Lucia!

Glad lucia allihopa!
Självans är jag trött som en bäver, har varit uppe i 11 timmar! Vi samlades klockan sju i skolan, det var fortfarande mörkt ute och superkallt. Vi fixade oss och klockan åtta så var första tåget, och nio var det andra. Det gick väl sådär, helt okej iallafall! Så bra som det kan gå för en klass som repat 3 ggr och en klass som gått tillsammans i fyra månader antar jag :) Men det är alltid lika kul att stå på scenen!
Mellan de båda tågen och efteråt så fick vi pepparkakor, saft, mandel och russin av våra snälla lärare för att vi skulle orka med luciatågen! Jag kände hur det började vackla lite under andra föreställningen, har inte känt det förut ;P
Ja, å efter det var det matte som vanligt, då jag och isabellabella var väldigt ... ofokuserade! Haha, kände mig galet knasig och tokig och det vi höll på med förstod jag inte riktigt, och det slutade med att vi gjorde en halv sida med galet mycket skratt, haha. Efter det så fick vi mer pepparkakor och gröt ( =/ ) i skolan. På svenskan läste vår lärare för oss och tände ljus, asmysigt. Var så trött att jag somnade (a) haha!
Vi fick ha godis med oss på samhällskunskapen också, åh vad gott! Jag och Åke gick och köpte lussebullar, fy vad mumsigt det var! Vi kollade på Al Gores film.. vad tycker ni om den om ni sett den? Den är intressant tycker jag, och så säger dom att man inte anstränger sig när man får varningar! Men man vet ju inte ens hälften av allt som sägs där! Man kan ju inte leta på media!! Ja, men det är ju en annan sak! :)
Sedan slutade vi! Hem hem hem. Och nu är jag hemma, och jag ska plugga till engelskaprovet imorgon! Kommer måsta anstränga mig utav sjutton tomtegubbar för att plugga! I'm sooo tired och slut i mitt huvud ;p

Men, nu ska jag väl återgå till plugget. JAG VILL HA GLÖGG :D
Lussebullskram ;) och glad Lucia!


Kommentarer
Postat av: Sweet 16´s blogg

hihih, spana in mitt inlägg oxå :D jag la in en utav filmerna :D va tycks?:D

2007-12-13 @ 18:12:06
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: Niccie

JAG KAN INTE SE FILMEN, din korv Åke! :D

2007-12-17 @ 19:07:27
URL: http://niccie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0