Ingen rast och ingen vila!

Nu är jag helt geschlutten. Haha! Ska stupa i säng nu! Imorgon börjar allt det roliga, repetition 10-12 sedan slutar jag förmodligen. Och innan det ska min kvintett grupp repa 08.30-10.00! Det kommer nog gå bra.

Jobbet gick okej, otrevliga människor är inte kul. Men det gick bra ändå! Nu jobbar jag inte förrens på lördag igen, för jag är ju faktiskt upptagen i princip hela veckan! Ska bli dökul.

Låg ute i solen igår i två och en halv timme och imorse i ungefär en - två timmar så jag har fått en fin färg! Underbart. ska schtekis lite imorgon med när jag kommer hem! Eftersom det är fint väder imorgon med. 25 grader! Wunderbart. 

Nu måste jag verkligen sova, ska upp sju. Godnatt!

Svammel

Nu är jag sådär insane slut igen! Kroppen gör verkligen ont på alla sätt å vis! Nej okej, inte riktigt kanske men.. 

Har varit duktig idag! Och dessutom har jag faktiskt haft det helt underbart den stunden jag satt ute i solen, shit jag är nog kär i solen. Kan sitta ute hur länge som helst, älskar't! Varmt som sjutton också, melajki. Åkte och jobbade, och därefter åkte jag mot H & M's partparty, och hade hur mysigt och kul som helst! Kom ganska nyss hem, och är trött trött trött. Ska borsta tänderna och krypa till kojs! Imorgon blir det ännu fantastikare väder, med 25-30 grader i skuggan har det ryktas om! Då ska jag bli lite mer brun, hihi. Passar bra nu inför föresällningarna denna vecka! Perfaperfa. Har fått massa färg idag med, fast jag satt ute i bara två timmar knappt.

Nej, slutslabbat. Nu ska jag sova, imorgon blir det solning, presentköp och jobb! HEM OCH SOVA. och sen börjar den underbaraste veckan i hela årskurs 2! Jiha, puss.

Hejjaggårisömnentyp..

Hallå där! Jag är verkligen helt slut, och utanför börjar solen att gå upp. Det ska bli så otroligt skönt att gå och lägga sig att jag inte finner ord! Fötterna värker av skorna efter mycket dansande och spring, musklerna värker efter de sista repen och finslipningarna inför nästa veckas sjukt intensiva repetitioner och föreställningar. Är supertaggad! Eller ja, just nu känner jag mig inte supertaggad. Men det kommer när jag är lite piggare! 

Talet jag höll idag gick okej! Det känns bara så sjukt att allt är över, ja förutom en liten uppgift som vi ska skicka in som egentligen inte har nåon betydelse + en livskunskapsuppgift. Men jag menar, det är ju lika lätt som att säga omelett!

Har nyss kommit hem från en superkul födelsedags fest om M, C & N hade! Riktigt mys. Berättar mer imorgon, för jag orkar verkligen inte nu! Ska sova järnet, och när jag ätit frukost imorgon ska jag sola järnet innan jobbet klockan 17.00! Det ska ju vara ännu varmare imorgon. Shit vad underbart det är med sommar, och herregud vad jag är osannlikt trött! Stupar snart, godnatt.

MVG x6 VG x2!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så himla lycklig just nu, men otroligt trött. Även om det finns saker som är jobbiga, så går jag just nu och lever på allt det braiga!
Lycklig är jag för att imorgon är det sista riktiga skoldagen denna termin, detta år. Hur skönt som helst! DESSUTOM, så har verkligen mitt slit i skolan belönat sig. Jag är så nöjd över mina betyg! Jag har kämpat har jag och gjort mitt bästa! Och det har verkligen visat sig!

Fick reda på att jag har MVG i kulturhistorian idag, jag är såå nöjd! Dessutom så har jag nog världens roligaste jobbarkompisar, vilket är hur kul som helst. Nästan så man inte vill gå därifrån! Jobb lördag, söndag också. Nästa vecka blir det bara en jobbdag, snyft. Men veckan därpå blir det nog 3-4 pass. DÅ HAR JAG SOMMARLOV! FANTASTIC.

Nej, jag måste gå. Sluta snacka! Imorgon har jag tal på engelskan, håller tummarna för mig själv! Även om betygen är satta nu.. så inget kan ju ändras.. 
Jag lever livet! Nästa vecka ska jag dansa arslet av mig på scenen också, och det är det absolut bästa som finns! Så jag är en glad fisk! aja tjohej på er!

Imorgon lär ni inte höra av mig inte..

Talet har jag skrivit klart, nu ska jag bara lära mig det som ett manus och skriva stödord. Bra jobbat! Höhö. Hoppas det går bra på fredag också. Imorgon börjar jag halv tolv med jazz, och sedan är det förmodligen rep en hel massa innan jag börjar jobba klockan 17.00 till 21.00. Då öser jag hem och övar ännu mer på talet! Betygen sätts ju ändå imorgon kväll.. så det spelar ingen som helst roll egentligen. Fast, ja jag vill ju att det ska gå bra förståss!

Nu tänkte jag sova, upp kvart i tio. Tjohej & godnatt!

The non-excuse truth ..

Har suttit och skrivit mitt tal, jag tror det blir bra. Nackdelen är att ena gången jag kör talet går det på 5 minuter och 18 sekunder. Perfekt! Men andra gången gick det på 6 minuter och 23 sekunder. Huh?

Nej, jag måste nog korta ner det lite. Det ska nämligen vara 5 minuter, +-30 sekunder. Hard workwork!

Lyckostunder

Jag andas knappt just nu, jag har knappt gjort det sedan sist jag skrev! Dock är det inte mycket kvar nu, så det är bara att härda ut! En liten uppdatering då; 
Ett avancerat engelska tal ska skrivas och framföras på fredag, jag hoppas på det bästa. Jobba gör jag väldigt mycket, jobbar fyra gånger denna vecka som inhoppare, arbetskamraterna är härliga, jag sover på tok för lite för att jag har tidsbrist, världens bästa H fyller år imorgon, och i helgen är det partyparty som gäller för hela slanten. Jobb torsdag, lördag & söndag. Nästa vecka börjar det som jag har längtat efter SÅ länge, dansveckan då vi har föreställningar. Om en vecka har jag föreställning imorgon, onsdag torsdag och fredag. Annan nytt är att jag lyckats lapa sol dessa två dagar det varit fint väder, har gått barbent, melajki. Jag är trött, har funnit min nya drog LOKA guava jordgubb & vitamin wells, hoppat 250 hopp på hopprep vilket resulterade i en galen träningsvärk i vaderna. (VARFÖR jag alltid får träningsvärk i vaderna, vad jag än gör.. trots att det måste vara den största och starkaste muskeln jag äger.. är ännu okänt) Jag har fått linjer efter mina strumpor mellan fötter och ben, har insett vilken underbar lärare jag har, drömt mig bort utomlands och insett att jag typ får spatt om jag inte får åka utomlands snart, måstemåstemåste! Plus att jag har försökt hantera allt annat som händer!

Jag ligger inte på latsidan kan man säga, jag kämpar som ett djur! Och det kommer vara värt det sedan när lönen kommer, betygen är galet bra och jag är brun som en fis! Nåja, nu borde jag sova. Ska trots allt upp halv sju, PUST. Kort dag iallafall, det blir nog bra. GODNATT!

LÅNGHELG, tjoho

Underbar dag. Bara dans blev det, modernt, street och kvintett. Sedan har jag shoppat loss som en galning, underbart kul och hem och vänta på klacken mot H! Hur mysigt som helst, den tjejen är underbar! Å vi hade lika mysigt som alltid. 

Nu ska jag slänga mig i sängen och försöka stressa av, läsa lite i min bok och sedan slumra (förhoppningsvis ;)) PUSS på er.

När en sak är avklarad, kommer nästa som ett brev på posten..

Skickade in matte projektet för en stund sedan! Usch vad skönt att ha det gjort. Nu är det bara två stora grejer kvar, nämligen en kulturhistoria uppsats och även engelsk talet (som jag fasar inför)! 

Matteprojektet kändes inte så himla bra, men det får gå som det går! Upp ska jag fem i åtta imorgon bitti, så jag borde sova nu! Jobbet gick bra, härliga människor jag jobbar med!

Vi ska repa imorgon med moderna, gjorde klart hela idag. Den är asrolig! Sedan är det kulturhistoria, och efter det rep med kvintetten. SEN HEM. UNDERBARA, ÄLSKADE LÅNG HELG! Som jag kommer att ta vara på, med plugg (BLÄBLÄ) och vännor. 

Slutdiskuterat
Godnatt!

ÄLSKAR DANS

Repet på moderna är gjort! Vi gjorde klart den idag, grymt bra. Jag älskar verkligen både jazz och moderna kombinationen! Det ska bli så himla kul att visa upp! Älskar scenen, tjoho. Hehe!

Nu har jag suttit och jobbat på mitt matteprojekt ett tag, ska ta mitt pick och pack och pallra mig till H&M en snabbis. Vill ha chinos! Och sedan ska jag ta tuben till jobbet. Jobbar mellan 16-20!

Sedan hem och jobba som ett djur för att göra klart matte statistik projektet, nästan klar.. hoppas jag! Hoppas jag inte upptäcker något hemskt som jag missat... Nej, måste dra! Tjoho, vi hörs.


Uppdatering från ett just nu, ganska hektiskt liv!

Hej på er!

Har suttit med matteprojektet iprincip sedan jag kom hem! Repade på kvintetten efter skolan, och jobbade hårt. Vi är nästan klara med hela dansen, helt otroligt! Vi har typ max fyra åttor kvar, slutet är koreograferat också! Nu ska bara tajmingen bli klar och allt ska sitta, så får vi se om vi hinner förbättra någonting!

Imorgon ska vi bara repa i skolan! Hur skönt som helst, och hur roligt som helst! Modernt hela dagen. Att smink sig känns ju faktiskt helt onödigt.. Gör det till jobbet istället, för imorgon jobbar jag igen mellan 16-20! Sedan ska jag hem och skriva sjukt mycket på mitt äckliga matteprojekt som tycks vara mil långt! Tänk er att jag har skrivit 7 sidor, och jag är fortfarande INTE klar. Hur sjukt är inte det? Shit.. jag borde verkligen vara färdig nu. Slutsats ska skrivas, inledning, målsättning och så ska bilagan skrivas med alla uträkningar. Nåja, får jag VG så får jag ju VG i kursen. Det hade varit trevligt!

Jobb imorgon och sedan en massa slit med matten med andra ord, vi lär nog kanske inte höras imorgon. Men då hörs vi på onsdag! Det kostar att ligga på topp förstår ni! Har inte hunnit kolla några bloggar alls idag! Ni anar inte hur skönt det ska bli med långhelg! Usch vad skönt. MUS kurs på fredag, ska bli galet roligt. Festsminkning! Planer för  torsdag är också gjorda och även planer för onsdag kväll antagligen. Lördag, söndag ska jag skriva på kulturhistoriauppgiften som ska vara färdig nästa måndag (måste få MVG, känn pressen) och sedan ska jag repa inför mitt engelska tal. Ja, jag är nervös för det. Men jag försöker skita i det!

Nej vad jag stressar upp mig själv. Det har ju gått så bra hittills, det ska nog ordna sig resten också! Godnatt, hopass ni mår strålande bra! Godnatt

Godnatt

Jobbet gick bra! Har hur trevliga arbetskamrater som helst faktiskt, jätte kul! Jobbade en halvtimme längre också, lite mer cash.. vilket aldrig är fel! 

Imorgon ska vi kolla och analysera baletten på balettlektionen, ingen balett alltså. Sedan är det rep med kvintetten på idrotten är det tänkt! Det blir nog bra. Ska göra matteprojektet som en galning också, den måste bli klar! AAHH. Nu vet jag iallafall vad det är jag ska undersöka. Och tur är väl det.


Sova var det! Godnatt.

Mot donken again!

Yesyes, jobb mellan 16 och 20 idag med. Vad jag ska undersöka i matteprojektet är klart, samt vilka frågeställningar jag ska ha! Nu ska jag slänga i mig en flaska vatten, en powerdrink och en banan. Det ska jag stå mig på fram till nio då jag är hemma igen för att äta middag! Fantastiskt. 

Önska mig lycka till, första "riktiga" dagen typ. Utan någon som står och hjälper mig. Smått läskigt! Men det kommer gå bra, vi hörs!

Min lördag

Nu är jag en tröttis. Har jobbat idag, och det gick bra! Hon som utbildade mig var väldigt trevlig, så det var jätte kul!
Fast kassa apparaten var väldigt svår. Men det kommer med tiden! 
Imorgon ska jag hoppa in som extra arbetare för att de behöver folk. OB-tillägg here I come! Sedan måste jag verkligen göra matte projektet som ska vara klart på onsdag. Mycket att göra, eftersom jag jobbar på tisdag med. Men det här ska nog gå alldeles galant! Projektet är ju inte så litet heller, så det gäller verkligen att jobba effektivt när jag väl sätter mig med det. Dessutom är det rep på kvintetten på måndag efter skolan (hur det nu ska gå?) 
Men vet ni vad? Det löser sig. Och vad gör det om hundra år när allting kommer kring? NADA! Jag överlever det också.

Kvällen spenderades med H & S, mys. Vi skrattade gott åt bland annat Greklands bidrag (som var ett STORT skämt HAHAHAHA) och åt alla konstiga som skulle leverera rösterna från de olika länderna. Sega som få var typ ALLA! Jag tycker verkligen Sarah Dawn Finer gjorde ett bra jobb, och visade att svenskar bannemej är grymma på engelska! Ja, inte alla.. och även fast hon är halvamerikan! Melajki. 

Min tröja luktar konstigt nog killparfym, jag tycker det är lite konstigt.. eftersom jag inte har någon killparfym (?) måste vara någon blandning av något som gör det. Men det luktar ju gott, så det gör inte så mycket! Hihi.

Nu ska jag sova! 16-20 jobbar jag imorgon, härligthärligt. OCH VET NI VAD? DET ÄR 23 DAGAR KVAR TILL SKOLAVSLUTNINGEN! SUG PÅ DEN NI!
GODNATT!

Mot donken!

Godmorgon världen!

Sämsta uppdateringen ever skulle jag vilja påstå. Men det har varit kul de senaste två dagarna, speciellt igår kväll då det blev RIX festivalen i stan med härliga människor! Nu är jag uppe med tuppen för att åka och jobba för första gången, ska få lära mig allt! Lite småläskigt, eftersom man inte vet hur svårt det är! Men det ska nog gå bra!

Vi hörs later alligator, puss

Det kommer bli bra!

Jag har varit så duktig! Svenskan är klar, och jag har repeterat den och den kändes helt okej efter en gång! Så jag kör på imorgon, det går nog bra! Efter det är det lunch och dans. Massa rep inför vårföreställningen! Och sen ska vi tydligen iväg på museum.  Och nej, jag tycker inte om det speciellt mycket! Hade kunnat vara hemma klockan två, men nej.. nu måste vi vänta och åka dit klockan tre för att vara klara vid fyra och komma hem fem. Ibland blir jag lite sur..

Dessutom ikväll är det tre veckor kvar tills vår första föreställning, och tror ni att vår kvintett är klar? Nej, just precis! Inte ett dugg klar. Det börjar bli lite bråttom! 

Det ska bli kul att repa imorgon iallafall, och nu ska jag skynda mig att sova! Önska mig lycka till imorgon på föredraget, godnatt!

Ibland så känns det bara så himla bra!

Jag är bäst! Det gick skit bra på matte nationella! Jag har pluggat hela matte B kursen själv, med underbar hjälp från mina systrar E och A. TACK! <3 och nu har jag ett VG i matte B i slutbetyg! Sucks to be lärare som sätter IG, och så får jag VG på egen hand! Muhaha.

Summer's in the air

Åh, stack precis ut näsan utanför fönstret. Det luktar sommar nu! Fast än är det lite kyligt! Tänk om 28 dagar är jag fri! Tänk att kunna göra vad man vill, när man vill i ett helt sommarlov på 10 veckor till. Om man bortser från jobbet men adderar att jag kommer tjäna pengar och kunna dansa och åka utomlands sedan! Det är riktigt härligt. Det kommer nog bli bra tror jag!

Sova var det ja? Skönt, godnatt.

Eurovision semifinalen var..

.. mindre bra! Haha. Jag tyckte bara om Irlands bidrag och Sveriges (egentligen gillar jag det inte men okej). Vet inte hur det går / gick? Kanske ska kolla in det.. hm

Nu ska jag sova kära vänner! Imorgon väntar i princip en lektion, då vi ska repa på moderna numret till vårföreställningen (eller ja, sommarföreställningen?). Det numret är grymtgrymtgrymt, älskar det! Det ska verkligen bli sjukt roligt att göra det, om allt går som det ska.

Eventuellt kulturhistoria också, men det vet jag inte riktigt om vi har! Efter det är det kanske teatertreornas slutproduktion, men jag vette sjutton alltså. Det är så mycket krångel med att: ska vi gå? Ska vi inte gå? Aja..

Imorgon ska jag skriva klart och fixa svenskredovisningen, och jag hoppas så in i bängen på att det gick bra på nationella.. även om jag har en svag känsla av att det inte gjorde det! Orkar inte göra prov på fredag..

Mycket att tänka på. Men man ska vara glad att man lever! Tjohej! :D

Skrota nationella prov!

Är rätt mördbultad i huvudet efter matte tänkande. Det var intensiva 4h! Efteråt kände jag mig faktiskt inte särskilt trött, nu orkar jag bara inte ta mig i kragen och göra något. Borde skriva på svenska redovisningen, men och andra sidan så har jag ju faktiskt börjat! Så jag har ju faktiskt gjort någonting! 

Nationella gick som det gick, läskigt att om jag får VG på det så slipper jag provet på fredag. Men vad kan jag göra nu? Nej just det, ingenting. Så det är bara att hoppas att det gick bra, trots att det kändes rätt mycket skit ibland. Haha! 

Nu borde jag fortsätta lite på redovisningen, ska hämta lite koncentration och fokusera en stund. Istället för att bara skjuta upp det. Redovisningen är ju faktiskt på torsdag! Åh så underbart, jag slutar .. ja när slutar jag imorgon egentligen? Jag tror inte jag har någon livskunskap! Wow. Tror jag slutar efter lunch.. det skulle ju vara bra! Med tanke på allt jag har att göra.

Vi hörs ett stycke senare, kräm!

MVG dubbelt upp

Godnatt! Jag lever, och har haft en lång skoldag med få lektioner. Vi såg musikaltreornas slutproduktion som var sjukt bra, vilket alltid är kul att se! En tjej sjöng helt ofattbart fint! Ännu roligare. Har fått mina slutbetyg i kurserna Idrott och hälsa A samt Webbdesign och båda blev MVG. Är väldigt nöjd och glad! Har fått MVG på allting jag har gjort i båda kurserna. Helt underbart.

Jag ska inte skriva mer nu, har nationellaprov i matte B imorgon. Och jag måste tydligen göra bra på det, eller så om det skiter sig så måste jag göra bra på allt annat vi har kvar i matten. Knepigt, för nationella proven ska inte alls räknas i betygen. Blir knäpp på det där!

Aja, hursom! Springer nog till skolan i mjukisar, osminkad och en toffs på sne. Orka sitta i jeans i fyra timmar och tänka massa logiskt, nä det skippar jag!

Godnatt, see you tomorrow!

Ibland känns ordet framtid rätt skrämmande..

Nu ska jag sova är det tänkt. Så jag ska lägga mig i min sköna säng och slappna av. Har så mycket att hålla koll på, och att skriva i bloggen just nu känns mest som ett måste. Även fast jag gör det för att jag vill skriva av mig, så fungerar den inte riktigt så just nu.. Det är inte lätt när det är svårt kan jag konstatera! 

Mycket uppgifter och prov som slutbetyger hänger på, nervousitet, alldeles för mycket övrigt strul med allt möjligt, pollen, väderomslag som gör att man känner sig typ.. bakfull? 

Det har funnits bättre tider helt enkelt, men vet ni vad? Det löser sig, och nu kan det ju bara bli bättre! Ellerhur? Om så lite som 29 dagar är jag fri i 10 veckor framöver + jobb. Hur underbart är inte det? Ofattbart skulle jag vilja säga! Dock kommer jag bli galen av att inte få dansa! Och jag kommer nog bli galen och sakna skolan.. men det ska bli skönt med sommarlov. Som vanligt! Fast ändå så kommer jag att sakna skolan, detta år känns om om det har gått sinnessjukt snabbt! Kanske för att jag faktiskt har trivts så bra? Förra året kändes nämligen som 3 år! 

OCH SHIT, DET ÄR JU SISTA SOMMARLOVET, it scares the shit out of me! Det känns som ett skämt! Om ett år är jag 18, har antagligen gått på massa studentskivor, bland annat min egen. Fått min studentmössa, styrt upp mössprovning, slängt ut tusentalskronor på flak, studentgrejor, klänningar, skor och allt sånt! Slutbetygen är så gott som klara, jag har gjort mitt solo, och så är projektarbetet avklarat, slutproduktionen är gjord och jag har fått testa på det ljuva, slitsamma livet som dansare lite mera! Förhoppningsvis är jag tvåtusentrehundrasjuttioåtta gånger bättre än vad jag är nu på att dansa, och jag ska kämpa som ett djur! Det är bara ett år, sen kastas man ut i den stora världen! Läskigt.

Ett fint djupt inlägg av mig! Nu fick jag ju skriva av mig ändå, ja jag behövde nog det! Det kan vara lite skrämmande ibland.. När det känns som man är fast så kan man ju börja tänka på det! Nej, slutfilosoferat, haha. Godnatt!



En blandning av mig?

Cooling! Haha visste inte att det fanns program. Här är little miss star!

Little miss magic!

Magic and a star


You're Little Miss Star! You're destined for greatness!

Tuffing på mig, och på fb blev jag little miss magic! (:

Step away

Jag har hittat världens bästa låt, jag är kär i den, och jag har bestämt mig för att ha den till mitt solo. Helt fantastisk!  Hoppas jag inte ändrar mig, eller tröttnar på denna låt. För den är för sjutton fantastisk!


Underbart härlig kväll

Har haft en superhärlig kväll med H & S. Så himla mysigt. Satt på Café 60 i mer än tre timmar kom vi fram till och bara pratade en hel massa.. busade en del också gjorde vi! Jag är barnslig and I like it. Blev ju nyss Pheobe i vänner på ett test på facebook så nog är man lite speciell! Haha!

Efter det drog vi till Mc Donalds och käkade paj och cheeseburgare innan vi drog hemåt! Pajen var varm kan jag säga, men god!

Jag tänker sova nu, hela kroppen är helt öm och träningsvärken är HUUUUUGE (in english). We had the english national test in reading and hearing today, please fill in the gap here..

Hello, ______ are you?

WTF is up with these questions! It's not like someone is ever going to come up to me, asking me ____ I do? It's SICKO. 

Hatar verkligen det testet. Hatar hörförståelsen också eftersom den egentligen bara testar hur bra minne man har, och det har jag verkligen inget! Haha. Nej jag ska sluta nu, är för trött för detta! Kan berätta mer imorgon, gudnat!

Brännsår, blåmärken och sås

Helt mörbultad i hela kroppen! Haha, är så slut och trött i varenda muskel och jag är sådär öm som man blir av massa repetitioner där man sliter och drar, ändrar och gör om hela tiden. Helt såsig i huvudet! Det är verkligen mycket just nu. Ta in allt och så, men och andra sidan så är det heeeelt underbart och jag skulle verkligen inte vilja ha det på något annat sätt! 

Även fast det är mycket nu så försöker jag behålla lugnet! Och planera bra så att allt faller på plats till slut. Det är ju trots allt bara 32 dagar kvar av denna termin, det är inte mycket! 

Nu blir det Sex and the City, sova och imorgon är det upp med tuppen för att göra engelska nationella skriv och hör, klockan 11 är det stepp repetition och sedan jazz rep. After that, I'm off! HEJ HELG; choklad, sol och mys! 
Ja och sol ska det ju bli imorgon också! Mysigt.

GODNATT puss!

Tillsammans e vi oooooo....mogna!


En helt normal konversation mellan Helena och mig! Vi är bäst, haha!

TITTA HIT...

Jag vill bara meddela ERIK & LOUISE att jag undrar när dom ska dansa Bouncie Bounce i sommar, hihi! När ska ni dit? NÄRNÄRNÄR!? Om ni läser här, hihi. Annars får jag sms bomba!

Detta blev just typ.. lite "vad tänker du på" på facebook! 

So much to do, so little time!

Jag har inte mycket tid till att skriva alls numera, inte nu de närmsta två veckorna. Jag försöker hitta luckor, men vill inte att det ska kännas som ett måste! Jag har nämligen mycket att tänka på och hålla i huvudet så det är inte alltid lätt!

Dagen har varit helt okej iallafall, ögonen kliar och tårarna rinner, näsan kliar och rinner, hela min mun är som ett stort sår och det kliar i halsen och överallt i hela ansiktet! Huvudet och ögonen gör ont! Allergin är inte nådig just nu, och det tar väldigt mycket energi. Fast jag har haft en riktigt härlig dag idag! Tänkte bara berätta hur allergi känns för er som inte vet det, men det ska bli bättre har jag bestämt mig för! 

Har pluggat sedan jag kom hem, vid halv sex. Är fortfarande inte färdig! Imorgon blir det webbdesign plugg eftersom jag har prov på onsdag. Resten av veckan blir det matte plugg, engelskatal skrivande, bokläsande och annat! Mjau. Jag ska inte stressa upp mig! Nu ska jag sova, godnatt på er! Vi hörs när vi hörs.

Plugghäst!

Duktig som jag är sitter jag och försöker plugga. Håller på med internethistoria, hur intressant det nu må låta.. Webbdesign alltså, har prov på onsdag antagligen. Sedan ska jag börja / Fortsätta skriva på mitt engelsktal, och det ska bli riktigt roligt att skriva det talet! Tänkte berätta sedan vad det ska handla om! 

Kvällen igår var mys, min kära H följde med och efter lite socialitet så åkte vi hem till H och käkade glass. Glassmonster! Kom hem halv tre, och somnade en timme senare. Senaste kvällen denna långhelg, duktigt av mig! Har mått bra av att sova mycket..

Mycket snack och liten verkstad är det just nu, jag måste verkligen plugga! Har väldigt stora projekt som ska vara inlämnade, innan vecka 20. Ganska mycket som ska fixas. Efter nästa vecka kan jag andas igen. Men vet ni vad? Det kommer gå skit bra har jag bestämt mig för!

Underbara väder!

Vilken härlig dag det har varit idag! Helt underbart. Det måste ju ha varit den varmaste dagen i år! Har legat ute i solen i ungefär tre timmar sammanlagt, varit och hämtat ut böcker från adlibris och handlat med pappa min!

Jag har haft sjukt svårt att röra på mig, jag har verkligen den grymmaste träningsvärken! Haha, helt sjukt. Jag kan inte sträcka på mig och när jag pendlar med armarna när jag går så sträcker det i triceps, biceps å vad alla muskler nu heter i armarna! Haha, ja jag har helt galet mycket träningsvärk iallafall! Men det är helt underbart och jag mår fint.

Allergin är förståss jobbig, men den går ju över får man ju tänka på.. det är ju jobbigast nu när björken och gräset kommer bara! Grannarna klippte gräset idag när vi var ute, vilket inte var jätte uppskattat! Fniss.

Hjärt chakrat

Det känns som om någon har slagit mig! Som hela jag är ett blåmärke, haha! Det känns helt osannolikt sjukt mycket, träningsvärken är så himla intensiv. Just nu är det värst i min bröstkorg, just för att man öppnar bröstkorgen så mycket och jobbar med att öppna upp bröstkorgen. Herregud!

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och sova, för jag är som sagt helt otroligt slut. Så det kommer bli helt underbart att sova! Det är såhär det ska kännas när man jobbat hårt, så jag är lycklig! Vi ska se hur det går att gå upp ur sängen imorgon bara, HAHA. Jag har förvarnat att om jag inte kommer ner imorgon vid frukosten så får dom nog komma upp och hjälpa mig upp ur sängen! 

Nuni, usch vad skön sängen känns.. kudden skriker på mig! Godnatt

Utvärdering: Bikram Yoga

et var verkligen en slående värme när man kom in i rummet. Det var verkligen en skillnad på de 20 graderna ute, och de 40 graderna som lokalen hade! Vi fick lägga oss ner och slappna av tills klassen började. Jag lovar, att efter första övningen så rann det svett längs benen! Jag trodde jag var den enda som hade det så, men nej.. alla hade tydligen tänkt samma sak för det var heelt sjukt vad blöt man blev! Det häftiga var att man kände hur det brände i musklerna och i porerna på huden. Jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv! Jag skojar inte! Handduken jag stod på var dyngsur, sportbhn, och shortsen gick typ att vrida ur! No kidding. Jag trodde att jag skulle svettas, men jag trodde inte att det var fysiskt möjlig att svettas såhär mycket.

Övningarna var otroligt jobbiga, och upprepades två gånger. Jag märkte också av vikten av att inte ha ätit 3 timmar innan, och druckit mycket vatten för att jag mådde inte ett dugg illa, som många andra gjorde. Och då hade jag druckit 2 L innan på dagen, ätit en bra frukost och inte druckit något kaffe. Det gjorde att klassen blev sjukt bra! Så tänk verkligen på det om ni ska gå på bikramyoga! Värmen gjorde så att man trodde att man inte skulle klara av hela passet, jag fick lite panik när man låg ner för att värmen liksom trängde in en, men om man pressade sig själv, koncentrerade sig och verkligen fokuserade och intalade sig själv att det skulle gå, så gick det utmärkt! Ja, det var en helt ny upplevelse och verkligen någonting jag kommer att göra igen! Det var ju grymt! 

Efteråt kändes det så otroligt skönt att stiga ut i den vanliga temperaturen igen i lokalerna, men strax därefter började jag bli frusen och har varit det resten av dagen. Det satte sina spår! 
Under passet var det jobbigt, och vid något tillfälle fick jag lite ont i huvudet. När de var runt de sista  övningarna ville jag bara att klassen skulle ta slut, och när den väl gjorde det så var jag otroligt yr när jag reste mig! Men jag känner mig verkligen renad, som en ny människa som min danslärare sa idag om bikramyoga. "Det är pissjobbigt, men efteråt är man som pånytt född, det är en underbar känsla!". Och jag håller verkligen med! Det var häftigt. 

Det ska även hjälpa mot problem man har, som om man har problem med en axel, har artros eller andra ledbesvär... problem med magen osv, så hjälper det att stimulera olika punkter i kroppen så att det ska släppa! Jag kände faktiskt väldigt stor skillnad, eftersom min mage är lite krånlig och även min hud kan vara lite knepig. Båda två kändes mycket bättre efteråt! Jag vill verkligen göra detta igen!!!!

Kläderna var så våta att man typ kunde vrida ur dem, och nästa gång jag går på bikram yoga kommer jag att ha mer vatten än en halvliter, för det räckte INTE länge! 

Testa detta folk! Det är så himla häftigt!

Vi gjorde denna position och den var sjukt jobbig verkligen!


Också en jobbig pose, speciellt eftersom man är så sjukligt blöt av allt svett så att det går knappt att greppa och hålla kvar foten!

RSS 2.0