ÄLSKA VÅR & SOMMAR!

Det är underligt vad mycket man påverkas av vädret! Under en lång period under höst och vinter, så märker man verkligen hur stor skillnad det gör på alla när solen äntligen tittar fram bakom de tunga gråa molnen och äntligen börjar värma igen! Våren får en verkligen att kunna lämna allt det gamla, jobbiga och tunga bakom sig och lämna det till vinterhalvåret. Med solens hjälp får vi hjälp att gå vidare och se framåt, börja vara positiv och alla börjar söka sig ut ur sina små kryp in ut i det helt underbara vädret!

Alla börjar samlas ute på skolgården istället för att hänga i de tråkiga korridorerna, uteserveringarna blir fulla återigen och i var och varannan hand syns en glass utbytt mot den dagliga latten! Solbrillorna åker på, och de tunna jackorna medans de tjocka maffiajackorna åker längst in i garderoben tillsammans med vinterskorna, så långt in det bara går för att glömma bort att det jobbiga vinterhalvåret kommer tillbaks igen. Nu har vi iallafall fram till augusti - september på oss att ladda alla batterier som behövs för att kunna stå ut med ytterligare ett vinterhalvår.

Så jag ska njuta ordentligt av solen, och ta vara på den! Detta vinterhalvår har verkligen varit tufft och tugnt. Som om det aldrig skulle ha ett slut. Men nu är den ju slut och solen skiner och livet leker! Usch vad underbart.

Nu är filosofilektionen slut, och jag ska sitta kvar här ute och lapa sol och bara inte kunna sluta le för att det är så underbart! HÄRLIGA VÅR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0