Dans dans och så lite dans också!

Precis det, det är vad dagarna består av. Och lite vanliga lektioner också förståss, men det går ju ganska smärtfritt... eller ja, nu när jag missat en hel drös grejer så är det mest kämpigt att försöka hinna med och ta reda på allt som ska göras, eftersom ingen riktigt har koll. Haha!

Skolan idag blev en kortvarig grej, två lektioner matte, håltimme och sedan pilates på baletten, halv tolv slutade vi för historian och kulturhistorian samt klasstiden hade vi fått kompensationsledigt ifrån (även fast vi dansare inte varit på den föreläsningen som teatrarna var tvugna att gå på). Så vi pratade med idrottsläraren och fick gå hem. Hon sa "ni tränar ju så mycket ändå!" och ja, det stämmer bra det! 15 h i veckan är väl inte så värst lite? 

Nu väntar ett papper där jag (en gång till) ska berätta vad dans är för mig och hur det känns när jag dansar. Har redan skrivit ett i ettan, precis när jag började.. då skrev jag 3-4 A4 sidor. Nu ska jag skriva knappt en halv tänkte jag, och så får jag säga att min danslärare har en uppsats om det om hon vill läsa! Hihi. 

Efter det, väntar koreografin till min singel på mig! Jag har faktiskt kommit på början, tror att den är bra! Vi hörs sen, puss.

Såhär kan jag inte göra idag, för jag har helt hysteriskt galet onaturligt mycket träningsvärk i mina ljumskar! Jag menar, det känns som om jag är hjulbent och som om mina insidor av mina lår inte existerar! Helt stört. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0