Nyårs outfit!

Innan jag drar min kos till Åke tänkte jag bara slänga in min outfit en dag som denna!

jag
Tunika & jeans blev det!



GOTT NYTT ÅR!
Ha en skitkul kväll!











Nyårsafton

Så var det den sista dagen på dethär året.
Jag ska skåla in det nya året tillsammans med Åke, hemma hos henne och vid vattnet! Ska bli riktigt roligt!

Dethär året har verkligen dragit med sig både det ena och det andra, både bra och mindre bra saker. Men livet har sina motgångar, och medgångar.
Jag har upptäckt en ny kärlek och intresse för dansen. Jag hade aldrig innan kunnat se mig som en dansare, men som det känns nu är dans något jag aldrig kommer att sluta med.
Jag har börjat i en ny skola, i en ny klass. Och har det riktigt bra! Jag får göra det jag älskar mest av allt. Sjunga, dansa och spela teater.
Man har fått lägga ett annat liv bakom sig, och lämnat grundskolan och min underbara klass 9b, som man fortfarande saknar!
Jag har börjat tävlingsdansa, och fick silver på min första tävling. Har världens bästa parkompis och nu till vår blir det tävlingar med vår nya grupp!

Det har varit ett år med lite av allt. Men jag känner på mig att 2008 kommer bli ett bra år! Men för höga förväntningar ska man ju aldrig ha...

Är det någon som har några bra nyårslöften? Jag har aldrig gjort några, men vad har ni för nyårslöften ni där ute som gör sånt?

Gott nytt år! Nästa gång vi hörs är det år 2008!



SM I GLOBEN!

Innan jag kryper till kojs tänkte jag bara berätta världens coolaste grej!

ÅRETS DISCO & STREET SM ÄR I GLOBEN
JAG SKA DANSA I GLOBEN!
IN THE GOLFBOLL!

Så abnormt kul och ballt så jag vet inte vad jag heter! Usch vad kul.
Någonting att verkligen se fram mot!
Coolare ställe att ha SM på får man nog leta efter!

7-8 juni (preluminärt, ja hur man nu stavar!) då smäller det!


The number 23

The Number 23 med Jim Carrey i huvudrollen.

Denna film har jag sett ikväll! Den var riktigt bra, men it gave me the creeps. Den var rätt obehaglig ett tag, men den var riktigt bra! Tur att jag såg hela filmen, och inte gick när jag var nära att gå.. för då hade jag missat poängen.

Filmen handlar om Walter Sparrow (Jim Carry) vars fru hittar och köper en bok till honom som handlar om besatthet, över numret 23. Sparrow känner igen allt boken säger och påstår att det är hans liv som författaren har skrivit om. Dock skrattar frun bara åt honom och nekar medans sonen tror på sin pappa...
Frun nekar enda fram till att bevisen kommer fram.. och det visar sig vara något man inte trott...

Film makarna har gjort ett snyggt ljus som sätter stämningen i filmen, och på vissa ställen tagit till små detaljer för att förstärka känslorna. Som tillexempel att göra helt svarta ögon när det ska vara känslokallt, skrämmande och läskigt.

Se filmen, vettja! Den var riktigt bra. Men jag varnar folk med extremt känsliga nerver, hehe.

Sovgott! eller.. godmorgon?

Nattuggla som jag är, sitter jag här i sängen med min dator nu. Jag väntar på att diskfraggen ska bli färdig så att jag kan lägga mig ner och kolla på sex and the city innan jag känner mig tillräckligt trött för att kunna sova! Vilket inte direkt är nu! Jag känner mig pigg som en tupp? öh, eller något. Fast tupparna sover nog nu..
Så, vad ska alla göra på nyårsafton då? Själv är man inte riktigt säker ännu, vi får se vad som väntar! .. först ska jag kanske försöka sova så jag är lite pigg? Hm, ett senare problem kanske?
Oj, nu slog klockan visst 4:00. Godmorgon! Haha.


Tillbaks!

Hej där!
Nu är jag tillbaks! Har haft en riktigt härlig vecka, och glömt bort tid och rum. Skönt!

Jag har inte uppmärksammat det men idag fyller faktiskt bloggen 1 år! Så grattis till bloggen! Känns konstigt att det redan har gått ett helt år, sjukt.. Tiden går faktiskt snabbare nu än vad den gjorde när man var liten. Kanske för att man är så stressad jämt?

Imorgon är det ju nyårsafton, känns sjukt.. nästan så man får lite ångest! Vad har jag man gjort i år då? Haha. Men imorgon kommer en liten sammanfattning om mitt år, tänkte jag. Viktiga saker som hänt varje månad och så. Ska bli kul att sammanställa! Så det får ni se imorgon.

Hoppas att alla har haft en strålande härlig jul, det har jag! Vi hörs, kram!

God Jul!

Jag önskar alla en riktigt God Jul!
Med mycket mat och godis!



GOD JUL!


Nu bär det av!

Jag anar att det är det sista inlägget för en veckas tid. Imorgon bär det av nedåt i landet!
Idag har jag fått jätte fina julklappar och har haft det jätte mysigt.

Vi ska upp med tuppen, redan klockan nio och klockan tio bär det av mot Karlstad därifrån tåget går från klockan ett.
Innan dess ska det inhandlas de sista julklapparna, och jag ska nog köpa en ny mascara eftersom jag har använt rest-mascaror under typ en månad bara för att jag inte haft råd med någon ny! Men, nu har jag nog det.. Även fast det är dagen före julafton! Intressant information faktiskt..
Vi hörs la om någon vecka eller så! 

Kram på er.


Elf!

 photo of Elf,  Will Ferrell 
Just nu sitter jag och äter lite B&J Toffie glass (nu har jag nog smakad alla, favoriterna är chocolate therapy & carmel chew chew samt cookie dough) och tittar på Elf! Mysigt faktiskt.
Haha, den är riktigt rolig faktiskt. Man bygger upp lite julkänsla även om jag tyvärr inte riktigt har någon ännu, så förstärks den åtminstonde en gnutta av julfilmera, idol önskar god jul osv.
Det är verkligen svinkallt ute! Det är fortfarande jätte fint med supermycket frost på grenarna, hoppas det är de nedåt landet med!

Vad gör ni för mysigt, såhär dan före dan före doppare dan?
Nej, nu börjar Elf igen!


So you think you can dance..?

SO YOU THINK YOU CAN DANCE..? SCANDINAVIA

Succeprogramet So you think you can dance kommer till Skandinavien!
Nu ska folket use vem dom är Skandinaviens bästa dansare. Varje land kommer att bidra med ett visst antal dansare, och en programledare som tillsammans ska genomföra showen.
Från Sverige är det Kicki Berg som är programledare!

I USA där programmet först startade har det gått av stapeln i tre år! Nick Lazzarini vann första året, Benji Schwimmer andra, och detta är vann Sabra Johnson!

Nick Lazzarini:
Född 1984. Under år 2003 tävlade han i en del av gruppen Hot Under The Collar som sågs på CBS star search.
Nick spenderade två år i San Francisco Dance Company och turnerade också i Europa med RAW-dance compagniet. Som blev upptäckt av MIa Michaels, som är en av dommarna och koreograferna i SYTYCD.



Benji Schwimmer:
Född 1984 18 januari, blev 2006 kronad till Americas favourite dancer. Benji är Amerikans mästare i swing. Han började tävla som fem åring och när han började på high school bytte han snabbt mot hemskolning för att föräldrarna reste runt på så många olika ställen! Han klarade sina studier tidigt och började studera dans.



Sabra Johnson: Sabra var 20 år när hon ställde upp i tävlingen och hon hade då dansat i endast 4 år! Hon har i stortsätt dansat alla de viktigaste dansstilarna under olika långa perioder men hennes favorit och huvud dansgenre är Contamporary, det vi i Sverige kallas modernt. Snacka om talang! Ha dansat i 4 år och tävlar mot människor som i stort sett har dansat hela livet!
Innan hon började dansa som 16 åring gick hon på gymnastik, där hon antagligen har fått sin kroppskoordination ifrån. Tjejen är grym!
Innan SYTYCD medverkade hon i High School Musical som backdanser med skeat dansarna, hon har dock en keps på sig så det är svårt att se att det är hon!



Det kommer att hållas öppna auditions den 19 januari (dagen efter min födelsedag) i Stockholm, känner du dig manad att söka? Gå in på kanal 5 om anmäl dig, så är du garanterad en auditiontid! Annars kanske du inte får någon.

Jag ser verkligen fram mot detta program, det är mitt absoluta favorit program!

Godmorgon!

Ja hejdär, sovit gott?

Jag är faktiskt vaken redan! Kände att jag kanske skulle pallra mig upp tidigare än vanligt, även om jag då somnade klockan två, tre. Och sen halvsov en timme eller två innan min stackars hostiga syster somnade. Hon har fått min hosta, alldeles gratis! Fast, min är dock kvar.. hö

Så, idag är det alltså julafton här! Syster sover fortfarande, och det ligger paket under granen! Hihi. Mysigt faktiskt.
Sitter här och fryser, glömde tofflorna där uppe! Det är så kallt här.

Och det är skit fint utomhus! Det är så många minusgrader att det är supermycket frost och kristaller på träden! Får se om jag lyckas ta något fint kort på det. För det är jätte fint!

Men nu iallafall, så tänkte jag kolla upp hur man MMS-bloggar från mobilen eftersom jag inte kommer kunna blogga på ett bra tag! Hoppas det inte kostar en förmögenhet! :)

KRAM PÅ ER!

Julavslutning

Hej där! Förlåt för att jag är så galet dålig på att uppdatera, men idag har jag faktiskt (hör och häpna) en riktig anledning till att jag inte har hunnit!
Har nämligen först varit på julavslutningen som nog gick ganska bra, och efter det var det direkt hem och sedan snabbt iväg till tåget för att åka hit till mamma! Hon trodde att datorn var sönder, så därför testade jag inte att logga in förrens sent. Men jag har nog magic fingers, så den fungerar faktiskt nu. tihi *stolt* :D får hoppas att den fungerar lika bra imorgon!

Imorgon ska vi fira julafton här! För på söndag så åker vi igen.
Ikväll har vi klätt granen, som det kommer bilder på senare när jag kommer hem! Då ska jag berätta mer.
 Men imorgon blir nog inte mycket till uppdatering heller skulle jag tro, eftersom jag har annat att göra. Men en gång ska det slängas in ett inlägg! MINST.

Nej, nu ska jag gå upp till litensyster och glo på tv innan vi sover! Är faktiskt trött.
Kram på er! Hoppas ni får ett härligt jullov!

Spice Girls

Läskigt, det är 4 dagar kvar till julafton och imorgon är det julavslutning! Shit, jag ska ju åka till mamma imorgon också och jag har inte packat! För jag är borta rätt länge..
Jag sitter och kollar på Spice Girls reunion (eller hur det stavas)! Haha det är så kul att se eftersom jag älskade dem när jag var liten!
Skriver mer sedan om jag hinner! Är stressad som en ko.
Imorgon är det julavslutning och musikal ettan-tvåan-trean ska sjunga tillsammans inför hela skolan i kyrkan!

Kramkram!

Spice-Girls-2007-comeback.jpg

Hur mycket är du värd?

Jag hittade dethär testet i en annan blogg och tyckte att det skulle vara kul och testa! Självklart är det ganska mycket ironi i testet, men ändå! :D

Gör testet! Skicka svaren till mig.
Hur mycket är ni värda enligt det?


NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[] Blå - 1000 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[x] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd:
56800 kronor


Julklappar & sång

Skulle ha publicerat dethär inlägget igår, men så blev inte riktigt fallet.. Det är skrivit runt 21.30 igårkväll!

Svårt att låta bli att göra annat än det man ska måste jag ju då säga!
Nu ska jag iallafall snart bli förhörd på kulturhistorian, jag hoppas verkligen att jag kan! Imorgon blir det skola som vanligt med ensemble, engelska och så!

Efter skolan ska det köpas julklappar tror jag, eller så gör jag det på torsdag.. vi får se vilket som passar bäst! Imorgon när jag kommer hem måste jag ju skriva klart uppsattsen och göra klart matten! Så jag vet inte om jag kommer att hinna det.

På fredag ska min klass sjunga i kyrkan tillsammans med musikal 2:an & musikal 3:an inför hela skolan, två gånger! Det ska bli roligt.
Sedan är det ju nästan jul! Ahhh.


Rudolph the rednosed reindeer.
Haha!

Jag älskar det!

Ni vet dendär känslan när man bara älskar något så mycket, och det är så himla underbart varje sekund man gör det.. man känner sig liksom så underbart glad?
Att få höra att man faktiskt är bra på det man älskar att göra, slår allt! 

Teater, sång & dans

Hejhallå!

Sitter här och ugglar och har precis käkat middag! Ska strax bänka mig framför läxböckerna igen och plugga hysteriskt. Tänka sig, vi har haft det hyffsat lugnt på terminen, ibland hysteriska veckor och ibland lugna. Men självklart ska sista veckan alltid vara fullproppad! Ett prov & två inlämningar! Onsdag och torsdag! Så det är inte direkt utspritt heller. Men återigen så har jag haft det värre!

Idag har varit en riktigt härlig dag! Försov mig och kom sent till skolan, hade bara 30 minuters idrott! SL traffiken krånglade ju självklart igen när jag väl satt på perrongen och väntade! I swear I lööööv SL. Jag säger som Belluuus i min klass; Vi borde göra ett mycket bättre kollektivtraffik och ett annat bolag som alltid passar tiderna och sen övervinner i SL!
Bra va?
Vi dröjde oss kvar länge i omklädningsrummen och drog och sedan till biblioteket för att plugga till kulturhistorian och göra matteläxan, härligthärligt. Kastade lite lappar på Gustavoswitch som satt nedanför men kom upp sedan! Haha. Sedan var det sång, skitkul! Lunch och en väldans rolig teaterlektion med kroppsspråk! Då vi skulle få koll på vad vi gör på scenen och hur vår gångsstil såg ut, utan att man riktigt tänkera på det. Först skulle vi gå runt i en cirkel och så skulle man ensam gå ett varv och alla skulle iaktta och sedan härma och överdriva rörelserna! Efter det skulle alla sätta sig ner och man skulle ensam gå runt på scenen och så skulle man ta fram den "inre clownen" genom att överdriva det som var speciellt för varje persons gångsstil. Så alla som satt och tittade skulle skrika ut "Släng mer med armarna!" "Vicka mer på rumpan" "Böj på knäna!" m.m. Skit kul!

Sedan var det dags för improvisation och då skulle två gå upp på scenen och spela upp ett scenario som två skulle iaktta och sedan överdriva de rörelserna som man gjorde. Jätte roligt faktiskt! haha
Efter den roliga teaterlektionen så hade jag dans-utveckligssamtal! Och jag är så lycklig kan jag säga :D

Men nu ska jag återgå till mitt arbetsmyra-liv!
Ha det superduper!
Pepparkakskram!


Hur ser din inre clown ut?

Därför ska Måns Zemlerlöw få rockbjörnen!

Det finns många anledningar enligt mig till att just Måns Zemlerlöw ska få rockbjörnen och grammisen! Jag tycker helt klart att det är han som har gjort starkast start på sitt artist liv och är redan känd utomlandsi exempelvis Polen där de älskar honom!
Sedan han medverkade i idol 2005 har hans kändis-skap gått spikrakt uppåt, och fortsätter att rusa iväg ut i världen, med en rasande fart!

Måns Zemlerlöw har bland annat medverkat i:

  • Musikalen Footlose som just nu visas på Storan i Göteborg. Riktigt bra, där han spelar mot den stora musikalartisten Peter Johansson som är Sveriges stolthet och jobbar i London. Han spelar även mot Anna Sahlin.Musikalen kommer upp till Stockholm i februari, och självklart ska jag då gå igen!
  • Ladys Night.
  • MQ's julkampanj tillsammans med Idolvinnaren Agnes. Åh jag är kär i bilderna på honom!
  • Han är nominerad till en grammis som bästa manliga artist!
  • Han är nominerad i tre kategorier till Rockbjörnen http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/rockbjornen/
  • Han har släppt två skivor!
  • Han har varit med i melodifestivalen
  • Medverkat i Let's dance, där han vann!

Tänk så bra det kan gå för en som åkte ut idol och blev femma? Ja, Måns är bäst. RÖSTA! :D


Rockbörnen!

 
Rösta på rockbjörnen!
Bästa Manliga Artist
är ju lätt Måns Zemlerlöw

RÖSTA!
Måns Zemlerlöw

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/rockbjornen/


EMD!

Ni har säkert redan hört det! Men killarna Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo ska bilda en ny grupp. Nämligen EMD! Och deras nya skiva kommer ut i våren men redan nästa vecka kommer den första singel ut "All for love" som är ledmotivet till "de tre musketörerna". Jag har inte hört låten tror jag! Vi får se hur det blir! Dom är ju riktigt bra alla tre. :)

 

Lång 13 december. Glögg, pepparkakor & lussebullar!

Nu har jag pluggat engelska, fikat och nu känns huvudet tungt. Tyngre än förut! Att lägga sig i sängen låter iallafall lockande efter en just nu ungefär 17 timmars lång dag med luciatåg m.m!
Men det har varit riktigt kul, och vi hade en väldigt fin Lucia, Lovisa! :) Det finns bilder från luciatåget lite överallt, så jag lägger in någon om jag hittar någon fin! :)
Det står på skolans hemsida att luciatåget var fint, man bugar och bockar!

Nu ska jag lulla här ett tag till innan jag ska inta sängen! Muhah. :)

KRAM!

Mer glögg åt folket!

Usch vad gott det är med glögg! 
Speciellt vaniljglögg!

Nu har det blevat luciafika med los lussenbulls, los peppcakes and glögg! Mumsens smasken.













Lucia!

Glad lucia allihopa!
Självans är jag trött som en bäver, har varit uppe i 11 timmar! Vi samlades klockan sju i skolan, det var fortfarande mörkt ute och superkallt. Vi fixade oss och klockan åtta så var första tåget, och nio var det andra. Det gick väl sådär, helt okej iallafall! Så bra som det kan gå för en klass som repat 3 ggr och en klass som gått tillsammans i fyra månader antar jag :) Men det är alltid lika kul att stå på scenen!
Mellan de båda tågen och efteråt så fick vi pepparkakor, saft, mandel och russin av våra snälla lärare för att vi skulle orka med luciatågen! Jag kände hur det började vackla lite under andra föreställningen, har inte känt det förut ;P
Ja, å efter det var det matte som vanligt, då jag och isabellabella var väldigt ... ofokuserade! Haha, kände mig galet knasig och tokig och det vi höll på med förstod jag inte riktigt, och det slutade med att vi gjorde en halv sida med galet mycket skratt, haha. Efter det så fick vi mer pepparkakor och gröt ( =/ ) i skolan. På svenskan läste vår lärare för oss och tände ljus, asmysigt. Var så trött att jag somnade (a) haha!
Vi fick ha godis med oss på samhällskunskapen också, åh vad gott! Jag och Åke gick och köpte lussebullar, fy vad mumsigt det var! Vi kollade på Al Gores film.. vad tycker ni om den om ni sett den? Den är intressant tycker jag, och så säger dom att man inte anstränger sig när man får varningar! Men man vet ju inte ens hälften av allt som sägs där! Man kan ju inte leta på media!! Ja, men det är ju en annan sak! :)
Sedan slutade vi! Hem hem hem. Och nu är jag hemma, och jag ska plugga till engelskaprovet imorgon! Kommer måsta anstränga mig utav sjutton tomtegubbar för att plugga! I'm sooo tired och slut i mitt huvud ;p

Men, nu ska jag väl återgå till plugget. JAG VILL HA GLÖGG :D
Lussebullskram ;) och glad Lucia!


Luciatåget!

Imorgon är det lucia! Snabbt tiden går..

Idag har varit en riktigt rolig dag! Började med ensemble i helklass, sedan dansade vi och sjöng (musikal ni vet (; ) i helklass också. Vi hade knappt 30 minuters dans å sång så vi fick en håltimme ändå! Elva var det kulturhistoria, då jag och Åke satt i bibblan och åt vår matsäck, eftersom vi inte skulle hinna gå ner å äta gummi-skinn-korv med pulvermos, synd va? haha! Och direkt efter det hade vi sånglektion i två timmar inför lucia imorgon! Det var mysigt tycker jag. Efter luciarepet var det världens roligaste engelska lektion där man skulle lära känna varandra i halvklass bättre! Skit kul tycker jag, och annorlunda från det vi brukar! :D
Vi skulle först skriva ner tre saker, två som var sanna om en själv och en falsk och så skulle de andra gissa vilken som var sann och vilken som var falsk. Och efter det så skulle vi skriva på lappar och sätta på varandras ryggar vad vi tyckte om varandra! Alla skrev så snällt, blev jätte glad :D
Jo och imorgon bitti .. ja morgon och morgon, typ.. NATT?! haha, ska jag upp klockan tjugo över fem! :D Uppe före tuppen!
Det kommer vara mörkt som in i gatan! Tänk er själva hur mörkt det är klockan sju när vanligt folk går upp ;p
Tjugo över sex ska jag åka hemifrån imorgon bitti för att vara på plats klockan sju! Fast jag ska inte gnälla egentligen, en tjej i klassen har 2 h till skolan! det kallar jag långt. plus att det blir säkert kul :)
Men imorgon klockan åtta kör vi i aulan! ;p

Nu ska jag börja lägga ner alla saker jag behöver imorgon.. manschett, glitter, rött band, sockor, strumpbyxor, linne, osv :D

Vi hörs imorgon, krambananer.. nej så kan jag ju inte säga! jag får säga, Lussebullekram! Höhö..


Skriv ditt namn med..

Skriv ditt namn med...

skriv ditt namn med lillfingret: nicole, niccie
skriv ditt namn med armbågen: nmiccoller, niccioer
skriv ditt namn med pannan: nkico0le, nhjicci4 

skriv ditt namn med foten: mnicollöer, nioccire
Skriv ditt namn med näsan: nicole, niccie ( WIHU :D)
skriv ditt namn med örat:  jh x ilm z, b njmu8x xc jmxs2 (eeh, ja. det är ju nästan rätt!)
skriv ditt namn med munnen: n icole, niccie (KOLLA DÄR VA! ;D)

från: http://kenzaas.blogg.se !

Hej-jag-är-dålig-på-att-uppdatera!

Jepp, jag är verkligen urusel på att uppdatera. Har inte uppdaterat sen i lördags!

Var i skolan som vanligt idag. Trött som sjutton eftersom jag sov dåligt, inte så kul kanske! Inget speciellt hände väl. Gick verkligen inte speciellt bra idag, haha. Lyckades få omöjliga teman till teatersporten på teatern så improvisationerna som jag gjorde blev urusla! Min röst är fortfarande konstig så på ensemblen gick det ju som det gick.. rösten har inte repat sig helt!
Efter datorkunskapen så hade en tjej i klassen glömt sin väska, och sedan hade jag glömt min matteläxa så det blev ett himlans spring upp och ner för de där sjuttiotvåtusen trapporna! Lite jobbigt. Men men... Så jag kom hem senare än vad jag brukar, typ vid tjugo i fem.

Bara två veckor kvar tills jullov! Ja, knappt det. Shit vad skönt, börjar inte förrens 8 januari igen. Har ledigt på måndagen, fy vad härligt! Men jag kommer få ryck för jag kommer att bli så galet rastlös och få abstinens besvär efter dansen

Nu är det ju PB om 40 minuter, åh jag längtar! Älskar det programmet! Då ska jag äta en apelsin, sådeså! Mumsfillibabba!
Hur har ni haft det i helgen?

Kramar!


Vinnare av idol 2007 är...!

Marie blev det!

Hon är duktig så det är bara kul tycker jag, men ärligt talat tyckte jag att amanda var bättre igår! Men kolla röstresultatet skiljde typ 1,3%! Det är ju nada! Och vinnarlåtarna låter likadant som vanligt ;p

Marie eller Amanda?

Må bäste man vinna!



Vem ska vinna
, Amanda eller Marie?


Själv vet jag inte vem jag vill ska vinna, jag kollar nog på hur dom presterar idag och utgår från det! (:

Sienfield, feber, jullov, fredag!

Hur mår ni alla där ute? Här är det sådär, hostan är helt sjukt jobbig.
Ska sova strax, men först ska jag kolla på Scrubs och Seinfield! Haha det är så himlans roligt. OCH tänk! det är fredag imorgon! Shit vad tiden flyger förbi i en väldans fart!
Om två veckor är det jullov, det ska bli så skönt!
Skoldagen gick hyffsat snabbt med luciarep & prov, och när jag kom hem kändes det som om jag hade gått in i en vägg! Alla påstod att jag var jätte varm i skolan, typ febervarm, haha! Så jag är nog inte så frisk ;p

Nu ska jag iallafall sova! & kolla på Scrubs & Seinfield såklart.
Kram & godnatt

Jag mår super!

Jo, nästan... Hostan is killing me!
Skulle inte ha gått i morse, fast jo... Det skulle jag visst ha gjort, för annars skulle jag ha missat så mycket. Det orkar man inte!
Snart är det so, och sedan är det luciarep! Vi har bara tre rep inför lucia om en vecka, skulle inte kännas allt för skönt och missa någon av dom!
Förlåt för att jag inte har skrivit, jag har helt enkelt inte orkat. Har haft mycket att göra också, så jag har inte hunnit.. ingen rast & ingen vila! Och när jag inte har haft något att göra efter skolan för att jag har varit trött som ett piggsvin, så har jag typ sovit! :)
Men jag ska försöka hinna med lite mer inlägg och sånt.


Kram på er! Hoppas att ni mår bra iaf.

Måndag

Hej hallå! :)

Kom hem för en timme sedan, då åt jag lussebulle & drack varm choklad. Mumsigt. Har varit i skolan och haft en skön dag, men det har inte varit en sån "bra" dag när jag skulle lära mig den nya dansen, haha! Men man har ju sånna dagar ibland ;p På teatern skulle vi gå runt och hata och älska varandra, skit kul! Men svårt! Eftersom man inte hatar någon i klassen, haha.

Snart är det middag & efter middagen ska jag göra homework, fun huh?
Uppvisningen igår va jätte kul. Älskar att stå på scenen, tihi (a)

Skriver säkert senare! Kram kram.

Dansuppvisning!

Glad advent! Känns verkligen overkligt att det är första advent redan idag!

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera bloggen, men peeeewwwu vad jag har haft mycket att göra. Och nu är denna helg förbi, lika snabbt som den kom! Kom hem vid halv åtta från dansuppvisningen. Det gick bättre än förväntat och var eeextreeeeemt roligt! Fy vad jag älskar att dansa.
Vi gjorde måndagsformationen & par dansen! Och på fredag ska vi börja jobba på vår gruppdisco! Ska bli skitkul med en tävling nästan direkt i februari när dansen drar igång igen! :)
Och imorgon är det dans i skolan igen :D juldans. Vad det nu är? =D det får vi se imorgon. Dansen på dansskolan är slut för i år.


Men, vi hörs imorgon. för nu ska jag kila! Förlåt för att jag har varit sämst på att uppdatera, jag ska bätta mig!

Dålig uppdatering

Det blev inte så mycket inlägg idag som jag kanske hade trott! sorry.
Var och gjorde provet i skolan och när jag kom hem så halvt dog jag! När jag återhämtat mig fixade jag lite med sims  (ja jag är en simsnörd ():) ) eftersom internet hade dött och sen har jag kikat på film nu ikväll och spelat mer sims!

Imorgon börjar första föreställningen klockan 2 och sista är klockan 5. Den sista föreställningen är även den längsta så vi får se när jag kommer hem imorgon! Det ska bli kul iallafall, även fast jag inte kan dansen helt och hållet. Men det är ju ändå en uppvisning, och inte en tävling!

Nu ska jag fortsätta blajja runt här. Kram kram!

Äntligen fredag, eller?

Hej där,
känns så obeskrivligt sklönt att det blev två tjejer i idolfinalen! Eller vad tycker ni? Jag tyckte verkligen att dom gjorde sjukt bra ifrån sig, båda tjejerna ikväll. Kul. Även fast jag tycker att Daniel skulle varit i final (snyft). Och bara by the way älskar jag Hallelujah, som Amanda sjöng. Den är så himla fin! Mah :)

Så vad har jag gjort idag då? Jo, när jag vaknade imorse var det helt sjukt svårt att verkligen ÖPPNA ögonen. Men jag lyckades faktiskt pallra mig upp ändå! Var i skolan, kom försent till första lektionen som var ensemble. Slutade fyrtio minuter tidigare på svenskan och kikade runt på stan innan jag mötte upp carro och gick tillbaks till skolan för att dansa.
I helgen har jag massvis att göra och jag mår inte på topp. Så det blir en tuff helg att klara sig igenom med prov imorgon och uppvisning på söndag. Men det ska jag klara av det med! På måndag är det nya friska tag med dans, teater, sång som jag älskar. Längtar. Det är inte långt kvar nu tills det är jul!

När jag kom hem efter dagen var jag så nedrans trött, förstod inte hur jag skulle orka plugga. Så jag gick upp och vilade, somnade i 30 minuter! Sedan pluggades det i idolpauserna & när det blev förhör så gick det faktiskt bra! Så jag hoppas hoppas hoooppas att det går bra imorgon! För jag vill så gärna.

Nu ska jag gå, innan jag ska sova! Ska upp halv 11 imorgon, senast för att komma i tid till skolan. Hah, rolig sysselsättning på en lördag ;p :D

Imorgon någongång så kommer mina kommentarer till idol! Jag är väldigt glad att det är tjejerna i finalen! För jag tycker verkligen inte om den nasala och alldeles för skrikiga och ego killen som åkte ut! Hihi, fniss.. Mina åsikter då..
Kram på er!

RSS 2.0