St Eriks gymnasium nästa!

Blogg rustynails : Rusty nails, St Eriks gymnasium

JAG KOM IN, JAG ÄR SÅ LYCKLIG!
Högt över medianen och allt! åh ^^
Musikal på St Eriks gymnasium blir det för mig till höst, i tre år!
Musikalare - That's me from now on!

en HEL nedrans vecka kvar, kommer inte orka!

Tänk så underbart man kan må ibland, men samtidigt ha så otroligt tråkigt att man tror att man håller på att bli gråhårig!

Extremt länge sen...

Hejsan!
Nu skriver jag för första gången på faktiskt några månader.
Det är bara två skoldagar kvar tills det är skolavslutning och jag trodde aldrig att jag skulle känna så som jag gör nu, det känns otroligt jobbigt att lämna klassen.. samtidigt som det ska bli spännande och kul och komma till gymnasiumet. Men jag har ju gått i sundbyskolan i sex år, och gått samma väg hur länge som helst. Det känns faktiskt sorgligt.. inte att inte behöva gå samma väg igen, utan att inte träffa alla de underbara människor som man har träffat de närmaste tre åren, varenda dag. Jag kommer sakna ihjäl mig efter dem!!!
Det känns konstigt att tänka att man nu har gått sin allra sista skolvecka på sundbyskolan, för nästa vecka är det inte en enda riktig skoldag, utan bara en massa lek.
I torsdags var det niornas lunch, då lärarna hade sin fina skämt scen som de har varje år för alla grundenter på sundbyskolan. Dethär året var det "let's dance final" haha, de va så sjuuukt heta!
Idag lämnade vi även in nycklarna till skåpen, så skåpen som vi har haft i tre år nu är inte längre våra.. Och för att vi skulle bli ihågkomna klottrade vi ner alla skåp med spritpenna och skrev våra namn m.m. Jag kommer verkligen att sakna våran klass, det har varit tre helt underbara år!
Ikväll så var det tjejmiddag med Erica hos Malin & Malin.. träffade några gamla gympakompisar och så lite nytt folk också.
Imorgon eller på söndag ska jag och min kära kusin fixa naglarna till balen och imorgon så ska även min balklänning börja sys på! Jag är så spänd på hur den kommer att se ut när den är klar! Jag måste köpa väska och smycken också, men jag hittar ingen väska!! Vart kan man hitta det någonstans egentligen? Någon som har något bra förslag vart man kan kolla?
Vi har även lite små planer på att hitta på någonting med lite folk från klassen imorgon, för det skulle vara otroligt mysigt! Tänk, sista helgen som vi träffas som klasskamrater, usch.. allt känns så konstigt. Alla tal som lärarna håller, saker som folk säger, frågor som folk frågar om att vi slutar, tänk att det är vi. =/
På måndag och tisdag är det de årliga sundbydagarna och på måndag går den årliga "sundbymaran", maraton på 4,2 km då man kan klä ut sig om man vill.. eller springa runt, om man nu tycker att det är kul! Men vi är några som ska klä ut oss såklart, och dra poäng till vår klass. FÖR ATT VI SKA VINNA! =D vi har kommit på en rolig liten idé hoppas vi på! sedan tror jag att det är volleyboll match och så är det fotbolls spel har jag för mig.
På tisdag så är det poängjakt då vi går runt i skogen och runt på skolan och samlar poäng till klassen genom att göra olika övningar och fjäska för lärarna! Härligt härligt :) Sedan efter det så blir det tårttävling på den tårta som är finast och efter det även tårtätning. Mums!
Och på kvällen, är det bal. Balen som man har längtat och drömt om sedan man var pytteliten.. ååh, ja jag vet att jag är tjatig.. men det känns  konstigt!
Och det absolut sista är på onsdag, då det är skolavslutning.. då ska jag, JAG, ska gå ut med en liten sexåring i ena handen och en röd ros i den andra.. Jag kommer ihåg när man gick i fyran och trodde att det var en evighet kvar! Och tänk den lilla sexåringen! Plutten har ju hela grundskolan framför sig, det som jag nu lämnar bakom mig..
Allt känns så underligt, hm.. Ja, det kommer bli en hel del tårar på skolavslutningen för min del tror jag, även om jag inte brukar vara den som gråter i första taget.. åh, jag kommer sakna 9B! Idrottsnördarnas klass 9b.

9b
HT 2004 - VT 2007
JAG ÄLSKAR ER!

RSS 2.0