Bröd-vrak?

Har lyckats äta 10 stycken mackor idag. Nej, jag skojar inte. Hihi! Det var iförsig små mackor, fyllda med luft. Så egentligen var det inte riktigt så många! Aja hursom, har jag ätit jordgubbar å mango på dem. Gött! Middagen var mums med kycklingsallad, å efterätt blev jordgubbar. Ändå är jag hungrig nu, knäppt eller vad?

Aningen brun har jag gått å blivit också, hihi. Låg ute i solen från ett till fem ungefär. Helt underbart skönt! Känner mig smått stressad nu, måste smutsa ner mina byxor till steppen och göra livskunskaps uppgiften samt engelskauppgiften. Allt till på onsdag! Och imorgon och på onsdag så är jag typ itne hemma. För imorgon blir det promenix när jag kommer hem efter ljusrepet klockan halv åtta! Mat först kanske är en bra idée... På onsdag är det ju rep från nio till jag vet inte när, hela dagen iallafall, men klockan halv sju är det ju föreställning på kvällen. Så jag kommer ju vara helt slut! Kommer måsta göra det imorgon på något vis, fast jag antagligen är trött och måste sova som en gris för att orka onsdagen...  och torsdagen ååå för att inte glömma fredagen och sen helgens jobb!

Busy girl!

Nu ska jag verkligen sova, upp nio imorgon och jag vill verkligen vara pigg! Har sovit alldeles för lite på sistone! Men snart är det slut och sommarlovet är här! Synd att vädret är sämst imorgon och resten av veckan bara...
Slutdiskuterat, godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0