Du kan göra allt!

Alla har vi väl någonting som vi tycker om lite mer om att göra än någonting annat? Det kan vara precis vad som helst. Man kanske tycker om att baka, lösa korsord, spela fotboll, klippa gräset, dansa, dra roliga skämt så folk trillar av stolarna eller spela gitarr? Vad vet jag.. Och det är ofta dessa aktiviteter som får oss att skapa drömmar, drömmar som man ofta håller för sig själv och inte vågar dela med sig av. Har jag rätt?
Man kan skapa så många olika drömmar och mål i huvudet, men det är oftast dom som är mest realistiska som man över huvudtaget vågar dela med sig av. Varför är det så? Är vi så rädda för att misslyckas att vi inte vågar? Eller är vi rädda att det skrämmer andra om man tror gott om sig själv, eller vågar man helt enkelt inte satsa fullt ut på sin dröm? Är vägen dit kanske så svår och krånglig att man inte vågar lita på att man klarar av när det är nära att brista? "Det finns ju så många andra bra..." Har vi inte alla känt så?

Vi begränsar oss så mycket i denna värld, och vågar inte tro på att vi precis som de kända kockarna eller fotbollspelarna kan lyckas med det vårat hjärta slår lite extra för. Varför är vi så rädda? Jag tror att om du inte tror på dig själv, så kommer ingenannan att göra det heller! So you better start believe in yourself. För du kan göra allt, oavsett om det känns omöjligt.
Visserligen får man vara en aning realistisk i sina val också, att kanske en människa som inte kan sjunga, antagligen skulle ha svårt att lyckas som artist (men vi har ju okunniga artister också!).. men hon eller han kanske kan göra något som är i närheten? Skriva låtar tillexempel? Om du vågar tro att allt har en mening, och om du vågar tro på dig själv. Kan du gå hur långt som helst!

Försök komma på ditt eget sätt till att få bättre självförtroende, det finns många sätt! Och när vägen blir snirklig och svår. Så kom ihåg att du kan göra allt!

Kommentarer
Postat av: Johan

MYCKET sant. make it happen!

2008-02-16 @ 00:36:45
Postat av: Lovisa,14

sant :)

2008-02-16 @ 00:38:25
Postat av: atena,17

fint skrivet och mycket sant! :)

2008-02-16 @ 00:39:06
Postat av: Emma,14

skulle du kunna hjälpa mig med designen? (A) asså jag kan, men det blir inget bra. skulle gärna vilja ha en fin header. som din .. =).

skulle vara mycket tacksam för hjälp! men du kanske inte hjälper med design?

menmen, kram !

2008-02-16 @ 10:13:01
URL: http://EEMMAASS.blogg.se
Postat av: sanna,16

Vilket bra skriver inlägg.

Väldigt sant också.. :)

2008-02-16 @ 12:19:18
URL: http://sgavelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0