Mygod..

Snart är det dags för veckans bästa program enligt mig.. nämligen Gossip Girl! Jag har pluggat hela dagen, men känner mig ändå helt sjukt stressad inför historiaprovet på onsdag. Men jag ska vara positiv.

Tänk å ha tjejernas garderob! My god.


Dagens..


1a advent

Förstår ni det eller, att det är första advent idag? Jag har då inte fattat det ännu måste jag säga.. Min första advent kommer att tillbringas med matteböckerna, (jag börjar tycka om matte.. jag tror det börjar stiga mig åt huvudet!) och senare när matten är färdig också historia böckerna, om jag hittar mina instuderingsfrågor. Det är prov på onsdag, och jag har inte börjat. Too bad! Men jag måste hålla med L!


"Jag har historiaprov på onsdag också, och jag har inte börjat! Jag vet inte ens om jag har instuderingsfrågorna eller om jag kan någonting av det"
"Nej, men snart är du pensionär och då kommer du inte ens komma ihåg det här!"

Haha! Så vi tar det helt enkelt med en klackspark, och börjar plugga och förhoppningsvis så går det vägen! Jag menar, det finns bara 24 h på dygnet. What to do?

Min kamera är på reperation, tyvärr.. så ni får inga bilder. Hur mycket jag än skulle vilja så har jag liksom ingenting att fota med, känns riktigt trist ärligt talat. Men, that's life! Shit vilken härlig livsinställning jag har idag! Underbart. Fast jag menar inte att man ska skita i allt, utan ta saker och ting lite lättare. Lättare sagt än gjort! Nu måste jag fortsätta! Puss

LEV LIVET KIDS! =D

FJONG PÅ DIG SJÄLV!

Just nu sover jag på en 80cm bred knakig, knölig, fjongig, obekväm säng. Om man ens kan kalla det för säng, haha eller jo det är ju en madrass och jag sover ju i den! Fjädrarna i madrassen är helt konstiga, dom knarrar så fort man rör sig, fjongar upp och ner utan någon som helst kontroll, så ibland får man en fjäder i midjan eller i magen eller på benet genom madrassen. Härligt! Inte så kanske.. Och för att det inte ska kännas så mycket på min 90 säng, har jag en tjockare madrass, som tyvärr bara är 80 cm bred över den. Så jag sover på en 80cm säng. Den knarrar och låter och fjongar upp på mig ändå, trots madrassen imellan. Jag kan ju bara föreställa mig hur skönt det skulle vara utan den.. nej, så jag önskar mig helt enkelt en ny säng! En större helst. Det skulle vara mysigt! Och två nya kuddar, för mina är jätte tunna! Åh, vad skönt det skulle va! Med höga ben också, 30 cm typ! Ta mig till IKEA! =D

Och med det säger jag, godnatt.




If you see the wonder, of a fairytale..

Visst är det skönt att göra någonting, helhjärtat. När man kastar sig handlöst ut i något okänt och inte vet om man klarar av det. Tänk då att sedan inte behöva ens en sekund, ångra beslutet man tagit. Det är seger! Lyssna på magkänslan och hjärtat så kan du komma hur långt som helst.

I have a dream..


Da..da..daaa!

Nu sitter jag och ska ominstallera alla tusentals sims program vi har, i hopp om att det ska funka! Det har krånglat varje gång vi har installerat de två sista vi har. Men snart kommer även sims 3, och då är det självklart det som gäller! Jag längtar!

Samtidigt sitter min syster och kollar på Mamma Mia där nere och jag sitter i hallen här uppe så jag hör alldeles utmärkt bra vad som händer på filmen! OM JAG KAN HÅLLA MIG IFRÅN ATT INTE GÅ NER OCH KOLLA, tihi! Because I just love it. =D

Hoppas ni har det lika mysigt som mig! Med julmust och mys.

Guthennight.

Mamma Mia är världens bästa film, för er som missat det! Nu ska jag sova. Sov inte en blund inatt, så jag hoppas att jag kan det inatt! Har preparerat mig, så det bör gå! Godnatt, imorgon får ni se vad som är på min önskelista just nu.. vi syns imorgon!

Julskum och Mammamia, mitt liv just nu!

 hjärta

IT'S LÖV MÄN! =D

Det bästa..



"Ni är det bästa vi har"
ES2D

Helt sjukt ju, häftigt.

Ilska över alla dessa "tidiga" jultomtar.

Jag är en såndär "sätta-upp-adventsljusstakar-i-fönstret-innan-advent-hatare". Jag blir typ arg när jag ser folk som har satt upp sina julpynt, julbelysningar osv innan första advent! Hallå, vad gör ni då för att få julkänsla första advent, för att första advent ska kännas speciell? Jag bara undrar.. Jag känner hur det bara börjar krypa inombords när jag ser grannen tvärs över gatan sätta upp sina adventsljusstakar. Morr!

Idag har varit en seg dag! Helt otroligt seg dag. Hade dans första timmen, och höll på att somna - seriöst! Jag hoppade runt och gäspade hela tiden. Haha, helt sjukt! Men jag piggnade till lite till jazzen! Den nya kombinationen är dökul! Ahh. =D

och min kamera är nu på lagning. Det har sedan jag köpte den varit en svart prick på varje bild jag tagit, mycket konstigt tycker jag. Så nu äntligen är den på lagning och om de försöker få mig att betala blir jag agressiv, haha!
Så därför blir det tomt med bilder här, men jag får försöka bjuda på andra bilder som jag har i arkivet eller inte har visat!
Nu är det dags att krypa till kojs. Imorgon är det engelskaprov, anatomi (YES, älska!) jazzlektion och modern improvisation! Älskar fredagar! Efter skolan ska jag till sjukgymnasten, och nej jag har knappt gjort en enda övning. För jag har inte hunnit, känner mig hemskt dålig. Får väl säga som det är bara.. Godnatt, vi hörs imorgon!

Helt totalt slut

Update från en helt obeskrivligt trött Niccie. Har jätte ont överallt fortfarande, det värker! Ska få i mig lite mat nu och sedan ska jag fortsätta plugga på engelskan. Vill så gärna att det ska gå bra imorgon! Puss


Dagen!

Jag är så sjukt trött idag! Inte så konstigt kanske.. Sitter och mördar mig med engelskan som det är prov på imorgon. Är hur trött som helst och har ont överallt i hela kroppen! Haha. Skit bra verkligen! ;p

Vi hörs senare om jag inte somnar, hihi. Puss

Öppet hus på skolan!

NEJ, jag orkar inte. Hela texten jag hade skrivit försvann.. hah ååh.

Men jag har varit på öppet hus i skolan hela kvällen, kan berätta mer om det imorgon. Har iallafall dansat ärslet av mig! Är sur på skolan för att vi har fått 1,5 h kompensation för de 5 h vi spenderade extra i skolan idag. Dåligt, tycker jag och vi. Är också sur för att lärara säger att vi ska lära oss att planera, när dom inte planerar eller håller planeringen själv. Men jag är så lycklig över att duetten gick superbra, att några från min familj var där, och att jag har haft en kul dag! Dessutom är jag glad över att jag älskar min klass, och att alla är så mysiga. Det finns INGEN bättre klass, det vill jag lova!
Den 10:onde har vi ju föreställnign med duetterna och några kombinationer dessutom, då kommer familjen igen och några kompisar. Kuligt! Kanske även Roj, balettdansören! Vi träffade honom idag, snällprick! :)

Nej nu hörrni är jag så trött att jag håller på att gå under. Benen, fötterna, huvudet och tillochmed tänderna värker och ömmar. Jag är trött! Och förlåt också för en sämst uppdatering, men mitt schema är så smockat just nu att det känns som om att käka mat är slöseri med tid.. Ja då förstår ni, och ni känner säkert alla så!

Nej hörrni, SOVA SKA JAG GÖRA! Ska nog inte vakna imorgon när jag egentligen ska.. nej det skulle vara skönt.. muhaha! Puss & godnatt!


Reflection



Allt vi gör vill vi ha en reaktion på, att bli bemött av likgiltighet är det värsta som finns..
Man växer och blir större för varje dag, lär sig nya saker och utvecklas. Tänk på det..

Dag 1, workshop med Kungliga Operan

Vad häftigt! Vi har hunnit med massor idag, och vi har hela morgon dagen på oss också! Vi har gjort balett repertoar som kungliga operan har haft haft som uppspel för några år sedan, improviserat dans, teater och sång, skrattat, gjort små dans/teater/sång stycken om slaveri, gjort Pippi Långstrum som "pantanomi" och sist har vi fått reda på att vi ska ha en föreställning imorgon, vilket vi inte hade en aning om. Känns som det kommer bli väldigt flummigt men det är ju alltid extremt kul att stå där uppe på scenen. Föreställningen ska tydligen vara i aulan också, något som är ännu liksom mer "big deal". Stackars dom som tvingas se! Haha! Ja eller det kan bli kul, om man förstår sig på dans! Haha!
Pianisten var helt grym! När vi skulle göra våra små stycken så ville vi ha musik till, och berättade ungefär hur vi ville att det skulle låta! Och så spelade han upp en melodi bara, helt improviserat! Jäklar vad häftigt. Haha! Grymt eller vad? Snacka proffsiga människor vi har med å höra, känns helt osannolikt faktiskt.
Det har varit en helt sanslöst kul dag, och imorgon blir nog ännu bättre! Ser fram emot det. Här får ni dagen i lite bilder!


Balett dansören! Galet rolig snubbe! Han har växt upp på operan och numera är han där för att välkomna till föreställningar m.m. Koreograferar också skulle jag tro. Lite allt möjligt! Så han är inte aktiv balettdansör.


TRION! S, J och jag! <3


Min och Ls duett. Början på den, tihi. Det är ju öppet hus på onsdag och då ska vi visa upp våra duetter! VIKTIGT att kunna den bra då, skulle jag vilja säga.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar imorgon blir det snöstorm HURRA! ..heh

Nybäddat, nyduschad och med kamomillte i min hand sitter jag i sängen! Nu ska jag sova. Det ska tydligen bli snöstorm imorgon, hoppas tunnelbanorna fungerar som de ska ändå för imorgon vill jag verkligen till skolan! På onsdag och torsdag får det mer än gärna krångla! Haha. Nej, skämt å sido.

Nästan allt är nerpackat i väskan som jag ska ha med imorgon, kameran, voltarensalva, linement, balett, tåstrings och trikåer. Sedan vet jag inte alls vad vi ska dansa så jag får la slänga ner ett par shorts, ett bar stora gråa shorts och så får jag la åka i mjukisar. Ja, det kommer bli rena rama garderoben imorgon! Vi behöver iallafall inget hårnät vad jag vet.. haha

Godnatt på er, vi hörs imorgon efter en antagligen helt underbar skoldag med workshop och förhoppningsvis massa bilder! Detta ska dokumenteras, puss.


Veckoplanering

Här är hur min vecka kommer se ut.. den är annorlunda faktiskt, och det är skönt för jag har jämt så mycket att göra, så det är skönt med en rätt så slapp vecka. Även om det är engelska prov!

Måndag: Workshop med kungliga operan hela dagen, dans på KD på kvällen (jag tror inte att jag ska gå!)
Tisdag: Workshop med kungliga operan hela dagen, måste nog träna duetten med Lina innan öppet hus..
Onsdag: Börjar 11.55, har två lektioner historia och kulturhistoria till kl. 13.50.. onödigt väntande till klockan 17.00, då börjar öppet hus och vi ska visa duetterna. 19.00 är det jazzlektion och därimellan ska vi kolla på treornas solon.
Torsdag: Vanlig skoldag, hör och häpna! Boken ska vara läst typ 70 sidor till.
Fredag: Vanlig skoldag här med, engelska prov! Sjukgymnasten efter skolan.

HELG! & Första advent. Sing hallelujah!

Lördag: KD har uppvisning. Kommer antagligen inte vara med på vår pinsamma kombination som vi gör på måndagar för att spara mina ben! Men jag kommer nog dansa paren.
Söndag: KD har uppvisning. Samma här. Men jag dansar nog paren! (FÖRSTA ADVENT!)

Kungliga Operan at St Eriks Gymnasium!



Det är alltså detta jag har gått runt och längtat efter, sedan någon månad in på terminen bara! Det är en once in a lifetime experience känns det som, och det känns hur häftigt som helst! Varför har just vår klass fått detta? Helt otroligt kul! Så måndag och tisdag bor min klass nere i danssalarna i vår skola! Ja, vi ska ha workshop hela dagen! Både måndag och tisdag. Alla andra lektioner har vi fått inställda! Workshop med kungliga operan i två dagar.. spännande ju!

Hursom helst så är tillställningen denna vecka! Måndag och tisdag, vi börjar halv nio men vad vi ska göra vet ingen av oss! Vi har fått höra att vi kanske ska ha balett repertoar och mycket improvisation. Men tydligen vill han anpassa sig väldigt mycket efter oss, och det är väldigt häftigt och jag är jätte förväntansfull!
Och jag tänker skita i mina vader om de gör ont - vilket de förhoppningsvis inte gör!

NU! -

One Tree Hill

och klockan 19.00

Gossip Girl


Julafton om 31 dagar, jullov om 26 dagar!

Jag har kulkänslor, det enda som fattas är julpyntet, lussebullsbak, pepparkakor och julmust! Ja, snön är ju här! Jag längtar verkligen till julafton, så fruktansvärt mycket! Kanske för att allt plugg och jobb är över då, och man har en stund att andas och proppa sig fet av god mat och julgodis! Julen kommer som vanligt spenderas nere i Varberg, jag skulle vilja säga att det är en av de bästa platserna på jorden!
Åh, bara 31 dagar kvar till julafton! Och då bara 26 dagar kvar till jullovet! Det här ska jag klara av, det är ju så nära!

Nu ska jag värma glöggen och sjunka ner med näsan i matteböckerna igen. Puss

Dagen idag..



Behöver jag säga mer än plugg, linement, något varmt att dricka och en hel massa underbar snö?
Trodde inte det heller..


Godnatt

Jag är helt slut! Konstigt efter 9 timmars sömn men jag antar att min kropp verkligen behöver vila. Så jag ska sova nu, och förhoppningsvis sova länge länge!

Huvudet värker och kroppen är verkligen TRÖTT. Så godnatt och tjohej!


Vill se!

Caution! Bounce på Orion
Caution! är Bounce nya föreställning, den verkar väldigt häftig när de är i 3D!


Cirkus Cirkör featuring Iryas Playground
"Handlar om något så enkelt, som livet"

Måste måste måste se. VILL VILL VILL SE!
Som tur är, så är biljetterna inte överdrivet dyra.. Skönt för plånboken! Även om jag just nu är helt pank.

Jag är KÄR!

Jag har hittat my precious.

Egentligen tänkte jag inte kära ner mig i någon mobil eftersom jag haft min i två år, men den fungerar otroligt bra ändå. Men när jag såg denhär igår kväll, så kunde jag inte låta bli! JAG ÄR FAST. Jag måste ha den! Ska önska mig den, eller köpa den själv.. Den är helt fantastisk, titta bara. Det verkar vara något med mig och rosa mobiler, haha.. Hursom, lovelovelove.

LG KU990 Baby pink 
Isn't it loooooveelyyyyyyyyyyy?!

Snö

Det finns mycket delade meningar angående snön som kommit! Jag måste säga att jag faktiskt älskar't och att jag blev hur sugen som helst på att titta på Grinchen. Haha! Ska det vara vinter och så kallt att man fryser ärslet av sig, JA, då kan det faktiskt få vara snö också! Om en vecka är det första advent hörrni, och redan om 4 veckor är det jullov! Kan ni tänka er?


ROLLER COASTER TYCOON 3, SOAKED



IS THE SHIT! Älska Roller Coaster, haha!

Fotografering

Imorgon åker nog kameran med till skolan! Tror jag ... hihi skulle vara kul för omväxlingsskull. Eftersom skoldagen är så kort också, ja det blir nog så! RENSA BILDERNA NU ALLTSÅ, ladda batteriet på kameran.

Ladda batterierna i min kropp skulle nog vara lite bra också, hmm.. Hur kommer det sig att det alltid tycks komma sist? Haha, godnatt!

LÖÖÖÖÖV to Es2D

Presenten till J är fixad, inslagen och superfin! Jag och S kunde inte hålla oss ifrån att busa, haha så det har vi gjort! Dessutom är presenten till E fixad också, jätte bra blev det och jag och H hade inga problem alls med att hitta någonting till henne. Det blir nog bra dethär ska ni se!

Matteproven är spikade, nu är det matte varje dag som gäller. Nästa vecka är världens bästa vecka och det är 4 veckor kvar till jullov! Nästa helg är det första advent, det är sinnessjukt!

Imorgon är det sjukgymnast som gäller. Egentligen börjar jag klockan elva, så jag hade behövt gå upp typ halv tio. Men eftersom jag inte visste det när jag bokade sjukgymnasttid så blev det ingen sovmorgon för mig, tråkigt nog. Hursom, jag måste få bukt med alla problem jag har så, det blir nog bra ändå! Berättar imorgon!

Efter skolan ska jag träna disco med C, vet inte ens om jag får dansa och vi ska filma jazzen imorgon. Känns mindre bra faktiskt, har missat båda jazz som har varit väldigt streetinspirerade inspelningarna som vi har haft. Först var det tävling i Lidköping, nu är det inflammation! It sucks jao! Vi får se hur det känns imorgon, om jag ska vara med. Nu måste jag sova! OCH, jag ska berätta varför nästa vecka är världens bästa.. jag tror redan ni vet det iförsig! HOOOHO, jag känner mig priliegrad, eller hur det nu stavas å vad det nu är för ord.. ni som lyckas förstå.. grattis! haha! Det är häftigt, är helt uppe i varv. MIN KLASS ÄR SPECIELL <3


Dagens andra present ska inhandlas!

Nu mina vänner, är det dags efter att ha hinkat i sig kaffe att ta bussen mot Vällingby för att inhandla present till min kära vän E, tillsammans med H. Det ska bli riktigt mysigt, det var så länge sen vi träffades! Och sist jag träffade H så va vi båda livrädda för filmen vi såg, hahah! Hursomhelst, måste dra nu!

Har ingenting till imorgon, och på måndag och tisdag är dagar då jag kommer göra bland de häftigaste jag någonsin gjort, i hela mitt liv.. berättar mer senare! Ikväll blir det matteplugg och mys! Imorgon sjukgymnast, men vi hörs! Puss.

Candymaaaan

To find time to stop and take a deep breath

Just nu suger jag på allt som heter dator, ja eller alltså jag hinner inte riktigt med. Därför får ni svar på alla kommentarer ni så snäll skickat till mig så fort jag får tid att andas! Nu är det iallafall dags för sängen. Ja ni ser ju hur sent jag lägger mig jämfört med förut? Gah. Hursom, ska upp tjugo över åtta imorgon! Sleep tight

Grattis alla Elisabettor!

Idag har jag ätit tre kanelbullar, det lär nog bli några till. Bullar är underskattat!

Los media de la escuela (skratt)


Skolfoton i mängder, ja de kom i förrgår! Glad blev jag, för jag är nöjd för en gångs skull!
Andra gången som jag är nöjd med skolfotot, inte illa pinkat! Haha

Seriöst!

Jag håller helt klart med. DÖD ÅT ALLA LÄXOR!
Jag är ingen jäkla superwoman som kan sova 4 timmar per natt och ändå prestera SUPER BRA. Jag menar dygnet hara bara 24h och vi läser rätt många ämnen, inte ETT! Jag kan inte stanna världen heller för del delen, eller trolla.. Okej att det är mycket att göra när man kommer ut i arbetslivet också, men SERIÖST. Sprid ut det över hela terminen! Jag är trött på detta nu.
Åh, död åt läxorna, proven och inlämningarna. Hur kommer det sig att det alltid blir helt kaotiskt i slutet av varje termin? Jag menar, lär de som planerar sig aldrig eller?



om ni inte förstod så gör jag massa läxa.. som om jag hade brist på sysselsättning......

Anti

Jag sitter och försöker vara kreativ, försöker att skriva en dikt om min barndom. Måste säga att det är svårt, haha. Jag har ingen inspiration just nu..  Är rätt seg och tycker att det är rätt tråkigt. Man kan inte tvinga fram sånt här ur mig! Då suger ALLT. Haha, ja. men vad ska man göra? ;p

Dagen!


Visst är den fin? Och den va riktigt stor också. My precious. haha!

Men jag är världens gladaste ändå! Dagen har varit full av dans, och interjvu av min farmor. Det är mysigt, och man får höra massa mysiga grejer som hon gjorde när hon var liten! Jag älskar min farmor. Hon är bäst!

Dessutom så har jag nog fortfarande inte riktigt fattat att vi kom tvåa igår, det känns lite som om det var åtta år sedan eller något. Och att det egentligen inte har hänt, konstigt nog. Men det har det ju, för pokalen står här i min hylla!

Och nu ska jag sova, för imorgon är det skola igen. Balett, historia, balett, kulturhistoria, idrott. Vaderna värker som om de skulle vara två tickande bomber och jag kommer nog blir riktigt förbannad på den första balettlektionen som vanligt, haha jag blir så arg när jag inte fattar! Onödigt men sant. Men man blir väl bättre hoppas jag! Jag får la inse att jag faktiskt bara dansat balett denna termin, hur gärna jag än skulle vilja så har jag inte dansat längre och kan inte fatta. Punkt slut, tjohej och tack för mig! ;D


Ibland så..

Det är inte alltid lätt, när det är svårt. Som om man skulle vara någon jäkla skithög som man kan trampa på. Kul. Som man kan ta kontakt med när det passar en, och egentligen bryr man sig nog inte.
Jamen gör så, hör av dig när det passar, ignorera mig om du vill och gnäll på mig när jag gör fel.

Kul. Skit kul!

Arboga 15 november




DO I NEED TO SAY MORE? =D
Vi är bäst Carrobarro

Hejdå, vi hörs imorgon natt!

Godnatt vänner. Imorgon ringer väckar klockan 06.00, då ska jag slänga på mig kläder, ta matsäcken i handen och dra! Vart berättar jag när jag kommer hem.. Puss

Carrie Underwood - Just a dream


Me lajki.

Wait until spring, NICCIE (haha)

Nu stinker jag BUS och sitter här i sängen med silverglittriga naglar, med tvn på och kamomill te på nattygsbordet. Dags att sova alltså! Imorgon väntar engelska där jag är gruppledare och vi ska prata om tre frågor jag har valt som man ska diskutera utifrån boken vi läser nu "Wait until spring, Bandini", Eos - estetisk orientering (VI SKA FÅ SE DUETTERNA!!!! har iförsig redan sett min på en inte så stor bild men det ska bli jätte kul ändå!) ska ta med godis till det tror jag! Lunch, och efter det är det jazz. Just nu dansar vi en väldigt street-ig jazz kombination, vilket är apkul. Dock svårt eftersom jag aldrig har dansat varesig någon av hiphop eller street stilarna. Sedan är det troligen hemfärd, eftersom världens bästa moderna danslärare är på gymnasiemässan, därför får vi bara kolla på duetterna på Eos med. Nästa vecka börjar vi med anatomi! Galet intressant.

Nej hörrni, sängen var det. Jag måste upp en halvtimme tidigare för imorgon får jag ingen skjuts! Då blir det bussen mot Alle. Pusso & godnatt.


Utsidan är ju riktigt fin faktiskt!

5 veckor kvar till jullovet!

Hjälp, kan ni förstå att det redan är fredag imorgon? Det kan knappt jag. Skönt är det iallafall då denna jobbiga vecka också är gjort, och det är en vecka mindre kvar till jullovet. 5 veckor kvar nu! Fem intensiva, fullproppade veckor är väl värt att nämna också.. Dock lär den bli fullspäckad med massvis med roliga saker också!

Förhoppningsvis cirkus cirkör på dansens hus med klassen, föreställning i december med skolan, tävlingar och föreställning 29 november och 30 (första advent! iih). Det kommer bli kul. Men dock känns det som att alla lärare plötsligt kommit på att det inte är långt kvar till jul och slänger in allt de bara kan nu innan dess. Men sånt är livet antar jag! Svårt att handtera bara. Men jag säger bara: bättre inlämningar och uppsatser än prov! Faktiskt. Älskar att skriva ju!
Nu mina vänner är det dags för brun utan sol, för att förstöra den nyduschade doften. Så jag blir lika fräscht brun som på bilden, fast utan soldusch då.. Buhu! Jag är fattig, puss.



Webbdesign

Nu sitter jag på webbdesignen och när jag komer hem så är det födelsedagsfirande. Riktigt mysigt, då kusinen kommer också! Men A & F är saknade!
Det ska bli mysigt iallafall, och nu ska jag snart ha en redovisning av min hemsida. Får se om läraren gillar den! Spännande.. Hemsidan fungerade iallafall att överföra denna gång, fräscht! ;D haha!

Satt och skrev på essäuppsatsen med Tristan och Isolde hela kvällen igår, och efter skolan följde jag med pappa för att handla presenter. Mys! Nu hoppas jag bara att uppsatsen är lika bra idag när jag läser igenom den. Får la hoppas på det!

Nejnuni, nu ska jag webbamig! Haha! Koda mig lite, pusso


Like yesterday

Jag lever, jag är vaken! Men bloggen ligger bara inte först på min prioriterings lista. Så är det bara, nu ska jag sova igen! Puss på er, godnatt. Imorgon är det födelsedag här hemma! Hihi.

Men jag önskar inget hellre..än att du gör allt emot mig snart.

Jag är galet trött och har ont i hela kroppen! Därför ska jag nu sova länge! Gottnatt! Vi hörs imorgon!

IKEADAY!


Gammal bild på mig, från typ 2006 tror jag!

Dagen har varit väldigt rolig! Spenderade hela dagen på IKEA, fikade daimtårta och drack karamell latte. Hittade ett supermysigt, billigt veloursätt också! Och min nya lampa jag vill ha till mitt rum nu när vi ska göra om! Dessutom drömmer jag om en större, mjukare säng (utan fjädrar som mördar mig i ryggen! haha). Min är inte så skön längre, kanske beror på att jag är rätt våldsam och hoppar i sängen för mycket. Åtminstonde gjorde det när jag va liten! Haha.

Imorgon väntar skolan igen. Är just nu inte speciellt pigg på det, men jag vet att det är roligt så fort man kommer dit. Det är balettlektion imorgon, och det är så jäkla svårt. Dansar balett i tvåårig kunskapsnivå, alltså som om jag skulle dansat balett i två år ungefär men jag har dansat i två månader, så det är svårt. Men jag tar det som en utmaning! Dock är det svårt att inte bli förbannad på sig själv för att det är svårt. Egentligen är ju inte det särskilt konstigt!? Ibland är det svårt att låta allt ta sin tid bara. Det är även en annan balettlektion med ettorna, vilket känns mycket bättre, hänger med bättre där! Rätt logiskt huh? Haha!

Godnatt! Har redan varit uppe för länge. Pusso


NOSTALGI!

Åh! Jag sitter och kollar igenom gamla bilder här som jag laddat upp. Åh nostalgi från 9B, höstadietiden! Vad tycker ni, har jag förändrats?






Visst saknar man det?

Footprints in the sand..



Nu måste jag verkligen sova! Vill sova så mycket som möljligt nämligen.

Måndag börjar med dans och så är det vanliga lektioner resten, disco efter skolan och så ska vi limma stenar till kläderna på kvällen! Ja, iallafall bestämma hur de ska se ut så vi kan göra det hemma hos oss själva. På tisdag är det utvecklingssamtal! Det ska bli kul. Och så har jag ju moderndans improvisation, balett och dansträning (modernt tror jag!). Är superglad för att det är så mycket modernt just nu. 4 lektioner i veckan! Det kommer snart bara bli två iförsig, sorgligt måste jag säga.
Onsdag ska webbsidan vara uppladdad och så ska den redovisas lite snabbt. På torsdag ska svenskessä skrivningen på Tristan och Isolde vara färdig och även engelsk bok som ska vara läst till sida 69. Otroligt intressant!

Imorgon är det heldag på Ikea med familjen och det ska bli otroligt kul! Ska kolla på en ny säng, för mina fjärdrar i min säng är inte så mysiga, då de typ sticker upp i madrassen och knakar helt sjukt mycket. Så jag har feta madrassen över själva sängmadrassen! Haha. Sen så ska vi göra om i mitt rum, så det vill jag också kolla på! Turkost, brunt, beige och silver tror jag det blir!

NEJ mina vänner, vet ni vad? Nu måste jag verkligen sova. Och hör ni inte av mig förrens kvällen vet ni vart jag är! Om jag kommer upp ur sängen dvs! Hade sådan träningsvärk idag att det kändes som jag var sjuk, så försvinner ju det när man blir varm. Men nu, efter 4h SJUKT intensiv träning är den tvåtusen gånger värre än tidigare. Och jag kan ju bara drömma om hur den kommer kännas imorgon! Mamma mia.

Vad har hänt i veckan?

Ja, vad har egentligen hänt de senaste dagarna? Ja det är la frågan. Jag har bara dansat kan jag säga, och pluggat som en gris. Natten till torsdag sov jag tre timmar, för att jag var tvungen att läsa ut en bok som visade sig att vi fick skjuten på en vecka ändå, det var spännande. Jag hade dessutom matteprov på fredagen som jag satt med ett bra tag, har ingenaning om hur det gick, fick hjärnsläpp. Tror att det var pga. all stress!

Duettredovisningen var på Eos lektionen, och fem i halv tolv kom alla danstreor och vår teaterdel av klassen! Det var riktigt spänt, och jag var riktigt nervös! Dock blev jag överlycklig när jag såg att vi skulle få visa vår duett sist av alla nummer. Och när jag hörde alla lovord efteråt, blev jag hur lycklig som helst. Jag var påväg att börja grina under duetten, tog i så förbaskat (känslorna alltså, och självklart tog ut stegen!)! 
..Kan fortfarande inte förstå att jag gör detta! Det är så makalöst underbart, och varje dag i skolan är helt fantastisk. Faktiskt! Låter sjukt men, ja. Haha!

Fick höra att jag har ett otroligt uttryck, och att mina ansiktsuttryck är fantastiska. Att dansen var hur bra som helst och allt möjligt! Ja ni ska få se klippet! Ska bara smälta allting.. haha. Är så överlyckig. Förstår det inte riktigt!

Duettkläderna blev korta svarta hotpants/shorts, vita med lila linjer (fotbollstrumpor) från AA, och en vit fin tröja i fladdrigt tyg från gina i strl. XL för den känslan vi ville ha. Ska visa bild!


This is the way..

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Disco träningskläder. Mjukisar, linne & stor rosa Tshirt
Vad använder du just nu för skor: Uggsen eller mina adidas!
Favoritfärg på kläder: Oj, svårt. Brunt tror jag!

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag!
Du pratade med: Pappa
Du gick på stan med: Pappa
Skällde på dig: Ehm.. minns inte ;p

Senaste
Låt du hörde:
Details in the fabric - Jason Mraz
Film du såg: Nya Indiana Jones (nyss faktiskt!)
Mat du åt: Kyckling i sås och pasta!
Kram: Pappa
Puss: Paputt
Känslan: Trött!
Resa: ? Vart då? Jag vet inte!
Dröm: Det minns ja inte heller!
Boken du läste: Tristan & Isolde, Svenska B, blä
Personen du träffade: Ehm, min familj?..
Personen du pratade i telefon med: Carro tror jag
Personen du fick sms av: Kendi
Gången du åt en 7-eleven korv: Har jag nog aldrig gjort tror jag!
Gången du var utomhus: för typ sex timmar sen!
Gången du sov:  Vaknade tolv imorse.. så eh typ 12 timmar sen? 
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ikväll faktiskt. Supermysigt!
Saken du köpte: Textil lim på Claes Ohlsson, haha!

Om dig

Namn: Nicole Niccie ... blablabla
Ålder: 16
Smeknamn: Många! Pungen bla.
Sysselsättning: Gymnasiet - dansinriktning, så dans dans dans
Bra egenskaper: Lättsam?
Dåliga egenskaper: Rätt negativ ibland, gör problem av saker
Linje/klass: Dans / Es2D
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Oj, alla färger! Haha. Helt melerade och beror helt på hur jag mår!
Skostorlek: 37½, faktiskt. Men det är ju bara USA som har.. så 38

TRÄNINGSVÄRK!

Fyra timmars träning senare, 29 kronor fattigare och med en helt massa träningsvärk rikare!
Jag hade redan så mycket träningsvärk att det kändes som om jag var sjuk, ni vet väl hur det känns? Och sen så tränade vi i fyra timmar, sjukt intensivt idag, med världens bästa uppvärmning typ! (jämfört med annars) Nu sitter dansen, ja likheten sitter. Nu ska den bara sitta så man kan den i sömnen!

Nu är det dags för Mamma Mia! Vi hörs senare.

Duettredovisning & massa annat

Hej. Nu hinner jag uppdatera lite bättre, även om jag inte alls har någon kraft eller ork för det. Hursom helst, idag hade jag matteprov och duettredovisning och hela resten av veckan har varit kaotisk. Med mängder av läxor och tråkiga, tidskrävande grejer. Nu är dock denna vecka över, och nu är det helg. Jag ska verkligen sova ut inatt! Det var nog länge sedan det kändes så skön att gå och lägga sig! Tre timmar igår natt och 7½h inatt. Det räcker inte långt..

Duettredovisningen gick, som ni säkert förstod av inlägget innan.. jätte bra! Jag är jätte nöjd. Dock såg jag massor med missar på filmen som jag ska göra ännu bättre när vi visar upp den på öppet hus. En tjej i teaterdelen av klassen filmade allt! Superkul ju! Den kommer nog ut här inom en snar framtid..

Hursom, jag har träningsvärk i höger skinka! Något galet faktiskt. Haha! Asskönt och sträcka ut den är det!


Nu vet ni iallafall varför bloggen har varit rätt så trist på sistone. Det händer liksom saker, hela tiden. Nu ska jag sova! Det är jag faktiskt värd. En god natts sömn! Men om jag stannar uppe i 3 timmar till så har jag ju varit vadken i 24 h. Bra va? No... Godnatt!

MAH!

GUUUUUD VAD BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jag exploderar, gu vad underbart det var. Helt maaahh!


Duetten gick helt fantastiskt bra, och matten har jag ingenaning om. MEN GUD VAD BRA DET GICK PÅ DUETTEN! Några småfel typ som något extra steg eller så! Men åh, jag är så glad! L <3 NICCIE

Ska försöka leta rätt på en film! Vi ska uppträda på öppethus också, då kommer syster som ska välja gymnasium, och familjen. Ska tvinga P som ska välja dans också att komma dit! Hihi!

Nog lever jag allt..

Jag har gått upp i rök, och skitit i allt förutom skolarbetet de två senaste dagarna. Därav frånvaron i bloggen! Den har helt enkelt inte alls prioriterats. Jag har inte läst en enda blogg och knappt varit inne och läst min mail! Matte B prov imorgon, Svenska essäskrivning idag, inlämnad till på torsdag, engelsk presentation torsdag, engelsk bok m.m. Sov tre timmar i natt för att kunna läsa ut svensk boken!

Nu hinner jag inte skriva mer, det är duettredovisning imorgon och det måste prioriteras! Genrep och justeringar om 5 minuter.

Ibland behövs ingen rubrik!

Jag ska börja med att.. JA SJÄLVKLART söta storastyster är det superviktigt att ni kommer på fredag! Det står högst upp och jag har planerat hela helgen så jag kan vara med er så mycket som möjligt faktiskt! Hihi.

Och hej resten!
Dagen har ju varit speciell då min tunnelbana imorse var störd och kom tidigare än vad den skulle och körde så fort alla hade stigit av, ja.. typ en, två minuter innan. Det spelar stor roll på morgonen, och det vet alla som har en rätt lång väg till skolan då allt måste klicka för att man ska hinna i tid. Så, ja jag kom sent och fick inte var med på baletten. Vilket inte var så kul.. Vi började även med en ny sak: projekt barndom som vi håller på med i svenska, engelska, modern dansimprovisation och Estetisk orientering. Det blir nog spännande. Och vecka 51 tror jag det var, så ska vi ha en lite föreställning. Spännande! Vet inte riktigt vad det är vi ska göra än, men det blir nog bra!
Vår klass verkar vara först att få testa många saker, som detta, operan m.m. superkul! Vecka 48 kommer kungliga operan för workshops tror jag! Tror ni jag längtar eller? Åh!

Nu är det dags att göra färdigt hemsidan. Denna vecka är smått hysterisk! Vill slänga in så mycket mer bilder, och allt.. men det finns liksom inte tid. Vet inte heller vad jag ska ta kort på!? Haha, orka se mig och vilka kläder jag har på mig varje dag!? Det är väl inte speciellt intressant? Jag bryr mig iallafall inte speciellt mycket om outfit bilder, oftast. Haha! Så, jag vet inte.. jag kommer la på något! Pusso.

Black and red

Har verkligen inte gjort någonting annat än att plugga idag. Det enda roliga jag har haft var Gossip Girl, och så spelade jag in lite när jag sjöng också! Inte mycket alltså.. Har fortfarande mängder med grejer att göra, även om jag gjorde massa matte idag!

Imorgon är det skola igen då! Förvånansvärt positiv är jag inför den! Är superglad för det faktiskt. Och så slutar jag halv fem imorgon, och kvart över fem är det disco dans i 45 minuter. Sedan ska jag försöka hinna göra färdigt hemsidan!

Det är massor med grejer på G. Vi har även nya parkläder eventuellt! Vi får se hur det går imorgon.. isåfall får ni se dem, halvfärdiga! Ja, då menar jag utan stenar!

Nu måste jag verkligen sova, men vi hörs imorgon kväll! Med svar på kommentarer och hela faderullan! Puss på er för ni är så söta och kommenterar!

Mattestuga!

Tjenixen! Tro inte att jag steg upp nu, det är helt fel. Men jag sitter och har suttit med matten sedan klockan halv ett ungefär tror jag. Det är rätt mycket jobb eftersom jag inte har hunnit med matten tidigare. Dock känns det riktigt skönt att få lära sig själv, lära sig egna metoder och olika grejer för att minnas alla regler hit och dit. Självklart är det svårt då det inte finns någon lärare som har genomgångar. Men jag har ju mina syskon nära till hands, jag är lyckligt lottad!

Polynomer mig hit och dit, p(x) kvadreringsregeln och konjugatregel it is! Musik som Missy Higgins och Me'shell .... (med efternamnet jag inte ens vågar mig på att stava!) masgulagollscholla något. Haha! Asbra i vilket fall som helst! Beautiful och Bitter.. Och självklart, Jason Mraz Details in the fabric. Om ni inte har hört den, så måste ni göra den. Lyssna på texten! Helt fantastisk.

Back to work!

Duettredovisningen

Duettredovisning på fredag. Det som vi har kämpat med i ca 8 veckor nu. Vi gjorde färdigt dansen i torsdags, nu ska det tränas likhet, tajming och inlevelse. Tisdag på lektionstid, förhoppningsvis tisdag kväll och torsdag.. sedan är det redovisning för hela vår klass och teaterdelen av klassen. Dessutom kommer säkert några av treorna komma och kolla! Det är väldigt läskigt.. Ska nog träna på duetten imorgon också! Måste komma på ett bättre solo än det jag har nu, alltså... vi har typ en fyra där vi dansar själva och så har vi bestämt helt själva vad vi ska göra.. Och jag är bara nöjd med början.. men jag har nog en idée! Hursom så är det ju bara att fylla luckor.. tror inte att det är så många.

Kläderna är bestämda! Men inte riktigt kirrade än.. Tanken ser ni på bilden! Snabbritat sådär, höhö. Shortsen har vi, de är perfekta! Grejen är bara att mina ben inte är bruna längre från solduschen, så jag ska smörja brun utan sol nu! Vill känna mig bekväm i "hotpants".


Men nu, ska jag faktiskt sova. Sitter och lyssnar på Sonja Aldén! Haha, asså jag vet inte riktigt.. haha! Jag fastnade för texten, och är texten bra, ja då köper jag för sjutton hela låten oavsett artist! Majgud säger jag bara. Haha. Men älskar den låten iallafall.... Hihi.




GODNATT!


Åh, katten står på utbyggnaden/balkongen och mjauar och för oväsen. Snacka jobbig! ;p

Veckan som kommer..

Nu mina vänner, ska jag snart krypa till kojs. Imorgon väntar en dag full med läxor och tråk! Back to reality igen, I guess. Varför måste lov alltid gå så fort? Dock har jag roliga saker att se fram emot också. Här kommer en liten tidig veckoplanering:

Söndag: Pluggdag! Matteprovet, svenska essäfrågorna, webbdesignen!
Måndag: Skola till halv fyra, något roligt barndomsprojekt där vi ska jobba gemensamt med svenska och dansen. Blir spännande. Louise kommer också, hon kanske ska sova här, annars träffa henne efter dansen. Discodans efter skolan! Kommer hem apsent!
Tisdag: Kusin och söto kusinbarn kommer hit. Duettrep på lektionstid. Köpa tunika(?) om vi hittar någon
Onsdag: Webbsidan ska vara färdig. Sen dag i skolan!
Torsdag: Tristan & Isolde ska vara utläst, Essäfrågor! Jippie. L & jag ska repa duetterna & köpa strumpor från AA.
Fredag: Essäfrågorna ska vara inlämnade, matteprov på morgonen. Duettredovisning (läskigt!)

Min vecka är med andra ord fullproppad. Själv ska jag göra ett mer detaljerat schema, så jag vet vad jag ska göra. Matten ska gå bra, det bara ska den! Dessutom vill jag ha MVG på denna svensk uppgift med! Hoppas.. och duetten behöver jag väl inte ens säga att jag vill ha fullpott på, att jag  vill att den ska vara grymt fin och bra och att jag vill lyckas med hela den? Nej, jag tänkte väl det..

Transformers

Har precis sett Transformers, herregud vad bra den var! Skithäftig. Muhaha! Jag brukar inte vara något större fan av Sci-fie! But I loved this one, hoppas på en tvåa!


Details in the fabric

Dags för en liten tripp till tygaffären, om den har öppet dvs. Förhoppningsvis.. iihh!

Pusso

1 november



Första november idag.
Är det inte tokigt? Om en månad börjar vi att tända ljus på söndagarna för att fira att vi närmar oss julafton. Jag menar, tänk bara på hur fort oktober har rasat förbi! Det har gått i en väldig fart.. Dessutom är det bara 6 veckor kvar efter höstlovet tills det är jullov! Det är bara att kämpa på de sista veckorna innan vi har lov igen! Med andra ord.. julen är inte långt borta, och inte heller advent, lussebullarna, pepparkakorna och glöggen!

RSS 2.0