Nyårsafton

Så var det den sista dagen på dethär året.
Jag ska skåla in det nya året tillsammans med Åke, hemma hos henne och vid vattnet! Ska bli riktigt roligt!

Dethär året har verkligen dragit med sig både det ena och det andra, både bra och mindre bra saker. Men livet har sina motgångar, och medgångar.
Jag har upptäckt en ny kärlek och intresse för dansen. Jag hade aldrig innan kunnat se mig som en dansare, men som det känns nu är dans något jag aldrig kommer att sluta med.
Jag har börjat i en ny skola, i en ny klass. Och har det riktigt bra! Jag får göra det jag älskar mest av allt. Sjunga, dansa och spela teater.
Man har fått lägga ett annat liv bakom sig, och lämnat grundskolan och min underbara klass 9b, som man fortfarande saknar!
Jag har börjat tävlingsdansa, och fick silver på min första tävling. Har världens bästa parkompis och nu till vår blir det tävlingar med vår nya grupp!

Det har varit ett år med lite av allt. Men jag känner på mig att 2008 kommer bli ett bra år! Men för höga förväntningar ska man ju aldrig ha...

Är det någon som har några bra nyårslöften? Jag har aldrig gjort några, men vad har ni för nyårslöften ni där ute som gör sånt?

Gott nytt år! Nästa gång vi hörs är det år 2008!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0