Underbar julafton

Hej allesammans, hoppas ni hade en lika mysig julafton som jag har haft! Sitter och skriver från min nya mini laptop. Supersöt 10,1 tums skärm och grym batteritid. Rosa är den också! Helt perfekt.
Har annars fått Gossip Girl boxen, säsong 2. Pengar, världens finaste halsband och prydnad av min älskling, mys stort täcke m.m. Roligt! Det har varit en supermysig jul helt enkelt. Annorlunda, fast samma, men ändå mysig. Du finns i våra tankar! <3

Det jag ser mest ifram mot nu är att om 24 timmar ligger älsklingen här i sängen bredvid mig! Längtar så jag tror jag spricker. Tjugo över elva kommer han imorgon, åh herregud vad mysigt! Då ser schemat ut såhär..
Lördag blir mellandagsrea nere på stan i varberg, supermys. Söndag blir det Gekås, eller Ullared för er som hellre vill kalla det för de. Måndag blir det avfärd till Jönköping för att gå på älsklingens julklapp. HV71-Djurgården på Kinnarps arena. Hoppas djurgården spöar skiten ur HV! Dock är väl tyvärr inte chansen så stor.. Men jag tror på er djurgår'n! haha.

Imorgon blir en slappar dag, med massa pill på datorn (helt klart). Duscha, fixa och vänta på kvällen. Hihi (a)
Vi hörs me största säkerhet imorgon, många kramar! God jul, puss.

Merry christmas, tjoho

Är i Varberg och imorgon är det julafton, usch vad mysigt! Hela familjen är samlad och i övermorgon kommer älskling hit.

Det blir stan och mellandagsrea på lördag, och på söndag så blir det gekås! På måndag ska djurgården slå HV71 på kinnarps arena, då är det dags för älsklingens julklapp! Hihi. Livet är lovely! GODJUL! :))


UNDERBARA JULLOV!

Äntligen, härliga, underbara, efterlängtade lov! Det är helt sjukt skönt att det äntligen är här. Det är först nu jag känner att jag kan slappna av, (okej inte riktigt.. har två naturkunskapsuppsatser till julafton att göra också..). Jag har jag jobbat två dagar i rad, och gjort tonvis med läxa. Så nu är det jullov, fast det känns inte riktigt som det.
Jag vet bara att jag längtar tills imorgon klockan 11.50 när jag äntligen är framme hos älsklingen. Då kanske jag kan känna att det är lov, äntligen får vi vara med varandra iprincip oavbrutet i flera veckor! Underbar känsla.. och jag har verkligen längtat!

Som ni vet har jag varit väldigt mycket sjuk, och haft en massa konstiga krämpor. Så detta lov kommer jag ta det galet lugnt, för när vi kommer tillbaks efter jul ska vi dansa som aldrig förr! Taggade och inspirerade.

Nu ska jag gå och lägga mig, gå upp halv sju för att åka in till stan och sätta mig på en buss till min underbara älskling. Jullovet börjar nuuuuuuuuuuuuuuuu! WIE.

Vi hörs när vi hörs, GOD JUL!

Snösnösnö, juljuljul... LOV

God natt, haha! Här har det verkligen snöat hela dagen, känns som att när jag vaknar upp imorgon kommer jag att vara insnöad, dörren kommer ha fastnat å vi kommer inte kunna komma ut! Näe, skämt å sidor. Men det är vansinnigt mycket snö, något som verkligen märktes imorse när jag skulle till skolan! Inte kul.. tog mig 1 h och 20 minuter, något som annars brukar ta 30-40 minuter.

Det har varit en mysig dag ändå, eller ja.. jag är så trött på allt som skola heter nu så att ÄNTLIGEN är det över för denna terminen och jag vågar knappt tänka på att halva trean är gjord, och att vi bara har en termin kvar........ :'(
Kommer gråta ihjäl mig på studenten!

Visade upp grupparbetena för alla idag, inför slutproduktionen. Känns som att det har potential! Dessutom repade vi klasskoreografin med AK, apsnygg. Hon är så genialisk att det inte är klokt! Det kommer bli kul helt enkelt.
Detta lov ska jag verkligen BARA vila, ska träna lite också. men jag ska verkligen inte slita på mig, för efter lovet väntar sju hektiska, intensiva, träningsfyllda veckor och jag kommer träna som aldrig förr! Jag älskar't! Men då måste jag vara helt frisk och kry. Så jag ska komma tillbaks med nya krafter, och ta tag i det igen! För efter slutproduktionen och sportlovet har vi knappt någon dans längre :'( Usch, vill inte tänka på det nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha pluggat duktigt sedan klockan sju ikväll, tills nu. Ingenaning om slutresultatet, men när man känner att man inte riktigt vet vad man sysslar med kändes det bättre att gå och lägga sig! Fast först duschen som sagt.. Julavslutning i kyrkan imorgon klockan halv två, ska upp ganska tidigt imorgon ändå, för det är den lilla tiden jag har på mig att packa för tre veckors semester innan jag åker på söndag morgon! ÅH HÄRLIGA JULLOV VAD EFTERLÄNGTAT DU ÄR!

Nu bannemej ska det duschas, puss.

Snowflakes!

Hej i snö-Sverige!
Sitter med min syster vid bordet och ska ta mig i kragen och skriva klart sociologi rapporten. Har mycket kvar, och jag är trött som en gnu. Så jag måste verkligen anstränga mig nu, men på något sätt börjar jag bara göra allt annat än att just plugga. Så stänger vi av MSN, bloggkoll, blogg.se och MSN. FOKUS!

Vi hörs senare!

Have you ever felt..

Have you ever felt so strong, that it made you feel weak
Long days, long nights
and you just can't sleep
Have you ever been so sure,
that gave you cold feet
that felt all bare
and can feel your heart beat

I never known this feeling never
And I hope it stays, and lasts, forever.


Have you ever felt so lost,
but didn't know until you were found?
Looking everywhere,
what you finally see now
In a room full of people,
feel like no one is around
Get your head in the clouds
and feel your legs of of the ground.

How it feels to fly - Alicia Keys

SEGER!

tjatja. Tro inte att jag har gått och dött eller någonting, å nej! Jag är livs levande, fast ja, bär runt på ungefär sju kilo stress och oro iform av skolarbete och kroppen är trött, och orkar inte mycket mer. Bortsett från det så är det helt underbart! Försöker se ljuset i tunneln, lördag kväll! Skolavslutning fredag, jobb fredag & lördag. Lördag kväll är jag äntligen fri, och söndag morgon åker jag äntligen iväg! Jag längtar verkligen och vill helst att det ska vara söndag nu, jag behöver verkligen lov mer än någonsin!

Hade mentorssamtal, och hej-jag-är-såå-nöjd! Fick även tillbaks historiaprovet som ni vet att jag har tragglat med ett bra tag? Det blev MVG! Jag skrek av lycka, och lärarna som var i kontorsrummet bara skrattade. Jag med, seger! Tjoho!

Nu ska jag fortsätta skriva på sociologiarbetet och kolla uppdateringar på matchen! Det känns faktiskt lite peppande när allt extremt kämpande denna termin har lönat sig. Faktiskt, väldigt skönt. Nu ska jag kämpa och inte trilla på mållinjen! Puss.

Mys

Nu ska jag snart iväg och titta på M som har riduppvisning, mys. Är mätt och belåten efter underbar mat, nu ska jag hoppa i oömma kläder och bege mig mot stallet. Blir mysigt.
Ikväll blir det plugg och godis tills älsklingen kommer hem ikvällen, då blir det pusskalas.

Vi hörs, pusso <3

Lucia!

Mjau. Färdigpackad, iordning gjord och nu ska jag sova! Är ju trött, om ni minns. Uppstigning tjugo i åtta imorgon bitti.

Dagen börjas med att se syster min gå lucia tåg, och fortsätter sedan med religion och en modern danslektion. Slutar tjugo över tolv (tjoho :D) Efter det ska jag göra mig iordning, springa förbi stadsbiblioteket och låna en bok till min språksociologi uppgift, samt köpa ansiktskräm och ta mig till centralstationen och bussterminalen, till klockan tre då min buss går till älskling. Jag borde kanske köpa något att mumsa på där på bussen med, sitter ju trots allt där i ungefär fyra hela timmar!

Sova blir det nu iallafall, hörs på måndag. Ha en underbar tredje advent, och Lucia med! Det ska jag, tihi. Puss!

Jag är pigg.

Jag sitter i min säng för tillfället, är verkligen så SJUKLIGT trött. Måste verkligen anstränga mig för att inte titta i kors, och jag kallsvettas för jag är så slut. Haha, sån är jag just nu! Har sagt att jag skulle börja packa för två timmar sen, det enda som har hänt är att jag har fixat ett skolfoto på mig, som btw är förskräckligt.. samt skrivit en packlista för att förskjuta packningen lite till i tiden, och inte glömma någonting som jag verkligen behöver. Hjärnan är off vettni!

Provet idag gick nog rätt okej tror jag, det kändes faktiskt bra! G har jag garanterat, men det måste vara ett MVG.. hehe! Nej, man kanske skulle ta sig i kragen och packa? Jag måste ju ha lite grejer med mig.. hm..

Later, puss.

Reserv energi.

Godnatt på er, nu ska jag sova! Är så seg på att gå och lägga mig bara, det tar typ en timme, minst! ..och jag har mosat min tå .. återigen! Den var helt mördbultad, och nu är den riktigt jäkla mördad.
Har pluggat till historiaprovet som jag har imorgon, tillräckligt.. hoppas jag! Imorgon blir det alltså historia, svenska, dans och historia prov, och efter det rep! Kommer la hem runt fem, skulle jag tro.. eller nej, snarare sex! Usch vad länge. Så jag ska sova nu, för idag har varit en av mina sämre dagar, trött som attan och bara allmänt hängig.

Jag går verkligen på reserv energi hela tiden. Imorgon kväll blir det packa till älsklingen som jag ska till på fredag, usch vad jag längtar! Underbara helg, kom fort!! Och sen behöver det inte bli måndag. Tiden kan stanna lite.. tycker jag!

Nej, godnatt. Sova, massa att prestera imorgon! Och en tå som ska bli hel.. fast jag slår i den överallt och sliter upp stukningen eller.. vad jag nu har gjort med den.. precis hela tiden! Klantarsel.

<3


Jag saknar dig så jag har ont i magen..

Läggdags, pratar med älskling. Snart sovasovasova sängsängsäng. Å så upp, ha en jazzlektion och sedan hem och plugga järnet till historia provet på torsdag! Och längta massvis till fredag gör jag med, så det gör ont i magen! (a)

Det är mörkt ute i dessa tider..

Kom hem för ett tag sedan, var helt slut och hungrig som en varg! Sitter uppe på rummet nu och ska sätta tänderna i allt plugg jag har att göra. Först ut är världskrigens tid, historia. Jag har prov på tordag! Efter middagen blir det språksociologi. Duktigt va? Bara att sätta igång. Tur att jag har min chokladkalender som jag inte käkat något på än att pigga upp mig med! Det har ju knappt varit riktigt dagsljus ute idag herregud! Galet.

Vi hörs senare, tjohej!

Pluggischhäst

Idag mina vänner, står plugg på schemat! Först ska jag planera i vilken ordning jag ska göra alla skittråkiga saker, men jag ska tänka positivt. Det är bara två veckor kvar av skiten, sedan är jag ledig och en vecka efter skolan börjar, ja då är jag 18! Partyparty. Nu ska jag jobba duktigt, tänka positiv och få MVG (haha), puss!

Åh, det här var typ ett år sen! Workshop med kungliga balett Roj, det var kul!


Förstår inte att det är december!

Har tillbringat kvällen med att fixa inför julen med julklapp(ar). Som jag sa så har jag uppbokade helger då jag är borta eller har tusen grejer att göra de fyra näst kommande helgerna (och alla helger är med älsklingen!!!! GAH :D tror inte det går att förstå hur glad jag är!) så jag tänkte förbereda lite. Vilket är tur att jag tänkte så, annars hade jag inte hunnit detta!

Har verkligen inte gjort ett jota idag!  Superskönt, bestämde mig för det imorse att jag endast skulle vila idag för att ta vara på den lediga helgen. Underbart! Jag är så trött att jag kan se i kors! Vilket jag visserligen var redan när jag vaknade imorse, haha. Känns som om jag inte kan sova tillräckligt, ligger nog back för mycket i sömn! Imorgon blir det plugg för hela slanten, liksom hela resten av veckan! Tisdag jobb, men på fredag åker jag till älskling! Wiho vad jag längtar! Innan dess ska jag klara av två naturkunskapsuppsatser, ett historiaprov, fyra loggböcker till projektarbetet och lite till.. bara att ligga i! ;)

Nu ska jag äta lite mer choklad och vara go och glad! Eller nej, ska nog dricka te! Puss.

PARTY

Tja! Detta är sista helgen jag har hemma innan jul, och egentligen en tid framöver.. så nog jäklar ska här vilas! Igår var det dock party när en av alla helt underbara tjejer i klassen fyllde 18! Galet nice var det, sjukt kul! Jag älskar min klass! Grymt.



Alla tjejerna!

Äta mat!

Födelsedagsbarnet!

Jag & J <3

Taggad? Jiha!

Ja må hon leva!

Nyttinytt!

Fint va? Jag gillart! Dock vill jag nog att själva skrivfältet ska vara lite bredare! Det blir ett senare problem. Jag är nöjd! Puss.

Vad tycks? Bilden är från soloföreställningen i fredags!

Plugghäst? Sí!

Jag tror att det är möjligt att jag är den klantigaste i världen, typ. Har trillat i trappen, antagligen fått minst en spricka i lilltån, och slagit i knäet så det är svullet till det dubbla typ. Slog mig med en hörlur(!?) i ögat och jag mår fortfarande mindre bra, haha. Huvudvärk och sånt skit!

Imorgon är det dock prov, och jag satsar stenhårt. Hej MVG, hoppas jag! Det blir liksom det slutgiltiga betyget isåfall. Har försökt skapa lite julstämning med te, tänt ljus och en ljusslinga så det är mysbelysning. Nu ska jag läsa igenom allt minst 5 gånger, och stryka under en av gångerna! Håll tummarna, jag vill att det ska gå bra! Vi har så sjukt mycket plugg just nu.. så nu ska jag köra hårt, inget snubbel på mållinjen inte!

Puss.

Å så ett slag till...

Just nu ogillar jag verkligen historia, för boken är faktiskt inte speciellt bra alls. Det är som att hitta en nål i en höstack när man letar efter svaren på frågorna och min hjärna är på off. Lätt då eller? NEJ.

KAN JAG FÅ BLI FRISK? Tack..

Ligger hemma och är sjuk. Tycker att det här suger, riktigt hårt. Ska plugga historia nu, världskrigens tid. Varför måste man göra böckerna tråkiga som sömnpiller? Tycker jag är onödigt..
Imorgon är det öppet hus, vilket innebär väldigt mycket dans. Får se hur det blir för min del, är trött på att vara sjuk. Riktigt trött. Puss

RSS 2.0