Dag 1, workshop med Kungliga Operan

Vad häftigt! Vi har hunnit med massor idag, och vi har hela morgon dagen på oss också! Vi har gjort balett repertoar som kungliga operan har haft haft som uppspel för några år sedan, improviserat dans, teater och sång, skrattat, gjort små dans/teater/sång stycken om slaveri, gjort Pippi Långstrum som "pantanomi" och sist har vi fått reda på att vi ska ha en föreställning imorgon, vilket vi inte hade en aning om. Känns som det kommer bli väldigt flummigt men det är ju alltid extremt kul att stå där uppe på scenen. Föreställningen ska tydligen vara i aulan också, något som är ännu liksom mer "big deal". Stackars dom som tvingas se! Haha! Ja eller det kan bli kul, om man förstår sig på dans! Haha!
Pianisten var helt grym! När vi skulle göra våra små stycken så ville vi ha musik till, och berättade ungefär hur vi ville att det skulle låta! Och så spelade han upp en melodi bara, helt improviserat! Jäklar vad häftigt. Haha! Grymt eller vad? Snacka proffsiga människor vi har med å höra, känns helt osannolikt faktiskt.
Det har varit en helt sanslöst kul dag, och imorgon blir nog ännu bättre! Ser fram emot det. Här får ni dagen i lite bilder!


Balett dansören! Galet rolig snubbe! Han har växt upp på operan och numera är han där för att välkomna till föreställningar m.m. Koreograferar också skulle jag tro. Lite allt möjligt! Så han är inte aktiv balettdansör.


TRION! S, J och jag! <3


Min och Ls duett. Början på den, tihi. Det är ju öppet hus på onsdag och då ska vi visa upp våra duetter! VIKTIGT att kunna den bra då, skulle jag vilja säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0