Tjejers bibel?



Vi beställde hem boken "He's just not that into you" förra veckan. Den damp ner med posten idag och jag har spenderat hela två timmar med boken nu och har läst halva! Den är helt galet bra, och man inser faktiskt vilka fel tjejer jämt gör. Alla tusentals gulliga förklaringar man försöker hitta på så att alla killar ska bli någonting som de egentligen inte alls är. Varför ska tjejer ofta offra sig för att de är så angelägna om att få kärlek, när allt de egentligen får är allt annat än just kärlek.

Man inser vad mycket patetiska förklaringar det finns till killars beteende, och många har man tyvärr fått förklarade för sig, dragit själv och hört andra säga. Boken gör att man ser sanningen i vitögat, på ett så löjligt uppenbart sätt att man garvar! Drastiskt och rått men man ser det faktiskt svart på vitt! Hör killen inte av sig, säger han att han inte kan binda sig just nu eller om han bara ringer dig när han är full? INSE! He's just not that into you, dumpa honom genast!

Haha! Jag som skulle rensa på mitt rum. Jag måste ju duscha också! Hm.. alla dessa måsten. Jag borde duscha nu, och sedan fortsätta med rummet. Jag vill ju få allt klart nu ju! Måste slita mig.. haha svårt

Kommentarer
Postat av: nicole

Åh, den filmen vill jag också se! :D vart beställde du boken? och läser du den på svenska eller engelska? =)

2009-04-08 @ 18:22:11
URL: http://nicolesandin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0