SYTYCD program 1

Så var det första avsnittet av SYTYCD slut. Redan imorgon och på onsdag kommer det ännu fler! - jag längtar!

Jag läste på hemsidan innan programmet att det bara var 1500 personer som hade sökt, vilket gjorde lite att det blev personligt med några stycken som hade gjort audition! Jag såg även klippet på när Tobias spräckte läppen på hemsidan precis innan programmet så jag visste om att han skulle göra det! Stackarn. Och Tobias gick ju vidare till workshopen i Oslo! Kalas säger jag. Och jag gillade även Thomas mycket! Bra att de gick vidare. Sedan var tjejen vars danspartner inte gick vidare också väldigt bra! Hon som nyss hade gått ut på Balettakademien?

Det är ju tyvärr inte så jätte mycket mer att säga än om programmet. Det blir ju mer sedan när det drar igång på riktigt med finaler och sånt. Då ska jag bedömma danserna också. Än så länge älskar jag programmet. Gillar det verkligen =)

Såg ni programmet? Hade ni någon favorit?

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, jag såg programmet. blev dock lite förvånad över att tobias ställde upp eftersom han redan är typ känd dansare, men han är ju bra!:)

2008-03-24 @ 21:54:54
URL: http://yazmina.blogg,se
Postat av: Anonym

ja, jag såg programmet. blev dock lite förvånad över att tobias ställde upp eftersom han redan är typ känd dansare, men han är ju bra!:)

2008-03-24 @ 21:55:23
URL: http://yazmina.blogg,se
Postat av: Jenny

Tyckte det var synd att inte Viktor gick vidare, han var så söt och var otroligt duktig med tanke på att han inte var skolad.

2008-03-24 @ 22:03:23
URL: http://jennysundin.blogg.se
Postat av: Mia

Självklart tittade jag! Favoriten än så länge är tjejen från balettakademin, tyckte hon var jätteduktig. Jag lär - som du ( :) ) sitta klistrad hela veckan.

2008-03-24 @ 22:24:14
URL: http://flygares.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0