives wanna prove us wrong

We're gonna make it through,

Mm.. We're gonna make it through

I tell you I've been a solider since childhood days

I've fought a battle for my life in many ways

I'm gonna fight for you,

Yeah I'm gonna fight for you


Don't stop

I'm still standing for hope and glory,

I'll be fighting for our love story

I'm still standing for hope and glory now

All the battles I've lost and the battles I've won

This will be the one,

This will be the one.

Oooh... I'm still standing for hope and glory, love

This gonna be the one

It's gonna be the one

Now listen lover oh lover

Our heart can break

You never know how much trouble a heart can take

I'm gonna be right there, yeah I'm gonna be right there.

Lyssnar på Hope And Glory, som var med i Melodifestivalen som Måns Zelmerlöw gör. Jag hade inte lyssnat på texten. Men nu när han spelat in den aukustiskt så smälte jag! Seriöst, jag må vara ett text-freak, som analyserar låtar sönder och samman. Men seriöst, LÄS TEXTEN DÅ!


;@

Just nu är jag arg på att man aldrig får reda på vad som händer i skolan ens om man frågar! Jag blir galen. Man kan inte ens vara sjuk utan att bli straffad för det? Åh, gaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

I guess

Nu bär det av mot doktorn, sedan blir det stopp för att köpa någon tidning och sedan hem för att plugga matte och läsa Candide. Ska försöka vara effektiv idag, men nu blir det som sagt doktorn! Tjululu.


Dance til' the dancefloor falls apart

Nu blev klockan mycket helt plöstligt. Dagen har bjudit på matte, fast ändå inte så mycket. Borde nog ha gjort mer! Men jag kan verkligen inte tänka.. Får försöka på nytt imorgon, och någongång imorgon blir det även doktorn. Ingen skola alltså. Börjar bli trött på att bara sitta inne! Men och andra sidan så är jag alldeles för trött för att orka göra någonting annat. Som ni förstår finns det ju inte speciellt mycket roligt att skriva, eftersom det inte händer speciellt mycket i mitt liv just nu när man bara är hemma och degar!

Ska slänga mig i sängen nu iallafall ett tag och kolla på Definitely, Maybe. Kärleksfilm, mjau!
Godnatt på er, vi hörs med största säkerhet imorgon!

Give me love,love,love. Take me higher and higher..



Sitter i min säng, halvfebrig (har inte ens haft feber under alla de dagarna jag har varit hemma, men nu har jag det även fast jag har alvedon!) och försöker plugga matte med de bästa låtarna från Melodifestivalen spelandes ur mina högtalare. Agnes, Starpilots, H.E.A.T. och EMD spelas mest! Nu ska några av låtaran in på mobilen också, och ringsignalen ska vara Touch you right now med Basic Elements som jag hittade på en av mina skivor jag precis fick. Den rockar! Tjoho.

Just nu ogillar jag verkligen mitt immunförsvar, trots alla tusentals C-vitaminer tycks inte det räcka utan den vill bara bli sjuk ändå. Ja, kroppen alltså. Suck! Ska hursom fortsätta försöka plugga nu, matteprov på fredag och jag vill ha G. Bryr mig inte om något högre! Speciellt inte när hjärnan är full av snor (förlåt för överflödig information).

Ikväll är det Gossip Girl, det gör mig gladare! Tihi.

Heart like a wheel

Nu är jag uppe stört sent igen. Ska slänga mig i sängen snabbt nu! Kvällen har spenderats i fåtöljen med godis framför en SKANDAL andra chansen (måste jag säga att jag blir rädd för vart vårat land är påväg när en artist som Carolina af Ugglas slår ut några som Starpilots?!!!? hur tänker folk? "ja vi skickar någon som inte kan sjunga till eurovision, jippie. Och sen tror hela Europa att vi är helt knas?" Nej pinsamt. Tur att det var andra chansen och att övriga bidrag i Globen rockar! Typ Agnes & EMD!!!). Jag tror stenhårt på EMD i finalen! 
Hursom, efter det sågs det på Employee of the month och efter det på en till film som jag inte minns namnet på. Det var mys, och nu är jag rätt seg och ska sova.

Imorgon blir det försök till att plugga matte och läsa Candide! Har fortfarande inte börjat, skäms. Nej, varför sitter jag här och gaggar om massa onödigt trams? Haha, vi hörs imorgon! Godnatt


Tummen upp! Iförsig är det enligt mig Danny som gör hela gruppen ;) Go Danny!

Gotta touch you right now



PARTYPARTY.
Detta måste ju ändå vara bland de bästa danslåtarna? Tjoho

Depp

Nu börjar jag tröttna på att inte kunna göra någonting, man blir typ deppig av att vara hemma och vara sjuk. Ja, man kan ju inte göra någonting och fungerar inte som vanligt! Seriöst. Jag kan ju inte tänka, och jag har matteprov på fredag! Hur ska det gå när jag knappt kan tänka vad fem upphöjt i två delat med x är? JAG PALLAR INTE, vill bara vara frisk.

Så jag är lagom deppig, ska försöka rycka mig i kragen och lägga av med att vara sur över någonting jag inte kan påverka. Jag mår ju snarare bara sämre av att vara sur och uppgiven. Nej, jag slänger mig helt enkelt i sängen och kollar färdigt på Systrar i Jeans och äter choklad. Vad gör ni idag, muntra upp mig! Puss


Haha kolla bilden!

The Sisterhood..




Nu ska jag krypa till kojs! Ska kolla på Systrar i Jeans först, tror inte att jag ser färdigt hela men det ska bli skönt att bara koppla av och kolla på film en stund. Har faktiskt inte sett den filmen ännu, även om den andra filmen också kommit ut. Har bara läst första boken, och min favoritkaraktär i boken spelas av en av mina favorit skådespelerskor Blake Lively! Tjoho.

Imorgon blir det nog kolla på Systrar i Jeans 2 (haha), dega, äta godis och läsa den tråkiga boken Candide som ska vara utläst på torsdag och jag inte har börjat på! Tur att den bara är 120 sidor, säkert dötrist också. Fast vilken bok är inte det? /; (okej gossip girl är ett enormt undantag) Men hur som blir det nog ganska segt, eftersom jag inte mår bra! Hoppas jag mår bättre imorgon.

Vi hörs imorgon, godnatt!

I could honestly say, you've been on my mind. Since I woke up today..

Istället för att umgås med världens bästa Milla, så sitter jag hemma i fåtöljen och kollar på Let's dance och är sjuk och känns som jag får knivhugg i hela bröstkorgen. Tråk! Men jag får väl se det som att jag kommer ha det så jäkla kul när jag är frisk igen! Nästa helg typ?

Jag ska iallafall försöka få i mig lite glass och njuta av att ta det lugnt. Det blir en thriller klockan tio iallafall, sedan får vi se vad som händer!



Baby Goodbye

Haha, hur kunde jag ens fundera på att gå till skolan idag? Haha! Det skulle ju seriöst ha varit katastrof om jag gick till skolan såhär. Bihålorna dunkar seriöst, huvudet snurrar, halsen känns som metertjock och jag hör stört dåligt och så har jag helt otroligt ont i öronen.

Ingen tid hos doktorn idag, det var fullbokat! Alla verkar ju vara sjuka nu. Så jag får dras med skiten till på måndag, men förhoppningsvis så mår jag ju bättre då!

Baby goodbye med EMD är bra! Tjoho

Choklad, ge mig choklad

Dags att sova. Blev lite senare, inte så bra. Men jag ska hur som helst inte till skolan imorgon heller, har börjat få ont i bröstkorgen också.. något som inte är speciellt kul! Så imorgon blir det ett besök hos farbror doktorn.

Fredag imorgon! Ska käka choklad, rensa lite skit som jag har stående här på mitt rum och slappa i sängen och vänta på att bli frisk, ska till doktorn också som jag sa, någongång under dagen antagligen, förhoppningsvis så får jag en tid!
Annars blir det slappslapp. Plugga matte, kolla på när E målar sitt rum och lyssna sönder massa bra musik! Läsa Candide borde jag göra också, men det är ju så fruktansvärt tråkigt att läsa!  Usch.
Men med lite choklad kan jag nog klara det mesta.. och varva med halstabletter typ? Usch det lät inte som en bra blandning! Äh, jag ska äta choklad ändå!

Nu ska jag sova, vilket jag borde gjort för länge sen! Godnatt

..the next it all could dissapeare.

Ibland förstår man verkligen ingenting.


NYTTNYTTNYTT

Titta, jag fick ett infall! Designen är annorlunda och NYNYNY! Den ska finjusteras lite, men just nu orkar jag bara inte. Jag gillar't iallafall! Jag dansar ju inte disco längre, då kan jag ju inte ha kvar discobilder som huvudbild på bloggen? Aiight?

Vad tycks? Puss.

Ser ni inte den nya designen? Klicka på f5 knappen så kommer det synas!


Happy ending

Tja! Jag är riktigt stolt över mig själv, även fast jag tror att det kunde ha gått lite bättre. Fick nämligen MVG - på en uppsats jag skrivit, som jag var riktigt koncentrerad när jag skrev och som jag också blev väldigt nöjd med. Samtidigt kan jag inte hjälpa att fundera över vad minuset kommer ifrån! Vad kan jag göra bättre? Min ständiga strävan efter att vara bäst .. antar jag! Men jag är stolt över det ändå, jag lyckades ju med MVG!

Nu sitter jag och gör ingenting, är som sagt hemma från skolan idag igen. Har ingenting att göra direkt. Skulle kunna fixa lite på mitt rum, men jag är slut i kroppen. Så vi får se om jag tar tag i det ändå kanske. Lyssnar på Happy Ending med Mika just nu iallafall, den är så fantastisk! Älskar den.

This is the way we love, like it's forever.
Then live the rest of our lifes, but not together.

Säger inte det allt? Det stämmer ju så jäkla bra!

Lala

Dags att sova! Dagen har spenderats med att göra ingenting. Gjorde lite nytta på kvällen med att göra matten, nu är det bara lite kvar jag ska plugga på och provet är nästa fredag. Hoppas det går bra..

Ja, jag har inte så mycket kul att berätta. Det har inte direkt hänt speciellt mycket.. Ingen skola för min del imorgon heller, mår verkligen inge bra. Därför ska jag sova nu också, godnatt!

SJUK

Idag kan jag glatt meddela att det inte längre känns som om jag har ett rivjärn i halsen, men att köttbullarna känns som.. tennisbollar ungefär! Vilket är mycket skönare än att ha blåsor som äcklar sig och kör att min mage bli helt messed up. Men jag vill inte säga att jag mår bättre, bara att såren i halsen känns mindre. Tennisbollarna dövärker och det värker i hela halsen, öronen är helt igen ploggade, näsan värker (? hur den nu kan göra det) och huvudet gör också det från och till..
Sitter på min säng nu iaf, och i högtalarna dånar det mysig musik som jag har svårt att hålla mig ifrån att sjunga med i! Men jag får hejda mig. Har precis målat naglarna blekrosa, fab! Det blev faktiskt fint. Svårigheten med ljusa lack är bara att man ser minsta lilla ojämnhet, så snart blir det fjärde lagret gillt och förhoppningsvis blir det snyggt då!

Sitter också och håller på med min systers mobiltema, nivet jag gjorde ju ett eget tema till min mobil? Det blev sjukt snyggt, och därför ville hon att jag skulle göra ett till henne med! Varför inte tänkte jag? Så nu sitter jag här och pysslar med färgerna guld, svart och rött, dricker inte så jätte god varmt citronvatten med honung och missbrukar Vicks blue "Duble action med eucalyptus". Tjohej

Inte latjolajbans

Jag mår inte alls speciellt lajbans! Känns som om jag har ett rivjärn i halsen, två köttbullar som dunkar och värker. Det känns som om någon står och trycker in två pennor i mina tinningar och jag är yr och hela resten av huvudet bara dunkar. Känner pulsen i huvudet. Jag mår skit bra helt enkelt. Det blir ingen skola för mig imorgon, ska sova och ta hand om mig! Så vi lär höras under morgondagen, godnatt.

Ont i halsen

Usch, jag sov inte en blund inatt. Halsen is killing me! Känns som om någon har sprättat upp hela min luftstrupe, uppifrån halsen och stämbanden ner till magmunnen. Det svider och bränner och magen blir typ helt konstig! ÄLSKAR FÖRKYLDNINGAR, oj vad jag är ironisk. Helt galet ironisk.

Sov alltså ingenting, kunde inte sova. Så jag är hur trött som helst nu, och halsen gör självklart ondare idag eftersom jag inte kunde sova. Så livet leker med andra ord! Jag var med på dansen idag ändå dock, kunde ju inte missa det! Vi har ffs ingen dans nästa vecka för att det är intagningsprov! Jaeklarns. När vi varit utan dansen i tre veckor och äntligen får börja igen, ja då är det intagningsprov! bläbläblä. Jag vill ju dansa!

Då känns det ju mindre bra att det är modernt imorgon, älskar ju modernt! Och jag mår inte så bra. Funderade på att vara hemma idag tillochmed, mår ju pyton! Usch.

Nu ska jag bli frisk, vi hörs senare!

2 mars

Dags att sova! Jag har smått tränigsvärk i låren och jag kan berätta att det känns underbart! Älskar dans, tjoho! Vi hade ju den första balettlektionen på tre veckor idag! Imorgon ska vi filma, och nästa vecka blir det visa övningarna en och en. Alltid lika läskigt! Betygen sätts ju innan påsk. Och ja, ja JA! Det är improvisation imorgon, något jag verkligen verkligen älskar och har sett fram emot i säkert två månader! Vi har nämligen bara haft improvisation en gång denna termin, och det var hur underbart som helst. Får ut så mycket energi, och tankar! Typ som terapi!
Vill verkligen ha det imorgon, det är så himla kul! Så jag hoppas det blir en vanlig improvisationslektion.

Det är vad jag har imorgon, plus svenska. Börjar 09.15 med svenska, sedan är det visserligen en kort klasstid men efter det är det bara balett och modern improvisation sen är jag off to go home!

Måste kila nu, hinner inte ens berätta om idag typ! Köpte ett nagellack, hade balettlektion och en lång håltimme! Kom även på vad jag vill göra med mitt hår. Nu måste jag bara komma på ett sätt ATT göra det på. Godnatt!

1 MARS!

1 mars idag! Har ni fattat det? Det har inte jag! Helt galet. Denna månad inleddes med underbar sol, men det är fortfarande ganska kyligt ute.

Igår var det danstävling ja, det var kul! Trött och såsig i huvudet var jag efter det. Sen när jag kom hem kom världens bästa M förbi och mös framför Melodifestivalen. Där jag stenhårt höll på Agnes! Det var verkligen den enda som jag riktigt gillade, och den gick direkt till Globen också! Sing Hallelujah!

Nu ska jag sova, imorgon är det ju skola igen! Shit pommes. Börjar klockan tio och då tror jag att denna vecka är som vanligt igen, så vi har balett första timmen! Tjoho :D det var länge sen! Jag ska kämpa så jag får sjuklig träningsvärk! Har saknat träningen nu de tre veckor som det har varit rep och så till treornas slutproduktion och nu över lovet!
DANSABSTINENS!

Längtar VERKLIGEN till improvisationen på tisdag, som jag hoppas innerligt att vi har! För det är så underbart att improvisera, och den lektionen har vi typ bara haft en gång denna termin! Den tycks ALLTID falla bort.

Nej, mindre snack och mera verkstad! Sängen var det, godnatt.


Nu dog våra tv kanaler! Trean, femman och dom där! Hejdå på dom, nu blev det ju inte så kul att kolla på tv längre..

!

This world can be a scary place, and so much love goes to waist
One moment everything is clear, then next it all could dissapear.


RSS 2.0