Underbar julafton

Hej allesammans, hoppas ni hade en lika mysig julafton som jag har haft! Sitter och skriver från min nya mini laptop. Supersöt 10,1 tums skärm och grym batteritid. Rosa är den också! Helt perfekt.
Har annars fått Gossip Girl boxen, säsong 2. Pengar, världens finaste halsband och prydnad av min älskling, mys stort täcke m.m. Roligt! Det har varit en supermysig jul helt enkelt. Annorlunda, fast samma, men ändå mysig. Du finns i våra tankar! <3

Det jag ser mest ifram mot nu är att om 24 timmar ligger älsklingen här i sängen bredvid mig! Längtar så jag tror jag spricker. Tjugo över elva kommer han imorgon, åh herregud vad mysigt! Då ser schemat ut såhär..
Lördag blir mellandagsrea nere på stan i varberg, supermys. Söndag blir det Gekås, eller Ullared för er som hellre vill kalla det för de. Måndag blir det avfärd till Jönköping för att gå på älsklingens julklapp. HV71-Djurgården på Kinnarps arena. Hoppas djurgården spöar skiten ur HV! Dock är väl tyvärr inte chansen så stor.. Men jag tror på er djurgår'n! haha.

Imorgon blir en slappar dag, med massa pill på datorn (helt klart). Duscha, fixa och vänta på kvällen. Hihi (a)
Vi hörs me största säkerhet imorgon, många kramar! God jul, puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0