Hej-jag-är-dålig-på-att-uppdatera!

Jepp, jag är verkligen urusel på att uppdatera. Har inte uppdaterat sen i lördags!

Var i skolan som vanligt idag. Trött som sjutton eftersom jag sov dåligt, inte så kul kanske! Inget speciellt hände väl. Gick verkligen inte speciellt bra idag, haha. Lyckades få omöjliga teman till teatersporten på teatern så improvisationerna som jag gjorde blev urusla! Min röst är fortfarande konstig så på ensemblen gick det ju som det gick.. rösten har inte repat sig helt!
Efter datorkunskapen så hade en tjej i klassen glömt sin väska, och sedan hade jag glömt min matteläxa så det blev ett himlans spring upp och ner för de där sjuttiotvåtusen trapporna! Lite jobbigt. Men men... Så jag kom hem senare än vad jag brukar, typ vid tjugo i fem.

Bara två veckor kvar tills jullov! Ja, knappt det. Shit vad skönt, börjar inte förrens 8 januari igen. Har ledigt på måndagen, fy vad härligt! Men jag kommer få ryck för jag kommer att bli så galet rastlös och få abstinens besvär efter dansen

Nu är det ju PB om 40 minuter, åh jag längtar! Älskar det programmet! Då ska jag äta en apelsin, sådeså! Mumsfillibabba!
Hur har ni haft det i helgen?

Kramar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0