Göteborg 29/6-2/7



Göteborg, here we come!


Imorgon smäller det, den efterlängtade dagen är äntligen här! De närmsta fyra dagarna ska jag spendera med härliga människor bland sockervadd, skrik, sol, bad och en hel massa gött nere i Göteborg! Kameran är laddat och ett otroligt peppat gäng är med! Blir nog mycket roliga bilder! Ska rensa mobilen på bilder på tåget ner imorgon.
Liseberg tisdag och onsdag blir det. Någonstans därimellan ska vi försöka hinna med att bada i poolen där vi bor, käka gött och må sjukt bra i det otroligt fina vädret! Önska oss lycka till.

Finns på mobilen, bloggen får vila! Om ni vill ha uppdateringar kollar ni på http://nicciemobil.blogspot.com, så får vi se om jag slänger in någon uppdatering! Ha det sjukt kul alla, vi hörs!

the day, before The Day.

Nu mina vänner, har jag packat allt, flätat håret, duschat och gjort mig redo inför fyra galet härliga och roliga dagar på västkusten i Göteborg! Tåget går 07.59 imorgon bitti, själv ska jag gå upp sex för att ta bussen 06.38. Är framme i Centralen 07.02 och då ska vi leta upp perrongen, och typ sätta upp tält och börja laga mat! Nej, skojade bara.. men vi är verkligen supertidiga. Killarnas påhitt, men H kommer senare. Hon bryter mot strömmen! Vi får väl se vilka som hinner med tåget, just nu känner jag mig smått orolig över att några (läs någon) inte kommer hinna med, haha! Det löser sig väl..

Kommer hem igen på torsdag kväll/natt någongång efter ett litet besök. Så det blir galet nice!

Dagen har spenderats på jobbet, hade 40 minuters rast för att det var nada kunder. Sedan kom det världens hav av människor som plötsligt blev jätte hungriga. Så då jobbade jag lite mer. Jobba frukost, suger kan jag ju säga. Sedan åkte jag hem, stekte massa i solen, åt mat, duschade och packade. Nu är allt klart, bara biljetterna som ska komma hem också!

Godnatt på er, puss.

Två dagar kvar

Jajemen, imorgon smäller det.

Jobbet idag gick bra, jobbade över en timme vilket var otroligt trist faktiskt.. eftersom det typ inte hände någonting! Lyckades få till en riktigt fin frisyr idag faktiskt som jag vill försöka få till fler gånger. Jag gillar't! Ska komma ihåg hur jag gjorde bara.. fast det är ju oftast då, när man gör det slarvigt första gången som det är fint.

Jaja, hursom.. Imorgon ska jag upp tjugo i åtta (fyfasen) och åka och jobba mellab 09.15-14.00! Jobbar frukost, vilket jag bara gjort en kvart innan.. och jag fattar ingenting av det! Men nåja ,det får väl gå ann! Jag har ju hela dagen kvar sedan, vilket är superb!

Ska skynda mig och traska i säng nu. När jag kommer hem imorgon blir det stek i solen i några timmar innan jag packar på kvällen och sover rätt tidigt. Ska nämligen typ upp sex på måndagsmorgonen för att pallra mig in till centralen. Göteborg here I come säger jag!

Kulkul. Godnatt!

Alla heter Glenn i Göteborg!


Nu mina vänner, är det två dagar till tills jag inte befinner mig i Stockholm längre! och vädret ser ännu bättre ut idag än vad det gjorde sist uppdateringen på SMHI gjordes. Numera är de gråa molnen borta, och de är ersatta med 29 grader och strålande solsken! Behöver jag ens säga hur glad jag är? Åh vad jag älskar det!

Nu väntar jag på att min kära H, ska pallra sig hit så vi kan steka oss i solen som är helt fantastiskt varm! Först ska jag slänga ner ett par shorts jag vill ha med mig till Göteborg! (Jag kommer bo i shorts och linnen där nere!) Ska också ta med mig mitt headset ner, och kolla när bussen mot jobbet går.

Nu orkar jag inte sitta inne längre, UT I SOLEN! och glöm inte att dricka massvis och återigen mängder av vatten! PUSS

Larger then life..

Jag kom nyss hem från en nattlig cykeltur i staden! Mysigt var det. Jag och T lämnade av H. Fick låna en cykel, och usch vad skönt och underbart det är att cykla! Man behöver inte passa in några bussar, inte störa sig på att man måste stå, inte få ångest över att sista bussen har gått och dessutom får man världens bästa träning. Jag är som på nytt född, jag vill ha en fungerande cykel nu - tack!

Kvällen har varit underbar, hela kvällen har spenderats iförd shorts och endast trekvarts tröja och linne. Hur underbart på en skala? Jag är så lycklig nu när sommaren äntligen är här! Den är mer efterlängtad än någonsin!

Jag hittade mycket bra saker när jag handlade idag också! Köpte ett par shorts, tublinne, ett gina linne, ett pösigt linne, vita tygskor, hårsnoddar och hårnålar, en ögonfransböjare (tjoho), ett par helt underbara solglasögon och jätte fina dansstrumpor (inte planerade)! Dock glömde jag nagellacket, leggingsen och .. ja så var det något mer som jag glömde köpa! Smart gjort tycker jag. Så det ska jag köpa imorgon precis innan jobbet tänkte jag! Jobbar 16.30 - 21.00 imorgon! Och innan dess ska jag och H sola! Pepparkaks kalas har vi tänkt att skapa! Tycker jag är bra.

Jag älskar livet, och nu ska jag sova för att älska allt ännu mer! Rösten och halsen var bättre idag, imorgon är det helt bra! Bra va? Godnatt.

Det ser lovande ut!



Just nu ser vädret ju bra ut för kommande vecka i Göteborg! Det är bara månadagens väder som inte är så hemskt skrattretande, men värmen är ju där iallafall och vem har sagt att molnen måste vara där? Nej precis, bort dom! Jag tror det blir grymt det här, jag hoppas att väderleksrapporten fortsätter visa sånnahär fina saker! Då blir jag glad.

Part of the beauty..

Shortsen & linnet är på, väskan är laddad med plånbok och mobil och sl-kort! Mot stan med H, nu blir det shopping för hela slanten inför Göteborg. Har en lapp med grejer jag ska fixa! Det blir nog grymt. En glass ska också inhandlas, men den står inte på lappen, tjoho vad sommaren är underbar! Puss på nosen

Your warm whispers

Nu mina vänner. Ska jag och mina stämband.. som inte riktigt är sig själva, vilket resulterat i att jag har låtit som om jag har svalt en tupp hela dagen.. ja, just precis. Vi ska gå och lägga oss! Och imorgon ska allt vara bra, och jag ska vara frisk! Bra va?

Dagen har spenderats på jobbet, och när jag kom hem åt jag en helt underbar middag och sedan åkte vi till Kista en stund! Köpte en svart klänning som jag velat ha länge, som nu var på rea (muy bien!) och en korallfärgad bolero/munkis grej. Haha! Imorgon blir det shopping inför Göteborg är det tänkt, med H! Det blir jätte kul. Ska köpa en hel del massa grejer! Behöver verkligen linnen också, har jag märkt. Jag har för få!

Nu ska jag avrunda mina konversationer på fejjan och MSN (lycka till, det brukar ta en timme till!)! Sen ska jag sova. Guthen Night!

MICHAEL JACKSON ÄR DÖD



Michael Jackson är död. Superstjärnan fick en hjärt attack vid lunchtid imorse och fördes till sjukhuset, då han inte längre andades. Det var 50 konserter inbokade, som numera uppenbarligen inte blir av. Fy vad hemskt! Jag har vänner som fullständigt älskar honom, som nog inte blir särskilt glada alls. Usch!

Everywhere I went, you caught up with me

a line from Gossip Girl. So sweet its unbelievable. Mjau!


5 dagar kvar!

Usch och fy, min hals är knäpp! Det låter som om jag har svalt en get! Låter som om jag är 200 år gammal och min hals har blivit lite ringrostig, nära på att falla isär.
Har pratat konstant nästan i 9 h idag på jobbet, kan vara därför som det inte har blivit bättre heller! Men jag har märkt att när jag pratar så hostar jag inte lika mycket.. ett plus då iallafall, ett minus när man ska sova! Men det ska nog gå vägen ändå!

Imorgon är det löning. Tjoho pengar! Då kommer det vara mycket folk.. det har iallafall arbetsledarna räknat med så jag jobbar två timmar extra imorgon! Så från 12-17 jobbar jag imorgon! Pengarna rullar ju in sedan, något som är riktigt bra till dansen i höst.. men jag missar ju soltimmarna! Suck. Tur att jag ska till Göteborg nästa vecka och förhoppningsvis (snälla Gud) så är vädret lika underbart som denna vecka nere i Göteborg! På smhi just nu ser det bra ut fram till söndag.. imorgon ska jag med spänning kolla måndagens väderleksrapport... åh vad roligt! Nu är det bara 5 dagar kvar och på fredag är det jag och H som ska ut och shoppa inför resan. Ska bli grymt!

Nu måste jag verkligen sova, så att jag blir helt frisk. Upp tjugo i tio imorgon bitti! Fem timmars jobb, och hej solen efter det!
Då är jag ledig fredag, shopping på fredag och sedan jobb lördag och söndag. Det här kommer bli bra serrni!
PUSSSS, godnatt.

6 dagar kvar nu!

Tja!

Jobbet idag var som det låter, jobbigt. Fick en liten energi kick i mitten av en snäll arbetskollega, då blev det lite bättre. Nu har jag precis kollat på världens underbaraste program, So you think you can dance.. vad annars? Och ska skynda mig att sova nu för att imorgon måste jag upp tio över åtta för att jobba i nio timmar! Jag har bestämt mig för att det inte ska vara jobbigt, utan lätt och det ska gå snabbt! En timmes rast har jag också. Alltså från 10.15 till 19.00 jobbar jag imorgon! Kämpa på efter att jag har varit dålig! Men jag ska bli frisk nu, snabbare än vinden. Imorgon ska det vara ännu bättre! Hostar bara nu, har lite ont i halsen och är snuvig. Har typ ont i näsan när jag snyter mig och ont i huvudet när jag hostar. Krigsskada ;) Rösten fösvann lite idag när jag jobbade, snyggt tror jag! När jag skulle ropa "NOLL HB KVAR I SKÅP" var det oftast ingen som hörde, eller när jag beställde något, eller när mixen var low på shaken! Rösten svek mig, men mina ben gjorde det inte!

Iiih, sex dagar kvar till Göteborg idag!
Sova var det nu, imorgon ska jag vara frisk! Godnatt

Back to work..

Har slingat håret idag, ni får nog se bild imorgon! Är jätte nöjd det jag ser just nu, supersköj! Stor skillnad är det ju självklart, eftersom jag var väldigt brunett förut.

Dagen har bjudit på sol! Och ingen är gladare än jag, eller jo typ hela Sveriges befolkning är nog överlyckliga iförsig.. Eftersom jag har varit sjuk så är det inte bra att sitta direkt i solljuset och utsätta kroppen för mycket, så jag satt med benen i solen, vilket resulterade i hemmagjorde shorts (?) vita alltså.. sjukt snyggt! Fast det syns inte lika mycket som det gjorde just då..
Imorgon är det iallafall jobb som gäller! Jag har fortfarande ont i min hals, och hoppas verkligen att det blir bättre nu! Annars får vi kolla det på vårdcentralen, men nu ska jag sova massvis så att det försvinner fortare än vinden!

Ont i huvudet har jag också, så jag ska kill the headace by taking my first painkiller during this illness. Great! Man blir smittad av att prata mycket engelska hemma, det är bra tycker jag! Godnatt på er, hörs imorgon!

Lovely

Godnatt people! Jag mår mycket bättre, helt underbart faktiskt. Mådde riktigt risigt i fredags, så jag är lycklig att jag mår så bra som jag gör. För att fira ska jag sova ännu mer och bekämpa det halsonda jag har - för det är inte nice!

Vi hörs imorgon med största säkerhet, bye!

Koreograferat av Natalie Reid



Jag gillar't! Det är Natalie Reid som sökt till SYTYCD säsong 4 och nu 5, som koreograferat det. Riktigt nice!

Glasss

Hoppas ni hade en mysig midsommar! Jag har legat i sängen och i soffan hela dagen, har fått i mig glass typ. Och två mackor nu på kvällen. Bra jobbat! Imorgon ska det vara bättre med mig har jag bestämt.

Ligger iaf lite upp pallrat med huvudet nu och har en vetekudde som värmer min svank där jag har som mest ont. Vattnet är bredvid mig och jag hoppas så in i bängen att jag mår så bra imorgon så jag kan ta en ipren! För jag hatar denhär värken! Känns som om någon har kört över mig!

NEJ, sova var det! Hörs imorgon, godnatt.

Glad midsommar! Jag gör smågrodorna ifrån sängen!

Åh nej! Jag har gått och blivit sjuk. Hela kroppen ömmar och värker, bara man nuddar mitt skinn så gör det ont. Hela ryggen, och bröstkorgen som annars gör ont för att jag vet inte varför.. värker mer och det bara kryper i hela kroppen när jag ligger still. Är som stel opererad i hela ryggen för det gör så ont! Himla skit.
Huvudet värker något så helt otroligt också, och halsen känns som om den är dubbelt så tjock. Har precis lyckats peta i mig en macka.

Usch! Glad ska jag väl vara att jag inte har varit så pass sjuk att jag varit sängliggandes på något år, vilket jag är nu. Men nu jäklar ska jag bli frisk! Även om det gör så ont i hela mig att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Glad midsommar alla! :)

Bläblä

Sjukt trött, väldigt ont i magen och oroväckande ont i halsen. Ska dra ner persiennerna, lägga huvudet på kudden och sova och hoppas att allt är borta imorgon! Godnatt.

Uppdatering från en tokigt trött Niccie

Trött som en bäver beskriver mig mycket bra! Jobbet gick strålande bra idag, vilket är skönt när det faktiskt går så bra. Nackdelen är väl att jag har bränt sönder mina armar och att det svider ganska mycket faktiskt. Värmeskåpet har typ ökat i värme till 200 grader känns det som. Förut kunde man ju ta i grejerna utan att dö! Dessutom så är pommes frites skåpet sjukligt varmt ovanpå. Isch!

Nu ska jag iväg och träffa några vänner som bara blev 3 istället för 6. Aja, det blir grymt det med! Hihi. Grejen är att två av oss antagligen kommer somna! Den tredje lär väl komma klockan elva, så den fjärde får nog underhålla sig själv. Haha.

Imorgon är det midsommar allihopa, tjohej! Har ni några planer då? Jag ska på middag & fest. Det blir kul! Skriver mer om det sedan. Nu ska jag gå och svepa en latte, tjohej!

Premiären av SYTYCD




Åh vad jag älskar SYTYCD. Det är den enda gången jag kan sitta still, inte yppa ett ord förrens i pauserna och bara drömma mig bort. Det är något speciellt det där. Det är så himla häftigt att se och inspireras av alla talanger som finns där ute. Hur duktiga folk är. Hjälp vad mycket talang det finns!

Varje gång som jag ser programmet blir jag så himla sugen själv också. Ja, det är jag iförsig alltid. Men man liksom kan lätt glida bort och in i vardagen. Det är också väldigt lätt att tänka att man själv aldrig kommer bli så bra. Men hur kan man ge upp innan man har gett det en ärlig chans?

Det kommer att krävas blod, svett och tårar. Hejdlöst med pengar och timvis med slit! Men nog sjutton ska jag bli så bra som jag har potensial till att bli!

Har suttit och kollat på massa kurser till hösten. Det ser ut att bli två danskurser, antagligen balett och den andra kursen vet jag fortfarande inte.. Skulle egentligen vilja välja tre stycken, men det finns risk för att jag inte kommer att hinna det med slutproduktionen, projektarbete och solot som ska göras. Det är ju redan mycket tid som försvinner bort där! Plus att jag ska klara av alla andra ämnen i skolan. Fick hem mina betyg härom dagen! Är helt paff, förstår inte själv hur jag lyckades med mina betyg. Eller jag jobbade ju hårt, men att jag lyckades liksom! Men glad är jag!

Imorgon blir det jobb mellan 12-18. Sex timmar istället för fyra! Dom ringde och bad mig jobba över. Efter det blir det marsh hem och äta innan jag ska bort till T tillsammans med T, H och en halv M. Det blir grymt! Godnatt!

Rave i hela huvudet!


En liten bild från våran bal i årskurs nio.

Nu ska jag sova, vill ju att det ska bli frukost någongång. Men då är det också jobb strax efter! Aja, det går nog bättre imorgon! Postivit tänkande ni vet. Nu är det nanna kudde som gäller! Godnatt

Hungrig som en varg är bara förnamnet



Åh ser det inte gott ut? Jag sitter här och är dunder hungrig! Längtar verkligen till frukosten. Tänk er nybakad surdegsbröd! Jag är bröd-frälst.. eh, som om jag inte alltid har varit det? Lovely anyway.

Jag är hungrig! GE MIG NÅGOT ATT ÄTA!

GE MIG ÄPPELPAJ


Usch vad gott der ser ut. Det är från förra sommaren! Jag fotade som en tok då. Nu har jag fotat alldeles för lite.. Uschie. Fast sommaren har ju bara börjat! 
Men jag är så grymt sugen på äppelpaj, har ju varit det i cirkus en vecka nu!

Fint väder var det ju idag! Riktigt mys. Kan inte annat än att bara sätta mig ute i solen när den äntligen tittade fram, sedan var det lite motigt att sätta sig på bussen och stänga in sig på jobbet. Men pengarna behövs ju faktiskt! Det kändes som varje kund idag kom för att jävlas, vilket aldrig är kul.. som in säkert förstår! Så det var väl ingen höjdar dag idag inte..

Hursom, det är bara 214 dagar kvar tills min 18års dag. Haha, hej tönt! Och det är mindre än två veckor nu tills Göteborg. Det kommer bli grymt! Det blir nog en kul sommar det här. Shopping inför gbg är planerad den 26 juni med H och förhoppningsvis E!
Imorgon börjar världens bästa tvprogram, som jag har längtat efter sedan det slutade i höstas. Nu är det äntligen tillbaka! Åh, jag älskar verkligen So you think you can dance. Finns verkligen inget bättre program! Imorgon alltså, 21.55 på kanal 5. Love!

Såhär ser resten av veckan ut då:
Onsdag: Jobb 16.15-20.30; hem & titta på SYTYCD
Torsdag: Jobb 12.00-16.00; Mys med GBG folket på kvällen
Fredag: MIDSOMMARAFTON! Firas ute på Ekerö med folk
Lördag: Jobb 11.00-15.15 (jobbig tid, ja!)
Söndag: Jobb 17.00-21.00

Sedan blir det fem dagars arbetsvecka nästa vecka med!

Beroende?

Mot jobbet! Hemma runt 21 igen, hej donken människa. Är redan trött, borde göra en kaffe. Men det känns mindre bra att dricka kaffe hela tiden. Men jag förstår varför folk som jobbar blir beroende, hur ska man annars orka? Uschie, puss på er!

Planering

Tjofaderittan!

Ska sova nu tänkte jag, men först tänkte jag skriva några rader! H, E och jag hade en supermysig middag med bulgur, lax och kladdkaka som efterätt. Pratade massa och skrattade en hel del. Som vanligt med andra ord! Dock var vi nog lite trötta alla tre, så en del svammel blev det allt. Haha!
Annars har jag räknat massa på hur mycket pengar som behövs till resan till Göteborg och vad jag har råd att köpa innan, samt vad jag behöver ha innan! Har kommit fram till att allt löser sig, med marginal! Riktigt roligt. Något jag funderar på är om jag ska ta med mig min precious kamera till götet? Men å andra sidan så finns det nog större risk att den blir snodd, eller att den går sönder. Än att den är bra att ha med! Jag har ju min väldigt braiga mobilkamera.. Får nog bli så, att jag bara använder den! Ja, mobilen alltså!
Två veckor kvar iallafall, mindre än två veckor. Det ska bli skoj dethär!

Fram tills dess ska chinos införskaffas, svarta leggings, vita tygskor och lite hårgrejor. Förhoppningsvis schysstar vädret till sig också så man kan ta med sig några kjolar och shorts. För det hoppas jag verkligen att det gör, det här känns verkligen inte som sommar! Blev chockad när det var lite varmt ute ikväll när solen äntligen tittade fram bakom de tunga svarta molnen. Knäppt? Ja! Bara förnamnet.

Imorgon blir det jobb mellan 16-20. Jobbar onsdag och torsdag med, samt lördag, söndag. Tjoho! Midsommar har jag planer på också, de blir grymt.
Men nu mina vänner, sova! Godnatt



Bjuder på en bild från kvällen efter första föreställningen. Usch vad glad jag var, och rosen fick vi från våra lärare!

Ser verkligen fram mot detta!

Sitter och planerar inför Göteborgs resan. Idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi åker! Ja, om mindre än två veckor är vi nere i Göteborg nu. Ska bli galet roligt! Så jag sitter och skriver upp vad jag måste köpa tills dess och räknar ut hur mycket maten kommer kosta. Ja å allt annat!

Roligt värre, puss.

Jäkla skit!

.. å där gick mina sol-drömmar i kras. Imorgon är det varning för att det kan komma mellan 30-40 mm regn! Piss

Extremt kylig start på sommaren Inledningen av sommaren blev en av de kyligaste på ett halvsekel. I framför allt södra Sverige har det bara några enstaka gånger under de senaste 50 åren varit så här kallt under juni månads tio första dygn. Trots att pingsthelgens högsommarvärme låg kvar under den första dagen i juni, har de följande dygnen varit så kyliga att det inte finns många motsvarigheter till en så här kall inledning på sommaren. gräs med frost- I exempelvis Stockholm är det bara år 1991 som perioden 1-10 juni har varit kyligare än i år. I Norrköping finns det överhuvudtaget ingen annan sommar under de senaste 50 åren som haft en så här kall inledning, säger Sverker Hellström, klimatolog på SMHI. Det är framför allt i södra Sverige som sommaren har börjat extremt kyligt. I nordligaste Sverige behöver vi bara gå tillbaka till 2004 för att finna en kallare inledning på sommaren. Vad betyder det för fortsättningen? Rent statistiskt behöver en kall inledning av juni inte betyda att resten av sommaren fortsätter på samma sätt. - Ett av de bästa motexemplen är sommaren 1955. Så sent som den 8 juni det året snöade det ända nere i Skåne, men sommaren som helhet blev ändå en av de vackraste vi känner till, säger Sverker Hellström.
Källa: SMHI.se

No kidding Sherlock.. det har varit nästan minusgrader om nätterna. Insane!

Åskmolnet hoppas på solsken

Fick jobba över idag! Började fyra och slutade nio. Är glad att jag klarade av den tiden, för det var rätt tufft ibörjan. Hade jätte ont i ryggen, sådär inflammations träningsvärk ont. Men det ska bort bort! Därför ska jag sova nu! Egentligen började jag göra mig iordning vid ett. Man kan ju fråga sig vad jag gör egentligen när jag ska göra mig iordning. Helskumt. Borde verkligen skynda mig då, men det är alltid då jag sölar som mest.

Hursom, dagen har inte varit så händelserik. Det har varit "en sån där dag" där allt går åt skogen! På kvällen gick det iförsig bra. Men jag vaknade idag, gick upp, åt frukost, jobbade, kom hem, åt middag, däckade i fåtöljen. Och däremellan hann det hända en del. Haha! En sjukt grinig tant kom in idag, och blev skit sur för att hon hade beställt en mellan cola, men sedan hade hon tydligen det. "Det är du som har hittat på det där, inte jag sörrö. Det är du som har gjort fel, inte jag!" sa hon till mig. Haha, med världens attityd. Knas! Menmen folk är ju inte alltid riktigt rediga.

Nu ska jag sova! Imorgon väntar presentköp tillsammans med E & H till S som har 18års middag på kvällen. Det blir mysigt! :) Midsommar planerna är klara dem med, det kommer nog bli grymt! Sol ska det vara också, trodde dom i torsdags iaf. Får väl se om det blir 22 grader och sol som de lovade. För just nu är jag väldigt ledsen för att vädret verkligen inte alls är bra! Är riktigt sur nästan. Haha, onödigt slöseri med energi men okej. Vill verkligen ta en sista minuten till solen och värmen. Typ nu. För det känns inte som om jag har sommarlov, utan mer som typ höstlov och att jag ska till skolan på måndag. Det känns inte alls den här helt fria känslan av att allt är underbart å hela världen ligger framför mina fötter. Haha, det känns mer som "du sköljs bort av regnet om du går ut, stanna inne!" - känsla. Kul va?

Deprimerande jag låter! Haha. Men ja det hör nog denna dagen till lite grann! Nu ska åskmolnet gå och lägga sig i hopp om att det inte ska vara annat än strålande sol och värme imorgon. Godnatt!

PAJ!

Trött å schleten. Verkligen jätte slut. Jobbar idag mellan 16-19, bara tre timmar. Så det är okej! Är ändå trött och seg, men det löser sig nog. Imorgon är jag ledig iallafall, och även på måndag. 
När man kollar på mitt jobbschema så jobbar jag faktiskt deltid denna vecka, 20 h i veckan. 40 är ju heltid! Ganska grymt. 

V. 25
Måndag 
Tisdag 090616 16:30-20:00 = 3:30 h 
Onsdag 090617 16:15-20:30 = 4:15 h
Torsdag 090618 12:00-16:00 = 4h 
Fredag 
Lördag 090620 11:00-15:15 = 4:15  HEJ OB HELA DAGEN!
Söndag 090621 17:00-21:00 - 4 
Summa: 20

Bara så ni vet så är jag sjukligt sugen på paj, typ äpple, blåbär, hallon, vad som helst! Det skulle vara gott. 

SKUMT!

Usch, är trött och har extremt ont i min bröstkorg. Skit skumt! Har verkligen trott att det har varit träningsvärk, men eftersom den inte vill försvinna måste det ju vara någonting annat. Den försvinner liksom inte! Har ont i magen också, och så är jag snuvig och bara hängig. Ska bli skönt att sova, och ska sova länge! Imorgon blir det jobb igen. Shit vad jag inte hinner vila upp mig. Och sova gör jag alldeles för dåligt och lite, och har gjort alldeles för länge. Nu är det slut på dethär! 

Jag ska ju liksom hålla i många år till! Så nu ska jag sova, och helst sova till klockan tolv... MINST! Jobb i endast tre timmar imorgon, som tur är. Men shit vad jag behöver vila! Snark.

Kvällen spenderades med H, S & M inne i smeten på café 60! Hur mysigt som helst, och kom hem rätt tidigt vid tjugo i tolv. Ändå är jag vaken nu, fast jag började göra mig iordning klockan ett. Usch, sämst! Inte går de bättre när jag hela tiden misslyckas med att gå och lägga mig tidigt.

Hah fy vad tråkigt inlägg, nu ska jag sova! Godnatt.

Någon som vill åka med mig på en sista minuten?

Godmorgon! Gick upp för två timmar sedan, efter att ha sovit 8 hela timmar. Längsta på länge! Skönt kan jag säga. Nu bär det in mot stan i regnet och rusket! Vi lär höras en gång till idag, ha det bra i skitvädret! Det är ju verkligen svensk sommar, blä. Jag vill helst resa utomlands typ nu, tack!

Jag är inte duktig på att sova..

Nej! Återigen.. sämst! Verkligen urusel. Katastrofalt dålig på att sova!

Gick upp halv sju imorse, nästan 24 timmar sedan.. ja faktiskt 20 h sen! Och man kan utan tvekan säga att jag är helt brutalt trött just nu. En liten intervju senare var jag påväg till jobbet, jobbade till tre, skulle in och hämta ut de efterlängtade GBG biljetterna med T&T but, några snorungar lekte på rälsen så det försenade det hela en jäklarns massa! Tråkigt nog. Så killarna hämtade ut mina biljetter, å så åkte vi hemåt. Käkade middag och sedan drog jag bort till dem igen, och busade. Halsov mig igenom en beck film, och skrattade mig igenom 3 h monopol. Haha, vi gör inte normala grejer.. Men kul var det!

Nu ser jag solen utanför mitt fönster, och jag borde egentligen sovit för minst 4 h sedan med tanke på hur pissigt jag har sovit de senaste två veckorna och med en liten tanke på hur jag mår. Som tur är jobbar jag inte idag/imorgon utan endast på lördag i bara 3h. Skönt! Är ledig söndag och måndag. Jobbar tisdag, onsdag, torsdag ledig fredag, jobbar lördag och söndag. Hej-inget-liv-jag-lever-för-donken! Men hej pengar å andra sidan!

Haha, nej godnatt säger jag här nu från mitt stökiga rum! 

Jag är sämst på att sova.

What the F? Vad gör jag uppe nu? Jag satt och somnade i soffan vid halv nio. Och det var liksom typ 2,5 h sen! Usch vad jag suger. Min kropp lägger ju av för att jag sover så lite, mår ju inte bra alltså. Fy skäms! Godnatt.

JAAAAAAAAA! SYTYCD!

Jag är typ världens lyckligaste just nu. SYTYCD, so you think you can dance! Börjar på onsdag nästa vecka, halv nio. Perfekt tid, perfekt att det kommer gå hela sommaren och helt underbart för jag älskar programmet! Vid den tiden kan inget slita mig från TVn. Man har sina behov vettni! Så nu vet ni vart jag är på onsdag halv nio, just precis.. Hoppas jag inte jobbar! Då är det klippt!

YES! 



Somnar snart!

Jag är verkligen sjukligt trött, shit pommes! Fick jobba över 1h 15 minuter, och skulle haft 30 minuters rast. Men det fick jag inte, aja mer pengar! Grejen är att jag var sjukt seg i hjärnan redan när jag började. Kände verkligen att en latte skulle göra susen, men kom väldigt tidigt och fick hoppa in på en gång. Gjorde en latte och tänkte att jag kunde springa och dricka den lite då och då under dagen. Pff! Vad fel jag hade. Jag hann knappt andas. Herregud! Sjukt mycket folk, och stora beställningar. 

Kom hem tjugo över fem, efter att ha gått hem från Spånga. Är trött som ett vildsvin! Och imorgon ska jag upp klockan sex, (VILL INTE) och börjar jobba klockan tio istället för elva. Vet inte varför! Aja, jobbar till tre iallafall. Kvällen ska spenderas med GBG gänget! Tjoho. Alla har bokat biljetter nu, så det är grymt! Måste ringa och avbeställa en extra säng bara. Men det löser sig! 

Nej jag borde gå och lägga mig, jag däckar snart här! Godnatt

Jag sover för lite..

Allt är klart nu! Den 29 juni - 2 juli befinner jag mig i Göteborg och har galet roligt. Allt är klart! Biljetterna är beställda, rummet bokat. Vi åker om 2,5 vecka! 

Nu ska jag ta och lägga mig och sova! Ska upp tjugo i nio imorgon för att  börja jobba klockan elva. Usch vad jag vill ha en cykel som fungerar som den ska! Godnatt

Balen 07


Nä shit! Måste nog göra ett nostalgi album på facebook imorgon, och kolla igenom alla bilder jag har från den tiden i slutet av nian! Underbart ju.

Nostalgi!

Känns grymt konstigt att det var hela två år sedan vi skiljdes åt! Kanske för att vi verkligen har träffats mycket efteråt. Andra mer och vissa mindre! Det var tider det.. haha! Får sådan nostalgi när jag var på gamla skolan idag, och såg min underbara syster va så fin i sin klänning igår. Mindes min bal och skolavslutning! Man tyckte att man var så stor då, nu känner jag mig nästan mindre än vad jag gjorde då! Så blir det ju göteborg med underbaringar från gamla 9B också! Härligt. Nostalgi på hög nivå!


  

Det var ju två år sen! 2007!

Syster min slutade nian idag. Det kändes helt sjukt, med tanke på att det kändes som om det var i år jag slutade nian! 


Jag & sexåringen!

Sommar 09 kommer rocka!

Det blir av! 29 juni - 2 juli befinner jag mig tillsammans med 7 andra underbara varelser i Göteborg för att ha skoj! Boendet där vi var på klassresa i nian är förhandsbokat, betalningen sker när vi kommer fram. Ledighetsansökan är inskickad och det enda som är kvar är att betala tågbiljetten och beställa den, vilket ska göras ikväll!

BROOL MAN!

Tankspridd

HERREGUD DET ÄR SOMMARLOV! Nej det känns verkligen inte ett dugg så, verkligen inte alls. Helt sjukt!

Och dessutom så.. Nu verkar det faktiskt bli av, vi får hoppas på det! GBG 2009. Tjoho! Skulle va grymt.  Har suttit och planerat hela kvällen, riktigt jobbigt via MSN.

Min syster va världens finaste idag! Hihi, söta unge! 

Imorgon går lillasyster ut nian, hon är inte så liten längre. Vackra tjejen!

Jag orkar verkligen inte skriva mer, har skrivit för mkt idag. Godnatt!

14 grader och växlande molnighet.. I JUNI!

Imorgon kära vänner är det sommarlov. Det är min första skolavslutning på mitt gymnasium, eftersom jag inte var på min skolavslutning förra året. Det har varit ett helt underbart år! Som jag tänkte skriva lite mer om imorgon, för jag orkar inte nu och jag hinner inte nu. Ska upp halv nio för att göra mig iordning för skolavslutningen! Börjar 11 imorgon, i kyrkan är skolavslutningen. Kommer typ gråta för att jag kommer sakna mina danslärare, jag är en tönt! Haha. Eller så är dom bara så fantastiska. Jag tror på det sistnämda! Vädret kommer nog suga hårt, 14 grader på en skolavslutning. Är det här något slags skämt eller? Kan inte minnas att det har varit så sämst väder någon gång jag någonsin har haft skolavslutning. Det är absurt! Kan vara anledningen till att jag verkligen inte har några sommarkänslor eller längtan till sommarlov what so ever. 

Det känns typ som att det är oktober. Äckelväder! (hej jag låter väldigt deprimerad! haha)

Min söta syster slutar iaf nian på tisdag, imorgon ska hon på bal. Klänningen är underbar! 

Nu måste jag seriöst sova, kameran hänger nog med imorgon till avslutningen! Godnatt

Det är grymt

Sova skulle nog vara bra nu. Börjar tolv imorgon, och måste gå upp tio i tio. Sedan jobb i fem timmar för att komma hem, duscha och sedan är det skolavslutning som gäller på måndag. Sedan är jag fri fri fri! .. ja eller jag ska ju jobba också! 

Har haft en grym kväll iallafall, och jobbet gick bra! Det ser ut att bli en bra sommar dethär!

Sova var det! Godnatt

Det känns verkligen inte som sommar!

Klockan är halv fem, och den stora frågan är vad jag fortfarande gör uppe! Kom ganska nyss hem iförsig, ska bara borsta tänderna och dra ner rullgardinen innan jag hoppar i säng! Jag har nog aldrig skrattat så otroligt mycket som jag har gjort idag och igår, jag är så himla lycklig!

Jag börjar jobba om typ 11,5 timmar. Känns lagom bra att jag fortfarande är vaken! Sova kanske skulle vara bra? Sju timmars sömn eller mindre lär det ju bli i natt. Inte okej! Jag som sovit så dåligt, och tagit ut mig så otroligt mycket. Haha, shit happens! Egentligen har jag typ sommarlov, för jag har bara skolavslutningen på måndag. Sedan är jag fri! Och inte en enda sommarkänsla har jag, för jag har inte ens gått och längtat som en tok efter lovet. Det känns jätte konstigt! Känns mindre än någonsin som att det är sommar nu. Helskumt! /;

Godnatt, hörs imorgon.

Jag skaaaaaaaaa

Okej. Min blogg ser verkligen ut som skräp å bilderna blev sämst skurna i inlägget under! Jag ska fixa den, när jag hinner. Nu ska jag iväg på grillkväll med grabbarna grus, puss!

Min underbara vecka!

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84204336294_749906294_1951476_1382555_n.jpghttp://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84204331294_749906294_1951475_5295053_n.jpghttp://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84204241294_749906294_1951461_4474058_n.jpghttp://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84204211294_749906294_1951455_5258824_n.jpghttp://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84189216294_749906294_1951377_5959633_n.jpghttp://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84189196294_749906294_1951373_1723046_n.jpghttp://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84189191294_749906294_1951372_7542817_n.jpghttp://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84189181294_749906294_1951370_4066449_n.jpghttp://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84189136294_749906294_1951363_3464579_n.jpghttp://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84189111294_749906294_1951358_8307724_n.jpghttp://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84189091294_749906294_1951355_7604689_n.jpghttp://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84174646294_749906294_1951221_5703511_n.jpghttp://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84174636294_749906294_1951219_463989_n.jpghttp://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84174611294_749906294_1951215_3292319_n.jpghttp://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs010.snc1/4185_84174551294_749906294_1951206_1224313_n.jpg AWSOME DUDE!

JAG ÄLSKAR OSS!


Underbara dans

Jag älskar min klass! Något att konstatera. Jag har så jäkla kul! Dagen har varit underbar, förställningen gick jätte bra (läskigt att säga) och alla är helt underbara. Får låta bilderna(bilden på mig från idag) tala för sig själva, för nu måste jag sova. Imorgon är en lång dag med två förställningar, ett genrep och massa skoj! Jag älskar verkligen att dansa, och jag älskar verkligen scenen. Fniss! Imorgon kommer familjen & alla söta vänner och tittar! Godnatt


Jag älskar't!

Nu ska jag sova! Dagen har minst sagt varit hektisk, och jag har dansat i princip hela dagen! Ljusrepen gick bra också, och allt sitter som berget (hoppas jag), det kändes iallafall så! Hoppas det går lika bra på genomdraget imorgon, och på genrepet. Så att första föreställningen imorgon klockan 18.30 kan gå bra! 

Jag tror det kommer bli grymt! Det kommer iallafall att bli otroligt roligt. Inget snack om saken! Så nu är jag nyduschad, färdigpackad, och allt ska nog gå superbra! Imorgon kommer ingen av mina nära och kära, utan alla kommer på torsdag kväll. Men nu kör vi så det ryker tjejer och de 2 grabbarna i vår klass, let's nail this thing!
Det är liksom magiskt att stå där på scenen, det är helt underbart! Åh roligt.

Alltså, rep från 09.30 till ca 17.00 med paus för lunch. Sedan är det föreställning halv sju! WOOOOHOOOOOOOOO.

Ska ta med mig min superfina systemkamera imorgon, aningen läskigt måste jag säga.. men det kan bli roligt med fina bilder tänkte jag! 


Nej, jag borde väl sova nu. Önska mig lycka till!

Såhär ser resten av veckan ut för mig:
Onsdag: Genomdrag och genrep 09.30-17.00, föreställning 19.30. Hem, duscha, sova!
Torsdag: Föreställning 10.00, genrep 2 m. es1db, föreställning 18.30 (familj & vänner kommer)
Fredag: Föreställning 10.00 (mamma kommer!)

Det ni! JAG ÄLSKAR'T! Godnatt

Bröd-vrak?

Har lyckats äta 10 stycken mackor idag. Nej, jag skojar inte. Hihi! Det var iförsig små mackor, fyllda med luft. Så egentligen var det inte riktigt så många! Aja hursom, har jag ätit jordgubbar å mango på dem. Gött! Middagen var mums med kycklingsallad, å efterätt blev jordgubbar. Ändå är jag hungrig nu, knäppt eller vad?

Aningen brun har jag gått å blivit också, hihi. Låg ute i solen från ett till fem ungefär. Helt underbart skönt! Känner mig smått stressad nu, måste smutsa ner mina byxor till steppen och göra livskunskaps uppgiften samt engelskauppgiften. Allt till på onsdag! Och imorgon och på onsdag så är jag typ itne hemma. För imorgon blir det promenix när jag kommer hem efter ljusrepet klockan halv åtta! Mat först kanske är en bra idée... På onsdag är det ju rep från nio till jag vet inte när, hela dagen iallafall, men klockan halv sju är det ju föreställning på kvällen. Så jag kommer ju vara helt slut! Kommer måsta göra det imorgon på något vis, fast jag antagligen är trött och måste sova som en gris för att orka onsdagen...  och torsdagen ååå för att inte glömma fredagen och sen helgens jobb!

Busy girl!

Nu ska jag verkligen sova, upp nio imorgon och jag vill verkligen vara pigg! Har sovit alldeles för lite på sistone! Men snart är det slut och sommarlovet är här! Synd att vädret är sämst imorgon och resten av veckan bara...
Slutdiskuterat, godnatt! 

RSS 2.0