Så ska det låta!

Jag har verkligen fastnat för detta program! Det är så himla roligt med musik och gissa låtar och allt. Jag känner mig väldigt duktig som kan svara på många av frågorna dessutom; känner mig liksom lite duktig som kan saker från en frågesport! Hihi. Det är liksom inte ofta man kan svara på saker på typ Postkodsmiljonären eller något! Ja, men ni fattar vad jag menar? Så ska det låta är iallafall ett helt underbart program, och programledaren äger!

Hur som helst så var det i fredags Peter Johansson & Anna Sahlin (<3) "Footloose VS. Carola & Andreas "Androla". Peter och Anna vann nästan med dubbelt så mycket, och vilken underhållning de bjuder på! Jag är helt förälskad i musikalen och jag är tokig i Anna och Peter! De är ju bara bäst. Jag sitter och tittar på programmet nu på svt.se! Jag är nog idolkär, hihi. Fast, musikalkär. Eller, nog idolkär också.. Men, näe.. Jag är nog så himla överumplad och han är så imponerande! Åh jag blir tokig =D

Kommentarer
Postat av: Anonym

fin blogg du hade!
kika gärna in på min blogg! :)

2008-03-24 @ 19:19:21
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se
Postat av: missbumblebee.blogg.se

Det e bra att du har hittat ett program som du gillar! =)

2008-03-24 @ 19:23:31
URL: http://missbumblebee.blogg.se
Postat av: Jessica

Kanske ska ta och se det nångång :P

Kolla gärna in min blogg också!

www.pessicaz.blogg.se

2008-03-24 @ 19:24:22
URL: http://pessicaz.blogg.se
Postat av: Amanda

Hittade din blogg när jag sökte på Peter Johansson och jag kände mig tvungen att kommentera. Peter Johansson är min absoluta idol. Var på Footloose förra året men kunde bara gå en gång eftersom jag bor utanför Norrköping, vilket iofs är bra eftersom Peter också är härifrån. Och Anna, superduktig sångerska! Ville bara skriva av mig lite ;)

2009-04-10 @ 17:57:40
URL: http://maanduuee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0