I still feel you here..

Hej alla glada! Jag är glad, världens lyckligaste tjej. Sedan går inte livet alltid som man tänker sig att det ska, men då kämpar man och håller i. Det ska gå bra! Bannemej.

Har haft en underbar helg, eller ja två underbara dagar. Veckan får gärna gå snabbt och på fredag åker jag till söt! <3 Kommer hem söndag natt. Jag längtar.. ja till fredag alltså!

Nu ska jag sova, är uppe väldans sent. Inte bra! Är trött och har sovit på tok för lite, så nu blir det sova sova sova.. säng säng säng! Stor säng..

Puss!

Nyfikna på min sololåt?

Jag har velat väldigt mycket, och inte hittat någon tillräckligt bra. Men nu så har jag bestämt mig! Tack vare syrran min! Här har ni den, min sololåt! Puss.

1


Mycket fin text... yes

I close my eyes and I smile, knowing that everything is alright..
to the core, so close that door. Is this happening?

My breath is on your hair, I'm unaware
That you opened the blinds and let the city in
God, you held my hand and we stand, just taking in everything

And I knew it from the start, so my arms are opened wide
and your head is on my stomach and we're trying so hard not to fall asleep
Here we are on this 18th floor balcony, we're both flying away..

So we talk about moms and dads, about family pasts
Just getting to know where we came from
Our hearts were on display, for all to see
I can't believe this is happening to me

I raise my hand as if to show you, I was yours
That I was so yours for the taking, I'm so yours for the taking
And that's when I felt the wind pick up, I grabbed the rail while choking up
These words to say, And then you kissed me....

And I'll try to sleep to keep you in my dreams
Til' I can bring you home with me
I'll try to sleep, and when I do I'll keep you in my dreams

<3

All I want, is what you've got.

You and I, both

Tjatja. Ni ska bara veta vilken otrolig träningsvärk jag har i hela min kropp! Det är helt sinnessjukt vill jag tala om, men jag har roat min familj måttligt idag iallafall. Glad att det kan underhålla någon! Haha, skämt å sido. Det var grymt igår på teknik klassen med Emilio Perelli, och allt är så underbart. Det bara rullar!

Imorgon är jag världens lyckligaste! Ska gå upp vid halv tolv för att se på favorit programmet SYTYCD, för att sedan åka in mot stan och hämta världens bästa! <3 Sen så skriver jag inte mer här förrens på söndag kväll någongång. Fast söndag behöver helst inte ens komma! Fast det behöver vi inte tänka på nu..

Är småtrött, anataligen pga. muskelvärken! Haha. Men det är underbart ändå, då känner man att man har jobbat! Vill komma tillbaks så snabbt som möjligt så det är bara att kämpa kämpa!

Hursom, dagen har gått åt att städa och sedan bara degat och inte gjort någonting vettigt alls! Det har varit skönt, fast jag har varit extreeeeeeeemt rastlös. Vilket aldrig är särskilt kul!

Nåja, nu ska jag sova snart. Godnatt på er!

Jag? Duktig på att hoppa? Ja, tydligen..

Shit vad grym klassen var! Jazz, jumps & turns! Det var så jäkla kul! Fick reda på att jag tydligen har helt sjuka hopp, så att jag potential och kapacitet att kunna göra grymma hopp! Kul att höra eller? Svar JAAAAA! Drömmen är ju typ.. vet inte vad det heter men ett hopp som är som en hjulning utan händer.. ja bland annat! Skit snygg förklaring med.. men aja! Finns mycket jag vill kunna ;)
Moderna danslektionen i skolan var super skoj och koreografin var väldigt fin, älskar verkligen mina danslärare! Koreografin var grym iallafall, otroligt fin! Älskar att det finns så mycket tekniska grejer i allt vi gör nu, utmaningar hit och dit och det är bäst bäst bäst!

Träningsvärken är enorm, så enorm jag är glad om jag kan resa mig upp ur sängen imorgon bitti.. vilket jag tvivlar på för tillfället! Grooovt jobbigt, men skönt ändå! Duktig känner man sig. Jag fick fundera på om jag trillat och slagit mig när jag gick av tunnelbanan påväg till dansen ikväll.. Funderade på hur i hela världen det skulle ens kunna gå att dansa med all den värken! Seriöst, jag skriker när jag sätter mig ner! Och jag är vig? Ajaj... Då är det illa!
Men ja! Nu ska muskelknutten Niccie tillbaks sörrni!

Imorgon är jag helt helt ledig. Tack vare snälla M i klassen som fixade bort religionskunskapen till oss. Galet nice! Tihi. Så imorgon ska jag bara städa på mitt rum, äta mängder av choklad och mysa! Och längta tills klockan slår 15.20 på lördag! Tihi!
Ska försöka hitta SYTYCD programmen på internet med, de jag har missat! Jag är så klantig som lyckats missa det! Jag älskar det ju, hur kan jag missa det? Tankspridd antar jag!

Sova ska jag göra nu iallafall, är grymt trött efter så underbar fantastiskt mycket träning! PUSSSSSS

Mössprovning!



Vår skola har haft mössprovning hela denna vecka, tackvare oss i studentkomitéen och ABC gruppen! Sjukt tidigt, men nu är det gjort och jag har beställt studentmössa nu! Känns väldigt konstigt.. det är liksom hela året kvar! Men spännande. Ja, så nu är den beställt iallafall! Kalas!

PÅ LÖRDAG!

På lördag.. på lördag på lördag på lördag på lördag lööööööööööööööööööördaaaaaaaaaaag!

<3

Dans i överflöd! Löveeeeit!

Shit jag är så törstig att jag inte tror att det finns något stopp! Mycket bra iförsig, eftersom jag tror jag svettades flera liter idag på jazzen! Haha, nej men skämt och sidor.. det var helt makalöst svettigt kan jag säga! Vad helt stört varm! Och det var nog alla! Haha jag älskar verkligen våra danslärare, underbarare får man verkligen leta efter! Tror inte det går att hitta! Underbart var det iallafall! Efter det fick vi massor med information om slutproduktion och solot, läskigt var det! För vi ska visa upp solona v.41! Förstår ni hur snart det är? Det gör knappt jag.. Och vilken vecka som helst börjar vi med slutproduktionen. Kan inte fatta det! Kan inte förstå att VI ska göra slutproduktion. Lovely! Vecka 7 och 8 smäller det år 2010! JIHA! =D

Efter det drog jag mig till jobbet, först följde jag dock med S och hennes friends på stan en stund. Var så otroligt trött och hade så sjukt ont i kroppen så när jag kom till jobbet köpte jag en powerdrink och satt och stirrade in i väggen i typ 20 minuter innan jag bestämde mig för att byta om och gå upp till kassorna. Bra gick det iallafall, börjar kunna massa PLU koder redan.. Känner mig duktig! Fingrarna kommer ihåg iaf, huvudet är inte lika med!

Åkte hem, åt världens godaste mat och har nu ännu mer träningsvärk än någonsin! Haha, kan inte ens sitta still för det gör ont! Men nu ska jag sova, upp halv nio imorgon och då väntar historia, svenska och modern dans (!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAA). Efter skolan blir det hem och klockan 20.00 ska jag träffa några girls från skolan och gå på Emilio Perez Jazz, Jumps & Turns F5/M6 på Ackis. Sjukt läskigt.. undrar om vi kommer dö hela bunten för att det är för svårt? Nä nu jäklar!
JA, så sova måste jag.. så jag är på hugget imorgon. Slutdiskuterad, puss.

<3

Have you ever wished for an endless night
Lassoed the moon and the stars
And pulled that rope tight

Have you ever held your breath
And asked yourself, "Will it ever get better than tonight"

4 dagar & 14 timmar..

Tjatja, mår ni bra eller va? Det gör jag! Skulle egentligen sovit helst för två timmar sen eftersom jag sov lite inatt plus att jag har tränat som en gris och var bara ovanligt trött idag! Annars har det varit en härlig dag med bara historia, pilates och balett på kvällen. Det gick bra på baletten, trotsallt (!!!), bara det att det blev sjukt mycket strul med dubbelbokade kurser hit och dit. Måste åka dit imorgon och fixa det!

Nu ska jag sova iallafall. Och jag måste bara säga det till er, lär er att uppskatta el och el-uttag! (Haha, det lät ju normalt!) Godnatt på er, vi hörs imorgon efter en kort skoldag med endast svenska och pilates! Jag älskar att gå i trean! Än så länge.. snart kommer väl slutproduktionen, projektarbete och solo och hugger huvudet av oss! Njut så länge det varar.. haha, puss!

Guthennight!

Tjatja! Är tokigt trött.. vilket inte är konstigt, så jag ska sova nu. Upp halv nio imorgon bitti, och börjar året med historia och efter det balett. Blir grymt! På kvällen är det danslektionerna på ackis.. ja, jag är fortfarande nervöööös!

Nu ska jag iaf sova, pusseli.

åhmjau

Tjatja. Trött är jag! Men jag ligger inte på latsidan, 8 timmars jobb och imorgon är det skola.. Visserligen inte särskilt lång tid, men det blir dans fem timmar på måndagar! Är skit nervös över kurserna på ackis.. haha!

Massa tankar cirkulerar i mitt huvud..
Hur klär man sig för balett & hiphop i ett? Hm...
Hur ska jag klara mig denna veckan? Jag får tänka på att snart är det lördag..
Hur ska jag orka allt om jag inte sover? Ja, det kommer jag ju bara inte göra.
Är det möjligt att lära sig alla PLU-koder? Det är det nog..
Kommer jag klara av svårighetsgraden på kurserna? Hej självförtroende..
Varför känns min säng så stor? Den ÄR stor!
När ska jag duscha? Hmm... jag börjar tioo imorgon!
Vad ska jag ha på mig? Tror det blir mjuksbyxor..
Kommer det aldrig sluta värka? Inte förrens du är här..


Hard workwork..

Ska in mot stan nu för att jobba mellan 19-22. Första passet på nya jobbet.. ska skriva PLU-koder påvägen dit på en låg lista så att jag kommer ihåg alla.. eller så har jag bara det pappret vi fick från jobbet. Nu jeklarns... Lök 4666, Nektarin 4035, Banan 4011.. ekologisk banan 94011.

Haha! Vi får hoppas att det går kalas, det är ju bara tre timmar och det är kväll.. hur mycket folk kan det vara? Hoppas det går bra ivarjefall.. nu ska jag kilavippen, skriver kanske ikväll! Ska upp galet tidigt imorgon för att jobba mellan 9-17.. hard work work.. men hej ob! (a)

Puss.

Just dance! Tjoho! Älskaälskaälska!

Det var sjukligt kul att dansa idag! Har verkligen saknat det! Älskar det verkligen. Tihi! Även om det inte direkt var super seriöst och jätte avancerat.. Men men, hur och vad det än är det så jäkla underbart!
Ska boka kurser på Balett akademien med.. Som det ser ut nu blir det Hiphop, balett & jumps and turns teknik. Blir grymt! Dessutom är det ett dansa kort + (dyr jäkel) så jag får dansa precis hur mycket jag vill! Fick mitt personliga schema för skolan idag med, det är mer än grymt! Det är outstanding och sjukt slappt. Tokbra! Kommer ha massa tid att spendera i danssalen! Solot ska göras med, och för att inte glömma slutproduktion och projektarbetet! KOOREOOGRAAFEEERAA. Åh, jag förstår att alla tycker att detta är det roligaste året! Alla ska dansa hur mycket som helst utanför skolan med i klassen, så det blir härliga klass-stunder på ackis!

Just nu firar vi syster min som fyller 20 bast, jag är stört trött och vill helst sätta på mig min morgonrock och krypa upp i soffan med typ te för att hålla mig varm! Fryser och har världens träningsvärk! Så ja, sova eller vila åtminstonde skulle vara skönt. Men nu ska vi fira sötsyster som blir ett år äldre, uppklädd i kjol å tight linne. Haha!

Ska sluta snacka gojja nu,
puuuuuss.

I've been spending all my time.. just thinking about you

Åh, det var faktiskt härligt att komma tillbaks till skolan idag. Tro det eller ej! För det känns verkligen som om det är ett bra år som ligger framför mina fötter, och det känns hoppfullt och fullt med helt galet roliga saker!

Imorgon drar det igång med en mjukstart då min klass har satt ihop en lätt lektion till alla våra kära ettor och tvåor! Det blir lite sassy jazz, tror det blev bra. Är stolt över den koreografin, då jag aldrig ens dansat den stilen och jag och jossan gjorde ett bra jobb. Så imorgon blir det dans! Hur kul som helst. Måste kolla vad jag ska ha på mig.. hm, all these problems! Haha.

Är trött som en gnu, så snart blir det nog sängen tror jag! Upp ungefär åtta imorgon bitti, puss.

I need your smile, I need your eyes, I need you here, I need you dear.

Hejhej. Jag är världens lyckligaste och längtar till om 11 dagar! Haft helt underbara dagar kan jag tala om..

Sista sommarlovsdagen imorgon med.. hur konstigt på en skala mellan 1-10? 405! Skulle jag säga.. Känns verkligen hur udda som helst.. Hmpf! Är extremt trött så jag ska sova nu, blir skönt. Jag började skriva detta inlägg vid typ tolv, och här sitter jag tre timmar senare.. Mycket bra! Haha.

Nej jag ska sova nu, är trött.. fast har piggnat till lite! Dock är jag egentligen helt trött, sista dagen på sommarlovet imorgon. Ever! Känns lagom träligt.. Sov gött, vi hörs imorgon!

It's you, it's you.. you make me sing

Tjadå, nu drar jag. Eller ja, klockan 08.00 imorgon bitti går min buss. Kommer hem igen på tisdag kväll, fast jag vill helst inte att tisdagen ska komma.. så det förtränger vi! Men vi hörs iallafall inte förrens då! Klockan ringer 06.10 och jag funderar på vad fasen jag gör uppe nu.. Packningen är iallafall klar, och det känns väldigt bra. Hoppas jag inte har glömt något! Iih.

Har haft en jätte mysig kväll med H, kollade på Elisabethtown och åt glass. Mums & mys. Kul att se henne igen, hihi <3

Nej, sova var det.. Jag är borta alltså, från imorgon 16/8-18/8. Enjoy life, det ska jag! Puss

:)

Ja jag har inte packat ett smack, dock har jag sovit länge, duschat och ätit frukost och middag. Tiden försvinner när man går upp halv två, fniss. Nu är snart H påväg hit, underbart! Å jag måste fixa lite innan dess.. eller ja, mycket känns det som! Bara att sätta igång.. Vad ska jag ha på mig imorgon? Vad ska jag ta med mig? När måste jag gå upp?

Vi hörs senare, ha en mysig kväll! Puss

We sing. We dance. We steal things.

Sitter och dricker kamomill te nu, ska strax gå och göra mig iordning för att sedan slänga mig i sängen. Är helt slut! Men jag får ju sova ut imorgon iallafall, sova tills jag vaknar liksom!
Idag har jag alltså varit på ett annat Coop än vad jag ska börja jobba på, och lärt mig kassan. Jag var typ livrädd innan jag skulle hoppa in och ta över kassan, men det gick faktiskt ganska bra och det trodde jag inte! Timmarna gick snabbt, och dubbelbokat var det. Fick stå och prata massor med lite arbetskamrater, vilket var kul!

Åkte hem efter det och min syster och jag åkte och köpte Thai mat, och hyrde film! Marline och jag hette filmen med Jennifer Aniston, sjukt bra film var det! Åkte förbi grabbarna grus en sväng, men jag var så trött att jag drog hem sedan.

Imorgon blir det sova så länge jag bara kan! Sedan ska det börja packas, duschas, måla naglarna och allt annat som behövs göras! Blir nog bra. På kvällen ska jag träffa min antagligen galet bruna pepparkaka som är hemma nuuu! Som jag saknat henne! Så imorgon blir mysig. Tidigt på söndag åker jag, och jag längtar! Tjoho

Nu ska jag slurpa det sista av kamomill teet och gå och slänga mig i sängen och sova! Är så sjukt trött, godnatt på er!

Redo så in i bängen!

Åh jag är glad! Vi har typ världens bästa schema.. förutom fredagar då vi går i skolan mellan 8-15.30! Får berätta mer sen.. Annars dansar vi mer än 8 h i veckan, tre moderna lektioner i veckan och sen två jazz och två balett. Och dom ända ämnena vi läser är Svenska B, Historia, Naturkunskap och religionskunskap. Plus ett inviduellt val som för mig antagligen är digitalbild. Shit jag älskar't!

Dessutom ska jag dansa utanför skolan, slutproduktionen kommer kräva tid och solot kommer göra att danstimmarna kommer rulla på! Projektarbetet ska vi inte ens tala om hur många timmar det lär ta. Läraren sa att det tar runt 100 h ett välarbetat med lektionstid.. om det inte var mer! Hjälp. Men jag är grymt peppad iallafall! Nu känns det inte så farligt att börja igen. Satte precis på mig fina mjukiskläder som jag har köpt nu i sommar! Nu känner jag mig grymt peppad, vill dansa nu nu nu! Hej sista året på gymnasiet och hej världens bästa dans, I'm so ready!

SOV GOTT!

Har sovit urkasst flera nätter i rad, och idag orkade inte kroppen mer. Ska sova nu, är ändå uppe för sent.. Fniss! Imorgon ska jag lära mig kassan, håll tummarna.. Puss

Safepay... kassa2 tack,.. kassa 2.. tvättahänderna.... snabben?

Jiiha, nu är den långa dagen gjord! Är helt slut, jobbigt stressad och uppjagad samt galet trött efter knappt en timmes sömn inatt. Känner mig helt utpumpad, men ändå inte.. jag intalar mig väl att jag inte är det antar jag! Träffade riktigt trevliga människor på mitt nya jobb och på det där jag tränade snabb kassan! Bra gick det allt.
Schemat ser bra ut iallafall, vilket är mycket bra! Jobbar bara varannan helg och varje onsdag, det blir kalas! Så kan man åka bört på helgen, hihi.

Nu borde jag sova, ska upp tio över fem för att åka till mams i Kristinehamn imorgon. Uppe med tuppen! Kommer hem imorgon kväll någongång runt elva skulle jag tro. Nu ska vi vara glada, även fast sömnen har varit kass!

Godnatt, hörs!

You're the best ..

Åh shit, känner mig helt uppe i gasen. Helt uppstressad! Vilket är helt åt skogen verkligen.. får inte vara det! Hemma är jag nu iallafall, och det känns riktigt konstigt! Underbart, men knas. För veckorna i Varberg gick snabbt.. var ju där i två veckor och i bollnäs några dagar dessförinnan! Mycket skumt snabbt gick det.. och om 9 dagar börjar skolan? å alla danskurser likaså, och har jag beställt danskurser? NEJ. Åh jag hatar stress... Orkar inte stressa nu.. Ska försöka att inte stressa upp mig, men imorgon är det full gas som gäller!

Imorgon ska jag upp tjugo i åtta och göra mig iordning och käka frulle, ringa banken och hoppas att jag kan hoppla in och hämta mitt ID kort innan öppning för att sedan åka till mitt nya jobb på Coop för safe pay utbildning mellan 10.30-11.30. 13-17 är det miljö och hälsa utbildning och mellan 18-21. Vadå komma från att göra absolut ingenting om dagarna till helt galet fullspäckat schema? Ska försöka hinna med att andas och äta lite imellan med.. Hjälp!

Kommer nog hem runt halv elva, och sedan ska jag typ upp fem på torsdagsmorgonen för att åka till mamsen min! Där är vi över dagen jag och syster och kommer hem på kvällen runt elva. Då är det sova för att upp och jobba mellan 12-15 på fredagen. Sedan är jag fri som en frågel igen! Så två helt galet fullspäckade dagar..

Lördag ska jag få hit H tänkte jag, saknar tjejen som är på Zhakyntos och steker! Hon får hjälpa mig att packa, och lugna ner mina nerver för på söndag åker jag till Tranås. Längtar! (Hoppas hon går med på min fina lilla plan jag har lagt upp! Fniss)

Nej, nu måste jag gå och lägga mig! Åh! Sedan måste jag slänga fram kläder till imorgon med, så jag vet vad jag ska ta på mig.. all these problems! Haha! NEJ, hejdå och godnatt!

DET VACKRASTE JAG SETT!

Heeeerreguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud! KÄRLEK


Skräckblandad förtjusning..

Väskorna är packade och ipoden har fått sig en släng med ny musik. Älskar ett klassiskt stycke som är med i Twilight, även om jag inte tycker om filmen så älskar jag det pianostycket. The meadow. Hursom, imorgon bär det av hemåt. Konstigt känns det, eftersom två veckor här har gått sjukt snabbt. Ja, hela sommarlovet har gått för fort egentligen. Om lite mer än en vecka så börjar ju skolan igen, sista året.. Måste säga att jag har lite ångest.. Skräckblandad förtjusning! Så mycket som kommer vara annorlunda i år känns det som. Fyller ju dessutom 18 i januari, det kommer vara solo och slutproduktion att arbeta med, projektarbete att slita arslet av sig med. Allt är hur mycket underbar dans som helst! Dessutom kommer jag dansa två kurser utanför skolan och inte nog med det kommer jag jobba för att ha råd med den underbara men svindyra dansen och för alla underbara resor jag vill göra och ser fram mot.

Jag tror det kommer bli ett bra år, ett riktigt händelserikt år. Kanske ett av de bästa! Ja, skräckblandad förtjusning är det som jag snart börjar år 3 på gymnasiet. Då är man äldst på skolan igen, ser när alla nya ettor börjar.. Herregud det var ju igår som jag började ettan! Visserligen känns det extra knas då jag börjat ettan en gång i en klass, och sedan tvåan i en helt annan. Nu kommer jag tillbaks till min underbara klass..

Åh, nej.. shit! Typ nostalgi. Nu måste jag varjefall sova, och sluta snacka massa dravel! Puss på er och vi hörs imorgon när jag är hemkommen! Solo & cosmo ska inköpas imorgon ivarjefall, åtminstonde solo.. det nya numret med Kenza kommer ut imorgon! Hoppas dock att Cosmo också har kommit ut med ett nytt... borde kolla efter i tidningen vad det står.. hmm, men jag har inte tålamod och gav upp rätt snabbt. hihi! Vi får se, GODNATT!

You are best one, of the best ones

Har precis slängt i mig mat och mumsig glass. Är mätt som en plätt!

Dagen har spenderats med att kolla ikapp på SYTYCD, vilket fantastiskt program! Herrejösses. Sedan drog vi en repa på stan, då jag hittade underbara.. lite (ganska mycket) förstora härliga jeans på Gina för bara 49:- grymt! Kvällen lär spenderas med att packa och bestämma vilka kläder som ska prioriteras ner i väskan först beroende på när hela lasset kommer hem. Så planera mer än en vecka framöver ska jag göra! Dock har jag kläder hemma med.. aja, det ska nog gå vägen! Men jag tycker inte om att packa!
Imorgon får jag sova i min stora 1,20 säng istället för en 80 säng! Något positivt! Dock är mitt rum så larvigt stökigt att jag inte direkt längtar efter att fixa alla kläder som ligger precis överallt.. men det ska jag göra, för den 29onde ska det vara så fint det går (trots att vi inte har renoverat än)! Längtar <3

Puss, hoppas ni mår bra!

You colour the dark..

Nu ska jag ta mitt onda huvud, trötta kropp och seg jag och slänga mig i sängen. Jag lyssnar på min helt perfekta sololåt, den är hur fin som helst och allt jag känner just nu. Kommer vara otroligt kul att bygga den dansen, måste börja snart.. Borde träna med, men det har inte blivit av. Måste boka kurser med! Mycket att göra..

Imorgon blir det packning ivarjefall, blir mycket att packa och mycket att tänka på! Dock ska det gå bra har jag bestämt mig för. Ska packa för en till resa jag ska göra med, som jag verkligen längtar till! Tjoho. Mysigt.

Puss på er, godnatt.

I shiver to think what would have been if you hadn't seen me in time. Would we pass by?


Underbara Varberg


I don't understand why you're not here with me
I don't even wanna know where else you'll be

I have photographs and memories of the times,
when you weren't on my mind. And I was alone.
I have poetry and drawings of my life,
when you weren't on my side.
And I didn't know, just what is love..

Writing moments on the wall,
the different colours keeps my mind away from missing you
And I can't wait to fall asleep,
to slip into my dreams where we can dance upon the stars.

I feel like I wasn't real until you were a part of me..

You have stolen my heart

Det kan omöjligt kännas bättre än dethär! Jag är den lyckligaste på hela jorden, längtar så otroligt mycket.

MAGONT

Tjatja! Har precis käkat en smarrig måltid. Har varit ner på stan en sväng under dagen, och insett att precis alla affärer var stängda för att det inte var lönehelg. Näe, vi är ju inte i Stockholm.. Vi käkade glass istället och drog ner till stranden och mös. Sedan vandrade vi tillbaks och blev upplockade av paps!

Har stört ont i magen, galet jobbigt och sen är jag trött som ett svajn. Annars är allt fint med mig! Måste bli av med det onda i magen bara, annars vet jag inte vad jag gör! Aaahh

Vi hörs, tjohej

Hejsol!

Nu blir det ner till stranden och schteka, vi hörs igen om några timmar! Hare gött och ut i solen nu medans det är smällkaramell värme! Puss

<3

Helt slutkörd är jag nu, men det är det värt efter en härlig dag på Liseberg med min underbara familj! Nu ligger jag i sängen och däckar snart, så jag ska nog ta och vända på steken och sova! Är så trött så att ögonen går i kors, då är det illa!

Hoppas ni har haft en kalasdag! Imorgon blir det stranden för att riktigt ta vara på de tre hela sista dagarna som är kvar här nere i Varberg och riktigt njuta av den sista riktigt underbara sommarvärmen (SNYFT! Skolan börjar om ca 2 veckor.. Deprimerande? Vart tog sommarlovet vägen?). PUSS

Mot Liseberg!

Ohye, mot Liseberg folks! Tjohoooooooooo! Solen steker och jumpsuiten är på, håret sitter i en slarvig toffs och sminket är less is more! Flätade banden på vänsterarmen sitter där dom ska och ur högtalarna strömmar för tillfället Jason Mraz. Det är grymt län! Måste dra en Gyllene Tider innan bara, Sitter på en sten vid en sjö i en skog blir det nog!

Vi hörs, tjoho.

Entwined

Hejnuharjagbestämtminsololåtochjagärsånöjdsånöjdsåjaghopparochärhyperglad! :D

Absolut bästa efter en dag i solen!

Kom nyss hem från en dag i solen, som först var ute på altanen och slutade på stranden. Då måste jag bara tipsa om ett helt underbart body butter från Delon+ från Novacos. Sjukt bra, och luktar underbart! Jag har den som luktar Coconut, men den finns i allt möjligt från mango och granatäpple till oliv! Smarrigt. Ska köpa den större byttan så fort jag får tag i den, just nu nöjer jag mig med en pump! Var klantig nog att inte köpa den första vändan på Gekås, även om jag hade tänkt att göra det! Klantarsle! Nu får jag hoppas att den finns kvar sista gången vi åker dit!


Den lilla på 100 ml som är lagom att ha i väskan

Den stora byttan på 200 ml, bäst att smörja in efter duschen och en dag i solen! För torrisar som mig!


Dansdansdansdansdans, kära dans!

Tjatja. Sitter i min säng här i Varberg och myser! Lyssnar på en av världens bästa singer songwriters (enligt mig), vill också kunna skriva så fint! Så galet bra bara! Kollar även på danskurser nu, vet fortfarande inte riktigt vilka två kurser jag ska gå.. måste fråga om det!

Näe, annars händer det mycket. Det gäller att hänga med här i svängarna! Jag hänger knappt med själv..
Men tänkte slänga upp en planering över mitt liv lite framöver, mest för att få koll på det själv! Kul att se vad som vankas..

Torsdag 6 augusti: En dag på stranden. Välkommen tillbaks bränna(!)
Fredag 7 augusti: Liserberg, troligtvis.
Tisdag 11 augusti: Resa hemåt, och kommer hem.. givetvis!
Onsdag 12 augusti: Kassa utbildning i två pass.
Torsdag 13 augusti: Kristinehamn över dagen
Fredag 14 augusti: Kassa utbildning
Lördag 15 augusti: Träffa gänget? Kanske the voice. Tveksamt!
Söndag 16 augusti: Tranås
Måndag 17 augusti: Tranås
Tisdag 18 augusti: Tranås
Torsdag 20 augusti: Skolan börjar!
Fredag 21 augusti: Syster fyller 20 år!
29-30 augusti

HEJ JAG LÄNGTAR EFTER DANSEN!


I feel like I wasn't real until you were a part of me.

I need you back, I need you back, I need you here.
I need your smile, I need your eyes, I need you dear.


:')

JASON REEVES

HERREGUD VILKEN MÄNNISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.myspace.com/jasonreeves
 
KÄRLEK!
Går det att skriva såhär jäkla bra? Jag dör typ, herregud! Jag gråter ju nästan, shitshitshit!

Cheer me up - Natasha Beddingfield

Give me a reason to smile, the kind that will last for a while.
Like only you know how, make it OK now.
You got your ways to make this girl's day
It's the magic that’s in your touch; it makes everything mean so much.
The poetry in you eyes is enough in itself to take me to a high.

RSS 2.0