AJ

Ooho vad ont jag har! I fötter, vader, knän och höfter. Jag är mör ;p Som man brukar säga.

Jag har haft det kul dock! Många fulla, smålulliga, äckliga, roliga, snälla, otrevliga gubbar! Har haft fullt upp hela dagen, även om det var mycket mindre folk idag än var det var igår. Jag trodde att det skulle vara extremt mycket folk, och sjutusen fler liter öl än igår. Men det var snarare tvärt om! Jag undrar vart allt folk tog vägen.. Idag var det dock mer norrmän på Valla än igår. Och jag förstår verkligen inte vad dom säger, förlåt mig ;p

Jag fick en del i dricks iaf (; Det var härligt. Och lönen kommer väl inte förrens i juni-juli! En evighet kvar med andra ord. De sa att man brukade börja fundera på om de hade glömt bort lönen när man äntligen får den.

Nu har jag precis ätit bulle och biskvi! Det behövde jag verkligen! Har noll i energi och sjutusen grejor att göra, vet inte hur jag ska göra för att hinna! På tisdag klockan 12.20 så har jag samtal med min underbara danslärare. Jag längtar! Vi har ju tyvärr haft vår sista danslektion i Dans & Gestaltning A.  Jag saknar redan läraren. Usch ;p kommer inte få ha henne på ett år! Buhu. I love her!

Nu ska jag göra något annat, typ SOVA!
Kramkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0