Några tips på bra musikallåtar?


Almost paradise


Shit vad blogg.se krånglar nu! Blir alldeles matt! Man kan inte skriva ett inlägg, för när man ska publicera det så dör hela skiten! Mys.

Sitter iallafall här i desperat behov av en valfri låt att sjunga imorgon! Eller, det är egentligen inte jag som ska ha sånglektion men jag behöver ändå en låt! Har ni något förslag på en bra musikallåt som jag kan sjunga? Ja annan låt också för den delen! Brainstorma gärna & kom med alla förslag ni bara kan hitta på!

Helst av allt skulle jag vilja sjunga någon Footloose låt, på svenska! Jag tycker att "Pling" har gjort ett strålande jobb med översättningen nämligen. =)
Jag vill helst sjunga almost paradise (på svenska iförsig - nästan himlen) från musikalen. Men jag får inte tag i noter, acord eller mp3 filen! Och det finns inte en möjlighet att få den på svenska, eftersom den inte finns inspelad. Suck ;p
Jag hoppas verkligen att dom spelar in musiken, jag är galen i den!


Kommentarer
Postat av: Anonym

♥ jag har inga tips, men hoppas du kommer på något bra! ♥

2008-03-18 @ 10:08:09
URL: http://gabbgabb.blogg.se
Postat av: Lina,14

Har dagen varit bra ? :)

2008-03-18 @ 14:39:32
URL: http://higher.blogg.se
Postat av: Lollo

Jag har samma problem som dig. Jag skulle väldigt gärna vilja ha "Nästan himmelen" som sång i kyrkan när jag och min sambo gifter oss nästa år. Men det verkar vara stört omöjligt att få tag på noter och den svenska texten. Däremot har faktiskt Peter sjungit in den tillsammans med sin kusin Matilda så låten finns faktiskt på cd. Gå in på följande webbadress så kan du köpa cd skivan om du fortfarande vill ha låten



http://www.pnmmusic.se/

2008-10-30 @ 11:11:50
URL: http://lolca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0